Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Report | De kerstman brengt...

De kerstman brengt...

Over een paar dagen wordt het weer zoeken onder de kerstboom naar cadeaus. Om er nou voor te zorgen dat je niet met een paar oude sokken of een “hip” 56k modem wordt opgescheept, bespreek ik hier vijf leuke cadeautjes voor onder de kerstboom. Je moet wel over een dikke portemonnee beschikken om deze cadeaus ook daadwerkelijk onder de kerstboom te leggen, maar voldoe je aan deze eis dan heb je gegarandeerd de beste game-ervaring.

Gigabyte 3D1
Twee videokaarten in één klinkt erg raar. Toch heeft Gigabyte er voor gekozen om de kracht van twee Geforce videokaarten te bundelen in de 3D1, die is gebaseerd op de Nvidia Geforce 6600 GT chipset. Dit is een chipset die op het moment het nieuwste van het nieuwste is. Dit zit dus twee keer op de videokaart en werkt samen door de techniek genaamd SLI. SLI staat voor Scalable Link Interface en is een methode om twee videokaarten van dezelfde type samen het werk te laten doen. Dit kan op één videokaart, zoals in het geval van de 3D1. Ook is het mogelijk om 2 videokaarten naast elkaar te laten werken. Één van de twee zal dan worden verbonden met de connector naar het beeldscherm. In beide gevallen zullen de prestaties twee keer zo goed zijn als een normale Geforce 6600 GT. Aan dit alles zit wel een keerzijde: je moederbord moet namelijk wel geschikt zijn voor SLI. Gelukkig zal Gigabyte hier aan te gemoed komen door een apart moederbord er gratis bij te doen. www.gigabyte.de

Pyramat Sound furniture
Wat is nou beter dan zittend gamen? Liggend gamen natuurlijk. Goed, zonder de juiste uitrusting is het echt niet te doen. Half steunend op een kussen of zitzak werkt niet. Wat wel werkt is de Pyramat Sound furniture. Dit is een ligmat waar je in een relaxte houding met je PS2, GameCube of XBOX kan spelen. Natuurlijk kan je het ook met een PC proberen, maar een spel met controller is vereist. Het beste van dit alles is ook nog dat er een ingebouwd geluidssysteem in zit. En niet zomaar een geluidsysteem, maar een surround systeem. Daarnaast zit er een 25 Watt subwoofer in die lekker meetrilt als jij de virtuele kogels op je tegenstander afvuurt. Met al dit geluidsgeweld lig je als het ware in het geluid en het versterkt de game-ervaring enorm.
www.pyramat.nl

AMD 64 Opteron 244
Voordat ik verder in ga op dit juweeltje van hardware, is het misschien handig eerst even een computerlesje te geven. De processor is het hart van je PC (en ook console). Zijn taak is om berekeningen te doen. Dit doet de processor met een bepaalde nauwkeurigheid. Sinds lange tijd is die precisie 32 bits geweest, mensen die de 80386(drie-zesentachtig) kennen, weten dat er ook nog 16 bits was. Nou goed, wat heeft dit van doen met een AMD 64 Opteron 244? AMD is de maker van een nieuw soort processor, de AMD 64. In plaats van alles te berekenen met een precisie van 32 bits, berekent deze processor alles met 64 bits. De 1.8 GHz kloksnelheid van de AMD 64 Opteron 244 klinkt misschien laag in vergelijking met de concurrent, de Intel Pentium 4 3,2 Ghz. Maar met de nieuwste technieken, een L2 cache size 1 MB en een FSB 1.8 GHz kan ik je verzekeren dat je aardig snel en goed bezig bent. Maar wat is dan L2 cache size en FSB? Het L2 cache is één van de twee geheugenbanken op je processor. Hoe groter deze is, hoe meer er in één keer kan worden verwerkt. FSB staat voor Front Side Bus en dit is de snelheid waarmee je data uit de processor naar andere delen zoals RAM en PCI gaat. Kijk je dan naar het model er voor, de AMD Athlon XP , dan zie je dat die FBS maar zo rond de 0.4 GHz lag.
Go AMD64

EDimensional 3D stereo Glasses
Of je nou een TFT of een CRT beeldscherm hebt; het zal altijd plat blijven. Hier brengt de 3D stereo glasses van EDimensional verandering in. Met deze bril kan je zonder al te veel technische kennis (wie kan er nou niet software installeren en een stekker inpluggen?) je beste games in 3D bekijken. Hoe het werkt is nogal complex maar het komt er op neer dat de bril twee afzonderlijke beelden maakt van je computerscherm. Deze twee beelden worden om beurten heel snel afgewisseld. Kijk je naar je beeldscherm dan zie je geen verandering. Echter in de bril wordt voor elk oog apart het beeld gefilterd. Dit gebeurt door om de tijd een lens af te sluiten. Het ene beeld voor je linkeroog en het andere beeld voor je rechteroog. Zodoende kunnen je hersenen zelf de diepte bepalen en zal je echt in 3D kijken. Een beetje zoals onderstaand plaatje.
www.edimensional.com

Creative Soundblaster Audigy 4 pro
Een spel zonder geluid is als een kerstboom zonder piek. En er mag dan ook wel best wat aandacht aan geluid worden besteed. Het geluid op een grote lege vlakte klinkt natuurlijk heel anders dan dat in een kleine hal. Dit berekent een spel niet helemaal in zijn eentje. Hiervoor heeft de geluidskaart een techniek genaamd EAX. Op de Creative Soundblaster Audigy 4 pro geluidskaart zit EAX 4.0. Hiermee kan het spel superrealistisch echo’s, galmen en verstoring laten horen. Ook gaat deze kaart gemakkelijk om met 5.1, 6.1 en 7.1 surroundsound-opstellingen. Hier staat de 5,6 en 7 voor het aantal speakers en de 1 voor de subwoofer. Dit is zo gedaan omdat dan alle hoge tonen uit de kleine speakers komen. De bastonen komen uit één subwoofer en hoeven niet gepositioneerd te worden, aangezien je bij bastonen toch niet kan horen uit welke richting ze komen.
www.soundblaster.com/products/Audigy4pro/
Gast
Geplaatst op 19/12/2005
deborah

80.57.108.193
heey hoe ga tie met mijn gatie goet
Gast
Geplaatst op 19/12/2005
dep

80.57.108.193
9.00.180.193
Gast
Geplaatst op 19/12/2005
deborah

80.57.108.193
http://www.sugababes.nl/misz_deboraah/pics
Gast
Geplaatst op 19/12/2005
foto

80.57.108.193
http://www.sugababes.nl/misz_deboraah/pics/0/list(k)
Gast
Geplaatst op 17/01/2007
PuffiePoo

62.177.166.68
http://www.whoozz.com/UserMgmt/305/PuffiePoo/Profile.aspx
Gast
Geplaatst op 08/02/2007
denzel

82.94.1.101
weet je mensen zijn gewoon jaloers akon is the bom
Gast
Geplaatst op 08/02/2007
chamila aleisha ertha

82.94.1.101
wij zijn het gewoon hoor ben je boos plukken roos.
doeiiiiiiiiiiii doeiiiiiiiiiiiiiiiiiii doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 18.207.240.230
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Report categorie:Hardware
De geboorte van een nieuw spelsysteem of de aankondiging van een nieuwe controller is voor ons een gelegenheid om een Hardware report te plaatsen!

Reports:
480p van de Wii nader bekeken
Plantronics Audio 350
Nintendo DS Lite
Microsoft's nieuwe webcams
Blu-ray technologie
De Xbox 360 onder de loep
Nintendo WiFi Netwerk
Nintendo Revolution
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers