Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Playstation 2 | Grand Theft Auto 3
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Grand Theft Auto 3

Grand Theft Auto... wie kent de serie niet... Deel 1 en 2 waren nog gewoon simpele topview misson-racers. De graphics waren ondermaats, maar dat gaf niks want de rest maakte het meer dan goed. Vooral de gameplay en geluid waren de toppers van deel 1 en 2. Maar nu hebben de mensen van Rockstar Games een slimme keuze gemaakt: Deel 3 is in 3D!

Eerst het verhaal. In Grand Theft Auto 3 speel je een naamloze crimineel die op weg is naar de gevangenis in een politiebusje. Maar (helaas voor de politie, mazzel voor jou) explodeert er een bom die onder de brug is geplaatst waar het busje overheen rijdt. In de chaos wordt de bus overgenomen door criminelen die aan komen rijden en word je door hun vrijgelaten.



Na het prachtige filmpje waarin dit wordt weergegeven, begint je eerste missie. Je kan immers niet in je gevangenis kloffie rond blijven lopen en aangezien je kameraad gewond is moet jij rijden. Je eerste missie is dan ook om naar je garage te gaan. Tijdens het rijden naar de garage merk je al verschillende dingen op kwa graphics: mooie 3D beelden met een hoge framerate, verschil tussen dag en nacht en hele mooie mensen die rondlopen en die wellicht voer voor je banden worden, of die later in het spel lekkere blauwe bonen gaan eten. Voor de graphics niets dan lof dus.



Ook op het geluid heb ik niks aan te merken, de filmpjes worden volledig gesproken met stemmen die goed bij de characters passen, de wagens, metro en de trein klinken net als in het echt, de mensen rennen schreeuwend weg als je in de rondte schiet en de politieagenten schreeuwen om je proberen te laten stoppen alsof hun leven er van afhangt. Een ander mooi voorbeeld van het prachtige geluid in GTA 3 is de autoradio. Er zijn 7 radiozenders met namen als Double Cleff FM (opera muziek, gezongen door echte operazangers zoals Luciano Pavarotti), Chatterbox FM (de naam zegt meer dan genoeg, een zender waarin volop gekletst wordt) en natuurlijk niet te vergeten, de radiozender uit GTA 1 en 2: Head Radio. Je kan heel makkelijk van radiozender wisselen met de L1 knop als de zender je niet aan staat.



De besturing is over het algemeen wel goed, je character beweegt meteen als je de analoge stik indrukt, je kan makkelijk raak schieten door de Auto Target aan te zetten door op R1 te drukken, en de vele wagens en het vliegtuigje die je kan besturen hebben een realistische feel. Er is zelfs één optie toegevoegd kwa wapens, namelijk de zogenaamde drive by shooting. Je kent het wel uit die maffia en actie films: een auto komt naast je rijden, het raampje gaat open en ineens wordt je kapot geschoten. Nu kan je dit eindelijk doen in een PS2 game. Er is zelfs een missie waarbij je alleen maar gebruik mag maken van deze optie, anders geldt de kill niet eens.



De missies verschillen heel erg van het brengen van het lievelingshoertje van Luigi naar een klant, tot allerlei pakketjes ophalen met die boot die in het wapen worden gedropt en alles wat er tussen inzit. In de ene missie moet je juist zoveel mogelijk vijanden overrijden, terwijl je in een andere missie juist voorzichtig moet doen, omdat je de maffiabaas moet vermoorden met een snipergun. In totaal zijn er ongeveer 30 missies te volbrengen en een aantal bonusmissies. De missies zijn over het algemeen wel te doen, al kwam ik wel weer het minpunt van veel missies van deel 1 tegen: een verdomd strakke tijdslimiet. Hier kan je niet al te veel botsingen maken, want dan kan je wel dag zeggen tegen de missie.

De game is echt erg cool en voor iedereen die carmageddon en driver te saai vond, een ideale combinatie. Ik zou zeggen: koop dit spel, je zal er geen spijt van krijgen.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 10
Geluid: 10
Houdbaarheid: 10
Speelbaarheid: 10
Eindoordeel: 10
+ Geluid
+ Graphics
+ Veel auto
- Missies met tijdslimiet
Gast
Geplaatst op 08/08/2005
gdfg

84.194.216.124
das saai en gij no saaier
Gast
Geplaatst op 24/10/2005


81.69.179.92
een 10 voor graphics....
Member
Geplaatst op 25/10/2005
gta masters 634
veel te lang om te leze man |-)
Member
Geplaatst op 25/10/2005
gta masters 634
maar wel goed inhoud :P:)
Gast
Geplaatst op 11/11/2005
mister x

83.84.61.127
speel jij nog steeds gta 3 je moet sandreas nemen die is veel mooier en leuker en je met sandreas multiplayer doen.
Gast
Geplaatst op 05/02/2006


85.147.40.39
lk;lk
Gast
Geplaatst op 01/04/2006
joris

213.93.156.131
ik heb gta an dreas en gta3 die heb ik zelf verbeterd ga dan naar de website www.gtablackbank.com daar kun je het dawnloaden
Gast
Geplaatst op 26/07/2006
sjoerd

81.205.19.251
ik wil heel graag gta sandreas
Gast
Geplaatst op 17/08/2006
pizza

80.61.29.41
gta3 of sanandereas is vet liberty city cooll
Gast
Geplaatst op 06/09/2006
sia

217.120.8.18
ik wil heb sandreas
Gast
Geplaatst op 09/09/2006
aron

82.161.149.99
ik wil codes
Gast
Geplaatst op 16/09/2006
dennis

62.194.194.186
ik wil codes heb je die voor gta3
bevoorbeeld ofer water heen vliegen
Gast
Geplaatst op 27/09/2006
dominique

82.157.105.188
ik weet dat dennis.
indrukken,L1,L2,R1,R2,^, PIJLTJE NAAR BENEEDE ,[,], _2_X_
Gast
Geplaatst op 27/09/2006
DOMINQUE

82.157.105.188
WEET IEMAND NOG MEER CODES?
Gast
Geplaatst op 30/09/2006
sefa

62.163.144.179
ik heb preciec 5000,00 codes ik word gek man wie wil
Gast
Geplaatst op 30/09/2006
sefa

62.163.144.179
ik verkoop ze alemaal voor 30 gold
Gast
Geplaatst op 04/10/2006
sefa

86.88.244.101
mag ik een code van een boot
Gast
Geplaatst op 05/10/2006
noobje

81.206.155.64
sukkels lombe sukkes!!
Gast
Geplaatst op 08/10/2006
ajhj

84.31.115.56
mag ik codes van sandreas mijn msn is soufyan_hajji97@hotmail.com stuur ze maar naar mij op okej
Gast
Geplaatst op 09/10/2006
blablabla

83.118.164.228
blablablablablabla :P
Gast
Geplaatst op 09/10/2006
bla

83.118.164.228
ik wil codes!!!!!!
stomme site:P
Gast
Geplaatst op 15/10/2006
Jennifer

83.82.4.245
hoi ik ben een verslaafde aan san andreas maar... ik weet niet waar je die codes moet vinden kan iemand me helpen?????
Gast
Geplaatst op 15/10/2006
jennifer

83.82.4.245
wel voor de playstation 2
Gast
Geplaatst op 28/10/2006
ricardo

82.217.177.115
kanker megollen
Gast
Geplaatst op 24/11/2006
jeffrey

84.25.246.238
ik hep alle codes moet je van google van af haalen dan typ je de naam van de spel in en dan kun je aale codes er van af haalen groetjes jeffrey
Gast
Geplaatst op 02/12/2006
********

62.238.88.208
er sijn zat codes voor sanandreas kheb 3 bladen vol van een stuntvliegtuig tot een lijkwagen tot levencode
Gast
Geplaatst op 04/12/2006
sven

83.117.209.135
ik heb gta 3 gta vice city en gta san andreas
Gast
Geplaatst op 04/12/2006
sven

83.117.209.135
wie codes wil moet vragen sven_haveramp10@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 08/12/2006
gbg

84.80.130.37
hoe kom je bij multipler van sandreas
Gast
Geplaatst op 08/12/2006
gbg

84.80.130.37
hoe kom je bij multipler van sandreas
Gast
Geplaatst op 13/12/2006
christian

84.27.29.111
heeft er iemand en code om naar het andere deel te komen
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
dude

62.235.130.31
een code voor leven r2 r2 l1 r1 LINKS BOVEN RECHTS ONDER MAAL 2
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
DUDE

62.235.130.31
IK HEB EEN FAUT GEMAAKT
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
DUDE

62.235.130.31
HET WAS R2 R2 L1 R1 LEFT DOWN RIGHT UP MAAL 2

Gast
Geplaatst op 16/12/2006
DUDE

62.235.130.31
ANTWOORD
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
fafa

62.235.130.31
geef al je codes voor grand treft auto3
Gast
Geplaatst op 20/12/2006
dj

84.195.122.20
veel codes voor san andras
Gast
Geplaatst op 24/12/2006
jeremy

84.193.36.62
wie heeft veel codes van grand theft auto liberty city stories
Gast
Geplaatst op 24/12/2006
Gast

86.81.247.132
Hoerekinderen LUISTER!!!,, je moet gwn bij google.nl de naam GTA2/3/4 of 5 intypen en je hebt zoveel sites met honderdtallen codes!!!
(voor de dombo's)BIJV::: GTA 5 Codes
Gast
Geplaatst op 29/12/2006
gekeharie

81.68.241.215
ey noobs nieuwtje vice city is veel lueker en runecape on rules
Gast
Geplaatst op 31/12/2006
geheim

84.83.197.94
geef mij alsjeblieft een code van san andreas voor op playstation 2 voor stuntvliegtuig en kart toe alsjeblieft
Gast
Geplaatst op 04/01/2007
dylan_olieslagers_corssmoterfa

84.30.216.170
ik zoek codes voor de gta 3 sttur een bercht
Gast
Geplaatst op 04/01/2007
gast

81.240.227.177
loezers
Gast
Geplaatst op 04/01/2007
daimy

82.217.59.178
hoe kan je als je de chaet vliegen met een auto vliegen???
Gast
Geplaatst op 04/01/2007
Furkan

83.84.80.17
weet iemand de code voor een boot in GTA liberty city stories
Gast
Geplaatst op 04/01/2007
kut hoer

83.84.105.125
kk zooi
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
iik

86.89.73.82
geef me code voor gta 3 grand theft auto3
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
onur

82.172.139.72
weet iemand hoe je een boot krijgt?
Gast
Geplaatst op 06/01/2007
gast

84.197.63.186
ey slet
Gast
Geplaatst op 06/01/2007


84.197.63.186
u moeder
Gast
Geplaatst op 06/01/2007
ruben

84.197.63.186
wie heeft hier gta 3 codes voor playstation
Gast
Geplaatst op 07/01/2007
nan ajax

86.87.30.107
ik heb bijna alle codes ik wil de wi niet ps2 is
wel meer dan sukkels die met de wi
Gast
Geplaatst op 07/01/2007
nan ajax

86.87.30.107
het is gewoon een cool spel ik ga het weer spellen doei vrienden
Gast
Geplaatst op 07/01/2007
hoer

86.87.30.107
haat het hellen kut spel jullie zijn ook kut
Gast
Geplaatst op 08/01/2007
andreas

81.241.60.24
ik wil cades van gta 3
Gast
Geplaatst op 08/01/2007
andreas

81.241.60.24
ik wil codes van gta 3



















Gast
Geplaatst op 08/01/2007


81.241.60.24
bendankt gefrie
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
tim schellevis

82.217.242.127
heeft u toevallig codes voor het spel grand theft auto 3
Gast
Geplaatst op 13/01/2007
nan ajax

86.87.30.107
de straaljagrs
Gast
Geplaatst op 13/01/2007
lol

212.64.36.92
lol
Gast
Geplaatst op 13/01/2007
lol

212.64.36.92
lol
Gast
Geplaatst op 13/01/2007
lol

212.64.36.92
lol
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
nijpels

83.83.140.146
maag ik cod van gta3
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
trancemaster

86.90.202.21
ik heb gta codes evoor elk spel wil je ze...
lars.baron@hotmail.com daar kan je ze halen
Gast
Geplaatst op 16/01/2007
mile

80.201.212.97
kakakkakakakakakakakakakakakakakakak







































Gast
Geplaatst op 16/01/2007


80.201.212.97





























































































































































































































































































































































Gast
Geplaatst op 20/01/2007
iuuujhgff

81.83.46.60
lulk lul lul lul lul dit is te lang om te lezen
Gast
Geplaatst op 20/01/2007


81.83.46.60

































































































































































































































































































































































Gast
Geplaatst op 20/01/2007
invasion of the spermies

81.83.46.60



























































































































































































































































































































Gast
Geplaatst op 24/01/2007
bla bla

145.53.118.152
het is hard en cool
Gast
Geplaatst op 24/01/2007


145.53.118.152
cool
Gast
Geplaatst op 24/01/2007
ajax

145.53.118.152
wil codes voor gta
Gast
Geplaatst op 24/01/2007
ajax

145.53.118.152
ja
Gast
Geplaatst op 24/01/2007


145.53.118.152
en coolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll rune scape is kut
Gast
Geplaatst op 25/01/2007
MAIK

81.207.130.18
MAAG IK KART CODE VAN SANANDREAS




















Gast
Geplaatst op 29/01/2007
koeni789

212.187.71.114
hey alle wapens code R2 Y2 L1 R2 links onder rechts boven links onder rechts boven
Gast
Geplaatst op 02/02/2007
Dianco!!!!

81.58.186.72
wie heeft er supper veel codes voor gta 3 ik kan ze niet vinden :@:@:P:P
Gast
Geplaatst op 02/02/2007
gast

82.169.180.154
ik heb godes
Gast
Geplaatst op 06/02/2007
a.u.b.

24.132.238.158
wie heb er codes voor me op de sait met hier kevn dan mail ik even met je email adres er bij
Gast
Geplaatst op 13/02/2007
thom

80.126.112.199
iik weet heeeel veel codes wie wil ze???
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
GAY

212.187.78.238
asshole ben jij man san andreas is vet gaar
Gast
Geplaatst op 17/02/2007
LALUSKUS

213.46.71.42
fack jullie almelmaal
Gast
Geplaatst op 17/02/2007
sms

213.46.71.42
wie wil met mij spele viciti storie
Gast
Geplaatst op 18/02/2007
kluun

83.82.58.143
je hebt ook een code voor sex
Gast
Geplaatst op 18/02/2007
homo

83.82.58.143
das tog dat hij zoon vrouw pakt
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
bjarne

81.82.77.55
STOM!!
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
emrullah

84.192.80.215
das leuk
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
bgfzdcv

84.85.135.1
heb iemand een lkkre site met codes voor gta 3 ik heb zelf nie zo heelveel
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
Gangster

86.90.4.26
kk stomme site er is niet eens codes bitch
Gast
Geplaatst op 24/02/2007


62.131.38.212





































]


[
[

]

[
]
[
]

[
]
[

]
[
]
[
]
]
[
]
][
[
]
][\][
\]
\][
\][\
][
\][\]
[
\][p\][po
iuytgf

\][
poi
uytr
ewqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbn
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
jo

62.131.38.212


































































































































































































































































]\\









\

\
\
\
\

\

\

\
\
\
\
\
\
\

\

\
\

\


\

\

\


\

\

\

\

\

\

\

\

\
\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\
\

\

\

\

\
\

\

\

\

\

\

\

\

\
\\


\
\

\


\

\
\\
\\
\
\

\\
\
\
\

\
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
doei

62.131.38.212
doei
doei
doei
doei
doei
doei
doeid
Gast
Geplaatst op 25/02/2007
kiss

62.131.38.212
ik
ik wil
ik wil je
ik wil je kussen
ik wil je kussen op
ik wil je kussen op je
ik wil je kussen op je bed
ik wil je kussen op je bed leggen
Gast
Geplaatst op 26/02/2007
daan

62.195.5.39
hallo ik zie geen codes ik wil codes voor me wapens
Gast
Geplaatst op 04/03/2007
robin

81.206.155.64
waar zijn de codes? kut site!!

ik
ik wil
ik wil je
ik wil je kussen
ik wil je kussen op
ik wil je kussen op je
ik wil je kussen op je bed
ik wil je kussen op je bed leggen


Gast
Geplaatst op 17/03/2007
AAP

217.122.47.210
NERDS
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
......

84.81.248.43
kan iemand mij vertellen waar die stomme codes zijnn!!!!
stomme site seg er staan niejt eens codes op..!!!
Gast
Geplaatst op 19/03/2007
Daniel

85.144.17.219
stome faking sletten met die viese woorden
Gast
Geplaatst op 19/03/2007
Daniel

85.144.17.219
als iemand codes wil kunnen julie het aan mij vragen ik doe het echt tank oooooo r1 l2 l1 drie hoek o drehoek wapens R2 R2 L1 R2 LINKS BENEDEN RECHTS BOVEN LINKS BENEDEN RECHTS BOVEN WILLEN JULIE NOG MEER MOETEN JULIE HET VRAGEN CODES VOOR ALLE SPELLE BEHALVE LIBERTY CITY DEZE CODES WAREN VOOR GRAND THEFT AUTO 3
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
Daniel

85.144.17.219
je moet naar google gaan om die codes te zoeken dan vul je in grand theft auto ps2 codes kan ook met nog meer spellen en niet de ierste rij maar naar de tweede meer weten hoeft je het alleen maar te vragen groete daniel
Gast
Geplaatst op 27/03/2007
cool

82.171.58.52
wie me wil toevoegen mijn msn is COOL-BOYS@LIVE.NL ik weet wie je bent
Gast
Geplaatst op 29/03/2007
cool

82.171.58.52
ik weet die code van superman kan je rennen snel vliegen je bent superman
Gast
Geplaatst op 29/03/2007
jeffrey

84.81.141.213
waar zijn die rot codes nou godverdomme
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
jhg

84.83.138.157














































































































































































































l































;









































;












































Gast
Geplaatst op 06/04/2007
hoi

80.56.162.121
hoi alemaal
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
huj

213.51.9.174
juli zijn pojebani kurwa jak wam zapierdole to sie wbijesz w sciane kurewska szmato
Gast
Geplaatst op 07/04/2007
abul

89.98.110.220
ik wil code maar ik kan niet vinden

Gast
Geplaatst op 08/04/2007
gaat je geen reed aan

80.61.6.116
ik heb 20000000000000 codes lekker pu
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
ldsjf

86.88.13.59
ik heb er maar tien
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
0kef0

81.165.249.132
Wapen set 1 - Omhoog, Vierkantje, Vierkantje, Omlaag, Links, Vierkantje, Vierkantje, Rechts
Wapen set 2 - Omhoog, Rondje, Rondje, Omlaag, Links, Rondje, Rondje, Rechts
Wapen set 3 - Omhoog, Kruisje, Kruisje, Omlaag, Links, Kruisje, Kruisje, Rechts
Geld cheat - L1, R1, Driehoekje, L1, R1, Rondje, L1, R1
Alle Armor - L1, R1, Rondje, L1, R1, Kruisje, L1, R1
Alle Healt - L1, R1, Kruisje, L1, R1, Vierkantje, L1, R1
Verhoog Wanted Level - L1, R1, Vierkantje, L1, R1, Driehoekje, L1, R1
Nooit geen Wanted level - L1, L1, Driehoekje, R1, R1, Kruisje, Vierkantje, Rondje
Auto rijden over water - Rondje, Kruisje, Omlaag, Rondje, Kruisje, Omhoog, L1, L1
Witte Auto's - Kruisje, Kruisje, R1, Rondje, Rondje, L1, Driehoekje, Driehoekje
Zwarte Auto's - Rondje, Rondje, R1, Driehoekje, Driehoekje, L1, Vierkantje, Vierkantje
Verhoog Media aandacht - L1, Omhoog, Rechts, R1, Driehoekje, Vierkantje, Omlaag, Kruisje
Trashmaster - Driehoekje, Rondje, Omlaag, Driehoekje, Rondje, Omhoog, L1, L1
Random outfit voor huisdieren - L1, L1, Links, L1, L1, Rechts, Vierkantje, Driehoekje
Zonnig weer - L1, L1, Rondje, R1, R1, Vierkantje, Driehoekje, Kruisje
Helder weer - Omhoog, Omlaag, Rondje, Omhoog, Omlaag, Vierkantje, L1, R1
Bewolkt weer - Omhoog, Omlaag, Kruisje, Omhoog, Omlaag, Driehoekje, L1, R1
Regen weer - Omhoog, Omlaag, Vierkantje, Omhoog, Omlaag, Rondje, L1, R1
Mistig weer - Omhoog, Omlaag, Driehoekje, Omhoog, Omlaag, Kruisje, L1, R1
Rhino - L1, L1, Links, L1, L1, Rechts, Driehoekje, Rondje
Snellere klok - L1, L1, Links, L1, L1, Rechts, Rondje, Kruisje
Alle wagens ontploffen - L1, L1, Links, L1, L1, Rechts, Kruisje, Vierkantje
Huisdieren gaan rellen - L1, L1, R1, L1, L1, R1, Links, Vierkantje
Huisdieren vallen je aan - L1, L1, R1, L1, L1, R1, Omhoog, Driehoekje
Huisdieren hebben wapens - R1, R1, L1, R1, R1, L1, Rechts, Rondje
Snellere gameplay - R1, R1, L1, R1, R1, L1, Omlaag, Kruisje
Tragere gameplay - R1, Driehoekje, Kruisje, R1, Vierkantje, Rondje, Links, Rechts
Perfecte tractie - L1, Omhoog, Links, R1, Driehoekje, Rondje, Omlaag, Kruisje
Zelfmoord - L1, Omlaag, Links, R1, Kruisje, Rondje, Omhoog, Driehoekje
Groen licht - Driehoekje, Driehoekje, R1, Vierkantje, Vierkantje, L1, Kruisje, Kruisje
Agresieve bestuurders - Vierkantje, Vierkantje, R1, Kruisje, Kruisje, L1, Rondje, Rondje
Laat je volgen door dames - Omlaag, Omlaag, Omlaag, Driehoekje, Driehoekje, Rondje, L1, R1
Grote hoofden - Omlaag, Omlaag, Omlaag, Rondje, Rondje, Kruisje, L1, R1
Game Credits - L1, R1, L1, R1, Omhoog, Omlaag, L1, R1
Op zijn kop - Omlaag, Omlaag, Omlaag, Kruisje, Kruisje, Vierkantje, R1, L1
Grote fietsbanden - Rondje, Rechts, Kruisje, Omhoog, Rechts, Kruisje, L1, Vierkantje
Chrome voertuigen - Driehoekje, R1, L1, Omlaag, Omlaag, R1, R1, Driehoekje
Achterstevoren - Driehoekje, Driehoekje, Driehoekje, Omhoog, Omhoog, Rechts, L, R
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
kefke

81.165.249.132
mag ik codes
Wapen set 1 - Omhoog, Vierkantje, Vierkantje, Omlaag, Links, Vierkantje, Vierkantje, Rechts
Wapen set 2 - Omhoog, Rondje, Rondje, Omlaag, Links, Rondje, Rondje, Rechts
Wapen set 3 - Omhoog, Kruisje, Kruisje, Omlaag, Links, Kruisje, Kruisje, Rechts
Geld cheat - L1, R1, Driehoekje, L1, R1, Rondje, L1, R1
Alle Armor - L1, R1, Rondje, L1, R1, Kruisje, L1, R1
Alle Healt - L1, R1, Kruisje, L1, R1, Vierkantje, L1, R1
Verhoog Wanted Level - L1, R1, Vierkantje, L1, R1, Driehoekje, L1, R1
Nooit geen Wanted level - L1, L1, Driehoekje, R1, R1, Kruisje, Vierkantje, Rondje
Auto rijden over water - Rondje, Kruisje, Omlaag, Rondje, Kruisje, Omhoog, L1, L1
Witte Auto's - Kruisje, Kruisje, R1, Rondje, Rondje, L1, Driehoekje, Driehoekje
Zwarte Auto's - Rondje, Rondje, R1, Driehoekje, Driehoekje, L1, Vierkantje, Vierkantje
Verhoog Media aandacht - L1, Omhoog, Rechts, R1, Driehoekje, Vierkantje, Omlaag, Kruisje
Trashmaster - Driehoekje, Rondje, Omlaag, Driehoekje, Rondje, Omhoog, L1, L1
Random outfit voor huisdieren - L1, L1, Links, L1, L1, Rechts, Vierkantje, Driehoekje
Zonnig weer - L1, L1, Rondje, R1, R1, Vierkantje, Driehoekje, Kruisje
Helder weer - Omhoog, Omlaag, Rondje, Omhoog, Omlaag, Vierkantje, L1, R1
Bewolkt weer - Omhoog, Omlaag, Kruisje, Omhoog, Omlaag, Driehoekje, L1, R1
Regen weer - Omhoog, Omlaag, Vierkantje, Omhoog, Omlaag, Rondje, L1, R1
Mistig weer - Omhoog, Omlaag, Driehoekje, Omhoog, Omlaag, Kruisje, L1, R1
Rhino - L1, L1, Links, L1, L1, Rechts, Driehoekje, Rondje
Snellere klok - L1, L1, Links, L1, L1, Rechts, Rondje, Kruisje
Alle wagens ontploffen - L1, L1, Links, L1, L1, Rechts, Kruisje, Vierkantje
Huisdieren gaan rellen - L1, L1, R1, L1, L1, R1, Links, Vierkantje
Huisdieren vallen je aan - L1, L1, R1, L1, L1, R1, Omhoog, Driehoekje
Huisdieren hebben wapens - R1, R1, L1, R1, R1, L1, Rechts, Rondje
Snellere gameplay - R1, R1, L1, R1, R1, L1, Omlaag, Kruisje
Tragere gameplay - R1, Driehoekje, Kruisje, R1, Vierkantje, Rondje, Links, Rechts
Perfecte tractie - L1, Omhoog, Links, R1, Driehoekje, Rondje, Omlaag, Kruisje
Zelfmoord - L1, Omlaag, Links, R1, Kruisje, Rondje, Omhoog, Driehoekje
Groen licht - Driehoekje, Driehoekje, R1, Vierkantje, Vierkantje, L1, Kruisje, Kruisje
Agresieve bestuurders - Vierkantje, Vierkantje, R1, Kruisje, Kruisje, L1, Rondje, Rondje
Laat je volgen door dames - Omlaag, Omlaag, Omlaag, Driehoekje, Driehoekje, Rondje, L1, R1
Grote hoofden - Omlaag, Omlaag, Omlaag, Rondje, Rondje, Kruisje, L1, R1
Game Credits - L1, R1, L1, R1, Omhoog, Omlaag, L1, R1
Op zijn kop - Omlaag, Omlaag, Omlaag, Kruisje, Kruisje, Vierkantje, R1, L1
Grote fietsbanden - Rondje, Rechts, Kruisje, Omhoog, Rechts, Kruisje, L1, Vierkantje
Chrome voertuigen - Driehoekje, R1, L1, Omlaag, Omlaag, R1, R1, Driehoekje
Achterstevoren - Driehoekje, Driehoekje, Driehoekje, Omhoog, Omhoog, Rechts, L, R


Gast
Geplaatst op 11/04/2007
black dye

87.66.207.15
waar zijn die codes kut site egt gast
Gast
Geplaatst op 11/04/2007
black dye

87.66.207.15
en de codes van gta3 NIET VAN SAN ANDREAS .jullie geve wel codes maar de verkeerde nooooobs
Gast
Geplaatst op 13/04/2007
hallo

77.161.22.132
wie wilt er even zegen welke code dat van huisdieren is wil je even snel reageren want het moet snel dankje
Member
Geplaatst op 15/06/2007
barty
Weer zo topic die zo hulpeloos is
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Grand Theft Auto 3
Genre: Action
Platform: Playstation 2
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Rockstar
Uitgever: Rockstar Games
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers