Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Quake 3 Team Arena
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Quake 3 Team Arena

Quake 3 is een van de best verkochte spellen aller tijden. Waarom, zou je denken. Nou, voor degenen onder jullie die het nog niet weten, Quake 3 Arena was (en is nog steeds) een van de beste multiplayer shooters aller tijden. Het internet werd afgeladen met Quake 3 Teams en Skins voor de game zijn ook nog volop te vinden op het internet. En dan is er nu Quake 3 Team Arena. Wat is er zo anders aan deze game?

Het principe van de Quake 3 game is hetzelfde gebleven. Het spel is nog steeds een echt goede multiplayer game, maar er is toch iets anders. Oh ja, je speelt in teams. De bedoeling van de game is om met een groep spelers onder je de vijand uit te schakelen. Er zijn maar liefs 4 spelvarianten. Dat is dus eens wat anders dan het doelloos rondschieten in Q3A. Ten eerste is er de Capture the Flag mode. Dit spreekt eigenlijk voor zich. Jij moet met je team je eigen basis verdedigen en in de tussentijd de vlag bij de vijand te pakken krijgen. Je krijgt pas punten als je deze naar je eigen basis terug gebracht hebt. Verder is er ook nog de One Flag. Dit is eigenlijk hetzelfde principe als de vorige mode, maar je moet dit helemaal alleen doen. Je hebt dus geen vrienden om je te helpen. De derde mode is de Harvester mode. Dit is eigenlijk het standaard schietwerk. Je moet je vijanden neerschieten en hun gevallen schedels verzamelen. Als laatste is er ook nog de Overload mode. Hierin moet je de basis van je vijanden binnen dringen en een schedel die daar staat vernietigen, terwijl de tegenstander dit natuurlijk bij jouw probeert.

Een van de dingen die niet verandert zijn aan Q3A, maar nog wel erg goed is, is het geluid. De presentator kan nu iets meer verschillende zinnen uitkramen, terwijl jij aan het spelen bent. De muziek en de geluidseffecten zijn nog steeds erg goed.

Dit geld ook voor de graphics van Q3TA. Ze zijn praktisch hetzelfde als in Q3A. Dit hoeft geen minpunt te zijn. Toch is het wel jammer, ik had de graphics nog net iets meer opgevijzeld willen zien.

Naast de nieuwe spelmodes is er niet veel aan Quake 3 Team Arena verandert. Het menu heeft een gehele restyle gekregen en er zijn talloze gave filmpjes te bekijken. Er is ook een single player mode, maar dit spel is echt speciaal ontworpen voor de multiplayer fun. Er zijn nog een aantal nieuwe wapens (3). Verder zijn dingen zoals de speelbaarheid, de graphics en het geluid praktisch hetzelfde gebleven. Ik moet zeggen: Quake 3 Team Arena is tot nu toe de beste Team Multiplayer Shooter die er te krijgen is.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 9
Geluid: 9
Houdbaarheid: 10
Speelbaarheid: 7
Eindoordeel: 10
+ Veel spelmodi
+ Nieuwe levels
+ Nieuwe wapens
- Graphics niet verbeterd
Gast
Geplaatst op 20/05/2006
Rina ramloegam

84.86.128.85
kakakaka kaaakk kakak dit spel deze spel neukt iedereen homo
Gast
Geplaatst op 20/05/2006
Rina ramloegam

84.86.128.85
dit is en homo spel kanker op man je meot godverdoome niet tof doen en ik rina ben en verweent meije van 21
Gast
Geplaatst op 20/05/2006
nabil kvindt het en homo spel

84.86.128.85
ewsdfxc
Gast
Geplaatst op 20/05/2006
homo rina

84.86.128.85
quake 3 stinkt meot zijne tanden peotsen kanker man ga WEG
Gast
Geplaatst op 19/10/2006
Mja

84.197.17.171
Prachtige overpeinzingen. Nu ben ik zeker dat ik het moet proberen, na de weloverwogen commentaar hierboven
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 3.235.172.213
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Quake 3 Team Arena
Genre: Shooter
Platform: PC
Aantal spelers: 16
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: ID Software
Uitgever: Onbekend
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers