Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Gamecube | Animal Crossing
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Animal Crossing

Realiteit wordt door gameontwikkelaars telkens weer nagebootst. De ene doet dit door het er allemaal zo realistisch mogelijk uit te laten zien en de ander door gevolgen te geven aan handelingen. Nintendo doet het op zijn manier: de tijd tikt door en er gebeuren dingen in het spel, of je er nu bij bent of niet!

Het klinkt allemaal erg warrig, maar het wordt op een gegeven moment allemaal duidelijk. In het spel zit een ingebouwde kalender waarop werkelijke feestdagen staan, zoals kerst. Ook zal er op een gegeven moment gevraagd worden om bijvoorbeeld je verjaardag op te geven. Zo raakt je werkelijkheid steeds meer verwikkeld in de game, en dat moet verslavend werken.

In de basis heb je de mogelijkheid om in de ronde te lopen en klusjes voor je dorpsgenoten op te knappen. Op deze manier kom je aan geld en spullen. Dit kunnen bijvoorbeeld meubels zijn die je zelf in je huis mag plaatsen, of ruilmiddelen. In het Museum kun je bijvoorbeeld waardevolle (maar verder nutteloze) spullen kwijt.

Een werkelijk doel in dit spel is er niet. Dat is meteen een groot pluspunt, maar tevens ook weer een groot nadeel. Je kunt doen en laten wat je wilt, rondjes lopen, met mensen kletsen, brieven schrijven, spullen verkopen of andere leuke dingen. Maar op een gegeven moment, dan boeit het je allemaal niet meer. Het is telkens meer van hetzelfde en op een gegeven moment heb je alles wel zon beetje gezien. Tenminste, dat denk ik. Ik heb het spel natuurlijk ook geen maanden gespeeld, dus weet ik niet precies hoe dit zich ontwikkeld, maar ik kan je aangeven dat de kans erin zit dat dit al vrij snel saai gaat worden.

De graphics van Animal Crossing Zien er overjarig uit. Dat dit spel feitelijk is ontstaan vanuit een N64 poort moge duidelijk zijn: fletse kleuren, ongedetailleerde texturen, simpele omgeving en slappe animatie. Het geluid voelt ook verjaard aan. De spraak is verschrikkelijk (blablabla-geluiden) en de achtergrond muziek simpel (wel kun je die zelf componeren). Op dit gebied laat Animal Crossing echt te wensen over!

Ondanks de slechte graphics en geluid is Animal Crossing een bijzondere game, en dat heeft te maken met de link met realiteit. Op je verjaardag cadeautjes krijgen, in de winter in de sneeuw spelen en zomers lekker vissen. Het klinkt heel uitnodigend om eens terug te komen op bijzondere dagen. Ook zijn er zoveel zaken die je kunt verzamelen en waar je heen kunt gaan. En het leukste is nog wel dat je dit spel eigenlijk met meerdere kunt spelen, maar niet tegelijkertijd! Als ik bijvoorbeeld klaar ben kan mijn zus of mijn moeder het spel starten. Ze kan dan in haar eigen huisje gaan wonen en dan kunnen we berichten achter laten aan elkaar. We kunnen post verzenden die de volgende dag aankomt of zaken aan elkaar verkopen. Het leukste is natuurlijk als je je hele familie zover krijgt om een virtuele representatie van zichzelf te laten maken in Animal Crossing!

Technisch heeft dit spel heel van opslaggeheugen nodig. Gelukkig krijg je er een memory card bij, en die zal dan ook geheel gevuld worden met Animal Crossing data! Wil je echter naar een ander dorp, dan heb je een tweede memory card nodig! Dit wordt echt te zot voor woorden! Ook zul je de GBA link optie moeten gebruiken wil je alle opties die het spel te bieden heeft gebruiken.

Animal Crossing is een zeer vernieuwend spel, en dat verdient respect. Net als in het echte leven is dit spel een beetje saai, maar desondanks is dit een vermakelijke ervaring. Voor de echte actie freaks is dit spel absoluut niet geschikt. Ook mensen die niet zelf vermaak op kunnen zoeken zullen met Animal Crossing van een koude kermis thuis komen. Maar voor iemand met een grote fantasie en inlevingsvermogen, die niet te beroerd is om zelf vermaak op te zoeken, is dit spel een zeer geschikte keus.

Het eindcijfer voor dit spel is dus mijn mening, en ik vind het wat aan de saaie kant. Ik kan me echter goed voorstellen dat er mensen zijn die hier helemaal wild van worden. Dus: schat je eigen kansen in en beslis zelf of dit spel de aanschaf waard is of niet!

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 3
Geluid: 3
Houdbaarheid: 9
Speelbaarheid: 7
Eindoordeel: 7
+ Verslavend effect
+ Leuk met meerdere
- Slechte Graphics
- Slecht Geluid
- Wordt op den duur saai
Member
Geplaatst op 26/12/2005
yurina
Ik heb een tijdje geleden op tv een review gezien, maar ik twijfel of ik dit spel echt wil hebben. Als het zoiets is als de Sims la Nintendo (maar dan anders) zou het wel leuk kunnen zijn.

Is dit spel eerder op de N64 verschenen? Dat maak ik op uit deze review, vandaar deze vraag.
Gast
Geplaatst op 05/01/2006
xxxsamxxx

81.205.46.222
moet dit spel leuk zijn?
Gast
Geplaatst op 09/03/2006
lala

62.238.5.195
dit i nix vergeleken met goldeneye rogue anget
Gast
Geplaatst op 17/07/2006
Candy-Crayon

81.207.186.148
Ik ben erg dol op dit genre, ik ben ook helemaal wild van bijv. Harvest Moon e.d., en dat je bijv. je eigen patronen voor kleding en meubels kan ontwerpen spreekt mij wel aan.

@yurina, dit spel is alleen in Japan op de 64 verschenen.
Gast
Geplaatst op 01/08/2006
anoniem

82.161.66.112
Ik vind het een heel leuk spel. Het is vooral goed gemaakt dat de tijd hetzelfde is als in het echt.
En dat je kunt veranderen van kleding, je eigen huis inrichten vind ik ook heel leuk.

Ik vind spellen waar je je eigen huis moet maken en zo zoals: harvest moon en de sims heel leuk
Gast
Geplaatst op 14/08/2006
Game Player

84.197.149.129
Animal crossing is lik superfun:p alle tis echt lik harvest moon ma ge loopt dan gwn in een real life stad

gwn zalig tijdverdrijfje
Gast
Geplaatst op 31/08/2006


82.157.153.165
Het is gewoon ver cool!

Relaxt man:D
Gast
Geplaatst op 08/12/2006
Linkster

81.70.131.45
ja tis super duper leuk maar dat snappen de mensen die zo'n review schrijven niet!
Gast
Geplaatst op 21/03/2007
rxibh]

219.68.186.203
[a href= http://asian-woman-video.womasia.info/asian-girl-woman.html ]asian girl woman[/a] [url=http://asian-woman-video.womasia.info/asian-girl-woman.html]asian girl woman[/url]
Gast
Geplaatst op 21/03/2007
rxibh]

124.114.174.57
[a href= http://asian-woman-video.womasia.info/asian-girl-woman.html ]asian girl woman[/a] [url=http://asian-woman-video.womasia.info/asian-girl-woman.html]asian girl woman[/url]
Gast
Geplaatst op 23/03/2007
tmjgr]

68.192.63.251
[a href= http://asian-woman-video.womasia.info/asian-sexy-woman.html ]asian sexy woman[/a] [url=http://asian-woman-video.womasia.info/asian-sexy-woman.html]asian sexy woman[/url]
Gast
Geplaatst op 23/03/2007
xtafy]

89.100.186.96
[a href= http://sexy-russian-woman.superrwm.info/russian-woman-guide.html ]russian woman guide[/a] [url=http://sexy-russian-woman.superrwm.info/russian-woman-guide.html]russian woman guide[/url]
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
tlpfw]

218.32.136.31
[a href= http://dating-russian-woman.superrwm.info/glamour-model-nude-posing-russian.html ]glamour model nude posing russian[/a] [url=http://dating-russian-woman.superrwm.info/glamour-model-nude-posing-russian.html]glamour model nude posing russian[/url]
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
tlpfw]

61.185.59.130
[a href= http://dating-russian-woman.superrwm.info/glamour-model-nude-posing-russian.html ]glamour model nude posing russian[/a] [url=http://dating-russian-woman.superrwm.info/glamour-model-nude-posing-russian.html]glamour model nude posing russian[/url]
Gast
Geplaatst op 25/03/2007
wohsq]

201.211.25.105
[a href= http://nude-russian-woman.superrwm.info/russian-wife-for-sale.html ]russian wife for sale[/a] [url=http://nude-russian-woman.superrwm.info/russian-wife-for-sale.html]russian wife for sale[/url]
Gast
Geplaatst op 25/03/2007
hquye]

86.111.96.165
[a href= http://russian-woman.superrwm.info/nude-russian-model.html ]nude russian model[/a] [url=http://russian-woman.superrwm.info/nude-russian-model.html]nude russian model[/url]
Gast
Geplaatst op 25/03/2007
hquye]

210.221.171.35
[a href= http://russian-woman.superrwm.info/nude-russian-model.html ]nude russian model[/a] [url=http://russian-woman.superrwm.info/nude-russian-model.html]nude russian model[/url]
Gast
Geplaatst op 26/03/2007
oxziu]

211.97.62.61
[a href= http://russian-woman.superrwm.info/sexy-russian-woman-picture.html ]sexy russian woman picture[/a] [url=http://russian-woman.superrwm.info/sexy-russian-woman-picture.html]sexy russian woman picture[/url]
Gast
Geplaatst op 26/03/2007
oxziu]

123.98.170.250
[a href= http://russian-woman.superrwm.info/sexy-russian-woman-picture.html ]sexy russian woman picture[/a] [url=http://russian-woman.superrwm.info/sexy-russian-woman-picture.html]sexy russian woman picture[/url]
Gast
Geplaatst op 28/03/2007
udhra]

217.219.61.226
[a href= http://kyra.zyguo.info/asian-wife-marriage.php ]asian woman nude gallery[/a] [url=http://kyra.zyguo.info/asian-wife-marriage.php]asian woman nude gallery[/url] [a href= http://maggie.zyguo.info/sexy-asian-model.php ]asian teen nude picture[/a] [url=http://maggie.zyguo.info/sexy-asian-model.php]asian teen nude picture[/url] [a href= http://nicole.zyguo.info/asian-love-woman.php ]hot naked asian woman[/a] [url=http://nicole.zyguo.info/asian-love-woman.php]hot naked asian woman[/url]
Gast
Geplaatst op 30/03/2007
drwhq]

201.74.46.243
[a href= http://sabrina.zyguo.info/bride-mail-nude-order-asian.php ]sexy asian female[/a] [url=http://sabrina.zyguo.info/bride-mail-nude-order-asian.php]sexy asian female[/url] [a href= http://lillian.zyguo.info/asian-male-nude.php ]asian sex video woman[/a] [url=http://lillian.zyguo.info/asian-male-nude.php]asian sex video woman[/url] [a href= http://amaya.zyguo.info/free-asian-nude.php ]asian woman personals[/a] [url=http://amaya.zyguo.info/free-asian-nude.php]asian woman personals[/url]
Gast
Geplaatst op 30/03/2007
drwhq]

200.127.45.118
[a href= http://sabrina.zyguo.info/bride-mail-nude-order-asian.php ]sexy asian female[/a] [url=http://sabrina.zyguo.info/bride-mail-nude-order-asian.php]sexy asian female[/url] [a href= http://lillian.zyguo.info/asian-male-nude.php ]asian sex video woman[/a] [url=http://lillian.zyguo.info/asian-male-nude.php]asian sex video woman[/url] [a href= http://amaya.zyguo.info/free-asian-nude.php ]asian woman personals[/a] [url=http://amaya.zyguo.info/free-asian-nude.php]asian woman personals[/url]
Gast
Geplaatst op 30/03/2007
drwhq]

82.155.4.77
[a href= http://sabrina.zyguo.info/bride-mail-nude-order-asian.php ]sexy asian female[/a] [url=http://sabrina.zyguo.info/bride-mail-nude-order-asian.php]sexy asian female[/url] [a href= http://lillian.zyguo.info/asian-male-nude.php ]asian sex video woman[/a] [url=http://lillian.zyguo.info/asian-male-nude.php]asian sex video woman[/url] [a href= http://amaya.zyguo.info/free-asian-nude.php ]asian woman personals[/a] [url=http://amaya.zyguo.info/free-asian-nude.php]asian woman personals[/url]
Gast
Geplaatst op 01/04/2007
xfpls

68.195.61.94
[a href= http://cialis.ozomw.info/accounts-receivable-specialist.html ]employment opportunities for child life specialist[/a] [url=http://cialis.ozomw.info/accounts-receivable-specialist.html]employment opportunities for child life specialist[/url] [a href= http://viagra.ozomw.info/viagra-uses-elderly.html ]viagra weekender[/a] [url=http://viagra.ozomw.info/viagra-uses-elderly.html]viagra weekender[/url] [a href= http://phentermine.ozomw.info/cheap-phentermine-overnight-deliveries.html ]crown pills phentermine[/a] [url=http://phentermine.ozomw.info/cheap-phentermine-overnight-deliveries.html]crown pills phentermine[/url]
Gast
Geplaatst op 04/04/2007
cmucz

123.254.171.167
[a href= http://meridia.ozomw.info/le-meridian-bora-bora.html ]city of meridian idaho[/a] [url=http://meridia.ozomw.info/le-meridian-bora-bora.html]city of meridian idaho[/url] [a href= http://cialis.ozomw.info/licensed-specialist-in-school-psychology.html ]what does a pulminary specialist do[/a] [url=http://cialis.ozomw.info/licensed-specialist-in-school-psychology.html]what does a pulminary specialist do[/url] [a href= http://prozac.ozomw.info/emsam--prozac-cocktail.html ]prozac stop taking[/a] [url=http://prozac.ozomw.info/emsam--prozac-cocktail.html]prozac stop taking[/url]
Gast
Geplaatst op 04/04/2007
cmucz

203.229.11.70
[a href= http://meridia.ozomw.info/le-meridian-bora-bora.html ]city of meridian idaho[/a] [url=http://meridia.ozomw.info/le-meridian-bora-bora.html]city of meridian idaho[/url] [a href= http://cialis.ozomw.info/licensed-specialist-in-school-psychology.html ]what does a pulminary specialist do[/a] [url=http://cialis.ozomw.info/licensed-specialist-in-school-psychology.html]what does a pulminary specialist do[/url] [a href= http://prozac.ozomw.info/emsam--prozac-cocktail.html ]prozac stop taking[/a] [url=http://prozac.ozomw.info/emsam--prozac-cocktail.html]prozac stop taking[/url]
Gast
Geplaatst op 04/04/2007
cmucz

123.254.171.167
[a href= http://meridia.ozomw.info/le-meridian-bora-bora.html ]city of meridian idaho[/a] [url=http://meridia.ozomw.info/le-meridian-bora-bora.html]city of meridian idaho[/url] [a href= http://cialis.ozomw.info/licensed-specialist-in-school-psychology.html ]what does a pulminary specialist do[/a] [url=http://cialis.ozomw.info/licensed-specialist-in-school-psychology.html]what does a pulminary specialist do[/url] [a href= http://prozac.ozomw.info/emsam--prozac-cocktail.html ]prozac stop taking[/a] [url=http://prozac.ozomw.info/emsam--prozac-cocktail.html]prozac stop taking[/url]
Gast
Geplaatst op 04/04/2007
cmucz

123.254.171.167
[a href= http://meridia.ozomw.info/le-meridian-bora-bora.html ]city of meridian idaho[/a] [url=http://meridia.ozomw.info/le-meridian-bora-bora.html]city of meridian idaho[/url] [a href= http://cialis.ozomw.info/licensed-specialist-in-school-psychology.html ]what does a pulminary specialist do[/a] [url=http://cialis.ozomw.info/licensed-specialist-in-school-psychology.html]what does a pulminary specialist do[/url] [a href= http://prozac.ozomw.info/emsam--prozac-cocktail.html ]prozac stop taking[/a] [url=http://prozac.ozomw.info/emsam--prozac-cocktail.html]prozac stop taking[/url]
Gast
Geplaatst op 04/04/2007
cmucz

123.254.171.167
[a href= http://meridia.ozomw.info/le-meridian-bora-bora.html ]city of meridian idaho[/a] [url=http://meridia.ozomw.info/le-meridian-bora-bora.html]city of meridian idaho[/url] [a href= http://cialis.ozomw.info/licensed-specialist-in-school-psychology.html ]what does a pulminary specialist do[/a] [url=http://cialis.ozomw.info/licensed-specialist-in-school-psychology.html]what does a pulminary specialist do[/url] [a href= http://prozac.ozomw.info/emsam--prozac-cocktail.html ]prozac stop taking[/a] [url=http://prozac.ozomw.info/emsam--prozac-cocktail.html]prozac stop taking[/url]
Gast
Geplaatst op 08/04/2007
gdkme]

58.209.205.37
[a href= http://estrella.wwwna.info/sexy-russian-picture.html ]sexy russian dating[/a] [url=http://estrella.wwwna.info/sexy-russian-picture.html]sexy russian dating[/url] [a href= http://nora.wwwna.info/dating-free-girl-russian.html ]free russian sexy single woman[/a] [url=http://nora.wwwna.info/dating-free-girl-russian.html]free russian sexy single woman[/url] [a href= http://eliana.wwwna.info/mature-russian-women.html ]nude russian voyeur[/a] [url=http://eliana.wwwna.info/mature-russian-women.html]nude russian voyeur[/url]
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
fswtj]

220.168.163.74
[a href= http://anahi.wwwna.info/russian-nude.html ]russian busty woman[/a] [url=http://anahi.wwwna.info/russian-nude.html]russian busty woman[/url] [a href= http://april.wwwna.info/russian-man-seeking-woman.html ]naked russian women[/a] [url=http://april.wwwna.info/russian-man-seeking-woman.html]naked russian women[/url] [a href= http://janiya.wwwna.info/nude-russian-man.html ]russian nude pic woman[/a] [url=http://janiya.wwwna.info/nude-russian-man.html]russian nude pic woman[/url]
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Animal Crossing
Genre: Sim
Platform: Gamecube
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's: GBA-conection
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers