Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Preview | Xbox | Microsoft Flight Simulator 2004
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Microsoft Flight Simulator 2004

De Flight Simulator van Microsoft gaat al heel wat jaren mee en bijna elk deel ervan wordt goed verkocht.
Het nieuwste deel uit de serie, MS Flight Simulator 2004: A Century of Flight, komt eraan en aan mij de taak om er een preview over te schrijven.

Ik ben altijd al een fan geweest van serieuze flight sims, ook al ben ik er niet echt goed in. Hetgene wat ik altijd het liefste doe is stunten, zoals onder bruggen door vliegen, loopings en verticaal door smalle straatjes heen.

Als je dat wilde doen moest je vroeger 1 serie vooral niet kopen en dat was de MS Flight Simulator serie, die serie ging er namelijk vooral om dat je van punt A naar punt B moest vliegen en het liefste zo efficiŽnt mogelijk.

De vliegtuigen waren erg mooi gemaakt, alleen ze gaven niet echt veel om het landschap. Zelfs in een grote stad als New York hadden ze maar 10 Š 15 gebouwen neergezet. Dit kon ik hun wel vergeven, aangezien de pc's het niet aankonden. De pc's van nu zijn een stuk sterker, dus misschien dat ze nu wat meer rekening hebben gehouden met de stuntfanaten.

Toen ik de Beta versie wilde installeren schrok ik wel, hij nam 3,5 GB in beslag! Nou ja, misschien was dit wel een goed teken en hadden ze het goed gebruikt voor het landschap.

Na 15 minuten (en 4 cd's) is het eindelijk tijd om te beginnen. Ik ging meteen beginnen met vliegen (ik had namelijk geen zin om te lessen, hoe moeilijk kan het immers zijn). Toen ik bij de vliegtuigen keek, keek ik mijn ogen uit! Ze hebben er 30 vliegtuigen en helicopters ingestopt. En allemaal zijn ze even gedetailleerd.

Het klopt precies wat ze bij deze simulatie (game is het niet echt te noemen) als ondertitel hebben. Ze hebben vrij veel historische vliegtuigen erin zitten, zelfs het eerste vliegtuig van de Wright broers en The Spirit of St Louis, het eerste vliegtuig dat van New York naar Parijs vloog.

Niet alleen oude maar ook een aantal nieuwere vliegtuigen hebben ze erin gestopt, zoals de Boeing 747-400 en een aantal Cessnas, de lievelingetjes onder de hobby vliegtuigen. Toen ik bij options keek om de besturing in te stellen, zag ik zelfs een optie om de neus van de Concorde bij te stellen. Hij is echter nergens in de beta versie te vinden en ik ben hem ook niet op de site van Microsoft tegen gekomen. Ik durf dus niet zeker te zeggen of hij wel in de uiteindelijke versie van MSFS2004 zit.

Dit voor zover de vliegtuigen, nu de graphics.
Zoals gewoon is in deze serie zijn de graphics erg mooi, als je het vliegtuig bekijkt tenminste, het landschap is weer niks. Opnieuw blokjeslandschap en maar enkele bomen en gebouwen. Hier hebben ze dus jammer genoeg al dat geheugen niet voor nodig gehad.

Dan de besturing. Die is een beetje wisselvallig. De ene keer reageren de vliegtuigen erg soepel en de andere keer zijn ze niet te besturen, zelfs onder dezelfde omstandigheden. Ik weet niet of dit normaal is of aan mij ligt, ik hoop alleen dat ze het in de uiteindelijke versie beter doen. En de helikopter.... ik heb er 1 keer geprobeerd in te vliegen, maar het leek nergens op, dus daar kan ik nie echt over oordelen.

Toen ik als laatste keek bij de vliegvelden om vanaf daar te beginnen, keek ik opnieuw mijn ogen uit. Hier hebben ze dus al dat geheugen voor nodig! 24000 vliegvelden die over de hele wereld verspreid zijn. Van bekende vliegvelden zoals Charles de Gaulle en Schiphol tot de meest onbekende vliegvelden als Abbs in Jemen en Seppe in Hoeven. Je hoeft het zo gek niet te bedenken of het vliegveld zit erin.

Er valt eigenlijk nog maar 1 optie te vertellen die vrij leuk kan zijn en dat is de mogelijkheid om realistisch weer te kiezen. Dit houdt in dat MSFS (mits je over een internet aansluiting beschikt) elk kwartier contact opneemt met een weerstation en dan de gegevens doorstuurt naar de game. Dus je moet niet raar opkijken wanneer het op ongeveer hetzelfde ogenblik zowel in het spel gaat regenen als in je eigen stad. Hele leuke optie die het realisme zeker opschroeft.

Ik ben op dit moment erg te spreken over de game, al is het nog steeds hetzelfde wat de verbeteringen betreft: Meer vliegtuigen, betere weersomstandigheden, meer vliegvelden, slecht landschap. Als microsoft aan de graphics van het landschap gaat sleutel, zal het zeker een topper voor de meerderheid worden.




Gast
Geplaatst op 27/08/2005
vliegverslaaft

84.27.123.145
weet iemand een site waar ik niewe vliegtuigen kan downloaden??? mail dan even naar moh_ronniekuh@msn.com

mssl
Member
Geplaatst op 05/09/2005
Nordin
Ik zeg het je als je eens de tijd neemt om een acount aan te maken op deze website :)
Gast
Geplaatst op 05/11/2005
Jeffrey

213.46.68.64
Is dit een spel waarin je een passagiers vliegtuig moet besturen of alleen stuntvliegtuigen???
Gast
Geplaatst op 11/02/2006
ndhegfjdg

84.29.165.114
kut lule
Gast
Geplaatst op 20/02/2006
cemal

81.69.233.148
op welke site kan ik flight simulator 2004 kopen voor de pc
Gast
Geplaatst op 05/03/2006
steffen

62.4.168.246
op bol.com kun je het kopen
Gast
Geplaatst op 16/03/2006
bla

81.207.13.13
op www.suclaro.com kun je ongeveer 1800 vliegtuigen downloaden IK HEB ZELFS de ANTONOV, en airbus 380
Gast
Geplaatst op 06/04/2006
XBOX fs ?

194.109.22.147
Is er een soortgelijke flight simulator voor de XBOX ?
Gast
Geplaatst op 25/04/2006
hhhhaaaaaaaaa

80.61.41.58
hoe kan je eigenlijk een gedownload toestel instaleren op fs2004 ?
Gast
Geplaatst op 07/05/2006
Falken

84.83.105.27
Ik heb de game "fly the airbus fleet". Is die game een uitbreiding op fs2004? Hij doet het namelijk niet als ik hem instaleer en er zit ook geen hand leiding bij dus ik weet het niet.
Gast
Geplaatst op 24/05/2006
piloot 737

81.82.17.35
ja ik wil da eigenlijk ook wel weten hoe ge die vliegtuigen moet instaleren
ik heb hier al vanalles gedown maar ik kan het nie instaleren:s
Gast
Geplaatst op 17/07/2006
Kees

84.26.208.84
Ik heb fs 2004 gedownload en op dvd staan. Maar hoe moet ik het installeren?
Gast
Geplaatst op 25/07/2006
piloot a 380

82.217.181.37
als ik op suclaro .com iets heb gedownload ,hoe zet je hem dan op de fs 2004
Gast
Geplaatst op 15/08/2006
joe

81.245.242.5
pizza
Gast
Geplaatst op 15/08/2006
tjguguuhbvu

81.245.242.5
kiekens ik wil neuken
Gast
Geplaatst op 10/09/2006
Ferd

82.157.234.80
Waar kan je dat spelletje kopen ??????????????
Gast
Geplaatst op 17/09/2006
Matthijs

82.75.183.39
Welk spel is dan wel beter met de graphics van het landschap?, want dat vind ik ook altijd erg belangrijk... alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 24/09/2006
F.Y

62.234.129.189
hoe je gedownloade vliegtuigen op je fs 2004 zet?
je gaat naar deze computer.daarna naar de schijf C. daarin zitten program files.ga daarin dan kom je de bestand microsoft games tegen, ga daarin en daarin kom je je flight simulator spel tegen.
ga daarin en daarin zie je weer allemaal andere bestanden waarvan een aircraft heet, daarin zitten al je vliegtuigen. dus je kopieert je gedownloade vliegtuig naar aircraft.

ik hoop dat het gaat helpen
Gast
Geplaatst op 25/11/2006
sherrbert

62.45.37.243
waar kan je flight simulator dauwnloden
Gast
Geplaatst op 25/11/2006
TG

62.45.37.243
waar kan je flight simulator downloden
Gast
Geplaatst op 04/12/2006
mathijs

89.98.222.60
http://www.surclaro.com/ waar kan je dan de vliegtuigen vinden om te downloaden.
Gast
Geplaatst op 04/12/2006
mathijs

89.98.222.60
hoe kan je bij de passagiers kijken??
Gast
Geplaatst op 05/12/2006
richard

84.87.247.12
ja dat vraag ik me ook af
Gast
Geplaatst op 06/12/2006
richard

84.87.247.12
hoe download je vliegtuigen??
Gast
Geplaatst op 06/12/2006
mathijs

89.98.222.60
wie weet hoe jij bij de passagiers kan kijken ik wil een kijken hoe dat eruit ziet en kan je er dan ook werken??
Gast
Geplaatst op 06/12/2006


89.98.222.60
ow en richard als je vliegtuigen wilt downloaden dan moet je je aan melden.
Gast
Geplaatst op 06/12/2006
richard

84.87.247.12
bedankt
Gast
Geplaatst op 07/12/2006
mathijs

89.98.222.60
hoe kan je bij de passagiers kijken??
Gast
Geplaatst op 09/12/2006
ron

84.87.247.12
kan iemand me helpen uitleggen hoe je de vliegtuigen moet gaan besturen?
Zoals opstijgen, dalen hoe je de banden moet intrekken?
Gast
Geplaatst op 10/12/2006
richard

84.87.247.12
mathijs ga in de airbus A350.
ga dan naar de virtual kockpit hou de shift knop
ingedrukt en druk dan op de cijfers 0 tot 9 van
numlock.
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
arthur

84.87.247.12
kan ik ook een vliegtuig downloaden voor ms flight sim 2004, maar die bedoeld is voor ms flight sim 2002.
Gast
Geplaatst op 19/12/2006
mathijs

89.98.222.60
bedankt richard maar ik snap het niet kan je het anders uitleggen??
Gast
Geplaatst op 19/12/2006
mathijs

89.98.222.60
het hoeft al niet meer ik snap het sorry.
Hoe maak je bij crgo de voorneus van het fliegtuig open en hoe laat je een slurf aan je koppelen en hoe laad je spullen uit??
Gast
Geplaatst op 21/12/2006
richard

84.87.247.12
graag gedaan mathijs.
wilt iemand de vraag van mathijs uitleggen want ik wil ook weten hoe het werkt.
Gast
Geplaatst op 21/12/2006
mathijs en richard wil het ook

89.98.222.60
Hoe maak je bij cargo de voorneus van het vliegtuig open en hoe laat je een slurf aan je koppelen en hoe laad je spullen uit??
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
ron

84.87.247.12
hoe kan je het vliegtuig rijden ( taxi ) ?
Member
Geplaatst op 07/01/2007
Milan2912
ik heb ms flight sumulator 2002, waar en hoe kan ik gratis vliegtuigen downloaden (bijv. concorde, F-16)
Member
Geplaatst op 07/01/2007
hozana
ik heb zelf en xbox hahaha
coolhe
Gast
Geplaatst op 09/01/2007
mathijs

89.98.222.60
Hoe maak je bij cargo de voorneus van het vliegtuig open en hoe laat je een slurf aan je koppelen en hoe laad je spullen uit??;)
Gast
Geplaatst op 27/01/2007
richard

84.87.247.12
mathijs je moet de slurf en andere dingen die nodig zijn gaan downloaden. www. surclaro.com
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
mathijs

89.98.222.60
Bedankt richard.
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
mathijs

89.98.222.60
maar waar kan ik die dan vinden???
Gast
Geplaatst op 05/02/2007
richard

84.87.247.12
www. surclaro.com of www. suclaro.com
Gast
Geplaatst op 07/02/2007
fs gek

84.81.53.198
ik wil graag een concorde maar waar vond ik die
Gast
Geplaatst op 15/02/2007
jp

80.56.165.77
ik heb nu al zon 20 keer op www.suclaro.com gekeken maar ik kan niks vinden hoor. weet iemand hoe ik wel vliegtuigen kan krijgen???
Gast
Geplaatst op 15/02/2007
jp

80.56.165.77
ik heb vliegtuigen gedownload en in airplan gezet maar ik krijg ze niet in fs 2002
Gast
Geplaatst op 17/02/2007
jeroen

62.45.100.227
ga naar
http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/index.php?page=detail&ID=1743

en download loman hiermee kan je je ook dingen dowloaden voor fs 2004 en hij zit ze er automatisch goed in. Ik gebruik loman voor een ander spel het werkt goed(dorry voor de franse site).
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
Mathijs

89.98.222.60
Richard wat moet ik dan invullen bij zoeken of waar kan ik het vinden en als ik het heb met welke toetsen werkt het dan???
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
bram

84.87.247.12
hoe kan je via het raam kijken ?
Op welk toets moet ik drukken of wat moet ik doen ? Willen jullie a.u.b. uitleggen?
Gast
Geplaatst op 25/02/2007
mathijs

89.98.222.60
Richard wat moet ik dan invullen bij zoeken of waar kan ik het vinden en als ik het heb met welke toetsen werkt het dan???
Gast
Geplaatst op 25/02/2007
Janies

82.171.28.113
Hey, hoe kan je aanmelden bij : www.suclaro.com ??
Gast
Geplaatst op 03/03/2007
armani

84.26.88.97
wie wilt er uitleggen hoe je het moet downloaden a.u.b julie zijn toffe gasten man uccses en sterkte
Gast
Geplaatst op 07/03/2007
jp

80.56.165.77
je kunt door het raam kijken met numlock aan en dan de cijfer toetsenbord
Gast
Geplaatst op 17/03/2007
brian

87.212.131.28
ik wil graag dat het druk is op het vliefveld woe doe je dat
Gast
Geplaatst op 22/03/2007
jean-pierre

84.81.49.4
Hallo allemaal ik net flight simulator 2004 gekocht ik heb het spel geinstalleerd maar als ik het wil gaan spelen vraagt tie steeds voor cd4 terwijl die er gewoon in zit kunnen jullie me helpen zo ja

email naar: pierrezandberg@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
mathijs

89.98.222.60
Richard wat moet ik dan invullen bij zoeken of waar kan ik het vinden en als ik het heb met welke toetsen werkt het dan???
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
mathijs

89.98.222.60
Richard waar kan ik die slurfen vinden en dt bij cargo de neus open gaat vinden???
En hoe moet je taxiŽn naar voren en bochten??
Gast
Geplaatst op 01/04/2007
bert

77.160.235.56
hoe moet ik de cargo deuren dicht doen
Gast
Geplaatst op 03/04/2007
Mark

82.134.171.40
ik heb net een flugt gemaakt van schiphol naar JFK
dat was een lange flugt maar ik heb een porobleem ik kan aleen maar ik kan bij de fligt planer maar een ding gebruiken en dat is dirct op gps en niet vor kan iemand mij helpen ?
Gast
Geplaatst op 03/04/2007
Glen

82.134.171.40
Ja dat weet ik je moet voor aleen de voor deur Ctrl-E druken en dan gaat de voordeur open en als je de carco deuren wil openen moet je drukken ctrl-schift-e bij mij werkt het een MAAR JE KAN HET BETER NIET DOEN WANT ZE GAAN DAN NIET MEER DICHT
Gast
Geplaatst op 04/04/2007
mathijs

89.98.222.60
Hoe maak ik de cargo deur open en dicht en hoe komt er een slang of bus naar je vliegtuig??
Gast
Geplaatst op 10/04/2007


87.212.131.28
hoe bestuur ik de staar bij pmdg 747-400
en woe open ik de onder vracht deuren
Gast
Geplaatst op 21/04/2007
vicey

86.90.155.237
ik download vliegtuigen maar hij geefd steeds de melding dat de files ongheldig zijn wat moet ik doen???
Gast
Geplaatst op 21/04/2007
vicey

86.90.155.237
ik heb de gedownloade bestanden in de goede map staan maar hij geefd de hele tijd een melding van the flight file is corrupt or canīt be found wat moet ik dan doen????
Gast
Geplaatst op 04/05/2007
Sidney

86.94.156.231
hoe kan ik vliegtuigen downloaden, ik kom op die site van sucralo, maar kan niks vinden, heeft iemand misschie setupjes, ofzo, en kan die mij opsturen,

me msn is : sexyboysidney@hotmail.com

thanks alvast
Gast
Geplaatst op 07/05/2007
jordy

82.72.140.115
weet iemand hoe ik de laad ruim open doe ?? de deur weet ik wel maar waar de koffers horen niet ( de deur doe je open met shift + E maar kan iemand me dat vertellen???
Gast
Geplaatst op 17/05/2007
brian

87.212.131.28
yo jordy ik weet het je drukt op alt en met je muis moet je dan boven op het scherm gaan dan pmdg en dan de eerste van het rijdje eronder en dan de 3 de van het rijdtje wat dan komt en dat invulen welke knop je wil

maar weet jij woe je de staart bestuuryt????
Gast
Geplaatst op 20/05/2007
vicey

86.90.155.237
als je brandstof op is hoe moet je dan tanken?
Gast
Geplaatst op 28/05/2007
kompy

83.82.237.133
gewoon naar de vliegveld of gewoon landen
Gast
Geplaatst op 02/06/2007
anoniem

84.27.55.22
dit is echt een noob facking kut site
Gast
Geplaatst op 14/06/2007
ikke

81.71.26.222
Aan iedereen die vragen heeft,
ga naar www.dutchfs.org de grootste NL's FS site
Gast
Geplaatst op 17/06/2007
vicey

86.90.155.237
dankje

weet iemand hoe je hier vliegtuigen moet downloaden die het doen????
Gast
Geplaatst op 14/07/2007
daan

145.53.92.190
je moet gewoon even op google kijken bij flight simulator 2004 krijg je vanzelf websites die er gratis content voor hebben
Gast
Geplaatst op 23/07/2007
harm

62.195.217.111
waar download ik de game fms flighy microsoft simulator
op welke site??
Gast
Geplaatst op 04/08/2007
jack

83.128.40.89
ALS JE EEN VLIEGVELD GEDOWNLOAD HEBT WAAR MOET JE HEM DAN ZETTEN EN WELKE MAP MOET DAT GEWOON BIJ DE VLIEGTUIGEN WIE KAN DAT VERTELLEN
Gast
Geplaatst op 07/08/2007
cyriel

81.241.51.111
HOI MENSEN
IK HEB OP SURCLARO EEN VLIEGTUIG GEDONLOAD EN IN DE MAP AIRCRAFT GEZET. IK HEB ALLE MAPPEN UITGEPAKT ENZO MAAR HIJ STAAT ER NOG STEEDS NIET.
WIE WIL MIJ A.U.B. HELPEN
ZEER DANKBAAR
Gast
Geplaatst op 15/08/2007
hoi

86.87.5.112
Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn vlieguig gelaad word en dar tanken komen en de vlietguiten tanken
Gast
Geplaatst op 18/08/2007
flightsim

86.88.162.156
waar kun je gratis downloads vinden voor flight simulator 2002
Gast
Geplaatst op 17/09/2007
g.boy

77.251.131.15

ik heb ook fs 2004 maar ik snap ook niet hoe of waar je vliegtuigen moet downlooden.
Gast
Geplaatst op 17/09/2007
vavuvavu

77.251.131.15
ik heb bij suclaro gekeken...maar hoe krijg je nou de vliegtuigen...waar moet je klikken???
Gast
Geplaatst op 23/09/2007
arjen

83.119.164.6
ga naar http://www.simviation.com/menu.html
daar staan honderden vliegtuigen voor FS 98 tot FSX. via http://www.simviation.com/acinstall.htm word er duidelijk uitgelegd hoe je een vliegtuigen moet instaleren
Gast
Geplaatst op 10/10/2007
jasper

84.104.205.26
hoe kan ik het hele spel downloden
Gast
Geplaatst op 26/10/2007
FSfan

81.71.26.222
mensen, neem nou 1 keer in je leven de moeite om zelf iets te doen! kijk op www.avsim.com deze site is het populairst. Voor overige vragen verwijz ik jullie naar www.dutchfs.com
Gast
Geplaatst op 09/11/2007
Ypiloot

86.82.132.144
weet iemand waar ik de space shuttle kan downloaden
Gast
Geplaatst op 02/12/2007
zszdbg

82.72.164.235
nk je ma
Gast
Geplaatst op 11/01/2008
weet ik niet

86.91.250.238
waar kan je vliegtuigen downloaden voor fs2004 en waar precies
Gast
Geplaatst op 11/01/2008
weet ik niet

86.91.250.238
hoekun je in het vliegtuig zitte van 747 airbus hoe werkt alles plz zeg het
Gast
Geplaatst op 11/01/2008
monta

80.61.130.25
waar kan ik die speletje downloude
Gast
Geplaatst op 11/01/2008
Monta

80.61.130.25
waar kan ik die speletje downlouden voeg me toe msn mocroside_monta@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 04/02/2008
Ryan air

86.84.142.90
Hallo, Ik Ben een Piloot bij Air berlin ( nu nog CO piloot ) Ik wil jullie wel leren hoe je B.V. Met een 737-800 of 400 vliegt, Xanhunter@hotmail.com voor informatie ( P.S. Voor al die vragen hoe je het vliegtuig in de Flight simulator zet, Je kunt er maar een Paar inzetten niet opbeperkt, Je moet naar de C: schijf gaan en naar progam filles dan staat er ergens microsoft games, klick erop en er staat als het goed is : FS9 of Flight simulator 2004 klick op een van de bijde en ga daarna naar Aircraft ( P.S.) als je de aircraft aan het downloaden bent moet je hem al gelijk in de map downloaden anders moet je hem kopieeren met ctrl-x en plaatsen met ctrl+v (voor vragen hoe je het vliegtuig op de GPS instelt of goed op de baan komen met landen stuur me een mailtje op voeg me op MSN toe MVG K.Damhuis
Gast
Geplaatst op 06/02/2008
brent

84.193.29.175
hey
weet iemand hoe je nieuwe vliegtuigen kan dowloaden?
want ik wil met nieuwe vliegtuigen vliegen!!
mail naar
brentje000@hotmail.com
mail vlug!!
Gast
Geplaatst op 25/02/2008
joop

81.206.56.61
hoe kan ik een gedownload vliegtuig op de FS2002 zetten ik kan de fille met microsoft games niet vinden
Gast
Geplaatst op 26/02/2008
Joris

82.92.21.191
Als je vliegtuigen voor FS2004 wilt downloaden kijk dan eens op deze site ik download altijd vliegtuigen hier.http://www.dutchfs.com/index.php?p=downloads/aircraft.php
Klik dan gewoon op de maatschapij en op FS2004.
Gast
Geplaatst op 29/02/2008
Joris

82.92.21.191
En De Deuren maak je open met Shift-E zo gaan ze open en dicht.
Gast
Geplaatst op 10/03/2008
pindakoekje

82.74.124.142
ik heb lekker fs 2004.....hahahahah
Gast
Geplaatst op 22/03/2008
suppers

84.31.113.40
hey ik heb een vliegtuig gedownoad en in de map aircraft geset maar ik ga naar fs 2004 naar het kopje select airplane en het vliegtuig staat niet tussen de andere vliegtuigen weet een van jullie hoe dit kan en hoe ik dit op moet lossen ik snap er namelijk niks van alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 10/04/2008
suppers

84.31.113.40
he ik heb gezien dat bij een vliegtuivan fs de vleugels af kunnen breken weet iemand hoe je er voor kunt zorgen dat dit gebeurt???
alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 15/04/2008
suppers

84.31.113.40
halloo is er iemand thuis op deze site ofniet
Gast
Geplaatst op 16/04/2008
suppers

84.31.113.40
is er iemand thuis of is dit een lege site
Gast
Geplaatst op 25/04/2008
suppers

84.31.113.40
doeis ff antwoort geffen
Gast
Geplaatst op 16/05/2008
anoniem

87.211.0.121
mensen als je een mod wilt installeren moet je altijd de readme goed lezen hier heb je een site waar redelijk goede mods op staan www.fsnetherlands.com
Gast
Geplaatst op 30/05/2008
Christy England

211.30.0.223
ariadne writhed pycnodonti penitently aerometry heterocercy cyanhydrin eunomianism
[a href= http://miranda-os.sourceforge.net/ ]Miranda[/a]
http://www.singaporewebhosting.com
Gast
Geplaatst op 01/06/2008
Tommie Perkins

99.254.189.61
ariadne writhed pycnodonti penitently aerometry heterocercy cyanhydrin eunomianism
[a href= http://www.local12.com ]WKRC Channel 12[/a]
http://www.triciaknowles.co.uk/
Gast
Geplaatst op 03/06/2008
Liza Everett

71.57.137.202
ariadne writhed pycnodonti penitently aerometry heterocercy cyanhydrin eunomianism
[a href= http://www.geocities.com/jitsuyobugei/ ]Jitsu Yo Bugei Aikido Dojo[/a]
http://www.everettridge.com
Gast
Geplaatst op 05/06/2008
Robert Townsend

70.170.55.236
ariadne writhed pycnodonti penitently aerometry heterocercy cyanhydrin eunomianism
[a href= http://cnn.com/2000/US/12/15/wichita.bodies.ap/index.html ]Police investigate Wichita's second quadruple homicide in 8 days[/a]
http://www.spiti-samos.de
Gast
Geplaatst op 08/06/2008
Ronny Parker

84.232.116.39
ariadne writhed pycnodonti penitently aerometry heterocercy cyanhydrin eunomianism
[a href= http://www.cornellcorporation.com ]Cornell Corporation[/a]
http://www.geocities.com/troop484.geo/
Gast
Geplaatst op 15/06/2008
Randal Mccarthy

76.19.72.149
ariadne writhed pycnodonti penitently aerometry heterocercy cyanhydrin eunomianism
[a href= http://centralexcisemadurai.tn.nic.in/ ]Madurai Central Excise[/a]
http://www.roadrocket.com.au
Gast
Geplaatst op 19/06/2008
Penny Gonzales

87.205.219.218
ariadne writhed pycnodonti penitently aerometry heterocercy cyanhydrin eunomianism
[a href= http://www-1.ibm.com/servers/aix/ ]IBM AIX: Unix Operating System[/a]
http://www.wwpatterson.com/
Gast
Geplaatst op 22/06/2008
Norma Ray

68.114.13.186
ariadne writhed pycnodonti penitently aerometry heterocercy cyanhydrin eunomianism
[a href= http://www.cnn.com/WORLD/europe/9902/15/kosovo.02/index.html ]Serbs open to discussing Kosovo autonomy, oppose NATO troops [/a]
http://www.leiftotusek.com/
Gast
Geplaatst op 25/06/2008
Floyd

190.198.174.35
b651a8794fc8d2069ade1c1a9103a4bd
[a href="http://njdokj.info/499909f9c7acd983768786a2c07bed95/b651a8794fc8d2069ade1c1a9103a4bd"] http://njdokj.info/499909f9c7acd983768786a2c07bed95/b651a8794fc8d2069ade1c1a9103a4bd [/a]
http://njdokj.info/499909f9c7acd983768786a2c07bed95/b651a8794fc8d2069ade1c1a9103a4bd
[url]http://njdokj.info/499909f9c7acd983768786a2c07bed95/b651a8794fc8d2069ade1c1a9103a4bd[url]
Gast
Geplaatst op 08/07/2008
robin

81.245.201.67
waar kun je fs2004 of 2002 downloaden stuur dat dan door naar dit e mail adres:monnoyerloverboytje@gmail.com
Gast
Geplaatst op 14/07/2008
marco

87.208.177.124
nou ik krijg morgen fs de luxe maar moet je perse een vliegtuig downloaden om in een vliegtuig te vliegen o staan die gewoon op schiphol en kun je er in gaan zitten want ik eil airbus 380 dat is het allergrootste passasieger vliegtuig dus weet jij dat zet het er astjeblieft op dankjewel alvast coole piloten
Gast
Geplaatst op 14/08/2008
Johnny-B

82.215.44.58
Allen Vragen die je stelt weet in Bijna ben Pro !
van FS9
Gast
Geplaatst op 26/10/2008
jordie

83.84.3.156
weet iemand waar ik flight simulator 2004 kan downloaden:)
Gast
Geplaatst op 29/10/2008
Hooi

87.208.42.55
waar kun je nu het spel downloaden? ik zoek overal en overaaaalll, maar waaaar??!!
Gast
Geplaatst op 02/11/2008
coooool

86.87.39.74
hoe kan je vliegtuigen op cd zetten want ik heb wel fsx!!!!!!!!!!?
Gast
Geplaatst op 10/11/2008
ALESSANDRO

81.83.62.23
IK KAN ME NIET INLOGGEN OP SUCLARO
Gast
Geplaatst op 10/11/2008
ALESSANDRO

81.83.62.23
IK KA NI INLOGN OP SUCLARO
Gast
Geplaatst op 23/12/2008
haykuedy

92.48.118.83
dw6leE [a href="http://hwqodnwpwejy.com/"]hwqodnwpwejy[/a], [url=http://exoaauiddzqw.com/]exoaauiddzqw[/url], [link=http://vuwfqtzvuqej.com/]vuwfqtzvuqej[/link], http://frrweqmilrsk.com/
Gast
Geplaatst op 30/03/2009
ikke

84.192.145.43
HOE DOWLOAD JE FLIGHT SIMULATOR 2004???

zeg het a.u.b.
Gast
Geplaatst op 16/04/2009


62.194.199.162
www.simvation.com
www.simvation.com
www.simvation.com
www.simvation.com
Gast
Geplaatst op 16/04/2009
nurdo666

62.194.199.162
poep, speel ook fsx is lol heb zo wat alle vliegtuigen dingen die er voor zijn
Gast
Geplaatst op 18/08/2009
dave hagen

86.83.99.254
ik wil een transavia op mij fsx demo en ik heb het gedownload op www.fsdome.com en ik vond transavia.com fs2004-fsx en ik wou die op mij fsx demo zetten en ik keek en ik zag allen andere vliegtuigen geen transavia ik heb hulp nodig
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 54.82.93.116




Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Microsoft Flight Simulator 2004
Genre: Flight Simulator
Platform: Xbox
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Microsoft
Uitgever: Microsoft
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers