Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Playstation 2 | Grand Theft Auto: San Andreas
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Grand Theft Auto: San Andreas

Iedereen kent de GTA reeks voor de PS2. Geen enkele game is zon hype geworden als GTA 3. Bijna elke PS2 bezitter heeft deze game wel in de kast staan. Ook Vice City, een tussentijds deel, was een grote hype. En dan nu GTA: San Andreas. Al voordat de game uit kwam was het n complete gekte. Je kon geen gamesite bezoeken of het stond vol met GTA SA. Elk gamemagazine plaatste maandelijks het nieuws over de ontwikkelingen van de game. Door die hype die er omtrent San Andreas is ontstaan, waren mij verwachtingen erg hoog. Ik had de game dan ook weken van te voren besteld. Op de releasedatum had ik hem dan ook in huis. Dit zou de beste game voor de PS2 ooit worden. Of dat ook echt gerealiseerd is door Rockstar? Dat lees je hier.

GTA: San Andreas wordt ingeleid door een filmpje die je kort het verhaal verteld. Je ziet Carl Johnson alias CJ, het hoofdpersonage uit de game. Hij staat op het vliegveld, op weg naar huis, naar zijn thuisland. Zijn moeder is namelijk vermoord en hij wil zijn ouderlijk huis, waar nu zijn broer woont, opzoeken en de boel weer een beetje op orde brengen. Uiteraard wil hij uitzoeken wie zijn moeder vermoord hebben en daarmee afrekenen. Aangekomen in San Andreas wordt je gelijk aangehouden door de politie, die je nog van vroeger kent. Na een stukje rijden wordt je de auto uitgetrapt en moet je op een BMX fiets verder. Inderdaad, een fiets. Want dat is n van de vele nieuwe dingen in deze game.

Je start de missies door je broer op te zoeken. Via hem kom je bij andere personages terecht waarmee je samen opdrachten uitvoert. Die missies zijn soortgelijk als in de vorige delen, uiteraard wel anderen, maar het principe blijft hetzelfde. Je moet je opwerken in de criminele wereld. Je respect-level verhogen.
Het begin van de game is echt dodelijk saai. Een andere omschrijving heb ik er niet voor. Toen ik het spel startte dacht ik: shit dit is echt niet wat ik had verwacht. Op het eerste gezicht echt geen vernieuwing ten opzichte van Vice City. Grafisch is het niet beter, de gameplay is niet verbeterd, het geluid is niet beter dan in het vorige deel. Wat dan wel? Als je verder speelt kom je vanzelf veel dingen tegen die weer nieuw zijn, maar echt vernieuwend? Nee, dat is deze game absoluut niet.

Het lijkt meer een upgrade, zoals van GTA 3 naar GTA Vice City. Wel een totaal nieuwe stad, nieuwe missies en een hand vol nieuwe gadgets. Ook die stap was geen vernieuwing, maar net iets beter. Zo ook van Vice City naar San Andreas. Wat is nieuw in deze game? Op zich wel veel. Zo kun je naar de kapper, tattoos laten zetten, kleding kopen, moet je eten en drinken om in topvorm te blijven, kun je huizen kopen waar je kunt saven en je kunt omkleden, gebouwen kopen, winkels en tankstations overvallen en nog veel meer. Qua wapens is er niet veel nieuws. Wel wat leuke gadgets zoals graffiti, een brandblusser en een fotocamera. Verder natuurlijk de fietsen waar ik het eerder over had, leuk voor n keer, maar je pakt toch eerder een motor. Je kunt ook met de fietsen, net als op de motoren, op het achterwiel rijden en staand fietsen. Verder rijdt de politie nu ook op motoren, rijden er af en toe tractoren rond en je kunt eindelijk zwemmen. Dat was wel jammer in de vorige delen, doodgaan zodra je in het water kwam.

Jammer is wel dat k in deze game weer de nodige fouten zitten. Bijvoorbeeld: als je in een auto wilt stappen waarvan de deur al open staat en je komt van voren aanlopen, loopt Carl dwars door de deur heen, in plaats van eromheen. Ook had ik op een gegeven moment dat mijn wanted level gewoon nul was, dus geen politie achter me aan. Spring ik in het water, zwem in een stukje, klim ik er weer uit, is mijn level ineens 4 sterren! Allemaal helis, ME wagens en weet ik veel allemaal. Is het verboden om daar te zwemmen? Staat daar de doodstraf op ofzo? Hmm... heel vaag. Ook jammer is als je bijvoorbeeld een tankstation overvallen hebt en je hebt iedereen doodgeschoten die daar was, je loopt dan naar buiten en gelijk weer naar binnen. Wat denk je. Juist, iedereen weer gewoon levend. Zo ook als je de auto van een vriend in de fik steekt, je bij hem naar binnen gaat, kom je weer buiten, auto weer heel! Ook raar: bij een missie blijft je vriend in zijn eigen auto wachten, jij stapt uit. Als je vervolgens je kettingzaag pakt en zn hele auto sloopt, alle deuren en alles eruit haalt, blijft hij rustig zitten en voor zich uitkijken. Heel apart. De A.I. van deze game is dus niet al te hoog. Of ben ik met dit soort dingen misschien te diep aan het zoeken naar fouten?

Nu wil ik niet beweren dat GTA San Andreas een slechte game is, want het blijft natuurlijk een mastergame. Maar dan vooral voor mensen die GTA 3 en Vice City nog niet hebben en deze game als eerste GTA spelen. En dat zijn er weinig. Want voor de mensen die Vice City bijvoorbeeld al hebben, is dit wel een leuke game, maar doordat het niet echt vernieuwend is, zal hij waarschijnlijk tegenvallen. Zeker voor de dik 60 euros die je hiervoor neerleggen moet. Daar komt bij dat door de ophef in de media iedereen denkt: dit wordt d game, dit wordt de beste game voor de PS2. Door al die ophef creer je hoge verwachtingen en kan de game dus alleen maar tegenvallen als deze niet aan deze verwachtingen voldoet. En dat doet deze game dan ook niet. Ik zal misschien de eerste in Nederland zijn die dit durft te zeggen, maar ik doe het toch: GTA San Andreas valt tegen.

n toch is het wel een game die je moet hebben. Dit klinkt tegenstrijdig misschien, maar de game valt tegen ten opzichte van de verwachtingen. Maar een goede game is het zeker wel! Je hebt weer totaal nieuwe steden, nieuwe missies, een aantal nieuwe dingen, waardoor deze game je toch weer vele uren speelplezier biedt.

De sfeer past wel goed bij de tijd waarin het allemaal afspeelt: begin jaren 90. Het zonlicht dat we kennen uit Vice City zie je ook in deze game gedurig terug. De sfeer van deze game is gewoon top, niets op aan te merken. De muziek van de radiostations is ook lekker, niet beter dan de voorgaande delen, maar toen was het ook al top. De autos zijn in het eerste level niet om aan te zien, allemaal oude bakken. Later in de game krijg je de meest vette wagens, vergelijkbaar met die uit bijvoorbeeld NFS Underground. Je kunt je auto ook tunen, bumpers vervangen, enzovoorts.

De agressie in deze game is alleen maar nog heftiger geworden, waardoor ik al wacht op de eerstvolgende aanklacht tegen Rockstar. Maar ik vind het meesterlijk! Een voorbijganger met de kettingzaag afmaken, autos opblazen, een politieagent graffiti in het gezicht spuiten en winkels overvallen is toch heerlijk! Zolang het maar fictie blijft uiteraard! Dat hoort nu eenmaal in een game als dit. GTA zonder geweld is niks.

Grappig detail is dat je met alle automaten die er staan wat kunt. Zo kun je er drinken of eten kopen, maar bij arcade kasten kun je ook echt een spelletje spelen. Er start dan een heel simpel, maar wel grappig spelletje. Je vindt deze automaten vaak in winkels.

De opzet van GTA is ook exact zoals de voorgaande delen. Ook nu helaas maar n speelsterkte, zodat het voor sommige gamers niet echt toegankelijk is. Sommige missies zijn super simpel, maar anderen zijn voor sommige gamers misschien te hoog gegrepen en alleen te doen met cheats. Jammer dat Rockstar daar oplossing voor heeft weten te vinden. Ook online is er voor GTA niet bij, maar dat is, hoewel het ons beloofd werd, ook moeilijk te realiseren met zon uitgebreide game als dit.

Zoals ik eerder zei graphics, geluid en gameplay zijn nauwelijks verbetert. Grafisch ziet het er heel iets strakker uit, maar niet noemenswaardig. Het geluid vind ik niks aan verbeterd en de gameplay lichtelijk. Zo kun je nu overal makkelijker opspringen. Je klimt zo over een schutting heen, klimt op het dak van een huis, auto enzovoorts. Toch wel makkelijker. En de houdbaarheid? Die is gelijk aan de voorgaande twee delen.

Door de complete hype rond deze game, al die ophef, zijn de verwachtingen t hoog. Rockstar heeft niet aan deze verwachtingen kunnen voldoen, waardoor de game voor veel mensen tegen valt. Zo ook voor mij. Je verwacht door al die aandacht in de media een totaal nieuwe game. Zoals het verschil tussen GTA 2 en 3. Maar helaas, het is een kleine verbetering. Vergelijkbaar met het verschil tussen 3 en Vice City.
Desalniettemin (nu het toch het mooiste Nederlandse woord is zal ik het ook maar gebruiken) is het zeker wel een game die je vele uren speelplezier bied en die de moeite waard is! Het blijft natuurlijk een topgame, zeker voor mensen die voorgaande delen nog niet gespeeld hebben. Maar helaas is GTA San Andreas niet vernieuwend genoeg voor de volle 10, waardoor het genoegen moet nemen met een negen.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 9
Geluid: 9
Houdbaarheid: 9
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 9
+ BMX bikes
+ Zeer uitgebreid
+ Veel missies en filmpjes
+ Geweld zoals we dat gewend zijn van GTA!
+ Tattoos, naar de kapper, auto tunen
- Niet vernieuwend genoeg
- Nog steeds maar n speelsterkte
Gast
Geplaatst op 29/07/2005
Darkdude

62.131.117.237
Ey Als gij het nieuws hebt gezien...
In GTA San Andreas Kan Je Met Speciaale Software SexScenes Zien
OPASSEN VOOR KIDS DIE HET SPEL SPELEN
Gast
Geplaatst op 30/07/2005
yoeri

81.245.250.168
we zijn een news-site ook...

het nieuws heeft dus op onze frontpage gestaan...

maar toch bedankt voor de tip. Gelijk heb je!
Gast
Geplaatst op 30/07/2005
PSplanet.nl

84.28.45.101
Waarom staat graphics niet tussen de beoordeling ?
Member
Geplaatst op 02/08/2005
Teun GC
Dit zal vandaag opgelost worden.
Dit is opgelost.
Gast
Geplaatst op 05/08/2005
JernoV

62.131.167.183
GTA SA is geweldig :) ookal is hij qua graphics en geluid inderdaad weinig verbetert in vergelijking met VC
Gast
Geplaatst op 06/08/2005
trissy

217.121.15.74
vet coowl spel en heb selF ook dus gwn toppy
Gast
Geplaatst op 07/08/2005
ruud

82.217.33.49
vet kk doop spel!!! waarneer komt er een niewe uit die wil k ook spele ik heb de hele verzameling gta 3 en vice city gta1 gta 2 en sanandreas ik wil ook de nieuwste als ie uit komt ga ik m meteen kopen
Gast
Geplaatst op 08/08/2005
nog even w8ten !

217.121.32.76
in september komt de nieuwe gta !!!! hij heet gta liberty stories ! dus nog effe w8te ! voor meer info voeg me toe habbofan4@hotmail.com !
Member
Geplaatst op 10/08/2005
Huub
Die is voor de PSP en speelt zich af in Liberty City als ik het goed heb.
Gast
Geplaatst op 11/08/2005
gijs

80.201.42.243
zijn er treinen
Member
Geplaatst op 13/08/2005
Quber
Ja
Gast
Geplaatst op 13/08/2005
onbekend

82.74.10.138
heel erg leuk zeg
Gast
Geplaatst op 14/08/2005
cy

84.26.58.212
ik ken alle codes ik vin het moeilijk om maddog te redden in lasventuras alle codes op www.gamewinners.com
Gast
Geplaatst op 14/08/2005
san andreas gek

84.26.58.212
ik ga van mijn verjaardag een ps2 en san andreas er is een code dat wapens dildos zijn
Gast
Geplaatst op 14/08/2005
ricardo

82.72.177.20
ik vind dit een toppie spel je kunt ook dat je hoeren betalen
Member
Geplaatst op 15/08/2005
henk
Best wel een coole game maar het duurde wel 8 maanden voordat ie op de Xbox en playstation 2 uitkwam.
Gast
Geplaatst op 19/08/2005
diego

81.164.4.253
wie heeft er codes voor grand theft auto sanandreas op playstation2
Gast
Geplaatst op 19/08/2005
diego

81.164.4.253
dank.u.
Gast
Geplaatst op 20/08/2005
jelmer

80.57.160.8
Ik heb gta san adreas op de playstation2
Gast
Geplaatst op 20/08/2005
cj

80.57.160.8
ay kil you
Gast
Geplaatst op 20/08/2005
joeri

83.117.60.89
hoe kan gangmenders recruiten?
Gast
Geplaatst op 20/08/2005
Gozer

62.59.27.83
Toen Je Op Een Land Kwam En Toen Ineens 4 Sterre Kreeg Was Je Denk Ik Op Het Derde Eiland Wandt Je Moet Eerst Alle Missies Van Het 2de Eiland Volbrengen Om Naar Het Derde Te Gaan Anders Krijg Je 4 Sterre Achter Je Aan Enzo
Gast
Geplaatst op 20/08/2005
stephan

80.127.1.120
go sanandreas
Gast
Geplaatst op 20/08/2005
ndndn

82.93.2.102
ldidjdjdje
Gast
Geplaatst op 21/08/2005
fabrice

83.82.240.145
jow sanandreas is vet cool ik heb hem op de ps2
wie weet er een paar coole chats
Gast
Geplaatst op 21/08/2005
g aziuga

84.194.49.101
ik wil alle codes hebben van san andreas
Gast
Geplaatst op 21/08/2005
maarten

84.194.43.168
ik heb dus ook san andreas op de ps2 maar heb geen coole cheats nimmer
Gast
Geplaatst op 22/08/2005
turkie

213.49.109.133
gewon nar google gaan en intikken codes voor grand theft auto san andreas
Gast
Geplaatst op 22/08/2005
vinnie

81.82.57.32
ga naar www.cheatvillage.nl
Gast
Geplaatst op 22/08/2005
vinnie

81.82.57.32
of naar consolecheatcodes.com
Gast
Geplaatst op 23/08/2005
ik zeg men naam nie ik zit in

83.134.110.193
maar ik vind het spel leuk
Gast
Geplaatst op 23/08/2005
het FBI team

83.134.110.193
ja ECHT FBI
Gast
Geplaatst op 23/08/2005
robin

62.131.153.55
wil iemand mij ff een paar codes sturen
mijn E mail adres is robindijkhof@planet.nl
o ja ik gta sun andreas voor de pc
Gast
Geplaatst op 24/08/2005
marc

195.241.8.79
yow
wie ken mij codes sturen voor need for speed underground 2 op de pc..???
mijn emailadresss is crossmotor_89@hot,,,,,
greedzzzzzzzzzz
Gast
Geplaatst op 25/08/2005
sven

84.86.154.64
wie heeft de code voor de seks scenes van san andreas op de playstation 2 mail ze ff svenb_19@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 25/08/2005
nasser

81.82.114.125
wie heeft het code (hitman bij alle wapens?)... ik ken hem van buiten het is (Down,Square,X,Left,R1,R2,Left,Down,Down,L1,L1,L1
Gast
Geplaatst op 26/08/2005
Dib

195.95.47.79
hallo,
Iedereen heeft recht op eigen mening, wel hier is de mijne: Ik vind SA een forse vebetering tegenover VC, de graphics zijn wel nie maximum van alles, maar kom, er bestaat veel erger! Wat geluid betreft die heb ik altijd goed gevonden, dat van die deur van de auto is wel waar, maar als je zo gigantische game maakt kun je niet alles 100% juist instellen en doen.
En van dat zwemmen, ten slotte, dat is heel normaal dat je de hele politie heise over je nek geschud krijgt, want het is je uitdrukkelijk verboden om naar andere delen te gaan, en waarom denk je dat de bruggen zijn afgesloten, toch niet voor ne sigarettenpeukje?!
Gast
Geplaatst op 28/08/2005
cj

202.78.111.76
vettttt wel coooooooooooooool game!!!!!!gekken
Gast
Geplaatst op 28/08/2005
gast

84.195.129.21
ik zoek naar meer codes al vast bedangt
Gast
Geplaatst op 28/08/2005
san andreas gek

212.142.33.100
san andreas is bste spel ooit als er dan natuurlijk een gta 6 komt
Gast
Geplaatst op 29/08/2005
nick

83.116.181.173
hoe kan je codes voor de ps2 van grand thefe auto san andreas
Gast
Geplaatst op 29/08/2005
boris

81.204.0.92
san andreas voor de ps2 is lache vooral quad rijde
Gast
Geplaatst op 30/08/2005
gamergod

195.240.203.238
gta is de perfecte game
Gast
Geplaatst op 31/08/2005


213.73.148.106
GTA 6 komt nog lang niet eerst moet deel 4 nog komen.

gta1 het eerste gta spel met 3 steden LC VC SA
gta2 in de toekomst gta
gta3 liberty city
gta3 vice city
gta3 san andreas
gta 4????
en fietsen is vet koel ik pak niet eerder de motor
Gast
Geplaatst op 01/09/2005
don sneekes

81.206.43.141
staat GTA san andreas op internet ik bedoel dat je het echt kan doen?!
Gast
Geplaatst op 02/09/2005
vin

83.117.128.175
ik heb goede codes nodig
Gast
Geplaatst op 02/09/2005
stront

82.173.8.33
wat een domme mogolen noobs hier. eentje denk dat gta sa 6 maanden later pas op xbox en ps2 uitkwam, hij kwam eerst op ps2 uit en later op pc en xbox, cheats vind je overal op www.gtagames.nl bijvoorbeeld of op www.cheatplanet.nl doe niet cheatsplanet ofzoeists met een s want dat is een pornosite
Gast
Geplaatst op 02/09/2005
jordiiiii

82.168.151.53
eey luitjes hebben jullie ook codes voor andere uniformen zoals politie pakken enz stuur maar naar mij op mijn email is jordihuls@msn.com
Gast
Geplaatst op 04/09/2005
100% hetro

213.84.60.227
geef ff codes door voor gta sa
ik heb er nog niet genoeg
Member
Geplaatst op 06/09/2005
Nordin
Jongens maak eens een acount aan is veel leuker ;)
Gast
Geplaatst op 08/09/2005
Remco

80.61.215.198
als je naar de overkant wil zwemmen moet je eerst genoeg missies halen dat de wegen over dat water open zijn.
Gast
Geplaatst op 18/09/2005
slimme belg

81.164.66.32
wie kent er alle codes van gta sa ?????
Gast
Geplaatst op 21/09/2005
rick

84.29.110.178
wie weet er codes
Gast
Geplaatst op 21/09/2005
some one

84.81.218.184
spel is k*t.. saai spel.. meisjes knappen af op jongen die achter zo`n dom spel zitten..
Gast
Geplaatst op 24/09/2005
san andreas

84.28.2.21
ik vind ut wel een leuk spel maar ik zoek codes
Gast
Geplaatst op 25/09/2005
rob

82.72.149.92

nordin geen mooi actergrondplaatje sorry
groetjes: rob
Gast
Geplaatst op 27/09/2005
Burak

81.204.92.230
ik vind gTA egt coole spel
Gast
Geplaatst op 28/09/2005
mike

213.84.24.73
halooo allemaal ik mheb hem net in huis maare ik heb goede cheats nodig voor de ps2 wil iemand zo vriendelijk zijn om ze naar mij toe te sturen tinx mensen hier mikevanlaanen@hotmail.com bedankt
Gast
Geplaatst op 02/10/2005
pianotje

213.132.145.97
heb je eens goesting meel me dan op deze saait trug blijft ender welk jaar je bent ik vind 50 ook goe dus meel me trug op deze saait
Gast
Geplaatst op 02/10/2005
pianotje

213.132.145.97
ma ik ben wel 12 ma ik zou zo graag ne keer doen ik betaal zelf als je da wild of tongen is ook al heel goe
Gast
Geplaatst op 03/10/2005
david

81.82.88.70
heeft er iemand een code voor tornado voor gta sand heef me zoo dierekt op mijn msn bmw-13@hotmai.com
Gast
Geplaatst op 05/10/2005
dennis

62.194.173.195
sanandreas is vet cool vooral mensen neer te knallen maar wie heeft er codes voor sanandreas stuur ze mij email.:monkey_hamstra@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 06/10/2005
kaly

82.169.230.212
ey jongens ken iemand de code vor PS2 voor team en iedereen heeft wapens
Gast
Geplaatst op 09/10/2005
...........

80.56.184.66
ik ken turkse site met vette chets maar ik kan het niet lezenmaar zijn er ook opnederlandse sits nieuwe cheats
Gast
Geplaatst op 14/10/2005
tom janssen

84.28.182.240
ik heb wel cheats kijk op cheats for playstaion2.com
Gast
Geplaatst op 17/10/2005
wesley

83.85.50.232
de codes van gta is goed vinde op googl gta san andreas codens en dan heb je hem te paken egt nou suks ses
Gast
Geplaatst op 17/10/2005
fak !!!!!!

213.84.232.213
gta is te vet man
Gast
Geplaatst op 17/10/2005
fak !!!!!!

213.84.232.213
wie heeft er codes
Gast
Geplaatst op 18/10/2005
matijs de hartog

82.134.168.5
ik haat mijn familie en mij zelf ik ben heel dom en ik ben homo met roderik
Gast
Geplaatst op 18/10/2005
matijs de hartog

82.134.168.5
ey ik haat mij zelf
Gast
Geplaatst op 19/10/2005
pimp cj

213.93.26.30
ik ken alle code's van san andreas hier is eentje nooit meer politie rondje,rechts,rondje,rechts,links,vierkantje,driehoek boven
Gast
Geplaatst op 19/10/2005
pimp cj

213.93.26.30
jetpack code l1,l2,r1,r2 boven,benede,nlinks,rechts,l1,l2,r1,r2 boven,beneden,links,rechts Wɧ KBR
Gast
Geplaatst op 19/10/2005
pieppo

83.117.241.2
Wanneer komt de game liberty stories uit voor de playstation 2!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 22/10/2005
DJ Jelmer

62.45.126.0
www.cheatplanet.com/ps2cheats/grand_theft_ auto_san_andreas.htm
Gast
Geplaatst op 23/10/2005
richard865

84.84.24.227
de beste site voor codes is www.cheatingdome.com
gr richard:D:D:D:D
Gast
Geplaatst op 23/10/2005


84.84.24.227
ojja en als je hulp nodig hebt is mn email voetbalpsv@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 29/10/2005
red

84.193.54.72
weet iemand waar de codes zijn
Gast
Geplaatst op 29/10/2005
red

84.193.54.72
kom op ik wacht
Gast
Geplaatst op 01/11/2005
black

81.204.10.88
kk wij dit spel jo
maaR WEET Iman codes in het nederlands
Gast
Geplaatst op 02/11/2005
MAThijs

80.201.220.147
CCCCCCCCCCCCCCLOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS VVVVVVVVVVVANNNNNNNNNNNNN GGGGGGGGGGGTTTTTTTAAAAAAAA3
Gast
Geplaatst op 04/11/2005
fire

81.204.10.88
weet iemand coden voor dat jeniet meer dood kan gaan voor sa

Gast
Geplaatst op 04/11/2005
laurins

57.66.46.207
heeft er iemand verboden codes????
Gast
Geplaatst op 05/11/2005
Iemand

213.46.206.143
Faka, Weet iemand cheats voor gta san andreas soals straaljager
Gast
Geplaatst op 07/11/2005
zaka

81.204.10.88
weet iemand code dat je niet meer dood kan gaan?/
Gast
Geplaatst op 10/11/2005
jesse

86.81.53.28
hoi ik ben jesse ik heb GTA maarik weet niet hoe je op de ander e land met coders
Gast
Geplaatst op 11/11/2005
mister x

83.84.61.127
wat lult arnoud den hartog het is juist een vantastiese spel hij dacht zeker dat de getaway sandreas was het is juist een fantastie spel als ii mijn cijfer kon geven een dikke vette 10
Gast
Geplaatst op 11/11/2005
mister x

83.84.61.127
wat lult arnoud den hartog het is juist een vantastiese spel hij dacht zeker dat de getaway sandreas was het is juist een fantastie spel als ii mijn cijfer kon geven een dikke vette 10
Gast
Geplaatst op 11/11/2005
mister x

83.84.61.127
wat lult arnoud den hartog het is juist een vantastiese spel hij dacht zeker dat de getaway sandreas was het is juist een fantastie spel als ii mijn cijfer kon geven een dikke vette 10
Gast
Geplaatst op 11/11/2005
mister x

83.84.61.127
wat lult arnoud den hartog het is juist een vantastiese spel hij dacht zeker dat de getaway sandreas was het is juist een fantastie spel als ii mijn cijfer kon geven een dikke vette 10
Gast
Geplaatst op 11/11/2005
loser

192.28.65.211
stom cut kut saai en een godveredome lul spel
Gast
Geplaatst op 11/11/2005
christian

192.28.65.211
ik heb een paar san andreas codes
ninja thema(kruisje kruisje down R2 L2 rondje vierkant)
auto vliegt over water(richt R2 L2 vierkant R1 R2)
Gast
Geplaatst op 13/11/2005
roel

84.28.65.168
ik weet wat codes
1:thank:00l1000l1l2driehoekje0driehoekje:)
weet nog veeeeeeeeeeeeeeel meer maar die zeg ik nie :D
Gast
Geplaatst op 13/11/2005
glenn

62.166.184.114
wie weet een code voor gta san andreas voor seks scennes trommelen8@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 14/11/2005
vete boy

81.83.47.104
halo ik wil mjij registreren maar geen member
Gast
Geplaatst op 14/11/2005
robbocop

81.11.216.83
wie weet er en gekke cheat van san andreas op ps2
Gast
Geplaatst op 14/11/2005
gekkie

81.11.216.83
wie er coole codes wil zend en keer en berichtje naar tim_vandaele1@hotmail.com
doe het nu
Gast
Geplaatst op 14/11/2005
robbocop

81.11.216.83
oja van gekke chets zend timmedale@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 14/11/2005
opzuiger

81.11.216.83
ik weet heel veel codes dus zend naar timmedale@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 14/11/2005
carlo

62.234.15.248
zet er een paar fucking codes op dan homo's en lezbies
Gast
Geplaatst op 14/11/2005
achmed

62.234.15.248
eey mensen zet dan een paar kanke codes ik ben het helemaal met carlo eens ookal ken ik hem niet
Gast
Geplaatst op 14/11/2005
ikie

62.234.15.248
ik neuk jullie als jullie geen codes zetten
Gast
Geplaatst op 20/11/2005
ricardo

80.60.148.215
dit is een topie topie spel
MAAR IK ZOEK FIRE CITY CODE'S
Gast
Geplaatst op 26/11/2005
KaYleeeee,,,!

80.56.250.173
Wiie heeeft er een Paaar codessSS v0or me,,!
Gast
Geplaatst op 27/11/2005
dj-imaro

81.204.198.167
kleren
Gast
Geplaatst op 01/12/2005
habo nurdjuuhh

85.147.133.91
kom lekker habboen ofzo en ik weet wat cheats

voor gta sa dat je niet dood kan gaan maar zeg ik niet '
Gast
Geplaatst op 02/12/2005
3;ewjof;

83.85.185.81
fenerbahce is debste
Gast
Geplaatst op 03/12/2005
fouk

84.195.83.197
jou
Gast
Geplaatst op 06/12/2005
bus

84.104.153.213
WAT EEN KANKER HOEREN SPEL MAN MIJNES IS KAPOT DOOR DE DOMME SPULLEN DIE ER IN ZITTEN ZOALS KANKER DE KANKER DE KANKER
Gast
Geplaatst op 06/12/2005
kanker

84.104.153.213
je oma is een kanker hoer
Gast
Geplaatst op 06/12/2005
kanker

84.104.153.213
kenker de kanker de kenker
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Gast
Geplaatst op 08/12/2005
hoer

84.86.244.14
ik ben een hoer ja

Gast
Geplaatst op 11/12/2005
gek

82.217.200.183
ik heb chats
Gast
Geplaatst op 11/12/2005
gek

82.217.200.183
ik heb chats
Gast
Geplaatst op 15/12/2005
een mens

82.170.97.11
www.gtacrime.nl
Gast
Geplaatst op 17/12/2005
erheet

81.206.170.165
( tank) 234567
Gast
Geplaatst op 17/12/2005
cj

81.206.170.165
Tttttttttttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrr
( geweer )
Gast
Geplaatst op 17/12/2005
dddddddddsssss

81.206.170.165
het spel is de beste
Gast
Geplaatst op 17/12/2005
fas

81.206.170.165
ik ben het helemaal met jou eens
Gast
Geplaatst op 19/12/2005
halil

62.45.211.47
ik vint het leuk
Gast
Geplaatst op 19/12/2005
halil

62.45.211.47
ik vint het leuk
Gast
Geplaatst op 20/12/2005
ric

81.205.145.76
lachen
Gast
Geplaatst op 21/12/2005
fuck my moeder

213.148.230.219
jongens voor de ps2 is san andreas het best
Gast
Geplaatst op 21/12/2005
stefan

81.18.9.13
hep je codes voor gta3 en dat is een vlieg code voeg mij toe stefannatasja@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 26/12/2005
jurgen

81.83.60.45
ik heb san andreas opde ps2 en alle codes wil je ze ook kom dan op de msn schmelcher123@msn.com
Gast
Geplaatst op 29/12/2005
anoniem13

81.82.178.77
ik eb codes voor gta san andreas voor op pc
maar et stomme is hoe kunt ge codes ingeve bij da spel da vind ik nie help me plz
voeg me toe en str een bericht: jeroenhouben9@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 02/01/2006
Hallo??

84.83.250.1
Waar is het goedkoopste om het spel gta sandreas te kopen en hoeveel kost dat dan???
Gast
Geplaatst op 02/01/2006
spajk

82.134.205.50
hey alle maal ik ben sanandrejas aand speelen wie nog meer het is een niew spel uit 55 eew
en je moed deezen code is proe beeren
445578691145784/8**/58564*64*68**96*9*
hij is wel moei lik maar wel cool man dat moed je doen je moed is naar spanje gaan daar is de nieuwste spelen en game kings is ook vet kicken van je dat ook ????????
ik wel maar jij niet
hahhahahahhahahahhahahah
hihiihihihihihiihihihihihihiihihihihiihi
cool vind ik het em jij ????
en nog een cooden 72718775454324545465125159
5646545455456465456456
465465154298
16
514123416512316
546515165430046161651561
616565165161
1615
165
6

1
14


7*/

856
98768
89
7
515415413544654427464249+
98*/257*7/*/
898*/5
/4

5*//*////***
Gast
Geplaatst op 04/01/2006
naamloos

83.118.160.90
hoi wie heeft voor mij goede codesites?
mail me via: elkeotto@wanadoo.nl
(zet er we bij dat het codes zijn)
Gast
Geplaatst op 04/01/2006
Hello!

62.163.163.179
Weet je man SanAndreas is gwn toppie man ik vind het echt super leuk misis doen. En mensen neer knallen maar er zit ook (....)(sex) tussen. En dat is ook best wel erg maar even goed ik heb het spel zelf ook hij is echt toppie. Aan de anderen kant vind ik het ook wel leuk dat er (....)(sex) maar het is niks voor niks een 18+ spel maar dat hoort er tog bij of niej soms?
Maar het spel ik gwn toppie........!!!


Gast
Geplaatst op 05/01/2006
erwin

62.131.226.221
kut spel grappje een heel leuk spel ik ken idere code
Gast
Geplaatst op 05/01/2006
rick

62.131.226.221
ik speel san aendreas al heel lang het is een heel leukkkkkkkkk! spel
Gast
Geplaatst op 07/01/2006
fons

62.234.41.234
ik wil sanadreas codes willen julli michien alls jullie het weten een wesite waar ik codes ken vinden maar ik een paar codes stuk of 5 ik sppeel sanadreas wie wil het ook speelen maar rick weet jij dat of mi9uj iemelo is er iemand die sandreas die nu op deze site zit plz ik smeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
Gast
Geplaatst op 12/01/2006
weet het

82.176.113.125
ik heb lekker codes grand of the auto fhy city van kimberly 14
Gast
Geplaatst op 13/01/2006
screesch

84.27.131.238
da zpel is vet kicke man ztelletje huvterz
en gullie motten nie zo mee KANKER zgelden an ders kanker ik je hele kanker kop naar de godverdomenze kankerhel duz wie da nog ene kere zegt die wit ut
Gast
Geplaatst op 14/01/2006
sebastiaan

80.57.89.240
wie weet voor de x box peukje in de mond

Gast
Geplaatst op 15/01/2006
jokker

84.82.68.187
wie weet hoe je alle levens met een code kunt hale als iemand het weet laat een bericht achter
Gast
Geplaatst op 15/01/2006
jokker

84.82.68.187
ik bedoel levels
Gast
Geplaatst op 18/01/2006
raul

81.69.104.76
ik wil cheats voor sanandeas voor de plestion2
Gast
Geplaatst op 18/01/2006
raul

81.69.104.76
ik wil zelzamen cheats voor sanandreas voor ps2
Gast
Geplaatst op 19/01/2006
mm

217.104.217.231
ik vind het een vet cool spel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 20/01/2006
artjom

83.82.82.167
-ik ook ik heb code $
250:000
Gast
Geplaatst op 21/01/2006
c

81.164.209.145
ik heb vette codes
Gast
Geplaatst op 21/01/2006
evani

213.17.62.147
ik heb sanadreas all 120 keer uitgespeeld
Gast
Geplaatst op 21/01/2006
evani

213.17.62.147
grapje
Gast
Geplaatst op 21/01/2006
grand teft auto sanandreas

212.87.112.37
zijn codes voor playstation2
Gast
Geplaatst op 22/01/2006
wilt sex codes

84.193.46.54
mag ik wat sex codes men email is anto_danilo@hotmail.comGast
Geplaatst op 22/01/2006
gast

82.156.121.137
he hebben jullie ook voor platstation2 codes??? ik kan ze niet vinden
Gast
Geplaatst op 22/01/2006
boy

83.85.223.25
het is een vet cool spel
Gast
Geplaatst op 22/01/2006
boys

83.85.223.25
het is een vet cool spel en je kan er vete
dingen mee doen zoals neerschieten.vliegende autos. van alles
Gast
Geplaatst op 23/01/2006
edoardo

84.27.236.251
dit is eenn heel vet spel het vetste spel dat ik ooit gespeeld heb
Gast
Geplaatst op 25/01/2006
alma

82.171.97.113
kan je san dreas duwlode ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Gast
Geplaatst op 26/01/2006
s8ria

67.165.150.18
ajua this game iscool!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 27/01/2006
robin

130.89.6.153
hoe tune je je auto of waar kan je dat doen?weet iemand de plaats ofzo?
stuur naar robinnijmeijer@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 27/01/2006
robin

130.89.6.153
trouwens dat ging over gta san andreas ;)
Gast
Geplaatst op 27/01/2006
adriano

82.217.155.18
geef me code als je het wel! mijn msn is moebarik7@hotmail.com doe het wel ik wil erg veel dankuuw.. ik spreek je
Gast
Geplaatst op 27/01/2006
hassan

82.217.155.18
geef me die code i mijn msn is hassan9_1@hotmail.com nuuuw
Gast
Geplaatst op 29/01/2006
Randy

81.83.66.135
ik weet de web www.chitplenet.nl
Gast
Geplaatst op 29/01/2006
igor

81.165.217.73
wie heeft er codes voor me voeg me toe op msn ( slavik.be@list.ru ) ( zeg ook wat het is eh ) en liefste codes heb ik die vliegen !!!
Gast
Geplaatst op 29/01/2006
igor

81.165.217.73
ik wil straaljaagers en die andere vliegtuigen !!!!! ik zeg nogis mijn msn ( slavik.be@list.ru )
Gast
Geplaatst op 29/01/2006
igor

81.165.217.73
plz plz plz plz plz plz ik heb die codes heel hard noodig ik heb wel 1 kij chowe code !! da is da ge derek 6 flikkes achter u het en als ge op een straaljaager zit zitten ze ook achter u te schieten mee straaljaagers
dus geef me wa codes voor een paar vliegtuigen ( slavik.be@list.ru ) ------- ik heet igor eh --------
Gast
Geplaatst op 05/02/2006
inge

81.165.224.182
dat spel is vet cool
Gast
Geplaatst op 05/02/2006
mark

84.28.163.198
wie weet gta codes voor vrachtwagens
MAIL ZE ME DOOR MARKDEHAAS@HOME.NL
Gast
Geplaatst op 08/02/2006
siddieq

85.144.36.57
uihjolk;koiyhijkm,ljhkjnhj .lkjiumkljhnkljiuklhyolkjgvbjkgv bkhjgbjkgjhjcghjdkhvkdjfhfkjdvndjfhdjnvjdnvndjdnvmndjnv jvndv\dvhdjnvjvbjdvnmfbvjhfjknvdvjnf
vjkflmvkfnvkmflbmkfn,.vmklfndlkjmc/xljkvlfmbjk
kfjgvkfncvmnfkncxnf
kfjvkfnvjfbnmvkbhjfnnvlbkhbknfknvkcvbjfbnv,jhbjfnnmvjvmfnjbnfnb
kvbjfnjbnvlkcnb,ngjcnvmbkfngkmvkbjmgmnklfjbmkgcjbmcv,mbkgm,hmlfg
lgkhlg,
;lhkgljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlkgjhiogkh
gp;hkl;gklhogkh;/gko;lhkb'glkb
Gast
Geplaatst op 11/02/2006
ricardokingham@hotmail.com

213.93.116.233
kan iemand me a.u.b. codes voor sanandreas geven voor ps2
Gast
Geplaatst op 11/02/2006
nermin

84.29.165.114
wat zal het
Gast
Geplaatst op 14/02/2006
robin winkels

62.163.231.75
is er sex en twee player
mijn E-MAIL is robinhood0813@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 14/02/2006
timothy

62.163.231.75
is er een tanker
en
bier
enmopjes dan neuk ik ze ow wat lekker ja he lekker hoor
mijn E-MAIL is timothydetermann@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 14/02/2006
Larissa van brienenoord school

62.163.231.75
ja zijn er gangsters ja of nee zeg voor dat ik naar je huis kom dan word het een Ruzie vooral met timothys zus zij doet echt stoer man het leven is hard he of ben je daar te zielig voor he ik sloop je als ik je zie dan is ze ontbijtkoek of niet gangsters of zijn jullie niet cool je moet bij timothy in breken breek zijn zus dat is het vakjoe zus van timo denk je dat ik voor je bang ben denk je echt mooi mis ik ben niet bang ja en niet louw doen anders breek ik je snuit ja bek houwen jij oke wij staan quit mijn bij naam is RONALDINHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! david-vh@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 14/02/2006
robin winkels

62.163.231.75
timothys zus is een slet een vieze slet
Gast
Geplaatst op 15/02/2006
tibi

81.240.129.203
zn er codes op battelfront 2?????????????
Gast
Geplaatst op 15/02/2006


81.240.129.203
is er iemand
Gast
Geplaatst op 15/02/2006
B.v.E.

83.84.16.97
wat een domme site er zijn niet eens codes
f*ck jullie allemaal
Gast
Geplaatst op 17/02/2006
gangster

80.100.17.175
je hept gelijk
Gast
Geplaatst op 17/02/2006
sebas

213.10.58.121
Wat dom dat er geen codes ZIJN
Gast
Geplaatst op 17/02/2006
SEBAS

213.10.58.121
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!111
Gast
Geplaatst op 17/02/2006
Martijn H

84.87.93.128
egt een sUper spel..man!!!**
vooral dat alles zo egt lijkt...
het is wel verslavend..
xx van de nigt van martijn H(ik zit ff op zijn playstation!)
doeiii.....XxXxX..
Gast
Geplaatst op 18/02/2006
tim

82.157.153.175
ik zoek codes ik hep er maar 40
Gast
Geplaatst op 20/02/2006
horor

80.61.23.245
mach ik mesgien die seks code?
Als iemand die heeft kan die gene die an in zijn naam of wadan ook zetten?
Gast
Geplaatst op 22/02/2006
xxxxxx

194.171.56.13
lopmpe schele apen jullie
Gast
Geplaatst op 23/02/2006
LENNARD

81.241.232.108
ik heb de code voor de HELIKOPTER hij is rondje kruisje l1 rondje rondje l1rondje r1 r2 l2 l1 l1
Gast
Geplaatst op 23/02/2006
olli

217.136.59.85
kan iemand veeel codes voor san andreas voor de ps2 doorsturen naar ollirogiest@hotmail.com pls ik heb er geen !!!
Gast
Geplaatst op 24/02/2006
adrian

80.56.79.245
hoi ik ben adrian als u codes heeft fan gta sanandreas geef ze dan aan mij voeg me toe op msn adriandiddl@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 24/02/2006
cj

83.84.229.169
sukkels die jullie zijn het is gewoon de aller leukste game van de hele wereld:p
Gast
Geplaatst op 25/02/2006
C.T

83.116.200.123
VET SPEL SAN ANDREAS
Gast
Geplaatst op 25/02/2006
R.T

83.116.200.123
VICE CITY HEBB IK ALLES CODES IK HEB SPEL AL UIT GESPEEELT WIE DIE CODES WIL BEL FF 435454
Gast
Geplaatst op 26/02/2006
de beste

80.127.53.116
ik heb een bmw code
Gast
Geplaatst op 26/02/2006
koerd

80.127.53.116
wat is de bmw code en hoe zet je
een sisteem in je auto
Gast
Geplaatst op 26/02/2006
je oma heeft kanker

80.127.53.116
julie zijn lossers
Gast
Geplaatst op 26/02/2006
Gast

84.194.109.55
dindjemakom allemaal
Gast
Geplaatst op 26/02/2006
pimp my ride

80.127.53.116
wie weet een bmw code want in sanandreas
hebben ze codes voor bmw,s wie zo,n code heeft
zeg dat op mijn msn [koeri_slemanie@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 26/02/2006
kanke nederlander

80.127.53.116
hoe wordt je member
Gast
Geplaatst op 26/02/2006


80.127.53.116
stelletje hoeren
Gast
Geplaatst op 26/02/2006


80.127.53.116
koerden zijn de besten
Gast
Geplaatst op 26/02/2006


80.127.53.116
hey shaza
Gast
Geplaatst op 26/02/2006
koerd spreekt hier

80.127.53.116
praten joden
Gast
Geplaatst op 26/02/2006


80.127.53.116
shaza trut kijk man
Gast
Geplaatst op 26/02/2006


80.127.53.116
hey reempie
Gast
Geplaatst op 26/02/2006


80.127.53.116
remon
jojo alles goed
Gast
Geplaatst op 26/02/2006


80.61.168.23
hoi
Gast
Geplaatst op 26/02/2006


80.127.53.116
julie kaaskoppen zijn zo hoerig krijg de kanker
lompe apen gaa door hel
Gast
Geplaatst op 02/03/2006


82.156.39.55
Ik weet alle cheats van GTA SAn Andreas !!!
Member
Geplaatst op 02/03/2006
Robbert
ja ik ook
Gast
Geplaatst op 02/03/2006
emre

84.41.198.160
sanandrejas
Gast
Geplaatst op 03/03/2006
Summy

81.241.212.123
Deze game is ongeloofelijk goed.Ik vond alleen de graphics slecht maar natuurlijk moeten we er rekening houden met de gigantische speel wereld.
Member
Geplaatst op 03/03/2006
Robbert
weet je dat wel zekker age of empire 3 is groter
maar niet voor ps2
Gast
Geplaatst op 04/03/2006
pikatchu

80.200.214.13
kloothommels jullie zijn allemaal verkeerd
Gast
Geplaatst op 04/03/2006
jonas

81.82.66.209
ik wil graag een code van helicopter op playstation 2 op grand theft auto 3 mijn emailadres is xxjonas_pandelaersxx@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 04/03/2006
mike

84.86.81.80
hooi, ik wil grrag een code voor een vliegtuig en een helicopter.
als je het weet stuur dan op naar mike11dec@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 04/03/2006
mike

84.83.180.138
als je heel veel codes of niet zo veel hebt van san andreas stuur ze op naarmike11dec@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 05/03/2006
jordy

82.157.38.172
hoi ike ben jordy en ike speel bij ado en
Gast
Geplaatst op 07/03/2006
mr. gta

83.84.200.22
ik vindt dat julie aleen gelijk hebben als je zegt gta san andreas is the bom
Gast
Geplaatst op 07/03/2006
emre

84.41.198.160
heeft u codes van sanandrejas op playstaion2 nederlandse codes
Gast
Geplaatst op 08/03/2006
wesley

24.132.213.49
alles wat je vraagt kan ik je andwoord op geven
wapen codes
R1 R2 L1 R2 LINKS BENEDE RECHTS BOVEN LINKS BENEDE RECHT BOVEN
Gast
Geplaatst op 08/03/2006
jahaaa

62.166.27.232
san andreas is cool,


moi
Gast
Geplaatst op 09/03/2006
codes gevraagtd

32.106.205.111
ik wil codes kan iemand mij die geven
Gast
Geplaatst op 09/03/2006
boaz

81.71.9.179
ik wil codes vinden voor san adreas maar ik vind die niet maar ze moeten wel voor playstion2 zijn weet iemand de site mail dan naar bbbraaksma@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 11/03/2006
tolunay

81.204.88.195
sanandereejas
is cool
Gast
Geplaatst op 11/03/2006
toko

195.73.81.218
saan is de beste
Gast
Geplaatst op 11/03/2006
tom

81.164.157.70
kodes voor gta 3 stuur ze maar door
Gast
Geplaatst op 12/03/2006
MARTIN

194.165.117.159
FAK JU
Gast
Geplaatst op 14/03/2006
kevin

84.193.226.52
hoe gerak je in het vliegveld en de codes?
Gast
Geplaatst op 14/03/2006
kevin

84.193.226.52
weet je het vliegveld zijn en veel codes stuur maar door naar kevdylarens@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 15/03/2006
sem

213.10.135.120
fuck you ass
Gast
Geplaatst op 16/03/2006
vraagje

82.173.41.220
hoe stappen hoeren in de auto, wel op ps2 san andreas
Gast
Geplaatst op 16/03/2006
ffw88

82.173.41.220
alle codes kun je gewoon vinden als je bij google: codes gta andreas ps2. intypt....
Gast
Geplaatst op 16/03/2006
kevin

84.194.243.226
en de code voor te sexen?
Gast
Geplaatst op 18/03/2006
hdsf

84.105.161.215
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah grapje
Gast
Geplaatst op 19/03/2006
yo

86.83.120.23
heej gasten zijn er nog nieuwe codes voor san andreas voor de ps2??

Gast
Geplaatst op 19/03/2006
BRENDEN

81.247.111.139
ZIJN ER CODENS VAN GRAND THEFT AUTO SANANDREAS
Gast
Geplaatst op 23/03/2006
hoertje3s

24.132.126.216
vefgxcdfcdxrfgvfhbyrv4exedxedghxedfgfg
Gast
Geplaatst op 24/03/2006
feyenoorder

212.187.63.60
hee er zijn hopelijk binnen kort nieuwe codes voor san andreas dus waar wachten we nog op dus zoeken met zn alle naar de code dat je nooit dood kan als je die hebt gevonden mail ne effe naar jefeij17 oke .
Gast
Geplaatst op 25/03/2006


213.46.137.91
kk vet spel ik wil hem zowat niet meer speelen zoe luek is ie
Gast
Geplaatst op 28/03/2006
vinny

213.224.20.80
ja er is een gebied in het spel waar je niet mag zwemmen.dicht bij wat boten . maar anders weet ik het niet. conclussie:san andreas is een leuk spel . ps. :ik heb het spel al uitgespeeld
Gast
Geplaatst op 28/03/2006
vinny

213.224.20.80
het kost nu nog maar 30 euro gta san andreas. en op www.uniekelaagstebod.be/.com lun je het waarschijlijk voor 2 a 100 cent kosten
Gast
Geplaatst op 28/03/2006
alluja soep me ballen

213.224.20.80
ik wee nu wane kik moe zegge du ga iek mo zegge do uut oen luik spel ies. uut ies vrijd.
Gast
Geplaatst op 28/03/2006
hoeveel berichtjes moogt ge hi

213.224.20.80
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y en z doe nog mee zo gaat het q d t
Gast
Geplaatst op 28/03/2006
ik ken een(misschien) goeie mo

213.224.20.80
twee muggen zijn aan het vliegen.de zegt :h kijk daar een bos. zegt de ander : ik zie het niet al die bomen daar staan in de weg
Gast
Geplaatst op 28/03/2006
nog (hopelijk) een goeie mop.

213.224.20.80
er staan drie mensen op de top van een berg.een marrokaan een nederlander en een belg.en diene marokaan die smijt een schaap van den berg.die nederlander vraagt :waarom doe gij da? we hebben er toch genoeg in ons land.dan smijt diene nederlander wa kaas van den berg.en dun belg vraagt :waarom doe gij da ? we hebben er toch genoeg in ons land en dan smijt dienen belg dienen marokaan van den berg.en dienen nederlander die vraagt aan dienen belg :laba waarom doe gij da ? we hebben er toch genoeg in ons land
Gast
Geplaatst op 28/03/2006
n van de meest slechtste mop

213.224.20.80
er zitten twee vogels op een dak . zegt de n. zegt de ander twee
Gast
Geplaatst op 01/04/2006
mustafa

84.195.22.145
gta sand andrejas is wel cool
Gast
Geplaatst op 01/04/2006
Jesse

82.170.208.203
Ik weet alle codes!!!!!!!!!!!!
GTA:SA is cool de vliegtuigen zijn hot!!!
Hoe kom je aan een paracut?
MZZL
MZZL
(jesse@hotmail.com)


Gast
Geplaatst op 01/04/2006
Jesse

82.170.208.203
Hoe moet je de missie: ...SSS WE TIP halen???
Heb je een tib zeg het me???
(jesse@hotmail.com)
Gast
Geplaatst op 01/04/2006
laurens

80.57.129.152
wie wil codes ? ok hier komt er een voor een hydra
jumpjet
Gast
Geplaatst op 04/04/2006
yee

81.83.231.248
wat is de code voor ps2 geen politie achter u te hebben
Gast
Geplaatst op 05/04/2006
yee

82.169.246.28
de kodden is rontje regts rondje regts links vierkantje driehoekje pijltje naar boven
Gast
Geplaatst op 08/04/2006
wil onbekend blijve

81.246.186.178
code straaljager :driehoekje(2x),vierhoekje,rondje,kruisje,l1(2x),onder,boven
Gast
Geplaatst op 08/04/2006
ben dome gta sa spelerer en he

81.246.186.178
www.gamewinners.com
Gast
Geplaatst op 09/04/2006
man zonder naam

82.169.246.28
hee laurens, nog codes voor mij dezzen wil ik graag:stuntvliegtuig,
parachuut,monstertruk.
Gast
Geplaatst op 09/04/2006


81.165.65.106
kutmense
Gast
Geplaatst op 10/04/2006
----------

84.195.105.224
wie heeft de code ( nooit dood gaan )
of plaats ze hier alllemaal
Gast
Geplaatst op 11/04/2006
PRISCILLA

62.163.2.146
WAAR ZIJN DE CODES TRUT HOLA IK WIL CODES NIET DAT MAFFE GELUL
GROETJES PRISCILLA P.S WAAR BLIJVEN MIJN CODES
Gast
Geplaatst op 12/04/2006


86.84.237.231
gast je
Gast
Geplaatst op 14/04/2006
weet iemand de cooddenn

82.169.246.28
hee weet iemand de coden voor je ijgen gang
Gast
Geplaatst op 14/04/2006
weet iemand de cooddenn

82.169.246.28
hee weet iemand de coden voor je ijgen gang
Gast
Geplaatst op 16/04/2006
Big smoke

84.26.12.172
Wie wil mijn alle codes sturen?
kevin_gnade@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 16/04/2006
big smoke

84.26.12.172
Voor gta san andreas pc
Weet iemand een code zodat alle missis compleet zijn? mail me die please, en je krijgt wat van mijn als dankje
Gast
Geplaatst op 16/04/2006
gast

212.120.84.103
het is wel een leuke spel maar het duurde wel lang tot het in kwam

Gast
Geplaatst op 19/04/2006
geheim gast

24.132.37.147
voeg me msn toe ik weet alle codes dus me msn is ratenplan@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 20/04/2006
jood

83.82.214.208
gekken allemal joden
Gast
Geplaatst op 23/04/2006
581587

213.118.220.3
het is leuk
Gast
Geplaatst op 24/04/2006
piemella

84.25.114.245
hey man hoe krijg je die hoertjes in de auto (ps2 san andreas) m'n email adre is ritchy_2009@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 24/04/2006
niek

86.85.191.118
blabla
Gast
Geplaatst op 26/04/2006
mpopkyj

84.192.133.147
ik heb het kij nijg
Gast
Geplaatst op 29/04/2006
david

84.195.112.248
mjijne vriend kan iemankipnapen met een mes maar ik weet het nie hoe je dat moet doen weet iemand voeg me dan toe bmw-13@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 01/05/2006
sergen

213.46.95.44
iedereen is een geey
Gast
Geplaatst op 01/05/2006
sergen

213.46.95.44
iedereen is een geey en een hoer en een flikker
Gast
Geplaatst op 01/05/2006
gay

86.81.241.63
ga gay goed schrijven kankerhomo
Gast
Geplaatst op 03/05/2006
mistirieus manneke

81.68.214.20
haaaaaallo wie weet een goede sait voor gta ps2 cheats?

Gast
Geplaatst op 03/05/2006
mistirieus manneke

81.68.214.20
plz weet je een sait voor die cheats zeg dan A.U.B
Gast
Geplaatst op 03/05/2006
mistirieus manneke

81.68.214.20
gay is een gestoorde kanker tering tieves hoer
Gast
Geplaatst op 03/05/2006
mistirieus manneke

81.68.214.20
over!........glalala wie kent runescape?
Gast
Geplaatst op 03/05/2006
ikke

81.68.214.20
zeg eens iets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
door iemand die wel wil neuken

82.171.70.24
wie gta niet leuk vindt die spor ik op en dan trek ik zijn ruggengraat eruit
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
kevin : fan van gta

82.171.70.24
je hebt gelijk man ik zal ook zijn of HAAR ruggengraat eruit trekken
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
kevin

82.171.70.24
wie doet dat als er iemand niet van gta houd.


reageer dan even.

tip: zet dan even een hooftletter N voor de zinnen

bijv: N ikke kan dat ook wel bij iemand doen de ruggengraat eruit trekken of iets anders dat pijn doet
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
vincent

82.171.70.24
N ik zal z;n ballen eraf draaien
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
kevin

82.171.70.24
he vinc, maar als het nou een meisje is
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
vincent

82.171.70.24
dan zal ik aan haar ....... trekken
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
kevin

82.171.70.24
N he vinc, je vergeet een N
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
vincent

82.171.70.24
N sorry, NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
kevin

82.171.70.24
N zo is hij braaf
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
kevin

82.171.70.24
N waneer komt er libertysity op playstation 2


hou ik niet bij want ik speel alleen gta of ik zit op de computer op sits die iets met gta te maken hebben
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
vincent

82.171.70.24
he ik mot gaan eten morgen nacht gaan we naar zweden toe na het eten mot ik inpakken en ik ga om half 9 of 8 uur naar mn nest toe k heb zowat deze nacht niet geslapen dus heeee kev k zie je morgen bij schiphol om tien over 5 dan vertrek ik om half 6 op peron 4 en je zwaait me dan uit en dan zie ik je over 2 weken op een donderdag om 10 voor 2 bij de uitgang ik ben al om half 2 uit het vliegtuig dus kan je me tussen 5 over half 2 en 10 voor 2 even bellen dat je niet kan komen of zo door reden dat je ziek bent bijv

he kev k zie je morgen mazzel he
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
kevin

82.171.70.24
jes vinc k zie je morgen ik rij wel met jou mee dan neem ik die auto van je mee weer naar huis en dan kom ik naar je kat je ratje en je hond om ze eten te geven uit te laten kooi te verschonen en eten geven

he vinc morgen he
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
vincent

82.171.70.24
thanks maat je bent een goeie vriend he kom naar me toe kom bij me eten.
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
kevin

82.171.70.24
nee want suzane komt thuis dus we gaan even een pizzatje kopen en naar talpa americans home videos kijken
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
vincent

82.171.70.24
mag ik dan bij jullie eten
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
vincent

82.171.70.24
dan ga ik wel de hele nacht opblijven en dan pit ik wel wat in het vliegtuig
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
kevin

82.171.70.24
ja joh is goe dan vraag ik dat ook even aan suzane
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
suzane

82.171.70.24
jea vincent kom even bij ons langs maar dan komen we nu even bij jou om je even te helpen met je spullen dan slaap je wel even bij ons even op de bank is dat goed
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
vincent

82.171.70.24
ja is goed dan kan ik die brood en knakworst wel weg flikkeren maar hoe zit het dan met het rijden naar schiphol
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
kevin

82.171.70.24
even bijpraten met suzan wacht even begin maar vast met inpakken
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
kevin

82.171.70.24
suzan en ik gaan wel mee dan gaan we met de auto van mij dan gaan we wel met de bmw vind jij zo leuk
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
vincent

82.171.70.24
ja is goed man he komen jullie naar mij
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
suzane

82.171.70.24
yep
Gast
Geplaatst op 09/05/2006


86.82.190.54
wie hheeft libirty city stories
Gast
Geplaatst op 17/05/2006
1451et

82.176.160.85
hoe heet het van san andreas
Gast
Geplaatst op 19/05/2006
khelil

81.52.163.7
bon soir
les va bien
Gast
Geplaatst op 20/05/2006
pimvanleeuwen

84.80.82.73
dit is ales dat ik weet
Speler Cheats

Volle gezondheid
R1, R2, L1, Circle, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Volle Armor
R1, R2, L1, X, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Oneindig Ammo
Bij deze cheat heb je oneindig kogels
L1, R1, Square, R1, Left, R2, R1, Left, Square, Down, L1, L1

Oneindig gezondheid
Bij deze cheat kan je niet dood gaan door kogels, vuur en messen. Wel kan je nog steeds dood gaan door explosies, vallen van gebouwen, verdrinken en overreden worden.
Down, X, Right, Left, Right, R1, Right, Down, Up, Triangle

Adrenaline mode
Wanneer je deze cheat gebruikt wordt alles om trager. Soort Bullet-Time uit Max Payne dus.
X, X, Square, R1, L1, X, Down, Left, X

Pleeg zelfmoord
Right, L2, Down, R1, Left, Left, R1, L1, L2, L1

Wapen Set 1
Bat, Pistol, Shotgun, Mini SMG, AK 47, Rocket Launcher, Molotov Cocktail, Spray Can, Brass Knuckles
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Wapen Set 2
Knife, Pistol, Sawnoff Shotgun, Tec 9, Sniper Rifle, Flamethrower, Grenades, Fire Extinguisher
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Down, Left

Wapen Set 3
Chainsaw, Silenced Pistol, Combat Shotgun, MP5, M4, Heat Seeking RPG, Plastic Explosive
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left , Down, Down, Down

Geef $250,000
R1, R2, L1 , X, Left , Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Verlaag Wanted level
Minder politie achter je aan
R1, R1, Circle, R2, Up, Down, Up, Down, Up, Down

Verhoog Wanted Level
Meer politie achter je aan
R1, R1, Circle, R2, Right, Left, Right, Left, Right, Left

Nooit politie achter je aan
Gebruik deze cheat niet als je al politie achter je aan hebt. Doe je dat wel, dan heeft het een omgekeerde werking; altijd politie achter je aan
Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, Triangle, Up

Zes sterren wanted level
Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, X, Down

Respect Upgrade
R1, R2, L1, X, Left, Right, Down, Up

Ladies Love CJ!
Circle, X, L1, L1, R2, X, X, Circle, Circle

Gang Hate
Alle gangs inclusief je eigen vallen je aan
Down, Up, Up, Up, X, R2, R1, L2, L2

Voetgangers vallen je aan
Down, Up, Up, Up, X, R2, R1, L2, L2

Rellen
Down, Left, Up, Left, X, R2, R1, L2, L1

Voetgangers met wapens
R2, R1, X, Triangle, X, Triangle, Up, Down

Meer bloed
Square, L1, Circle, Down, L1, R1, Triangle, Right, L1, X

Verander Character Model
Right, Right, Left, Up, L1, L2, Left, Up, Down, Right, Right

Sletten magneet
Trekt vrouwen aan met "speeltjes" in hun handen. CJ draagt nu het "gimp suit"
Square, Right, Square, Square, L2, X, Triangle, X, Triangle

Hoeren betalen je
Right, L2, L2, Down, L2, Up, Up, L2, R2

Strandsfeer
Overal mensen in strand kleding en CJ draagt een zwembroek met slippers!
Up, Up, Down, Down, Square, Circle, L1, R1, Triangle, Down.

Hitman bij alle wapens
Zorgt ervoor dat je wapen skill bij élk wapen 'Hitman' wordt
Down, Square, X, Left, R1, R2, Left, Down, Down, L1, L1, L1

Geef maximum respect
L1, R1, Triangle, Down, R2, X, L1, Up, L2, L2, L1, L1

Geef maximaal Sex Appeal
Circle, Triangle, Triangle, Up, Circle, R1, L2, Up, Triangle, L1, L1, L1

Geef maximaal voertuig skill (Fietsen, Vliegen, Varen etc.)
Square, L2, X, R1, L2, L2, Left, R1, Right, L1, L1, L1

Geef maximaal spieren
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Left.

Geef maximaal wapen skill
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Right.

Geef maximale dikte
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Down.

CJ kan niet verdrinken
Als je deze cheat gebruikt kan je zolang als je wilt onderwater zwemmen, je luchtbalkje raakt nooit op!
Down, Left, L1, Down, Down, R2, Down, L2, Down

Smash n' Boom
Als je tegen een voertuig aan rijdt ontploft die
L1, L2, L2, Up, Down, Down, Up, R1, R2, R2

Harder slaan
Wanneer je iemand slaat, vliegt die een paar meter weg
Up, Left, X, Triangle, R1, Circle, Circle, Circle, L2

Mega Jump
CJ kan nu veel verder/hoger springen als normaal
Up, Up, Triangle, Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, R2, R2.

Gangs nemen de straten over
L2, Up, R1, R1, Left, R1, R1, R2, Right, Down.

Funhouse
San Andreas krijgt een feestuiterlijk. Overal Mr.Whoopee, Caddy's en Quads. Er lopen zelfs Clowns op straat! Ook CJ krijgt aparte kleding
Triangle, Triangle, L1, Square, Square, Circle, Square, Down, Circle

Rekruteer iedereen
Je kan iedereen rekruteren om je eigen kleine legertje te beginnen
Down, Square, Up, R2, R2, Up, Right, Right, Up

Recruteer iedereen (Rockets)
R2, R2, R2, X, L2, L1, R2, L1, Down, X
De gerekruteerde mensen krijgen nu een Rocket launcher als ze nog geen wapen hebben.

Ninja Theme
Alle voetgangers worden Aziaten met Katana's. Overal zie je PCJ600's, BF400's en FCR900's. Zelfs de politie is zwart met een katana.
X, X, Down, R2, L2, Circle, R1, Circle, Square

Auto Spawn Cheats

Spawn Hunter
Circle, X, L1, Circle, Circle, L1, Circle, R1, R2, L2, L1, L1

Spawn Tanker
R1, Up, Left, Right, R2, Up, Right, Square, Right, L2, L1, L1

Spawn Rhino (Tank)
Circle, Circle, L1, Circle, Circle, Circle, L1, L2, R1, Triangle, Circle, Triangle

Spawn Rancher
Up, Right, Right, L1, Right, Up, Square, L2

Spawn Bloodring Banger
Down, R1, Circle, L2, L2, X, R1, L1, Left, Left

Spawn Caddy
Circle, L1, Up, R1, L2, X, R1, L1, Circle, X

Spawn Hotring #101
R1, Circle, R2, Right, L1, L2, X, X, Square, R1

Spawn Hotring (andere versie)
R2, L1, Circle, Right, Up, Circle, R2

Spawn Limousine
R2, Up, L2, Left, Left, R1, L1, Circle, Right

Spawn Trashmaster
Circle, R1, Circle, R1, Left, Left, R1, L1, Circle, Right

Spawn Romero
Down, R2, Down, R1, L2, Left, R1, L1, Left, Right

Spawn Jetpack
L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right, L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right

Spawn Monster
Right, Up, R1, R1, R1, Down, Triangle, Triangle, X, Circle, L1, L1

Spawn Stuntplane
Circle, Up, L1, L2, Down, R1, L1, L1, Left, Left, X, Triangle

Spawn Parachute
Left, Right, L1, L2, R1, R2, R2, Up, Down, Right, L1

Spawn Quad
Left, Left, Down, Down, Up, Up, Square, Circle, Triangle, R1, R2.

Spawn Hydra
Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L1, Down, Up.

Spawn Vortex (hovercraft)
Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L2, Down, Down.

Spawn Dozer
R2, L1, L1, Right, Right, Up, Up, X, L1, Left.

Andere Auto Cheats

Alle auto's hebben nitro
Left, Triangle, R1, L1, Up, Square, Triangle, Down, Circle, L2, L1, L1

Vliegende boten
R2, Circle, Up, L1, Right, R1, Right, Up, Square, Triangle

Auto's vliegen over het water
Right, R2, Circle, R1, L2, Square, R1, R2

Auto's vliegen als vliegtuigen
Square, Down, L2, Up, L1, Circle, Up, X, Left

Eenpersoons drive-by
Je kan nu, net als in 2 player, drive-by's verrichten, maar nu zit je zelf achter het stuur!
Up, Up, Square, L2, Right, X, R1, Down, R2, Circle

Geblokkeerd verkeer
Het verkeer staat helemaal vast!
Circle, L2, Up, R1, Left, X, R1, L1, Left, Circle

Agressieve bestuurders
R2, Circle, R1, L2, Left R1, L1, R2, L2

Roze auto's
Circle, L1, Down, L2, Left, X, R1, L1, Right, Circle

Zwarte auto's
Circle, L2, UP, R1, Left, X, R1, L1, Left, Circle

Alleen zeldzame snelle sportwagens
Up, L1, R1, Up, Right, Up, X, L2, X, L1

Perfect rijden (nu rij je veel relaxter)
Triangle, R1, R1, Left, R1, L1, R2, L1

Snellere auto's
Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1

Blaas alle auto's op die dicht bij zijn
R2, L2, R1, L1, L2, R2, Square, Triangle, Circle, Triangle, L2, L1

Auto's vliegen de lucht in als je tegen ze botst
Als je met een auto tegen een andere auto aan rijdt vliegt die andere auto de lucht in
Square, R2, Down, Down, Left, Down, Left, Left, L2, X

Minder verkeer in de straten
X, Down, Up, R2, Down, Triangle, L1, Triangle, Left.

Alle taxi's hebben nitro
Up, X, Triangle, X, Triangle, X, Square, R2, Right.

Bunny Hop XXL
Als je nu gaat Bunny Hoppen (Fiets, L1 ingedrukt houden) kom je ontzettend hoog!
Triangle, Square, Circle, Circle, Square, Circle,Circle, L1, L2, L2, R1, R2.

Alle stoplichten op groen
Totale chaos op de wegen!
Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1

Allemaal saaie, oude auto's
L2, Right, L1, Up, X, L1, L2, R2, R1, L1, L1, L1

Plattenlands voertuigen 2
Triangle, Left, Square, R2, Up, L2, Down, L1, X, L1, L1, L1

Weer Cheats

Zonnig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Triangle

Extreem zonnig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Down

Regen
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Circle

Bewolkt
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Square

Mistig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, X

Oranje luchten
Left, Left, L2, R1, Right, Square, Square, L1, L2, X.

Zandstorm Up, Down, L1, L1, L2, L2, L1, L2, R1, R2

Tijd Cheats

Tijd gaat sneller
Circle, Circle, L1, Square, L1, Square, Square, Square, L1, Triangle, Circle, Triangle

Tijd gaat slomer
Triangle, Up, Right, Down, Square, R2, R1

Slomere gameplay
Triangle, Up, Right, Down, L2, L1, Square

Altijd nacht
De ingame klok blijft stilstaan op 0:00. In het spel zijn rare weer effecten. Als je zelfmoord pleegt blijft de klok stil staan op 12:00.
Square, L1, R1, Right, X, Up, L1, Left, Left
Gast
Geplaatst op 21/05/2006
sanandreas

84.24.31.242
san andreas is vet ik heb het uitgespeeld
Gast
Geplaatst op 21/05/2006
code vreek

81.82.204.68
heeft er eemand de code van pijl en boog
Gast
Geplaatst op 22/05/2006
mj

81.165.91.63
dit is MEGA fet gasten ik ben nog bezig maar het is cool
Gast
Geplaatst op 24/05/2006
chris

62.45.154.247
het is goed sex sesx
Gast
Geplaatst op 25/05/2006
st

81.245.53.53
zijn er nog goei codes
lek mijn aars
Gast
Geplaatst op 25/05/2006
playboy

84.29.131.141
jo effe wat codes meer heb je ze ook van ontsigbaarhijd jajaaaaaaa ik hoop het maar ik ga wahwahwahwahwah
Gast
Geplaatst op 26/05/2006
fuk

84.86.221.44
ik wil cheat codes
Gast
Geplaatst op 26/05/2006
patrick

81.207.99.207
ik wil cheat codes
Gast
Geplaatst op 26/05/2006
mighn

212.64.5.95
ik wil vliegcods
Gast
Geplaatst op 26/05/2006


83.128.72.173
ik weet nog heel veel cheats voor ps2 mijn amail

johannes_puma@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 26/05/2006


83.128.72.173
ik weet niks ik ben dom geef mij codes sex11@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 26/05/2006


83.128.72.173
ik ben achmet ik heet hyde ik ben kk ik ben sukkel
Gast
Geplaatst op 27/05/2006
Dylan

205.188.116.132
ik weet een vliegcode voor op de pc: CHITTYCHITTYBB

groetjes Dylan
Gast
Geplaatst op 27/05/2006
Dylan

205.188.116.132
Hier zijn wat codes:

GUNSGUNSGUNS: ALLE WAPENS
IFIWEREARICHAN: EXTRA GELD
je kunt ook terecht op www.cheatplanet.com
Gast
Geplaatst op 27/05/2006
Dylan

205.188.116.132
dat van IFIWEREARICHAN is fout dat moet: IFIWEREARICHMAN zijn

groetjes Dylan
Gast
Geplaatst op 28/05/2006
pipo

84.26.150.173
sanandreas
Gast
Geplaatst op 29/05/2006
hoerre

84.31.121.87
kut kk hoere!!!
Gast
Geplaatst op 29/05/2006
ashwin van amerongen

83.81.179.213
wat is dekoode van alet gelt
Gast
Geplaatst op 01/06/2006
mike

84.83.246.204
heej hep je meer codus mail me

psv_fan_mike@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 04/06/2006
dennis

86.85.109.203
heeft er iemand nog mooie cheats voor mij ik heb allen gewonen zoals wapens wel snap je alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 04/06/2006
dennis

86.85.109.203
oo ja en als er iemand mischien gaave modes heeft is ook goe dank
Gast
Geplaatst op 04/06/2006
dennis

86.85.109.203
heb je bij gta liberty city stories (playstation 2) huisdieren?
Gast
Geplaatst op 04/06/2006
dennis

86.85.109.203
heb je bij gta liberty city stories (playstation 2) huisdieren?
Gast
Geplaatst op 04/06/2006
dennis

86.85.109.203
heb je bij gta liberty city stories (playstation 2) huisdieren?
Gast
Geplaatst op 04/06/2006
dennis

86.85.109.203
heb je bij gta liberty city stories (playstation 2) huisdieren?
Gast
Geplaatst op 04/06/2006
dennis

86.85.109.203
heb je bij gta liberty city stories (playstation 2) huisdieren?
Gast
Geplaatst op 04/06/2006
macho man

81.204.42.194
kanker op dennis' en het is niet zo.........
heeft er iemand soms codes voor vette auto's
Gast
Geplaatst op 04/06/2006
dennis

81.204.42.194
oh bedankt nu weet ik dat ook weer!
Gast
Geplaatst op 05/06/2006
ali

86.86.132.113
een code voor fette autos


Gast
Geplaatst op 05/06/2006
ingmar

82.161.169.167
hallo geile apen
Gast
Geplaatst op 06/06/2006
mizzelfje@hotmail.com

82.134.243.215
wat toets je dan in dat je die codes in tikt ik snap het niet
Gast
Geplaatst op 06/06/2006
mizzelfje@hotmail.com

82.134.243.215
ik heb zo ,n geld code mar hoe typ ik dat in godsnaam in
Gast
Geplaatst op 08/06/2006
willem007

81.205.78.164
het is heel makkelijk je drukt het gewoon is op je controller
Gast
Geplaatst op 10/06/2006
ma........

213.42.2.22
f.u
Gast
Geplaatst op 10/06/2006


213.42.2.23
fuck all
Gast
Geplaatst op 26/06/2006
joel

84.84.127.144
hoi
Gast
Geplaatst op 26/06/2006
joel

84.84.127.144
heeft hier iemant eencheat va un minibajk ?/???
als je die hept wil je die asje blieft geeeeefen
Gast
Geplaatst op 27/06/2006
gta fan

81.68.214.20
heeft er iemand cheats voor gta vice city op de ps2? ik heb er wel paar maar ik zoek voor helicopter liefst een apachi
Gast
Geplaatst op 27/06/2006
gekkie

81.68.214.20
:smile:
Gast
Geplaatst op 27/06/2006
wie ben ik? gekkie en gta fan

81.68.214.20
gammmmmmmeee.....is saaid met vice city zonder apachi
Gast
Geplaatst op 27/06/2006
saaie saait kipppppppppppppppp

81.68.214.20
pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
Gast
Geplaatst op 27/06/2006


81.68.214.20
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Gast
Geplaatst op 27/06/2006
gijl en nat

81.68.214.20
lekker neuke
Gast
Geplaatst op 27/06/2006
alma

84.195.93.34
ja
Gast
Geplaatst op 28/06/2006
sex

83.84.109.85
lik ye moeder de kut iut met superma
Gast
Geplaatst op 28/06/2006
.wdcjdw;

83.84.109.85
fdlnfdksl;jfhg;ufgpfjg[fdigsjfdjgfjgfdgijifdjgfdigjdsfigsdjisdjfddisojidsojsdijifdjfifdjfjidfjjjifjifffffjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdjigfdsoiopopjiopjgfjij
Gast
Geplaatst op 28/06/2006
sex

83.84.109.85
hkj,h,
Gast
Geplaatst op 28/06/2006
sjonni

85.28.98.9
kurav te daja bulas
Gast
Geplaatst op 28/06/2006
:

81.82.103.98
ml
pm
Gast
Geplaatst op 28/06/2006
polat

81.82.103.98
sexs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sperma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jour vak
Gast
Geplaatst op 28/06/2006


81.82.103.98
halo weet iemand ceats voor sanandreas als je weet stuur hier en mail dan zal ik naar u mail sturen dank u voor je begrip
Gast
Geplaatst op 29/06/2006
the SAN ANDREAS MAN

213.119.123.240
spijtig bestaat er geen code voor en blote vruiw
Gast
Geplaatst op 29/06/2006


84.81.61.242
kan je ook 2players op pc spelen
Gast
Geplaatst op 04/07/2006
Lenden

84.41.128.156
Kap is met dat seks er is wel seks in het spel san andreas ik heb de code hij staat op ja geheim
Gast
Geplaatst op 06/07/2006
gast

81.164.195.124
heeft er iemand codes voor in andere steden
te gaan en geen polisie achter je
Gast
Geplaatst op 07/07/2006
spionkop

81.164.195.124
is er een code op sanandreas waar je kan sexen

Gast
Geplaatst op 07/07/2006
spionkop

81.164.195.124
fak
Gast
Geplaatst op 07/07/2006
!!!!

213.49.179.30
!oio!
Gast
Geplaatst op 08/07/2006
ryder

82.157.104.137
hoi wie ken er mij helpen?
Gast
Geplaatst op 08/07/2006
san andereas

84.197.90.163
links,links,onder,onder,boven,boven,vierkant,o,driehoek,R1,R2 echt een cole cheat
Gast
Geplaatst op 08/07/2006
san andereas

84.197.90.163
spionkop waar?????????????
Gast
Geplaatst op 12/07/2006
jenten

81.82.163.73
heef iemand kodes van Sanandreas
Gast
Geplaatst op 12/07/2006
jenten

81.82.163.73
codes waar??????????????????????????????
Gast
Geplaatst op 14/07/2006
best player

81.165.140.193

Instant $250,000
Entry Location:
During gameplay

L1, R1, Triangle, L1, R1, O, L1, R1

Submitted By: J-Lo


Faster Clock
Entry Location:
During gameplay

L1, L1, Left, L1, L1, Right, O, X

Submitted By: J-Lo


Aggressive Drivers
Entry Location:
During gameplay

Square, Square, R1, X, X, L1, O, O

Submitted By: J-Lo


Black Traffic
Entry Location:
During gameplay

O, O, R1, Triangle, Triangle, L1, Square, Square

Submitted By: J-Lo


White Traffic
Entry Location:
During gameplay

X, X, R1, O, O, L1, Triangle, Triangle

Submitted By: J-Lo


Chrome Traffic
Entry Location:
During gameplay

Triangle, R1, L1, Down, Down, R1, R1, Triangle

Submitted By: J-Lo


All Traffic Lights Green
Entry Location:
During gameplay

Triangle, Triangle, R1, Square, Square, L1, X, X

Submitted By: J-Lo


Destroy All Cars
Entry Location:
During gameplay

L1, L1, Left, L1, L1, Right, X, Square

Submitted By: J-Lo


Cars Drive on Water
Entry Location:
During gameplay

O, X, Down, O, X, Up, L1, L1

Submitted By: J-Lo


Perfect Car Handling
Entry Location:
During gameplay

L1, Up, Left, R1, Triangle, O, Down, X

Submitted By: J-Lo


Spawn a Rhino
Entry Location:
During gameplay

L1, L1, Left, L1, L1, Right, Triangle, O

Submitted By: J-Lo


Spawn a Trashmaster
Entry Location:
During gameplay

Triangle, O, Down, Triangle, O, Up, L1, L1

Submitted By: J-Lo


Add Health
Entry Location:
During gameplay

L1, R1, X, L1, R1, Square, L1, R1

Submitted By: J-Lo


Add Armor
Entry Location:
During gameplay

L1, R1, O, L1, R1, X, L1, R1

Submitted By: J-Lo


Weapon Set 1
Entry Location:
During gameplay

Up, X, X, Down, Left, X, X, Right

Submitted By: J-Lo


Weapon Set 2
Entry Location:
During gameplay

Up, Square, Square, Down, Left, Square, Square, Right

Submitted By: J-Lo


Weapon Set 3
Entry Location:
During gameplay

Up, O, O, Down, Left, O, O, Right

Submitted By: J-Lo


Increase Wanted Level
Entry Location:
During gameplay

L1, R1, Square, L1, R1, Triangle, L1, R1

Submitted By: J-Lo


Erase Wanted Level
Entry Location:
During gameplay

L1, L1, Triangle, R1, R1, X, Square, O

Submitted By: J-Lo


Suicide
Entry Location:
During gameplay

L1, Down, Left, R1, X, O, Up, Triangle

Submitted By: J-Lo


Slow Down Gameplay
Entry Location:
During gameplay

R1, Triangle, X, R1, Square, O, Left, Right

Submitted By: J-Lo


Speed Up Gameplay
Entry Location:
During gameplay

R1, R1, L1, R1, R1, L1, Down, X

Submitted By: J-Lo


Faster Clock
Entry Location:
During gameplay

R1, R1, L1, R1, R1, L1, Down, X

Submitted By: J-Lo


Sunny Weather
Entry Location:
During gameplay

L1, L1, O, R1, R1, Square, Triangle, X

Submitted By: J-Lo


Foggy Weather
Entry Location:
During gameplay

Up, Down, Triangle, Up, Down, X, L1, R1

Submitted By: J-Lo


Overcast Weather
Entry Location:
During gameplay

Up, Down, X, Up, Down, Triangle, L1, R1

Submitted By: J-Lo


Rainy Weather
Entry Location:
During gameplay

Up, Down, Square, Up, Down, O, L1, R1

Submitted By: J-Lo


Clear Weather
Entry Location:
During gameplay

Up, Down, O, Up, Down, Square, L1, R1

Submitted By: J-Lo


All Peds Have Weapons
Entry Location:
During gameplay

R1, R1, L1, R1, R1, L1, Right, O

Submitted By: J-Lo


Peds Attack You
Entry Location:
During gameplay

L1, L1, R1, L1, L1, R1, Up, Triangle

Submitted By: J-Lo


Peds Riot
Entry Location:
During gameplay

L1, L1, R1, L1, L1, R1, Left, Square

Submitted By: J-Lo


Big Head Mode
Entry Location:
During Game Play

Down, Down, Down, Circle, Circle, X, L1, R1

Submitted By: The Master Of Games


Guys Follow You
Entry Location:
During Gameplay

Down, Down, Down, Triangle, Triangle, Circle, L1, R1

Have guys follow you (doesn't work with women)

Submitted By: Mikel

Trance.699@hotmail.com i'm good i give free codes ...
Gast
Geplaatst op 15/07/2006
bok

212.64.45.230
wie heft er een lazer code schrijf het dan op hier
Gast
Geplaatst op 20/07/2006
Gta player

84.105.51.18
wie heeft er codes van een straaljager en een ferrari voor gta san andreas op de playstation 2 als iemand ze heeft wil je ze dan opschrijven op deze site
Gast
Geplaatst op 20/07/2006
gta noobie

84.105.51.18
eey mensies wie weet een code dat je alleen maar vet strakke auto's krijgt voor playstion2
Gast
Geplaatst op 20/07/2006
anoniempje

80.201.243.207
eys iedereen...ben een meiske ma ik speel toch op san andreas op ps2... als er iemand codes heeft voor sportwagens zoals ferari ofzo... wilt ge ze dan op dees site zette??? DANKU MANNEKES!!
Gast
Geplaatst op 20/07/2006
Max en viiv

87.208.33.183
Heeej,, wij zijn helemaal verslaafd hieraan =l??
Zo vet spell! Maar wie heeft er codes voor boten vliegtuige enso?? Owjaa, ik sou dit spel alleen niet voor te kleine kindere doen , JWT ;)
Maar, ik weet code voor Alleen maar zeldzame auto 'GTA NOOBIE'
Code: Omhoog,L1,R1,Omhoog,Rechts,Omhoog,X,L2,X,L1
Alsjeblieft kan iemand nog een paar site's geven van de cheats?? 0wja, voor de eigenaar van dit spel, dit is echt het vetste spel ooit,, echt ;)
Ik ga meer van GTA spelle kope \xD
En,, Veel plesier voor de andere mense!
Kus ons
Gast
Geplaatst op 20/07/2006
Gta player

84.105.51.18
ik weet wel wat codes wie ze wilt die moet het ff zeggen ik geef er een paar
(jetpack) L1 L2 R1 R2 links beneden rechts boven links beneden rechts boven
(politie weg) R1 R1 rondje R2 boven beneden boven beneden boven beneden
( wapen set 1) R1 R2 L1 kruisje links beneden rechts boven links beneden rechts boven ik hoop als jullie er wat aan hebben en zo niet blijf dan verder zoeken laterzz GTa Player
Gast
Geplaatst op 21/07/2006
mike rikumahu

217.120.130.106
het spel is best cool
Gast
Geplaatst op 22/07/2006
gta freak

81.207.205.123
hep je ook een cheat van dat cj meisjes lijf krijgt?
Gast
Geplaatst op 24/07/2006
codes

62.163.95.213
hey yo op zoek naar codes? ik heb er wel paar ik zie je op nikolamuslim@hotmail.com later he!
Gast
Geplaatst op 24/07/2006
salvatore

81.240.23.228
ik vind san andreas kei tof ik heb het spel niet maar ik speel het bij vrienden ik heb redelijk veel codes ik heb de code van een straaljager hier komt hij : driehoek driehoek vierhoek rondje L1 L1 beneden boven :wapen codes 1 2 en3 R1 R2 L1 R2 links onder rechts boven links onder rechts boven :R1 R2 L1 R2 links onder rechts boven links onder onder links:R1 R2 L1 R2 links onder rechts boven links onder onder onder: prijs op je hoofd: onder boven boven boven kruisje R2 R1 L2 L2 ARMOR GEZONDHEID GELD EN STREET CREDS R1 R2 L1 kruisje links onder rechts boven links onder rechts boven


Gast
Geplaatst op 24/07/2006
salvatore

81.240.23.228
ik heb er nog meer maar ik schrijf ze ni alemaal ik heb er nog zon stuk of 90
Gast
Geplaatst op 25/07/2006
xavier

217.136.73.14
hallo ik ben de vriend van salvatore en ik heb een stuk of honderd codes en ik heb het spel
Gast
Geplaatst op 26/07/2006
michael

84.105.206.81
ik wil wat codes voor gta sananderas
voor de play statsion
Gast
Geplaatst op 26/07/2006
aiko

80.200.112.66
ik heb el vel codes en stuk ov 200
Gast
Geplaatst op 27/07/2006
fons

62.234.41.234
cosez stront in klaneker kanket
Gast
Geplaatst op 27/07/2006
sam

81.11.186.247
ik krijg die spel moeilijk klaar
zo moeilijk!!
Gast
Geplaatst op 28/07/2006
blacktijger

83.85.66.40
wie weet codes van een zwarte straaljager
Gast
Geplaatst op 30/07/2006
iemand

84.30.177.213
sas andras is een sjiek spilke greetz iemand
Gast
Geplaatst op 30/07/2006
Gta Player

84.105.51.18
salvatore hep je ook een code van een ferarri en een minibike als je die heb wil je ze dan alsjeblieft bedankt
Gast
Geplaatst op 31/07/2006
bilal

81.204.98.56
hallo jongens sanandreas is alang al voorbij maar ik ga de voor als jij ook der voor ben dan ben je cool
Gast
Geplaatst op 01/08/2006
iemand diej ik niej ken

86.81.152.125
kep net san andreas gekocht en kzit met straaljagers teguh ventjuhs tuh rijuh alleen diej kk missies snap ik niej:P maar wel een zwaar vet spel:D
Gast
Geplaatst op 01/08/2006
iemand diej ik niej ken

86.81.152.125
toch:P
Gast
Geplaatst op 03/08/2006
deniz

83.84.83.192
hoe kan je met 2players spelen reageer der op
Gast
Geplaatst op 09/08/2006
stef

81.207.195.172
voor deniz ergens in het spel zit een rood ding met twee popetjes er is er 1 bij het je allder ouste huis bij die ronde en dan die weg op en de tweede brug links
Gast
Geplaatst op 11/08/2006
johhh ik ben peterbos2

84.105.206.81
ik heb een code voor wapen zet 1 voor de ps2
:r1 r2 l1 r2 links bown recht up links bown recht up
Gast
Geplaatst op 13/08/2006
cjvjgvgh

86.206.79.175
jow ej hoer
Gast
Geplaatst op 14/08/2006
no name

81.207.205.123
gta is vet ik hep m nu al uitgespeeld maar ZONDER cheats kan iemand wat cheats geven???

alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 16/08/2006
harry

151.200.245.7
fuck you
Gast
Geplaatst op 16/08/2006
wesley

84.85.83.217
Ik heb voor mijn ps 2 gta San andreas gehad en ik zoek de codes wie kan ze me in het nederlands sturen.
Mail:horderks@hetnet.nl
Onwijs bedankt alvast.
Gast
Geplaatst op 16/08/2006
robin

81.242.114.189
hey mensen wie weet een paar goei codes
Gast
Geplaatst op 17/08/2006
ugur

83.84.44.169
wie weet de code van 2 player mode f wie weet waar de plek is om 2 player te spelen? als je het weet stuur dan een bericht pleas
flip_koerd_elazig@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 17/08/2006
ugur

83.84.44.169
pleassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Gast
Geplaatst op 17/08/2006
odiob

83.134.147.3
masas cool spel enkel spijtig dat hij soms hapert
Gast
Geplaatst op 17/08/2006
anoniem

83.134.147.3
de cheat voor meer bloed moet je eens proberen
Gast
Geplaatst op 18/08/2006
sexen

62.195.171.151
ik weet een tjiet jaa aleen geev ik niet an jullie want dat is niet eerlijk weet je julie zijn lelijk ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssste lijluk ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssukkels ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddhhhssaGDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gast
Geplaatst op 18/08/2006
marocgirl

85.28.88.237
wat is dit een leuk spel mannen kk cool
Gast
Geplaatst op 18/08/2006
mocrogirl

85.28.88.237
dit spel is vet gaaf man kk cool maanen
Gast
Geplaatst op 22/08/2006
chucky

213.224.34.224
als iemand cheats voor te sexen heeht mail ze dan naar bryan_beerschot@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 22/08/2006
matthias viaene

81.245.122.240
echt en zalig spel en ik heb het nu al 2 jaar en ik speel er veel me en en ik verlang al achter het volginde spel
Gast
Geplaatst op 24/08/2006
zina

82.171.66.10
eej als iemand codes weet van gta sandreas ps2 v0eg me t0e maroc_lady_03@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 28/08/2006
casper

81.245.126.159
kan iemand me de website geven van alle codes van sand andreas?
en trouwens heeft iemand de code van pijl en boog?
ah ja je moet eens op deze site gaan
www.runescape.com echt cool alle daag h
Gast
Geplaatst op 29/08/2006
casper

81.245.126.159
eh zina probeer deze sitze www.alle codes van sand andreas.com
Gast
Geplaatst op 29/08/2006


81.245.126.159
ik weet de goeien code voor sportwagens hier komt ie:li,ks,r1,boven,l2,l2,links,r1,l1,r1,r1
Gast
Geplaatst op 29/08/2006
casper

81.245.126.159
srry vorige was casper
Gast
Geplaatst op 29/08/2006
casper

81.245.126.159
srry vorige was casper
Gast
Geplaatst op 29/08/2006
casper@

81.245.126.159
hallo iedereen ik ben nu member
Gast
Geplaatst op 29/08/2006
helios

81.245.126.159
haha casper is geenmember
Gast
Geplaatst op 29/08/2006
casper@

81.245.126.159
ik ben member lalalala
Gast
Geplaatst op 29/08/2006
casper@

81.245.126.159
hallo
Member
Geplaatst op 29/08/2006
casper@
hallo iederreen jullie moeten member worden ga naar deze pagina bovenaan en klik daar rechts
Gast
Geplaatst op 29/08/2006
casper@

81.245.126.159
hallo
Member
Geplaatst op 29/08/2006
casper@
doe de groeten h daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag
Member
Geplaatst op 29/08/2006
casper@
ik ben member lalalala
Member
Geplaatst op 29/08/2006
casper@
praat ik tegen mij eigeb of wa?
Member
Geplaatst op 29/08/2006
casper@
hallo wwwwwwwwwwwwwwworrrrrrrrrrrd
mmmmmmmmmemmmmmmmmmmber
Member
Geplaatst op 29/08/2006
casper@
kijk james bond
Gast
Geplaatst op 29/08/2006
casper

81.245.126.159
hallo allemaal
Member
Geplaatst op 29/08/2006
casper@
hallo allemaal kom allemal vanavond om 10:00
op deze site ok?
Member
Geplaatst op 29/08/2006
casper@
hallo
Gast
Geplaatst op 29/08/2006
casper@

81.245.126.159
hallo
Member
Geplaatst op 29/08/2006
casper@
hallo mannekes geef allemaal jullie e-mail adres ok?
Member
Geplaatst op 29/08/2006
casper@
weet iemand de code van pil en boog als die bestaat?
Gast
Geplaatst op 30/08/2006
jordy hanssen

84.25.73.169
ik wil code van heli en tank
Gast
Geplaatst op 30/08/2006


84.25.73.169
bestaat niet
Member
Geplaatst op 30/08/2006
casper@
wil je vrienden met me zijn jordy hanssen?
go allemaal op de runescape site doe dit:www.runescape.com
Member
Geplaatst op 30/08/2006
casper@
geef me nog een paar goeien spelletjes sites ok?
doei doei
Member
Geplaatst op 30/08/2006
casper@
hallo jordie hanssens
Member
Geplaatst op 30/08/2006
casper@
hallo walter
Member
Geplaatst op 30/08/2006
casper@
hallo iedereen
Member
Geplaatst op 30/08/2006
casper@
hallo walter ben je er al?
Member
Geplaatst op 30/08/2006
casper@
doe walter de groeten
Member
Geplaatst op 30/08/2006
casper@
code nooit doodgaan:
l1-r1-vierkant-r1-links-r2-r1-links-vierkant-onder-l1-l1-.
Gast
Geplaatst op 31/08/2006
dude

86.82.26.40
ik heb ook best wat cheats:Levens cheats:

Volle gezondheid
R1, R2, L1, Circle, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Volle Armor
R1, R2, L1, X, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Oneindig gezondheid
Bij deze cheat kan je niet dood gaan door kogels, vuur en messen. Wel kan je nog steeds dood gaan door explosies, vallen van gebouwen, verdrinken en overreden worden.
Down, X, Right, Left, Right, R1, Right, Down, Up, Triangle

Adrenaline mode
Wanneer je deze cheat gebruikt wordt alles om trager. Soort Bullet-Time uit Max Payne dus.
X, X, Square, R1, L1, X, Down, Left, X

Pleeg zelfmoord
Right, L2, Down, R1, Left, Left, R1, L1, L2, L1

Wapen cheats:

Oneindig Ammo
Bij deze cheat heb je oneindig kogels
L1, R1, Square, R1, Left, R2, R1, Left, Square, Down, L1, L1

Wapen Set 1
Bat, Pistol, Shotgun, Mini SMG, AK 47, Rocket Launcher, Molotov Cocktail, Spray Can, Brass Knuckles
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Wapen Set 2
Knife, Pistol, Sawnoff Shotgun, Tec 9, Sniper Rifle, Flamethrower, Grenades, Fire Extinguisher
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Down, Left

Wapen Set 3
Chainsaw, Silenced Pistol, Combat Shotgun, MP5, M4, Heat Seeking RPG, Plastic Explosive
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left , Down, Down, Down

Geld cheat:

Geef $250,000
R1, R2, L1 , X, Left , Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Politie cheats:

Verlaag Wanted level
Minder politie achter je aan
R1, R1, Circle, R2, Up, Down, Up, Down, Up, Down

Verhoog Wanted Level
Meer politie achter je aan
R1, R1, Circle, R2, Right, Left, Right, Left, Right, Left

Nooit politie achter je aan
Gebruik deze cheat niet als je al politie achter je aan hebt. Doe je dat wel, dan heeft het een omgekeerde werking; altijd politie achter je aan
Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, Triangle, Up

Zes sterren wanted level
Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, X, Down

Respect cheats:

Respect Upgrade
R1, R2, L1, X, Left, Right, Down, UpGeef maximum respect
L1, R1, Triangle, Down, R2, X, L1, Up, L2, L2, L1, L1

Ladies Love CJ!
Circle, X, L1, L1, R2, X, X, Circle, Circle

Chaos cheats:

Gang Hate
Alle gangs inclusief je eigen vallen je aan
Down, Up, Up, Up, X, R2, R1, L2, L2

Voetgangers vallen je aan
Down, Up, Up, Up, X, R2, R1, L2, L2

Rellen
Down, Left, Up, Left, X, R2, R1, L2, L1

Voetgangers met wapens
R2, R1, X, Triangle, X, Triangle, Up, Down

Meer bloed
Square, L1, Circle, Down, L1, R1, Triangle, Right, L1, X

Uiterlijk cheats:

Verander Character Model
Right, Right, Left, Up, L1, L2, Left, Up, Down, Right, Right

Sletten magneet
Trekt vrouwen aan met "speeltjes" in hun handen. CJ draagt nu het "gimp suit"
Square, Right, Square, Square, L2, X, Triangle, X, Triangle

Hoeren betalen je
Right, L2, L2, Down, L2, Up, Up, L2, R2

Strandsfeer
Overal mensen in strand kleding en CJ draagt een zwembroek met slippers!
Up, Up, Down, Down, Square, Circle, L1, R1, Triangle, Down.

Hitman bij alle wapens
Zorgt ervoor dat je wapen skill bij élk wapen 'Hitman' wordt
Down, Square, X, Left, R1, R2, Left, Down, Down, L1, L1, L1

Maximale skills cheats:

Geef maximaal Sex Appeal
Circle, Triangle, Triangle, Up, Circle, R1, L2, Up, Triangle, L1, L1, L1

Geef maximaal voertuig skill (Fietsen, Vliegen, Varen etc.)
Square, L2, X, R1, L2, L2, Left, R1, Right, L1, L1, L1

Geef maximaal spieren
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Left.

Geef maximaal wapen skill
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Right.

Geef maximale dikte
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Down.

CJ kan niet verdrinken
Als je deze cheat gebruikt kan je zolang als je wilt onderwater zwemmen, je luchtbalkje raakt nooit op!
Down, Left, L1, Down, Down, R2, Down, L2, Down
Smash n' Boom
Als je tegen een voertuig aan rijdt ontploft die
L1, L2, L2, Up, Down, Down, Up, R1, R2, R2

Harder slaan
Wanneer je iemand slaat, vliegt die een paar meter weg
Up, Left, X, Triangle, R1, Circle, Circle, Circle, L2

Mega Jump
CJ kan nu veel verder/hoger springen als normaal
Up, Up, Triangle, Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, R2, R2.

Fun cheats:

Gangs nemen de straten over
L2, Up, R1, R1, Left, R1, R1, R2, Right, Down.

Funhouse
San Andreas krijgt een feestuiterlijk. Overal Mr.Whoopee, Caddy's en Quads. Er lopen zelfs Clowns op straat! Ook CJ krijgt aparte kleding
Triangle, Triangle, L1, Square, Square, Circle, Square, Down, Circle

Leger cheats:

Rekruteer iedereen
Je kan iedereen rekruteren om je eigen kleine legertje te beginnen
Down, Square, Up, R2, R2, Up, Right, Right, Up

Rekruteer iedereen (Rockets)
R2, R2, R2, X, L2, L1, R2, L1, Down, X
De gerekruteerde mensen krijgen nu een Rocket launcher als ze nog geen wapen hebben.

Ninja Theme
Alle voetgangers worden Aziaten met Katana's. Overal zie je PCJ600's, BF400's en FCR900's. Zelfs de politie is zwart met een katana.
X, X, Down, R2, L2, Circle, R1, Circle, Square

Auto Spawn Cheats

Spawn Hunter
Circle, X, L1, Circle, Circle, L1, Circle, R1, R2, L2, L1, L1

Spawn Tanker
R1, Up, Left, Right, R2, Up, Right, Square, Right, L2, L1, L1

Spawn Rhino (Tank)
Circle, Circle, L1, Circle, Circle, Circle, L1, L2, R1, Triangle, Circle, Triangle

Spawn Rancher
Up, Right, Right, L1, Right, Up, Square, L2

Spawn Bloodring Banger
Down, R1, Circle, L2, L2, X, R1, L1, Left, Left

Spawn Caddy
Circle, L1, Up, R1, L2, X, R1, L1, Circle, X

Spawn Hotring #101
R1, Circle, R2, Right, L1, L2, X, X, Square, R1

Spawn Hotring (andere versie)
R2, L1, Circle, Right, Up, Circle, R2

Spawn Limousine
R2, Up, L2, Left, Left, R1, L1, Circle, Right

Spawn Trashmaster
Circle, R1, Circle, R1, Left, Left, R1, L1, Circle, Right

Spawn Romero
Down, R2, Down, R1, L2, Left, R1, L1, Left, Right

Spawn Jetpack
L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right, L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right

Spawn Monster
Right, Up, R1, R1, R1, Down, Triangle, Triangle, X, Circle, L1, L1

Spawn Stuntplane
Circle, Up, L1, L2, Down, R1, L1, L1, Left, Left, X, Triangle

Spawn Parachute
Left, Right, L1, L2, R1, R2, R2, Up, Down, Right, L1

Spawn Quad
Left, Left, Down, Down, Up, Up, Square, Circle, Triangle, R1, R2.

Spawn Hydra
Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L1, Down, Up.

Spawn Vortex (hovercraft)
Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L2, Down, Down.

Spawn Dozer
R2, L1, L1, Right, Right, Up, Up, X, L1, Left.

Andere Auto Cheats

Alle auto's hebben nitro
Left, Triangle, R1, L1, Up, Square, Triangle, Down, Circle, L2, L1, L1

Vliegende boten
R2, Circle, Up, L1, Right, R1, Right, Up, Square, Triangle

Auto's vliegen over het water
Right, R2, Circle, R1, L2, Square, R1, R2

Auto's vliegen als vliegtuigen
Square, Down, L2, Up, L1, Circle, Up, X, Left

Eenpersoons drive-by
Je kan nu, net als in 2 player, drive-by's verrichten, maar nu zit je zelf achter het stuur!
Up, Up, Square, L2, Right, X, R1, Down, R2, Circle

Verkeer cheats:

Geblokkeerd verkeer
Het verkeer staat helemaal vast!
Circle, L2, Up, R1, Left, X, R1, L1, Left, Circle

Agressieve bestuurders
R2, Circle, R1, L2, Left R1, L1, R2, L2

Roze auto's
Circle, L1, Down, L2, Left, X, R1, L1, Right, Circle

Zwarte auto's
Circle, L2, UP, R1, Left, X, R1, L1, Left, Circle

Alleen zeldzame snelle sportwagens
Up, L1, R1, Up, Right, Up, X, L2, X, L1
Perfect rijden (nu rij je veel relaxter)
Triangle, R1, R1, Left, R1, L1, R2, L1

Snellere auto's
Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1

Blaas alle auto's op die dicht bij zijn
R2, L2, R1, L1, L2, R2, Square, Triangle, Circle, Triangle, L2, L1

Auto's vliegen de lucht in als je tegen ze botst
Als je met een auto tegen een andere auto aan rijdt vliegt die andere auto de lucht in
Square, R2, Down, Down, Left, Down, Left, Left, L2, X

Minder verkeer in de straten
X, Down, Up, R2, Down, Triangle, L1, Triangle, Left.

Alle taxi's hebben nitro
Up, X, Triangle, X, Triangle, X, Square, R2, Right.

Bunny Hop XXL
Als je nu gaat Bunny Hoppen (Fiets, L1 ingedrukt houden) kom je ontzettend hoog!
Triangle, Square, Circle, Circle, Square, Circle,Circle, L1, L2, L2, R1, R2.

Alle stoplichten op groen
Totale chaos op de wegen!
Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1

Allemaal saaie, oude auto's
L2, Right, L1, Up, X, L1, L2, R2, R1, L1, L1, L1

Plattelands voertuigen 2
Triangle, Left, Square, R2, Up, L2, Down, L1, X, L1, L1, L1

Weer Cheats

Zonnig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Triangle

Extreem zonnig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Down

Regen
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Circle

Bewolkt
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Square

Zandstorm Up, Down, L1, L1, L2, L2, L1, L2, R1, R2

Tijd Cheats

Tijd gaat sneller
Circle, Circle, L1, Square, L1, Square, Square, Square, L1, Triangle, Circle, Triangle

Tijd gaat slomer
Triangle, Up, Right, Down, Square, R2, R1

Altijd nacht
De ingame klok blijft stilstaan op 0:00. In het spel zijn rare weer effecten. Als je zelfmoord pleegt blijft de klok stil staan op 12:00.
Square, L1, R1, Right, X, Up, L1, Left, Left
Gast
Geplaatst op 31/08/2006
dude

86.82.26.40
zijn er toch wat meer dan ik dachtGast
Geplaatst op 31/08/2006
heeeee

213.93.146.118
gta is vet cool
Gast
Geplaatst op 01/09/2006
leuk

84.41.181.222
gta is leuk ouwe ik heb al cheats en ik zoek er nog meer en ik probeer zelfs eigen te maken en dan ga ik kijken als het lukt
Gast
Geplaatst op 01/09/2006
wasup

84.41.181.222
wasup uowe iuk ga jullie verkrachten als jullie mjullie msn niet geven dus pas maar op en ik weet waar jullie alemaal wonen
Gast
Geplaatst op 03/09/2006
?????r?????

84.194.116.237
weet iemand hier oe as ge iemand moe verkrachten?
Gast
Geplaatst op 03/09/2006
eyoo

83.117.231.118
cheats voor LCS vlieg met je auto wie heeft die.?
Gast
Geplaatst op 07/09/2006
het is met mij

84.195.70.204
heb code van als je politie acchter je aan hebt ze niet meer achter je aan zitten
Gast
Geplaatst op 17/09/2006
murad rulez

81.164.53.213
hallo ijs veel 18+ codesGast
Geplaatst op 17/09/2006
murad rulez

81.164.53.213
grapke ik ben geen b vetzakske

haha toch wel

geef mij maar .... kodesssssss
Gast
Geplaatst op 17/09/2006
kip wilt een warm nest

81.164.53.213
k
Gast
Geplaatst op 26/09/2006
poep

213.46.2.159
gggeeefff mij maar cccccccchhhhhhhheeeeeeeeaaaaaatttttts
Gast
Geplaatst op 04/10/2006
piet

88.211.134.168
holo ik wil graag 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 coole code's a.u.b.
Gast
Geplaatst op 05/10/2006
emo

217.123.236.183
waar kan ik minibike coder vinden
Gast
Geplaatst op 08/10/2006
Milan

86.87.59.24
Hallo,,

Ik wil eigelijk wel weten hoe je iemand moet rekruteren.

Stuur dan FF een mail naar
milan11arends@hot...
Gast
Geplaatst op 13/10/2006
ik ben op bernice

81.70.95.18
kijk in het politie bureau van los santos in de douche
Gast
Geplaatst op 13/10/2006
voeg me toe

81.70.95.18
Luuk_Boss2hotmail.com
Gast
Geplaatst op 13/10/2006
voeg me toe

81.70.95.18
Luuk_Boss@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 15/10/2006
special code

84.195.58.181
hey,weet iemand codes voor een ferrari,lambro,porche,bmw,boot,alle missies uitgespeelt en tvr als je die weet stuur ze dan in een e-mail naar jagex7273@hotmail.com als beloning stuur ik een code voor een hummer !!!
Gast
Geplaatst op 15/10/2006
ropbin

84.82.60.39
het is leuk dat ik dit zie groetjes robin
Gast
Geplaatst op 15/10/2006
robin

84.82.60.39
sanandreas is echt cool man ik heb gehoort dat je meer code's hebt kijk op cheatplanet.com als je het niet kunt vinden bel 0493322440
Gast
Geplaatst op 16/10/2006
renaldo

84.87.136.162
heej wie weet ilegaale cheats ik wil ze wel
Gast
Geplaatst op 19/10/2006
MASTER

81.205.249.237
JI HEBT OOK GEEN VRIENDEN ''GAST''
je praat alleen in je zelf en als je wat zou weten over gta dan zijn deze codes uie tijd !!
Gast
Geplaatst op 19/10/2006
master

81.205.249.237
ik weet genoeg illegale cheats voor elke 5 cheats 1 euro
Gast
Geplaatst op 21/10/2006
jojo

62.194.194.186
stuur een paar coole codes ok
Gast
Geplaatst op 22/10/2006
plasma

81.240.201.239
waar vindt ik cheats van GTA vice city
Gast
Geplaatst op 22/10/2006
darryl de man

82.215.35.213
kanker he tering sooi mijn moerder is een piemeltrekker gedverdomme vuile tering lijers ik haad mijn familie iedereen die dit leest is verdoomt!
Gast
Geplaatst op 23/10/2006
giovanni

81.83.145.129
waarom zijn er geen kinderin in het spel
waar om kan cj niet gaan kakken
Gast
Geplaatst op 23/10/2006
ayman

81.83.145.129
waar vind je een pocket bike in san andreas
help me.......................................................
Gast
Geplaatst op 23/10/2006
jaimykuh31

62.195.201.218
kan je een minibike vinden zeg waar en wil veel motors
Gast
Geplaatst op 24/10/2006
joey92V2

80.60.177.226
hoi allemaal ik wi graag een cheat hebben voor een minibike of waar juh die kan vinden in het spel? mail me dan ff naar haas_joey@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 24/10/2006
sivan

62.108.11.23
wat is die code van die jeckpak
Gast
Geplaatst op 24/10/2006
sivan

62.108.11.23
ee joey wat is die code van die jeckpak
Gast
Geplaatst op 24/10/2006
jaimykuh31

62.195.201.218
heb je ook een code van pocketbike zeg
plz
Gast
Geplaatst op 25/11/2006
d4ni

202.51.62.18
ee joey wat is die code van die weapon 2 infiniti
Gast
Geplaatst op 30/11/2006
GR.;'TEAHOEPPT

84.25.208.138
UHAERIPGJR53PT
5RL Y3OPQYKOPKIAOP HSRJ'mRVm soRJE[GMJIPSGORGMGRJPIIWEGOPJI43GR[0-G 934-K WERT9P390EUI4T90U83980U3 8E8RFCKF00DLRLOWRPE0040ASIRIWE0WQW0E40EW0ER0-ER9RT9JFJJJJJFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJI0Ep eqQQQQQ390 9032[ 80 [0WR90WE9R9EI8UHHHFHHHHFHFHFHFU8EWE9WHJFUSODGVJD9DUBVWE90WEO0VGJUEUFEUGT9O5RDKHY6GTOY6GTDL6GT0II9530Y53-TT55T55
Gast
Geplaatst op 01/12/2006
sylvester

213.51.107.184
dffgg
Gast
Geplaatst op 02/12/2006
JIM

84.80.90.183
hee alle klootsakken
Gast
Geplaatst op 06/12/2006
matty

84.194.152.54
wat is de pocket bike cheat op ps2
Gast
Geplaatst op 06/12/2006
m a t t y

84.194.152.54
slaapt iedereen
Gast
Geplaatst op 06/12/2006
matty

84.194.152.54
en ik wacht
Gast
Geplaatst op 07/12/2006
dave

80.56.235.114
hoi ik ben dave en mijn msn dave_runescape11@hotmail.com
groeten:dave
Gast
Geplaatst op 08/12/2006
matty

84.194.152.54
wat is de pocket bike cheat voor san an
dreas
Gast
Geplaatst op 08/12/2006
anthony

84.26.150.173
lul
Gast
Geplaatst op 09/12/2006


84.30.157.232
wat is de code dat CJ kan fliechen???
Gast
Geplaatst op 10/12/2006
jorre

81.242.116.129
geev me de codes van straaljagers
Gast
Geplaatst op 10/12/2006
ado

84.104.147.85
aaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddddddooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooppppppppppppppppp[iooooooooooo[kllnthngnrblrgnhbklrngflhewrglrehgnew;lgkjregqkbregkqrgfkrekfrefbkrefbqrekfqbkrbfkbrkfbkrnbfmrbkfbqjrehbfkblrbfrebjhgfrbhbhbhbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbkfbkvjbkjbfvksbdkvbksjbfdkvbsfdkvbsfkvksabvkjbskfdbvksldf cr hf hfhlsnfdvslkvnbjlfhgljrbgbrkjgbjgbjrbgjrgbbg kjregbibrgihrfgigfhhjgjgjjjgjgjgjgjgjjgjgjgjgjgjgjgjadadaddadadadadadadadadadadadadaddad$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Gast
Geplaatst op 11/12/2006
ik

62.163.101.177
waar zijn de codes mafkezen ?!?!?!?!?!?!?
Gast
Geplaatst op 12/12/2006
k master

82.157.104.14
hoe kan je iemand rekeruteren ofzo iets
Gast
Geplaatst op 13/12/2006
bedboy2736@hotmail.com

80.126.106.80
ej wie weet de code van bmw auto en moter en gilera runner stuur het op mij hotmail a.u.b
bedboy2736@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 14/12/2006
gangsters b

81.69.215.188
heey ik wil heel veel codes ik vint gtr well vet leuk mail me dan jullie kennem me wel denk ik hoi
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
boy

86.83.140.225
hallo kan iwmand mij code zeggen van met iemand naar bed gaan
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
bunzie

81.247.111.106
heeft er iemand een code van de pocketbike
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
Tunning_sammy@hotmail.com

81.247.111.106
heeft er iemand de code van de pocketbike op san anadreas stuur het aub naar mij.
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
Bunzie_05@hotmail.com

81.247.111.106
heeft er iemand de code van de pocketbike op san anadreas stuur het aub naar mij.
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
sammy

81.247.111.106
heeft er iemand de code van de pocketbike op san anadreas stuur het aub naar mij. Tuning_sammy@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 16/12/2006


81.247.111.106
heeft er iemand de code van de pocketbike op san anadreas stuur het aub naar mij. Bunzie_05@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
Bunzie

81.247.111.106
heeft er iemand de code van de pocketbike op san anadreas stuur het aub naar mij. Bunzie_3907@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
broetje

84.41.183.68
ik vind heel goed dit spel maar weet iemand voor me alle codes van gta 3 voor me broertje falkon_1994@
Gast
Geplaatst op 17/12/2006
carlo

86.83.185.65
zijn er codes voor vliegen op psp gta liberty city stories


Gast
Geplaatst op 17/12/2006
carlo

86.83.185.65
ja of nee
Gast
Geplaatst op 17/12/2006


86.81.66.65
cool
Gast
Geplaatst op 18/12/2006
Cj

62.45.85.110
YEE DAT IS DEZE CODE R1 R2 L2 O BOVEN BENDEDN HET ZELF DKEER 6 X
Gast
Geplaatst op 19/12/2006
burak

86.85.158.79
R1 R2 L1 R2 LINKS ONDER RECHTS BOVEN LINKS ONDER RECHTS BOVEN WAPEN
Gast
Geplaatst op 21/12/2006
san andreas cool!

86.95.24.106
wie kent de code van minibike voor san andreas die bestaat heb ik op een filmpje gezien en als je die kent zeg het dan cheat graag voor ps2!
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
san andreas cool!

86.95.24.106
heeft iemand de minibike code voor de ps2?
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
san andreas cool!

86.95.24.106
sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Gast
Geplaatst op 24/12/2006
yens

84.192.228.147
ik vindt het spel super gaaf maar kent iemand een code voor een lambrochini en een s.w.a.t. tank en hoe krijg je het makelijkst 80.00000$ voor de pilotschool .
Gast
Geplaatst op 25/12/2006
DyzZy

193.226.19.79
funck pc
Gast
Geplaatst op 26/12/2006
kristof cj

84.195.69.173
hoi ik ben kristof dat spel is de maks als ik een oude vrouw tegen kom op straat knal ik haar af het beste vin ik de moorden dus laat je maar leker gaan op de game doe maar veel moorden en ik ben 12 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Gast
Geplaatst op 26/12/2006
san andreas cool!

86.95.24.106
ja man heb jij de code van de minibike?
Gast
Geplaatst op 27/12/2006
farhan

86.83.140.225
weet iemand de code van helicopter ps2 sanandreas
Gast
Geplaatst op 27/12/2006
verslavende mensjes..

87.208.33.183
Haaaai GTA is echt tof. Enj waarom zijn wij de enige met de meeste codes? Ik heb overal een code voor, Ik heb 3 bladen vol, + achterkant. Maja, ik raad jullie aan: Kijk bij www.google.nl en dan GTA san andreas ps2 codes. Dan komen er genoeg sites, er zijn echt zoveel codes.. BETER ZOEKE HOOR. x| MAJA.
Kus onss.
Gast
Geplaatst op 27/12/2006
IEMAND

87.208.33.183
code voor
Stunt vliegtuig : O, omhoog , L1, L2 , omlaag, R1, L1 , L1, rechts, rechts, X , driehoek

KUS DIE GENE DOORBOVEN ^^
Gast
Geplaatst op 27/12/2006
WIJJ.

87.208.33.183
ochjaa vergeten, iemnd vroeg voor helicopter, kom tie:
O, X , L1, O ,O , L1 , O, R1, R2, L2 , L1 , L1
KUS DIEGENE DOORBOVEN ^^
Gast
Geplaatst op 28/12/2006
san andreas cool!

86.95.24.106
weeeeeeeeeeeeeeet iemand de code van de mini-bike vooor ps2 en slavende mensjes.. jij moet die weten je heb toch 3bladen vol voor & achterkant duzz jij moet hem wel weten kan je me die geven?
Gast
Geplaatst op 28/12/2006
luukie11

89.98.9.81
wrom kun je hier gin codes krijgen
Gast
Geplaatst op 29/12/2006


81.245.225.223
ik zou graag codes over :lamborgini,porsch, mecedes,poketbaik...
stuur een mailtje: ksr6b11@arkorum.be
Gast
Geplaatst op 30/12/2006
fgddf

217.121.126.116
ik ook
Gast
Geplaatst op 30/12/2006
AANTON

83.117.10.16
WIE PAAST MIJ DIT SPEL
Gast
Geplaatst op 30/12/2006
san andeas cool!

86.95.24.106
koop hem zelf skkl
Gast
Geplaatst op 30/12/2006
diego en dennis

81.83.103.76
wie heeft codes voor playstation grand treft auto vice city??????????? alvast bedankt en nog veel sex in je leven en poep maar door
Gast
Geplaatst op 30/12/2006
oh baby jeah jeah

81.83.103.76
je vindt het toch niet erg dat ik je verkracht he
Gast
Geplaatst op 30/12/2006
mijn naam zijn je zaken niet

81.83.103.76
ik zou graag codes voor vice city hebben
Gast
Geplaatst op 30/12/2006
diego en dennis

81.83.103.76
ik ga iets zoeken he
Gast
Geplaatst op 31/12/2006
mijn naam moet je niet weten

84.194.152.54
weet iemand de code voor een pocket bike voor san andreas ps2 stuur dan naar mathias_denbasketter@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 01/01/2007
murat en furkan

62.45.149.164
jo
Gast
Geplaatst op 01/01/2007
murat en furkan

62.45.149.164
jo kits weten julie de code voor dat hoef je niet te weten
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
eigenaar van de website

62.195.128.104
ik speel het spel zelf en ik ben mijn codes kwijt mag ik de code van alle misie'sgehaal bij voorbaat bedankt
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
angelo

62.195.99.6
het dit is echt een vett spel ehm weet iemand de code van de minibike zoja stuur hem dan naar
angelo_jeremy@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
mijn naam moet je niet weten

84.194.152.54
ok ik zeg mijn naam als iemand mij de pocketbike door stuurt op mathias_denbasketer@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 04/01/2007
jl

145.53.152.121
wat is de code voor de mini bike van sanandreas op de ps2
Gast
Geplaatst op 04/01/2007
lenny

81.240.105.220
as er mede op deze saijt come voeg me dan toe op msn lenny_470@hotmail.com dank u op vorant xxxxxxxxxxx
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
gewoon

62.234.72.208
ja carlo die zijn er
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
gewoon

62.234.72.208
lol ik ken alle codes al
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
Matthyss

81.207.246.112
jow Gangstahss...
paas my ff die chille code voor de minibike/pocketbike en die voor het wippen/neuken/seksen met chickies voor de ps2.myn e-mail is matty_fctwente@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 06/01/2007
gangster

82.73.215.95
het is een vet spel al uitgespeeld heb alle codes al

een van de beste games op aarde
Gast
Geplaatst op 07/01/2007
sander

62.194.168.44
ik wil meer codes voor gta 2 op de ps1
Gast
Geplaatst op 07/01/2007
luccy

82.72.137.165
hoe kan je een minibike krijgen??
Gast
Geplaatst op 07/01/2007
luccy

82.72.137.165
sttur het naar: luccy_exty@hotmail.com voor de ps2 en alle andere cheats
Gast
Geplaatst op 08/01/2007
nasdz_812

60.53.63.91
hello
Gast
Geplaatst op 09/01/2007
cj

80.141.156.204
dit is vetste spel wat ik ooit heb gespeelt en mijn broer vind dat ook.
ik en mijn broer zitten meestal uren te spelen.
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
ik ben de beste player

87.67.12.194
ik zol ale codes sturen

1056 codes
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
ik ben de beste player

87.67.12.194
vandag
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
robin

87.67.12.194
cool
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
slete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

87.67.12.194
san andreas

is stom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
slete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

87.67.12.194
durft gelie niks te zege
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
ik ben de beste player

87.67.12.194
slete!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sexer ge kunt niks anders
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
ik ben de beste player

87.67.12.194
hoere zoon

slete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
ricardo

84.81.181.153
POMPIEDAPPIEDEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PPOMPIEDAPPIEDEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
ik ben de beste player

87.67.12.194
wat wilt ge zege
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
ik ben de beste player

87.67.12.194
ik wil vrije met verslavend miesje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 11/01/2007
RaymonD

82.72.120.86
hoe moet ik recruiten..?
Gast
Geplaatst op 11/01/2007
RaymonD

82.72.120.86
weetik moet hoe ik moet recruiten kun je dat zegge..??????
Gast
Geplaatst op 11/01/2007
lil_pawan@hotmail.com

62.163.167.189
ik weet niet hoe je bij die gta san andreas pocketbike waar is die pocketbike van san andreas voor pc
Gast
Geplaatst op 13/01/2007


81.204.108.227
o x l1 oo l1 o r1 r2 l2 l1

voor een heli!
Gast
Geplaatst op 13/01/2007
024

62.166.63.202
heey mensen weet iemand meschien de code van de gilera runner of een andere vette scooter voor de playstation 2 stuur ff naar r.m.d_024@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 14/01/2007


86.85.73.237
gta is vet cool man!!!!
ik heb 4gta s
Gast
Geplaatst op 14/01/2007


86.85.73.237
ik ben de beste .hoeren !!!!!!juliehahaha!!!
[sukkels]
Gast
Geplaatst op 17/01/2007
milenieum

81.204.108.227
Ben je zerlf HOER HOER!
Gast
Geplaatst op 18/01/2007
stront

81.204.108.227
un nouw di coodes
Gast
Geplaatst op 18/01/2007
milenieum

81.204.108.227
Wat schrijft strond raar!
Gast
Geplaatst op 18/01/2007
miel

81.59.140.86
fuxk jou kk kop
Gast
Geplaatst op 18/01/2007
miel

81.59.140.86
kk gaste wolla
Gast
Geplaatst op 18/01/2007
andreas

82.157.91.142
bedankt dude voor de cheats
Gast
Geplaatst op 19/01/2007
hoef je niet te weten (geheim)

83.84.80.17
jo iemand cheats nodig
Gast
Geplaatst op 20/01/2007
hoi

80.126.51.71
veel codes graag
Gast
Geplaatst op 21/01/2007
jjjjjjjjfffffffyo

217.123.108.87
heel veel codes graag goeiendag
Gast
Geplaatst op 21/01/2007
matty

84.194.152.54
weet iemand een pocket bike cheat
surf dan naar mathias_denbasketter@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 22/01/2007
ben

81.164.50.185
zeg ik speel er ook op maar weet iemand hoe je naar dat ene land kunt waar dat er eerst 4 sterren achter u aan komen plz zeg me dat
Gast
Geplaatst op 23/01/2007
nico

84.27.234.248
heb je codes voor : de hele wereld
Gast
Geplaatst op 23/01/2007
matty

84.194.152.54
je moet zwemmen naar daar
Gast
Geplaatst op 23/01/2007


217.122.221.246


Gast
Geplaatst op 23/01/2007
haha

217.122.221.246
wiej heeft de code voor minibike
Gast
Geplaatst op 23/01/2007
gast

212.64.48.247
wie heeft coden fan helikopter
Gast
Geplaatst op 24/01/2007
meisje

80.201.127.101
ik geb veel codes wie ze wil kom op mijn msn

marty_blues@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 24/01/2007
hahaha

62.166.54.52
gta cool
Gast
Geplaatst op 25/01/2007
mohcin

86.83.88.113
ik zoek codes
Gast
Geplaatst op 27/01/2007
jeroen verwer

81.204.237.34
o grand theft is zo saai
the saai ik heb het wel 2 keer uigespeelt
koop en wii dat is vet te vet
Gast
Geplaatst op 27/01/2007
ahmed

86.85.14.167
welke code is het dan dat je de seks (porno) kan zien? die wil ik wel graag weten
Gast
Geplaatst op 27/01/2007
-ibrahim-

84.197.7.12
HEY GIRLIS
Gast
Geplaatst op 28/01/2007
...........

81.165.90.175
weet iemand hoe je de derde missie doet
Gast
Geplaatst op 02/02/2007
san new

213.10.192.121
he pimp cj jij weet alle codes dus weet je alle missies ge haald of een anderen goeden cheat ?? thnx :P
Gast
Geplaatst op 02/02/2007
san new

213.10.192.121
of iemand anders die strakken code weet
Gast
Geplaatst op 03/02/2007
kas

86.91.101.91
hoer jood kangker
Gast
Geplaatst op 03/02/2007
emilio

82.174.12.175
klote spel
fuck youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Member
Geplaatst op 04/02/2007
donny
haloo ik ben heele maal gek van gta !!
Gast
Geplaatst op 04/02/2007
*hrhrgtbt

82.174.56.236
coses codes geef mij eens alle code's van vliegtuigen en zo ik zoek mij dooooooood plz
Gast
Geplaatst op 04/02/2007
eihtieht

82.74.56.6
geef mij pleass de code van onzichtbare auto pleass ik zoek mij dood !!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 04/02/2007
ismail

89.220.52.110
kanker dooi man tazz
Gast
Geplaatst op 04/02/2007
otto rocket

85.147.241.218
dididididididididikikikikikikihihihihihihihigigigigigi
Gast
Geplaatst op 04/02/2007
shanonn van haren

81.204.10.113
heej,, wee jij van codes voor mij
stuur dat dan naar www.sugababes.nl/*^charlene^*
alvast bedankt
greets shanonn
Gast
Geplaatst op 05/02/2007


84.25.47.13
gvd wie heef dr codes van een poketbike ??
Gast
Geplaatst op 05/02/2007
jr

84.25.47.13
wie heef codes van een monstertruk ???
Gast
Geplaatst op 06/02/2007
ik ben nie goed

84.29.200.163
nou ik wil een site met codes NU METEEN

Gast
Geplaatst op 06/02/2007
NORDIN

84.29.200.163
DOE JE PETJE OMLAAG EN JE KAPISJON OP
Gast
Geplaatst op 06/02/2007
JOEY

84.29.200.163
GTA IS RLX
Gast
Geplaatst op 06/02/2007
ghgugfh

82.174.1.79
fdgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggegggggggggggggggggggecccccccccccccccccccccccccccccffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Gast
Geplaatst op 06/02/2007


82.174.1.79
fuck you
hahahahahahahahahahahahaha
Gast
Geplaatst op 06/02/2007
jr

84.25.47.13
gvd wie heeft dr codes voor sanandreas voor de ps2?????
Gast
Geplaatst op 06/02/2007
jr

84.25.47.13
wie dr een sex relatie met me wil moet op mijn msn kommen het moet wel een meisje zijn.
m.o.h_jorg@home.nl
en ik ben 15

Gast
Geplaatst op 07/02/2007
kevin

81.70.126.56
ik wil graag alle codes van gta sanandereas
Gast
Geplaatst op 07/02/2007


84.25.47.13
is er een meisje ?????
Gast
Geplaatst op 07/02/2007
JEFFREY

81.241.52.10
WIE WIL MIJ NEUKEN
Gast
Geplaatst op 07/02/2007
JEFFREY

81.241.52.10
GRATIS PORNO
Gast
Geplaatst op 07/02/2007
JEFFREY

81.241.52.10
IM SO HOT
Gast
Geplaatst op 07/02/2007
Dario

81.82.31.230
vrouwen,geld,geweld.Dat is het leven
Gast
Geplaatst op 09/02/2007
ja

213.149.122.24
fuck you rodni
Gast
Geplaatst op 09/02/2007
DragonDragon

62.251.81.174
haha Dario dombo:P lol
Gast
Geplaatst op 09/02/2007
recer18

81.70.126.56
wie weet de code van een straaljaager meeldan naar kevineelman@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 13/02/2007
789

84.27.172.211
leuk
Gast
Geplaatst op 13/02/2007
stan789

84.27.172.211
leuk
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
klot3

81.206.178.173
sanandreas is wel cool maar je moet 40% rekatie met je laatste vriendin hebben om op de ps2 sex te hebben wat je kan zien
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
klot3

84.198.6.139
wa ist noob zen er ok codes voo x box snul [noob]
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
stan

84.27.172.211
wie weet coden voor superman (vliegen) voor de xbox
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
stan

84.27.172.211
weapen tier 1 rtriger2x enz.
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
erik

62.108.15.115
wat is code mini bike???
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
erik

62.108.15.115
ik heb veel over mini bike gehoord maar weet niet waar. code nodig ? zeg het en ik schrijf het.
Member
Geplaatst op 15/02/2007
daveaz
dave is de best
Gast
Geplaatst op 16/02/2007
erik

62.108.15.115
wacht nog steeds op code mini bike.
thanks
Gast
Geplaatst op 16/02/2007
erik

62.108.15.115
straaljager:driehoek driehoek vierkant 0 x l1 l1 beneden boven
geen polietie:o rechts o rechts links vierkant driehoek boven
deze codes zijn voor ps2
ik heb elke code behalve minibike heeft iemand die reageer graag.
Gast
Geplaatst op 17/02/2007
sebastiaan

82.74.62.194
ga runescape op www.runescape.com
Gast
Geplaatst op 17/02/2007
sebastiaan

82.74.62.194
wil je gta san dreas of gta vice city codes gta 3
codes ga naar www.gamersnet.nl
Gast
Geplaatst op 17/02/2007
sebastiaan

82.74.62.194
ik weet een site waar je alemaal filmpjes kan kijken over flodder
ga naar www.flodder.tv
Gast
Geplaatst op 17/02/2007
drake is the man

62.238.221.210
jo nigeros hoe gaat ie man
ik zou graag willen weten waar je een minibike
kan halen!!!!
als ik het weet ben ik echt super blij.
ik ben 12 en ik heb het al 2 jaar uitgespeelt.
wie weet waar een minibike ta halen is zet het ff ergens of stuur het naar dit e-mail adres!!
remivansighem@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 17/02/2007
japie japo

62.238.221.210
de code voor minibike is driehoekje rondje links benee boven L1 R2 X X X vierkantje

alsjeblieft bedankt dat ik kon helpen
Gast
Geplaatst op 17/02/2007


83.85.227.35
hij doet het niet die code voor een minibike
Gast
Geplaatst op 18/02/2007
Chakkaaa

83.117.49.101
KAN IEMAND DE ECHTE MINIBIKE CODE GEVEN...STUUR MAAR DOOR NAAR chakir_baakka@msn.com.. AlVast bedankt:)
Gast
Geplaatst op 18/02/2007
bassie555

86.83.144.128
de code voor de minibike doet het niet zeg de goeien code ff
Gast
Geplaatst op 18/02/2007


86.83.144.128
de code voor de minibike doet het niet
Gast
Geplaatst op 18/02/2007


83.85.227.35
nou ik wil een site met codes NU METEEN
nou ik wil een site met codes NU METEEN
nou ik wil een site met codes NU METEEN
nou ik wil een site met codes NU METEEN
nou ik wil een site met codes NU METEEN
nou ik wil een site met codes NU METEEN
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
cj en big smoke

85.147.241.218
ga veg met je code site je mogol ik heb san andreas al 13 keer uit gespeelt
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
cj

85.147.241.218
de goede code is rechts rechts onder onder boven boven vietkant rondje driehoek r1 r2 voor de minibike
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
lars

86.89.25.80
hoe haal je de laatste missie van zero (new model army)
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
kerem

212.87.117.236
ik heb san dreas en fifa 07
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
kerem

212.87.117.236
en hoe vind je dat
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
emre

212.87.117.236
leuk cool
Gast
Geplaatst op 21/02/2007
cj en big smoke

86.89.25.80
schieten cj mijn kogels zijn op schiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 21/02/2007
glenn

84.30.0.186
ik kan geeeeeeeeeeeeeeeeen codes vinden
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
@rno

84.197.202.240
wie site wil me veel codes ga ton ier na toej !!!!

http://www.gtacrime.nl/page.php?game=sa&page=cheats%20ps2
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
Mell

84.105.7.223
Heei mensiess is er iemandd :P?
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
ik vind het niet goed

84.87.59.151
ik wil graag dat er op het begin staat de codes niet hellemaa l aan eht eind
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
BKJNKHJH

88.109.130.160
HGVHGHHB OLUJGGUIJGYHH N OIBGUHIO
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
kouah

84.29.103.161
ik heb ook best wat cheats:Levens cheats:

Volle gezondheid
R1, R2, L1, Circle, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Volle Armor
R1, R2, L1, X, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Oneindig gezondheid
Bij deze cheat kan je niet dood gaan door kogels, vuur en messen. Wel kan je nog steeds dood gaan door explosies, vallen van gebouwen, verdrinken en overreden worden.
Down, X, Right, Left, Right, R1, Right, Down, Up, Triangle

Adrenaline mode
Wanneer je deze cheat gebruikt wordt alles om trager. Soort Bullet-Time uit Max Payne dus.
X, X, Square, R1, L1, X, Down, Left, X

Pleeg zelfmoord
Right, L2, Down, R1, Left, Left, R1, L1, L2, L1

Wapen cheats:

Oneindig Ammo
Bij deze cheat heb je oneindig kogels
L1, R1, Square, R1, Left, R2, R1, Left, Square, Down, L1, L1

Wapen Set 1
Bat, Pistol, Shotgun, Mini SMG, AK 47, Rocket Launcher, Molotov Cocktail, Spray Can, Brass Knuckles
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Wapen Set 2
Knife, Pistol, Sawnoff Shotgun, Tec 9, Sniper Rifle, Flamethrower, Grenades, Fire Extinguisher
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Down, Left

Wapen Set 3
Chainsaw, Silenced Pistol, Combat Shotgun, MP5, M4, Heat Seeking RPG, Plastic Explosive
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left , Down, Down, Down

Geld cheat:

Geef $250,000
R1, R2, L1 , X, Left , Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Politie cheats:

Verlaag Wanted level
Minder politie achter je aan
R1, R1, Circle, R2, Up, Down, Up, Down, Up, Down

Verhoog Wanted Level
Meer politie achter je aan
R1, R1, Circle, R2, Right, Left, Right, Left, Right, Left

Nooit politie achter je aan
Gebruik deze cheat niet als je al politie achter je aan hebt. Doe je dat wel, dan heeft het een omgekeerde werking; altijd politie achter je aan
Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, Triangle, Up

Zes sterren wanted level
Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, X, Down

Respect cheats:

Respect Upgrade
R1, R2, L1, X, Left, Right, Down, UpGeef maximum respect
L1, R1, Triangle, Down, R2, X, L1, Up, L2, L2, L1, L1

Ladies Love CJ!
Circle, X, L1, L1, R2, X, X, Circle, Circle

Chaos cheats:

Gang Hate
Alle gangs inclusief je eigen vallen je aan
Down, Up, Up, Up, X, R2, R1, L2, L2

Voetgangers vallen je aan
Down, Up, Up, Up, X, R2, R1, L2, L2

Rellen
Down, Left, Up, Left, X, R2, R1, L2, L1

Voetgangers met wapens
R2, R1, X, Triangle, X, Triangle, Up, Down

Meer bloed
Square, L1, Circle, Down, L1, R1, Triangle, Right, L1, X

Uiterlijk cheats:

Verander Character Model
Right, Right, Left, Up, L1, L2, Left, Up, Down, Right, Right

Sletten magneet
Trekt vrouwen aan met "speeltjes" in hun handen. CJ draagt nu het "gimp suit"
Square, Right, Square, Square, L2, X, Triangle, X, Triangle

Hoeren betalen je
Right, L2, L2, Down, L2, Up, Up, L2, R2

Strandsfeer
Overal mensen in strand kleding en CJ draagt een zwembroek met slippers!
Up, Up, Down, Down, Square, Circle, L1, R1, Triangle, Down.

Hitman bij alle wapens
Zorgt ervoor dat je wapen skill bij élk wapen 'Hitman' wordt
Down, Square, X, Left, R1, R2, Left, Down, Down, L1, L1, L1

Maximale skills cheats:

Geef maximaal Sex Appeal
Circle, Triangle, Triangle, Up, Circle, R1, L2, Up, Triangle, L1, L1, L1

Geef maximaal voertuig skill (Fietsen, Vliegen, Varen etc.)
Square, L2, X, R1, L2, L2, Left, R1, Right, L1, L1, L1

Geef maximaal spieren
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Left.

Geef maximaal wapen skill
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Right.

Geef maximale dikte
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Down.

CJ kan niet verdrinken
Als je deze cheat gebruikt kan je zolang als je wilt onderwater zwemmen, je luchtbalkje raakt nooit op!
Down, Left, L1, Down, Down, R2, Down, L2, Down
Smash n' Boom
Als je tegen een voertuig aan rijdt ontploft die
L1, L2, L2, Up, Down, Down, Up, R1, R2, R2

Harder slaan
Wanneer je iemand slaat, vliegt die een paar meter weg
Up, Left, X, Triangle, R1, Circle, Circle, Circle, L2

Mega Jump
CJ kan nu veel verder/hoger springen als normaal
Up, Up, Triangle, Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, R2, R2.

Fun cheats:

Gangs nemen de straten over
L2, Up, R1, R1, Left, R1, R1, R2, Right, Down.

Funhouse
San Andreas krijgt een feestuiterlijk. Overal Mr.Whoopee, Caddy's en Quads. Er lopen zelfs Clowns op straat! Ook CJ krijgt aparte kleding
Triangle, Triangle, L1, Square, Square, Circle, Square, Down, Circle

Leger cheats:

Rekruteer iedereen
Je kan iedereen rekruteren om je eigen kleine legertje te beginnen
Down, Square, Up, R2, R2, Up, Right, Right, Up

Rekruteer iedereen (Rockets)
R2, R2, R2, X, L2, L1, R2, L1, Down, X
De gerekruteerde mensen krijgen nu een Rocket launcher als ze nog geen wapen hebben.

Ninja Theme
Alle voetgangers worden Aziaten met Katana's. Overal zie je PCJ600's, BF400's en FCR900's. Zelfs de politie is zwart met een katana.
X, X, Down, R2, L2, Circle, R1, Circle, Square

Auto Spawn Cheats

Spawn Hunter
Circle, X, L1, Circle, Circle, L1, Circle, R1, R2, L2, L1, L1

Spawn Tanker
R1, Up, Left, Right, R2, Up, Right, Square, Right, L2, L1, L1

Spawn Rhino (Tank)
Circle, Circle, L1, Circle, Circle, Circle, L1, L2, R1, Triangle, Circle, Triangle

Spawn Rancher
Up, Right, Right, L1, Right, Up, Square, L2

Spawn Bloodring Banger
Down, R1, Circle, L2, L2, X, R1, L1, Left, Left

Spawn Caddy
Circle, L1, Up, R1, L2, X, R1, L1, Circle, X

Spawn Hotring #101
R1, Circle, R2, Right, L1, L2, X, X, Square, R1

Spawn Hotring (andere versie)
R2, L1, Circle, Right, Up, Circle, R2

Spawn Limousine
R2, Up, L2, Left, Left, R1, L1, Circle, Right

Spawn Trashmaster
Circle, R1, Circle, R1, Left, Left, R1, L1, Circle, Right

Spawn Romero
Down, R2, Down, R1, L2, Left, R1, L1, Left, Right

Spawn Jetpack
L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right, L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right

Spawn Monster
Right, Up, R1, R1, R1, Down, Triangle, Triangle, X, Circle, L1, L1

Spawn Stuntplane
Circle, Up, L1, L2, Down, R1, L1, L1, Left, Left, X, Triangle

Spawn Parachute
Left, Right, L1, L2, R1, R2, R2, Up, Down, Right, L1

Spawn Quad
Left, Left, Down, Down, Up, Up, Square, Circle, Triangle, R1, R2.

Spawn Hydra
Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L1, Down, Up.

Spawn Vortex (hovercraft)
Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L2, Down, Down.

Spawn Dozer
R2, L1, L1, Right, Right, Up, Up, X, L1, Left.

Andere Auto Cheats

Alle auto's hebben nitro
Left, Triangle, R1, L1, Up, Square, Triangle, Down, Circle, L2, L1, L1

Vliegende boten
R2, Circle, Up, L1, Right, R1, Right, Up, Square, Triangle

Auto's vliegen over het water
Right, R2, Circle, R1, L2, Square, R1, R2

Auto's vliegen als vliegtuigen
Square, Down, L2, Up, L1, Circle, Up, X, Left

Eenpersoons drive-by
Je kan nu, net als in 2 player, drive-by's verrichten, maar nu zit je zelf achter het stuur!
Up, Up, Square, L2, Right, X, R1, Down, R2, Circle

Verkeer cheats:

Geblokkeerd verkeer
Het verkeer staat helemaal vast!
Circle, L2, Up, R1, Left, X, R1, L1, Left, Circle

Agressieve bestuurders
R2, Circle, R1, L2, Left R1, L1, R2, L2

Roze auto's
Circle, L1, Down, L2, Left, X, R1, L1, Right, Circle

Zwarte auto's
Circle, L2, UP, R1, Left, X, R1, L1, Left, Circle

Alleen zeldzame snelle sportwagens
Up, L1, R1, Up, Right, Up, X, L2, X, L1
Perfect rijden (nu rij je veel relaxter)
Triangle, R1, R1, Left, R1, L1, R2, L1

Snellere auto's
Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1

Blaas alle auto's op die dicht bij zijn
R2, L2, R1, L1, L2, R2, Square, Triangle, Circle, Triangle, L2, L1

Auto's vliegen de lucht in als je tegen ze botst
Als je met een auto tegen een andere auto aan rijdt vliegt die andere auto de lucht in
Square, R2, Down, Down, Left, Down, Left, Left, L2, X

Minder verkeer in de straten
X, Down, Up, R2, Down, Triangle, L1, Triangle, Left.

Alle taxi's hebben nitro
Up, X, Triangle, X, Triangle, X, Square, R2, Right.

Bunny Hop XXL
Als je nu gaat Bunny Hoppen (Fiets, L1 ingedrukt houden) kom je ontzettend hoog!
Triangle, Square, Circle, Circle, Square, Circle,Circle, L1, L2, L2, R1, R2.

Alle stoplichten op groen
Totale chaos op de wegen!
Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1

Allemaal saaie, oude auto's
L2, Right, L1, Up, X, L1, L2, R2, R1, L1, L1, L1

Plattelands voertuigen 2
Triangle, Left, Square, R2, Up, L2, Down, L1, X, L1, L1, L1

Weer Cheats

Zonnig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Triangle

Extreem zonnig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Down

Regen
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Circle

Bewolkt
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Square

Zandstorm Up, Down, L1, L1, L2, L2, L1, L2, R1, R2

Tijd Cheats

Tijd gaat sneller
Circle, Circle, L1, Square, L1, Square, Square, Square, L1, Triangle, Circle, Triangle

Tijd gaat slomer
Triangle, Up, Right, Down, Square, R2, R1

Altijd nacht
De ingame klok blijft stilstaan op 0:00. In het spel zijn rare weer effecten. Als je zelfmoord pleegt blijft de klok stil staan op 12:00.
Square, L1, R1, Right, X, Up, L1, Left, Left
Gast Geplaatst op 31/08/2006
dude

86.82.26.40 zijn er toch wat meer dan ik dacht
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
jonas

81.242.51.108
codes dat je alle huizen kunt kopen
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
jopy

83.83.242.31
wat is de code dat je alle huizen kunt kopen
stuur het dan naar johan_huizinga@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 25/02/2007
bibi

81.165.114.52
da is stom
Gast
Geplaatst op 25/02/2007
danny

81.165.114.52
het spel is cool zo als mij ik ken ale code en ze zijn goed zo als mij ik ben goed!!!!
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
tieten hoofd

83.84.108.81
mag ik nog een tiet dan ben ik compleet
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
gobie

84.197.168.168
ey heft er imant codes voor gta sanandreas en mijn email is gobiedepetter@msn.com en danny ge zijt ni cool wi wel cool is is jonas
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
gobie

84.197.168.168
loser ge zijty zelf enloezer en wi pjist da ik loezer tegen u zeg ne zo noemt dine
Gast
Geplaatst op 28/02/2007


84.196.136.247
hey set up ik ben een hoer en ik ben een homo
Gast
Geplaatst op 28/02/2007
conawerto

81.206.133.62
janka er zano lia an opak = coole codes en site
Gast
Geplaatst op 28/02/2007
deniz

84.195.254.245
he wa is er een code van een straal jager
Gast
Geplaatst op 01/03/2007
kelly

86.87.148.251
ik zoek aller neeuwste codes voor gta san Andreas
voor pc en ps2
Gast
Geplaatst op 01/03/2007
kenny

84.192.146.242
ik heb codes voor san andreas

Gast
Geplaatst op 02/03/2007
CJ.

217.122.222.110
Heey,

Die spel Is SPANG man.
& !? hoe Krijg je zo HOER in je auto.
Ik krijg echt niet voor elkaaar.

Laat effe weten Ofzo ..!?
Door hier bericht terug te zette
Gast
Geplaatst op 02/03/2007
kaki

87.64.209.80
die grote quads kvind die cheats ni help plz
Gast
Geplaatst op 02/03/2007
brotha

87.64.209.80
ken je ceats voor motos quads pocket bikes neuken me slette stuur dan naar king.fatman@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 03/03/2007
naam

80.126.115.106
ik moet poepen
Gast
Geplaatst op 03/03/2007
naam

80.126.115.106
nac breda the best en nu ga ik schijten
Member
Geplaatst op 03/03/2007
ARNO
ik zit in vierde wereld ik moet leren vliegen
Gast
Geplaatst op 04/03/2007
luve ya

217.136.140.213
weet er iemand hoe ge da met 2 kunt spele ?
Gast
Geplaatst op 04/03/2007
gast10

84.83.139.242
wie heeft er veel codes meld me dan aan jeroen-sanandreas@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 04/03/2007
gast10

84.83.139.242
veel codes voor de ps2 meld me dan aan jeroen-sanandreas@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 04/03/2007


84.81.155.45
ja ik heb met mn vriendin geneukt en ik ben net 12
en ik ben gek op san andreas

Gast
Geplaatst op 04/03/2007
je moeder

84.81.155.45
ja ik heb met mn vriendin geneukt en ik ben net 12
en ik ben gek op san andreas

Gast
Geplaatst op 04/03/2007
mijn naam hoef je niet te wete

84.80.183.10
wat is de code voor minibike

Gast
Geplaatst op 04/03/2007
hallekes

84.80.183.10
geef mij die alle codes voor san andreas playstation 2 nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plZ:P

Gast
Geplaatst op 04/03/2007
mijn naam hoef je niet te wete

84.83.139.242
geef nu alle codes en ook die minibike anders....................................
Gast
Geplaatst op 04/03/2007
buldozer1993

84.83.139.242
heej hallekes weet jij de code voor de mini bike voor de ps2
Gast
Geplaatst op 04/03/2007


84.80.183.10
Speler Cheats

Volle gezondheid
R1, R2, L1, Circle, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Volle Armor
R1, R2, L1, X, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Oneindig Ammo
Bij deze cheat heb je oneindig kogels
L1, R1, Square, R1, Left, R2, R1, Left, Square, Down, L1, L1

Oneindig gezondheid
Bij deze cheat kan je niet dood gaan door kogels, vuur en messen. Wel kan je nog steeds dood gaan door explosies, vallen van gebouwen, verdrinken en overreden worden.
Down, X, Right, Left, Right, R1, Right, Down, Up, Triangle

Adrenaline mode
Wanneer je deze cheat gebruikt wordt alles om trager. Soort Bullet-Time uit Max Payne dus.
X, X, Square, R1, L1, X, Down, Left, X

Pleeg zelfmoord
Right, L2, Down, R1, Left, Left, R1, L1, L2, L1

Wapen Set 1
Bat, Pistol, Shotgun, Mini SMG, AK 47, Rocket Launcher, Molotov Cocktail, Spray Can, Brass Knuckles
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Wapen Set 2
Knife, Pistol, Sawnoff Shotgun, Tec 9, Sniper Rifle, Flamethrower, Grenades, Fire Extinguisher
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Down, Left

Wapen Set 3
Chainsaw, Silenced Pistol, Combat Shotgun, MP5, M4, Heat Seeking RPG, Plastic Explosive
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left , Down, Down, Down

Geef $250,000
R1, R2, L1 , X, Left , Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Verlaag Wanted level
Minder politie achter je aan
R1, R1, Circle, R2, Up, Down, Up, Down, Up, Down

Verhoog Wanted Level
Meer politie achter je aan
R1, R1, Circle, R2, Right, Left, Right, Left, Right, Left

Nooit politie achter je aan
Gebruik deze cheat niet als je al politie achter je aan hebt. Doe je dat wel, dan heeft het een omgekeerde werking; altijd politie achter je aan
Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, Triangle, Up

Zes sterren wanted level
Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, X, Down

Respect Upgrade
R1, R2, L1, X, Left, Right, Down, Up

Ladies Love CJ!
Circle, X, L1, L1, R2, X, X, Circle, Circle

Gang Hate
Alle gangs inclusief je eigen vallen je aan
Down, Up, Up, Up, X, R2, R1, L2, L2

Voetgangers vallen je aan
Down, Up, Up, Up, X, R2, R1, L2, L2

Rellen
Down, Left, Up, Left, X, R2, R1, L2, L1

Voetgangers met wapens
R2, R1, X, Triangle, X, Triangle, Up, Down

Meer bloed
Square, L1, Circle, Down, L1, R1, Triangle, Right, L1, X

Verander Character Model
Right, Right, Left, Up, L1, L2, Left, Up, Down, Right, Right

Sletten magneet
Trekt vrouwen aan met "speeltjes" in hun handen. CJ draagt nu het "gimp suit"
Square, Right, Square, Square, L2, X, Triangle, X, Triangle

Hoeren betalen je
Right, L2, L2, Down, L2, Up, Up, L2, R2

Strandsfeer
Overal mensen in strand kleding en CJ draagt een zwembroek met slippers!
Up, Up, Down, Down, Square, Circle, L1, R1, Triangle, Down.

Hitman bij alle wapens
Zorgt ervoor dat je wapen skill bij élk wapen 'Hitman' wordt
Down, Square, X, Left, R1, R2, Left, Down, Down, L1, L1, L1

Geef maximum respect
L1, R1, Triangle, Down, R2, X, L1, Up, L2, L2, L1, L1

Geef maximaal Sex Appeal
Circle, Triangle, Triangle, Up, Circle, R1, L2, Up, Triangle, L1, L1, L1

Geef maximaal voertuig skill (Fietsen, Vliegen, Varen etc.)
Square, L2, X, R1, L2, L2, Left, R1, Right, L1, L1, L1

Geef maximaal spieren
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Left.

Geef maximaal wapen skill
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Right.

Geef maximale dikte
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Down.

CJ kan niet verdrinken
Als je deze cheat gebruikt kan je zolang als je wilt onderwater zwemmen, je luchtbalkje raakt nooit op!
Down, Left, L1, Down, Down, R2, Down, L2, Down

Smash n' Boom
Als je tegen een voertuig aan rijdt ontploft die
L1, L2, L2, Up, Down, Down, Up, R1, R2, R2

Harder slaan
Wanneer je iemand slaat, vliegt die een paar meter weg
Up, Left, X, Triangle, R1, Circle, Circle, Circle, L2

Mega Jump
CJ kan nu veel verder/hoger springen als normaal
Up, Up, Triangle, Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, R2, R2.

Gangs nemen de straten over
L2, Up, R1, R1, Left, R1, R1, R2, Right, Down.

Funhouse
San Andreas krijgt een feestuiterlijk. Overal Mr.Whoopee, Caddy's en Quads. Er lopen zelfs Clowns op straat! Ook CJ krijgt aparte kleding
Triangle, Triangle, L1, Square, Square, Circle, Square, Down, Circle

Rekruteer iedereen
Je kan iedereen rekruteren om je eigen kleine legertje te beginnen
Down, Square, Up, R2, R2, Up, Right, Right, Up

Recruteer iedereen (Rockets)
R2, R2, R2, X, L2, L1, R2, L1, Down, X
De gerekruteerde mensen krijgen nu een Rocket launcher als ze nog geen wapen hebben.

Ninja Theme
Alle voetgangers worden Aziaten met Katana's. Overal zie je PCJ600's, BF400's en FCR900's. Zelfs de politie is zwart met een katana.
X, X, Down, R2, L2, Circle, R1, Circle, Square
Auto Spawn Cheats

Spawn Hunter
Circle, X, L1, Circle, Circle, L1, Circle, R1, R2, L2, L1, L1

Spawn Tanker
R1, Up, Left, Right, R2, Up, Right, Square, Right, L2, L1, L1

Spawn Rhino (Tank)
Circle, Circle, L1, Circle, Circle, Circle, L1, L2, R1, Triangle, Circle, Triangle

Spawn Rancher
Up, Right, Right, L1, Right, Up, Square, L2

Spawn Bloodring Banger
Down, R1, Circle, L2, L2, X, R1, L1, Left, Left

Spawn Caddy
Circle, L1, Up, R1, L2, X, R1, L1, Circle, X

Spawn Hotring #101
R1, Circle, R2, Right, L1, L2, X, X, Square, R1

Spawn Hotring (andere versie)
R2, L1, Circle, Right, Up, Circle, R2

Spawn Limousine
R2, Up, L2, Left, Left, R1, L1, Circle, Right

Spawn Trashmaster
Circle, R1, Circle, R1, Left, Left, R1, L1, Circle, Right

Spawn Romero
Down, R2, Down, R1, L2, Left, R1, L1, Left, Right

Spawn Jetpack
L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right, L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right

Spawn Monster
Right, Up, R1, R1, R1, Down, Triangle, Triangle, X, Circle, L1, L1

Spawn Stuntplane
Circle, Up, L1, L2, Down, R1, L1, L1, Left, Left, X, Triangle

Spawn Parachute
Left, Right, L1, L2, R1, R2, R2, Up, Down, Right, L1

Spawn Quad
Left, Left, Down, Down, Up, Up, Square, Circle, Triangle, R1, R2.

Spawn Hydra
Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L1, Down, Up.

Spawn Vortex (hovercraft)
Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L2, Down, Down.

Spawn Dozer
R2, L1, L1, Right, Right, Up, Up, X, L1, Left.
Andere Auto Cheats

Alle auto's hebben nitro
Left, Triangle, R1, L1, Up, Square, Triangle, Down, Circle, L2, L1, L1

Vliegende boten
R2, Circle, Up, L1, Right, R1, Right, Up, Square, Triangle

Auto's vliegen over het water
Right, R2, Circle, R1, L2, Square, R1, R2

Auto's vliegen als vliegtuigen
Square, Down, L2, Up, L1, Circle, Up, X, Left

Eenpersoons drive-by
Je kan nu, net als in 2 player, drive-by's verrichten, maar nu zit je zelf achter het stuur!
Up, Up, Square, L2, Right, X, R1, Down, R2, Circle

Geblokkeerd verkeer
Het verkeer staat helemaal vast!
Circle, L2, Up, R1, Left, X, R1, L1, Left, Circle

Agressieve bestuurders
R2, Circle, R1, L2, Left R1, L1, R2, L2

Roze auto's
Circle, L1, Down, L2, Left, X, R1, L1, Right, Circle

Zwarte auto's
Circle, L2, UP, R1, Left, X, R1, L1, Left, Circle

Alleen zeldzame snelle sportwagens
Up, L1, R1, Up, Right, Up, X, L2, X, L1

Perfect rijden (nu rij je veel relaxter)
Triangle, R1, R1, Left, R1, L1, R2, L1

Snellere auto's
Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1

Blaas alle auto's op die dicht bij zijn
R2, L2, R1, L1, L2, R2, Square, Triangle, Circle, Triangle, L2, L1

Auto's vliegen de lucht in als je tegen ze botst
Als je met een auto tegen een andere auto aan rijdt vliegt die andere auto de lucht in
Square, R2, Down, Down, Left, Down, Left, Left, L2, X

Minder verkeer in de straten
X, Down, Up, R2, Down, Triangle, L1, Triangle, Left.

Alle taxi's hebben nitro
Up, X, Triangle, X, Triangle, X, Square, R2, Right.

Bunny Hop XXL
Als je nu gaat Bunny Hoppen (Fiets, L1 ingedrukt houden) kom je ontzettend hoog!
Triangle, Square, Circle, Circle, Square, Circle,Circle, L1, L2, L2, R1, R2.

Alle stoplichten op groen
Totale chaos op de wegen!
Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1

Allemaal saaie, oude auto's
L2, Right, L1, Up, X, L1, L2, R2, R1, L1, L1, L1

Plattenlands voertuigen 2
Triangle, Left, Square, R2, Up, L2, Down, L1, X, L1, L1, L1
Weer Cheats

Zonnig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Triangle

Extreem zonnig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Down

Regen
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Circle

Bewolkt
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Square

Mistig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, X

Oranje luchten
Left, Left, L2, R1, Right, Square, Square, L1, L2, X.

Zandstorm
Up, Down, L1, L1, L2, L2, L1, L2, R1, R2
Tijd Cheats

Tijd gaat sneller
Circle, Circle, L1, Square, L1, Square, Square, Square, L1, Triangle, Circle, Triangle

Tijd gaat slomer
Triangle, Up, Right, Down, Square, R2, R1

Slomere gameplay
Triangle, Up, Right, Down, L2, L1, Square

Altijd nacht
De ingame klok blijft stilstaan op 0:00. In het spel zijn rare weer effecten. Als je zelfmoord pleegt blijft de klok stil staan op 12:00.
Square, L1, R1, Right, X, Up, L1, Left, Left
Gast
Geplaatst op 04/03/2007
lol

84.83.139.242
weet iemand wat de code is voor de minibike op san andreas ps2
Gast
Geplaatst op 04/03/2007
aapje

86.88.137.91
eey gaste weet iemand misss .... code voor mini/pocket bike op xbox?.. alvast bedankt:D
Gast
Geplaatst op 04/03/2007
joey

84.29.166.238
ik wil de minibike ook wil iemand alstublieft die code geven
Gast
Geplaatst op 05/03/2007
jo mocro gefeleciteerd met je

82.92.112.40
uh hallo weet iemand nog gave cheats voor g.t.a. ps2
Gast
Geplaatst op 05/03/2007
jesse

86.81.53.28
ik heb un vraag an de mense hoe kun je de code krijgen van gta sanandereas plis oke dan graag
Gast
Geplaatst op 05/03/2007
met jesse

86.81.53.28
weer voor mini bik
Gast
Geplaatst op 06/03/2007
mehmet

83.116.167.160
ik wil een minibike kan iemant die code gefen ik wil die zo graad mijn mail aderes is mbulut34@msn.com
Gast
Geplaatst op 06/03/2007
mehmet

83.116.167.160
ik wil die minibike code ik moet hem hebben ik vind het dan niet meer luik oke alsjeblieft van libert citie alsj e blieft geef
Gast
Geplaatst op 06/03/2007
piko

213.51.9.174
wat is de code van een mini bik ik heb overal gezocht maar ik kan niet viden veid je die code
Gast
Geplaatst op 06/03/2007
Amber

84.197.210.239
hey,
weet er iemand hoe cj een lief kan krijgen please mail me als iemand het weet naar:
amber.bassier@telenet.be
Gast
Geplaatst op 07/03/2007
diego

81.83.100.186
ik zo ook een lief willen in het spel maar hoe??
Gast
Geplaatst op 07/03/2007
tim

62.51.92.51
wat is fe code van een minibike
Gast
Geplaatst op 07/03/2007
direk jursens

213.51.9.174
juli zijn alle mal homos
Gast
Geplaatst op 07/03/2007
....

213.51.9.174
i love m.......
Gast
Geplaatst op 07/03/2007


213.51.9.174
code van een minibike is o ] o ] [ veirkant X
beneden
Gast
Geplaatst op 08/03/2007
tieten moet je aan zuigen

83.117.84.6
ja man goed side nen als je code hebt neuk j e maar
Gast
Geplaatst op 09/03/2007
maxieeee

84.85.135.1
duurt te lang om te lezen
Gast
Geplaatst op 09/03/2007
Xanesz

84.107.206.77
waar kan je bij GTA san andreas een minibike vinden
Gast
Geplaatst op 09/03/2007
Xanesz

84.107.206.77
voor de playstation 2 dan :P
Gast
Geplaatst op 09/03/2007
Xanesz

84.107.206.77
wil je die code sturen naar Joran_92H@hotmail.com b.v.d
Gast
Geplaatst op 09/03/2007
Xanesz

84.107.206.77
wil iemand de code van de minibike waar je die kan vinden of gewoon de code geven ik heb hem nodig alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 09/03/2007
je moeder

82.176.151.192
wat is de code voor minibike voor de ps2?? mail naar krezietim@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 12/03/2007
afrikaanderwijk

80.60.8.105
ik wil wel een 180CC BIJ ZULKE SPELLEN
OF MOTORDNA
Gast
Geplaatst op 12/03/2007
AFRIKAANDERWIJK

80.60.8.105
THUGLIVE GHETTO AFRICREW
PLEIN3 ;)
Gast
Geplaatst op 12/03/2007
AFRIKAANDERWIJK

80.60.8.105
WE HEBBEN ALLEEN 1MIETJE DIE NIE VECHT EN DAT IS KAPSTOK OSMAN DE HOEREKIND NEUK ZE MOEDER HIJ VECHT NOOIT
EN DIE SNACKBAR MAG IN ZE KONT GAAN
Gast
Geplaatst op 12/03/2007
madfacker!!!!!!!!

84.80.31.141
hoe spawn je een motor met vice city als die er is

Gast
Geplaatst op 13/03/2007


81.206.113.223
welke code is van allemaal mooie auto`s
Gast
Geplaatst op 13/03/2007
milan

86.81.196.39
hoe kun je op deze site codes vinden????????????????????????????????????????????
hoe????????
Gast
Geplaatst op 13/03/2007
milan

86.81.196.39
hoe hoe hoe hoe???? please hoe??
Gast
Geplaatst op 14/03/2007
kloot men neuk tog

62.195.216.245
ik wil neuken maar wie wil????
hier neuken hallo
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
kevin

81.70.126.56
wie weet de porno code
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
ruben leman

84.194.176.183
ik
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
mariska

82.72.141.217
wil je hier tjeats op zetten ben ik hard nodig
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
Barrio

84.197.112.230
Iemand code van slamvan ?
Gast
Geplaatst op 17/03/2007
didi e kevin

91.86.38.130
code for pocketbike geve aub en zet er pocket bike bij naar email di_di_50cent@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 17/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
die ene pocket bike die julie willen bestaat helemaal niet
maare ik heb hier ook wel wat codes voor julie:

Hydra(straaljager):Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L1, Up, Down.

Vortex(hovercraft): Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L2, Down, Down

zelfde krachten als een tank (auto's ontploffen als je hem geraakt hebt)
L1, L2, L2, Up, Down, Down, Up, R1, R2, R2.
in vertraging: Triangle, Up, Right, Down, Square, R2, R1

Traffic is Fast Cars
Up, L1, R1, UP, Right, UP, X, L2, X, L1

verkeer zijn boeren auto's
L1, L1, R1, R1, L2, L1, R2, Down, Left, Up

Hotring Racer #2:
R2, L1, Circle, Right, L1, R1, Right, Up, Circle, R2

wapens 2
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Down, Left

geen politie :
Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, Triangle, Up

altijd zuurstof:
Down, Left, L1, Down, Down, R2, Down, L2, Down

Oneindig gezondheid
Bij deze cheat kan je niet dood gaan door kogels, vuur en messen. Wel kan je nog steeds dood gaan door explosies, vallen van gebouwen, verdrinken en overreden worden:
Down, X, Right, Left, Right, R1, Right, Down, Up, Triangle


oneindig ammo:L1, R1, Square, R1, Left, R2, R1, Left, Square, Down, L1, L1

monster truck:Right, UP, R1, R1, R1, Down, Triangle, Triangle, X, Circle, L1, L1.

meer geld: R1, R1, R2, L1, L1, UP, DOWN, UP, DOWN, UP.

Cj heeft maximale spieren: Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Left.

taxi's hebben nitro: Up,Left
(2),Down,Circle,Square,L1(2),L2,R1,R2

Agressief verkeer: R2, rondje, R1, L2, links, R1, L1, R2, L2

auto's kunnen varen: rechts, R2, rondje, R1, L2, vierkantje, R1, R2

bloodring ranger: beneden, R1, rondje, L2, L2, X, R1, L1, links, links

lijken wagen: beneden, R2, beneden, R1, L2, links, R1, L1, links, rechts(deze is ook vet om te tunen)

Sexspeeltje wapen
Ga in Los Santos bij een willekeurig politiestation binnen en ga naar de douchekamer. Binnen zal je een paars sexspeeltje vinden dat je als wapen kan gebruiken.
Gast
Geplaatst op 17/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
en die code voor de slamvan bestaat ook niet die moet je gwn tegen komen groetjuhs mike
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
g_unit

80.57.188.98
ik heb omin veel codes ook van sex en meer en ook voor minibike-pockitbike en jetpak en ninja thema en vliegende auto en meeer ik ben een sean andreas verslaafde elke dag speel ik het het is leuk en vet voor meer codes moet je op intenet vinden allerlei codes maar ook in engel$$$$$$$$$
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
faka

80.57.188.98
abfda nbfuia,ke h kfhsq migvfasl wjh ....sgvsb jg nfmasge j fb uayhj be fekuj fch zijn codes voor pccc
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
g_unit geef die code vn pocket bike dan aan mij


Gast
Geplaatst op 18/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
oof geef die site ffies
ik zoek hem al heel lang
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
dit is een site waar julie voertuigen kunnen vinden

http://nl.wikigta.org/index.php/Voertuigen_%28GTA_San_Andreas%29#Lowriders
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
ik heb ook ffies gekeken en die bandito is een vette auto moet je ook is kijken
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
ruben

81.165.65.210
kennen julie de code van een duikboot
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
ruben

81.165.65.210
die hoeren kunnen niets
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
ruben de cock

81.165.65.210
land 2is cccccccccccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllll

Gast
Geplaatst op 19/03/2007
gangsta:p

86.91.134.133
hey man wie weet de code voor minibike voor ps2 alvast bedankt laterz
Gast
Geplaatst op 19/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
eyz weet iemand de code voor een kart
Gast
Geplaatst op 19/03/2007
blabla ajax 4 live

62.131.18.108
f*ck met mijn maten en wij trappen julie kop kapot op de straten
Gast
Geplaatst op 19/03/2007
HOOLIGAN

213.93.205.242
KK NEGERS
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
Daniel

85.144.17.219
ik heb sanandreas 2keer uitgespeelt en ik weet een ding niet weet een iemand hoe je en politcie helikopter krijg ik weet niet hoe je hem haalt voor playstatoin2 bedankt aalvast groetjes daniel doei
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
minibike

86.91.134.133
hey de code van minibike is: o o vierkantje x beneden (voor ps2 )
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
die pocket bike bestaat niet ik had gister internet op de ps2 gesloten enn nu heb ik hem wel je moet hem downloaden

groetjuhs mikee
Gast
Geplaatst op 20/03/2007


85.144.17.219
hee weet jij aal iets over de politciehelicopter
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
daniel

85.144.17.219
ik zal je heel dank baar zijn doei groetjes danie
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
minibike

86.91.134.133
hey werkt de code al bij mij niet of het ligt aan de controller
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
minibike

86.91.134.133
hey g_unit geef ff die minibike code
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
minibike

86.91.134.133
GEEF MIJ DIE MINIBIKE CODE A.U.B
Gast
Geplaatst op 20/03/2007


84.194.64.179
666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666yyyyyy6TERUERUYERUEYUUUUUUUUUUU
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
pot

84.194.64.179
vetzak
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
titanic

62.45.58.224
ejjjjj
Gast
Geplaatst op 21/03/2007
Daniel geef de minibike

85.144.17.219
links links benede benede boven boven vierkant rond kruis L1L2 benede benede kunnen julie mij nu helpen met de politcie helicopter van sanandreas plz groeten daniel voor ps2
Gast
Geplaatst op 21/03/2007
Daniel geef de minibike

85.144.17.219
MINIBIKECODE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 21/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
die ene code van die mini bike bestaat niet.
maar hier zijn nog wat codes\Max Out Health, Armor & Ammo and Get Cash
During gameplay press R1, R2, L1, X, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Get All Weapons 1
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Get All Weapons 2
During gameplay press R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Down, Left

Get All Weapons 3
During gameplay press R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Down, Down

Raise Your Wanted Level
During gameplay press R1, R1, Circle, R2, Left, Right, Left, Right, Left, Right

Lower Your Wanted Level
During gameplay press R1, R1, Circle, R2, Up, Down, Up, Down, Up, Down


Maximum Respect


To get Maximum Respect, press: L1, R1, TRIANGLE, DOWN, R2, X, L1, UP, L2, L2, L1, L1.


Maximum Sex AppealTo get Maximum Sex Appeal, press: CIRCLE, TRIANGLE, TRIANGLE, UP, CIRCLE, R1, L2, UP, TRIANGLE, L1, L1, L1.

Maximum Vehicle Stats

To get Maximum vehicle stats, press: SQUARE, L2, X, R1, L2, L2, LEFT, R1, RIGHT, L1, L1. Notice that it doesn't say "Cheat Activated", due to it might be a secret, but since it doesn't say "cheat activated", check the stats, and you will notice that Bike Skill, Cycling Skill, Driving Skill and flying Skill will be full.
Gast
Geplaatst op 21/03/2007
okan

217.120.122.23
ik ben 7 jaar en juulie zijn sukels
Gast
Geplaatst op 21/03/2007
minibike

86.91.134.133
hey hopelijk werkt hij
Gast
Geplaatst op 21/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
minibike, die ene code van die minibike doet het niet
Gast
Geplaatst op 21/03/2007
minibike

86.91.134.133
maar kan je die wel downloaden voor de ps2 dan?
Gast
Geplaatst op 21/03/2007
Daniel

85.144.17.219
geinig okan dat jij en kleine sukkel ben moet ik je pemper verschonen?
Gast
Geplaatst op 21/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
jaah ik denk het wel voor de comp ken dat een klasgenoot doet dat bij zijn neef
Gast
Geplaatst op 23/03/2007
master_ajax(mike)

62.131.18.108
heej wat zijn juliejj stil
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
fleur_best_xxx

213.46.46.131
hoe doe je meer wapens welke code
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
je moeder is fucking lelijk

86.82.45.51
hey hebbe jullie minibike code of nie
Gast
Geplaatst op 25/03/2007
je moeder is fucking lelijk

84.27.203.20
de code voor minibike is kut hahaha
Gast
Geplaatst op 28/03/2007
wee ik niet??????

86.89.25.80
ik hep ale gta spellen wat vinden jullie er van????
Gast
Geplaatst op 29/03/2007
rendel

83.117.32.19
geef kk mini bike code b11itch
Gast
Geplaatst op 29/03/2007


83.117.32.19
GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEF MINI BIKE CODE AJAX MASTER
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
mzn

145.53.250.37
als je ninja mode doet zijn er geen auto's meer
kruisje kruisje omlaag R2L2 rondje R1 rondje vierkantje
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
kutcooters

84.194.145.96
ee pkes geef die code van een pocketbike is voor ps2
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
mini bike

77.160.133.4
ik weet lekker de code van de mini bike dan moet je me ff toevoegen op msn me msn = glasbak_loco@live.nl voeg me dan toe
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
gjhdfsjgk

77.160.133.4
wie wilt de code van minibike?
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
gjhdfsjgk

212.187.24.126
wat is de code van de mini bike, gozer:);) zeg f stuur een mail, voor de ps2 he ;)
Gast
Geplaatst op 01/04/2007
lol

83.85.100.44
zeg alsjeblieg plz plz plz de mini bike gode voor de ps2 en de .s.w.a.t. tank cheat dan geef ik de cheat voor oneindige levens
Gast
Geplaatst op 01/04/2007
lol

83.85.100.44
GTA San Andreas
Cheats PS2

Hier zijn de cheats voor GTA San Andreas om het spel wat makkelijker te maken.
Maar pas op! Als je cheats gebruikt kan je het spel niet meer voor 100% uitspelen!

Druk de volgende combinaties gewoon in tijdens het spelen.

GTA San Andreas cheats
Armor


Oneindige Gezondheid, maar er gaat wel gezondheid af bij explosies, als je valt, of verdrinkt.


Zelfmoord


Wapens 1


Wapens 2


Wapens 3


Krijg $250.000


Minder Politie achter je aan


Meer Politie achter je aan


Maximaal Respect


De dames houden van Carl


Alle gangs vallen je aan


Alle voetgangers vallen je aan


Rellen


Voetgangers met wapens


Meer bloed


Ander uiterlijk


Krijg een tank


Krijg een Rancher


Krijg een Bloodring Banger


Krijg een Caddy


Krijg een Hotring #1


Krijg een Hotring #2


Krijg een Stretch


Krijg een Police Ranger


Krijg een Trashmaster


Krijg een Romero


Vliegende Boten


Auto's over het water


Verkeer zit vast


Zondagsrijders


Roze auto's


Zwarte auto's


Fijn rijden


Auto's gaan sneller


Blaas alle auto's op


Zonnig weer


Erg Zonnig weer


Regen


Bewolkt weer


Mistig weer


Tijd gaat sneller


Bikini babes en CJ draagt een zwembroek met slippers


Maximale Muscle (Spieren)


Maximale Wapen Skills


CJ wordt dik


CJ kan nu 10 keer hoger springen dan normaal


Doe met je fiets een Bunny Hop van 30 meter!


Vliegende auto's!


Mikkend schieten vanuit je auto!


Alle Taxi's hebben Nitro en springen als je l3 indrukt


Maximale Lung Capacity (Longinhoud)


Gangs vechten op de straat


Minder verkeer


Oranje Lucht (zoals op de eerste screenshots van Rockstar Games)


Alle verkeerslichten op groen!


Een zandstorm


Alle voertuigen veranderen in plattelands-voertuigen


Auto's vliegen de lucht in als je ze raakt


Adrenaline mode


Voeg iedereen toe aan je gang!


Nooit meer honger krijgen!!


Een vrouwenmagneet!


Funhouse thema, de hele staat wordt anders!


Altijd Nacht !


Recruteer iedereen! (Bazooka's)


Krijg een Jetpack


Krijg een Parachute


Andere auto's ontploffen als je met een auto tegen ze aanrijd(als in een tank)


Krijg een Monster Truck


Krijg een Stuntplane


Krijg een Vortex(hovercraft)


Krijg een Hydra(straaljager)


Krijg een Quad


Krijg een Dozer


Krijg een Hunter(Apache helicopter)


Krijg een Tanker(grote vrachtwagen)


CJ wordt mager


Iedereen die je slaat vliegt weg


Geen voetgangers, bijna geen verkeer, wel geparkeerde auto's


Ninja Mode


Krijg 6 sterren Politie achter je aan


Trek de aandacht van hoeren met een Gimp Suit en Sex Speeltjes


Betere vering


Hoeren betalen jou in plaats van andersom


Alle voetgangers zijn Elvis


Alle auto's hebben Nitro


Maximale Driving, Cycling, Flying en Bike Skill


Maximale Sex Appeal


Oneindige Ammo
GTACrime.nl V2.1
2004 - 2006 The GTACrime Network
Official Member of the Rockstar Games GTA WebringGTA San Andreas
Cheats PS2

Hier zijn de cheats voor GTA San Andreas om het spel wat makkelijker te maken.
Maar pas op! Als je cheats gebruikt kan je het spel niet meer voor 100% uitspelen!

Druk de volgende combinaties gewoon in tijdens het spelen.

GTA San Andreas cheats
Armor


Oneindige Gezondheid, maar er gaat wel gezondheid af bij explosies, als je valt, of verdrinkt.


Zelfmoord


Wapens 1


Wapens 2


Wapens 3


Krijg $250.000


Minder Politie achter je aan


Meer Politie achter je aan


Maximaal Respect


De dames houden van Carl


Alle gangs vallen je aan


Alle voetgangers vallen je aan


Rellen


Voetgangers met wapens


Meer bloed


Ander uiterlijk


Krijg een tank


Krijg een Rancher


Krijg een Bloodring Banger


Krijg een Caddy


Krijg een Hotring #1


Krijg een Hotring #2


Krijg een Stretch


Krijg een Police Ranger


Krijg een Trashmaster


Krijg een Romero


Vliegende Boten


Auto's over het water


Verkeer zit vast


Zondagsrijders


Roze auto's


Zwarte auto's


Fijn rijden


Auto's gaan sneller


Blaas alle auto's op


Zonnig weer


Erg Zonnig weer


Regen


Bewolkt weer


Mistig weer


Tijd gaat sneller


Bikini babes en CJ draagt een zwembroek met slippers


Maximale Muscle (Spieren)


Maximale Wapen Skills


CJ wordt dik


CJ kan nu 10 keer hoger springen dan normaal


Doe met je fiets een Bunny Hop van 30 meter!


Vliegende auto's!


Mikkend schieten vanuit je auto!


Alle Taxi's hebben Nitro en springen als je l3 indrukt


Maximale Lung Capacity (Longinhoud)


Gangs vechten op de straat


Minder verkeer


Oranje Lucht (zoals op de eerste screenshots van Rockstar Games)


Alle verkeerslichten op groen!


Een zandstorm


Alle voertuigen veranderen in plattelands-voertuigen


Auto's vliegen de lucht in als je ze raakt


Adrenaline mode


Voeg iedereen toe aan je gang!


Nooit meer honger krijgen!!


Een vrouwenmagneet!


Funhouse thema, de hele staat wordt anders!


Altijd Nacht !


Recruteer iedereen! (Bazooka's)


Krijg een Jetpack


Krijg een Parachute


Andere auto's ontploffen als je met een auto tegen ze aanrijd(als in een tank)


Krijg een Monster Truck


Krijg een Stuntplane


Krijg een Vortex(hovercraft)


Krijg een Hydra(straaljager)


Krijg een Quad


Krijg een Dozer


Krijg een Hunter(Apache helicopter)


Krijg een Tanker(grote vrachtwagen)


CJ wordt mager


Iedereen die je slaat vliegt weg


Geen voetgangers, bijna geen verkeer, wel geparkeerde auto's


Ninja Mode


Krijg 6 sterren Politie achter je aan


Trek de aandacht van hoeren met een Gimp Suit en Sex Speeltjes


Betere vering


Hoeren betalen jou in plaats van andersom


Alle voetgangers zijn Elvis


Alle auto's hebben Nitro


Maximale Driving, Cycling, Flying en Bike Skill


Maximale Sex Appeal


Oneindige Ammo
GTACrime.nl V2.1
2004 - 2006 The GTACrime Network
Official Member of the Rockstar Games GTA WebringGast
Geplaatst op 01/04/2007
lol

83.85.100.44
sorry boys ik wist niet dat alleen de namen kwamen
Gast
Geplaatst op 01/04/2007
lol

83.85.100.44
wie haat het als je schrijft bij google als je schrijgt mini bike gode voor ps2 en komt niet eens een gode dan komt er alleen gelul gelul gelul zeg ik je gelul ikword er gek van
Gast
Geplaatst op 01/04/2007


83.85.100.44
hallo
Gast
Geplaatst op 01/04/2007
kutcooters

84.194.145.96

geef die code van pocketbike op ps2 dan geef ik die van de ferrarie (voor ps2)
Gast
Geplaatst op 03/04/2007
kyle

84.25.115.89
kom na school
Gast
Geplaatst op 03/04/2007
de jonnhy

84.194.145.96
ik em de code van die ferrarie maar ik zeg het als je eerst de code van pocketbike geeft

Gast
Geplaatst op 04/04/2007
jumpmaster

84.107.219.244
WEET IEMAND DE CODE VAN EEN POCKETBIKE OF MINIBIKE VOOR SAN ANDREAS PS2
Gast
Geplaatst op 05/04/2007


84.195.31.95
dsfjbd;zsv
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
ali

84.195.31.95
Volle gezondheid
R1, R2, L1, Circle, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Volle Armor
R1, R2, L1, X, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Oneindig Ammo
Bij deze cheat heb je oneindig kogels
L1, R1, Square, R1, Left, R2, R1, Left, Square, Down, L1, L1

Oneindig gezondheid
Bij deze cheat kan je niet dood gaan door kogels, vuur en messen. Wel kan je nog steeds dood gaan door explosies, vallen van gebouwen, verdrinken en overreden worden.
Down, X, Right, Left, Right, R1, Right, Down, Up, Triangle

Adrenaline mode
Wanneer je deze cheat gebruikt wordt alles om trager. Soort Bullet-Time uit Max Payne dus.
X, X, Square, R1, L1, X, Down, Left, X

Pleeg zelfmoord
Right, L2, Down, R1, Left, Left, R1, L1, L2, L1

Wapen Set 1
Bat, Pistol, Shotgun, Mini SMG, AK 47, Rocket Launcher, Molotov Cocktail, Spray Can, Brass Knuckles
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Wapen Set 2
Knife, Pistol, Sawnoff Shotgun, Tec 9, Sniper Rifle, Flamethrower, Grenades, Fire Extinguisher
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Down, Left

Wapen Set 3
Chainsaw, Silenced Pistol, Combat Shotgun, MP5, M4, Heat Seeking RPG, Plastic Explosive
R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left , Down, Down, Down

Geef $250,000
R1, R2, L1 , X, Left , Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up

Verlaag Wanted level
Minder politie achter je aan
R1, R1, Circle, R2, Up, Down, Up, Down, Up, Down

Verhoog Wanted Level
Meer politie achter je aan
R1, R1, Circle, R2, Right, Left, Right, Left, Right, Left

Nooit politie achter je aan
Gebruik deze cheat niet als je al politie achter je aan hebt. Doe je dat wel, dan heeft het een omgekeerde werking; altijd politie achter je aan
Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, Triangle, Up

Zes sterren wanted level
Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, X, Down

Respect Upgrade
R1, R2, L1, X, Left, Right, Down, Up

Ladies Love CJ!
Circle, X, L1, L1, R2, X, X, Circle, Circle

Gang Hate
Alle gangs inclusief je eigen vallen je aan
Down, Up, Up, Up, X, R2, R1, L2, L2

Voetgangers vallen je aan
Down, Up, Up, Up, X, R2, R1, L2, L2

Rellen
Down, Left, Up, Left, X, R2, R1, L2, L1

Voetgangers met wapens
R2, R1, X, Triangle, X, Triangle, Up, Down

Meer bloed
Square, L1, Circle, Down, L1, R1, Triangle, Right, L1, X

Verander Character Model
Right, Right, Left, Up, L1, L2, Left, Up, Down, Right, Right

Sletten magneet
Trekt vrouwen aan met "speeltjes" in hun handen. CJ draagt nu het "gimp suit"
Square, Right, Square, Square, L2, X, Triangle, X, Triangle

Hoeren betalen je
Right, L2, L2, Down, L2, Up, Up, L2, R2

Strandsfeer
Overal mensen in strand kleding en CJ draagt een zwembroek met slippers!
Up, Up, Down, Down, Square, Circle, L1, R1, Triangle, Down.

Hitman bij alle wapens
Zorgt ervoor dat je wapen skill bij élk wapen 'Hitman' wordt
Down, Square, X, Left, R1, R2, Left, Down, Down, L1, L1, L1

Geef maximum respect
L1, R1, Triangle, Down, R2, X, L1, Up, L2, L2, L1, L1

Geef maximaal Sex Appeal
Circle, Triangle, Triangle, Up, Circle, R1, L2, Up, Triangle, L1, L1, L1

Geef maximaal voertuig skill (Fietsen, Vliegen, Varen etc.)
Square, L2, X, R1, L2, L2, Left, R1, Right, L1, L1, L1

Geef maximaal spieren
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Left.

Geef maximaal wapen skill
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Right.

Geef maximale dikte
Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Down.

CJ kan niet verdrinken
Als je deze cheat gebruikt kan je zolang als je wilt onderwater zwemmen, je luchtbalkje raakt nooit op!
Down, Left, L1, Down, Down, R2, Down, L2, Down

Smash n' Boom
Als je tegen een voertuig aan rijdt ontploft die
L1, L2, L2, Up, Down, Down, Up, R1, R2, R2

Harder slaan
Wanneer je iemand slaat, vliegt die een paar meter weg
Up, Left, X, Triangle, R1, Circle, Circle, Circle, L2

Mega Jump
CJ kan nu veel verder/hoger springen als normaal
Up, Up, Triangle, Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, R2, R2.

Gangs nemen de straten over
L2, Up, R1, R1, Left, R1, R1, R2, Right, Down.

Funhouse
San Andreas krijgt een feestuiterlijk. Overal Mr.Whoopee, Caddy's en Quads. Er lopen zelfs Clowns op straat! Ook CJ krijgt aparte kleding
Triangle, Triangle, L1, Square, Square, Circle, Square, Down, Circle

Rekruteer iedereen
Je kan iedereen rekruteren om je eigen kleine legertje te beginnen
Down, Square, Up, R2, R2, Up, Right, Right, Up

Recruteer iedereen (Rockets)
R2, R2, R2, X, L2, L1, R2, L1, Down, X
De gerekruteerde mensen krijgen nu een Rocket launcher als ze nog geen wapen hebben.

Ninja Theme
Alle voetgangers worden Aziaten met Katana's. Overal zie je PCJ600's, BF400's en FCR900's. Zelfs de politie is zwart met een katana.
X, X, Down, R2, L2, Circle, R1, Circle, Square
Auto Spawn Cheats

Spawn Hunter
Circle, X, L1, Circle, Circle, L1, Circle, R1, R2, L2, L1, L1

Spawn Tanker
R1, Up, Left, Right, R2, Up, Right, Square, Right, L2, L1, L1

Spawn Rhino (Tank)
Circle, Circle, L1, Circle, Circle, Circle, L1, L2, R1, Triangle, Circle, Triangle

Spawn Rancher
Up, Right, Right, L1, Right, Up, Square, L2

Spawn Bloodring Banger
Down, R1, Circle, L2, L2, X, R1, L1, Left, Left

Spawn Caddy
Circle, L1, Up, R1, L2, X, R1, L1, Circle, X

Spawn Hotring #101
R1, Circle, R2, Right, L1, L2, X, X, Square, R1

Spawn Hotring (andere versie)
R2, L1, Circle, Right, Up, Circle, R2

Spawn Limousine
R2, Up, L2, Left, Left, R1, L1, Circle, Right

Spawn Trashmaster
Circle, R1, Circle, R1, Left, Left, R1, L1, Circle, Right

Spawn Romero
Down, R2, Down, R1, L2, Left, R1, L1, Left, Right

Spawn Jetpack
L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right, L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right

Spawn Monster
Right, Up, R1, R1, R1, Down, Triangle, Triangle, X, Circle, L1, L1

Spawn Stuntplane
Circle, Up, L1, L2, Down, R1, L1, L1, Left, Left, X, Triangle

Spawn Parachute
Left, Right, L1, L2, R1, R2, R2, Up, Down, Right, L1

Spawn Quad
Left, Left, Down, Down, Up, Up, Square, Circle, Triangle, R1, R2.

Spawn Hydra
Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L1, Down, Up.

Spawn Vortex (hovercraft)
Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L2, Down, Down.

Spawn Dozer
R2, L1, L1, Right, Right, Up, Up, X, L1, Left.
Andere Auto Cheats

Alle auto's hebben nitro
Left, Triangle, R1, L1, Up, Square, Triangle, Down, Circle, L2, L1, L1

Vliegende boten
R2, Circle, Up, L1, Right, R1, Right, Up, Square, Triangle

Auto's vliegen over het water
Right, R2, Circle, R1, L2, Square, R1, R2

Auto's vliegen als vliegtuigen
Square, Down, L2, Up, L1, Circle, Up, X, Left

Eenpersoons drive-by
Je kan nu, net als in 2 player, drive-by's verrichten, maar nu zit je zelf achter het stuur!
Up, Up, Square, L2, Right, X, R1, Down, R2, Circle

Geblokkeerd verkeer
Het verkeer staat helemaal vast!
Circle, L2, Up, R1, Left, X, R1, L1, Left, Circle

Agressieve bestuurders
R2, Circle, R1, L2, Left R1, L1, R2, L2

Roze auto's
Circle, L1, Down, L2, Left, X, R1, L1, Right, Circle

Zwarte auto's
Circle, L2, UP, R1, Left, X, R1, L1, Left, Circle

Alleen zeldzame snelle sportwagens
Up, L1, R1, Up, Right, Up, X, L2, X, L1

Perfect rijden (nu rij je veel relaxter)
Triangle, R1, R1, Left, R1, L1, R2, L1

Snellere auto's
Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1

Blaas alle auto's op die dicht bij zijn
R2, L2, R1, L1, L2, R2, Square, Triangle, Circle, Triangle, L2, L1

Auto's vliegen de lucht in als je tegen ze botst
Als je met een auto tegen een andere auto aan rijdt vliegt die andere auto de lucht in
Square, R2, Down, Down, Left, Down, Left, Left, L2, X

Minder verkeer in de straten
X, Down, Up, R2, Down, Triangle, L1, Triangle, Left.

Alle taxi's hebben nitro
Up, X, Triangle, X, Triangle, X, Square, R2, Right.

Bunny Hop XXL
Als je nu gaat Bunny Hoppen (Fiets, L1 ingedrukt houden) kom je ontzettend hoog!
Triangle, Square, Circle, Circle, Square, Circle,Circle, L1, L2, L2, R1, R2.

Alle stoplichten op groen
Totale chaos op de wegen!
Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1

Allemaal saaie, oude auto's
L2, Right, L1, Up, X, L1, L2, R2, R1, L1, L1, L1

Plattenlands voertuigen 2
Triangle, Left, Square, R2, Up, L2, Down, L1, X, L1, L1, L1
Weer Cheats

Zonnig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Triangle

Extreem zonnig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Down

Regen
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Circle

Bewolkt
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Square

Mistig
R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, X

Oranje luchten
Left, Left, L2, R1, Right, Square, Square, L1, L2, X.

Zandstorm
Up, Down, L1, L1, L2, L2, L1, L2, R1, R2
Tijd Cheats

Tijd gaat sneller
Circle, Circle, L1, Square, L1, Square, Square, Square, L1, Triangle, Circle, Triangle

Tijd gaat slomer
Triangle, Up, Right, Down, Square, R2, R1

Slomere gameplay
Triangle, Up, Right, Down, L2, L1, Square

Altijd nacht
De ingame klok blijft stilstaan op 0:00. In het spel zijn rare weer effecten. Als je zelfmoord pleegt blijft de klok stil staan op 12:00.
Square, L1, R1, Right, X, Up, L1, Left, Left


Gast
Geplaatst op 06/04/2007
marey

86.83.167.213
waar is de piloooooot school mail me ff
marzweers@hotmail.com mail me ff
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
marey

86.83.167.213
waar is de piloooooot school mail me ff
marzweers@hotmail.com mail me ff
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
cees

86.88.51.246
wie weet een paar seks codes voor sanandreas op de computer
Gast
Geplaatst op 08/04/2007
kevin

84.29.72.202
weet iemand hoe je op san andreas playstation2 moet recruteeren? stuur e mail naar vvvfcvkevin@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 08/04/2007
kevin

84.29.72.202
of zet gewoon hier in dit gastenboek :)
Gast
Geplaatst op 08/04/2007
tja...

83.87.124.230
wie heeft het ECHTE code voor de pocket bike/ mini bike voor san andreas op de ps2?!!!
alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
kevin

84.29.72.202
weet iemand hoe je op san andreas playstation2 moet recruteeren? stuur e mail naar vvvfcvkevin@hotmail.com of zet gewoon en mailtje in het gastenboek.
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
davy

83.83.238.187
wie heeft er code's
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
kevin

84.29.72.202
ikke
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
nee man

24.132.90.154
de code voor mini bike is rondje links boven benden boven x 0 x
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
asd

86.87.148.251
dfasssssssssssregcv
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
tja...

83.87.124.230
die code van de minibike doet het niet :( wie heeft er egt de GOEDE voor san andreas op de PS2 !!!!!
alvast bedankt!!
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
je moeder is fucking lelijk

86.87.130.232
weet je,
die kode is fucking irritant
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
reageert op je moeder is fucki

86.87.130.232
dit is een onverasent moment van de imitanties onmogelijke schoonheid van het taal gebruik
groet,
gamecore redactie
Jule
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
76.67.67.67.67.fbi agent

86.87.130.232
je word meteen opgepakt wegens moeder belediging
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
marijn

81.69.7.12
all die mienybick codes doen he niet
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
tja...

83.87.124.230
komop he wie heeft nou het ECHTE GOEDE code van de minibike van san andreas op de PS2 of bestaat ie niet ik wil het echt graag weten
laterss
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
kevin!!!!!!!!!!!

84.29.72.202
weet iemand hoe je op san andreas playstation2 moet recruteeren? stuur e mail naar vvvfcvkevin@hotmail.com of zet gewoon en mailtje in het gastenboek.
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
jukelpomopd,g

81.83.113.26
een code sukkel
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
tja...

83.87.124.230
komop he wie heeft nou het ECHTE GOEDE code van de minibike van san andreas op de PS2 of bestaat ie niet ik wil het echt graag weten
laterss
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
mohammed

83.82.237.133
wat een codes zeg!
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
fgjtvgmeorhpqjjiho

83.82.237.133
blablabla ik heb alle gta's op mijn playstation vice city san andreas vice city stories liberty city stories gta 1 2 3 4 en ik krijg playstation 3
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
fgjtvgmeorhpqjjiho

83.82.237.133
blablabla ik heb alle gta's op mijn playstation vice city san andreas vice city stories liberty city stories gta 1 2 3 4 en ik krijg playstation 3
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
fgjtvgmeorhpqjjiho

83.82.237.133
als je me niet gelooft kom een keer langs utrecht 184 galgenwaard!
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
kevin

84.29.72.202
ik weet de code van recruteeren wel maar hoe doe je dat op de ps2? help me
Gast
Geplaatst op 12/04/2007


84.29.72.202
gtya [][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[]]]]]]]]]]]]]]]][[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
Gast
Geplaatst op 12/04/2007
pim

81.206.195.97
wie weet waar een minibike staat bij gta sanadreas
Gast
Geplaatst op 15/04/2007
CJ gta san adreas master

81.68.131.111
om iedereen the recruteeren heb je wel die cheat nodig maar dan druk je op L1 en dan pijltje oomhoog oke voor meer en je heb geen minibike als je dat ziet is cheat maar die zeg ik niet
Gast
Geplaatst op 17/04/2007
pim

81.206.195.97
waarom niet
voor de xbox
Gast
Geplaatst op 17/04/2007
awo

80.57.104.58
jullie zijn nets als putas pas gewoon die code van de pocket bike !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
bert007

81.241.5.230
ik weet nie hoe ge kun vriejen met een vrouw
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
pim

81.206.195.97
of een pocket bike
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
dylan

82.171.55.125
weet iemand waar je de codes in moet voeren voor de pc san adreas stuur een E mail naar dylanwals@tiscali.nl
Gast
Geplaatst op 20/04/2007
dries

62.195.152.254
ik heb er heel veeel codes als je mn msn naaam of mn eimail naam wildt voor coddes hier komt ie

drieswedzinga@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 20/04/2007
poep

82.171.92.251
www.cheatvillage.nl kan je kei veel cheats vinden!!
Gast
Geplaatst op 20/04/2007
ARNO

82.171.92.251
neuk je vader
Gast
Geplaatst op 20/04/2007
MASTER_AJAX(mike)

62.131.18.108
neej ik neuk me vader niet doehet maar lkkr zelf mongool
Member
Geplaatst op 12/06/2007
pokeden
als je codes wil moet je gewoon op google san andreas codes typen en dan zie je weet ik veel codes
Member
Geplaatst op 15/06/2007
barty
Dit is een best leuk spel, maar als je het te vaak speelt verveelt het.

en NIET SPAMMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Grand Theft Auto: San Andreas
Genre: Action
Platform: Playstation 2
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Rockstar
Uitgever: Rockstar Games
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers