Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | A2 Racer 3
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

A2 Racer 3

\"EuropaTour\" zo luidt de titel van het derde deel in de A2 Racer serie, waarin je een door Davilex verzorgde rondleiding krijgt door Duitsland en Engeland. Maar of dit nu echt een succes is?

Enige tijd geleden in het jaar 1997 begon Davilex met de gedachten te spelen om een Nederlandse racer op de markt te brengen getiteld: A2 Racer. Dit was eerlijk gezegt echt janken met de grote pet op, maar ja, het was een poging die overigens toch aardig tot redelijk over de toonbank ging. Deel 2 van A2 Racer was aanzienlijk beter maar er schorte toch nog het een en ander aan.

Maar A2 Racer 3 dingt dan na enige jaren toch mee voor de ultimate racer, want het is toch een hele taak de Duitse en Engelse snelwegen in kaart te brengen.

In A2 Racer 3 krijgen we (zoals we het gewent zijn van Davilex) een dosis tracks, 18 stuks en genoeg scheurijzers om de winter mee door te komen. Het rijgedrag is flink onder handen genomen, maar of dit nu positief is valt te bezien.

Als je meer een nachtmus bent kun je 's nachts rijden, maar natuurlijk ook overdag. Over de stoep en in de berm rijden is ook mogelijk. Om deze opties toe te passen zal je een keuze moeten maken uit: Tijdrace, Toernooi of Quickrace Tijdrit is voor de stress-freak. De bedoeling is om zo snel mogelijk binnen de gestelde tijd een traject af te leggen en dit in een zo snel mogelijke tijdsduur. Quickrace is gewoon een race om de baan te verkennen of om je wagen eens flink op toeren te jagen en dan te winnen of te verliezen van je computer tegenstanders. Toernooi is voor de langere duur waarmee je aan je blik op wielen kunt sleutelen om zo toch nog iets van je toernooi te bakken.

De 3D-engine is enigszins wat bijgeschaafd en is hierdoor nog steeds niet geweldig. Daarom is de ondersteuning van je broodnodige hardware slecht.

Het geluid is een van de weinige pluspunten uit het spel, de muziek is sfeervol en de motorgeluiden zijn realistisch, dit is dan wat compensatie met de graphics. Verder valt er niet veel interessants te melden.

Tot slot mag je zeggen dat A2 Racer 3 Europa Tour een racegame is waarmee Davilex Nederland vertegenwoordigt op de racegame markt. Helaas kan deze game niet tippen aan de Amerikaanse publishers en programmeurs.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 7
Geluid: 7
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 5
Eindoordeel: 7
+ Redelijk goed geluid
- Matige graphics
- Slechte gameplay
Gast
Geplaatst op 14/02/2006
sebas

84.83.147.207
ik vind het een top game
Gast
Geplaatst op 01/05/2006
hola

86.85.122.210
dsahfjsdhsefdkjfks















Gast
Geplaatst op 07/06/2006
jb

62.194.129.192
vet coole game
Gast
Geplaatst op 02/07/2006
heman

82.134.143.96
ik kan hem niet spelen op xp pro sp2 machine
Gast
Geplaatst op 20/07/2006
ewa

62.216.22.217
waar kan je em downloade
Gast
Geplaatst op 24/07/2006
Douwe

81.206.56.165
Waar kan je die downloaden dan????????

wie helpt mij.. heb het hard nodig.!!:)
Gast
Geplaatst op 24/07/2006
ewa

62.216.22.217
ik kan em ook nie spele op xp

`
Gast
Geplaatst op 02/08/2006
louise

62.165.100.140
Hij doettet niet op xp, k*t man!!!
Gast
Geplaatst op 04/09/2006
jow

86.90.17.199
wat is dit voor klote site
Gast
Geplaatst op 25/09/2006
hdjsj

86.88.5.196
rot site rot op man dit is geen site maar een peuuter site
Gast
Geplaatst op 10/10/2006
DaveGamerNL

62.177.242.36
Bijzonder goet spel, doet het niet op xp maar wel in Vista Premium, raar maar goed echt kool die Nederlands Davilex games, :lol: Kijk ook eens op mijn wlog:http://dutchtech.punt.nl
Gast
Geplaatst op 17/10/2006
boudewijn

85.145.85.124
ik vind hem vet maar cd is kapot kan ik hem nog nieuw kopen?
Gast
Geplaatst op 17/10/2006
boudewijn

85.145.85.124
en waar??????????????????????????????????????????????????//
Gast
Geplaatst op 17/10/2006
boudewijn

85.145.85.124
ik doe hem op pc
Gast
Geplaatst op 17/12/2006
Niels

86.87.168.71
Cool spel man.
Ik heb geprobeerd of ie het op xp deed met verschillende manieren maar nee helaas.
Ik hoop dat het inderdaad zo is dat ie het op vista doet. Je kunt het spel als je hem wilt misschien nog krijgen via www.davilex.com of bestellen via www.bol.com
Voor die tijd was dit spel echt super. nu is ie nog steeds leuk!
Gast
Geplaatst op 27/12/2006
ewa

62.194.178.222
wat is dit op welke cite kan je het downloade?
Gast
Geplaatst op 01/03/2007
pp

212.45.53.79
ik kan hem niet dawloden
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
jeroen

84.87.106.211
ye boy wat je daar zij dat dit een facking kanker kut site is en dat dit voor kleuters is waarom kom je je kanker kop dan laten zien flikker ga dan ergens anders lopen fucken flikker, maar het is een coole game en je kunt hem downlouden bij google douwnlauds

al vast het beste met de game
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
jeroen

84.87.106.211
ye als er nog mooie girls zijn ik ben nog vrij ben 16 jaar moppies.

groetjes jeroen

als je verder wat wil weten van me hier mijn email adres arrivanederland@live.nl

I LOVE JOU XXXXXjews
Gast
Geplaatst op 03/04/2007
Edwin

85.148.220.113
Hij doet het helemaal niet op Vista.. leg mij uit hoe je het voor elkaar hebt gekregen.
Mensen die de oude spellen in huis willen halen, kunnen via marktplaats de cd-roms in huis krijgen. De meeste hebben hem nog in hun cdrek staan.
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
mooiboy 14jaar

86.94.99.179
eej gay wat doe je moeilijk ga de spel op basrtsimt koopen of ben je daar voor te arm of zo
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: A2 Racer 3
Genre: Racing
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Davilex
Uitgever: Davilex
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers