Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Privacy Policy van GameCore Network

Verantwoording:
GameCore Network is een informatieve game gerelateerde site. Het wordt gehost door Priorweb en beheerd door Teun van Liempd en Sjors Vervoort uit Schijndel. De advertenties zijn afkomstig van Result Online BV, GameOrder en anderen.

U dient onderstaande policy te lezen als u gebruik wilt maken van deze site. Als u niet instemt met de voorwaarde dient u geen gebruik te maken van deze site.

Verwerking van persoonlijke gegevens:
Bij bepaalde activiteiten, zoals het registreren voor member of bij het meedoen aan prijsvragen, moet u persoonlijke gegevens invullen. Deze gegevens worden opgeslagen in onze database en zullen eventueel voor andere bezoekers toegankelijk zijn met uitzondering van paswoorden en adresgegevens. Uw gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt voor marketingdoeleinden.

Cookies:
GameCore Network en haar partners hebben het recht om cookies te gebruiken.

Copyright:
De gepubliceerde informatie op GameCore Network is exclusief voor GameCore Network gemaakt of, in overeenstemming met de auteur, op meerdere locaties verkrijgbaar. Voor alle informatie en afbeeldingen geld dat de auteur toestemming moet geven indien je diezelfde informatie op een andere locatie wilt plaatsen. De bron van het artikel en de auteur dienen hierbij wel vermeld te worden tenzij anders overeengekomen.

Disclaimer:
De informatie op GameCore Network is zeer betrouwbaar, maar dankzij de omvang en de relaties met derden kunnen wij hieraan geen garanties geven. We zijn dan ook niet verantwoordelijk voor schade door onjuistheden die op de website gepubliceerd worden.

Veranderingen:
GameCore Network heeft het volledige recht om informatie op zowel de site als in de Privacy Policy te wijzigen zonder daarvan melding te maken.

Copyright GameCore Network 2005

Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Strip:
Cheats:
New Super Mario Bros.
Spiderman 3
TMNT
Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
SiN Episodes: Emergence
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Review:
MotorStorm
Motorstorm is geen gemakkelijk spel. Je zult er flink wat tijd in moeten steken om niet telkens in een afgrond te rijden of tegen een huizenhoge bergrots aan te knallen.
Anime:
Gundam Seed dvd5
s-CRY-ed volume 3
Mobiel Suit Gundam: Char's Counter Attack
Gundam Seed dvd4
Gundam Seed dvd3
s-CRY-ed volume 2
Witch Hunter Robin dvd3
Gundam Seed dvd2
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers