Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Xbox | Need for Speed Underground 2
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Need for Speed Underground 2

De Need for Speed games heb ik altijd bewonderd. Ik weet niet waarom (er waren echt wel betere racers) maar op een of andere manier boeide de games mij enorm. Of het nu kwam omdat ik verzot was op die exotische wagens of dat de levels zo inspirerend en afwisselend waren; ik weet het niet. Met de komst van Need for Speed Underground was dat gevoel een beetje weg en wederom kan ik er geen verklaring voor geven. Wat zal deel 2 met mij doen?

Need for Speed Underground 2 dumpt het grootste deel van de menustructuur en geeft je zelf de vrijheid. Vrijheid die we gewend zijn in bijvoorbeeld de GTA reeks. Je scheurt met je wagentje door een mooie stad en doet mee aan verschillende illegale race disciplines. Enkele daarvan zijn: drag race, drift, street race, street X en nog een paar andere.

Het belangrijkste deel van dit spel is niet het racen op zicht, maar het “tunen” van je auto. Dit kan zowel optisch (nieuwe lak, spoilers, skirts etc.) als technisch (opvoeren van motor, uitlaat, versnellingsbak etc.). Door races te winnen verdien je geld waarmee je dit alles kunt aanschaffen.

Een sterk verbeterd onderdeel van Need for Speed Underground 2 is de drift mode. In deel één had je geen tegenstanders, nu wel en moet je dus én snel én stoer zijn. Alleen dan kan je echt goed scoren. De drag mode is nauwelijks veranderd, maar eveneens zeer vermakelijk. De straat races en Street X echter nog steeds het leukst.

De graphics vallen enigszins tegen wanneer je het gaat vergelijken met huidige Xbox toppers als Halo 2 of Fable. Ook op de PC ziet het spel er mooier uit, maar dat is een gegeven waar we allang mee hebben leren leven. Gelukkig maakt het geluid (bruut geronk van de motoren en stoere muziek) het geheel wel compleet.

Need for Speed Underground 2 is een game die voor veel mensen interessant kan zijn. Je kan het spel makkelijk oppakken en spelen en net zo gemakkelijk weer wegleggen. Aan de andere kant kan je helemaal opgezogen worden in het spel zodat je niet meer kunt slapen. Het beste van beide werelden zeg maar.

Het spel kent ook een mindere kant. De levensduur van de game is nou niet bepaald groot en veel races geven weinig uitdaging en voelen dus meer als een verplichting. Je moet soms slome, niet boeiende races rijden om maar genoeg geld te verdienen en dat is zeer jammer.

Need for Speed Underground 2 is werkelijk een spel waar veel mensen zich in zullen kunnen vinden. Als racer is hij niet zo goed als bijvoorbeeld Project Gotham Racing 2 maar als geheel spreekt dit spel een grote groep mensen aan. Daar moet je EA ook respect voor geven: ze weten toch elke keer met iets voor de dag te komen waarmee je weer uren en uren lang zoet bent!

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 7
Geluid: 9
Houdbaarheid: 5
Speelbaarheid: 7
Eindoordeel: 7
+ Verslavend
+ Auto tunen
+ Goede muziek
- Graphics zijn minder
- Geen echt goed racespel
Gast
Geplaatst op 17/08/2005
mustafa

80.200.248.205
ik ben hop op nedforspeed
Gast
Geplaatst op 17/01/2006


82.168.235.225
1 vraagje hoe kaan je deze game voor graphics een 7 geven??DAN is projectgotham racing zeker een 20!!De gameplay is wel fun
Gast
Geplaatst op 02/02/2006
bryan

213.46.64.251
als je in lvl 4 bent moet je van rachel terug komen maar als je trug komt gebeurt er niks
Gast
Geplaatst op 04/03/2006
thomas

81.246.129.123
zijn er dan echt geen cheats jong?
Gast
Geplaatst op 12/03/2006
koe

86.82.87.195
waar kan je em downloaden
Gast
Geplaatst op 12/03/2006
koe

86.82.87.195
mag ik een reactie terug????
vandaag nogh als et ff kan
Gast
Geplaatst op 18/03/2006
Nick

84.80.219.175
wie heeft er nog cheats voor aut's in need for speed underground 2 PLEASE
Gast
Geplaatst op 14/05/2006
dedde

84.26.124.245
wa is de code?
Gast
Geplaatst op 21/05/2006
delano

82.161.175.97
ik heb ze de ode
Gast
Geplaatst op 27/05/2006
Ghost

212.182.136.17
Als je in lv 4 van Rachel moet terugkomen, dat is een fout in het spel. Hier zijn wat cheats::::Typ deze Cheat/codes bij de Intro. (Dat is voordat er komt te staan:"Press Enter") Als de Cheat/code goed is, hoor je een geluidje.

Code Resultaat
needperformance1 Ontgrendel Performance Parts Level 1
needperformance2 Ontgrendel Performance Parts Level 2
gimmevisual1 Ontgrendel Visuals Level 1
gimmevisual2 Ontgrendel Visuals Level 2
regmebaby Onbekende Effect
ordermebaby Onbekende Effect
regmybank Onbekende Effect
Ontgrendel Sponsor Auto's. Je kunt deze Selecteren bij het gedeelte waar je Auto's kunt kiezen.
opendoors The Doors GTO
gimmechingy Chingy Navigator
tunejapantuning Japan Tuning G35
davidchoeart David Choe Corolla
shinestreetbright Shine Street Lexus IS 300
wannacapone Capone H2
wantmyd3 D3 Eclipse
Ontgrendel Sponsor Vinyls. Je kunt deze Vinyls Selecteren bij de CUSTOMIZE Menu bij VINYLS. Scroll helemaal naar rechts, selecteer dan
needmybestbuy Best Buy
goforoldspice Old Spice
gotmycingular Cingular
gottahavebk Burger King
gottaedge Edge

Gast
Geplaatst op 05/06/2006
vintie

84.24.187.57
er zijn geen codes wel kut
Gast
Geplaatst op 20/06/2006
varken

85.147.133.10
ik heb een en twee vriend twee is beter dan een ik heb nog een code voor alle autos:
ga op het hoofd menu en typ in allcars en shift en enter tegelijk in.
als de code goed is hoor je een geluidje
Gast
Geplaatst op 21/06/2006
mellos

85.147.133.10
beDANKT vARKEN DIE CODE IS ERG CHILIBILIE
IK HEB ALLE AUTOS
AUTI TT
AUDI A3
VW GOLF
EN NOG VEEL MEER
DOE HET OOK MENSEN
Gast
Geplaatst op 21/06/2006
VARKEN BEDANKT

85.147.133.10
VOOR DIE LOUWE CHEATS ERG TJIL
Gast
Geplaatst op 26/06/2006
varken rund

85.147.133.10
doe mijn cheat het niet?
dat kan jullie zijn geflest.
hahahahahahahaha
Gast
Geplaatst op 13/07/2006
droplul

212.129.174.164
als je hem 68% hebt uitgespeeld zijn er geen races meer er is wel ergens een geheime race maar weet nie waar. weet iemand het wel?
Gast
Geplaatst op 31/07/2006
danny

84.84.167.115
hoe SLoeber ben je dan als je codes gebruikt:S:S
Gast
Geplaatst op 31/07/2006
poependepandaverovertdewereld

80.56.146.15
zijn er cheats voor xbox?
Gast
Geplaatst op 04/08/2006
ikke

62.131.38.188
waar kan je zien in welk level je bent
Gast
Geplaatst op 01/09/2006


84.87.63.138
ik heb een code dat je de hele game hep uitgespeeld dit is em imsickofit
Gast
Geplaatst op 13/10/2006
bryan nieborg

83.116.197.11
de codes werken niet by nfs2 en waarom niet
Gast
Geplaatst op 13/10/2006
nico boertien

83.116.197.11
bij formule 2 uit 2006 zit doorenbos niet bij en het is mij ven en massa ook niet groeten bryan en nico
Gast
Geplaatst op 14/10/2006
Sander in 't veld

83.85.35.39
Ik wil alle liedjes van needforspeed 1!! Het zijn zo goeie nummers maar niemand kan die liedjes aan mij geven PLEASE kan iemand zegge hoe die liedjes hete of waar ik ze gaan dowlaoden!!????? PLZ
Gast
Geplaatst op 17/10/2006
andre

217.123.42.200
Ik heb alle autos al
ford mustang
Honda civic
enz
Ik heb het zonder codes gehaald
ik heb een beetje rondgereden op zoek naar banen en toen heb ik er een paar gevonden
Gast
Geplaatst op 17/10/2006
Fucker

84.25.117.92
Zijn er codes voor het spel
Gast
Geplaatst op 18/11/2006


200.21.212.113
hollla

Gast
Geplaatst op 26/11/2006
robin

84.105.82.245
men k kan geen codes vinden van need for speed underground 2 voor op de ps2 kan iemand ze me geven plz??????
Gast
Geplaatst op 26/11/2006
robin

84.105.82.245
ik heb overal gekeken maar ik kan het nergens vinden zwaar kut en ik ben hier ook nieuw ik weet zewat niks maar ik ben nu op 81% procent van het spel het is echt een kakkie dat spel. (vind ik dan)
Gast
Geplaatst op 26/11/2006
robin

84.105.82.245
kan het nog vandaag worden gestuurd????:S
Gast
Geplaatst op 02/12/2006
je moeder

81.69.199.23
wejo ik heb hem allang uitgespeeld
Gast
Geplaatst op 09/12/2006
Poepediewoepsie

83.128.86.240
die codes vor de ps2 doen het niet ik weet niej egt waar je ze mot intikke ik heb het in het hoodmenu en onder het spel geprobeert en ook voor dat die zegt pres start onder dat filmpje maar het lukt niet ken iemand segge waar het dan moet en een vette code geeffe?? massol
Gast
Geplaatst op 09/12/2006
gekie .com

84.104.92.253
gek ik vind het een kut kanker leuk spel
Gast
Geplaatst op 21/12/2006
joeyke

62.163.211.109
wie heeft er codes voor de gamecube????
Gast
Geplaatst op 21/12/2006
dff

81.204.243.51
www.nac-autocross.nl
Gast
Geplaatst op 06/01/2007
U zuster

84.196.235.66
fuck off met u code's allemaal
gewoon spelen ja
Gast
Geplaatst op 11/01/2007
peter

62.45.243.59
ik kom niet verder ik ben op 25% ik ken geen races meer vinden kennen jullie me helpen
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
robin

62.59.213.19
Kan iemand ffs zegge waar je die kut codes kan in tikke op de ps2 pls zeg ffs!!!!!!!!!:@
Gast
Geplaatst op 16/01/2007
Leo

80.126.37.131
kijk voor fokking veel cheats op www.gamewinners.com en wtf zat iemand te lullen met honda civic in nfsu2.. die is er niet.
kheb m allang uitgespeeld maar nog steeds bruut spel
*btw cheats gaan nergens over*
Gast
Geplaatst op 29/01/2007
me

81.204.151.244
wel raar ik ben op 71% ook geen races meer maar ben al vet lang aan het rondrijden kan ecth niks meer vinden
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
robin

86.83.250.199
wie kan mij uitleggen waar ik de codes in kan tikken op de xbox
Gast
Geplaatst op 09/03/2007
lklk

84.30.137.204
cheat voor de X-BOX:
omlaag omhoog omlaag lings L L L omlaag
Gast
Geplaatst op 15/03/2007
help

83.81.166.123
kan iemand mij codes gefen voor nfsu2 op de ps2????? plzzzzzzz
Gast
Geplaatst op 15/03/2007
help

83.81.166.123
kan et vandag noch?????? plzzzzzzz
Gast
Geplaatst op 15/03/2007
help

83.81.166.123
allooooo!@!!!!!!
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
boeboe

81.82.117.118
seg ikik wa doet deen cheat van da voor den xbox
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
stupid losers

87.210.21.80
ga naar www.cheatengine.com en type dan in need for speed underground 2 dan zie je wel wat!!!
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
Ali

81.164.51.224
Dank je, vriend!!!
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Need for Speed Underground 2
Genre: Racing
Platform: Xbox
Aantal spelers: 16
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: E.A.
Uitgever: Electronic Arts
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers