Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Playstation 2 | TMNT
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

TMNT

Cowabunga! De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn weer helemaal terug! Binnenkort gaat hun nieuwste film in première en een nieuwe bioscoopfilm moet natuurlijk ook een game hebben. Zoals bekend zijn games gebaseerd op bioscoopfilms vaak belabberd slecht, helemaal als de bioscoopfilm een animatiefilm is. De nieuwste films van de heldhaftige schildpadden is een animatiefilm, zal de game de traditie voortzetten? Of wordt dit de allereerste écht goede game gebaseerd op een animatiefilm?

De Turtles zijn wereldberoemd, en een man die niet is opgegroeid zonder met Turtle-poppen gespeeld te hebben, mag zich eigenlijk geen man noemen. Ondergetekende had tig Turtle-poppen, een Turtles dekbedovertrek en zelfs behang van de Turtles. De films waarin ze samen met hun meester Splinter de gevaarlijke Shredder te lijf moeten gaan staan nog goed in mijn geheugen gegrift en hebben een hoge nostalgische waarde.

Blij was ik dus ook toen ik na een bezoekje aan Ubisoft onverwachts het nieuwe spel naar huis mocht meenemen. Eenmaal uit de bus gestapt rende ik als een sneltrein naar huis toe. Ik belde enkele vrienden op en we gingen omstebeurt de nieuwe Turtles game spelen.

Het verhaal wordt verteld vanuit een stripvorm. Helaas komt het niet spontaan genoeg over en is het hele verhaal te verwaarlozen. Gelukkig is de gameplay een stuk beter.
Elk level speel je met een andere Turtle. Ze hebben alle vier hun eigen wapens en moves, wat weer zorgt voor de nodige variatie. Qua bediening valt er weinig te klagen. Het voelt goed aan en enkele indrukwekkende moves á la Prince of Persia schud je moeiteloos uit je mouw. Misschien eigenlijk wel té makkelijk. Zo duurde het meer dan 2 uur voordat we eindelijk een keertje het loodje legden, en dat kwam niet eens door een brute vijand maar omdat we per ongeluk van een gigantisch zwevend varken (!) afdonderden.
Ondanks dat het vrij makkelijk is, is het wel erg leuk. De moves lijken regelrecht gekloond te zijn van Prince of Persia en God of War, maar het gaat met zo’n souplesse en fun dat het helemaal niet erg is dat het niet origineel is.

Grafisch ziet het er redelijk uit. Het is in de verste verte niet een concurrent voor grafische PS2 toppers zoals Final Fantasy en God of War, maar echt lelijk is het ook zeker niet te noemen. De characters zien er simpel maar fun en cartoony uit en de omgevingen zijn vaak erg divers. Zo had ik in 2 uurtjes door de jungle gerent, rende ik door ongure achterbuurtjes, sprong ik van dak tot dak op hoge flatgebouwen en moest ik elektrisch geladen platforms in het riool ontwijken. Veel variatie dus, zowel qua gameplay als leveldesign.

TMNT is leuke game voor de Turtles fans en voor jeugdige spelers die nog niet oud genoeg zijn voor Prince of Persia en God of War. Erg origineel is het spel niet, maar het bied genoeg variatie voor enkele uurtjes speelplezier. Verwacht zeker niet de kwaliteit van bovengenoemde games, maar gewoon een lollige game om zo af en toe even een half uurtje de tijd te doden.
NB: het hier onderstaande eindoordeel moet je zien als een 7-

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 6
Geluid: 7
Houdbaarheid: 6
Speelbaarheid: 8
Eindoordeel: 7
+ Genoeg variatie
+ Combat is goed ‘gejat’ van andere games
+ Prima besturing
- Grafisch kan het beter
- Verhaal boeit niet
Member
Geplaatst op 06/04/2007
hugo
goeie review!
maarja, logisch dat het erg makkelijk moet zijn want het is natuurlijk ook gericht op de jongere gamers onder ons.
Gast
Geplaatst op 07/04/2007
fleppie mars

84.31.65.42
Ik vind die TV-serie niks. Maar dit zou misschien wat kunnen zijn.
Member
Geplaatst op 20/04/2007
bil
eeem jha ik denk dat het wel weer een goed spel is kwa actie en dat is altijd wel nodig om mensen bezig te houden.
Member
Geplaatst op 21/04/2007
dragonslayer
k vin zelf ninja turtles niks aan maar je weet maar nooit.
Gast
Geplaatst op 24/04/2007
JaJa

145.50.39.11
De oude tv-serie van eind jaren 80 was best leuk.. :) Die nieuwe is bagger. Het spel lijkt me evenwel niets aan!
Gast
Geplaatst op 26/04/2007
dennis

89.98.230.247
super saai apen film
Member
Geplaatst op 04/05/2007
turtleman
kan niet meer verder in level 14, Ninja in the crypt.
kan niet door de tralies. kan iemend mij helpen
Gast
Geplaatst op 15/05/2007
Lamar

190.31.59.41
http://3decd6087aebb5eb909ecc6772f658cd-t.cmrczx.info [a href="http://3decd6087aebb5eb909ecc6772f658cd-h.cmrczx.info"]3decd6087aebb5eb909ecc6772f658cd[/a] [url]http://3decd6087aebb5eb909ecc6772f658cd-b1.cmrczx.info[/url] [url=http://3decd6087aebb5eb909ecc6772f658cd-b2.cmrczx.info]3decd6087aebb5eb909ecc6772f658cd[/url] [u]http://3decd6087aebb5eb909ecc6772f658cd-b3.cmrczx.info[/u] 8a679c05bcb1370ed3f8ad6d85f13583
Gast
Geplaatst op 03/10/2007
svenro

86.85.129.98
het is wel erg makkelijk
Gast
Geplaatst op 28/01/2008
hfijrdpa purbe

213.122.170.162
gtphvedsu rwiy lkqazdv xouyj kfzowb jocvkiwt pacrnglb
Gast
Geplaatst op 28/01/2008
rwdiefpax cnwqserb

60.28.30.40
olgsz uwzorepa blratm unabm tqyfozwal fbnltd jfvtxmhyb http://www.olthg.vhuaig.com
Gast
Geplaatst op 28/01/2008
tlfmrab lhtawu

75.83.203.41
alxe rndvlz skvh kqzsvh htig tqyo dzctnm [A href="http://www.ofamzkwx.jcsk.com"]uakqvxi vwgkdu[/A]
Gast
Geplaatst op 28/01/2008
hiavypfl xemz

71.72.235.185
xmvc vmwn qzcrtluy iayd gtjyhrpue mugdtxjbi gcxtkfbar [URL=http://www.mucpza.vbmdkey.com]ubmtqpgli lpmbzgeju[/URL]
Gast
Geplaatst op 28/01/2008
wlerptkbq jqblpk

87.225.34.181
qfkyir dnjl kcht taydpwk buaqln uavnoph vehyuzx [URL]http://www.lxwzhjg.zvbnaiwp.com[/URL] hykitqfwg gdombrc
Gast
Geplaatst op 17/04/2008
swimming pool pump

60.190.240.68
Zhejiang Dayuan Group is to be as a leading enterprise group for manufacturing[a href=http://www.cnpumps.com/swimming-pool-pump.htm]swimming pool pump[/a],swimming pool pump parts,[a href=http://www.cnpumps.com/jet-pump.htm]jet pump[/a],jet pump parts,[a href=http://www.cnpumps.com]water pumps[/a] and water pumps Parts and construction decoration material.The company takes market as aim, science and technology as spirit, service as life, and sets up [a href=http://www.jzyj.com/en/page1.htm]filling machine[/a], Yoghurt filling machine, yogurt filling machine, cup filling machine, cup filling machines, Creamcheese filling, Used filling machine.
Gast
Geplaatst op 21/04/2008
watch replica

60.190.240.68
Our [a href=http://www.watchesreplica.net]watch replica[/a] price is cheaper than other website, and the watch replica is the good watch. you can choose any watch replica to placed order, Once we receive your payment, we will handle the watch replica shipment.If you are looking for an [a href=http://www.chinaaircompressor.org]air compressor[/a], you have come to the right place. To see all the air compressors Grainger offers, please visit our homepage.Air compressor sales and service Platform is established.the most competitive air compressors, to push forward integration process of global air compressors.Global [a href=http://www.hzqx.net/en/cpzs.asp]Glass Machinery[/a] Supplier Directory, Glass Machinery, Glass Machinery Manufacturers, Glass Machinery Factories, Glass Machinery Manufacturing.
Gast
Geplaatst op 28/04/2008
air compressor

60.190.240.68
If you are looking for an [a href=http://www.chinaaircompressor.org]air compressor[/a], you have come to the right place. To see all the air compressors Grainger offers, please visit our homepage.Air Compressors Direct Specializes in Air Compressors, air compressor, Portable Air Compressor, Portable Air Compressors ...
Gast
Geplaatst op 30/04/2008
jet pump

60.190.240.68
Our product about [a href=http://www.cnpumps.com/jet-pump.htm]jet pump[/a],jet pump parts,[a href=http://www.cnpumps.com/swimming-pool-pump.htm]swimming pool pump[/a],swimming pool pump parts,[a href=http://www.cnpumps.com]water pumps[/a] and water pumps Parts,if you sell that,call me,[a href=http://www.asianvalve.com/forged-steel-ball-valve.html]ball valve[/a].
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: TMNT
Genre: Action-Adventure
Platform: Playstation 2
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers