Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Midtown Madness 2
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Midtown Madness 2

Midtown Madness 2 is de nieuwe racegame van Microsoft. Natuurlijk heb je, om deze game te kunnen spelen, een van de vele Windows versies (ook van Microsoft) nodig.

In deze game is game is erg veel variatie in de missies aangebracht. Je kunt bij het begin kiezen of je een taxichauffeur in London wilt worden of een spectaculaire stuntman in Los Angelos. De keus is geheel aan jouw. Wat wel vervelend is, is dat je eerst even een diploma moet halen, maar dat doe je wel effe. Niet dus. Dit is waarschijnlijk een van de grootste minpunten aan deze game. De lange training om uiteindelijk een rijbewijs te halen. Je zult deze eerst af moeten leggen voordat je aan de echte missies kan beginnen. Deze zijn echter wel leuk. Als je dit allemaal teveel wordt, kun je natuurlijk ook gewoon een potje racen, maar let wel, je kunt zo geen extra auto’s of banen halen. Er is trouwens een groot aanbod aan auto’s uit te kiezen.

Nu we het toch over de auto’s hebben, kunnen we meteen even doorstromen naar de graphics van deze game. De auto’s die je zelf kunt besturen zien er uitermate goed uit. Ze variŽren ook van een politieauto tot een brandweerauto en zelfs een lichte tank. Deze auto’s zijn niet allemaal even goed uitgewerkt, maar zijn dus zeker niet slecht. Wat wel erg jammer is, is dat de auto’s van de ‘gewone mens’ daarentegen slecht zijn. Ze bestaan uit 4 wielen en een leuk gekleurd frame. Absoluut geen detail, dus. Ook de detaillering in de omgeving laat veel te wensen over. De gebouwen zijn kaal en de lantaarnpalen zijn veel te gemakkelijk om te rijden. Wat dan wel weer mooi is, is dat als je een lantaarnpaal omrijdt, zijn licht meteen gedoofd wordt.

Ook het geluid in Midtown Madness 2 is niet veel bijzonders. Je hoort het geronk van de motor van je auto en dat was het wel. Als je tegen een andere auto aanrijdt (die vervolgens veel te makkelijk wegstuiteren) hoor je een zachte knal. Ook de muziek in deze game stelt niet veel voor.

De besturing in deze game is echter wel goed. Je moet natuurlijk gas geven en sturen. Veel meer is er eigenlijk niet te beleven in deze racegame als het om de controls gaat. Maar dit is in alle racegames het geval. Je kunt de knoppen natuurlijk weer aanpassen. Het spel zelf kan best wel moeilijk zijn. Vooral de training mode (die je af moet leggen) is vaak erg lastig. Toch zul je na een aantal keren flink proberen toch met weinig moeite door de game heen crossen.

Midtown Madness 2 is een van de nieuwste games op het gebied van het race genre. Toch is deze game niet precies waar ik op heb zitten wachten. De omgevingen zijn ongedetailleerd en de auto’s zien er niet allemaal even mooi uit. Wat echter wel een verborgen kenmerk van deze game is, is de erg goede multiplayer mode. Vooral over het internet is dit echt fantastisch. Je kunt je bij een zogenaamde ‘clan’ aanmelden en je kunt wedstrijden onderling houden. Maar zeg nu zelf, welke game is niet gaaf als je het over een netwerk speelt?

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 7
Geluid: 7
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 7
Eindoordeel: 7
+ Vette multiplayer
+ Racen in steden
- Weinig detail
- Saaie training
Gast
Geplaatst op 13/02/2006
pientje

217.123.49.122
ik weet niet hoe je auto's op midtown madness 2 moet zetten kan iemand mij daar bij helpen reageer snel en anders even een e-meiltje naar pientje93@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 13/02/2006
jeepee

81.207.209.25
Hallo
je moet ff op: www.google.nl klikken en dan intypen midtown madness downloads en dan klik je de bovenste aan en dan kan je auto's downloaden;)
laterz
als je het niet snapt voeg me dan maar toe:jeepeeplant@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 12/03/2006
onbekend

81.69.219.51
meetefoker.
Gast
Geplaatst op 12/03/2006
jantje

81.69.219.51
deze game is leuk ik heb hem bij een vriend gespeeld ik wil hem graag.
Gast
Geplaatst op 12/03/2006


80.61.239.98
hoe moet je die auto's IN de game krijge dan?
Gast
Geplaatst op 14/03/2006
gast

85.191.10.54
weet ik noet
Gast
Geplaatst op 25/03/2006
midtown madness 2 master

84.82.111.164
je moet op www.google.nl gaan en dan intypen midtown madness 2 downloads en dan klik je op zoeken en dan zie je verschillende sites en dan klik je op de eerste voor je begin en dan download je auto's en dan als je er een gedownload hebt dan moet je die map uitpakken en dan de bestanden in je midtown madness 2 map stoppen en dan kan je spelen met die auto als het goed is
Gast
Geplaatst op 17/04/2006
wwdfwf

213.10.250.155
Klopt , het enige wat je moet doen is een WinRar bestandje downloaden ( waar dat auto bestandje in zit... ) Dan heb je dat bestandje en moet je idd in mm2 map plaatzuh..
Gast
Geplaatst op 29/04/2006
gast

83.116.55.86
als je auto's wil moet je naar mm2c.nl gaan veel auto's
Gast
Geplaatst op 04/05/2006
prut

86.87.98.71
waar kan je het spel downloaden
Gast
Geplaatst op 29/05/2006
Dwain

81.207.60.2
Hallo, ik heb net Midtown Madness 2(gedownload) maaruu ik vraag me af hoe je die auto's in het spel krijgt?!? ik heb ze al in de map gezet en ze in het icoontje geplakt maar het lukt niet? weet iemand misschien hoe?
Gast
Geplaatst op 14/07/2006
Martin

84.86.24.139
Weet somebody waar je het SPEL kan
downloaden en niet de auto's? want mijn vriend die het spel zou downlaoden is verhuisd
Gast
Geplaatst op 05/08/2006
brian

213.10.27.94
hij kost nog geen 10 euro bij dixons :)
Gast
Geplaatst op 13/08/2006
gast

62.45.82.30
Kan iemand mij vertellen waar ik Midtown Madness 1/2 kan downloaden
Gast
Geplaatst op 15/08/2006


84.26.156.233
er zijn verschillende sites gwn ff naar google gan enso..
Gast
Geplaatst op 04/09/2006
Pro gamer

83.82.27.89
wie kan mij vertellen waar je Midtown Madness 2 moet downloaden of kopen alvast bedankt :P
Gast
Geplaatst op 06/10/2006


87.64.233.10
pizza
Gast
Geplaatst op 06/10/2006


87.64.233.10
ik wil neuken
Gast
Geplaatst op 06/10/2006
ilse

81.242.131.78
pijpen,neuken,piemeltjetrek,zaadzuigen
Gast
Geplaatst op 06/10/2006
bart

83.81.28.209
hoeveel auto's kan ik in midtown madness 2 zetten?? als ik er meer dan 20 inzet doet mijn spel het niet en moet ik er weer een paar verwijderen
Gast
Geplaatst op 25/11/2006


83.85.11.210
Ilse wil je dat met mij doen? van mij mag dat, maar dan wil ik ook jou dingen voelen en likken.
Gast
Geplaatst op 30/11/2006
??secretŅŅ

82.74.9.28
waar kan je midtown madness 1/2 downloaden??
Niet neuken enzo!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 14/12/2006
poeper

84.195.74.95
doe eens normaal das een spe uit de duizend een hou u smoel over sex klijn kend
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
?????

81.70.43.157
ik heb geen geluid van de motor of sirene met midtown maddnes 2 wie kan me helpen
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
?????

81.70.43.157
ik heb wel de download hij is van m4th of zo iets
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
onbekend

80.200.213.6
waar kan je da spel kope??
Gast
Geplaatst op 21/12/2006
???????

81.70.43.157
ik heb hem niet gekocht ik heb hem gedownload
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
luuk

80.100.166.208
kan iemand meschien een uitgespeeld spel sturen die alle autos heeft
of een site waar je een crack van af kan haalen
voor alle autos
andwoorden graag sturen naar luuk@tricon-bv.nl
Gast
Geplaatst op 20/01/2007
Monique

62.194.202.226
weet iemand een site voor midtown madness2 te spelen voor op je pc ?
Gast
Geplaatst op 31/01/2007
nielco

212.45.32.211
weet iemand waar ik het spel kan kopen?
Gast
Geplaatst op 03/02/2007
michaŽl

81.83.151.5
waar kan ik midtown madness 2 kan downloaden en nie de demo versie of trail. thx
Sweet girl Ilse ;-)
Gast
Geplaatst op 08/02/2007
??????

81.70.43.157
ja via www.torrentspy.com
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
Gamer

84.85.187.177
weet iemand misschien hoe je auto's IN MM2 kan zetten ik heb winrar het downloaden lukt wel als ik het heb gedownload opent winrar het automatisch maar dan staat er van alles au tunes en dat soort dingen en ik weet niet wat ik daar mee moet doen om een auto in het spel te krijgen wil iemand mij helpen??? stuur hier een berichtje terug of stuur een emailtje naar coen-scheer@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 12/03/2007
gast

77.161.190.17
ik snap er geen zak van hoe krijg je die kut auto's in het spel
Gast
Geplaatst op 12/03/2007
gast

77.161.190.17
als wil ik dat bestand uitpakken moet ik een wachtwoord opgeven
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
mike

213.51.120.191
waar kan ik heb downloaden dan
Gast
Geplaatst op 28/03/2007
ricky

86.80.177.207
ik wil midtownmadness ook op me pc downloade!!!!!!!!!!!!
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Midtown Madness 2
Genre: Racing
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Microsoft
Uitgever: Microsoft
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers