Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Need for Speed 5: Porsche 2000
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Need for Speed 5: Porsche 2000

Need of Speed is een heel andere weg ingeslagen en heeft eens een keer niet voor de Farrari & Jaguars gekozen. Nee, maar waar dan wel voor? Vraag je jezelf nu af! Nou, voor de Duitse sportwagens ook wel \"Porsche\" genoemd. En er zijn daarom ook maar liefs 80 verschillenden modellen in de game verwerkt.

Need for speed 5 zit ook weer bordenvol opties. Zo heb je de single-player mode, die onder is verdeeld in de Quick-race, Quick-knock-out en de Knock-out modes. Het verschil tussen Knock-out en Quick-knock-out is minimaal. De Quick-race mode spreekt denk ik voor zich. Verder kent Need for Speed 5 naast de single-player ook nog de Factory-driver mode. Dit is een vervanger van de hot-persuit mode. Het is de bedoeling dat je opdrachten afwerkt binnen een bepaalde tijd. En dat onder leiding van het Porsche-team. Natuurlijk zullen deze opdrachten weer verstoord worden door de Police-force. De derde en tevens laatste mode is de Evolution-mode. In de Evolution-mode moet je geld sparen doormiddel van het winnen van races. Met dat geld kun je je auto weer aanpassen of een hele nieuwe auto kopen. Zo kun je net zolang doorgaan totdat je beschikt over de duurde en snelste Porsche!



Naast al deze opties en al die mooie Porsches beschikt Need for Speed 5 ook over 12 parcourses. Deze parcourses zijn fantastisch uitgewerkt en beschikken over erg veel detail. En de wagens zijn ook perfect afgewerkt, met een geweldige glans waaraan Elvis haar niet kan tippen! Ook zijn er mooie special effects die de game toch wel iets extra's geven. En je auto kan ook deze keer weer helemaal kapot worden gereden.



Het geluid is ook niet slecht te noemen. De Porsches maken een realistisch geluid en de soundtracks zijn ook erg goed. Het geluid van je Porsche is overigens ook afhankelijk van de camera positie. Als je in de auto zit zal het anders klinken dan dat je je Porsche van achteren ziet. En deze kleine dingen maken een game toch weer een groot succes!

De besturing is wel redelijk te noemen. Maar de auto's hadden wel iets realistischer mogen reageren. Maarja je kunt niet alles hebben. En daarom zal ik deze game daar zeker niet op afstraffen. Ben je dus een echte Need for Speed fanaat dan mag deze versie zeker niet in je lijst ontbreken.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 10
Geluid: 9
Houdbaarheid: 9
Speelbaarheid: 10
Eindoordeel: 9
+ Prachtige graphics
+ Veel opties
+ Mooie Porches
- Besturing kon wat beter
Gast
Geplaatst op 12/08/2005
Nmann

62.58.242.169
Helemaal mee eens! goed werk Sjors!
Gast
Geplaatst op 01/11/2005
sukkel

84.86.199.229
syomme site
Gast
Geplaatst op 22/01/2006
RSS_Danger

81.205.104.131
bij mij kun je maar 4 circuits spelen hoe krijg je meer circuits dan monte carlo 3,nomandie,pyrinees,en gote d'ßzur
weet je trouwen waar je nfs 4 high stakes/road challenge kunt downloaden op isohunt.com kan ik hem niet vinden
Gast
Geplaatst op 30/01/2006
cobra

83.118.44.162
ben op zoek naar nieuwe auto's waar kank die downloaden??? en is een mega vet spel MZZL
Gast
Geplaatst op 03/03/2006
hoe kan je??

213.10.170.3
hoe kan je ??alle auto's nemen en wie heeft er cheats mail ze naar habbohotel_robbert@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 08/03/2006
gf

81.205.104.131
beste...
nfs 4 high stakes doet het niet bij mij zonder crack geeft hij aan bij opstarten kan de cd niet vinden (hoewel dit spel volgens mij helemaal niet beveiligt is)
toch maar gezocht naar een crack en heb er met veel moeite een gevonden maar met cd crack geeft hij aan nfshs is geen geldige win32 toepasing
kan het zijn dat dit spel niet kan draaien op windows xp
nfs 2 en 3, 5, 6,7,8 en 9 doen het wel op windows xp ik zal dus zeggen van niet
kan iemand mij hier in dit forum een oplossing geven
anders heb ik dit spel voor niks gedownload
alvast erg bedankt
gf
Gast
Geplaatst op 23/03/2006
trevor

86.84.213.160
ik heb need for speed porsche 2000 maar ik weet wel hoe je alle autos kan doen met need for speed porsche 2000 klik op multiplayer en je kan alle autos nemen eigenlijk niet allemaal maar toch veel
Gast
Geplaatst op 23/03/2006
trevor

86.84.213.160
ik heb wel cheats: gulliver
smash up
Dakar
fuzzyfuz
YragYrag
fetherw8
waar kan je eigenlijk die autos downloaden
groetjes
trevor
Gast
Geplaatst op 12/04/2006


81.205.104.131
this the real life:
shure E5
secure your hearing use a shure E5
go to www.shure.com
and you are (really) bono?
or you are at school, at a library at a disco ,home or work where the music is so bad, there have you fun and a prive concert hall
use it now
go to www.shure.com
Gast
Geplaatst op 12/04/2006


81.205.104.131
k
Gast
Geplaatst op 12/04/2006


81.205.104.131
g
Member
Geplaatst op 17/04/2006
saint jimmy
ik had de 959 gedownload maar die doet het niet en als er ik er mee rij komt er een foutmelding stom heeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 13/05/2006


80.201.28.105
hoe download je zo'n auto?
Gast
Geplaatst op 22/05/2006
gt

86.85.68.166
hoe ver kun je gaan... ik zit er uren en uren achter en ben nu in de evolution in 1993 aangeland en heb ca. 35 auto's en 25.000.000 dollar.
Maar ik kom niet verder omdat bij de snellere auto's het beeld achterblijft (schokt). Hoe kan ik dit oplossen?
Gast
Geplaatst op 22/05/2006
gt

86.85.68.166
nog een berichtje:
het is heel eenvoudig geld verdienen in de evolution. Je koopt gewoon auto's op, repareert ze en zet ze weer te koop. Dan tikt de kassa megahard aan en daar kun je weer leuke dingen voor kopen: upgraden maar!
Gast
Geplaatst op 21/06/2006
monkeyboy

80.100.226.169
cheats:
$10.000
Aan een extra $10.000 in carriŔre heeft de wijze een Behoefte aan de Ondergrondse carriŔre van de Snelheid
spel bewaard op uw harde aandrijving. Na prologue zult u $10.000 krijgen.

Snel begin
Besteed dichte aandacht aan uw tachometer wanneer het lancering van vanaf het begin lijn. Grijp a
perfecte lancering om een paar kostbare seconden te bereiken. Wanneer de naald blauwe daling draait
de koppeling en de greep.

Salpeterachtig en greep
Rakend salpeterachtige torsies de chassis die terug, de achterbanden immensely meer geven
gewicht onder de nieuwe versnelling. Het eindeffect is dat u rechtstreeks zult gaan. Als
u vindt uw staart glijdend uit of staat onbeheerst te spinnen op het punt, raakt uw salpeterachtig.
U zal bij hoe worden verrast snel u rechtstreeks opnieuw zult worden. Dit is binnen een grote truc
combinatie met Speedbreaker. Met de correcte timing, is er geen hoek u
kan bij om het even welke snelheid nemen niet.

Gemakkelijk geld
Als u op contant geld laag bent, versla enkel ÚÚn van de tegenstanders op black-list. U zal
breng twee tekens ertoe om op verscheidene verschillende dingen te gebruiken. Gebruik hen niet op Uniques
vroeg in het spel. In plaats daarvan, gebruik hen op het midden of de linkerkeuzen “ Willekeurige ”.
Zij zouden altijd uit moeten komen of een grote contant geldbonus of het tegen’s roze zijn
misstap.

Speciale Teller
Ga bij het titelscherm: binnen op, omhoog, onderaan, onderaan, weggegaan, omhoog, onderaan juist
U zult in Discreet van de Winkel van het Einde kunnen gebruiken
Gast
Geplaatst op 21/06/2006
monkeyboy

80.100.226.169
PC Hints en tips voor Need For Speed 5: Porsche Unleashed
PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR:monkeyboy

Om deze cheats te gebruiken moet je naar het hoofdmenu gaan en "Create Player" aanklikken. In plaats van de naam typ je nu de cheatcode in en je drukt op "Done". Nu zul je een geluidje horen zodat je weet dat de cheat geactiveerd is. Nu moet je je gewone profiel kiezen en je kunt spelen ....

Gulliver
Je raced nu met Porsches die meer lijken op radiografisch bestuurbare autootjes dan op echte 1:1 Porsches. Ze zijn dus een stuk kleiner geworden en hebben antennes op hun dak.

Dakar
Ben je het straatracen zat? Dit veranderd je auto instellingen en nu race je als rallyrijders.

Fuzzyfuz
Deze cheatcode voegt Politie toe aan alleen de korte circuits.

yraGyraG
Alle auto's hebben nu 993 physics.

fetherw8
Door deze cheat wegen de auto's een stuk zwaarder als normaal.

freewill
In de "Single Player Mode" kun je, als je dus deze code invoert als je naam, iedere auto besturen met dubbele snelheid en daardoor ieder baanrecord breken als nooit daa
Gast
Geplaatst op 17/07/2006
gast

82.72.79.211
ik had heb ook de 959, een super auto kan ik je zeggen
vooral als je hem hebt opgevoert met een programma, je kunt echt alles instellen van de auto; hoeveel toeren hij moet maken maximale snelheid, het gewicht van de auto (hoe lichter hoe sneller hij op trekt ;) ) dus als je zo slim bent en de 959 weet te dowloaden van een goede site, dan heb je geluk :P, misschien kan ik je wel helpen

djtiestoisthebest@msn.com
Gast
Geplaatst op 17/07/2006
gast

82.72.79.211
GT, goed opgemerkt auto's repareren en verkopen, hoe meer je repareert en verkoopt des te meer geld je verdiend en aan je auto verder kan...
Gast
Geplaatst op 17/07/2006
gast

82.72.79.211
jo kinders, ik heb hier een site gevonden waar je makkelijk je auto's voor porsche 2000 kunt dowloaden (de 959, 924, 928, 996 gepimpt enz.)

ga naar; www.nfscars.net
voor al je downloads.
Gast
Geplaatst op 24/07/2006
mark plieger

86.87.255.157
86.87.255.157
Gast
Geplaatst op 01/08/2006
Mike

82.170.209.66
Ik heb wel cheats van m'n oude need for speed porsche 2000,maar die is kapot gegaan.Nu wil ik een nieuwe downloaden,maar ik weet niet hoe dat moet.Hoe moet ik dat nou weer oplossen???
Alvast bedankt.
Gast
Geplaatst op 07/08/2006
xczc

81.205.104.131
via bittorent natuurlijk (www.isohunt.com www.torrentz.com
Gast
Geplaatst op 09/08/2006
dffffffs

82.169.174.43
eeee
Gast
Geplaatst op 15/08/2006
brechter

81.240.92.116
STTREZ
Gast
Geplaatst op 28/08/2006
lori

84.82.186.104
hallo allen, ik heb de need for speed porsche gekocht en daar zaten geen codes bij dus ik kan niet spelen, ze deden erg moeilijk en het kon niet geruild worden, weten jullie hoe ik eraan kan komen.
alvast bedankt.
Loredana_00@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 12/09/2006
GT3-cup

86.88.128.39
hey iedereen laatste tijd geen nfs meer gespeeld maar nuw weer wel toen hat ik nog cheat codes
voor auto,s maar nuw kan ik ze niet meer vinden weet iemand nog wat┐┐┐┐????
Gast
Geplaatst op 06/10/2006
need for speed fen

83.160.35.244
ik heb alle need for speed s op cd
Gast
Geplaatst op 06/10/2006
,kjl

83.160.35.244
k;kl;klˇ;
';[p:Di lion
Gast
Geplaatst op 16/12/2006
Freerk Bruining

84.85.8.90
Waarom gebruik je dan de code Dakar niet
Gast
Geplaatst op 21/12/2006


80.60.198.159
80.60.198.159
Gast
Geplaatst op 27/12/2006
***---KLOTE---***

82.74.189.38
stomme sity man ik kan maar beter battlefield spelen daar kan ik nog mee spelen
nog geen eens op abc het alfabet
Gast
Geplaatst op 01/01/2007
jokkie

217.120.12.16
leuk spel mar hoe kan je nieuw aotos downloade?
Gast
Geplaatst op 01/01/2007
jokkie

217.120.12.16
k heb ook battlefield bijna allemaal
Gast
Geplaatst op 01/01/2007
jokkie

217.120.12.16
kweenie hoe je autos kan downloade.
welke site????
Gast
Geplaatst op 01/01/2007
jokkie

217.120.12.16
lullig spel
je kan nie eens een cheat voor alle aotos gebriuke
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
gast

81.243.121.147
als we nu es altijd bij multiplayer peer to peer www.gamecore.nl in drukke dan kunne we ook nog tege elkaar spele
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
jokkie

217.120.10.248
nee jius nie

Gast
Geplaatst op 03/01/2007


217.120.10.248
ik kan nie eens een 590 turbo fusion
Gast
Geplaatst op 03/01/2007


217.120.10.248
iedereen zegt dat je all cars bij multiplayer kan
is nie zo!
Gast
Geplaatst op 03/01/2007


217.120.10.248
ok wij twee
Gast
Geplaatst op 12/02/2007
jordi

86.80.109.240
ik kan niet need for speed 2 undergroud donloden gen demo
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
men dj

80.200.61.138
nmfjjfijnefpihep¨ifhzehfp¨jzejfco¨ezifhzeihfuhezofhzeihfzeekf¨pjefjeezufhezhjlzaOJUYEUOOuhomezflek,hfejlrmhffffffffffffffffffffffffffffffffffffkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkssssssskksssssssssssssssssssssssssssssssisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Need for Speed 5: Porsche 2000
Genre: Racing
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: E.A.
Uitgever: Electronic Arts
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers