Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Preview | Nintendo Wii | Red Steel
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Red Steel

Als Zelda: Twilight Princess er niet zou zijn, zou Red Steel denk ik de Wii-game zijn met de hoogste verwachtingen. Helaas is de pers er tot nu toe niet heel erg over te spreken. Zo zijn het voornamelijk cijfers tussen de 5 en de 7 die worden toegedeeld aan Red Steel. Even kijken of ik het hier ook mee eens ben.

Oké, ik geef toe: ik heb er niet heel erg uitgebreid mee gespeeld. Maar wel genoeg om een voorlopig oordeel te vellen. En van kijken naar andere mensen die het spel spelen, krijg je natuurlijk ook een goed beeld. Wat als eerste opvalt, is natuurlijk de bediening. Mijn eerste actie die ik moest doen was het openen van een deur. ‘Naar beneden met de controller’, geeft de Wii-medewerker aan. Ik ga met mijn duim over de analoge controller en duw het naar beneden, maar er gebeurt niets. ‘Nee, niet de analoge pook maar de controller zelf!’. Dus ik ging bewoog de linkercontroller alsof ik echt een deurhendel naar beneden duwde, en tadaa: de deur ging open. Het klinkt natuurlijk heel erg logisch maar het is echt even wennen.
Eenmaal door de deur heen liep ik verder en schoot enkele vijanden neer. Dit ging opzich vrij gemakkelijk maar ik betwijfel of dat komt omdat ik zo goed en gericht schoot, of omdat het spel eigenlijk te makkelijk is. Het lopen en richten gaat goed, maar het is nog niet zo goed als met een muis. Maar wellicht na een langere tijd spelen wil ik niets liever.

Na een tijdje gespeeld te hebben was het tijd de controller door te geven. Daar werd toen zwaardgevochten. Moet je bij het lopen en schieten de controller lichtelijk bewegen, bij het zwaardvechten moet je veel intensiever te werk gaan. Je moet echt gaan staan alsof je daadwerkelijk twee zwaarden in je hand hebt, en je moet alletwee je armen gebruiken, dus geen kleine bewegingen maken met je polsen.

Graphics is de game helaas niet heel erg bijzonder. Vergeleken met de Xbox360 en PS3 is het natuurlijk niet veel soeps. Maar als je Red Steel vergelijkt met bijvoorbeeld Metroid Prime dan is het helaas ook minder mooi. Dit stoorde mij echter geen seconde, aangezien ik enorm veel fun had in het klooien met de Wii-controller. En dat is ook precies wat Nintendo wil bereiken met de Wii: het maakt niet uit hoe een spel er uit ziet, als je er maar heel veel plezier in hebt.

Tot nu toe ben ik het niet eens met de redelijk lage cijfers die Red Steel krijgt. Grafisch stelt de game misschien weinig voor, maar het plezier wat ik heb aan het spel maakt dit meer dan goed. Nu maar hopen dat de fun in de reviewversie niet zal afzwakken.




Gast
Geplaatst op 27/11/2006
fleppie mars

84.31.112.17
Grafisch stelt het niet veel voor?In de screenshots anders WEL!?
Gast
Geplaatst op 27/11/2006
assassin

82.156.21.77
aljeblieft zeg, games als resendent evil voor de cube, ziene r beter uit -.-''
Member
Geplaatst op 27/11/2006
gangsterj
Ja bent het met de meeste dingen eens wat je zij maar, denk zo als jij het zij " klooien met de Wii-controller"" nu nog wel klopt maar denk dat mensen het naar een half jaar of zo, het gewoon gaan vinden, ze zullen dan verlangen naar betere graphics...
Gast
Geplaatst op 27/11/2006
assassin

82.156.21.77
precies gangsterj, en dan 250 euro te betalen en dan games als metalslug te spelen, koop ik liefer de nintendo DS en speel hem erop met de touch screen.
Gast
Geplaatst op 28/11/2006
Schaaprat NL

81.205.185.96
Haha Ronald, die deur openen was ook wel erg dom uitgelegd door die man!

Dat zwaardvechten was wel über vet!
Alleen het ziet er volgens mij wel heel erg jostie uit :P
Member
Geplaatst op 28/11/2006
assassin
ik snap niet wat mesnen erin zien, je moet nu inplaats van met je duim te draaien, je pols draaien, echter zijn de grafix niet geweldig.
Member
Geplaatst op 29/11/2006
Ronald Straver
Assassin: accepteer nou gewoon een keer dat sommige mensen liever een nieuwe besturing willen zien dan moddervette graphics...
Member
Geplaatst op 29/11/2006
assassin
kijk nieuwe besturing ? messchien is dit nieuw omdat dit in een STANDAART formaat word gegeven, maar deze besturing bestaat echter al een HELE tijd gozer.
Member
Geplaatst op 30/11/2006
gangsterj
Ja nu je het zegt ik had ook zo iets voor op mijn dreamcast niet zo uitgebreid als de Wii heefd, maar je kon er mee vissen, je weet wel lijn gooien omhalen naar je toe trekken..
Gast
Geplaatst op 29/12/2006
Rog

213.194.44.30
Ik heb het spel en de grapics zien er oke uit, besturing is ook wel oke dus ik vind het een goed spel. Jammer dat wanneer je het uit hebt er niet zo veel meer mee te doen is behalve verkopen.

Ik geef het zelf een 7 omdat het gewoon een gemiddelde leuke game is dat zeker niet zonde van het geld is.
Member
Geplaatst op 17/04/2007
the gangster
vet cool waar koop je die?














gangster
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Josh

90.18.245.130
http://c4358ce2ddf51d00b6e49c43e05608e3-t.k90u0h.info [a href="http://c4358ce2ddf51d00b6e49c43e05608e3-h.k90u0h.info"]c4358ce2ddf51d00b6e49c43e05608e3[/a] [url]http://c4358ce2ddf51d00b6e49c43e05608e3-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://c4358ce2ddf51d00b6e49c43e05608e3-b2.k90u0h.info]c4358ce2ddf51d00b6e49c43e05608e3[/url] [u]http://c4358ce2ddf51d00b6e49c43e05608e3-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Gast
Geplaatst op 27/05/2007
IK HEB GEEN NAAM

82.168.241.62
crap ik bedoel een shooter zonder online multiplayer is als neuken zonder klaar komen!
Maar lul nou niet dat gameplay boven grapichs gaan want dat is gewoon een exuse om games met kut grapichs op de wii uit te brengen!
Er zijn ps2 games namelijk die er mooier uit zien
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 54.82.93.116




Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Red Steel
Genre: Shooter
Platform: Nintendo Wii
Aantal spelers: 4
Release datum: 08/12/2006
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers