Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Playstation 2 | Prince of Persia: Warrior Within
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Prince of Persia: Warrior Within

Ubisoft heeft al veel successen geboekt. Daarbij moet je denken aan Splinter Cell, Rainbow Six, enzovoort. Hoort Prince of Persia: Warrior Within hier ook bij?

De prins van Perzië had in het vorige deel, ‘The Sands of Time’, meer dan eens met de tijd zitten knoeien. In ‘Warrior Within’ zal hij hiervoor moeten boeten. Hij wordt namelijk achtervolgd door de hoeder van de tijdlijn: Dahaka. Zijn lot is bepaald; de prins zal sterven! Hier is hij het natuurlijk niet mee eens. Aan jou als gamer de taak om een stokje voor te steken.

Het avontuur begint op een schip dat onder leiding van de prins uit Perzië staat. Het schip wordt aangevallen door een zooitje vreemd uitziende piraten die onder leiding staan van een schaars geklede vrouw. Meteen haal je ongelofelijk veel combo’s uit je trukendoos. Salto’s maken over vijanden om hen vervolgens overboord te gooien, rond palen slingeren om weerloze vijanden van hun hoofd te ontdoen, vechten terwijl je tegen muren oploopt (Neo zou er nog wat van kunnen leren); het hoort er allemaal bij.

Alsof men nog niet genoeg had aan bijna honderd combo’s is de animatie anders als je twee in plaats van één wapen tegelijk hanteert. En als de prins zijn linkerhand wil gebruiken om iemand vast te houden, dan gooit hij zijn wapen natuurlijk gewoon naar iemands hoofd. Dit alles natuurlijk schitterend geanimeerd.

Net zoals in het voorgaande deel zal de prins zich weer uit totaal onmogelijke situaties moeten redden. Hij zal op balkons van 25 meter hoog moeten zien te komen zonder ladders of helikopters, hij zal van het ene zwevende plateau naar het andere moeten slingeren. Kortom het is klimmen en klauteren geblazen in Warrior Within. En natuurlijk is er enig inzicht voor nodig om de juiste route te vinden, dus zul je veel gebruik moeten maken van de ‘Dagger of Time’.

Wat opvalt aan POP:WW is dat alles in de game er zeer goed uitziet. Het is goed te zien dat de makers veel oog voor detail hadden want animaties als haar dat beweegt tijdens het lopen, stof dat opwaait en realistische bewegingen van de characters zie je toch niet vaak in een game. Jammer is dat de sfeer ééntonig en meer van het zelfde is. Dit wil niet zeggen dat hij slecht is. Het geluid is bijvoorbeeld uitmuntend. Tijdens je klim-, klauter- en vechtwerk kun je genieten van stevige rockmuziek, die weliswaar niet uit die tijd komt, maar toch zeer goed bij de game past.

De replay value is uiteraard niet geweldig. Een online-mode zou niet alleen leuk, maar ook mogelijk zijn geweest. Gelukkig is de game lang en afwisselend, maar als je hem eenmaal rond hebt gespeeld, dan heb je het ook wel gezien.

Al met al is PoP: WW wat we ervan verwachtten: een erg goede game, maar te overtreffen. Het is al een topper die een aanschaf waard is, maar als Ubisoft nog even aan de sfeer en aan een multiplayer-mode werkt hebben we pas écht een klassieker!

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 9
Geluid: 10
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 10
Eindoordeel: 7
+ Erg veel mooie combo’s
+ Mooie muziek
- ééntonige sfeer
- Geen onlinemode
Member
Geplaatst op 18/10/2006
fleppie mars
Die grimmige sfeer is wel te verklaren. Het is namelijk niet meer in Arabie!En die online mode is denk ik niet echt geweldig als die er was. Daar is PoP:WW geen spel voor.
Gast
Geplaatst op 25/01/2007
ludacr!z

213.125.2.224
ja heb je al de 9 gangen ontdekt?
bij ww
Gast
Geplaatst op 06/02/2007
Yelmo

212.123.173.131
PRins of persia warrior withen is vet vooral dat soort terug in de tijd magie en het zwarte wezens enz. was egt vet ;)
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 54.157.61.68
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Prince of Persia: Warrior Within
Genre: Adventure
Platform: Playstation 2
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers