Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Medal of Honor: Allied Assault
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Medal of Honor: Allied Assault

Stel je eens voor. Het is 6 Juni 1944. Samen met duizenden mede-soldaten word je op een vreemd strand afgezet. De laadklep van je amfibievoertuig opent zich en direct worden er schoten gelost. Je ziet je vrienden voor je ogen sterven terwijl er niets is wat je er aan kunt doen. Je rent uit het voertuig om dekking te zoeken voordat de Duitse troepen ook jouw doodschieten.

Dit is het begin van één van de talloze missies in Medal of Honor: Allied Assault (MOHAA). Zoals je misschien wel door hebt speelt deze game zich af tegen het einde van de tweede wereldoorlog wanneer de geallieerden de strijd tegen het grootse Duitse rijk doorzetten. Jij speelt Mike Powell, een Amerikaanse luitenant. In deze game zul je meer dan 30 levels moeten doorkruisen in 6 spannende missies. Je zult het tegen de Duitsers op moeten nemen in gebieden zoals Noord-Afrika en bezet Frankrijk.

MOHAA was voor de lancering al een grote naam in de games wereld. Het spel was redelijk veel gehyped en je kon ook geen gamer vinden die niet van het spel had gehoord. Maar was het wachten op MOHAA het eigenlijk wel waard?

Hetgeen wat je direct opvalt als je een game begint zijn de graphics. Deze beginnen al bij het introfilmpje en lopen door tot aan het einde van de game. Dit onderdeel is misschien wel hét belangrijkste onderdeel in MOHAA. De gebieden waarin je je bevind zien er levensecht uit en er schijnt echt geen enkel pixeltje verkeerd te zitten. Ook de vijanden die je tegen zult komen zijn perfect in elkaar gezet. Zoals in sommige oudere games zag je weleens een onderdeel van het lichaam van je vijanden niet helemaal goed, maar dit is bij MOHAA echter niet het geval.

Zoals bij bijna iedere shooter zijn de geluidseffecten ook bij MOHAA erg scherp. Zo zullen je oren bijna knallen als je een verkeerde beweging maakt en met je schoenmaat 44 op een landmijn stapt. De geluidseffecten in MOHAA zijn ontzettend goed, maar brengen vooral de sfeer en het realisme mee.

De muziek in MOHAA ligt een beetje verscholen op de achtergrond. Ten minste… op sommige plaatsen in de game. Als je verwikkeld bent in een missie waar je sniper zult moeten spelen zal de muziek erg spannend en wat luider dan normaal zijn. Speel je daar in tegen in een gebied waar je maar moet raken wat er te raken valt, dan zul je de muziek haast niet horen. Niet noodzakelijk een minpunt.

Ook de Artificial Intelligence in MOHAA is erg goed. Je schiet bijvoorbeeld een wachter neer en je zou verwachten dat de rest van de groep direct de hoek om komt gesprongen met hun geweer onder hun armen, maar dit gebeurd echter niet. In plaats daarvan zullen de soldaten achter de hoek blijven staan als ze merken dat er iets loos is en wachten tot jij nietsvermoedend de hoek omkomt. Op dit moment zullen ze toeslaan.

Allemaal leuk en aardig, maar is de fun er niet af als je de game eenmaal hebt uitgespeeld? Om eerlijk te zijn ligt dat een beetje aan jezelf. Je zou de game nogmaals kunnen gaan spelen op een moeilijkere stand, maar de game kent ook de optie om een Multiplayer spel te houden. Heb je kabelinternet dan is dit allemaal leuk en aardig, want het spelen tegen vrienden over internet is ontzettend leuk. Heb je geen kabel, dan zou je het altijd nog kunnen proberen met een klein netwerkje. Heb je hier echter geen zin in, dan zal het plezier over zijn na de eerste keer dat je de game uitgespeeld hebt. Maar zoals ik al zei: “Dat is dan geheel je eigen schuld!”

Er valt niet veel meer te zeggen over MOHAA. Erg veel nadelen zitten er niet aan de game. Misschien had de game wat meer levels kunnen krijgen of zou er een multiplayer practise optie ingemaakt kunnen worden. Niettemin is MOHAA een game uit een solide blok hout.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 10
Geluid: 10
Houdbaarheid: 9
Speelbaarheid: 7
Eindoordeel: 9
+ Zeer realistisch
+ Prachtige graphics
+ Vette multi-player
- Niet erg origineel
Gast
Geplaatst op 19/08/2005
Tomas de Loef

84.29.129.253
Ik ben m nou aan downloaden, hoop dat het een leuk spel is, mijn favoriet op dit moment is toch echt san andreas, alles daaraan is mooi!
Gast
Geplaatst op 14/10/2005


84.87.48.248
een geweldige game!!
echt aan te raden
Gast
Geplaatst op 20/10/2005
NoMember

213.224.83.4
echt leuk spel!!!!! ik heb em geïnstaleerd en blijven spelen tot ik hem uit had. Ik had de deluxe versie, dus had ik spearhead ook geïnsteleerd en heb blijven spelen tot ie uit was!

echte aanrader
Gast
Geplaatst op 23/01/2006
Fan

194.109.22.148
Het is een geweldige game. Ik had de war chest aangeschaft: Alied assault
Spearhead
Breaktrough
Een echte aanrader!!!
Gast
Geplaatst op 18/02/2006
Flash

212.187.108.99
Hoe dit spel te installeren? Het lukt niet en dat heeft te maken met de Norton beveiliging op mijn pc, heeft iemand dit eerder meegemaakt en hoe los ik dit op???
Gast
Geplaatst op 10/03/2006
fun guy

84.194.145.55
jah naart scijnt ist een goe spel
ik zal het zeker wel weten als ik het zelf speel
Gast
Geplaatst op 02/04/2006
daan

80.60.187.8
hey wie kan mij helpen ik heb het spel medal of honor allide assault gedownload maarnu heb ik z,n code van cijfers nodig van 4 vakjes maar die heb ik niet heeft iemand die? zou je hem dan aub willen geven ik zou je erg dankbaar zijn
Gast
Geplaatst op 09/04/2006
84.29.129.253

84.82.139.212
joh....ik ben 1tje die al un jaar aan ut zoeken is naar de goede download om online met andere te poffen...... weet jij de website enz. om MOHAA te downloaden ( als ut breakthrough is ist ook goe )
stuur ju A.U.B. een E-mail naar
guido_gammo@hotmail.com, met onderwerp over MOHAA-download manier ofso.............als ju ut doet dan enorm bedankt

misschien da we vrienden kunnen zijn.
( ik ga in het spel alskut heb 'Filligon' heten )
khoop egt dak e-mail van ju krijg

nog veel plezier. Guido
Gast
Geplaatst op 16/04/2006
glenngta

84.31.30.195
mooi spel
Gast
Geplaatst op 03/05/2006
nozum

82.157.217.0
dit is egt een WOEST spel man, het zijn wel stoere wapens en de levels zijn wel cool!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 09/05/2006
jon

82.157.164.245
heeft iemand de cd kye nummer die op het boekje staat ik ben namelijk de mijne kweet
Gast
Geplaatst op 11/05/2006
andy

81.245.206.67
hoe moet je da spel downloaden?
Gast
Geplaatst op 21/05/2006
Bert

81.246.166.88
i ben mijn boeje oo kwijt wil je het me eens zeggen
Gast
Geplaatst op 21/05/2006
axel

81.246.166.88
ge kunt da spel niet donloaden!!!
Gast
Geplaatst op 21/05/2006
nobody

81.246.166.88
wil je de code eens zeggen om het te instaleren
Gast
Geplaatst op 21/05/2006
nobody

81.246.166.88
en ik ben mijn boekje kwijt
Gast
Geplaatst op 21/05/2006
bert

81.246.166.88
daan ik heb hetzelfde probleem ik heb het gekocht maar ik ben het boekje kwijt
Gast
Geplaatst op 26/05/2006
Bert

81.244.197.32
NU ben ik het beu ZEG ME DIE CODE!!!!!!!Het is wel een goed spel maar er zijn wel CHEATERS tussen.LET GOED OP!!!
Gast
Geplaatst op 20/06/2006
??

85.177.92.27
dfffffffffffffff

Gast
Geplaatst op 21/06/2006
MARK

84.86.87.103
WEET IEMAND MISSCHIEN WAAR JE INGODSNAAM DIE GAME KUNT DOWNLOADEN, IK KAN 'T NERGENS VINDEN? =$
Gast
Geplaatst op 22/06/2006
gangster

195.85.160.88
weet anybody waar je die klere serialnummer van breakthrough kunt vinden :)
Gast
Geplaatst op 25/06/2006
Fraky Gamer

84.30.194.117
downloaden is illegaal koop gewoon dat spel man.
echt zielig. zo'n spel koop je gewoon.
ok vanj pacific asault zou ik zeggen download maar maar van alied asault niet!!!
Gast
Geplaatst op 25/06/2006
freaky gamer

84.30.194.117
owja nog iets als je hem koopt krijg je een serial nummer erbij.
Gast
Geplaatst op 07/07/2006
Bert

81.246.151.29
ZOEK HET OP INTERNET MARK
Member
Geplaatst op 10/07/2006
selman555
fraky/freaky gamer: Laat me eens iets zeggen, als ik alle spellen dat ik niet orgineel heb, zou gekocht hebben, was ik nu meer dan 500 euro kwijt, nu heb ik maar 10 euro of zo betaald. Illegal rulezzzzz
Gast
Geplaatst op 30/07/2006
ikke

24.132.168.164
waar kan je het downloaden op welke site
ik kan geen goede vinden die gratis is
Gast
Geplaatst op 30/07/2006
ikke

24.132.168.164
help me
Gast
Geplaatst op 30/07/2006
nick

84.195.174.97
er zit een heel mooi verhaal in
Gast
Geplaatst op 31/07/2006
toon

81.165.93.144
wat is de serial van allied assalt
Gast
Geplaatst op 10/08/2006
Franko da lord

62.45.68.250
mensen,

Ik kan het huis van het verzet niet vinden in missie 4 campain: M4L1 kan iemand miss een aanknopingspunt geven of me via een reactie erdoorheen loodsen anders kan ik het spel niet verder spelen:S

Alvast bedankt

Gr
Gast
Geplaatst op 10/08/2006
GAMIE

83.134.142.161
CODE BREAKTHOUGH
8G5V-d2nb-7v23-ss8p-z96y allen in gr. LETTERS
Gast
Geplaatst op 22/08/2006
probleem

86.88.155.173
hee mensen

als ik hem wil instaleeren de spel medal of honnor break nog wat moet ik doe code in vullen als ik dat doe en druk op volgende moet je een map selecteren waar die in moetals ik dat heb gedaan dan kenk ik hem als nog niet instaleeren weet 1 van jullie dat??

vriendelijke groet
probleem
Gast
Geplaatst op 02/09/2006
serial

62.166.209.74
kan iemand mij een serial geve van mohaa
Gast
Geplaatst op 08/09/2006
Daan

212.187.98.178
waar kan je hem downloaden??
reageer A.U.B op mij e-mail adres
ziedaan10@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 12/09/2006
henbdrik

80.56.14.2
CODE BREAKTHOUGH
8G5V-d2nb-7v23-ss8p-z96y
Gast
Geplaatst op 18/10/2006
-=[M.O]=- OwNeD DMW 3

83.101.13.12
Ik speel al zo'n 2.5 jaar MOHAA. Maar mn MOHAA is onlangst gecrashed en ik kan nu al 2 weken niet meer spelen :'(. Weet iemand waar je MOHAA gratis en Full/Online only kan downloaden? Ik heb het echt nodig!!!!!!!!!! Ik speel alleen maar online, nooit levels want die zijn te gamakkelijk (zelfs op hard). Ik zit namelijk in een goede clan. Maar ik kan nu al twee weken niet spelen, mn clan mist me :'(:'(:'(:'(. Ik heb ondertussen al een MOHAA gedownload (heeft zo'n 4 dagen geduurd), maar ik kan er geen1 server op joinen (werkt dus ook niet). Ik kan zelfs op die gedownloade MOHAA niet eens offline :'(.
Kan iemand me helpen? Ik heb mijn clan nodig en zij mij (voor clanwars). De game is werkelijk GREAT! (online dan toch)
Help me a.u.b.:

matthiasgobert@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 02/12/2006
ricardo

62.234.120.43
ik wil het spel
Gast
Geplaatst op 10/12/2006
stefan

83.119.84.2
De code is: 8G5V-d2nb-7v23-ss8p-z96y.
Gast
Geplaatst op 12/12/2006
§è§(è

81.83.245.28
§è§è§
Gast
Geplaatst op 14/12/2006
siete.

82.201.126.67
weet iemand waar je dat spel ff kan downloaden, ik heb hem thuis gekocht, maar ik wil hem ook gewoon ff op school spelen, dus weet iemad een site???????????????????????????????????
Gast
Geplaatst op 24/12/2006
Psych

84.86.238.65
Mooie en leuke game, Speel het al even maar het blijft leuk! Maar ik heb nog een vraagje, Kent iemand misschien een clan waar ik bij zou kunnen?
Gast
Geplaatst op 26/12/2006
bart

81.243.143.28
moa is een massa vet spel vooral myltiplayer
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
soner

86.84.238.40
heej bedankt is dit de code?

8G5V-d2nb-7v23-ss8p-z96y.
dan kan ik snel spelen!
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
soner

86.84.238.40
ik wil wel spelen maar er komt niks ik heb al 200 XXX
gedrukty maar er komt niks JAMMER!@!!!!!!
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
soner

86.84.238.40
lekker ik heb het code gevonden jes
ik kan lekker spelen met die andere gozers:P
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
KiLL

82.176.174.171
wie wilt die codes add me street_soldiers_k@hotmail.com
ik heb van mohaa
mohaas en mohaab
Gast
Geplaatst op 10/02/2007
soldaatJ

82.171.24.14
weet er mischien iemand hoe je MOHAA in multyplayer kunt spelen en dan GRATIS?

alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 17/02/2007
niek

84.41.175.81
kan iemand een goede serial sturen, en kan je die ook bij spearhead gebruiken??? email = niek27_05@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 25/02/2007
T0biazZ

89.98.66.165
8G5V-D2NB-7V23-SS8p-Z96Y
Gast
Geplaatst op 22/03/2007


82.173.165.121
jah kk site is dit man
Gast
Geplaatst op 02/04/2007
harey

212.45.32.221
dudes je moet em eerst patchen als je online wil spelen... gewoon ff googlen. en goeie serials kun je vinden op serials.ws (moet je wel een goede virusscanner hebben :D)
hj
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Medal of Honor: Allied Assault
Genre: Shooter
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: E.A.
Uitgever: Electronic Arts
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers