Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Playstation 2 | Lord of the Rings: The Third Age
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Lord of the Rings: The Third Age

Als je het hebt over het levenswerk van J.R.R. Tolkien, dan heb je het natuurlijk over ‘Lord of the Rings’. De trilogie is, afgezien van de bijbel, het meest gelezen boek ter wereld. EA zag er geld in, en aangezien er al van alle delen een game was gemaakt, koos EA voor een andere aanpak; The Third Age.

De titel Lord of the Rings: The Third Age slaat natuurlijk op de derde era, de tijd waarin het spel zich afspeelt. De derde era werd ingeluid toen de ene ring van Saurons hand werd gehakt in de slag om Dagorad, en eindigde met de vernietiging van de ring. Kortom, hetzelfde tijdperk als waarin de film en het boek zich afspelen. Maar dit spel vertelt het verhaal van een totaal andere kant.

De queeste om de ring te vernietigen begon in de Gouw. Vier hobbits trokken vanaf daar naar het elvenrijk Rivendel, waar het negen man tellende reisgenootschap werd gevormd. De groep trok vervolgens langs de westkant van de bergenrug, en vervolgens door de grotten van Moria. Op dat moment begint de verhaallijn van deze game.

Berethor was op zoek naar Boromir, niet wetend dat deze zich onlangs bij het reisgenootschap gevoegd had. Terwijl hij door de bossen ten westen van Moria zwierf, werd hij aangevallen. Zijn pad werd gekruist door een drietal Nazgûls, slaven van de duistere heerser Sauron, ofwel ringgeesten. Zijn leven werd echter gespaard door een toevallig langs reizende elf, genaamd Idrial.

Deze groep reist vervolgens achter het reisgenootschap van de ring aan, af en toe nog wat resten vindend, zoals nasmeulende kampvuurtjes. Of je hoort de luide stem van Gandalf galmen door de mijnen van Moria. Af en toe ontmoet je hen zelfs. Een zeer origineel verhaal dus, dat nu en dan leuke passages oplevert.

Het gevechtssysteem is in het begin vrij simpel, maar wordt naarmate je in het spel vordert steeds uitgebreider. Het deed ons erg sterk denken aan Final Fantasy. Geenszins verwonderlijk aangezien Square Enix een fikse bijdrage heeft geleverd aan de productie van deze game. Nu zou dat een groot pluspunt kunnen zijn, maar dat is het helaas niet. De animaties van elke aanval duren zo lang, dat de gevechten gewoon traag zijn, en zodoende ook saai worden. En daar kun je, mits je een paar vijanden achterelkaar tegen het lijf loopt, best chagrijnig van worden. De game mag dan wel zo’n 40 uur gameplay bevatten, dit komt helaas mede door dit trage gedoe.

Verder is ook jammer dat je vijanden vrijwel alleen kunt tegengekomen in enkele schaarse en kleine gebieden. Hierdoor zullen wel enkele vijanden je pad kruisen, maar het zogenaamde trainen zit er niet in. Gespuis is wél in overdaad te vinden bij schatkisten, die meestal enkele nuttige voorwerpen kunnen bevatten, maar dit kan helaas niet veel goed maken. Bovendien bestaat het grootste deel van de map uit smalle paadjes waar je niet van af kunt wijken. Gelukkig zijn deze smalle paadjes dan weer niet lineair, en dat maakt wél een hoop goed.

En over alles klagen wat betreft de omgevingen is niet terecht. Ze zien er namelijk schitterend uit, zoals we dat van EA mogen verwachten. Ook de personages zijn duidelijk geanimeerd met oog voor detail. Zo zie je jouw personage altijd in je zelf samengestelde outfit, die je langzamerhand verzamelt tijdens je reis.

Verder dient nog even vermeld te worden dat er een spelmode aanwezig is genaamd 'het kwaad'. In deze mode kruip je in de huid van stinkend gespuis, en bekijk je het verhaal eens van de andere kant. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om met twee spelers te spelen, maar omdat één speler dan bijna alle controle heeft stelt dit niet veel voor. Toch een leuke extra, die het spel net dàt beetje leuker maakt.

Kortom, The Third Age is een goede en originele game, maar laat af en toe wat steekjes liggen. Drie appels, maar dan wel drie heerlijke appels van een goed merk. Ben je immers een fan van Role Playing Games of van Lord of the Rings, dan moet je dit spel gewoon hebben. Ben je dat niet, dan moet je er helaas niet te veel van verwachten.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 9
Geluid: 5
Houdbaarheid: 9
Speelbaarheid: 7
Eindoordeel: 7
+ Een oscar voor het verhaal
+ Prima graphics
+ Niet lineair
+ 40 uur speelplezier
+ Uitgebreid gevechtsysteem
- Smalle paden
- Trage animaties
- Kleine kans op encounters
Gast
Geplaatst op 25/07/2005
renee

84.27.10.65
HELP IK KOM NIET UI THE MINES OF MORIA
Gast
Geplaatst op 05/08/2005
glen

213.119.42.110
gebruik tijdelijke perfectie
Gast
Geplaatst op 22/08/2005
roelmaster

81.207.87.172
ik heb het al bijna uit gespeels al 84%
Gast
Geplaatst op 25/08/2005
roelmaster

81.207.87.172
ik heb maar 12 elvenmedicijn
Gast
Geplaatst op 10/10/2005
kajo

82.171.73.214
ben al bij helms deep(50%) best moeilijk deed 32000 schade:P
Gast
Geplaatst op 24/11/2005
thijs

84.27.196.216
i kkom niet uit west moria ik weet niej waar ik heen meot
Gast
Geplaatst op 22/02/2006
jessecycling

83.116.249.65
cool spel ik ben bijna uit moria niet zo moeilijk als je maar tijdelijke prefectie hebt
Gast
Geplaatst op 03/03/2006
Summy

81.241.212.123
Ik heb de game al uitgespeeld en ik vond het einde eigelijk heel stom waar je het moet opnemen tegen het oog.De graphics zijn wel super.
Gast
Geplaatst op 03/03/2006
Rob

84.27.143.132
Ik ben nou ook bij Helms Deep, best wel moeilijk, al mijn elfen medicijnen zijn op.
Gast
Geplaatst op 05/03/2006
Rob

84.27.143.132
Ik ben nou inmiddels alweer bij osgilliath, kom alleen niet voorbij het tweede gevecht met Gothmog
Gast
Geplaatst op 08/03/2006
robbe

81.246.157.7
81.246.157.7
Gast
Geplaatst op 08/03/2006
robbe

81.246.157.7
7.751.642.81 :pi
Gast
Geplaatst op 24/03/2006
killzone

192.87.49.2
saaie game, vooral multiplayer
Gast
Geplaatst op 02/04/2006
Lord of the rings FaN:)

81.207.33.138
Super cool spel man:O Alleen ik kom niet verder dan osgiliath Ghheheh
Gast
Geplaatst op 08/04/2006
arragon

81.83.104.220
zeg mannekes die moria stage die hebbe ik en mijne vrind op een half urke per moria stage uitgespeeld alles is togh uitgelegt en als je te wijnig elfenmedicijn hebt dan moetj je magie van het elfenmeiske trainen die kan zo een aanval van een dode speler weeer bijbrenge
Gast
Geplaatst op 27/07/2006
West-Moria??

83.180.23.199
Heej, ik kom maar niet uit west moria:s
weet iemand waar de kamer van de kronieken is? Geef aub/svp antwoord!
Gast
Geplaatst op 04/08/2006
milo van rees

217.120.196.96
ik ben nu in moria en heb tijdelijke perfecite als ik tegen de balrog moet
Gast
Geplaatst op 05/08/2006


81.206.83.180
heeft iemand een kaart op internet van rohan de warg caves..? ik kan die ridders nie vinde ... cool spel !
Gast
Geplaatst op 20/08/2006
glenn

213.17.52.241
eey ik ben bij die brug en kom niet verder bij sneeuw born bij die poorten
Gast
Geplaatst op 20/08/2006
000000000000000007

213.148.229.248
hoe moet je (.......) die balrog verslaan je gaat binnen een paar minuten dood.
Gast
Geplaatst op 21/08/2006
Marit

195.90.117.98
Wat een onbeantwoorde vragen!!
In grote lijnen: maak gebruik van de mogelijkheid om terug te reizen (bij een opslagpunt). Zo kun je uitgebreid oefenen en steeds sterker worden.
Voor onoverzichtelijke gebieden, zoals in Moria of bij heuvels en grotten van Rohan: hou altijd links of rechts aan, zo sla je niets over. En...: let goed op de rode bolletjes in de map, soms moet je terug om een opdracht te vervullen!

Wij hebben het spel al verschillende keren uitgespeeld. Soms is het vechten verschrikkelijk frustrerend doordat je vrijwel continu mist, maar afgezien daarvan: wij hebben vrijwel geen voorwerpen om te genezen nodig tot aan Sneeuwborn. We lossen alles op door niet te snel door alle regio's te gaan en door herhaaldelijk op te slaan (dan genees je weer volledig).

Ondanks onze successen zitten we nog wel met een onopgeloste vraag: wat kun je doen met je passieve vaardigheden??? Voor zover wij kunnen zien, kun je ze niet beïnvloeden en niet naar keuze inzetten. En van verreweg de meesten hebben we nooit enig resultaat gezien tijdens het spel, terwijl er ijzersterke vaardigheden tussenzitten... Iemand een idee?
Gast
Geplaatst op 30/08/2006


84.80.168.162
shut your mouth it is a niec game
Gast
Geplaatst op 31/08/2006
gabber

145.53.124.166
kheb hem al 8 keer uitgespeeld makkie

vragen vraag maar aan gabber
Gast
Geplaatst op 31/08/2006
gabber

145.53.124.166
de balrog is simpel allen je poppetje idrial moet het trukje aura van de valar kennen . doe dat trukje eerst op je zelf en dan op de andere
met die opa moet je iedere keer valar schicht doen zo heb ik hem verslagen
zal ik dan ook maar gelijk vertellen hoe je de baas moet verslaan sssssaaaauuuurrrroooonnnn.
je poppetjes moeten minimaal hoger dan level 90 zijn anders ben je zo dood.om hem te kunnen verslaan moet je alle eindtrukjes hebben. het duurt wel even voor dat je hem hebt verslagen . want hij heeft minstens 120.000 levens en de balrog maar 70.000 levens dus nog vragen vraag maar aan gabber
Gast
Geplaatst op 06/09/2006
dewi

84.87.142.28
ik kan niet eens het spel spelen want als ik nieuw spel doe gebeurd er niks er komt een beeld waar ergion op staat en nog iets in elven taal ik weet niet wat ik moet doen
Gast
Geplaatst op 20/09/2006


83.128.86.217
codes had codes nodig
Gast
Geplaatst op 20/09/2006
code man (hebben nie)

83.128.86.217
wil codes

Gast
Geplaatst op 30/09/2006
Big T

213.119.32.214
ik heb codes nodig weet iemand hoe dat je hadhod's moves moet unlocken zonder te vechten
Gast
Geplaatst op 07/10/2006
333 gang bang

84.196.3.242
wie heeft goeie codes :pp
Gast
Geplaatst op 07/10/2006
risje

84.26.71.171
hey mensen het is redelijk makkelijk je moet alleen zorgen dat je zoveel mogelijk van die attacks vol hebt en dat je aan het craften bent met baretor
Gast
Geplaatst op 23/10/2006
jasper

81.241.182.80
ik zit vast in rohan waar ge die ene met die speer kreeg zijn is umm eadon denk ik na eadon kom je dode mensen tegen en wat moet ik dan doe ik zit daar 3 maand vast
Gast
Geplaatst op 24/10/2006
jasper

81.241.44.193
hier ben ik weer ik heb het de vorige keer niet goed uitgelegd na eadon kom je bij dode mensen der komt geen filmpje en dan maar als ik verder ga kan ik niet verder hoe komt dat wat moet ik doen willen jullie mij astublief helpen ik smeek het jullie
Gast
Geplaatst op 24/10/2006
jasper

81.241.44.193
hallo nog niet geantwoord op mijn vraag die ene hier die west moria??? als naam heeft ik zal willen helpen maar ik weet eigen lijk niet meer wat die kamer van de kronieken is als je meer informatie geeft zal ik het je vertellen
Gast
Geplaatst op 28/10/2006
jasper

80.201.40.52
astublief antwoord op mijn vraag

zie vraag datum 24/10/2006
Gast
Geplaatst op 31/10/2006
jasper

81.240.164.179
antwooooooooord op mijn vraag astublieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 09/11/2006
jasper

80.201.148.21
astuuuuubllllllllllllllllllllieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefffff binnen een maand moet ik da spel teruggenen aaaannnnnntttwwwwwwoooooooooooooorddd opmijjn vraag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 09/12/2006
Robin

84.25.3.6
Je moet gwn dorrloppe bij moria dat is nog super makkelijk en het is geen doolhof k kan het helemaal uit me kop en er zijn bijna geen cheats helaas tus dat helpt niet en weet je wanneer het pas egt moeilijk wordt bij Osgiliath 7 Nazguls op draken die je oet verslaan
Gast
Geplaatst op 10/12/2006
jasper

80.201.204.135
goed dat je dat zij maar nu toch hier bent kun je ook op deze vraag antwoorden dina eadon kom je bij dode mensen der komt geen filmpje en dan maar als ik verder ga kan ik niet verder hoe komt dat wat moet ik doen willen jullie mij astublief helpen ik smeek het julliet is mijn vraag
Gast
Geplaatst op 30/12/2006
calvin

83.83.166.197
hoe kan ik gassies wisselen? kan iemand me dat effe zeggen
Gast
Geplaatst op 30/12/2006
justin

83.83.166.197
vet spel maar hoe kan ik multieplayer doen??
Gast
Geplaatst op 30/12/2006
justin

83.83.166.197
sorry maar ik heb het fout ge tiept daar boven me dus ik wil het efe goed zeg hoe kan je multieplayer doen?? en hoe kan je gassies wiselen geef snel andwoord alsjeblieft
Gast
Geplaatst op 31/12/2006
calvin

83.83.166.197
komt er wel eens iemand hier
Gast
Geplaatst op 31/12/2006
alex

84.24.64.107
Zet in het optie menu co-op aan..
Gast
Geplaatst op 31/12/2006
jasper

80.201.41.210
grrrrrr hoe vaak !!!!!!! heb ik niet getijp voor te antwoooorden op mijn vraag !!!!!!!!!!!!!! ik zal het nog een keer herhalen na eadon kom je bij dode mensen der komt geen filmpje en dan maar als ik verder ga kan ik niet verder hoe komt dat wat moet ik doen
Gast
Geplaatst op 01/01/2007
calvin

83.83.166.197
thx
thx thx
Gast
Geplaatst op 01/01/2007
justin

83.83.166.197
thx thx thx maar hoe kan je dat gebruiken het staat zwart ik zit in disc 2 geef snel andwoord aljeblieft
Gast
Geplaatst op 01/01/2007
justin

83.83.166.197
ik hat het verkeert ge tiept
je hebt tog gezecht hoe je gassies moet wiselen
alex die staat zwart hoe kan ik hem dan gebruiken kan je het snel zegen alsjeblieft?
Gast
Geplaatst op 01/01/2007
calvin

83.83.166.197
hoe kan je gassies wisselen in gevecht
en ik snap niet hoe je co-op aan doet dan komt er een x achter en dan??
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
tankie

213.93.234.204
kan iemand mij zeggen hoe je bij de brug van rohan het derde gevecht wint
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
tankie

213.93.234.204
of moeten je poppetjes op een lvl limiet zitten?
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
zajcro

81.164.3.232
e waar ligt de brug van khazad-dum in moria ik vind die niet plz geef een antwoord
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
jasper

81.241.183.215
ik zal proberen te antwoorden op al jullie vragen op justins en calvins vraag kan ik niet antwoorden want dat weet ik zelf ook niet maar op tankies en zajcros vraag kan ik wel antwoorden voor tankie moet je gewoon jepersonages trainen in de vorige levels en voor zajcro gewoon proberen door te lopen desnoods probeer je elke weg te nemen als je het niet snapt zal ik het beter proberen uitlegen maar ik zit ook nog met mijn vraag
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
tankie

213.93.234.204
wat is jou vraag dan
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
tankie

213.93.234.204
maar jasper welk level moeten ze allemaal zitten?
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
jasper

81.241.183.215
je personages moeten gewoon goede aanvallen hebben en een goede uitrusting hoe ik het heb gedaan is het gewoon op easy zetten dan die elf in het team voor je gezondheid te herstellen en hadhod had ik goed getraind en ik heb ook berethor erin gezet je moet voral gadrial hadhod en berethor trainen en het vooral op easy zetten mijn vraag vind je ergens boven succes !!!!
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
jasper

81.241.183.215
o ja altijd als je een gevecht gewonen hebt moet je het saven dan herstellen je personages als je nog is antwoord vertel me dan wel welke beste krachten je hebt met je team en train hadhod best niet met magie
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
justin en calvin

83.83.166.197
jasper wil je het beter uitlege alsjeblieft
ik zit in disc2 is echt moelekme broer ook zit ook in disc 2 maar hoe moeten gassies wiselen want je krijgt iemand van 35 maar van haar is ales level 5 dat is ire :( dus kan je efe goed uitlegwen hoe je gassies wiselt?
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
jasper

80.201.148.61
ik zal proberen te helpen maar momenteel weet ik ook niet wat je moet doen ik zit ook in de nesten als jullie dit weten zal ik alles om jullie bij rohan kom je na eadon doode mensen tegen ik heb rond gekeken in rohan maar niks te zien der zit zelf geen rode bol op de kaart als jullie hebben geantwoord zal ik proberen te zoeken maar ik beloof niks willen jullie antwoorden op mijn vraag tot de volgende keer
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
jasper

80.201.148.61
sorry dat ik ergens fout getijpt heb
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
jasper

80.201.148.61
ik kan mijn vraag met andre woorden geven hope raak ik in helmsdiept
Gast
Geplaatst op 04/01/2007
jasper

80.200.83.110
nou willen jullie niet de cheat codes ik weet het al hoe je het moet doen maar niet zonder te antwoorden op mijn vraag
Gast
Geplaatst op 04/01/2007
jasper is gek

83.83.166.197
jasper is gek ben ik hahah
Gast
Geplaatst op 04/01/2007
ricki

81.240.175.67
hallo ik ben die ene die zee dat jasper gek is die legt da allemaal nie goe uit ik zal dat wel doen tankie je poppetjes moeten van 100000000000 dit level zijn voor zarjcro moet gewoon staaren naar het beeld en je tand er uitrekken en voor die met de gassies moet ge naar winx kijken en je zult wat je moe doen vinden jullie ook winx zo leeuk voor jonges en ik ben al bijna 16 en kijk nog steeds naar de teletubies en iik ben natuurlijk ook knap met al mijn vet en puisten en mijn haar dat een meter omhoog staat en digimon vind ik kei cool ja vind gelle da ook en ik ben verliefd op teckna van winx en mijn leraras en ik ben ook verliefd op iedereen die op gamescore zit zo doe wat ik heb gezegt en lees ook mijn vorige text jasper is gek ben ik hahah dat heb ik gestuurt man
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
jasper is gek

81.240.160.187
wtf ik zen die ricki wel ni eh
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
ricki

81.240.170.24
ik ben een kakje en ik denk dak heel mooi ben me men schoon vet en pukkels
iedereen houdt vn mij
en srr jasper dak da gezegd heb ma das gwn omdak vn u hou enja zo wilk da duidelijk make e :d
kusje kusje
en hier is u antwoord ..
peuter in je neus tterwijl je de playstation naar buiten smijt bij de buren en als je geen buren hebt dan smijt je dat gwn op straat eh:d
en dan zal je wel verder rake ze:o
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
:p

81.240.170.24
frbfdgrd
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
thtrh

81.240.170.24
fuemhfmzefhze zefiheof heroefjezoi fheofierf ezrfohezroifh ezrfhezrof zfohze eropfh erpufhezpofhzepifh ezpfzeuipfh ezrpifh eziufhezruip upfi hezri fuer zipfezfhzeiopfu zepif ezrpifeif zeifeizf ezpir ffezrf ezrfez pzep jfjffjfj j uf ufezipfhezprf zpfhe rfiue fuer fpir fzerpfzefezfhezpfzef hf urip fp periezf ezupif ez erz p
en das de code
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
thtrh

81.240.170.24
fyuhgvugvhxfdhugbnuxdgbvugxbcudgfucbdxgucgxusgfvgrfgrygcrgrryrcbfgesibgceqcfbqrgfcygfibgucvybrbcgizgbcviebvyvgbebvucebgfciavgybgaivgbyvigygifygyfvgrirgvyoivgpitpynupv vhgc ygcgcgycifgrizaauyyfatftftcitagfffffffffffffffcgfizgigua
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
ricki

81.240.170.24
hallo weet iemand nog hoe ik heet ik ben da vergete
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
ricki

81.240.170.24
he kijk iedereen ik weet het alfabed azertyuiopqsdfghjklmwxcvbn zo leren wij het alfabed lalalalalalalalalalalaaaaaaaaaaalallllllaaaaaaaaaaaaalalalatralalaltrala laaaaaaa lalatralatrla lala iiiiiiiiikkkkkkkkkkkk bbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn mmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafghgfvtvrhcgtvyvxyyftfttfytvzt[zycvfevtdfrfcyctrfcyfvtaru zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik heb een nieuwe vriend thrth mpooie naam he mmmmmmmmmmmmmooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeee nnnnnnnnnnnnnnnzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ycvetcrfvytvrfz§frytdtrfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ik ben ricki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lalaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik ga naar bed daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggggggggggggggggg
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
jan

81.240.170.24
sorry ik heb da allemaal gedaan met ricki thtrh en die andere maar geef toe da da grapig was en sorry jasper is gek en ik heb een vraag waar is morwens familie en hoe raak je in helmsdeep
Gast
Geplaatst op 06/01/2007
jasper

81.241.190.140
wa een onozele dingen die er de laaste tijd komen maar kan niemand een keer nuttigs zeggen ik probeerde iedereen te helpen maar niemand heeft nog aaltijd iets gezegt ik vraag het dan nog een keer hoe raak je in helmsdeept en ik wil nu antwoord ik zit al zolang vast in rohan dat mijn personages van lv 40 naar lv 94 gegaan en bijna al mijn personages kennen al huun eindtrucks
Gast
Geplaatst op 07/01/2007
jasper is gek

80.201.149.34
kakakakakaka
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
tankie

213.93.234.204
kan iemand mij vertellen hoe je grima en die twee uruk hai verslaat
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
jasper

87.65.74.51
heeft mijn antwoord gehelpt de vorige keer laat ook maar je moet tijdelijke perfectie h
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
jasper

87.65.74.51
oeps foutje je moet tijdelijke perfectie halen en doe je het tegen grima na dat je grima hebt verslagen moet je de laatste poort openen in de grotezaal vind je zoiets om te openen dan ga je uit de grote zaal en dan zie als je naar beneden gaat de laatste poort dan ben je eindelijk uit de sneeuwborn als je eruit bent zie je een grot daar moet ge gewoon doorloppe als je dat ook hebt gedaan moet ge nog even doorlope en dan komt er een filmpje en dat filmpje gaat over de nieuwe personage die je hebt vrijgespeeld eadon! nadat je eadons vijanden hebt verslagen zie je allemaal dode mensen daar weet ik niet wat ge moet doen daar zit ik vast als jij daar wel verder kan laat me dan asjeblief weten wat gemoet doen
Gast
Geplaatst op 11/01/2007
tankie

213.93.234.204
jasper je moet bij die dode ventjes het gevecht winnen en dan recht door blijven lopen
Gast
Geplaatst op 11/01/2007
jasper

80.201.43.72
ja maar welk gevecht of mischien ligt het aan het spel want ik kan niet door wil je meer uitleg geven
Gast
Geplaatst op 11/01/2007
tankie

213.93.234.204
als morwen daar ziet dat haar ouders dood liggen dan komt op het gegeven moment een flikker op een warg en die moet je verslaan of loop eventuel naar rechts daar
Gast
Geplaatst op 11/01/2007
tankie

213.93.234.204
kan iemand mij uitleggen hoe je bij helms deep als je aragorn meegeholpen hebt en je wint dat gevecht met aragorn hoe moet je dan verder komen bij het tweede gevecht dat je krijgt
Gast
Geplaatst op 11/01/2007
jasper

80.201.43.72
dankje tankie als ik verderraak zal ik helpen
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
bonno

82.171.28.161
hoe k0m j aan al die chille spullen die ze bij kwaad allemaal hebben
Gast
Geplaatst op 15/01/2007
gerjanne

86.95.165.128
ik ben de riolen uit maar dan moet ik die ring geesten verslan maar dat moet ik alleen doen met adrel en berthenor maar kom er niet voorbij heeft iemand een tip.
Gast
Geplaatst op 15/01/2007
bonno

82.171.28.161
gerjanne je moet gewoon eerst macht van de valar op allebij doen en dan aanvalle
Gast
Geplaatst op 26/01/2007
tankie

213.93.234.204
is hier nog wel eens iemand
Gast
Geplaatst op 15/02/2007
joey smits

86.91.147.155
waar kan je het spel kopen stuur naar mijn hotmail
joey_smits9@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 15/02/2007
joey smits

86.91.147.155
zeg het a.u.b. ik moet hem hebben!!!

b.v.d.
Gast
Geplaatst op 15/02/2007
jasper

81.245.10.27
ik heb het voor 5euro gekocht in extra-zone nog in januari
Gast
Geplaatst op 18/02/2007
Thijs

86.88.161.96
hoe vinden jullie het spel nou, zijn die langzame gevechten enz. nou héél erg irritant of is het een leuke game?
Gast
Geplaatst op 18/02/2007


86.88.161.96
trouwens, als ik hem koop, voor maar 15 euro hebben ze hem bij mij bij de bart smit... :P
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
Gandalf the White

81.69.178.229
Mense kinderen, een site vol met spel fouten.
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
Gandalf the White

81.69.178.229
Op een mooie zondag-morgen rond tiene:, ...een hele vrije-dag nog voor me liggen. ....Zzz..zz... Gamen!!! Gordijnen nog lekker dicht, heerlijk donker. Zet m'n Gamecube aan stop LOTR Third Age -CD erin. Big Plasma scherm aan de muur hangen. Plof weer in m'n bed ...enz. :-P ...Door zo het spel te spelen lekker in je bed, merk eigenlijk pas hoe leuk het is en hoe goed het gemaakt is.
Een beetje jammer om LOTR aan een pokémon achtige gevechten te koppelen maarja. Daarin-tegen hoef je niet met zwetende handen aan de controller te zitten om die gevechten te spelen. Het Level up systeem vond ik erg goed en ook de karakters waren goed uitgedacht. De Uruk-Hai werden steeds sterker..t'was een uitdaging voor mij om ze te verslaan.
Zeker Als je een LOTR-fan bent is dit een goede game. Tusendoor nog even mee kijken met de stukjes van de film. Helemaal TOP! Meer dan 30 uur speel plezier .. wat wil je nou nog meer?!
...Volgende zondag-morgen NFS Carbon of Resident Evil 4, of toch maar Thid Age??? :)
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
Gandalf the White

81.69.178.229
Nog 'leuke' vragen?, stel me die gerust Groeten Gandalf the White ;-)
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
amriet

84.104.242.73
hey ik ben nu in rohan en ik mmoet alle poorten open maken naar ik heb 3porten open gemaakt maar ik weet niet hoe ik die andare poorten moet open makeik kom niet boven op de berg waar ik die poort kan open maken ik heb de eerste 3 maar nu de andere maar hoe...?
Gast
Geplaatst op 01/03/2007
tankie

213.93.234.204
hoe moet je dat tweede gevecht winnen in helmsdeep als je aragorn hept geholpen
Gast
Geplaatst op 02/03/2007
Aragorn 3

84.85.198.95
ik zit nu in Osgiliath maar aan het eind roept die gormoth steeds weer nieuwe enemy's op. En zelf is hij haast niet te verslaan! Weet iemand een manier behalve perfect mode?
Gast
Geplaatst op 02/03/2007
Aragorn 3

84.85.198.95
Oh ja en tankie, ik heb 1 dag de hele dag zitten trainen in lvl en skills. Met Hadhod heeb ik met axe craft Durin Wrath en Berethor hoeft alleen nog maar Gondor Rampage en daarmee is hij op de helft. Idrial heeft nu iets van Valorious Haste en hoeft ook nog maar 2 in spirit powers. :)
Gast
Geplaatst op 06/03/2007
tankie

213.93.234.204
maar ik wil weten hoe je dat tweede gevecht wint!
Gast
Geplaatst op 07/03/2007
vinzzzz

81.242.117.35
kan iemand alsjebleift alsjeblieft zeggen waar de kamer van de kronieken is??????????????????,,
Gast
Geplaatst op 14/03/2007
maarten

86.91.105.72
De kronieken is bij het graf van de dwergen koning
Gast
Geplaatst op 03/04/2007
ben

81.241.182.231
heeft iemand vragen ik heb het spel al 7 keer uitgespeeld
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
tankie

213.93.234.204
ben weet jij hoe je het tweede gevecht na aragorn wint in helmsdiep
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
maarten

86.91.105.72
het spel is hatstike makelijk ik heb het in 4dagen uit gespeeld
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
ben

87.65.64.165
tankie je moet gewoon veel elfemedicijnen heben en je moet gadriel gebruiken in het gevecht

anders gezegd gewoon gadriel trainen
Gast
Geplaatst op 12/04/2007
lenn

85.146.121.167
bij het gevecht in helms deep, als je aragorn geholpen hebt, moet je van berethor en dan leiderschap en dan hou stand gebruiken zodat je immuun wordt voor verdoving
Gast
Geplaatst op 12/04/2007
lenn

85.146.121.167
maar k vin t wel raar want op sommige sites zie je dat je met zn vieren kan vechte of dat berethor een speer heeft maar bij mij op de ps2 is dat heel nie so je kan alleen met zn 3en en je moet dan telkens wisselen
Gast
Geplaatst op 12/04/2007
lenn

85.146.121.167
maar osgiliath is ookwel simpel, bij dat 2e gevecht met gothmog op zon brug moet je de boogschutters late voor wat ze zijn en alleen gothmog en dat gastje beneden ernaast aanvalle. als er 2 of meer dood zijn van kwaad in dat gevecht doet gothmog weer zwarte poort en dan worden alle vijanden weer bijgevuld. tegen de nazgûl die je later krijgt moet berethor schild van moed kunnen zodat je niet door angst verlamd wordt
Gast
Geplaatst op 12/04/2007
lenn

85.146.121.167
nog meer vrage??
want ik heb dat spel gister uitgespeeld maar t is wel een raar eind want je staat op zon stom oog in te hakke
Gast
Geplaatst op 15/04/2007
lenn

85.146.121.167
en als elegost bij osgiliath verminkend schot kan moet je die ook gebruike tege nazgul
Member
Geplaatst op 03/05/2007
robbie11
wie heeft er codes voor mij
als die er zijn
Member
Geplaatst op 03/05/2007
robbie11
is hier nog wel is iemand op
Member
Geplaatst op 03/05/2007
robbie11
hoe hoog zaten jullie mannen in helmsdiepte
Member
Geplaatst op 03/05/2007
robbie11
weet iemand hoe je op het einde ongeveer in helmsdiepte van 3 berserkers en 1 trol moet winnen en daarna nog een keer 1 trol en nog een keer 3 berserkers
Member
Geplaatst op 03/05/2007
robbie11
lenn wil plz antwoord op me vraag stellen
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Lord of the Rings: The Third Age
Genre: Action
Platform: Playstation 2
Aantal spelers: 2
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: E.A.
Uitgever: Electronic Arts
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers