Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Xbox | Project Gotham Racing
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Project Gotham Racing

Project Gotham Racing (PGR) is de eerste Xbox racegame en moet de lat dus alvast hoog leggen. PGR is eigenlijk een remake van het fantastische Metropolis Street Racer en dat beloofd dus veel goeds.

Even vooraf: Veel mensen willen weten welke game nou beter is: GT3 of PGR, kortom: PlayStation 2 of Xbox. Die vraag is makkelijker gesteld dan beantwoord. GT3 en PGR zijn namelijk 2 totaal verschillende games! Hoe raar het ook klikt, de enige vergelijking in de 2 games is dat het iets met auto's te maken heeft. Het grote verschil schuilt hem in het Kudo's systeem. In PGR is het namelijk niet de bedoeling om zo snel mogelijk rondjes te rijden, maar om zoveel mogelijk punten te halen. Die punten (kudo's) zijn op verschillende manieren te halen.

In de Arcade mode is het zaak om langs pylonen te rijden. Zo zal er af en toe een slalom van je gevraagd worden, een scherpe slip of een hoge sprong. Voor al die dingen krijg je kudo's. Ook zitten er speed trap's in, hoe hoger je snelheid over die speed trap's, hoe meer kudo's. Een heel rondje lang geen pylon geraakt en je wordt weer beloont met kudo's. De \"truukjes\" zoals hierboven beschreven kun je aan elkaar plakken en zo vette combo's verdienen. Op die manier gaat de game af en toe een beetje op Tony Hawk lijken!

Dan is er de belangrijkste mode: Kudo challenge. In deze mode moet je opdrachten uitvoeren en daarvoor word je beloont met kudo's. Je kunt ook nog gokken door de moeilijkheidsgraad te verhogen of een joker in te zetten (dubbele punten!). Een voorbeeld: Er is een street race waarvan je denkt dat je gaat winnen. Je zet nu de moeilijkheidsgraad zo hoog mogelijk (winnen) en je zet een joker in. Als je de race uiteindelijk wint krijg je de kudo's die je tijdens het racen hebt gehaald en de bonus voor het behalen van je doelstelling. Die kudo's worden daarna verdubbeld! Op deze manier kun je echte hoge scores halen!

Naast deze modes zijn er nog een aantal modes zoals time trail en multiplayer. Ook hier kan je kudo's verdienen. Maar de grote vraag is nu: wat kun je ermee! Dat zal ik even haarfijn uitleggen. Met kudo's unlock je nieuwe autos en banen, nieuwe opties, nieuwe kleuren voor je wagen en nog meer van die shit. Echt zeker de moeite waard!

In PGR race je door 4 steden namelijk: Londen, Tokyo, Los Angeles en San Francisco. Je kan racen in het donker, in de regen, in de felle zon of in de vooravond. De graphics zijn echt geweldig, maar de sfeer is af en toe minder als GT3. Dit komt vooral omdat PGR veel dynamischer is dan GT3. Is in GT3 een baan nat, dan is die altijd nat. In PGR kan je dezelfde baan in alle weersomstandigheden racen wat een veel gevarieerder en realistischer gevoel geeft. Aan de andere kant: GT3 is veel afwisselender wat betreft het racen. Zo zijn er rally auto's, classics, sports cars endergelijke. In PGR race je altijd in straat auto's.

In PGR kunnen de wagens echt kapot. Dat is leuk, maar moet niet overschat worden. De schade blijft bij een gekreukelde motorkap of een kapot achterlicht. Van de schade merk je niks tijdens het rijden. Jammer maar helaas!

Het geluid verdient ook extra aandacht. Wat is namelijk het geval: je kunt je eigen muziek luisteren tijdens het spelen! Sla muziek op je harddisk en speel het daarna af in PGR! Er is zelfs de mogelijkheid dat de mensen van de radio jouw muziek aan elkaar praten! Lang leve de Xbox harddisk!

Is PGR nu beter als GT3? persoonlijk vind ik van wel maar de games kunnen prima naast elkaar in de kast, net zoals de PS2 en de Xbox. Ik snap ook best dat er mensen zijn die GT3 beter vinden dan PGR. Het is dus puur een kwestie van smaak. Voor mij is het in ieder geval een dikke vette 8.5

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 10
Geluid: 10
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 9
+ Kudo\'s
+ Muziek
+ Beeld
- Weinig afwisseling
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
loan

213.202.80.249
76ZVZ http://gaestebuch4u.de/gb/cialisblogz.html loan rate [url=http://z10.invisionfree.com/Save_the_Republic/index.php]loan[/url] loan [a href="http://gaestebuch4u.de/gb/Mirumas.html"]mortgage refinance[/a] mortgage refinance
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Derik

213.99.201.237
http://19bac42e4b664dfd4c04d2b0dd26c582-t.k90u0h.info [a href="http://19bac42e4b664dfd4c04d2b0dd26c582-h.k90u0h.info"]19bac42e4b664dfd4c04d2b0dd26c582[/a] [url]http://19bac42e4b664dfd4c04d2b0dd26c582-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://19bac42e4b664dfd4c04d2b0dd26c582-b2.k90u0h.info]19bac42e4b664dfd4c04d2b0dd26c582[/url] [u]http://19bac42e4b664dfd4c04d2b0dd26c582-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Gast
Geplaatst op 26/10/2007
cdfavrqutc

212.116.219.66
Hello! Good Site! Thanks you! odinfagmqpq
Gast
Geplaatst op 16/11/2007
ahlfhjvtiv

84.47.144.246
(AP) State regulators could decide within days whether Allstate (NYSE:ALL) insurance companies are allowed to raise home insurance rates between 27 and 43 percent on average. The company went before officials from the Office of Insurance Regulation this week to explain why it wants to raise rates despite a new law meant to make it cheaper for insurance companies to get backup coverage. A decision from state regulators is expected soon, although no exact deadline has been set. Allstate executives told regulators that while legislative changes helped make reinsurance less expensive, it didn't cut the company's costs enough to put it in a position to cover all the claims it might need to pay in a...[br][a href='http://bloginfo4u.info/news/16113']http://bloginfo4u.info/[/a]
Gast
Geplaatst op 16/11/2007
tqjkykprgm

195.19.204.69
10 Braun Racing entry this weekend in the Busch Series, he also hopes to make his second career NASCAR Craftsman Truck Series start. Blaney will pilot the No. 22 Bill Davis Racing Toyota Tundra in Friday night’s 134 lap Ford 300. Blaney made his lone NCTS at Dover (Del.) International Speedway in 2004, finishing sixth after starting the event in fifth in a BDR Tundra. · Benson’s Back…BDR’s NASCAR Craftsman Truck Series veteran Johnny Benson remains behind the wheel of the No. 36 Toyota this weekend. Slugger Labbe will call the shots for the team. · Points Position…Last week’s 31st place finish helped the team pad its lead over 36th place in the owners’ point standings. The No. 22 BDR entry now stands 136 points ahead of the No. 21 car (36th) and 29 markers...[br][a href='http://best-sport-blog.com/news/16097']http://best-sport-blog.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 21/11/2007
keujyjcvdh

151.8.129.99
tem (which is also available on other Audi vehicles). A quick test of the sound levels while open however, indicated that it was every bit as good as the A3 that was tested earlier this year, offering the huge benefits of a sunroof as well as the fresh air option when open. Sound levels were very good when fully open and traveling at 60+ mph. The large panorama glass sunroof extends in three segments, reaching virtually from the front roof edge to the third row seat. The front section when opened rises and slides over the rear section, while the rear portion is designed as a tilting roof. The test vehicle had the optional rear sunshades that are power operated (the second row occupants can operate the rear sunroof manually or electronically). Also included was the four zone climate...[br][a href='http://myuniqsite.com/news/25478']http://myuniqsite.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 22/11/2007
qdaqrlinrt

217.159.190.94
[a href='http://wlsite.com/1.html']audi news: wlsite.com[/a]
Gast
Geplaatst op 24/11/2007
kablemqmgq

217.159.190.94
THE Chinese are growing affluent on the back of a solid economy and a willingness to save, but when it comes to investing in shares they prefer a speculative approach more akin to gambling. My book has been translated into Chinese. Just how much crossover there is for the average Chinese to want to read about an Aussie country boy's efforts to get his finances in order I'm not sure or whether they'll get much of a chuckle from gags about Bert Newton's hair. Yet, in a market the size of China's if even a fraction of 1 per cent of the population buys my book I could be recommending an investment in plantation timber because of the forest of trees required. Still, I seem to have impeccable timing the Chinese have lately embraced investing big time. The 3rd Beijing International Finance...[br][a href='http://bestnews-4u.com/news/3727']http://bestnews-4u.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 25/11/2007
uwxutfbljg

217.159.190.94
I have never been much in favour of online shopping. The idea that the ancient physical delight of strolling the marketplace or bazaar and taking in its sights and smells might one day be replaced by clicking and dragging from a desktop is one I have always found more repugnant than convenient. But that was before I found out aboutWhat is Etsy? If you ask its founder, 27 year old Brooklyn based Rob Kalin, Etsy is "a childhood word from a Fellini movie" that he chose because "it embodies the curiosity of imagination" (the naughty Kalin has also playfully told the press that Etsy comes...[br][a href='http://bestnews-4u.com/news/3439']http://bestnews-4u.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 25/11/2007
ccawwqmnqb

217.159.190.94
E Verify, formerly known as Basic Pilot, is a voluntary program that is designed to allow employers to electronically compare an employee's personal information against databases maintained by the Social Security Administration and the Department of Homeland Security. The accuracy of the Internet based system has improved in recent years, but still has shortcomings, according to the 254 page report prepared for Homeland Security officials by Westat, a Rockville, Md. based research corporation. A higher error rate Maria Elena Garcia Upson, a U.S. Citizenship and Immigration Services spokeswoman, said the agency is in the process of evaluating the report and had no immediate comment on Friday afternoon. The system is a centerpiece of the Bush administration's worksite enforcement plan. The report warned that...[br][a href='http://coolnews-4u.com/news/3805']http://coolnews-4u.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 28/11/2007
rwyianlkvf

151.8.129.99
[a href='http://new-news-4u.com/news/15131']Life is sweet for the reunited Spice Girls USA Today[/a]
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Project Gotham Racing
Genre: Racing
Platform: Xbox
Aantal spelers: 8
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Bizarre
Uitgever: Microsoft
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers