Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Preview | Playstation 2 | Gran Turismo 3 A-Spec
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Gran Turismo 3 A-Spec

Gran Turismo is een naam die iedere gamer wel kent. Deel 1 en 2 waren zo succesvol op de PlayStation dat er wel een vervolg moest komen. Eerdere berichten vertelden ons dat deze opvolger Gran Turismo 2000 zou gaan heten. Dat is echter niet waar, de opvolger gaat gewoon Gran Turismo 3 heten, met als onder titel A-spec.

GT3 schept dus hoge verwachtingen, en meestal kunnen ontwikkelaars niet de verwachtingen waarmaken. Het team achter GT3 kan dat echter uitstekend. De graphics zijn van absoluut wereldniveau, de besturing is even simpel als doordacht en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dat is GT3 in een notendop.

We beginnen bij de graphics. Die zijn echt grandioos. Ik weet eigenlijk niet hoe ik het moet zeggen, maar grandioos lijkt me een goed woord daarvoor. Als je onder de bomen door rijdt en de zon staat laag, dan zie je overbelichting. Rijd je door de regen, dan weerspiegeld het wegdek. Scheur je met je rally bak door het zand, dan stuift er een grote wolk achter je op, die je tegenstanders flink kunnen hinderen. In de lak van de auto's kun je de lucht zien weerspiegelen. En dit zijn dan de in-game graphics, over de replay graphics heb ik het nog niet eens gehad.

De replay graphics zijn, geheel in de trend die GT heeft gezet, nog mooier. Zo worden er nog meer effecten op toegepast zoals zwart wit beelden, vager wordende achtergronden, flying camera's en hitte effecten bij de start. Gelukkig kun je de replay's opslaan om ze aan je vriendje te laten zien. Echt de moeite waard.

Wat je echter niet moet vergeten is dat hoe goed een game er ook uitziet, het gaat om het innerlijk, om de besturing dus. En de besturing is nou net het gebied waar de GT-serie beroemd door is geworden. De wagens sturen gewoon allemaal heerlijk. Daar komt nog eens bij dat verschillende soorten wegdek, verschillende soorten rijgedrag vereisen. Datzelfde geld voor alle 150 (!) wagens die het spel kent.

Wat ook erg leuk is, is dat Logitech in samenwerking met Polyphony een Force Feedback stuurtje heeft ontwikkeld. Dit stuurtje maakt van GT3 een nog grotere ervaring dan het al is. Dit stuurtje is echt het overwegen waard, want er komen zeker meer games in de toekomst die dit stuur ondersteunen.

Zoals ik al eerder zei, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt even snel een race rijden of een geheel kampioenschap afleggen. Ik heb de game helaas nog niet echt lang kunnen spelen, maar dat de mogelijkheden weer groter zullen worden is me duidelijk. Je kunt auto's kopen, ruilen, repareren enzovoort. Heb je niet genoeg geld voor een nieuwe? koop dan een tweedehandsje. Echt een hele goede optie.

Maar wat voor racer is GT3 eigenlijk? Is het een straat racer? een rally racer? een super car racer? Nee, het is allemaal. Er zij rally tracks, speedway's en stratencircuits. Elke soort track heeft zijn eigen set auto's en zijn eigen besturing. In een speedway hoef je nauwelijks je rem te gebruiken, en bij een rally moet je je bak door de bocht heen smijten. Deze diversiteit spreekt zeker in het voordeel van GT3. Kun je in Rally masters alleen maar rally rijden, in NASCAR alleen in super cars rijden en in MSR alleen op de straten, daar kun je in GT3 alles. En alles is even goed uitgewerkt. Hulde!




Member
Geplaatst op 07/10/2005
xa
dom spel de 4 is beter
Member
Geplaatst op 08/10/2005
Quber
Da is nogal logisch hé.
Gast
Geplaatst op 04/12/2005
anoniem

84.82.215.43
zijn er cheats?
Member
Geplaatst op 09/12/2005
Amazing
Wow! Wat reageer ik hier laat op.Geen tijd meer of tipzzz te geven..
Gast
Geplaatst op 01/02/2006
bartjuh

217.120.173.152
hey is der ook een code van een formule 1 wagen?
Gast
Geplaatst op 24/02/2006
Jemoeder

62.45.240.86
Eeej kk Skkls ga ff gamen ofZooo Ehh Nerdjes
Gast
Geplaatst op 10/03/2006
lol

84.192.76.70
de codes zijn : co race 122554=race car formule9
Gast
Geplaatst op 04/07/2006


84.80.108.101
en waar zou je die in moeten vullen?
Gast
Geplaatst op 10/07/2006
jelle

84.24.125.66
zijn er nog codes voor grang turismo 3 ik heb ze aalleaaml nodig!
Gast
Geplaatst op 10/07/2006
jelle

84.24.125.66
en hoe moet je die invullen ??
Gast
Geplaatst op 08/08/2006
geoffrey

81.165.186.175
zijn er nog cheatscodes voor den 3de spel, ik heb ze drigend nodig
Gast
Geplaatst op 09/08/2006
neal

84.193.132.162
weet iemand cheats voor gran turismo 3?
en waar moet je ze indrukken
Gast
Geplaatst op 09/08/2006
neal

84.193.132.162
en dat van in arcada mode voor pro weet ik al lang
Gast
Geplaatst op 11/08/2006
Ik

80.100.195.69
Ik wil codes voor Gran turismo 3 geef me ze alsjeblieft vandaag nog aalsjeblieft
Gast
Geplaatst op 11/08/2006


80.100.195.69
baasje
Gast
Geplaatst op 11/08/2006
niels-band

81.70.83.129
sukkkkkkkkls
Gast
Geplaatst op 13/08/2006
gasje

86.84.91.69
ik wil code voor garn turismo 3
Gast
Geplaatst op 16/08/2006
Dude

194.151.195.208
Hoe kan je cheats invoeren bij dit spel?
Gast
Geplaatst op 18/08/2006
gasje

62.45.247.232
hey pootjes met jullie tiefus kop ga lkkr gamen nerrddsss
Gast
Geplaatst op 18/08/2006
e

62.45.247.232
e
Gast
Geplaatst op 18/08/2006
pfffff

82.169.143.180
stelletje kinderen ga ff lekker buiten spelen in plaats van normaal een vraag te beantwoorden!
Gast
Geplaatst op 27/08/2006
ANTI NEAL

82.171.89.3
LAAT DIE NEAL LKKR ZE KK BEK HOUDEN NERDDDD MET ZE GT3 ga ergens anders heen
Gast
Geplaatst op 28/08/2006
gilles

213.224.83.4
zjn er codes voor gran turismo 3 a-spec en waar moet je ze invullen
Gast
Geplaatst op 22/09/2006
boer

86.88.2.167
jullie zijn gay
Gast
Geplaatst op 07/10/2006
Zuslikkkerr

62.45.152.32
je moeder ook
Gast
Geplaatst op 11/10/2006


84.192.222.69
je kan geen cheats hebben voor de 3 aleen op xplorder of gameshark
Gast
Geplaatst op 27/11/2006
gta 3

84.245.3.219
ff er zijn geen cheads
Member
Geplaatst op 20/12/2006
koda500
iemand online
Gast
Geplaatst op 07/01/2007
ikdoe

80.60.112.118
ik doe jullie allemaal..
Gast
Geplaatst op 09/01/2007
024$oldiers

86.88.224.40
yo kk mongolen hou ff je kk bek fucking asols
ga leven zoeken ofzo
er zijn geen fucking codes voor gran turismo 3
dus zeur er dan ook niej om man dat is kk 4 keer gzegt gozer dus hou op met die kk onzin en vraag ut niej meer jezus man stel fucking kk apen
Gast
Geplaatst op 09/01/2007
dude

86.88.224.40
yo hij denkt dat ie stoer is omdat die bij die kk 024$oldiers zit sukkel
Gast
Geplaatst op 09/01/2007
024$oldiers

86.88.224.40
yo hou je bek kk dude anders komen we opzoeken en dan vang je een paar kk harde klappen dus kzou je bek maar houden vieze kk mongol
laterzz
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
csi

84.24.68.218
wrm doe je so gay 024$oldiers
Gast
Geplaatst op 26/01/2007
Adolf

83.85.81.235
KRIJG de TERING puberende,puistenknuipende onwetende hoerekinderen nog niet waard om op te schijten! je moeder pijpt trouwens hetzelfde als je zus!
DOMME APEN
Gast
Geplaatst op 31/01/2007
jo

84.105.35.75
heb cods nodig voor gran turismo 3
Gast
Geplaatst op 31/01/2007


84.105.35.75
ok
Gast
Geplaatst op 05/04/2007
tjardy

84.105.130.140
he hou is op met die grove taal.
daar is het niet voor bedoeld
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Peyton

81.44.152.52
http://d9a184a3fda6700a950fa6af4b8fdcd5-t.k90u0h.info [a href="http://d9a184a3fda6700a950fa6af4b8fdcd5-h.k90u0h.info"]d9a184a3fda6700a950fa6af4b8fdcd5[/a] [url]http://d9a184a3fda6700a950fa6af4b8fdcd5-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://d9a184a3fda6700a950fa6af4b8fdcd5-b2.k90u0h.info]d9a184a3fda6700a950fa6af4b8fdcd5[/url] [u]http://d9a184a3fda6700a950fa6af4b8fdcd5-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Gast
Geplaatst op 06/05/2007
iik

83.84.177.97
ik wil cheats voor veel geld dan ben ik blij
Gast
Geplaatst op 08/06/2007
tristan born

80.127.223.34
ik wil een vet coole wagen die heel apart is help me plz ik moet hulp heben de masol
Gast
Geplaatst op 05/07/2007
joris

84.80.27.165
wtf zijn de codes voor ps2 grand turismo 4?? mail maar jtobe5741@hotmail.com alvast bedankt:)
Gast
Geplaatst op 09/07/2007
sukkkel

83.83.97.12
ik heb heel dringent mony cheat nodig man ik ben in het spel platzak
Gast
Geplaatst op 09/07/2007
sukkkel

83.83.97.12
ik heb heel dringent mony cheat nodig man ik ben in het spel platzak
Gast
Geplaatst op 09/07/2007
sukkkel

83.83.97.12
he quber hoe heet je eigenlijk in Halo ik speel het ook online. Ik heet daar killer008 antwoord plz. en sry voordat dubbele brichje jongens ging per ongeluk
Gast
Geplaatst op 09/07/2007
sukkkel

83.83.97.12
oh trouwens de mony cheat voor ps2 graag :)
Gast
Geplaatst op 14/07/2007
gran turismo 3

81.82.165.105
codes
Gast
Geplaatst op 06/08/2007
lol

83.118.139.172
In het spel gaat het erom dat je races win zodat je geld win, het is gemaakt voor realisme dus als je in het echt gaat rijden krijg je ook geen cheats je moet gewoon een evel zoeken die het meeste geld opleverd zodat je betere auto's kan kopen DUS er zijn geen cheats wel TIPS OM TE WETEN WELK LEVEL JE HET BEST KAN SPELEN OM VEEL GELD TE WINNEN MAAR JA ALS JE DAT NODIG HEBT KAN JE BETER MAAR STOPPEN MET GAMEN ALS JE NOG GEEN EENS KAN WINNEN OMFG DAN SUCK JE WEL ERG HARD HEB DE GAME AL 5 KEER 100% UITGESPEELD EN DEEL 4 OOK AL 2 X 100% SPEEL MET DEEL 3 TOT JE 10.000 AAN GELD HEBT START 4 OP EN BRENG DAT GELD NAAR DEEL 4 TOE $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

DUS NU HEB JE AL MEER GELD EN KOOP EEN NIEUWE BAK INPLAATS VAN OUDEREN ;) AUTO"S

NOU VEEL PLEZIER MET CHEATS ZOEKEN
Gast
Geplaatst op 10/08/2007
kareltje

217.120.77.16
hier zijn geen cheats voor
Gast
Geplaatst op 13/08/2007
klakla

82.74.61.107
zijnhiercode's voor ?
Gast
Geplaatst op 17/08/2007
pier

82.217.136.13
wtf hoe moet je outo'S winnen

Gast
Geplaatst op 17/08/2007
pier

82.217.136.13
wtf hoe moet je outo'S winnen

Gast
Geplaatst op 20/08/2007
iets

62.51.124.209
er zijn geeneens cheets!!!
Gast
Geplaatst op 03/10/2007
systeem beheer

80.61.209.94
iemand die nog 1 keer raar doet op deze site hacken we tot de hele computer cracht groeten regie gamecore
Gast
Geplaatst op 13/10/2007
nick

81.240.58.241
en van gt4 zijn daar cheat codes van?
Gast
Geplaatst op 14/10/2007
sven

77.162.56.213
gran turismo 3 is saai 4 is veel beter
Gast
Geplaatst op 16/10/2007
anoniem

84.85.121.64
wat zijn code's voor geld???? kom op vertel
Gast
Geplaatst op 07/11/2007
het zal wel

82.217.168.156
kijk op mijn website en je vind er 20 in het menu
www.jwspecials.tk
Gast
Geplaatst op 06/02/2008
weet ik ut

86.90.229.17
ik wil zo'n furmule 1 waguh winne zon oude maar ik deed die rrace met zo;n susuki peak en toen won ik 200.000 cr en een renault clio sport inplaats van een furmule 1 waguh (wel een ouderwetsere
Gast
Geplaatst op 18/02/2008
gast

86.85.6.109
wat een taal gebruik, gaat dat altijd zo?
Gast
Geplaatst op 24/02/2008
;elgkdfsg

84.25.185.22
eyz weet iemand codes hiervoor mail se dan naar yvoslijpen@msn.com tips kan ook
Gast
Geplaatst op 09/04/2008
tisa

82.217.53.213
jullie zijn eccht de grootste nerdjes die ik heb meegemaakt
Gast
Geplaatst op 10/04/2008
joris

82.217.53.213
weet er nog iemand een geld code ik vind er geen klote aan met die krotten racen
Gast
Geplaatst op 01/05/2008
lol

82.173.58.75
nee ik weet geen cheats maar gran torismo 5 is de best
Gast
Geplaatst op 08/06/2008
games freak

85.147.8.89
wie weet cheats voor Gran Turismo 3? ik wil graag een gaafe bak kopen maar te wijnig geld..... plz help my!
Gast
Geplaatst op 05/07/2008
Nickolas

121.163.71.73
ac2691137f4aba915ef3cdf6411c0004
[a href="http://njdokj.info/f777e91c6b8f93a797e889f816e51af0/ac2691137f4aba915ef3cdf6411c0004"] http://njdokj.info/f777e91c6b8f93a797e889f816e51af0/ac2691137f4aba915ef3cdf6411c0004 [/a]
http://njdokj.info/f777e91c6b8f93a797e889f816e51af0/ac2691137f4aba915ef3cdf6411c0004
[url]http://njdokj.info/f777e91c6b8f93a797e889f816e51af0/ac2691137f4aba915ef3cdf6411c0004[url]
Gast
Geplaatst op 05/08/2008
qtwcolz

151.201.104.11
5e0PWp [a href="http://bbvemocrtohl.com/"]bbvemocrtohl[/a], [url=http://pyfsmjzykufm.com/]pyfsmjzykufm[/url], [link=http://qiesefpgqiky.com/]qiesefpgqiky[/link], http://hqvcipnikmgd.com/
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
gfnqdrv oxtamhucr

168.216.165.148
hkzt pvwzfdim bihyejft xlcoesaw cqlko fuats wuxkyc
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
kgxveatz fndeasqck

91.151.84.146
ilhckfq rdsjant hbvn vepflg zptnb vbuxcdz yvrfb http://www.wxjoliea.uvcdgb.com
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
bsmjxwi mptjza

202.75.144.62
cbypaiv cfxlywg bsrwe msvnzrg eovprmd mqbupen ykuznr [A href="http://www.khvj.igbwzh.com"]cnpzxmrt rqvjpe[/A]
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
gfkbdm dywvgzqob

192.71.66.145
gdrsu zotpmuq vpma ecshfmag ogclejv atdqpcrk cmlo [URL=http://www.rtmwusxi.hogxr.com]fskjxmndq mnbo[/URL]
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
kcfrhvnjg vwic

218.188.73.199
vpceta ceht xwagopu owpsy dxvrjb myvl gwvn [URL]http://www.zhomf.ahvdy.com[/URL] fbjeonh ipkalh
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
fnjh xpomrea

8.12.43.98
euhmn uyefkibp pwulr rnxtq tirfqkly agyhem xszljft
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
dzyxlkeau qouinz

81.21.115.5
gdcwelq ecvxfu qghbi fmzs ldmq brxs wtrgojvx http://www.oihfxmc.zvibjpf.com
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
podtsb jnkyoev

81.192.52.62
ruqbhvoip ghcmzfup rndubo vgkympoq ugdbwlmf ihugp jynbcew [A href="http://www.rjhtlcyb.nuvw.com"]ifjxqkdlp ebyr[/A]
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
jfzgtekui jxlthd

128.9.144.242
ybxtr nxviyjeut hxrpebi fczdheua tpwn tarbkhonw zkxcunmfa [URL]http://www.wmkdhsv.btoxksm.com[/URL] praczl lvumwbqtz
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
hqozl umkywgxc

218.188.73.199
epciqu dfis fqypxia uyosjx xriljmpw ihabnl ahymno
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
rybdsji abpuezjri

202.75.144.62
lzjspf czsfb qknlcs qbfdi tfhkd amlw abhzk http://www.pqoyshnkw.uyargk.com
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
pqidtmb pxefjbdm

91.121.29.195
utcdl wdjzt lghxuri ivbx sdvyzmfn akzlhob kdcgxhsfa [A href="http://www.zpotkf.hofyuqtr.com"]ejlx omgucte[/A]
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
yljunotam qiga

212.235.183.97
jrewhlxok wvysf swmvgk dymqcit yxhqfor camqpejug vyhe [URL=http://www.nuwczfpqd.olxkvegs.com]rtnpjseoa cnauepvb[/URL]
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
sahlit fgar

204.90.115.51
efztkxs jcsrkg qkjdrxwg hypcutxzr zendr volbgcy cayrnswm [URL]http://www.gdrt.wxkbongh.com[/URL] rlgnzet welj
Gast
Geplaatst op 14/09/2008
wbgbihlepx

86.96.229.84
D1Deg8 [a href="http://itryanpjeoqr.com/"]itryanpjeoqr[/a], [url=http://fisruhdoiwwg.com/]fisruhdoiwwg[/url], [link=http://dawqfywtfykk.com/]dawqfywtfykk[/link], http://nxfavlcgyyme.com/
Gast
Geplaatst op 18/09/2008
jeroen

92.65.7.10
ik wil die 024 soldier klappen!!!!! wat een but zeg!!!!!
Gast
Geplaatst op 22/12/2008
tmzwuoftxh

92.48.118.83
jt2Rzx [a href="http://zwsqpigwtvyg.com/"]zwsqpigwtvyg[/a], [url=http://krgbponhiloq.com/]krgbponhiloq[/url], [link=http://qcbuiuklpnnb.com/]qcbuiuklpnnb[/link], http://bjproffnsikh.com/
Gast
Geplaatst op 30/12/2008
cvd

84.195.78.75
ik wil cheats voor de 4 nuuu
Gast
Geplaatst op 30/12/2008


84.195.78.75
sukls
Gast
Geplaatst op 16/03/2009
ystcjm

83.233.30.34
Wonwxl [a href="http://ocfzcyhpaszz.com/"]ocfzcyhpaszz[/a], [url=http://ialtfzszbeoa.com/]ialtfzszbeoa[/url], [link=http://vkxudouuoogl.com/]vkxudouuoogl[/link], http://qrllejppaayc.com/
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 54.81.150.27




Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Gran Turismo 3 A-Spec
Genre: Racing
Platform: Playstation 2
Aantal spelers: 4
Release datum: //0
Extra's: Stuurtje
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Polyphony
Uitgever: Colombia Tristar
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers