Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Revolt
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Revolt

Het principe van Revolt is eigenlijk hetzelfde als de meeste racegames. Winnen op alle kosten. Tijdens de races kun je gebruik maken van speciale powerups om je radiografisch bestuurbaar autootje te laten winnen. Radiografisch ja, van die modelautootjes.

Nu over naar de game zelf. Het grootste minpunt aan Revolt is dat het geluid niet erg veel bijzonders is. Het geluid is zelfs gewoon slecht. Het enigste wat je hoort is het zoemen van je autootje en heel af en toe een geluid uit de omgeving zoals een aantal schreeuwende kinderen. Als je schiet hoor je ook een geluidje wat meer lijkt op een vallende regen dan op een dodelijk wapen.

Ook de besturing van Revolt laat wat aan de wensen over. De autootjes sturen namelijk veel te scherp. Je hoeft maar heel zachtjes op een knopje te drukken en je autootje vliegt meteen de bocht uit. Dit is erg jammer want je ligt zo op je dak. De andere knoppen zijn wel handig. Je hebt er een om je auto om te draaien, een om hem weer op de baan te zetten en eentje om mee te schieten. Het is wel erg moeilijk om goed door te omgeving te kunnen navigeren.

Aan de andere kant heeft Revolt wel ontzettend mooie graphics. De autootjes zijn zeer mooi afgewerkt en ze glimmen van alle kanten. Ze zijn waarschijnlijk net opgepoetst of zo. Ook de verschillende milieus waar je door rijdt zijn goed afgewerkt. De makers hebben geen detail over het hoofd gezien. Het is wel jammer dat je soms door een gebied rijdt waar niets te beleven valt, zoals de diepvrieskist van een supermarkt.

Revolt is ook nog eens redelijk lang houdbaar. Je hebt in het begin de keuze uit een klein aantal autootjes. Dit komt omdat je de rest, net als de races bij moet verdienen. Ook is er een leuke optie om, als je alle races al kent, de races in spiegelbeeld te rijden. Als zelfs dit je gaat vervelen kun je altijd nog gebruik maken van de track editor die in Revolt ingebouwd zit. Zo kun je je eigen spectaculaire races maken.

Revolt is zeker geen slecht spel. Het is alleen jammer dat de besturing zo precies is en het geluid van mindere kwaliteit. Toch is Revolt een redelijk spel en zeker geen miskoop. Het blijft gewoon leuk om met radiografisch bestuurbare autootjes rond te crossen.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 9
Geluid: 5
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 5
Eindoordeel: 7
+ Track editor
+ Vette graphics
- Bagger geluid
- Stuurt slecht
Gast
Geplaatst op 10/09/2005
Frank

217.149.199.132
Grotendeel mee oneens. De besturing is precies, inderdaad. Maar als je die eenmaal onder knie hebt is het fantastisch! Het geluid is helemaal niet slecht. Er zijn diverse vette techno nummers beschikbaar waarop je kunt racen. De geluiden van de autos en wapens zijn zeer toepasselijk.
Revolt gaat nooit vervelen. Met name ook omdat er enorm veel tracks te vinden zijn op het internet die je kunt laden en kunt racen.
Absolute aanrader
Gast
Geplaatst op 14/10/2006
kees

84.27.184.40
he weet jij welke knoppen dat zijn??? om je autootje omte draaien en zo ik kan het nie vinden..
Gast
Geplaatst op 07/01/2007
Dominic

217.123.133.12
het spel is super!
ik heb een soort van Cheat ondekt:
kijk als je naar de map van Re-volt gaat..
klik je op ''CARS'' en dan klik je je favo auto aan!
als je daar bent klik je op :
Parameters..
als je dat heb gedaan..
zie je de 'Eigenschappen' van de auto..
die kun je veranderen..
zo..
kun je je auto'tje' meer grip geven..,
zodat je sneller weg bent enzo!
ik heb deze game al vanaf het begin..
en hij irriteerd nog steeds niet!

Groeten Dominic!
Gast
Geplaatst op 12/01/2007
Turbolive

213.224.51.60
stuurt slecht???? als - punt? dan kan je er nix van, try TOYECA das de MASTER-car! Het duurt effe maar eens je hat kan heb je 'total control'.
Geluid is eveneens top. Dagelijks komen er nog nieuwe tracks uit (customs natuurlijk) en ook cars. Online kan je ook door een applet te downloaden bij rvhouse, daar gamespy hostprobs heeft voor sommigen en zone.com ook revolt geschrapt hebben de fans het am zelf gefixed

http://www.rvhouse.net/

Gast
Geplaatst op 30/01/2007
mark

212.45.32.221
super cool spel
helemaal om online t doen
weet iemand hoe je zelfgemakte maps online kan spelen? die zijn dan gewoon met editor gemaakt die in het spel zit,
ik wil ook nog is mooiere maps maken zoals dit
http://revolt.speedweek.net/main/comments.php?trackname=Museum+3 kan er nog niks voor vinden
wie kan me helpen ?

Gast
Geplaatst op 07/02/2007
hellebaard

86.94.114.165
ik weet niet wat hij in zijn hoofd haald maar teneerste is de houdbaarheid egt GEWELDIG goed door de track editor di altijd leuk blijft en voor de lol races opnieuw doen en je hebt nog een paar extra mode zoals een skate park en andere maps waar je bijv alle sterren enzo moet pakken.
Gast
Geplaatst op 07/02/2007
hellebaard

86.94.114.165
en ten tweede is het ook egt voor mij tenminste de allerbeste race game di ook ooit gespeeld heb ff wat cijfers aanpassen Graphics: 9
Geluid: 9 (je houdt ervan of je houdt er niet van)
Houdbaarheid: 10 (TRACK EDITOR)
Speelbaarheid: 9 (bestuuring werkt egt geweldig als je um onder de knie hebt)
Eindoordeel: 9.7
Gast
Geplaatst op 03/04/2007
ricardo

83.116.230.6
hoekan ik het speletje revolt spelen
Member
Geplaatst op 03/04/2007
ricardo 5314
moet ik het spelletje downloaden ofzo
Gast
Geplaatst op 04/04/2007
doggy

83.134.128.31
heb re-volt zelf en heb het al helemaal uitgspeeld maar dat van die bestuurbaarheid klopt inderdaad niet het gaat veel beter dan andere race spelletjes
Gast
Geplaatst op 16/04/2007
Wiebe

62.45.59.122
Besturing klopt naar mijn idee inderdaad precies, voor zover ik er ervaring mee heb hebben radiografisch bestuurbare auto's ook zeer scherpe besturing (of helemaal de bocht om, of gewoon rechtdoor). Audio valt over te twisten, maar elke auto heeft in ieder geval z'n eigen geluid. Voor zo'n oud spel een absolute topper die ik nog steeds met veel plezier af en toe speel.
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Revolt
Genre: Racing
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Acclaim
Uitgever: Acclaim
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers