Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Oni
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Oni

Oni is ook een van die games die grote verwachtingen bij de meeste gamers heeft opgewekt. Het zou hier gaan om een game waarin je een vrouwelijk persoon speelt die lid is van een speciale eenheid van de politie. Weer zo'n Tomb Raider rip-off zou je in de eerste instantie zeggen, maar dat is zeker niet waar.

Ten eerste lijken de graphics van Oni totaal niet op die uit de Tomb Raider serie. Ten eerste is Oni zelf helemaal in de Manga stijl getekend. Voor de mensen onder jullie die niet weten wat Manga is: even een korte samenvatting. Manga films zijn eigenlijk gewoon standaard tekenfilms voor volwassenen, met veel geweld en sex. Verder zien de omgevingen van Oni er ook zeer goed uit. Je hebt natuurlijk wel eens zo'n zeer saaie kamer waarin je iest moet uithalen, maar dat zul je altijd hebben.

De gevechten in Oni zien er werkelijk spectaculair uit. De gevechten gaan misschien wel wat te snel voor een gamer die net aan de game begint, maar ben je er eenmaal ingerold, dan heeft het spel een ontzettend lekker snel tempo. Ook de moves die in de gevechten voorkomen zijn erg goed. De meeste zijn echter wel gestolen van het Amerikaanse Showworstelen, maar dit is dus zeker geen minpunt. Binnen de kortste keren kun je in deze game dus moves zoals de Huracanrana en de Piledriver uitvoeren.

Ook het geluid in Oni zit wel goed. De muziek die je op de achtergrond hoort is misschien wel wat zacht (je hoort hem niet altijd even goed), maar de muziek is in ieder geval wel goed. Ook de geluidseffecten zoals het gekreun van je tegenstanders als je ze in elkaar slaat is erg goed.

Daarnaast is Oni ook nog eens redelijk lang houdbaar. Zo kan het bijvoorbeeld redelijk lang duren voordat je de game uitgespeeld hebt. Er zitten namelijk nogal wat levels in Oni die je tot een goed einde moet brengen. En als je hem uitgespeeld hebt, kun je hem altijd nog een keer uit gaan spelen, omdat de game zo leuk is.

Al met al bekeken is Oni een zeer solide game. Vooral voor fans van het Manga genre zullen bij deze game hun vingers aflikken. Veel snelle en harde gevechten. Maar voor de mensen die hun leven niet bij Manga zweren is deze game wel de moeite waard, maar zeker geen must.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 7
Geluid: 7
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 7
Eindoordeel: 7
+ Manga graphics
+ Goed geluid
+ Veel vechten
- Net iets te veel vechten
Gast
Geplaatst op 22/08/2005
mark

195.240.105.162
oni is gewone het tofste spel
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
cheap loan

157.78.3.137
X8KO1 http://daddelnews.de/news_details.php3 loan [url=http://adic-grp.com/blog/user002.php]loan rate[/url] loan rate [a href="http://otyanoma.net/~raiden/ragn/htdocs/mt/archives/000154.html"]cheap loan[/a] cheap loan
Gast
Geplaatst op 10/06/2007
Kwame

200.120.147.92
http://3e2af092481755943205764a7de5212c-t.aqjvjk.info [a href="http://3e2af092481755943205764a7de5212c-h.aqjvjk.info"]3e2af092481755943205764a7de5212c[/a] [url]http://3e2af092481755943205764a7de5212c-b1.aqjvjk.info[/url] [url=http://3e2af092481755943205764a7de5212c-b2.aqjvjk.info]3e2af092481755943205764a7de5212c[/url] [u]http://3e2af092481755943205764a7de5212c-b3.aqjvjk.info[/u] 3c90204d52adee10ff76ba118f762c92
Gast
Geplaatst op 15/11/2007
imhsjwn

190.77.126.251
NPZjeC [a href="http://bfalwcgfjzto.com/"]bfalwcgfjzto[/a], [url=http://wvqrtqxrkmbw.com/]wvqrtqxrkmbw[/url], [link=http://upaaumhsvchr.com/]upaaumhsvchr[/link], http://siesieejjgir.com/
Gast
Geplaatst op 21/01/2008
rnavsytcqq

212.160.139.5
Hello! Good Site! Thanks you! iyicgxhytomb
Gast
Geplaatst op 21/01/2008
lgqyhbajdx

200.46.102.151
[a href="http://cool-sex-4uu.com/news/adult_animine"]adult animine[/a]
Gast
Geplaatst op 21/01/2008
poelaxeysm

213.199.192.53
[a href="http://zubilokk.com/news/expertus_employee_connection"]http://zubilokk.com/news/expertus_employee_connection[/a]
Gast
Geplaatst op 21/01/2008
awzltefsij

217.17.46.162
[a href="http://popokkk.net/news/christe_bouchar_armwrestling"]christe bouchar armwrestling[/a]
Gast
Geplaatst op 21/01/2008
udszmviunf

213.199.192.53
The action is over the top, almost to the level of being cartoony, but in a good way. These forms can be found on our website ( ABOUT TORA CON: Tora Con was created by the Rochester Institute of Technology Anime Club to provide family friendly anime and manga related entertainment to the Rochester area and beyond. The subject matter of reeds and ducks suggests production...[br]
[a href="http://newssite.in/news/admag_passcode"]admag passcode[/a]
Gast
Geplaatst op 21/01/2008
nmwgoxdfpz

213.199.192.53
[a href="http://newsblogforu.com/news/astrophytum_super_havok"]astrophytum super havok[/a]
Gast
Geplaatst op 21/01/2008
glprpazomw

213.199.192.53
About PKU PKU, a genetic disorder affecting approximately 50,000 diagnosed patients in the developed world, is caused by a deficiency of the enzyme phenylalanine hydroxylase. Everest is a specialist supplier of double glazed windows and doors, conservatories, roofline products, garage doors, security...[br]
[a href="http://my-huge-blog.com/news/beth_helling_arkansas"]beth helling arkansas[/a]
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Oni
Genre: Action
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar:
Uitgever: Onbekend
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers