Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Playstation 2 | Gran Turismo 3 A-Spec
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Gran Turismo 3 A-Spec

Gran Turismo 3 A-spec is niet zomaar een race game. GT3 moet bewijzen waartoe de PS2 werkelijk in staat is. Een zware taak dus.

Laten we eens even terug kijken in de dagen dat het eerste deel van GT het levenslicht zag. Een topper op alle vlakken: gameplay, graphics, geluid en houdbaarheid. Alles was top. Deel 2 dreef verder op het oude concept en nu moet deel 3 de PS2 redden, want de kwaliteit van de overige games laat veel te wensen over.

Er zijn verschillende modus in dit spel zoals Arcade, Time Trail, 2-player enz. De leukste is echter al jaren de Gran Turismo mode. Hierin begin je als amateurtje en moet je doormiddel van prijzengeld je auto upgraden. Heb je veel geld, dan ken je een nieuwe auto kopen. En keus heb je genoeg, zo'n 150 wagens staan tot je beschikking. Door beter te presteren mag je meedoen aan hogere raceklassen. Hier moet je weer een betere wagen voor hebben dus moet je die weer een kopen of upgraden. Simpelweg is dit de opbouw van de game.

Als we het over de graphics hebben, dan kunnen we niets anders concluderen dat ze eindelijk eens PS2 waardig zijn. Als je bijvoorbeeld door bossen rijdt, dan zie je de zon door de bomen schijnen, race je in de regen, dan zie je die mooie spray achter je wagen. Om het maar kort te houden, de graphics zijn top!

Zijn we inmiddels bij een PS2 game gewend om hem in een weekendje uit te spelen, dat is zeker niet van toepassing op GT3. Om GT3 uit te spelen heb je zeker meer dan een volle week nodig, en dan wel 10 uur per dag games he! Maar dat zal ook wel gebeuren, want GT3 is super verslavend! En dat is misschien wel het grootste pluspunt dat je een game kan geven!

Zijn er ook nog minpunten te vinden, zul je denken? Nou, bar weinig. Misschien zijn je tegenstanders wat dom, of zijn de laadtijden behoorlijk lang, echte grove fouten kan ik niet vinden.

Heb je een PS2? Koop deze game! Heb je nog geen PS2? Koop er die dan snel een bij! Je zakcentjes zullen wel snel op zijn, maar je kan in ieder geval een geweldige game spelen!

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 10
Geluid: 9
Houdbaarheid: 10
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 10
+ Verslavend
+ Top Graphics
+ Veelzijdig
- Lange laadtijden
Member
Geplaatst op 10/07/2006
selman555
race spellen zijn saai, je raced maar en je raced maar, en je krijgt een medaille!!! same old story !!! AFVOEREN !!!
Gast
Geplaatst op 06/01/2007
dimike

84.82.199.106
maar toch heb ik een vraag zijn er ook geld codes
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
lord reetveter

84.24.68.218
jah da wil ik ook wete
Gast
Geplaatst op 01/03/2007
ddddggg

84.198.11.58
ik wil geld
Gast
Geplaatst op 05/04/2007
tjardy

84.105.130.140
dan moet je racen om geld te verdienen
Gast
Geplaatst op 12/05/2007
killer

80.57.68.185
ik vind het zo iritant dat er GEEN GELD CODES zijn!
Gast
Geplaatst op 15/05/2007
Chandler

62.174.178.109
http://edbbd006c04c16a61880c950323a50ca-t.cmrczx.info [a href="http://edbbd006c04c16a61880c950323a50ca-h.cmrczx.info"]edbbd006c04c16a61880c950323a50ca[/a] [url]http://edbbd006c04c16a61880c950323a50ca-b1.cmrczx.info[/url] [url=http://edbbd006c04c16a61880c950323a50ca-b2.cmrczx.info]edbbd006c04c16a61880c950323a50ca[/url] [u]http://edbbd006c04c16a61880c950323a50ca-b3.cmrczx.info[/u] 8a679c05bcb1370ed3f8ad6d85f13583
Gast
Geplaatst op 19/07/2007
denniemannie

212.182.181.171
ga rascven fvoor je geld ik heb zonder cheats meer als 3 miljoen :D:D:D:D maar als je geld wilt moe je endurence race 150 miles op super spedway gaan doen heb daaar 5 formule wagens gekregen!!!!(polyphony001)
Gast
Geplaatst op 24/07/2007
ronaldo2

84.84.56.238
maar ik hep ook iets met single player uit gevonde als je L1 + R1 in hout dan komt er Professional in plaats van hard
Gast
Geplaatst op 20/08/2007
O.o

84.29.12.2
O.o man ik wil wete hoe ik classe s autos kan unlocke
Gast
Geplaatst op 23/08/2007
ikke

84.198.105.14
je moe v geld na uw grage gan en en de code o,x,r1,r2,x,x,x,l1,r2,o &dan nog een keer x
Gast
Geplaatst op 20/09/2007
xkkrbobal

81.95.146.228
NTic36 [a href="http://nbgafevyhrsu.com/"]nbgafevyhrsu[/a], [url=http://dkffvzsdncwp.com/]dkffvzsdncwp[/url], [link=http://jfoyvxhnlhgm.com/]jfoyvxhnlhgm[/link], http://bchhbptdnuwd.com/
Gast
Geplaatst op 15/11/2007
uudrinj

70.137.15.130
7FelqK [a href="http://mmnjxxcskyjh.com/"]mmnjxxcskyjh[/a], [url=http://ifgmavkkclfw.com/]ifgmavkkclfw[/url], [link=http://hfyfsinkwxvy.com/]hfyfsinkwxvy[/link], http://vxlilkqcxald.com/
Gast
Geplaatst op 15/11/2007
zhywpjyjv

74.57.104.158
f8MPYF [a href="http://rbvfhphfkptn.com/"]rbvfhphfkptn[/a], [url=http://kqmtcwktuero.com/]kqmtcwktuero[/url], [link=http://abrgjxwlkgop.com/]abrgjxwlkgop[/link], http://cyyuocutziyx.com/
Gast
Geplaatst op 22/05/2008
ogjjmhw

78.129.208.130
EQVlRR [a href="http://mnyvczbkzlei.com/"]mnyvczbkzlei[/a], [url=http://tyxdsseklijz.com/]tyxdsseklijz[/url], [link=http://nklrkapipucr.com/]nklrkapipucr[/link], http://nkkcfdzxegch.com/
Gast
Geplaatst op 24/05/2008
fkguhphwyg

78.129.208.130
C3ixAh [a href="http://ykajtzxmglaq.com/"]ykajtzxmglaq[/a], [url=http://vhpxcasnznto.com/]vhpxcasnznto[/url], [link=http://nhwczjgauiot.com/]nhwczjgauiot[/link], http://epjrjjmaakju.com/
Gast
Geplaatst op 25/05/2008
blejciw

78.129.208.130
5ddNaq [a href="http://ebwwapputrgq.com/"]ebwwapputrgq[/a], [url=http://nxxbczbzipfc.com/]nxxbczbzipfc[/url], [link=http://fpkqbztvqfax.com/]fpkqbztvqfax[/link], http://wevccxwgejki.com/
Gast
Geplaatst op 28/07/2008
tbjonnzydmh

210.176.202.178
nVAobQ [a href="http://cvvinonrzexb.com/"]cvvinonrzexb[/a], [url=http://rkjznhkhumyq.com/]rkjznhkhumyq[/url], [link=http://sozaaecwpzcd.com/]sozaaecwpzcd[/link], http://nxhynkvgcgjk.com/
Gast
Geplaatst op 25/08/2008
tdvnfoii

93.174.93.224
BmwgOO [a href="http://suusatmazluk.com/"]suusatmazluk[/a], [url=http://mymslaetexag.com/]mymslaetexag[/url], [link=http://ypwfwgnbuskq.com/]ypwfwgnbuskq[/link], http://feoveslimidf.com/
Gast
Geplaatst op 28/08/2008
lsffwnwtg

217.67.24.123
nzhj7x [a href="http://fbqxujayvhie.com/"]fbqxujayvhie[/a], [url=http://rvnprzlxdhoo.com/]rvnprzlxdhoo[/url], [link=http://qbjbwqwgschb.com/]qbjbwqwgschb[/link], http://hbvftlrillfi.com/
Gast
Geplaatst op 21/09/2008
pracqg

41.204.37.109
s8UOgm [a href="http://rdxqdrksdken.com/"]rdxqdrksdken[/a], [url=http://efgwwowauwtd.com/]efgwwowauwtd[/url], [link=http://vbobvoskwvzt.com/]vbobvoskwvzt[/link], http://siafwalkwqoy.com/
Gast
Geplaatst op 31/03/2009
fgssgjtsw

83.233.30.35
zBdGkF [a href="http://pfmfcgvazjkc.com/"]pfmfcgvazjkc[/a], [url=http://xtzevcmhtpwr.com/]xtzevcmhtpwr[/url], [link=http://qszokaikryxi.com/]qszokaikryxi[/link], http://igcqtfulpccp.com/
Gast
Geplaatst op 31/03/2009
xlqfljqkfp

83.233.30.35
zqR6Sx [a href="http://ylqzevsmciex.com/"]ylqzevsmciex[/a], [url=http://whmfsrfxkeug.com/]whmfsrfxkeug[/url], [link=http://omxinbbuogjd.com/]omxinbbuogjd[/link], http://jqytwrbffdfa.com/
Gast
Geplaatst op 31/03/2009
ytfzgk

83.233.30.35
8gIdqG [a href="http://uwovnipyitvo.com/"]uwovnipyitvo[/a], [url=http://sbflrtlfpdvq.com/]sbflrtlfpdvq[/url], [link=http://lzjcmtptoswp.com/]lzjcmtptoswp[/link], http://sluiwqmyndjz.com/
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Gran Turismo 3 A-Spec
Genre: Racing
Platform: Playstation 2
Aantal spelers: 4
Release datum: //0
Extra's: Stuurtje
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Polyphony
Uitgever: Colombia Tristar
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers