Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Playstation 2 | Need for Speed Underground 2
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Need for Speed Underground 2

Need for Speed-games staan al jaren bekent als degelijke racers, maar niet meer dan dat. Tegen het einde van 2003 werd echter de game Need for Speed: Underground op de markt gebracht, en het werd een daverend succes. Hoe brengt zijn opvolger het ervan af?

Men heeft goed naar de kritiek geluisterd. In NFSU was het een must om de straten onveilig te maken, maar in de menu’s verdeed je toch te veel tijd. En dat is nu wel anders. In NFSU2 dien je zelf naar de plek des onheils toe te rijden. In een enorme stad welteverstaan, met maarliefst 200 kilometer asfalt waarin tientallen shops en honderden racelocaties zijn gesitueerd.

Deze shops maken de mogelijkheden tot het tunen van de auto’s uitgebreider dan ooit. Deuren die omhoog klappen, zijspiegels van koolstofvezels, spinners op de velgen en neon onder de motorkap zijn daar slechts enkele voorbeelden van. De variatie is enkel beperkt tot de fantasie van de gamer, en door je poen natuurlijk.

Nu lijkt het misschien wel lastig om de weg te vinden in zo’n grote stad, want veel spellen zijn op dit vlak al behoorlijk in de mist gegaan. Een map is er immers wel, maar doordat de snelwegen over elkaar heen lopen is deze verre van duidelijk. Daar heeft men iets op gevonden, een perfect werkend GPS systeem. Ik verbaasde mij telkens weer hoe betrouwbaar en duidelijk dit systeem was. Het is misschien een klein detail, maar toch zeker wel een pluspunt.

Bovendien zijn de graphics, ondanks dat de stad gigantisch is, van zeer hoge kwaliteit. De neon is niet langer een gekleurde vlek onder je vehikel, maar je ziet duidelijk de neonbuizen aan de randen van het chassis van de schitterende wagens. Ook zie je gebouwen in redelijk detail op kilometers afstand. Over de graphics niets te klagen dus.

Ook het geluid is dik voor elkaar. Het optrekken klinkt werkelijk fantastisch, net zoals het terugschakelen. Een van de weinige games die de aanschaf van een (tweedehands) surroundsysteempje meer dan waard zijn. Ook de muziek is prima en zorgt voor een heerlijke sfeer. Dus wat betreft het geluid; wederom niets dan lof.

Maar helaas is niet alles perfect. Het racen zelf valt namelijk vies tegen en kan lang niet tippen aan de alternatieven in dit genre. Een snelle tijd rijden is een kwestie van plankgas, zelfs door haarspeldbochten, want een botsing hier en daar levert toch nauwelijks snelheidsverlies op. Dat had niet alleen beter gekund, dat had beter gemoeten! Rijd je echter in het gezelschap van enkele opponenten, dan wordt het een stuk leuker. Dankzij de fenomenale physics is het keer op keer fantastisch om je tegenstanders een flinke beuk te geven. Bovendien zijn er tal van nieuwe soorten races, wat de gameplay dan toch nog behoorlijk opkrikt.

Zijn er verder nog grote minpunten? Nee, maar het zijn de kleine dingen die het kunnen verzieken. Nu is verzieken gelukkig een groot woord, maar er zijn wel degelijk minpuntjes. Dat shops pas op de map staan zodra je ze gevonden hebt is natuurlijk leuk, totdat je een half uur van je vrije tijd verdoet omdat je geen idee hebt waar je in hemelsnaam de bestickering kunt aanbrengen. Ook bij het nemen van zanderige weggetjes die zogenaamd binnendoor zouden moeten zijn, is het vaak moeilijk te zien waar de rand van het pad is. Het is dus een kwestie van geluk om daar niet tegenaan te knallen. Verder hebben ze niet eens gezorgd voor een eindfilmpje of iets dergelijks. De laatste hand is dus duidelijk niet gelegd. Noem het slordig, noem het zonde, op dit vlak had het spel zeker hoger kunnen scoren.

Het tunen is overweldigend goed, en dat maakt het spel ook tot een groot succes. Toch zijn er enkele kleine minpuntjes te bespeuren. Echte racefanaten zullen deze game waarschijnlijk in geringe mate waarderen, maar voor de doorsnee gamer zal dit absoluut geen miskoop zijn. Petje af!

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 7
Geluid: 9
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 9
+ Uitgebreid tunen
+ Fantastische physics
+ Lekker sfeertje
+ GPS werkt perfect
- Niet echt een goede racer
- Finishing touch ontbreekt
Member
Geplaatst op 14/02/2006
pascal-15
HALLO
IS ER IEMAND
Member
Geplaatst op 14/02/2006
pascal-15
IK HEB HET SPEL HELEMAAL UITGESPEELD
Gast
Geplaatst op 11/07/2006
fdgfht

81.68.157.211
fdhgt
Gast
Geplaatst op 11/07/2006
fdgfht

81.68.157.211
fdhgt
Gast
Geplaatst op 01/10/2006
moge

145.53.222.68
er blijft een plaatje staan en dan komt het spel niet hoe moet ik dat oplossen?
Gast
Geplaatst op 01/10/2006
moge

145.53.222.68
is er imnand?
Member
Geplaatst op 25/11/2006
kil sam
hoe kom ik aan de sims 2 codes van de playstaion2????
Member
Geplaatst op 15/12/2006
swoort13
Hoi kijk niet naar me,heeeee niet doen
Gast
Geplaatst op 17/12/2006
sil

82.157.229.143
waar kan je kanker codes in toetsen?grrrrr
Gast
Geplaatst op 17/12/2006


82.157.229.143
hallo hee turing hih maar ik moet de codes echt ergends in toetsen ent ik weet het niet dus eg even wat man!!!!
Gast
Geplaatst op 17/12/2006


82.157.229.143
IK BEDOEL ZEG EVEN WAT!!!!!!
Member
Geplaatst op 18/12/2006
nielskempen
hoe voer je cheats in wat is het srart menu en het hoofd menu want echt lukken doet het niet
(voor ps2) ???
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
kenny man

84.192.151.109
gewoon op sims s codes for plaistation
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
kenny man

84.192.151.109
aan kil sam good luk

Gast
Geplaatst op 25/12/2006
81.207.57.66

81.207.57.66
nfs underground start niet op
Gast
Geplaatst op 25/12/2006
81.207.57.66

81.207.57.66
als ik hem aan klik dan komt hij maar 2seconden in de menu balk te staan en daarna doet hij niets meer
Gast
Geplaatst op 11/01/2007
peter

62.45.243.59
hey ik ben op 25% maar ik kom niet verder ik zie geen races meer ken je me helpen
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
ik

81.68.140.79
ja
Gast
Geplaatst op 20/01/2007
hallo

86.90.102.156
hoe kom ik aan de sims 2 codes van de playstaion2????
Gast
Geplaatst op 20/01/2007
basriaan

86.90.102.156
ja dat wil ik ook weten nielskempen waar moet ik de codes invoeren want ik heb wel codes maar ik weet niet waar ik de codes in moet voeren
(ps2)
Gast
Geplaatst op 02/02/2007
Barbara

145.53.9.58
Ikheb Die Uitgespeeld.
Heb byna most wanted ook uitgespeeld!
Vragen?
Barbara__-@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 02/02/2007
Barbara

145.53.9.58
Alle codes lukken -.-
Als je met je carriere verder gaat
en dan jkom je in het start menu
tik hem daar in en klaar ;)
Sukkels :P een meisje weet beter lol Haha
Gast
Geplaatst op 02/02/2007
bastiaan

86.90.102.156
bij carriere? en waar in het start menu???????????????????????????????????????
Gast
Geplaatst op 02/02/2007
bastiaan

86.90.102.156
help me pleaaaaaaaaaaaaaaaaaase
Gast
Geplaatst op 02/02/2007
bastiaan

86.90.102.156
bij carriere? en waar in het start menu???????????????????????????????????????
Gast
Geplaatst op 03/02/2007
yoran

84.193.139.194
hey
Gast
Geplaatst op 04/02/2007


212.83.73.27
ik hep een appel en sims2 tiephelp in en je krijgt een rij wan cheats
Gast
Geplaatst op 04/02/2007


212.83.73.27
druk l1 r1 up x r2
Gast
Geplaatst op 04/02/2007


212.83.73.27
TIEPL2 CIRCLE DOWN LEFT UP
Gast
Geplaatst op 04/02/2007


212.83.73.27
HALO
Gast
Geplaatst op 04/02/2007


212.83.73.27
DAG
Gast
Geplaatst op 10/02/2007
Evrim

87.209.80.229
Ik heb needforspeed underground2 voor ds en ik wil codes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
gast

83.85.165.198
fhelemaal aan het begin of niet
Gast
Geplaatst op 15/02/2007
piet

84.85.230.28
hallo ik heet piet
ZOEK HET ZELF UIT !!!!!!
Gast
Geplaatst op 15/02/2007
FR

84.85.230.28
GF
Gast
Geplaatst op 18/02/2007
loelo

213.46.159.127
HALLO :)
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
guy

84.87.209.132
waar kan ik de codes van needforspeedunderground 2 vinden
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
guy

84.87.209.132
help plies snik snik
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
guy

84.87.209.132
zeg eens wat hee ik ben beroemt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gast
Geplaatst op 27/02/2007
guy

84.87.209.132
sorrie ik ging ff te keer
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
guyleeflang

84.87.209.132
wagt ik moet nog eens te keer gaan jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
vena sovia maria vos

84.87.209.132
ik ben eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel le groooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooote sex vrou ik verkragt juli alemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gast
Geplaatst op 22/03/2007
u

213.93.102.55
ukui
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
jdsjkdj

195.121.33.78
ik wil codes nu
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
fggfyjujyyggffrfrgfgfgg

195.121.33.78
nu die codes
nu nu nu nu nun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 01/04/2007
kutten stamper

86.81.4.154
kippen ik heb een paar cheats
Member
Geplaatst op 06/04/2007
pokeden
de codes zijn L1L2R2R1driehokje
Gast
Geplaatst op 07/04/2007
hihaho

194.121.204.180
Hoe mmoet je codes onvoeren op Need for speed underground 2?
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
Ali

81.164.51.224
Hoy
Ik heb NeedForSpeed-UnderGround2
en ik heb codes nodigggggggggggggggg
kan er iemand me helpen???????
Gast
Geplaatst op 11/04/2007
joe

81.164.51.224
kan iemand me helpen met codes van needforspeed un.2
Gast
Geplaatst op 11/04/2007
joe

81.164.51.224
voor ps2
Gast
Geplaatst op 11/04/2007
joe

81.164.51.224
kan iemand de codes van needforspeed un.2 voor ps2 naar hier sturen yashar_yyashar@yahoo.com
Gast
Geplaatst op 14/04/2007
yeahhh

77.162.19.224
hey ik zie geen races meer bij underground 2 wat moet ik nu doen ik kan niet veder racen???

gr martin
Gast
Geplaatst op 14/04/2007
need for speed undergroun neur

77.160.86.211
de cheats mot je in hoofdmenu intoetsen
Member
Geplaatst op 14/04/2007
turtel
ik ben jarig joepieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

sorry ben een beetje gek
Member
Geplaatst op 14/04/2007
turtel
ik heb codes nodig voor nfs underground1
en die twee laatste reacties heb ik gemaakt
Member
Geplaatst op 29/04/2007
turtel
hey ik heb alles al uitgespeeld
Member
Geplaatst op 10/05/2007
Legend Hunter
Bravo, alles uitgespeeld nu nog maar pas ik al 3jaar
Member
Geplaatst op 25/06/2007
pokeden
alle codes vind je op google
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Need for Speed Underground 2
Genre: Racing
Platform: Playstation 2
Aantal spelers: 2
Release datum: //0
Extra's: Online speelbaar
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: E.A.
Uitgever: Electronic Arts
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers