Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Preview | Gamecube | The legend of Zelda: Twilight Princess
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

The legend of Zelda: Twilight Princess

Zelda is altijd erg invloedrijk gewest. In de wereld van de games maar ook daarbuiten. "The legend of Zelda: Ocarina of Time" voor de Nintendo 64 zorgde er bijvoorbeeld voor dat het aandeel Nintendo op de Japanse beurs gigantisch steeg en sinds "The Wind Waker" hebben we niet zoveel Cell-shaded games gezien. Zelda is invloedrijk en GameCore mocht hem voor je testen!

Er waren helaas slechts een aantal levels speelbaar en niet alles was bug-free. Ik kreeg het zelfs voor elkaar om het test-exemplaar te laten crashen. Maar niet getreurd, ik heb de levels zo veel en lang mogelijk gespeeld als ik kon, en ik heb een aardige indruk gekregen van het spel.

De bediening voelt vertrouwd aan en werkt bijzonder soepel. Het lock-systeem (geintroduceerd in Ocarina of Time) is weer van de partij en ook de items onder je knoppen plaatsen behoort weer tot de mogelijkheden. Epona (het paard) is eveneens van de partij, en dat maakt het allemaal tot een gezellige bende.

Nieuw in dit deel is dat Link kan transformeren in een weerwolf. Hiervan heb ik alleen nog maar de beelden gezien, maar het ziet er indrukwekkend uit. De onderliggende gedachte is dat je als wolf kunt communiceren met andere dieren. Hoe dit allemaal gaat uitpakken, het is mij een raadsel.

Een van de leukste levels die ik heb mogen spelen was het "herder spelen"-level. Hier moest Link op een paard kippen naar een schuur drijven. Ook kon Link hier springoefeningen met zijn paard doen. Het paard zal een belangerijke medgezel zijn in dit deel. Zo komen er bijvoorbeeld ook zwaardgevechten op het paard!

Zelda ziet er mooi uit, en ik ben erg benieuwd of mijn verwachtingen worden gehaald. Met Kerst moet dit spel in de winkels liggen en tja, dan zal ongeveer ook de Xbox 360 uit zijn. Zullen gamers rond kerst de gloednieuwe console van Microsoft onder de kerstboom verwachten, of zal Zelda weer geschiedennis schrijven? Laten we geduldig afwachten.




Member
Geplaatst op 14/08/2005
henk
Deze game valt zeker in de smaak.
Member
Geplaatst op 16/08/2005
anja
vol verwachting wacht ik er op
Gast
Geplaatst op 19/08/2005
max

82.72.94.118
wacht er op!! :)
alleen jammer dat ie in 2006 uitkomd :(
Gast
Geplaatst op 20/08/2005
rene

83.85.41.204
komt ie pas in 2006??!!??!!??!!
Gast
Geplaatst op 20/08/2005
Bramio

81.59.162.107
ik hoorde dat ie op 15 november 2005 uitkwam. maar ik ga ZEKER TP kopen
Gast
Geplaatst op 03/09/2005
Link

82.210.117.4
Ik ga hem zeker kopen
Gast
Geplaatst op 18/09/2005
marco

80.61.137.58
ja, de nieuwe zelda komt pas uit in maart 2006 want ze gaan er nog wat aan toevoegen. maar ik blijf er gewoon op wachten.
Gast
Geplaatst op 21/09/2005
ik

84.82.133.209
hij is uitgesteld omdat ze hem NOG mooier willen maken
Gast
Geplaatst op 06/10/2005
sesshoumaru

200.95.140.164
este nuevo zelda esta bien chido en cuanto salga aca lo comprare
Member
Geplaatst op 07/10/2005
xa
mooi spel
Gast
Geplaatst op 11/10/2005
roberto

83.81.143.237
IEDEREEN KOOP DIT SPEL WNT DIT WORD HET BSTE SPEL OOIT!!!!!!! :D
Gast
Geplaatst op 12/10/2005
iemand

85.146.168.57
die moet iedereen hebben
Gast
Geplaatst op 23/10/2005
fabio

81.59.29.39
leuk spel ,

ik vind het wel een leuk spel, maar waarom moet ik wachten???
Member
Geplaatst op 24/10/2005
bolletje10000
Wat betekend tp kopen. Kun je hem dan eerder ergens bestellen? Dat zou vet zijn.
Gast
Geplaatst op 28/10/2005
Samus aran

62.59.190.185
super vet spel
Gast
Geplaatst op 07/11/2005
memba

81.206.156.43
kope die handel alle zelda game's
het lijkt me echt een super vet spel
Gast
Geplaatst op 08/11/2005
josti

62.131.153.189
WAUW DIT SPEL IS KICKU!!!!!!!!!!! Ik ga het zeker wel kopen net!!!!!!
Gast
Geplaatst op 08/11/2005
manne

62.131.153.189
in het vorige spel van zelda kon je bijna alle zwaarden pakken ik hoop dat het hier ook kan
Gast
Geplaatst op 12/11/2005
super dbz en zelda

82.173.130.211
dit is egt een super spel ik heb gehoord dat er ongeveer 70 uur gameplay in zit!!! en het is grafisch heeeeeell coooool man super spel ik ga kope
Gast
Geplaatst op 13/11/2005
Fuerzo

62.234.142.128
Jonges ik weet niet precies maar dit is niet voor gamecube maar voor die nieuwe die uit komt denk ik zegt men maatje twijfel nog ook ]_]
Gast
Geplaatst op 13/11/2005
wessel

82.136.238.123
ik ben naar tmf game awards geweest en op het begin rende ze allemaal naar de zelda game er moest zelfs iemand afgevoerd worde omdat ie geplet was
Gast
Geplaatst op 13/11/2005
wessel

82.136.238.123
wanneer komt ie nouw uit?
Gast
Geplaatst op 15/11/2005
gijs

213.93.238.82
hoezo heb je hem al?
hoe kom je er aan?
dat lijkt mij wel wat
Gast
Geplaatst op 16/11/2005
Mik

84.87.56.46
Het spel is sowieso voor de gamecube en niet voor de 360, het ziet er echt super uit en ik ga het zeker kopen! Allen jammer dat het pas rond mei 2006 uitkomt!
Gast
Geplaatst op 20/11/2005
gastje

81.204.102.245
what the fack hoe kan jij die al hebbe!!!!!!!?
Gast
Geplaatst op 23/11/2005
remco

80.61.222.207
max hoe kom jij er dan aan
Gast
Geplaatst op 30/11/2005


82.173.130.211
hebbie hem al?? hoe kan dat nou hij is nog nergens in de wrld uit hij is nog in de maak (volgens mij) en wnnr komtie nou uit maart of mei
zelda rules super game super
Gast
Geplaatst op 10/12/2005
remco

80.61.222.207
dat denk je helemaal verkeert ik heb hem al wel maar ik heb hem van internet
Gast
Geplaatst op 18/12/2005
jorrick

81.207.59.88
hoe moet komen ik wil hem anders ga ik dood ik hou van zelda wie niet:P
Gast
Geplaatst op 25/12/2005


80.126.73.62
laat je niet gek maken .
zelda moet nog getest worden plus hij komt pas in april/mei uit snap jullie dat niet.
gamecube zijn slim bezig ze wilen mensen dat veel mensen kopen want al dat tam tam gepraat komen er meer zelda fans en gamecube kunnen hun geld er aan verdiennen een let op de nieuwe gamecube die eind 2006 moet komen die kom in 2007 uit mensen wees geduldig HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHA
Gast
Geplaatst op 26/12/2005
nintedo rulezz

82.173.130.211
de revolution(of de 'nieuwe gamecube') komnt helemaal niet in 2007 uit en ze stellen zelda alleen uit omdat ze willen dat het de beste zelda ooit word (op de cube dan) mar in ieder geval super game nintendo is tha boss of the world als ze dit al op de cube kunnen word de revo de beste console van de 21 eeuw
Gast
Geplaatst op 26/12/2005
nintendo rulezz

82.173.130.211
niemand kan tloz:tp al hebbe want hij is nog nergens uit hij is nog in de maak moet en nog wat dinge worden toegevoegd of misschien hebbe jullie de demo of verkorte versie ofzoiets maar de volledige
tLoZ:TP kan je niet hebe want die is nog niet uit
Gast
Geplaatst op 31/12/2005
nintendo rulezz

82.173.130.211
remco pis nou maar op dat je hem hebt want dat is onmogelijk maarja super cool spel dit ga hemcker kope als die uitkomt of ik vraag hem voor me verjaardag ben in mei jarig jippie zelda zelda zelda zeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazelda
Gast
Geplaatst op 11/01/2006
HEnk

84.30.182.152
om dat spel te spelen moes je 2 uur in de rij staan ik heb er ook op gespeelt en dat spel rulezzzzzzzz
Gast
Geplaatst op 11/01/2006
nintendo rulezz

82.173.130.211
remco ik kan er wel tegeu dat jij hem hebt hoor alleen dat is onmogelijk WANT HIJ IS NOG NIET UIT DUS PIS LKKR JE GEZICHT ONDER MAAR GA GEEN LEUGENS VERTELLE
Gast
Geplaatst op 15/01/2006
Jabberwock

83.118.38.171
Remco, geef me één detail dat ik nergens op een enige site zou kunnen terug vinden, waaruit blijkt dat je het spel hebt.
Gast
Geplaatst op 19/01/2006
tieske

84.24.81.62
mensen zelda is nice daar is alles mee gezegd en ik weet zeker dat niemand hem heeft `t is gewoon bullshit als je dat beweert de groete
Gast
Geplaatst op 19/01/2006
Jabberwock

83.118.38.171
@Tieske, Ja natuurlijk is dat BS, maar ik wil um best de kans gunnen het tegendeel te bewijzen.. ik bedoel, er zijn beta-disks.. maar ik denk niet dat die in omloop zijn..
Gast
Geplaatst op 26/01/2006
Joanne

80.60.185.42
Mensen... Ik heb bijna alle games van Zelda (Jippie!) En Tp word geweldig! Ik lieft Zelda! Ik heb er zo'n zin in.. *Danst* Dit is een onzinnig berichtje... I know;) Maar mijn gevoellens moet ik toch érgens uiten .. ^_^ Yay! Link rules ! The triforce rocks! Ganon sucks!
Gast
Geplaatst op 27/01/2006


62.195.160.38
Weet ieand waneer zelda twilight princess uitkomt?
Gast
Geplaatst op 28/01/2006
linkz

81.243.69.164
yoo ten eerst wie zij er dat zelda dom is ik maak hem aff maar zelda RULES er zijng een WOORDEN voor vooor zeldaa ik moet hem hebbe maaar dat is nog 1 2 3 a 4 maande wachte shiiiiiiiiiiit
Gast
Geplaatst op 28/01/2006
linkz zegt tege remco f"ck you

81.243.69.164
yooo ten eerst je kan geeen tp hebbe mss beta maar zijn ze er 'denk van ni' lolz er is well een GC disk waar heel veel zelda tp trailers zijn die kun je kopen op ebay ik heb de mijn voor zon 40€ ciao
Gast
Geplaatst op 30/01/2006


82.172.20.158
Zelda is het vetSte spel ooit ... heb ze allemaal uitgespeeld, kan niet w8e op de nieuwste.... wou ik ff kwijt!!!
Gast
Geplaatst op 30/01/2006
we love Zelda..

82.172.20.158
we do.. right...!!!!
Gast
Geplaatst op 01/02/2006
ricky

83.117.3.68
ik moet de game hebben hoe dan ook
Gast
Geplaatst op 04/02/2006
gAST

84.30.182.152
hij kkomt in maart uit ( heb ik aan de winkelier gevraagt )
Gast
Geplaatst op 07/02/2006
jack carver

81.69.17.121
wel een goed spel beter dan zn vorige delen
en die van de nintendo 64 vond ik ook goed (is wel oud) .
Gast
Geplaatst op 08/02/2006


82.173.130.211
die van nintendo 64 is ocarina of time (OOT) ennu hij komt volgens mij in april in nederland uit of in maart maar volgens mij issie nu al in amerika uit weet niet cker ennu hij iz egt zo vet man zelda rocks ganondorf rocks minder maar rocks nog steeds link rocks nog wel het beste ZeldaZeldaZeldaZeldaZeldaZelda
Gast
Geplaatst op 15/02/2006
lol_smurf

82.73.83.184
mensen ik kan jullie al vertellen dat de relaise datum al is verzet naar 30-06-2006 :S:S
Gast
Geplaatst op 18/02/2006
Iemand uit Luxemburg

83.99.84.164
Hej ik ben een Zelda fan uit Luxemburg en ik had laatst wat raarsop tv en pc gezien. Er stond dat hier het spel al bleek te koop te zijn. Dat is heel raar vind ik maar kan iemand mezeggen of het een fabeltje is of waarheid :S
Gast
Geplaatst op 19/02/2006
lol_smurf

82.73.83.184
hey iemand uit luxemburg het kan wel kloppen dat ze hem al te koop zetten dt is hier ook maar dan staat er wel bij release datum of verwacht het gaat erdan om dat je hem al kunt bestellen en 2 week voor de uitbreng datum kun je hem dan betalen en heb je hem de eerste dag dat ie uitkomt in huis wat ik al hat gedaan voor 15.11.05 maar ja zoals het er nu uitziet wordt het pas in juli :S:S
Gast
Geplaatst op 22/02/2006
car

82.171.241.248
hij lijkt me super coool ik ga hem zeker kopen
Gast
Geplaatst op 03/03/2006
jurjen

82.92.113.236
ik heb gehoord dat je hem op internet kunt kope voor 54,95
Gast
Geplaatst op 05/03/2006
hoi

82.73.191.76
jutjen hij is overal 54.95
Gast
Geplaatst op 13/03/2006
remco

81.204.203.42
zelfs spyro is beter dan die domme zelda games
iedereen die van zelda houd is gestoord
het spel stelt trouwens niks voor
veel te makkelijk net als jullie kleine herzen-inhoud
Gast
Geplaatst op 15/03/2006
zeldagamer

80.126.239.201
hij is weer uitgesteld in jullie moet ik nog 3 maanden wachten
Gast
Geplaatst op 17/03/2006
Windje

217.120.192.161
dope, .. kben nu weer eens begonnen met ocarina of time, ben nu net de water temple uit .. ook king spel dat, maar twiligt princess lijkt me wel vet, .. naja nog ff wachten dan maar schatjes !
Gast
Geplaatst op 17/03/2006
TOmmo

80.126.92.21
dit spel word echt zoooooooooooooooo vet ik kan echt niet meer wachten!!!
Gast
Geplaatst op 23/03/2006
zaldafan

86.83.31.44
tja, hij komt in de herfst uit...maar het is het wachten waard natuurlijk!!!
Gast
Geplaatst op 24/03/2006
mark

84.28.119.75
hey mensen slecht nieuws ze zegen dat de game pas 2 augustes uitkomt voor mij hoef ut al niet meer :)
Gast
Geplaatst op 24/03/2006


82.73.83.184
nou mijn pre order staat nog steeds op juni maar moet wel zeggen dat ik ook september al had gezien nou ja komt i elk geval in juni een zelda voor de ds ;)
Gast
Geplaatst op 30/03/2006
larssie

84.30.192.205
zegge dat het i april komp gelloof er niks van want is al 1000 keer verzet
Member
Geplaatst op 03/04/2006
Teun GC
Jongens, voor de duidelijkheid:
- Het hier besproken spel is Zelda: the Twilight Princess. Dit spel is tot op de dag van vandaag niet uitgebracht
- Zelda, the wind waker is gewoon uit voor de GameCube en is te koop. Dat heeft verder ni9ks met dit spel te maken
- Dit is een preview die geschreven is aan de hand van de beta versie die is getoond op de E3 van 2005 en later op andere evenementen (Zoals de PU gameplay etc.)

Dit even ter opheldering. ik heb een hoop reacties verwijderd die dit niet goed begrepen hadden.
Gast
Geplaatst op 05/04/2006
roel

80.61.211.249
kij vet spel mee avonturen en als die er is koop ik hem meteen ik heb al windwaker en Ocarina of Time uitgespeeld Ocarina of Time was veel leuker want windwaker da jongetje was helemaal niet zelda gewoon een jongu die zijn zusje wilde redden maar Ocarina of Time is wel kij relaxt The legend of Zelda: Twilight Princess
die lijkt me een vervolg van Ocarina of time dus fucking relaxt
Gast
Geplaatst op 05/04/2006
Akray

213.46.155.58
Ik heb gewoon alle spelle van Link en Zelda
en dit is gewoon The One, echt kwa grapics vink
et echt, heb de demo gedaan en moet ook zegge dat et vechten echt smooth gaat
Gast
Geplaatst op 10/04/2006
blade

81.165.26.197
fuck man waneer komt die nu exact uit man
Gast
Geplaatst op 15/04/2006
ikke

217.123.212.180
duurt veels te lang... lamzakken, zeg nou us wanneer die uitkomt dan al dat geheimzinnige gedoe
Gast
Geplaatst op 17/04/2006
blade

81.165.107.207
ik weet waneer die uitkomt ergens in laat november

Gast
Geplaatst op 19/04/2006
Simon

82.72.94.151
Nou ik hoef em niet meer,schijtspel.
Steeds dat uitstellen om iedereen hysterisch te krijgen zoals jullie 13 jarigen heheheh
Gast
Geplaatst op 25/04/2006
blade

81.83.96.234
je moet maar vragen aan de winkel bij mij komen de eerste ladingen in november
Gast
Geplaatst op 25/04/2006
Gast

80.60.103.186
ik heb alle zelda games en allemaal uitgespeeld tot in het laatste deteij en dit spel ook
Gast
Geplaatst op 25/04/2006
bgamer

80.60.103.186
ik las in een japanse tijdschrift dat hij in begin mei zou ui komen
Gast
Geplaatst op 29/04/2006
cubegamer

81.206.56.166
kga em zeker kope. het duurt denk ik niet zo lang meer voordat ie uitkomt
Gast
Geplaatst op 29/04/2006
cubegamer

81.206.56.166
denk niet dat ie in november uitkomt..hoop teminste in mei of juni
Gast
Geplaatst op 30/04/2006
zeldafan

83.85.99.164
iick kan sowat niet w8ten het duurt veeeeeel ste lang ip :(
maarja hooplijk komt ie snel iik hoorde dat ie pas op eind mij komt!!!
Gast
Geplaatst op 01/05/2006
APEN RUleZZZZZ ZELDA TO

84.246.0.68
HIj kijkt me kij vet ik ga hem kope waneer komt die nou egt uit???????
Gast
Geplaatst op 08/05/2006
Mik

84.87.56.46
hoorde idd ergens dat ie in mei uitkomt, maar dat is het nu en heb verder nog niets erover gehoord, hoop het niet, maar denk dat het herfst wordt :(
Gast
Geplaatst op 13/05/2006
linkmaster

81.247.118.14
twilicht princees komt uit na juli
Gast
Geplaatst op 16/05/2006
JustaThought

81.206.56.166
hij komt uit samen met de nintendo wii..daat loopt al naar november
Gast
Geplaatst op 16/05/2006
JustaThought

81.206.56.166
kheb na gekeken en hij komt 15 november uit
Gast
Geplaatst op 18/05/2006
JustaThought

84.80.208.56
jaja..hou wou je eraan kome..dan heb je niet de originele want er worden nog dingen aan veranderd
Gast
Geplaatst op 28/05/2006
sgsdgsdsd

82.157.218.48
volgen mij komt hij eind mei of begim juni uit de nieuwe halo word ook wel cool en gta4 ook en niewe zelda ook
Gast
Geplaatst op 28/05/2006
sgsgdgdgd

82.157.218.48
ik heb alle zelda's zo uitgeseeld
Gast
Geplaatst op 31/05/2006
kika

194.122.94.99
vet cool
Gast
Geplaatst op 07/06/2006
LOL_SMURF

82.73.83.184
als je geen ZELDA fan bent reageer dan gewoon niet stelletje KLEINE kinderem
Gast
Geplaatst op 20/06/2006
Kankernerd

84.104.108.153
Neuk je moeder maar lekker van achter kanker mongool
Gast
Geplaatst op 30/06/2006
nibink

62.45.151.96
ik wacht er al meer dan een half jaar op zegt genoeg toch...
Gast
Geplaatst op 10/07/2006
PIzzafreak

84.104.84.64
ik zit nu al .. mhaa ook half jaar te wachten :P ZOOO foking lang ben echt benieuwd naar het spel .. kan ook niet wachten maarja tot nu toe maar vermaken met de andere zelda's en andere games (bestaan die dan ? , JA die bestaan)
Gast
Geplaatst op 14/07/2006
clown

84.84.5.130
whooooooyeah!
dit wordt het spel der spellen!
ik verheug me al op het killen!
als ie maar meer inhoudt heeft anders is et ook zaai

wanneer komt ie nu eigenlijk?:P
Gast
Geplaatst op 17/07/2006
Chelsea

84.86.150.166
hai hai oewist mej julliej?
Gast
Geplaatst op 21/07/2006
Eternal

81.68.156.46
100% KOMT IE IN SEPTEMBER UIT GELOOF HET OF NIE JULLIE SIEN HET WEL(H)

MA IS OOK BEETJE LORD OF THE RINGS NA GEMAAKT

SHELOB DIE GROTE SPIN ENSO EN NAZGULS DIE DRAKEN
Gast
Geplaatst op 21/07/2006
Eternal

81.68.156.46
EWA Chelsea GOED MET JOU(K)
Gast
Geplaatst op 21/07/2006
Eternal

81.68.156.46
EN WII KOM PAS UIT WNNR ZELDA UIT KOMT VOLGENS MIJ
Member
Geplaatst op 21/07/2006
Eternal
(yn)
Member
Geplaatst op 22/07/2006
Eternal
DOE GEEN MOEITE EN KIJK DESE SITE http://www.eurogamer.net/releases.php?platform= KUN JE ECHT ELKE RELEASE DATE KIJKE ALLES
Member
Geplaatst op 25/07/2006
Eternal
EN JE KAN ZELDA BESTELLEN GRATIS VOOR 49.99 DAN BEZORGEN ZE JE PAS BIJ VRIJDAG 24 NOVEMBER OP DESE SITE KUN JE HET ZIEN
http://www.kelkoo.nl/ctl/do/search?siteSearchQuery=the+legend+of+zelda+twilight
+princess&catId=168701&fromform=true
Gast
Geplaatst op 25/07/2006
judjuh

84.85.128.153
ik heb gelezen dat zelda in november uitkomt, maar ze hopen natuurlijk eerder... Hij komt tegelijk met wii uit, maar je kunt hem ook in de cube versie kopen alleen is hij dan minder mooi.:)
Gast
Geplaatst op 31/07/2006
Jean

84.83.44.176
et word steets weer uitgesteld je word er GETIKT van...
Gast
Geplaatst op 13/08/2006
secret....

83.84.197.163
Ik weacht er nu al een jarar op en in het 4de kwartaal(als ze het niet weer uitstellen) komt hij EINDELIJK uit.
Ik verheug me er egt op.
Gast
Geplaatst op 18/08/2006
pfff

83.128.78.23
Ik wacht ook al jaren en ze blijven het maar uitstellen.
Hij mag nu toch echt wel eens komen -_-
Gast
Geplaatst op 21/08/2006
Jean

84.83.44.176
Als hij dan niet komt dan ga ik erover denken om een ps3 te kope in plaats van een wii:@
Gast
Geplaatst op 21/08/2006
MR MARIO !}

83.196.56.178
ik kan echt niet wachten op dat coollie spel :}:}:}:}:
Gast
Geplaatst op 21/08/2006
zelda gamer

84.87.97.21
het spel komt 1 december uit...
ik ga hem meteen kopen!! vet spel
Gast
Geplaatst op 22/08/2006
Jean

80.60.92.203
ALWEER EEN MAAND UITGESTELD GRRRRRRRRRRR... (nouja nog maar een maandje w88 dan:S)
Gast
Geplaatst op 04/09/2006
Jean

84.83.44.176
Wat is het stil opeens:P
Gast
Geplaatst op 05/09/2006
Simonius

84.30.213.5
TE COOL!!! Dit ga ik zeker wel kopen
alleen jmmr dat ie met kerst uitkomt
Gast
Geplaatst op 06/09/2006
IKKUHH

82.156.180.204
super goede graphics vooral een nieuwe zelda style ik geloof ergens in een interviuw geleze te hebbe dat hij meer dan 11 dungeons bevat. O.o

nouja ik ga lekker de release pack kope :D (zelda en Wii)
Gast
Geplaatst op 08/09/2006
Jean

84.83.44.176
Volgens mij heeft hij 25 dungeons (kweetniet of de subdungeons ook zijn meegerekend) en je zou er drie kwartier voor nodig hebben om van zuid in noord hyrule te komen, echt een gigantisch spel:D:D:D
Gast
Geplaatst op 16/09/2006
darklink801

217.120.171.228
hij is nog niet uit maar er zijn weldemos te downlaoden op zeldanedrerland.nl

groetjes ik heb gehooort dat ie in herfst uitkomt
Gast
Geplaatst op 24/09/2006
Zelda Freak!!!

212.238.241.40
Dit is de beste game die ooit gemaakt is.
Op video google o.a. zijn zo faking vette filmpjes!!!
Gast
Geplaatst op 26/09/2006
mikie1

80.126.239.201
hij komt uit om 24 november in europa in amirka 11 demcember pas hebben wij geluk
Gast
Geplaatst op 27/09/2006
Jean

84.83.44.176
wii-versie kwam geloof ik same met de wii uit (8 dec) en ik weetniet wanneer de gamecubeversie uitkomt...
Gast
Geplaatst op 27/09/2006
Ez-z

145.116.127.206
der staat bijna overal 24 novenmber i sure hope so..
Gast
Geplaatst op 06/10/2006
luc

145.53.198.85
Ik ga een wii kopen zodat hij daar nog mooier op is en dan ga ik andere spellen kopen
Gast
Geplaatst op 09/10/2006
reaver

82.156.180.204
ik w8 al sinds 3de kwartaal 2004 toen die ge-anaunced werd. super gaaf spel dit vind alleen jammer op de Wii die navy meebeweegt met je controller maarja. verder egt een super gaaf spel.
Member
Geplaatst op 03/11/2006
koeniebOOyyy
so man!! wanneer komt tie nou uit man ik zit al HEEEEL lang te w88 op dat spel ik ga dat spel gelijk halen als die uit is ben al aan t sparen ZELDA!!!! WAAR BLIJF JE!!!!?
Gast
Geplaatst op 23/11/2006
gehiem

84.83.209.36
man hij is bijna uit ik ga hem egt kopen ik w8 er al een jaar op maar dit jaar komt ie eindelijk
Gast
Geplaatst op 23/11/2006
mark

84.83.209.36
ik heb bijna alle zelda games mar zelda twilight princess moet uit komen yessss
Gast
Geplaatst op 24/11/2006
giel

84.83.209.36
wanneer komt zelda uit op de gamecube??????

Gast
Geplaatst op 27/11/2006
Arcadian

81.69.15.61
15december voor de cube
Je ken em al pre-orderen bij vele winkels.
Gast
Geplaatst op 30/11/2006
info

81.70.11.45
Beste mensen de release datum voor de wii is 8 december en die voor de gamecube 12 december.
dus eerst komt de wii en dan de gamecube
Gast
Geplaatst op 03/12/2006


81.165.19.43
ik heb em vrijdag al :D 8/12, dsu lekker voor die stomma amerikane
Gast
Geplaatst op 05/12/2006
Dennis

87.211.7.248
Sorry maar hij komt 8 December voor Wii en 15 December voor Gamecube.....
Al meerdere malen bevestigd door Nintendo!
Gast
Geplaatst op 06/12/2006
soeli

84.87.219.74
zelda komt gwn op game vune en wii alleen bij wii moet je zelf alles doen zonder console
Gast
Geplaatst op 06/12/2006
soeli

84.87.219.74
vanaf nu toe is zelda ocarina de beste gekozen
Gast
Geplaatst op 11/12/2006
Dorus

84.31.0.11
The Legend Of Zelda: Twilight Princess komt op 8 December 2006 uit in HEEL Europa, ik weet niet of jullie het al weten dus zeg ik het maar vast.
Ik heb de Nintendo Wii voor mn verjaardag gekregen en verwacht heb morgen of overmorgen thuis en ik ga morhen Twilight Princess kopen.
Ik ben een Zelda-fan!
I love Twilight Princess!
Ik kan niet w8en om, als Link in de wolf verandert, de wolf te besturen en op Epopna te vechten en tegen Ganondorf vechten!
Gast
Geplaatst op 11/12/2006
Dorus

84.31.0.11
P.S. De Nintendo Wii komt ook uit op 8 December 2006 in HEEL Europa
Gast
Geplaatst op 12/12/2006
Dennis

84.246.49.210
TLOZ:TP is door alle gamesites benoemd als beste Zelda ooit.
Gast
Geplaatst op 12/12/2006
jojojoman

84.26.253.135
het spel komt pas 15 december uit
Gast
Geplaatst op 13/12/2006
joachim

84.192.189.109
Voor alle fans die Info/walkthroughs/heart pieces/items overzicht etc willen in het Nederlands

http://www.zeldatwilightprincess.be
Gast
Geplaatst op 13/12/2006
Kandace

71.213.112.60
In America, twilight came out yesterday on dec 12th!!! yippy. I'm enveyous though, Japan got thiers waaay before.
Gast
Geplaatst op 14/12/2006
gast

81.175.86.34
nee hoor ik heb hem gister (13dec) al bij de bart smit gekocht. en het bevald goed. De gevechten ter paard zijn werkelijk prachtig en de gevechten erg leuk
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
je ergste nachtmerrie

83.82.131.216
ik vind zelda gewoon goed veel beter dan de cel-shaded versie ik kan hem verwachten onder de kerstboom dus:p
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
doki

82.176.138.204
Ik heb hem gespeeld op de wii, hij is heel leuk jodelahietiiiiii
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
loena

82.176.138.204
je hebt gelijk doki het is een zupper leuk spel kzie ou tater dolletjes by by by
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
sims 2

82.176.138.204
de sims 2 is een heel leuk spel
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
loena

82.176.138.204
je hebt gelijk doki het is een zupper leuk spel kzie ou tater dolletjes by by by
Gast
Geplaatst op 17/12/2006
ORDANA (OFZO)

24.132.223.155
is ie al uit??
is ie al uit??
is ie al uit??
is ie al uit??
is ie al uit??
is ie al uit??
is ie al uit??

moet....spelen....moet....KOPENN!!!


(gc versie hé)
Gast
Geplaatst op 20/12/2006
wisker

217.122.60.126
cool
Gast
Geplaatst op 20/12/2006
wisker

217.122.60.126
the legend of zelda is echt wel cool maar ik vraag me af waneer ik hem kan kopen wand ik heb niet zo veel geld daarom geef ik ook de code naam wisker op
Gast
Geplaatst op 20/12/2006
blade

81.165.110.169
KHEB hem hij is echt onwijs gaaf man
Gast
Geplaatst op 22/12/2006
Zelda fan!

84.27.2.227
Ik heb hem al.
Ik heb ook de Wii en Zelda: TP.
Ik ben nu in het Arbiter's Ground de 4de kerker.
En ik heb het Master Sword.
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
blade

81.165.110.169
kheb hem 4minuten geleden uitgespeeld!!!!!
Gast
Geplaatst op 29/12/2006
andreas

212.45.32.214
ik ben nu met zelda in faron woods op zoek naar tears of lights, maar als je er nog maar 2 nodig hebt kom je in gevecht met 3 van die monsters, maar daar kom ik niet verder. wat moet ik doen???
Gast
Geplaatst op 29/12/2006
ik

83.85.44.129
gezellig k mot nu naar een spiegel gaan zoeken ofzo :S
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
nicha

81.70.235.105
hey ik heb hem ook al vet!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
nicha

81.70.235.105
het is echt cool een paar dagen geleden heb ik hem ook uitgespeeld

Gast
Geplaatst op 02/01/2007
nicha

81.70.235.105
omdat ganon nu dood is is alles weer normaal tog??????

Gast
Geplaatst op 02/01/2007
link

81.70.235.105
hey
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
link

81.70.235.105
waar gaat het over??
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
nintedo wii gek

81.165.83.176
jo gasten heb de zelda twilicht princess gekocht voor op de wii maar mijn pa en ik hebben overal gezocht voor de wii te kope maar ze zijn allemaal uit verkocht in roeselare en torhout we kunnen nergens vinden dat is ballen man ja natuurlijk zit ik hier nu met dat zelda game voor op de wii en heb de wii niet
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
nintedo wii gek

81.165.83.176
ja en dit ben ik nog vergete in de fun was het ook uitverkocht en we vroegen waar dar er nog winkels warren voor de wii te kopen fun winkels natuurlijk en geen 1 er warren 800 wii s verkocht voor alle fun winkels
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
nintedo wii gek

81.165.83.176
zijn hier mensen op deze website die over zelda willen pratten en over de wii en zo zeg dan JA ALSTUBLIEFT ZIT HIER AL HEEL DE TIJD TE WACHTEN JA plees iiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
nintedo wii gek

81.165.83.176
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd pleeees pleespleesplees
Gast
Geplaatst op 21/01/2007
roytjuh

83.84.237.173
ik heb zelda op de wii nintendo wii gek hahahaha en ik zal je dit vertellen hij is te vet.... het is niet meer zo als in ocarina dat als je een kip slaat dat je 1000 kippen achter je aan krijg hahahaha.sla maar 1 kip een paar keer dan ben je die kip zelf hahaha en de muziek de de gameplay alles is cool ..maar ik zeg je wel het is er niet makkelijker op geworden hahaha
Gast
Geplaatst op 24/01/2007
Link

64.12.116.196
i beat all ZELDA games
Gast
Geplaatst op 28/01/2007
roytjuh

83.84.237.173
hey link dat ken je wel zeggen maar wie zegt dat jij zonder internet of hulp uitspeeld hahahahaha
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
audrey

145.53.248.189
ik heb zelda twlight princess op de wii uitgespeeld een dat is een kut spel ik vind zelda phantom hourglass nog coole'r !!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
audrey

145.53.248.189
de wii koste bij ons 250 euro hoor dus dat stomme link wolf spel is gewoon een beetje kut want er zijn ook nog manderen spellen om te spellen hoor dus zegt niet steeds:zelda zelda zelda zelda zelda zelda zelda zelda zelda zelda en nog eens zelda twilight princess want dat spel is gewoon kut hoor en wat kan ik nou met de wii en zelda twilight princess het is toch al uitgespeeld hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
markeneter

83.85.38.203
dit spel is super vet al bijna uitgespeeld
Gast
Geplaatst op 04/03/2007
jasper

82.174.187.227
SUPER VET SPEL!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 11/03/2007
joe

84.104.205.168
he !! weet iemand hoe je verder komt in die level van SNOWPEAK waar je op een gegeven moment naar de 2everdieping moet gaan naar die rooie stip??

k heb geen idee hoe je daar komt!

iEMAND EEN ID??
Gast
Geplaatst op 09/04/2007


86.90.26.228
weet iemand hoe je dat grooote insect moet verslaan die eene in dat land met dat hele veele water want ik hoef allen hem nog te verslaan voordat de spirit zijn krachten terug krijgt maar ik krijg hem uiteindelijk omgedraaid in het water maar dat is het:S :P
Member
Geplaatst op 13/04/2007
lollypoppetjes
Als hij ondersteboven ligt dan moet je die energie dinges doen zodat ze allemaal in 1 keer kapot gaan en dan is hij dood.
Member
Geplaatst op 20/04/2007
bil
:)dit is al zeer oud lol
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Markus

200.84.44.196
http://6ad34d575a53c9fa64b5ffcc8d52435a-t.k90u0h.info [a href="http://6ad34d575a53c9fa64b5ffcc8d52435a-h.k90u0h.info"]6ad34d575a53c9fa64b5ffcc8d52435a[/a] [url]http://6ad34d575a53c9fa64b5ffcc8d52435a-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://6ad34d575a53c9fa64b5ffcc8d52435a-b2.k90u0h.info]6ad34d575a53c9fa64b5ffcc8d52435a[/url] [u]http://6ad34d575a53c9fa64b5ffcc8d52435a-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Member
Geplaatst op 12/05/2007
Glaceon!
Nou en bil!
Gast
Geplaatst op 19/06/2007
jaap

87.210.27.224
dit spel is echt vet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 01/09/2007
gasie

86.85.50.123
weet iemand hoe je in de water tempel bij dat doolhof onder water en aan het einde dat je in zon ronde kamer bent met een eilandje met zon eindbaassleutelschat, hoe kom je bij die schatkist!
thx alvast
Gast
Geplaatst op 08/10/2007
joni

81.206.51.47
hallo...

ik hou er niet van maar hier komt mij vraag (ik voel me nu al nooby:P)

ik heb zelda net en kom niet verder bij hyrule
daar moet ik over een brug die agebroken is
kan iemand mij helpen?

voor de rest vind ik zelda een super vet spel!!!

alvast thx
Gast
Geplaatst op 17/01/2008
Daniel

62.195.236.210
Kan iemand me helpen xD

Ik ben bij dat bevroren water en daar kom ik niert verder iemand enig idee je moet wat in de fik steken ofzoow :S ??
Gast
Geplaatst op 17/01/2008


62.195.236.210
jobni je moet dan trug daar is een kapotte brug en dan gaat die ene wezentje die bij je is hem teleporteren daar naar toe :) Weert niet of je het snapt ?
Gast
Geplaatst op 27/01/2008


81.165.163.252
zit bij vierde tempel maar kan bosskey niet pakken met kut drijven zand ertussen
Gast
Geplaatst op 27/01/2008


81.165.163.252
kan imand mij helpen??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Gast
Geplaatst op 27/01/2008


81.165.163.252
ik ook da is toch bij tw he???????
Gast
Geplaatst op 02/02/2008
floris

85.191.24.31
he hoe kun je die brug vinden om je vrienden te helpen
Gast
Geplaatst op 02/02/2008
floris

85.191.24.31
waar licht die brug dan want ik kan hem niet vinden
Gast
Geplaatst op 07/05/2008
sgthxbow

67.18.176.114
[a href="http://swrtuama.com"]rsgfeaxp[/a] [URL=http://ltpaypvm.com]zxtwrtfp[/URL] jevemoxc http://dcvkmuag.com ocqtxvgs bftwhpiy
Gast
Geplaatst op 31/03/2009
erkjjqzt

83.233.30.35
8XLKjI [a href="http://tsbsqixtvgjh.com/"]tsbsqixtvgjh[/a], [url=http://uuntvhaimvdp.com/]uuntvhaimvdp[/url], [link=http://zqqwevuvpvgk.com/]zqqwevuvpvgk[/link], http://wntkzkldqxzi.com/
Gast
Geplaatst op 05/08/2009
GusianimaEnuH

194.8.74.130
http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394906 cheap arcoxia online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394906]Buy arcoxia[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395137 cheap demeclocycline online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395137]Buy demeclocycline[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394761 cheap diltia online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394761]Buy diltia[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394928 cheap finasteride online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394928]Buy finasteride[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395387 cheap desogestrel online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395387]Buy desogestrel[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394847 cheap rosiglitazone online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394847]Buy rosiglitazone[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395023 cheap desyrel online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395023]Buy desyrel[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395246 cheap mycin online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395246]Buy mycin[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395265 cheap sumatriptan online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395265]Buy sumatriptan[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395096 cheap cefpodoxime online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395096]Buy cefpodoxime[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394856 cheap triamcinolone online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394856]Buy triamcinolone[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394999 cheap phyl tr online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394999]Buy phyl tr[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395280 cheap diltia online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395280]Buy diltia[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394984 cheap myambutol online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394984]Buy myambutol[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395201 cheap penicillin online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395201]Buy penicillin[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394858 cheap glipizide online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394858]Buy glipizide[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395055 cheap epivir hbv 3tc online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395055]Buy epivir hbv 3tc[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395070 cheap eskalith online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395070]Buy eskalith[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394799 cheap kemadrin online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394799]Buy kemadrin[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395380 cheap amiodarone online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395380]Buy amiodarone[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395123 cheap albenza online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395123]Buy albenza[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395347 cheap sinemet online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395347]Buy sinemet[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395195 cheap calcium acetate online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395195]Buy calcium acetate[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395034 cheap buspar online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395034]Buy buspar[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394801 cheap zocor online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394801]Buy zocor[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394952 cheap digoxin bp online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394952]Buy digoxin bp[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394789 cheap diltiazem online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394789]Buy diltiazem[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395082 cheap carbidopa online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395082]Buy carbidopa[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394859 cheap prandin online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394859]Buy prandin[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395241 cheap mexiletine hydrochloride online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395241]Buy mexiletine hydrochloride[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395257 cheap uni-dur sr online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395257]Buy uni-dur sr[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395113 cheap hydroxyurea online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395113]Buy hydroxyurea[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394987 cheap phenytek er online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394987]Buy phenytek er[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394900 cheap actos online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394900]Buy actos[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394803 cheap bromocriptine online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394803]Buy bromocriptine[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395098 cheap cefixime online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395098]Buy cefixime[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394869 cheap norplant online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394869]Buy norplant[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395135 cheap albuterol cr online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395135]Buy albuterol cr[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395198 cheap tenormin online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395198]Buy tenormin[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395348 cheap prandin online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395348]Buy prandin[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394966 cheap ethionamide online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394966]Buy ethionamide[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394958 cheap sulfasalazine online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394958]Buy sulfasalazine[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395240 cheap montelukast online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395240]Buy montelukast[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395339 cheap minocycline hydrochloride online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1395339]Buy minocycline hydrochloride[/a] http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394989 cheap leflunomide online [a href=http://www.homediscussion.com/showthread.php?p=1394989]Buy leflunomide[/a]
Gast
Geplaatst op 07/09/2009
hcakvybsyhj

121.28.34.69
690xT6 [a href="http://mdbegikuskkj.com/"]mdbegikuskkj[/a], [url=http://tiadqqnmsfii.com/]tiadqqnmsfii[/url], [link=http://rtddcyzhfbvq.com/]rtddcyzhfbvq[/link], http://etjuapaethyt.com/
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 52.3.228.47




Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: The legend of Zelda: Twilight Princess
Genre: Adventure
Platform: Gamecube
Aantal spelers: 1
Release datum: 01/12/2005
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers