Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Fifa 2004
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Fifa 2004

Onder stress presteert menig mens beter. Laten we hopen dat het Nederlands elftal zich aan dit spreekwoord kan houden, want om eerlijk te zijn is het niveau van de bijna 2 dozijn oranjedragende sprinters de laatste jaren iets geworden om een flinke grap over te maken. Na het missen van het gevecht om het wereldkampioenschap, strijdt ons dappere team voort om het Nederlands volk terug te winnen. Hiervoor zullen ze echter flink hun best moeten doen en moeten ze eens laten zien dat de almachtige Nederlandse voetbalcultuur er geen is om over te lachen. De jongens van Oranje zullen dit moeten doen op het Europees kampioenschap, waarvan de kwalificaties op het moment druk bezig zijn.

Een voetbalselectie is ieder jaar anders, hoewel we het in Nederland nog met dezelfde Kluivertjes en De Boertjes doen als jaren geleden. Met ieder passerend jaar komen bekende dingen vaak terug. Zo heb je ieder jaar een aantal paasdagen, ieder jaar zomervakantie, ieder jaar kerst en ieder jaar een nieuwe serie sportgames van Electronic Arts. Ook dit jaar staat de teller van vorig jaar weer op ‘+1’ terwijl EA hun 2004 versie van Fifa op de markt brengt.

“Deze Fifa zal ontzettend verschillen van zijn voorganger!” Hoe vaak hebben we die uitspraak al niet mogen vernemen uit de lofpratende monden van de PR afdeling van EA. Ieder jaar dezelfde uitspraak en ieder jaar bar weinig verandering voor je opgespaarde centjes. Toch zijn er dit jaar dan ook écht merkbare veranderingen doorgevoerd die verder gaan dan “een vernieuwd passingsysteem” dat eigenlijk nooit aanwezig is.

Wie een oplettend oog heeft zal het waarschijnlijk gemerkt hebben op GameCore. Een review van Fifa 2003 is al die tijd uitgebleven en zal helaas onze site nooit sieren. De hoofdreden hiervoor was dat ik, hoewel ik net zoveel met voetbal heb dan de fier tekenende Sjors, de inmiddels weer onbehaarde Koen, de rondvliegende Stef en de vele andere GameCore redactieleden, was ik altijd degene die “opgezadeld” werd met de Fifa delen. Door het gebrek aan veel veranderingen keerde ik mijn rug pakweg een jaar geleden naar de Fifa franchise in de hoop dat in 2 jaar tijd flink wat veranderingen doorgevoerd zouden worden. Nu is het me niet gelukt Fifa al die tijd te mijden, maar mijn missie lijkt geslaagd.

De grootste verandering sinds de vorige Fifa is iets waar EA immens trots op is; namelijk het Off-The-Ball-Control systeem. Een bek vol tanden voor iets wat eigenlijk heel simpel is. Off-The-Ball-Control betekend namelijk niets anders dan het besturen van spelers die de bal niet vrolijk aan hun voeten rondtikken. Met deze nieuwe techniek zal het dus mogelijk zijn om, terwijl je de bal aan je voeten speelt, een andere speler te selecteren en deze een leuk sprintje richting doel te laten maken waarna je de bal een flinke knal richting deze speler geeft. Een leuke mogelijkheid in theorie en wanneer je hem door hebt zal je merken dat deze verassend goed werkt. Het tegelijkertijd besturen van 2 spelers kan in het allereerste begin natuurlijk frustratie met zich mee brengen, maar naarmate je vordert in het spel, zul je deze mogelijkheid makkelijker onder de knie krijgen. Enige nadeel aan de hele mikmak is echter dat, wanneer je een balloze speler voor het gebruik van Off-The-Ball-Control hebt geselecteerd en je deze wilt laten sprinten, je huidige speler kort na het begin van de sprint blaren onder zijn voeten schijnt te krijgen. Terwijl de balloze speler voor zijn leven rent, zal de speler die je eigenlijk hoort te besturen doodleuk stil blijven staan op het veld. Ook de mogelijkheid tot scoren wordt met Off-The-Ball-Control een stuk makkelijker gemaakt, vooral wanneer je besluit de buitenspelregel buiten werking te stellen.

Een welbekend feit is dat Fifa zichzelf niet de enige, jaarlijkse voetbalgame van EA mag noemen. Naast de Fifa games, brengt EA namelijk ieder jaar de voetbalfan de kans in de huid te kruipen van de manager van het team. Zo ook dit jaar, hoewel je dit op meerdere manieren kunt doen. Wanneer je beide games in je bezit hebt, zal het mogelijk zijn gebruik te maken van de “Football Fusion” optie. Met deze optie voer je wijzigingen die je in het ene spel hebt gemaakt door in het andere spel. Gekochte en verkochte spelers in de Competition Manager game zullen op deze manier ook in Fifa 2004 netjes braaf in de mand gaan zitten. Veranderingen in het spel kun je opslaan op een gebruikersnaam naar keuze wat een beetje het Windows XP effect heeft, maar aan de andere kant erg fijn is. Stel je namelijk maar eens voor dat je na al die tijd spelen eens alle spelers terug in hun originele clubbank wil stoppen?

Een tweede manier om in de huid van de “teambaas” te kruipen is door de gloednieuwe Career Mode die aan het spel is toegevoegd. Op een mooie zilveren schaal wordt een contract voorgeschoteld dat je als nieuwe trainer van je favoriete club natuurlijk maar al te graag tekent! Zoals bij tegenwoordig iedere welbetaalde baan het geval is, zul je natuurlijk wel even moeten laten zien dat je wat in je mars hebt en krijg je een aantal doelstellingen voorgeschoteld. Deze doelstellingen zullen je, aan het eind van het voetbaljaar, punten opleveren of juist niet. Als je door een combinatie van het behalen van positieve doelstellingen en het vermijden van de negatieve doelstellingen genoeg punten haalt, wordt je contract verlengd. Als manager/trainer is het natuurlijk je voornaamste zaak dit niet te laten gebeuren. Je wilt natuurlijk je luxe leventje niet kwijt! Toch ligt je lot veelal in de handen van je team. Flink trainen dus! Naast trainingen zal je als trainer ook te maken krijgen met het regelen van transfers, blessures, gele en rode kaarten. Probeer jezelf dan nog maar eens staande te houden. Voor al deze zaken zijn diverse menu’s, die wat traag reageren, in de game te vinden. Helaas kent deze mode één grote fout, namelijk de weergave van je plaats op de ranglijst. Wanneer je bijvoorbeeld als eerste op de ranglijst geplaatst staat, zul je tijdens de wedstrijd als nummer 2 van je land in beeld komen te staan! Zo geldt dat voor alle plaatsen in het klassement. Niet zo netjes van EA!

De hoeveelheid selecteerbare teams is ook bij deze Fifa wederom op zijn licht gezegd erg ruim. Het grootste gemis dat de Fifa games in de voorgaande jaren met zich meedroegen is daarbij gelukkig eindelijk flink aangepakt. Waar je in de vorige jaren nog speelde met 3 Nederlandse teams waarvan nog niet eens alle namen in het spel waren opgenomen, speel je nu met álle teams uit de Nederlandse topcompetitie. Van Feyenoord tot ADO Den Haag; alle 18 teams zijn terug te vinden en zijn ook allemaal uitgerust met de namen van de spelers. Helaas heb ik nergens in de game de mogelijkheid gevonden een EK of WK te spelen, maar als ik eerlijk mag zijn denk ik niet dat ons aller heilige Nederlands elftal op dit moment een plaats in één van bovengenoemden zou mogen innemen.

Natuurlijk kun je al deze teams wel op meer plaatsen gebruiken dan alleen in de hierboven genoemde Career Mode. Net als in Career Mode zal het mogelijk zijn een Training te volgen. Hierin zul je een flinke oefening kunst laten baren en zul je kennismaken met alle mogelijke spelgebeurtenissen. Een volgende optie is de toernooi optie waarin je een landenprijs naar keuze selecteert. Een team uit het land waar de prijs voor geldt zal geselecteerd moeten worden en je zult in een Play-Off toernooi jezelf moeten bewijzen om de beker te winnen. Het is zélfs mogelijk je eigen toernooien of vriendschappelijke wedstrijden te houden via een uitgebreide online communitie waar EA opmerkelijk flink mee uit heeft gepakt. Heb je geen zin in al deze instellingen? Dan is een snelle wedstrijd de keus voor je.

Wat voorheen een van de weinige veranderingen in de Fifa games voorstelde, is bij deze Fifa game ietwat op de achtergrond gedrukt. Hoewel de graphics weer nét dat beetje mooier zijn, zijn grote veranderingen uitgebleven. De spelers, die in deze game de bal écht vooruit tikken met de voeten in tegenstelling tot voorgaande games waar de bal aan je voeten bleef plakken, lijken zoals vanouds op hun naamgenoten. Helaas bevat Fifa 2004 hier en daar een flink aantal schoonheidsfoutjes. Wanneer vanuit het speelveld op de shirtjes van de in korte broekjes rondrennende mannen gekeken wordt, zul je vaak zien dat de reclame op 1 zijde van het shirt nogal wazig oogt. Om een ander voorbeeld te noemen: Wanneer je een replay halverwege afkapt met die almachtige Escape knop, zal het beeld vaag worden waarna een logo van een voetbalteam voorbij zal schieten. Deze vervaging en het logo zijn echter absoluut niet goed gerenderd en zijn zelfs lelijk te noemen.

Ook een flinke soundtrack is iets dat niet uit mag blijven bij een Fifa game. Naast het geweldige openingsnummer zul je in deze game getrakteerd worden op liedjes van artiesten zoals DJ. Tiësto, Radiohead en The Dandy Warhols. Ook de bekende Engelse commentatoren met hun prachtige accenten zullen in deze game weer verslag doen van de actie. Terwijl het schreeuwende publiek, dat akelig stil zal worden aan het einde van een wedstrijd, van de wedstrijd geniet, zullen deze heren de actie aan elkaar knopen met woorden. Wordt het spel iets te traag dan is de oplossing hiervoor het praten over andere dingen dan de wedstrijden. Ook de commentatoren in Fifa 2004 doen mee aan dit algemeen logische denkwerk en zullen je vaak wat achtergrondinformatie geven over allerlei onnodige onzin zoals de conditie van het veld, de opkomst van de reclameborden en andere ongein. Leuk bedacht, maar door de onzekere toon waarop deze gesprekken gevoerd worden, heb je eerder het gevoel alsof je luistert naar een zenuwachtige student tijdens een sollicitatiegesprek dan naar echte, professionele sportjournalisten.

Mede door de komst van de goed uitgewerkte Off-The-Ball-Control en Football Fusion opties, heeft Fifa 2004 me weten te overtuigen dat EA het nog steeds in zich heeft een goede voetbalgame uit de mouw te schudden. Helaas bevat de game echter wel een flinke dosis schoonheidsfoutjes die EA, als perfectionisten die ze zijn, zeker wel even weg hadden mogen werken! Een van deze foutjes is bijvoorbeeld de weergave van de plaats in de huidige competitie in Career Mode. De beste voetbalgame op het moment? Misschien! Maar kijk altijd verder dan de hype en je neus lang zijn!

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 7
Geluid: 7
Houdbaarheid: 9
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 9
+ Off-The-Ball-Control
+ Football Fusion
+ Vernieuwend commentaar
- Schoonheidsfoutjes
- Geen EK of WK
Gast
Geplaatst op 25/10/2005


217.136.74.244

Member
Geplaatst op 20/11/2006
delrich
dit is eel neppe spel pro is leuker
Gast
Geplaatst op 30/11/2006
ananova@annanova.com[email]

64.92.167.74
[messg]indeed goood =)[url=http://gooogle.com/]gooogle[/url]
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
mortgage

213.202.80.249
O8BJ6W http://adic-grp.com/blog/user002.php mortgage refinance rate [url=http://gaestebuch4u.de/gb/cialisdrug.html]mortgage refinance rate[/url] mortgage refinance rate [a href="http://k.asuken.jp/etr.php"]mortgage refinance[/a] mortgage refinance
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
loan

203.139.195.251
PQVJRT http://gaestebuch4u.de/gb/freierpoker.html mortgage [url=http://gaestebuch4u.de/gb/mylevitrablog.html]mortgage refinance[/url] mortgage refinance [a href="http://daddelnews.de/news_details.php3"]mortgage refinance rate[/a] mortgage refinance rate
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
loan rate

157.78.3.137
19H4AA http://adic-grp.com/blog/user002.php mortgage [url=http://adic-grp.com/blog/user002.php]mortgage[/url] mortgage [a href="http://gaestebuch4u.de/gb/ultram-buy5.html"]loan rate[/a] loan rate
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
loan

157.78.3.137
U35PMI http://gaestebuch4u.de/gb/realistischesnetcas.html mortgage [url=http://kimuras.com/yoshi/modules/wordpress/index.php]cheap loan[/url] cheap loan [a href="http://myblog.es/cavin/gb"]mortgage refinance rate[/a] mortgage refinance rate
Gast
Geplaatst op 10/05/2007
TOLYAHA

211.54.135.164
Good work - take it also!!!!!
[url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883644_Buy-online-phentermine.htm ]Buy online phentermine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885031_Online-gambling.htm ]Online gambling[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883925_Buy-Xanax.htm ]Buy Xanax[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891140_Zithromax.htm ]Zithromax[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885931_Strip-poker.htm ]Strip poker[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288451_Hydrocodone.htm ]Hydrocodone[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289130_Zyrtec.htm ]Zyrtec[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891112_Yasmin.htm ]Yasmin[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885439_Online-roulette.htm ]Online roulette[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883849_Buy-tramadol-online.htm ]Buy tramadol online[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885741_Remeron.htm ]Remeron[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884426_Gambling.htm ]Gambling[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288562_Order-viagra.htm ]Order viagra[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884823_Lexapro.htm ]Lexapro[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288451_Hydrocodone.htm ]Hydrocodone[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289620_Tramadol.htm ]Tramadol[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288593_Soma.htm ]Soma[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288397_Buy-viagra-online.htm ]Buy viagra online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884857_Meridia.htm ]Meridia[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885631_Phentermine-prescription.htm ]Phentermine prescription[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289717_Tramadol-ultram.htm ]Tramadol ultram[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885631_Phentermine-prescription.htm ]Phentermine prescription[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288401_Casino.htm ]Casino[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884857_Meridia.htm ]Meridia[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885424_Online-poker.htm ]Online poker[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288593_Soma.htm ]Soma[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288587_Roulette-strategy.htm ]Roulette strategy[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228985_Ultram.htm ]Ultram[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289847_Viagra.htm ]Viagra[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885656_Poker-chips.htm ]Poker chips[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885931_Strip-poker.htm ]Strip poker[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289634_Tramadol-hcl.htm ]Tramadol hcl[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884411_Free-slot.htm ]Free slot[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883556_Buy-Cialis.htm ]Buy Cialis[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289738_Ultracet.htm ]Ultracet[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884049_Casino-online.htm ]Casino online[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288397_Buy-viagra-online.htm ]Buy viagra online[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884319_Diet-phentermine-pill.htm ]Diet phentermine pill[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289130_Zyrtec.htm ]Zyrtec[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884156_Cheap-tramadol.htm ]Cheap tramadol[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885754_Roulette.htm ]Roulette[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289738_Ultracet.htm ]Ultracet[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883522_37-5mg-phentermine.htm ]37 5mg phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885727_Prozac.htm ]Prozac[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289634_Tramadol-hcl.htm ]Tramadol hcl[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885836_Slot.htm ]Slot[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884257_Cialis.htm ]Cialis[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885947_Tamiflu.htm ]Tamiflu[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885410_Online-phentermine.htm ]Online phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289922_Vioxx.htm ]Vioxx[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885917_Sonata.htm ]Sonata[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289922_Vioxx.htm ]Vioxx[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891140_Zithromax.htm ]Zithromax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228985_Ultram.htm ]Ultram[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883849_Buy-tramadol-online.htm ]Buy tramadol online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891022_Wellbutrin.htm ]Wellbutrin[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289859_Viagra-online.htm ]Viagra online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289126_Zoloft.htm ]Zoloft[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884912_Naproxen.htm ]Naproxen[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884355_Female-viagra.htm ]Female viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885656_Poker-chips.htm ]Poker chips[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885439_Online-roulette.htm ]Online roulette[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885947_Tamiflu.htm ]Tamiflu[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885010_Nexium.htm ]Nexium[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891059_Xenical.htm ]Xenical[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885424_Online-poker.htm ]Online poker[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884411_Free-slot.htm ]Free slot[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884110_Casino-royale.htm ]Casino royale[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884838_Lipitor.htm ]Lipitor[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891219_Zovirax.htm ]Zovirax[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883556_Buy-Cialis.htm ]Buy Cialis[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289717_Tramadol-ultram.htm ]Tramadol ultram[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891112_Yasmin.htm ]Yasmin[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885521_Order-tramadol.htm ]Order tramadol[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883942_Carisoprodol.htm ]Carisoprodol[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885712_Poker-table.htm ]Poker table[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289847_Viagra.htm ]Viagra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289647_Tramadol-online.htm ]Tramadol online[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883824_buy-Phentermine.htm buy ]buy Phentermine buy[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883925_Buy-Xanax.htm ]Buy Xanax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289818_Valium.htm ]Valium[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884126_Cheap-phentermine.htm ]Cheap phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884126_Cheap-phentermine.htm ]Cheap phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883824_buy-Phentermine.htm buy ]buy Phentermine buy[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884049_Casino-online.htm ]Casino online[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885031_Online-gambling.htm ]Online gambling[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884442_Generic-viagra.htm ]Generic viagra[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891041_Xanax.htm ]Xanax[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891236_Zyban.htm ]Zyban[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885741_Remeron.htm ]Remeron[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884749_Levitra.htm ]Levitra[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891126_Zanaflex.htm ]Zanaflex[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891236_Zyban.htm ]Zyban[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884222_Cheap-viagra.htm ]Cheap viagra[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288555_Order-phentermine.htm ]Order phentermine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891022_Wellbutrin.htm ]Wellbutrin[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883942_Carisoprodol.htm ]Carisoprodol[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884243_Cheap-xanax.htm ]Cheap xanax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884016_Casino-gambling.htm ]Casino gambling[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289830_Valtrex.htm ]Valtrex[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884257_Cialis.htm ]Cialis[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289126_Zoloft.htm ]Zoloft[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884243_Cheap-xanax.htm ]Cheap xanax[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884016_Casino-gambling.htm ]Casino gambling[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885754_Roulette.htm ]Roulette[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228968_Tenuate.htm ]Tenuate[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884442_Generic-viagra.htm ]Generic viagra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884749_Levitra.htm ]Levitra[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885821_Skelaxin.htm ]Skelaxin[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885821_Skelaxin.htm ]Skelaxin[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891041_Xanax.htm ]Xanax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885644_Poker.htm ]Poker[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884034_Casino-game.htm ]Casino game[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884838_Lipitor.htm ]Lipitor[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885849_Slot-machine.htm ]Slot machine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891219_Zovirax.htm ]Zovirax[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885917_Sonata.htm ]Sonata[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885616_Phentermine.htm ]Phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885644_Poker.htm ]Poker[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884426_Gambling.htm ]Gambling[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891059_Xenical.htm ]Xenical[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884823_Lexapro.htm ]Lexapro[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884222_Cheap-viagra.htm ]Cheap viagra[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288401_Casino.htm ]Casino[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883522_37-5mg-phentermine.htm ]37 5mg phentermine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289859_Viagra-online.htm ]Viagra online[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891126_Zanaflex.htm ]Zanaflex[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885410_Online-phentermine.htm ]Online phentermine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884110_Casino-royale.htm ]Casino royale[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885521_Order-tramadol.htm ]Order tramadol[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885616_Phentermine.htm ]Phentermine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883644_Buy-online-phentermine.htm ]Buy online phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884912_Naproxen.htm ]Naproxen[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885849_Slot-machine.htm ]Slot machine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289830_Valtrex.htm ]Valtrex[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289647_Tramadol-online.htm ]Tramadol online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885727_Prozac.htm ]Prozac[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884034_Casino-game.htm ]Casino game[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884319_Diet-phentermine-pill.htm ]Diet phentermine pill[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289818_Valium.htm ]Valium[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884156_Cheap-tramadol.htm ]Cheap tramadol[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885836_Slot.htm ]Slot[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289620_Tramadol.htm ]Tramadol[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288587_Roulette-strategy.htm ]Roulette strategy[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885010_Nexium.htm ]Nexium[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228968_Tenuate.htm ]Tenuate[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885712_Poker-table.htm ]Poker table[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288555_Order-phentermine.htm ]Order phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884355_Female-viagra.htm ]Female viagra[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288562_Order-viagra.htm ]Order viagra[/url]
Gast
Geplaatst op 15/05/2007
Marquise

88.14.217.160
http://9d925257ea6e9b3fbbf601251b4e8d19-t.cmrczx.info [a href="http://9d925257ea6e9b3fbbf601251b4e8d19-h.cmrczx.info"]9d925257ea6e9b3fbbf601251b4e8d19[/a] [url]http://9d925257ea6e9b3fbbf601251b4e8d19-b1.cmrczx.info[/url] [url=http://9d925257ea6e9b3fbbf601251b4e8d19-b2.cmrczx.info]9d925257ea6e9b3fbbf601251b4e8d19[/url] [u]http://9d925257ea6e9b3fbbf601251b4e8d19-b3.cmrczx.info[/u] 8a679c05bcb1370ed3f8ad6d85f13583
Gast
Geplaatst op 23/05/2007
Peter

82.138.25.69
Thanks
[a href=" http://prnvideo.takehost.com/free-porn-downloads.html "]free porn downloads[/a] [a href=" http://prnvideo.takehost.com/free-porn-site.html "]free porn site[/a] [a href=" http://prnvideo.takehost.com/free-gay-porn.html "]free gay porn[/a] [a href=" http://prnvideo.takehost.com/ "]free porn[/a] [a href=" http://prnvideo.takehost.com/free-hardcore-porn.html "]free hardcore porn[/a] [a href=" http://prnvideo.takehost.com/free-asian-porn.html "]free asian porn[/a]
[url= http://prnvideo.takehost.com/free-porn-vids.html ]free porn vids[/url] [url=http://prnvideo.takehost.com/free-lesbian-porn.html]free lesbian porn[/url]
Gast
Geplaatst op 27/05/2007
34if0027hn

81.177.14.19
y1aalzl4m4wn [a href = http://www.956859.com/963480.html ] j4g9zw6u4 [/a] [URL=http://www.426696.com/523590.html] 4dgd6z873ljy [/URL] iwp5g5eh3aoq
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Fifa 2004
Genre: Sports
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: E.A. Sports
Uitgever: Electronic Arts
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers