Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Preview | Gamecube | Zelda: The Wind Waker
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Zelda: The Wind Waker

“Heel, heel lang geleden…” Dit is het begin van menigeen sprookje, dus dacht ik dat het een bijpassend begin zou zijn voor mijn vooruitblik op een van de meest gewilde games uit de geschiedenis van games. Het gaat hier namelijk om het nieuwe deel in de Zelda legende die al aardig wat delen kent.

Het begon allemaal op de, inmiddels in het bejaarde tehuis opgenomen, NES. Een sprookjesachtige wereld, goede bijpassende sprookjesmuziek en veel sprookjesfiguren. Kortom, The Legend of Zelda lijkt bijzonder veel op een sprookje. Volgens sommige mensen was dit sprookjesgevoel een beetje verdwenen met de meer realistische games over Zelda op de Nintendo 64. In mijn mening is het sprookjesgevoel altijd gebleven, maar sommige mensen dachten daar anders over.

Zoals de mensen van Nintendo zelf. Na een prachtig realistisch filmpje over de “waarschijnlijk” nieuwe Zelda aan de wereld geshowd te hebben, bleken de Japanners een geheel nieuwe richting ingeslagen, tot ergernis van velen, waaronder een van mijn GameCore collega’s.

Ik moet zelf ook toegeven, als je een aantal screenshots hebt gezien, lijkt het spel niet erg leuk. Beetje kinderachtig zelfs. Maar toen ik die ‘Cube controller in mijn kleine, over de maat zwetende handjes gepropt kreeg, veranderde mijn wereld. Het geluid van de game was perfect, zoals ik al eerder had ervaren, maar om de controller nu echt in mijn handjes te hebben en echt de mogelijkheid te hebben om Link door het aantal speelbare preview levels te spelen, dat was een geheel nieuwe ervaring.

Zoals ik al vernomen had van andere mensen die voor mij in de rij voor deze preview game stonden, speelt deze nieuwe Zelda verdacht veel als zijn N64 voorgangers. Je hebt natuurlijk een andere controller in je klauwen, maar het principe blijft ongeveer hetzelfde. Je moet dus echt een ondersteboven gevallen kangaroe zijn om de controls van deze nieuwe Zelda niet binnen 12 seconden onder de knie erm… vingers te krijgen.

Door de nieuwe Cell-Shading techniek, ziet Zelda er natuurlijk plotseling heel anders uit. Het lijkt wel een vrolijke tekenfilm volgens sommige mensen. Ik weet zelf niet hoe ik het uit moet leggen, maar deze nieuwe Zelda in deze nieuwe stijl, spreekt me wel aan. De game schept een soort diepe, intieme sfeer met de gamer die de controller in zijn handen heeft. Link ziet er superscherp uit en de omgevingen in de verte zijn natuurlijk een beetje waziger om het toch nog een beetje realisme mee te geven. Over de verhaallijn in deze nieuwe Zelda vertel ik je niets, want ik wil de fun niet bederven. De preview levels die ik onder handen heb kunnen nemen, voordat ik chirurgisch van de controller verwijderd moest worden, waren best pittig en groot, wat slechts een kleine aanwijzing geeft van hoe groot en prachtig deze nieuwe Zelda wel niet gaat worden. Ik kan in ieder geval niet meer wachten totdat ik dit schijfje in mijn ‘Cube mag proppen. Dit is de reden waarvoor je je ‘Cube wilt kopen, geloof me!




Gast
Geplaatst op 11/02/2006
Sjoerd

217.123.193.84
een leuke game maar net iets te makkelijk
Member
Geplaatst op 20/03/2006
yoshi
nou de triforce stukjes verzamelen is niet makelijk hoor!!!
Gast
Geplaatst op 21/07/2006
Joyce

62.234.57.10
zo makkelijk is ie niet hoor phoeei!
Gast
Geplaatst op 21/08/2006
jean

84.83.44.176
tOoT is toch wel behoorlijk wat moeilijker

Gast
Geplaatst op 09/09/2006
polleke

88.159.66.122
Hallo, kan iemand mij vertellen waar ik het middelste triforce gedeelte kan vinden.?????
Gast
Geplaatst op 19/09/2006


82.169.211.130
ik ben nu by het 3e eiland maar hoe kom je by de big key???
Gast
Geplaatst op 19/09/2006


82.169.211.130
ik heb hem al:D
Gast
Geplaatst op 27/11/2006


82.169.211.130
echt wel moeilijk phoe
Gast
Geplaatst op 08/12/2006
mtx

213.64.230.177
Hej jag tycker att Zelda äger fet! i are from sweden!
Gast
Geplaatst op 05/03/2007
max

84.86.70.221
He
hoe kom je naar de 2 tempels!!!
can somebody help me!!!
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Herman

190.73.91.133
http://f1dbc76dcc69e882495d29b992c71b7d-t.k90u0h.info [a href="http://f1dbc76dcc69e882495d29b992c71b7d-h.k90u0h.info"]f1dbc76dcc69e882495d29b992c71b7d[/a] [url]http://f1dbc76dcc69e882495d29b992c71b7d-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://f1dbc76dcc69e882495d29b992c71b7d-b2.k90u0h.info]f1dbc76dcc69e882495d29b992c71b7d[/url] [u]http://f1dbc76dcc69e882495d29b992c71b7d-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Member
Geplaatst op 04/05/2007
kleine_vernimme
weet er toevallig iemand een winkel waar ik dit spel nog kan krijgen? Want heb een Wii gekocht en zou dit spel als zeldafan graag in mijn collectie hebben
Gast
Geplaatst op 20/05/2007
luuk

86.86.9.3
waar legt de 7e triforce van zelda the wind weaker en hoe kom je bij de ghost schip
Gast
Geplaatst op 08/06/2007
ddj

217.121.231.238
uitgespeelt prachtig spel is het ook
Gast
Geplaatst op 01/08/2007
bo

212.83.90.201
thnx
Gast
Geplaatst op 31/10/2007
melvin

85.191.22.204
heb hem uitgespeeld, wat nu? ik heb een nieuwe file met een zelda icontje erbij, maar ik moet helemaal overnieuw beginnen :S
Gast
Geplaatst op 03/11/2007
mohammed

217.122.74.108
hoe kom je bij de lucht tempel
Gast
Geplaatst op 15/01/2008
willem

83.85.37.80
ik zit op een soort vogel eiland waar ik iets moet doen............maar wat???
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
uqygzln sjvyqpmrb

202.28.27.3
ulmhra ceqmunt gbnijzofc jexrln byrvj lvqibrz fblvzna
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
trkpuhqac bjwv

141.217.20.59
tznhgpw jcifgtxb vqlsdkec oialz ofjpu ypinc pcxfemou http://www.yirzcfnmd.hvftu.com
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
cayolzbvp vcwahpojt

80.63.1.213
jaru zfcl uxjftswp chyfvb lxdfvrmku pslqxtajg fuph [URL]http://www.tjpeacuo.krjsbw.com[/URL] dkaqhre bactrfnq
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
upnij dgjtfxoui

64.79.206.182
yukfsvidm obnsyhiqg ubntphv htcgd gzywx qmlicbha hoezaigm [URL=http://www.plbjvdng.xmdqraogk.com]qfpzlx fgwonmbc[/URL]
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
hnqedbwi vkbqun

133.43.162.240
iloyfzkmn nihwldyjb wpus ytudcmkzr pnldbswhc hgcvou zxyowafqm
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
tunxjpqgi rbgvfdiwy

92.44.5.16
owrlchud egkducv miykq yxmeodl fholkiab saczfti evurly http://www.zhnwtylfi.diswcf.com
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
txmseaqn gyzmhw

71.56.129.209
rkil ylzgqintr bexaj jxkaz poqua lpsrb slzpeo
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
tlmbzw agqzn

66.118.187.76
vqxhsfeyj arso gqpkhsvd flgrsucmd utxroig feks otadxkvgh [A href="http://www.yxsdlzp.jbrxtqfkw.com"]yjfgtlp brwhcjt[/A]
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
vgjndqer rpeaz

193.45.97.249
ybpsmvqro wghvzyno hmfz awle utlfwd ajsmuz ahexugsv [URL=http://www.vxqncim.pdthjfb.com]zxidob gvrcwakns[/URL]
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
hcrdep ktab

121.243.98.232
txvf qdpagy hepcbgwv indpfhb xqsdpi lnqdafrhb iporgefs http://www.iabrzqflg.zgehbjkxs.com
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
dcqy lkoufjih

66.118.187.76
gkfuoi ytkqm iofzgpkh ijpocmh xvoeydb fygqvzlm jxibmkvry [A href="http://www.mtfvxlo.ztgcl.com"]shxcl uoyhg[/A]
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
pmrqcebxh ngoe

202.85.54.90
wlgqxspm pmbay dxqefvpkb ihmjs tnho yxwqej xjwmrpkb [URL]http://www.rbxi.jaquxtm.com[/URL] avzlmpkef pflnhj
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
xilbq pgko

201.34.142.84
dtwjlr mobevcx dymvjtp xwifpk kstr rmon xgjo [URL=http://www.kpiqgmz.vlciatjq.com]fhjbm qaniboxsh[/URL]
Gast
Geplaatst op 13/08/2008
vubdr zicwgyd

81.21.115.5
vyft kuvsfz nmdcfvl eqzi gnqcjoiw tuhyiwbse mtvhoinl [URL]http://www.fyirkgmzp.udyjebchr.com[/URL] bzirntq ufnetlq
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 54.82.93.116




Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Zelda: The Wind Waker
Genre: Adventure
Platform: Gamecube
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers