Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Playstation 3 | MotorStorm
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

MotorStorm

Al ruim een jaar lang worden we doodgegooid met screens van Motorstorm. Dit zou een van de paradepaardjes van de PlayStation 3 moeten zijn. Laten we deze titel eens onder de loep nemen.

Van de releasetitels van Sony die GameCore vorige week recenseerde behaalde 3 titels een 7 en een titel scoorde een 6. Was het mijn rapport geweest op school, dan was ik daar uiterst tevreden mee geweest, maar ik denk dat Sony op meer had gehoopt. Zeker titels als Resistance: Fall of Man had zeker de potentie om een echte topper te worden. Helaas is dat niet gelukt en heeft de nieuwste Sony console, naar onzer mening, nog geen echte must have titels. Kan Motorstorm misschien een lans breken?

In Motorstorm is het de bedoeling om met een motor, buggy of pick-up door de woestijnen te crossen. Daarbij ben je relatief vrij om je eigen route te kiezen en kun je gebruik maken van de mogelijkheden van je voertuig. Zo kun je met een snelle buggy over grote ravijnen springen maar kan je met een kleine, wendbare motor door smalle gangetjes scheren. Het startveld is groot en divers wat voor veel hectische momenten en inhaalmanoeuvres zal zorgen.

Motorstorm is geen gemakkelijk spel. Je zult er flink wat tijd in moeten steken om niet telkens in een afgrond te rijden of tegen een huizenhoge bergrots aan te knallen. Gas geven doe je hier dus met beleid. Sturen gaat overigens het beste met de sticks, want de tilt-bediening werkt niet voor dit spel. Daar is het de hectisch voor.

Grafisch is Motorstorm wel een topper. De gerenderde videoís die we 2 jaar geleden bij de eerste aankondiging te zien kregen waren een aardige indicator voor de kwaliteit van de graphics, maar voldoen niet helemaal. Het was geen goede zet van Sony, want nu zijn de verwachtingen te hoog gespannen. Wel is dit een van de best uitziende games op het moment en kan gemakkelijk concurreren met het gros van de Xbox 360 games. Het spel draait trouwens op een maximale resolutie van 720p. Op de 1080p belofte moeten we dus nog even wachten.

Online komt Motorstorm pas echt van de grond. De races die dan gereden worden zitten vol met spectaculaire crashes en snelle actie. Ook zijn er rankings beschikbaar waarmee je jezelf kunt afzetten tegen de rest van de wereld. Helaas is hier door Sony minder aandacht aan besteed. Je rank wordt bepaald door het aantal overwinningen en houd geen rekening met het aantal spelers dat aan een race meedoet. Of je nu dus eerste wordt met een vol startveld of met slechts 1 tegenstander, dat maakt niet uit. Echt eerlijk is het niet.

Het geluid is ronduit formidabel. Gaaf motorgebrom wordt ondersteund door een vette soundtrack. De houdbaarheid van Motorstorm is wat minder. Ten eerste zijn er nog geen 10 verschillende banen en ze zijn allen gepositioneerd in een woestijnachtige setting. Ten tweede ontbreekt er een 2 speler optie in een gedeeld scherm. Wil je dus multiplayeren, zorg dan voor een internetverbinding. Daarmee is Motorstorm leuk zolang het duurt.

Motorstorm heeft best potentie om een echte topper te worden, maar helaas. Net als die andere potentiŽle topper (Resistance, voor de mensen die niet tussen de regels door kunnen lezen) gaat deze titel onderuit als echte must have voor de console. Waar veel Amerikaanse sites en bladen met achten en negens smijten bewaren wij die liever voor de echte killer-aps. Heb je een PS3 en hou je wel van heftige actie dan biedt Motorstorm zeker voldoening. Een reden om de PlayStation 3 te kopen is het echter nog niet.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 8
Geluid: 9
Houdbaarheid: 5
Speelbaarheid: 7
Eindoordeel: 7
+ Grafisch erg goed
+ Geluid zeker ook
+ Erg hectisch
- Weinig banen, en eentonig
- Geen Split screen
Gast
Geplaatst op 02/04/2007
fleppie mars

84.31.65.42
Lijkt me wel een cool spel.
Member
Geplaatst op 02/04/2007
gangsterj
over dat weinig banen, ik had toch gehoord dat sony voor dit spel een speciaal systeem in werking ging stellen, zo dat je nooit 2 keer de zelfde ronde bent, maar dat hij dat stukjes van andere banen neemt, en die combineerd...
gangsterj.
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
emre

84.41.128.221
ja kan je dioe games spele
Member
Geplaatst op 20/04/2007
bil
dat ziet er weer goed uit!!!
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Sergio

201.248.231.51
http://7d508e8b70c836de8d785c39971760e0-t.k90u0h.info [a href="http://7d508e8b70c836de8d785c39971760e0-h.k90u0h.info"]7d508e8b70c836de8d785c39971760e0[/a] [url]http://7d508e8b70c836de8d785c39971760e0-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://7d508e8b70c836de8d785c39971760e0-b2.k90u0h.info]7d508e8b70c836de8d785c39971760e0[/url] [u]http://7d508e8b70c836de8d785c39971760e0-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Member
Geplaatst op 04/05/2007
younes
Geplaatst op 20/04/2007
bil
dat ziet er weer goed uit
Gast
Geplaatst op 22/10/2007
artificial marble

60.190.240.73
Product Catalogs in [a href=http://www.88stone.com/E/Technec.asp]artificial marble[/a], Search EC21.com for Sell and Buy Offers, ... artificial marbles. very nice, and good price, suitable for various used. ...Find Artificial Marble suppliers in Singapore. Kellysearch has 145 companies listed for Artificial Marble.








[a href=http://www.flow-wrap-machine.com]Packing machine[/a] Sourcing Update: Increased automation sharpens edge; Packing machine suppliers; Packing machine product.
Gast
Geplaatst op 07/11/2007
mathieu de gamerramateur

217.136.82.242
ik heb hetspel gespeeld het is inderdaad niet gemakkelijk maar zoooooon lekkerrrr game
Gast
Geplaatst op 05/12/2007
wow powerleveling

60.190.240.68
Welcome to [a href=http://www.thsale.com/pl_index.aspx]wow powerleveling[/a] gold store, we supply the cheap wow gold, fast and secure wow powerleveling service. In [a href=http://www.thsale.com/pl_index.aspx]world of warcraft powerleveling[/a] or power leveling has become so popular ... If you are looking for [a href=http://www.thsale.com/pl_index.aspx]wow power leveling[/a] as well as wow gold please come here,we offer professional world of warcraft(wow) powerleveling and cheap wow gold ... [a href=http://www.thsale.com/pl_index.aspx]world of warcraft power leveling[/a]. Over at MMO Street they do sell [a href=http://www.thsale.com/Cheap.002.Ever_Quest_2.aspx]everquest platinum[/a] but im not sure at for how long. fishman pro-[a href=http://www.thsale.com/Cheap.002.Ever_Quest_2.aspx]eq platinum [/a] instrument preamp acoustic preamp sery. Read reviews of [a href=http://www.thsale.com/Cheap.001.Final_Fantasy_XI.aspx]final fantasy xi gil[/a] for PC in PC Games Compare [a href=http://www.thsale.com/Cheap.001.Final_Fantasy_XI.aspx]ffxi gil [/a] for ...

Gast
Geplaatst op 06/12/2007
david@izmiran.ru

85.21.125.100
mmmmmmmm mmmm mmmmmmmmmmmmmm
http://tramadolius.info/cheap-tramadol/order-tramadol-cheap.php
[a href="http://tramadolius.info/buy-tramadol/buy-tramadol-no-prescription.php"]buy tramadol no prescription[/a]
[a href="http://tramadolius.info/buy-tramadol/buy-link-online199mbcom-tramadol.php"]buy link online199mbcom tramadol[/a]
http://tramadolius.info/tramadol-price.php
[a href="http://tramadolius.info/tramadol-180-tablets-free-fedex.php"]tramadol 180 tablets free fedex[/a]
http://tramadolius.info/tramadol-thai-pharmacy.php
http://tramadolius.info/tramadol-hydrochloride/mallinckrodt-pharmaceuticals-tramadol-hydrochloride-tablets.php
http://tramadolius.info/hydrocodon-loratab-loritab-tramadol.php
http://tramadolius.info/120-pill-tramadol.php
http://tramadolius.info/buy-tramadol-online-150-pills.php
http://tramadolius.info/lowest-price-tramadol.php
http://tramadolius.info/fedex-online-tramadol.php
[a href="http://tramadolius.info/tramadol-cod.php"]tramadol cod[/a]
http://tramadolius.info/tramadol-hcl/tramadol-hcl-50mg.php
http://tramadolius.info/tramadol-50mg100mg150mg200mg.php
Gast
Geplaatst op 06/12/2007
grro@dnx.net

85.21.125.100
mmmmmmmm mmmm mmmmmmmmmmmmmm
http://santa-xmas.info/christmas-decorations/christmas-scenes-decorations.html
[a href="http://santa-xmas.info/christmas-decorations/michigan-christmas-decorations.html"]michigan christmas decorations[/a]
http://santa-xmas.info/christmas-wallpaper/christmas-with-calendar-wallpaper.html
http://santa-xmas.info/discount-christmas-cards.html
[a href="http://santa-xmas.info/christmas-crafts/free-christmas-crafts-for-preschoolers.html"]free christmas crafts for preschoolers[/a]
http://santa-xmas.info/origin-of-christmas-tree.html
[a href="http://santa-xmas.info/christmas-crafts/christmas-crafts-from-trash.html"]christmas crafts from trash[/a]
[a href="http://santa-xmas.info/beach-christmas-cards.html"]beach christmas cards[/a]
http://santa-xmas.info/christmas-gifts/christmas-gifts-for-your-boyfriend.html
[a href="http://santa-xmas.info/sewn-christmas-gifts.html"]sewn christmas gifts[/a]
[a href="http://santa-xmas.info/christmas-gifts/christmas-gift-baskets-kamloops-british-columbia.html"]christmas gift baskets kamloops british columbia[/a]
[a href="http://santa-xmas.info/christmas-gifts/christmas-gifts-cheap.html"]christmas gifts cheap[/a]
http://santa-xmas.info/christmas-gifts/great-christmas-gift-ideas.html
http://santa-xmas.info/christmas-gifts/great-christmas-gifts.html
[a href="http://santa-xmas.info/christmas-decorations/christmas-decorations-for-the-home.html"]christmas decorations for the home[/a]
Gast
Geplaatst op 19/12/2007
digital tire gauge

60.190.240.68
99 PSI KEY CHAIN [a href=http://www.auto-electric.net/digital-tire-gauge-series.html]digital tire gauge[/a]. Conveniently doubles as a key chain. Easy to ... 99 PSI PROFESSIONAL DIGITAL TIRE GAUGE. [a href=http://www.auto-electric.net/digital-tire-gauge-series.html]digital tire gauge manufacturers [/a],exporters,suppliers,traders,companies,factories at our website.
I've tried several different brands of [a href=http://www.auto-electric.net/electronic-ear-muffs-series.html]electronic ear muffs[/a], and this is absolutely my favorite. This is the Peltor Tactical 7S, sold by MidwayUSA. [a href=http://www.auto-electric.net/electronic-ear-muffs-series.html]ear muffs manufacturers[/a].





Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: MotorStorm
Genre: Racing
Platform: Playstation 3
Aantal spelers: 2
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Evolution Studios
Uitgever: Sony
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers