Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Runescape
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Runescape

Runescape is een online RPG. Deze is echter niet zo als Redmoon maar meer in de zin van Miniconomy. Het spel wordt namelijk gespeeld in een webbrowser. Gewoon in Internet Explorer dus die je waarschijnlijk zult gebruiken. Het makkelijke hieraan is dat je kunt spelen op het werk of op school. Hoewel je daar waarschijnlijk nuttigere dingen behoort te doen. Een nadeel hiervan is wel weer dat je niet veel van de graphics hoeft te verwachten. Maar graphics maken of breken een spel niet het gaat natuurlijk om de gameplay.

Runescape speelt zich af een een fantasy wereld in een middeleeuwse tijd. Je hebt ridders en goblins en magiers. Bekende dingen die je regelmatig in RPGs ziet terugkomen. Als je begint kies je niet voor een bepaalde klasse die je wilt worden, je word die klasse namelijk vanzelf. Als je alleen je zwaard gebruikt zul je hiermee sterker worden maar niet sterker worden in magie. Hoe sterk je bent in een bepaald iets word bepaald door je niveau in die skill aangegeven door een level. Je hebt een heleboel skills waarin je kunt trainen. Dit zijn niet alleen skills om te vechten maar ook skills zoals koken, vissen en potten bakken. Hiervoor kun je dus aparte levels voor verdienen. Van alle 18 skills die er zijn wordt een gemiddelde gemaakt en dat is het level dat voor andere spelers zichtbaar is. Zo kun je een heel hoog level karakter hebben dat in een gevecht nog geen vlieg kan doden. Je kunt bijvoorbeeld kok worden en een heleboel eten koken. Dit kun je weer verkopen aan andere spelers. De meeste spelers zijn echter bezig met hun gevechtskunsten te verbeteren. Dit kan met een handwapen als een zwaard of bijl zijn maar ook met een boog of kruisboog allemaal van verschillende kwaliteti of met magie. Magie gaat in dit geval via zogenaamde Runes. Dit zijn magische stenen en als je een bepaalde combinatie van die runes in je bezit hebt kun je een spell casten.

Als je aan het vechten met monsters bent die in de wereld rondlopen kun je kiezen voor je gevechtsstijl. Dit geeft bepaalde bonussen aan je tijdens het gevecht maar ook worden alle experience punten gegeven aan de vechtstijl die je gebruikt. Zo heb je de stijlen controlled die je bonussen geeft aan stength, attack en defence en ook experience geeft aan die punten. Je hebt ook agressive die je bonussen en experience geeft aan stength, accurate geeft je een bonus en experience aan attack. Dan heb je nog defensive die je bonussen en experience geeft aan je defense. Je kunt naast doelloos monster doden ook quests gaan volgen. Als je met verschillende mensen praat in de steden kun je vaak een quest krijgen. Dit is een opdracht die je voor iemand uitvoert om een bijvoorbeeld een beloning voor te krijgen. Bijvoorbeeld geld of een nieuw wapen.
Als je genoeg geld hebt verdient kun je dit uitgeven aan een nieuwe gevechtsuitrusting. Deze kun je kopen in de winkel maar je kunt je spullen ook van andere mensen kopen. Daardoor kun je ze vaker wel goedkoper krijgen. Dit handelen gebeurt in elke stad op de marktplaats. Daar groeperen mensen samen om hun spullen te verkopen of om nieuwe spullen te kopen. Dit is soms een wat chaotisch zooitje omdat er zoveel mensen staan maar je kunt je spullen er vaak wel kwijt.

Runescape is een gratis spel. Dit houdt in dat je onbeperkt kunt spelen in een bepaald gebied. Wil je hieruit of wil je extra skills gebruiken moet je een Member worden. Members kunnen bijvoorbeeld mensen beroven en van een veel grotere map genieten. Met andere woorden gewoon een stuk uitgebreider. Het kost 5 dollar per maand om een member te zijn. Als je een echte RPG fan bent en je hebt het gratis gedeelte gedaan en je wilt meer en verder dan kun je overwegen om dat bedrag over te maken. Ik weet dat er genoeg mensen zijn die dat geld er voor over hebben.

Omdat je Runescape in een internet browser speelt verwachtte ik niet veel van de graphics. Maar toen ik daadwerkelijk in het spel zat viel het mij reuze mee. Het zijn niet alleen teksten een plaatjes waar je naar kijkt maar je kunt echt 3D rondlopen door de wereld. Natuurlijk zijn de graphics nou ook weer niet zo dat ze kunnen tippen aan een normaal spel wat je in de winkel koopt. Maar als je de gameplay goed vind heb je hier helemaal geen problemen mee. Een andere opvallend iets is dat er geen geluid zit in Runescape. Dit is waarschijnlijk gedaan zodat mensen zonder een breedband internetverbinding ook makkelijk mee kunnen spelen. Echt missen deed ik het geluid niet, ik zette gewoon mijn speellijst met mp3tjes aan en spelen maar. Heb je de muziek nog voor het kiezen ook.

Ik het begin was Runescape voor mij heel verslavend. De slechte graphics en het ontbreken van geluid stoorde mij helemaal niet. Maar na een tijdje kwam ik bij de grenzen van het spel voor niet members en stond ik voor de keuze om te betalen of niet. Hier heb ik niet voor gekozen. Maar als je het spel echt bevalt dan is 5 dollar per maand waarschijnlijk niet zon groot probleem. Als je graphics een belangrijk deel van een spel vind dan kun je dit spel beter links laten liggen. Voor de minder veeleisende en casual gamer zeker een heel vermakelijk spelletje.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 3
Geluid: 3
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 7
- Simpele graphics
- Betalen voor extra
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
rapalex

83.109.209.28
bla haha b 83.109.209.28
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
reginald

86.87.198.121
ik wil gratis member worden voor altijd
Gast
Geplaatst op 15/01/2007
lopendekip

82.173.214.152
ik zoek gratis geld hacks mag ik pleas een hack stuur dan een bericchgt naar joeyvdk@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 15/01/2007
testen60 (nino)

62.166.129.90
ik wil full rune plz plz! maar kan je dat doen sonder me pasword te gefen??? o enik wil 99m op me acc kan je dat stuur dan een emiel naar nino.city@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 15/01/2007
nintedo wii gek

81.165.83.176
wie heeft zelda ik zeg op wie nog anders ik kijk
Gast
Geplaatst op 15/01/2007
nintedo wii gek

81.165.83.176
jo gast ben je hier ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? hhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeee
Gast
Geplaatst op 15/01/2007
nintedo wii gek

81.165.83.176
GAST BEN JE HIER GEEF ANTWOORD NUUUUUU OF BINNEN 2 MINUTEN IK WACHT WIL CHATTE MET IEMAND OKEE GEEF ANDWOORD
Gast
Geplaatst op 15/01/2007
nintedo wii gek

81.165.83.176
NUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUUUUUUUUUUUUUUUNUNUNUNUUUUNNNNNNNNNNNununununununNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUN
Gast
Geplaatst op 15/01/2007
nintedo wii gek

81.165.83.176
TESTEN6O (MINO) ben je hier wil chatte geff ANDWOORD OKEEEEE NUNUUU of BINNEN 2 MINUTEN OKEE verstaan
Gast
Geplaatst op 16/01/2007
66776

82.173.133.192
waar kan ik iemand hacken
Gast
Geplaatst op 16/01/2007
wes14400

82.173.133.192
waar kan ik gratis member worden

Gast
Geplaatst op 17/01/2007
dion

86.95.146.29
waar kan ik hack programma downloaden
Gast
Geplaatst op 17/01/2007
roeby

213.118.246.61
ik wil gratis member worden
Gast
Geplaatst op 17/01/2007
hoi

213.46.77.229
je moeder
Gast
Geplaatst op 24/01/2007
robbiegoeree

82.73.73.33
ik wil 500k gratis als iemand niet meer speelt geef me al je k
Gast
Geplaatst op 24/01/2007
killermen476

82.156.137.26
yo ik zou graag wat spullen van je willen hebbe laterzzz
Gast
Geplaatst op 24/01/2007
wil je wel weten he

84.87.143.26
zeilig gerds lol noobies
Gast
Geplaatst op 24/01/2007


84.87.143.26
alle maal combat lvl 3 tot 75 ofzo lol
Gast
Geplaatst op 25/01/2007


86.84.53.135
heey
mag ik spullen
Gast
Geplaatst op 25/01/2007
skar

62.131.226.243
kan je plzz een runescape hack progamma sturen naar me men msn is sk.ar@hotmail.com voeg me toe plzz stuur een hack progamma
Gast
Geplaatst op 25/01/2007
skar

62.131.226.243
plz men msn is sk.ar@hotmail.com stuur een hack progamma want ik ben gehackt plzzzzzzzzzzz
Gast
Geplaatst op 26/01/2007
Gast

84.30.4.235
Hoi iedereen die runescape verslaafd is:P
ik heb een account van lvl 29 ik ben best goed maar ik heb maar 28 coins kan ik van iemand iets krijge als er iemand online is voeg me dan toe en zeg het de naam van mijn poppetje is mage danny20 (kom naar wereld 106)
Gast
Geplaatst op 26/01/2007
ziziquinquin

84.193.126.101
hey wat is die redmoon eingelijk???!!!
Gast
Geplaatst op 26/01/2007
GAST

84.30.4.235
WEET K VEEL
Gast
Geplaatst op 26/01/2007
GAST

84.30.4.235
IEDEREEN KOM NAAR WERELD 48 MAKEN WE DIKKE CLAN OKE;)
Gast
Geplaatst op 26/01/2007
GSAT

84.30.4.235
IK BEDOEL 49 SRRY
Gast
Geplaatst op 26/01/2007
jonideprez

81.165.246.78
ik heb een hach programa waar je runescape kan hacken wil je ieman hacken stuur username door naar jonidebest@msn.com maar ook jou username en wachtwoord
Gast
Geplaatst op 27/01/2007
gast

84.30.4.235
yo jonideprez ik geloof het niet dadelijk hack je zelf:@
Gast
Geplaatst op 27/01/2007
brian

86.80.136.161
waar kan ik een hek progamma krijgen gratis?????
Gast
Geplaatst op 27/01/2007
jeffrey

62.234.109.142
ik wil snel geld verdienen ik ben geen member als je iets heb voor me oh ik ben nog wel noob ik zit level 13 ik heet klotzak000 voeg me dan toe
Gast
Geplaatst op 28/01/2007
soldier1305

81.164.176.227
wil imand voor mij iemand hekken en aan mij geven
Gast
Geplaatst op 28/01/2007
roy

85.144.133.153
ik wil snel member worden voor altijd
Gast
Geplaatst op 28/01/2007
2sheeps

84.194.41.252
zomfg wa ne on zin
Gast
Geplaatst op 29/01/2007
hekken

85.144.12.44
jongens ik heb vriend bij hem hoef je alleen te zegen wie je wil hekken maar hij wil er wel wat voor 30k voor me msn is yusuf_gangster_20@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 30/01/2007
gast

84.30.4.235
ik wil een clan!:@
Gast
Geplaatst op 30/01/2007
oranje fan

80.61.156.220
noobs
Gast
Geplaatst op 31/01/2007
()&(*

217.122.24.153
jongens iedereen! je moet ff slim doen! je moet gewoon ff een noob account aanmaken en dat word dan jouw account waarmee je je w8 woord mee weggeeft enzo... snappie? snappie het niet voeg me dan ff toe via msn: iandijkslag@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 31/01/2007
()&(*

217.122.24.153
ok?
Gast
Geplaatst op 31/01/2007
lul

82.170.146.135
ik wel hekke nu was members lulu
Gast
Geplaatst op 31/01/2007
Styl Playa

194.109.163.198
EhJJ GASten Wazzup IICk Wil EEn Clan
1.geen noobs
2.je moet tussen 35/50 zitten
duss add me ff pk p00wner 2 spaties en 0=nul
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
dikepik

80.127.171.162
he nietzoon beky he of ik poep op je hooft
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
dikepik

80.127.171.162
he lekkahhhh

poep op je hooft
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
dymolady35

80.127.171.162
he ik zoek een clan ben cb 50 str 40 att 40 def 40 en mijn eisen zijn

1.winst delen
2.geen noobs!!
3.niet clan leaden kille
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
rutjekut

213.10.48.182
kan iemand sijbrand6 hekken hij is een teringlul
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
rutjekut

213.10.48.182
en wil je dan de pass aan mij geven
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
rutjekut

213.10.48.182
wie heeft er een hekprogramma?????????????????
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
daren

87.211.47.40
ik zoek een hek programma stuur iemand naar daren1995@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 01/02/2007
daren

87.211.47.40
ik weet een hek site geef me 1mill en ik vertel het je op runescap
Gast
Geplaatst op 03/02/2007
bernardo

87.67.40.90
hoi iedereen mag ik a.u.b. 1 mil
wie het geeft zegt het op msn voeg clercxke@hotmail.com toe
Gast
Geplaatst op 03/02/2007
Mark

62.195.139.101
ik ben mijn w8woord kwijt wil je mij helpen mail me
MarkBus30@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 03/02/2007
studio de blouwe bok

82.92.0.245
waar kan ik zoon heck programma vinden
Gast
Geplaatst op 04/02/2007
fabien

62.51.37.168
wie kan mij efe een rune battele axe geve als vast bedankt ikheet met rune skaven seer
Gast
Geplaatst op 04/02/2007
fabien

62.51.37.168
ik ben meber jij ook geef me dan efe ady wihp
groete skaven seer en hek progamas werken niet ik had er zelf een maar die werkt niet
Gast
Geplaatst op 05/02/2007
michael

62.234.119.160
wie wil gratis member worden of goede spullen krijgen of iemand hacken het kan nu mail naar mbiesot@hotmail.com en zech wat je wilt vergeet niet je naam en je pass te zeggen en als je wilt hacken zech zijn naam het zal allemaal binnen 24uur gebeuren
Gast
Geplaatst op 05/02/2007
aimad

80.57.178.81
wie weet waar je een hackprogama kan krijgen
Gast
Geplaatst op 05/02/2007
aimad12

80.57.178.81
wie weet waar je hackprogama kan krijgen mail me aimad_abdellati@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 05/02/2007
tim

82.74.102.52
mag ik een hack progamma
Gast
Geplaatst op 05/02/2007
tim

82.74.102.52
me e mail is tim_leon2msn.com
Gast
Geplaatst op 05/02/2007
tim

82.74.102.52
me email is tim_leon@msn.com
Gast
Geplaatst op 06/02/2007
Nick

86.82.151.44
Ik zit in lvl 37 en i heb een vriend die zit in lvl 145 want hij is member ik mag ook member worden en dat wil ik ook heel graag. ik kan 9 slaan en dat vind ik best wel goed. mijn vriend kan al meer als 80 slaan dat wil ik later ook wel slaan. ik heb 32 leven. en nu moet ik ophouden want ik moet van de computer af doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 07/02/2007
nico

217.120.109.90
runescape is te gek waar kan ik gratis hack programma
Gast
Geplaatst op 08/02/2007
bult22

84.197.213.6
godverdomme geef me een ecount
Gast
Geplaatst op 08/02/2007
monne

82.176.96.129
ik ben noob geef me een acount plz
Gast
Geplaatst op 08/02/2007
charl:P

86.88.151.192
lieven mensen wi lieman een hack pragama maken voor mijn i hep het hard nodig dankej
Gast
Geplaatst op 08/02/2007
gokhan

86.92.76.94
jonge ik wil een gratis hack programma van runescaoe maar kan het niet vinden maar als jullie mij helpen kan het misschien wel en als jullie het niet kunnen vinden mag ik dan gratis een account die goed is en die heel veel geld heeft bijvoorbeeld 999mill A.U.B.
Gast
Geplaatst op 08/02/2007
gokhan

86.92.76.94
ik wil vooraltijd member worden tot dat ik dood ben help alstublieft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 09/02/2007
ricly

62.194.107.43
kan je plz hackprogramma sturen naar mij msn v.nistelrooy_ricky@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 10/02/2007
roy

213.93.43.134
van wie mag ik 10k msn roydekeijzer@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 10/02/2007
janwillem

86.89.81.5
ik wil graag een acount stuur naar janwillemwijnbergen@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 10/02/2007
draako34

84.26.83.165
ik wil 100k pleas
Gast
Geplaatst op 11/02/2007
overdozimj

82.73.68.231
ik kan hacken voor jullie verstuur maar een bericht naar michael_john3@hotmail.com en ik regel het je moet dan wel je wachtwoord en naam geven van runescape dan krijg je wat je wilt
Gast
Geplaatst op 11/02/2007
peter pan

83.118.200.164
heee

Gast
Geplaatst op 11/02/2007
jo

84.85.185.138
ik wil gratis nember worden met 1000000000k
Gast
Geplaatst op 11/02/2007
cihan

82.157.241.253
xl-cihan-pc wil iemand me een fulla ddy geven en rune scimmt gratis en 900k
ik wil niet lulig doen maar ik ben nooob
me vriend noemt mij een noob
doen julie dat voor me bedankt





groetjes cihan en toni
Gast
Geplaatst op 12/02/2007
emiel

83.83.119.140
waar kan ik die auto talker ofsow downloaden ??

Gast
Geplaatst op 14/02/2007
combat pablo

80.56.20.156
stuur me hack programa plz iemand of ik ga runescape zelf hacjen zodat niemand het meer kan spelen stuur me nu mijn email is doukkara_@hotmail.com en snel een beetje
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
ranged 33pkr

82.173.177.68
dit is fucking nep ik soek egtuh hack pack noobs
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
ranged 33pkr

82.173.177.68
dit is fucking nep ik soek egtuh hack pack noobs
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
SEBA

81.164.68.140
HALO
Gast
Geplaatst op 14/02/2007


81.164.68.140
IS ER IEMAND
Gast
Geplaatst op 14/02/2007


81.164.68.140
MOE IS DA DOEN 1000CAOL VOOR 55K
Gast
Geplaatst op 16/02/2007
?????

82.204.24.224
yo gasten ik wil een hack programma wil je het zeggen tegen liez2 al ben ik er niet(kan er allen zijn op een vrijdag zaterdag zondag en maandag doei ps:je kan het ook sturen naar jur@addejong.pilmo.nl
Gast
Geplaatst op 17/02/2007
Gast

84.30.4.235
Hoi....

Ik heb een hack programma
Ik geef het je op runescape voor 100k die het wil moet het eff door mailen op runescape mijn naam is range gast11

Groetjes....
Gast
Geplaatst op 18/02/2007
spaarpot8

84.28.203.15
eimand heeft mij gehekt maar wie weet is niet mij naam is spaarpot8
Gast
Geplaatst op 18/02/2007
black-hamp3

84.83.251.75
ik wil graag gratis member worden kan dat??
plz
Gast
Geplaatst op 18/02/2007
jackyzhu2

83.98.233.179
iedereen is hier noob behalve ik ben member
Gast
Geplaatst op 19/02/2007
bjorn

84.198.26.232
wie wil me plz een heck doorsturen op bjornluyckx@hotmail.com plz en al hartelijk bedangt
Gast
Geplaatst op 19/02/2007
bjorn

84.198.26.232
mag ik gratis geld en stuff rs naam chris_soep alvast bedangt
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
ilias

82.171.188.140
ik will gratis 100k of train programma mail naar freakky-cool@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 21/02/2007
daan

84.83.69.156
ey dit is cool ik heb al 20 members gehackt nu heb ik 10mil + full dragon
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
cejay

83.82.70.63
mag ik wat stuf ik ben blut owja als je me willow comp bow wil kopen voeg me toe dag
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
cejay

83.82.70.63
ik wil me willow comp bow verkopen voeg me toe dan cejay5
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
Wazzup: PunixXL

81.206.73.179
heej kijk is op
http://!Type hier je naam!.justgotowned.com/
Dat is lagge man !!!
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
mellissa150

84.28.22.29
hallo mense hack pleas djhott hij heeft mijn account gehackt en die account was lvl 130 kunen julie me pleas helpen ?
als je selina524 terug hebt vroeg op runescape mellissa150 toe oke?
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
daphne660

84.28.22.29
hallo kunen julie pleas djhott1 hacken want hij is de grootse hacker van runescape en en nicker249 en djhott1 zijn de grootse hacker's van runesacpe
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
cristina2222

84.28.22.29
ebru29 is gek want zij zegt dat zij hack progama heeft hack haar en je zal rijkelijk beloond worde groetjes cristina
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
honsbeek

83.85.37.16
wie weet een hacj programma
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
tom

82.171.78.139
ik wil meber worden
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
tufan celik

82.173.120.90
WAT EEN DOMEN VRAAAG
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
twenteboy9

217.123.173.154
ik wil hem hekken
Gast
Geplaatst op 25/02/2007
dit is mijn runescape naam:gia

62.195.9.236
voeg me toe als je wat geld voor me hebt of addamant plate legs want dan heb ik full addy plz plz plz alvast bedankt ok nou doei ik ga weer online op runescape
Gast
Geplaatst op 25/02/2007
gianluca 1

62.195.9.236
mijn runescape naam is gianluca 1 trouwens ik hoor bij de voorige reactie nou doei
Gast
Geplaatst op 26/02/2007
voldemord32

84.198.71.223
hallo kan iemand mij een hack programma sturen ik wil hacken mijn emailadres is thiebestegen@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
kim van loon

81.206.29.236
hoe word je gratis member??
Gast
Geplaatst op 02/03/2007
kenneth

84.196.199.219
ik hep een hek programa nodig ik zen al 20keer ge hekt door mijn stiefbroer ik lijd een beetje aan ge huege verlies en ik zeg mijn pas dan aan mijn stief vader en die zegda dan tegen mien stiefbroer ketnet15@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 02/03/2007
kenneth

84.196.199.219
ketnet............ is mijn iemeel
Gast
Geplaatst op 02/03/2007
jens

84.196.199.219
hej geef kenneth hier maar iets ik zen zijn stief broer
Gast
Geplaatst op 03/03/2007
jens

213.224.119.94
ik wil full rune en 10mile
Gast
Geplaatst op 03/03/2007
maikel

86.83.163.114
je macxhn 50mil vanm me
Gast
Geplaatst op 03/03/2007
jens

213.224.113.30
zou ik 20mill moge a u b??
Gast
Geplaatst op 03/03/2007
jens m.

213.224.113.30
plz iemand????
Gast
Geplaatst op 04/03/2007
anoniem

82.74.164.167
yo geef mij ff 10mil plzzz kheb hard nodig weet je
Gast
Geplaatst op 05/03/2007
ebkiller

84.211.69.16
plz 10 mil
Gast
Geplaatst op 06/03/2007
je moer man

217.123.21.207
je moer man dize zooi kan helemaal nii laterzz
Gast
Geplaatst op 06/03/2007
je moer man'

85.145.37.46
ik wil heel graag een hek progama pleas wil je het voor mij zege ik doe heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel voor je
Gast
Geplaatst op 07/03/2007
jonny

213.224.67.95
ik wil graag 2mil mijn naam op runescape is jonas1356
Gast
Geplaatst op 07/03/2007
sjoerd

84.82.122.168
ik wil heel graag 200mil op manoekepoeke
Gast
Geplaatst op 07/03/2007
nico

81.165.107.40
ja ik wil iemands acount voor een emailtje dan doe je dat naar n.mustang@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 07/03/2007
mijkol

86.84.119.204
moet een runescape hack progama hebben
Gast
Geplaatst op 07/03/2007
damian

212.187.120.185
homoman
Gast
Geplaatst op 08/03/2007
azdine

84.192.152.203
ik wil member pllllllllzzzzzzzzzz en ik wil een acount
Gast
Geplaatst op 09/03/2007
marzocchi8

87.66.88.200

Gast
Geplaatst op 09/03/2007
marzocchi8

87.66.88.200
hey ik ben marzocchi8
ik wil heel graag 50k dan kan ik een rune chain
kope merci voor degene die da wil doen
ik ben combat lvl 40 dus da is goe voor ne lvl 40tiger bedankt

Gast
Geplaatst op 09/03/2007
arno

90.128.165.141
mijn oude naam was arno993 ik wil hem graag trug dus wie heeft een site waar ik mijn eigen acount kan trug hackken PLZ A.U.B mijn msn is dbeste@live.nl zeg dan wat de site is en ik geef je een leuk plaatje van msn een heel leuk plaatje ( al vast bedankt )
Gast
Geplaatst op 09/03/2007
tippe8

82.173.204.156
mag ik 10k plz zsmo = zo znel mogelijk ontvangen
Gast
Geplaatst op 10/03/2007
bram

213.118.148.111
heey jow mag ik plz zsm= zo snel mogelijk 1m plz plz plz plz plz plz plz plz plz
Gast
Geplaatst op 10/03/2007
bram

213.118.148.111
ja ik ben maar lvl 15 maar ik heb veel geld nodig en ik wil ook een dragon scimmy maar ja dit is tog onmogelijk maar ik zou het warderen dat ik het kreeg en als ik get krijg diegen dat het me dan heeft gegeve danku dan heeft hij en gouden hart
Gast
Geplaatst op 10/03/2007
bram

213.118.148.111
oo ja en men emailadres is bramvanbever9@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 10/03/2007
bram

213.118.148.111
mijn naam op runescape is gotyc dragon
Gast
Geplaatst op 10/03/2007
loeka

213.118.148.111
ik heb nu al 13acownts gemaakt op runescape en allemaal gehakct wie kan er mij een hakcprogramma opsturen dan kan ik die gene dat me heeft gehakct trughakcen stuur het op naar bramvanbever9@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 11/03/2007
jeroen

84.105.133.144
ik heb wel een account voor de mensen die hem willen ik reageer er later wel op
Gast
Geplaatst op 11/03/2007
jeroen

84.105.133.144
het is een slappe!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 12/03/2007
berkan

84.29.186.125
ik wil een account kope voor een uhhhm............. hi 20 opwardeer kaart nog nooit gebruikt sturr je naam en wagtwoord naar vac_autos@hotmail.com en als je ehbt gedaan meot je binnen 24 uur op je acc kijken dan ben je ook gratis memebr ik ben van jagex als je niet geloofd doe emregs3 toevoege
Gast
Geplaatst op 12/03/2007
berkan

84.29.186.125
wie wil gratis alle stuff ik ben van jagex ik geef gratis stuff als je groote combat bent beetje stuff en ik kan je acc trenen stuur een mailtje naar vac_autos@hotmail.com en ik maak gartis member en ik maak alle qwest ik zit lvl 128
Gast
Geplaatst op 12/03/2007
jop

83.82.138.138
riem uit
Gast
Geplaatst op 13/03/2007
zkaeri

84.87.174.9
JE KKMOEDER MET EEN KK LEKKER KUTJE EN IK SEX HAAR AHAHAHAH HARDER VAN ZAKAKAR UIT AMSTERDAM EN IK BEN 4 JAAR
Gast
Geplaatst op 13/03/2007
sammy

213.118.151.143
iedereen die een hakcprogramma heeft hakc den tool en vlooieneuker
niet ok want ik wil niet dat men broer zelfmoort gaat plegen dankje
Gast
Geplaatst op 14/03/2007
THOMAS

80.200.90.140
IK HEB EEN PROBLEEM IK HEB IEMAND GEHECKT
EN HIJ HEEFT MIJ OOK GEHECKT EN IK HEB NIETS MEER IK HEET OP RUNESCAPE TOMAS POEL6
IK ASTUUUUUUUUUUBLIEFT IETS GEEVEN
PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ
Gast
Geplaatst op 14/03/2007
TIM

80.200.90.140
IK VINT DAT WE MOETEN PRAATEN MET THOMAS
Gast
Geplaatst op 14/03/2007
eelke

82.171.56.92
hoi ik kan niet snel aan spullen komen
als je wat hebt wil je het dan geven plz plz
ik heet op runescape black boys14
als je iets heb geef het mij dan plz plz
Gast
Geplaatst op 15/03/2007
heken is niet moeilijk

86.80.26.238
als je imand naam en wacht woord weet vertel aan mij stuur een mail en dan hek ik hem voor je
mijn email adres is:jason_ede@live.nl ja kan aleen mailtje sturen via internet het msn doet het niet meer zo goed dus a;s je een mail wil sturen naar jason_ede@live.nl ga dan naar www.hotmail.com
Gast
Geplaatst op 15/03/2007
heken is niet moeilijk

86.80.26.238
en log in
Gast
Geplaatst op 15/03/2007
kut

88.211.139.26
het is lariekoek nu ben ik gehackt dikke hoeren
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
joeri

82.92.173.234
hoi weet iemand hoe,
je kan hacken please!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
# Jagex Hacker #

194.134.193.16
Oke..
Jarenlang naar hacks en cheats gezocht voor het spel Runescape?
Nu is de oplossing in zicht: Jagex Hack v1.1
Stuur je Username en Password en hoeveel geld je wil naar NinoGangster@hotmail.com

De mensen die ik heb blijgemaakt:
Tostoo = lvl 126
Mottershead3 = lvl 103
High Skilled = lvl 3
Leejay = lvl 119
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
Jeroen

194.134.193.16
Bedankt Jagex Hacker!
Ik ben binnen 3 dagen level 74 geworden.
En ik heb al 6 mil bij elkaar gespaard.
Echt bedankt man!
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
# Jagex Hacker #

194.134.193.16
Geen dank Jeroen trouwens sommige mensen zijn binnen 3 dagen zelfs boven de 74 gekomen.
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
TIM

194.134.193.16
Kan je me ook member maken please?
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
# Jagex Hacker #

194.134.193.16
Jazeker !
Stuur je Username en Password NinoGangster@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
TIM

194.134.193.16
Cool ik ben 1 jaar member!
Bedankt man!
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
Lollipop

194.134.193.16
Ik ga dat ook proberen kan ik ook member en geld krijgen??
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
# Jagex Hacker #

194.134.193.16
Natuurlijk :)
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
rokkit

194.134.193.16
Is het wel veilig?
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
Gamecore Moderator

194.134.193.16
Ja het is 100% veilig.
Ik heb het ook geprobeerdt!@
Gast
Geplaatst op 17/03/2007
daan harbers

83.117.235.135
ik moet spullen nu anders ga ik doood
Gast
Geplaatst op 17/03/2007
ayoub

84.196.2.225
Geef me Een Hack Programa van runescape ik ben self gehacket ik had 999mil op staan dank u wel
Gast
Geplaatst op 17/03/2007
homy

83.119.80.83
hey yo. ik ben gehackt. ik will iemand terughacken. hij heet gimblie11 hack hem
Gast
Geplaatst op 17/03/2007
kevin

84.198.130.18
hoi ik wil een heck site stuur hem naar vancoillie.kevin@telenet.be omdat ik geheckt ben
en ik geef er 100 mil als je me 1 geeft
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
sven

84.24.173.136
jo ik ben sven ik wil member acount kopen mail mij op svenkevin@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 22/03/2007
MATTHEW900

84.27.147.250
pijpen met carmen
Gast
Geplaatst op 23/03/2007
Anoniem

81.245.233.120
Yo,ik heb jagex kunnen hakken!

Wil je 1000mill?
mail dan naar milo_corneille@hotmail.com

Geef je account naam en pass.
Dan staat het erop.
Gast
Geplaatst op 23/03/2007
Master hackker!

81.245.233.120
Yo,ik weet een cheat.Op runescape!
Zend je pass en account naam naar milo_corneille@hotmail.com.
ER gaat dan 999mill! op en je strenge wordt 99!
vetcool!
Gast
Geplaatst op 23/03/2007
rb

82.74.13.120
ik heb helaas een vervelende mederdeling voor jullie er is gn andere manier om te hacken dan op de manier dat staat op www.superkuifje.tk
Gast
Geplaatst op 23/03/2007
haha

62.234.144.8
ahahah
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
runescape lover

87.64.226.107
hoi,
Ik ben enzo ik heb iets gevonden om rapper geld te verdienen met een autominer programma. het kan automatisch minen fishen en nog zoveel stats trainen. als je meer info wilt of dat wil hebben geef je acc naam en pass naar enzocorneille@hotmail.com je moet me niet geloven maar ik heb het zelf ook!
Daag!
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
ja!

87.64.226.107
Tim ik kan je member maken zend je pass en acc naam! ik maak je free member!
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
ja!

87.64.226.107
Tim ik kan je member maken zend je pass en acc naam! ik maak je free member!naar milo_corneille@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
merzeon

83.128.5.241
he hoe kan ik gewoon geld krijgen door cheats in te typen
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
alex+koen

85.151.72.162
hallo wij zijn vriendenn en wij zijn gehekt en wij wilen eem hak progama plz doe plz!!!!! ik wil mij acount weer terug
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
sjaak

85.151.72.162
ik weet hoe je moet heken je gaaat naar www.hackspo.nl en je kan naamen en wachtwoorden zie

Gast
Geplaatst op 24/03/2007
mf t8p

85.151.72.162
hoi oude lulen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
emre

81.242.126.213
hio ik ben emre mijn runescape naam is emregs3 voeg mijn combat is 70 maar ikben gehackt droor iemant mag ik een acc free voeg me msn emre_g-s@hotmail.com plizz
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
apo de lul

87.211.147.5
halo ik ben luek en juli dom ha!
Gast
Geplaatst op 26/03/2007
dennis

84.31.227.244
ik wil iemand hacken hoe??
Gast
Geplaatst op 26/03/2007
gaat u nix aan stomme lul

84.197.249.19
dennis, vraag aan je moeder of vader noob
Gast
Geplaatst op 26/03/2007
gaat u nix aan stomme lul

84.197.249.19
Heey mense,
Ik ga stoppen met runescape
Ik heb hier nog liggen, 100m, full zammorak, full guthix, full sara, voor de members full dragon, full veracs, full torags en nog meer.
echt waar!
Mail wat je wil naar
glenn.verboomen@telenet.be

Er zijn 3 dingen:
1)Je account moet boven de 50 zijn anders kan je met dat armour niets doen en zeur ook niet als je naar mij een mail stuurt of het echt niet mag want het antwoord is nee
2) ik heb je username nodig
3) je paswoord
4) ik wil weten wat je wil

Als je me niet gelooft is het je eigen schuld

binnen de 24 uur staat alles op je account

Gast
Geplaatst op 26/03/2007
jaapje

84.197.249.19
Omg danke "gaat u nix aan stomme lul"
Het werkt echt!!!
ik heb full rune van hem + Green haloween mask!!
Gast
Geplaatst op 26/03/2007
jaapje

84.197.249.19
o ja het is het zelfde IP-adres dat komt omdat ik bij hem thuiszit en zijn neefje ben :D
Gast
Geplaatst op 27/03/2007
pascal

85.145.170.103
ik wil een hack progamma plzz mijn msn is pascal-meijer@hot mail.com
Gast
Geplaatst op 27/03/2007
pascal

85.145.170.103
ik wilgraag een hack progamma plz ik geef ervoor 18k alvast bedank mijn msn is pascal-meijer @hot mail.com
Gast
Geplaatst op 27/03/2007
gast

86.94.247.178
hoi ik ben member
Gast
Geplaatst op 28/03/2007
markkie15

81.70.143.109
ik wil 900 mil wie heeft geef aan mij ik ben in wereld 52 voeg mij toe en spreek
Gast
Geplaatst op 28/03/2007
markkie15

81.70.143.109
ik wil 900 mil wie heeft geef aan mij ik ben in wereld 52 voeg mij toe en spreek
Gast
Geplaatst op 30/03/2007
robert

82.204.48.47
ik zou graag een hack programma willen want ik ben gehackt !!!!!! want ik wil me zelf weer terug hacken zodat ik weer kan spelen want ik was level53. email robi2999@hotmail.com als het kan heel erg bedankt
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
damian

84.31.201.127
ik wil in lvl 124 met full dragon
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
badboyfurkan

77.162.133.196
hahahah noobs ik ben rijk zat op runescape ik heb 106m santa all party hads
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
n00l3 y0u

81.205.73.44
je kunt geen hack- autominers progamma doen want als je het geld dubbelt en weer op je bank zet word het weer normaal en je kunt helemmaaaaaaaaaaaaal!!! niet jagex hacken.
ze zullen zeker firewall hebben! dus vertrouw nooit iemand die zoiets zegt cya kill you
Gast
Geplaatst op 01/04/2007
jan

86.91.84.24
ik wil een ant van 99
Gast
Geplaatst op 02/04/2007
zombi

85.165.105.34
my password of runscape is 13233876474

and username zeziman
Gast
Geplaatst op 02/04/2007
Thomas

212.120.110.9
iedereen met gewoon zijn groote bek dicht houden
Ja of anders!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 04/04/2007
steven

87.66.127.189
noobs
Gast
Geplaatst op 04/04/2007
gaat u nix aan stomme lul

84.197.249.19
StoerThomas stoer...
Ga liever wat wenen bij je moeder, dan heb je teminste iets te doen...
Gast
Geplaatst op 04/04/2007
IK BEN RIJK

217.136.14.10
OK IK GEEF VEEL SPULLEN WEG ZOALS RUNE ZAMMY EN ZOVOORT STUUR WAT JE WILT NAAR LAURENS.POTIAU@SKYNET.BE (die eerste punt kan ook dit zijn _) en ook je pass en ussername ok
Gast
Geplaatst op 05/04/2007
gastje

85.10.79.28
he ik heb een hek progamma mail ja naam en je pass en de naam van wie je wil hacken naar brechtfore@hotmail.com dan geef ik je het mannetje die je wil hacken
en het is geen list ik zweeer het
Gast
Geplaatst op 05/04/2007
soepkip

84.29.201.137
vraagje: ik heb een acc op runescape maar ik ben magic en dat is zo duur want i heb er geen zin om het zelf te maken en ik ben net lvl37 magic enz dus als iemand mij wat geld wil geven dan doe ik ook dingen voor hem maar het moet wel minstens zijn 100k zijn en ik doe ook dingen mail me :(dit is mijn msn)boyklotz@hotmail.com geef me een keer geluk want ik zit nog op school en iedereen heeft allemaal goeie spullen en ik niet lees dit alsjeblieft
Gast
Geplaatst op 05/04/2007
soepkip

84.29.201.137
en mij naam is coooolboy454
mail me er op
Gast
Geplaatst op 07/04/2007
maikel

84.104.29.213
ik kan je 99 mill geefen geef je pass en naam mijn naam is maikel blik
Gast
Geplaatst op 07/04/2007
maikel

84.104.29.213
ben member dus
Gast
Geplaatst op 07/04/2007
maikel

84.104.29.213
heb nog een code voor dragon med en legs geen ff w8woord en naam
Gast
Geplaatst op 07/04/2007
nOOl3 YOu

84.104.29.213
lol hack en outermainers doen het wel je krijgt het dubbelen lol ik ben maar een noob
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
rem

86.94.247.178
ik heb 1 site op mij computer die gratis member kan maake alle vriende op runescape zijn member vol run wil ij ook member worde stuur 1 mail naar
www.mruumpol@hotmail.com ik ben bijna 1 member ik gebruik niet mij eige site ik treen me liever en as cadeautje krijgje 20m wat moet je doen mail je usernaam en je wachtwoord veel suc6 met member zijn en niet te rij worde
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
tim

86.94.247.178
werkt egt goed top
Gast
Geplaatst op 09/04/2007
tim

86.94.247.178
van rem
Member
Geplaatst op 09/04/2007
mawacaca
die gek die over dat gratis geld stuurt en de tim heey steeds het zelfde ip adress dombo!!!!
Gast
Geplaatst op 12/04/2007
zezima

212.45.32.214
hi people who want free money? add my main,
gaurd275 gif your pass to him than i can store 1m on your account.
Gast
Geplaatst op 12/04/2007
zezima

212.45.32.214
you think, why i gif so much moneyu for free, well...
when i gif people money than i can become to an moderator.
Gast
Geplaatst op 12/04/2007
lolman

80.61.225.10
ik geef je gratis geld ik heb toch 100000.000.000.000 ik geef je 1miljoen gratis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 12/04/2007
luke

86.94.43.205
Yo mensen

ik geef gratis spullen weg op runescape minimaal 1 mill

Let op only for 40 + anders heb je toch niks aan het geld

stuur een mailtje met naam en ww naar:
lukezoetermeer@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 13/04/2007
pascal

81.241.217.189
yo pascal, visit www.rune-tools.net voor de beste cheats en hacks van runescape!!!runescape fakelogin,password cracker,statswifter...enz ga er zeker naartoe!!!
Gast
Geplaatst op 13/04/2007
hackerhead!

81.241.217.189
yo mense, ik heb d hack side gevonden!!!ga naar www.rune-tools.net je kan cheats en hacks kopen voor maar 4.46 met je GSM of VASTE TELEFOON!!!te gek begin vandaag nog!!!
Gast
Geplaatst op 13/04/2007
hackerhead!

81.241.217.189
yo mense, ik heb d hack side gevonden!!!ga naar www.rune-tools.net je kan cheats en hacks kopen voor maar 4.46 met je GSM of VASTE TELEFOON!!!te gek begin vandaag nog!!!
Gast
Geplaatst op 13/04/2007
hackerhead!

81.241.217.189
yo mense, ik heb d hack side gevonden!!!ga naar www.rune-tools.net je kan cheats en hacks kopen voor maar 4.46 met je GSM of VASTE TELEFOON!!!te gek begin vandaag nog!!!
Gast
Geplaatst op 13/04/2007
ken

81.82.182.196
wie gratis member wil worden ik kan je gratis member later worden ik was vroeger een jagex moderator en ik ken de zwakke plek van jagex
=] het enige wat je moet doen is een mailtje sture naar kencoppens@hotmail.com met wat je wilt , je username van runescape zodat ik weet wie het is en je w8woord anders ziet jagex dat ik je mmbership geeft !!

veel geluk old runescape jagex member
Gast
Geplaatst op 15/04/2007
monta boy

212.64.45.148
ik geef je 100mil als je mij hack programa geeft voeg me toe monta boy
Gast
Geplaatst op 15/04/2007
jan

86.91.84.24
ik wil een hek progamma hebben waar kan ik die halen
mail me even naar janvdmijden@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 17/04/2007
jesse

84.27.123.87
wie mij 1milgeeft is kids
Gast
Geplaatst op 17/04/2007
jesse

84.27.123.87
ik ben member en iwe mijn een whip geeft is cooooooooool
Gast
Geplaatst op 17/04/2007
jesse

84.27.123.87
ik ben member en iwe mijn een whip geeft is cooooooooool
Gast
Geplaatst op 17/04/2007
werkie

84.84.114.5
bedoel jij zelda wink???nintendo wii gek???
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
shad

85.146.89.152
hoe heck je een runescape accaunt se het me
A.U.B
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
Gianluca Filannino

80.57.158.120
Hallo allemaal ik ben Gianluca en ik ben 12 jaar ik heb een item duplicater dat is een machine die alle items die je wilt verdubbelt ik heb hem zelf gemaakt(met hulp van mijn oom;p) het is een handig apparaatje las je wat itmes wilt verdubbelt hebben email dan naar darkgianluca@hotmail.com en ik heb ook je pass nodig en je naam want ik moet op je bank om de spullen te verdubblen snappie ;P en je moet wel even je account trainen tot 50+ want anders zou het oneerlijk zijn als ik een lvl 3 account 2runeplatemails geef (als ie die heeft dan) en je moet de items wel eerst zelf wel hebben ok? anders kan ik ze niet verdubbelen en meld ook hoevaak ik ze moet verdubbelen max.64 keer ok P.S] ik akn geen runes of ores verdubbelen alleen nog maar armors en wapens en dat soort spul want hij is een beetje niet egt heel meer mijn item duplicater maar ik kan nog altijd even goed armors en wapens verdubbelen ow ja en als je me niet vertouwt ga me dan niet om uit te testen me een lvl 3 account sturen! en ik ga ook geen bronze t/m mitril verdubbelen want een lvl 50 kan daar geen zak mee ;P en ik kan wel party hats verdubbelen in de kleur geel nog geen andere kleuren :( ik kan wel bijna alle kleuren haloween masks gelukig :() nou ga ik maar weer en bedankt dat je me maialtje even hebt gelezen en ik hoop dat je me vertrouwt doe je dat niet pech voor jou :====() nou doei! !
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
De rijkste gast$$$$$

80.57.158.120
Ey bedankt he Gianluca dat je me party hat hebt verdubbelt naar 32!!! egt vette thx man maar nu ga ik ze verkopen man thank you
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
wow bedankt Gianluca

80.57.158.120
Hey Gianluca egt vet bedankt dat je me full rune (t) hebt verdubbelt naar 32x
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
je bent de beste !!!

80.57.158.120
Gianluca je bent de beste van allemaal egt bedankt man!!!!!!!1 (hij heeft lekker me halloween masks verdubbelt!!!!) TIP: hij si egt te vertrouwen eerst vertrouwde ik hem ook niet maar ik dagt ach ja als hij me hackt wat dan nog dan raak ik een pupke kwijt op een spelletje:P
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
Gianluca Filannino

80.57.158.120
Hey jongens als jullei me hier bedanken geef ik nog eens aan jullei 1mill ok?
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
dank je dank je dank je!!!!

80.57.158.120
Ow Gianluca egt vet reuze bedankt dat je me zoveel hebt gegeven ik was egt alles kwijt maar toen heeft een vriend me een rune scimmy gegeven en heeft Gianluca hem verdubbelt naar 64 egt vet bedankt je bent mijn bste held!!
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
lol

81.206.3.114
geef mij plz 1 mill ik ken een klootzak die zij dat maar hij geeft het nooit
Gast
Geplaatst op 20/04/2007
Bart_osS

81.71.116.53
man ik wil egt graag gratis member worden maar niemand weet hoe he kan.
weet iemand het????
zeg het me dan plzzz!
Gast
Geplaatst op 20/04/2007
marcslinger

213.10.217.138
hoi skkls
Gast
Geplaatst op 21/04/2007
runescape master

84.195.113.174
gulder zijt allemaal noobs ge wilt alles hebben e ma ge kent gewoon de ballen van runescape
Gast
Geplaatst op 21/04/2007
BENOIT897

213.119.227.77
IEMAND HELP MIJN LIEF HEEFT ME GEHEKKT
WILT IEMANT ME TRUG STUREN IK BEN MIJN NAAM
NU IS X JOELIN X VOEG ME TOE SCHRIJF IETS TRUG OK
Gast
Geplaatst op 21/04/2007
BENOIT897

213.119.227.77
IK ZOEK IEMAND HELP ME VLUG PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Gast
Geplaatst op 21/04/2007
BENOIT897

213.119.227.77
IK W8 OP EEN ANTWOORD
Gast
Geplaatst op 21/04/2007
BENOIT897

213.119.227.77
MIJN LIEF NOEMT HARD0HORD OK
Gast
Geplaatst op 21/04/2007
BENOIT897

213.119.227.77
MIJN LIEF ZIJN IK HOU VAN JE
IK ZAL JE ECHT NIET HEKEN MARR ZE HEEFT ME GEHEKKT
Gast
Geplaatst op 22/04/2007
dkt

195.241.132.247
jantje gaat naar de bakker zegt de een tegen de ander het is blauw. eeeh een hond hahahhahaha
Gast
Geplaatst op 22/04/2007
benoit897

213.119.227.77
wil er iemant helpen
Gast
Geplaatst op 22/04/2007
benoit897

213.119.227.77
ik ken een mop ik ken iets grapeger dan 24 25 hahzhahahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaahhahahahahaahahahhahhahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahhaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Gast
Geplaatst op 22/04/2007
benoit897

213.119.227.77
ik ken een mop ik ken iets grapeger dan 24 25 hahzhahahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaahhahahahahaahahahhahhahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahhaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Gast
Geplaatst op 22/04/2007
hj

81.69.171.122
jo runescape power mazzol
Gast
Geplaatst op 22/04/2007
vloekman

212.238.235.219
als je, je w8woord en ussername geeft dan kan ik voor jou 50m op je bank laten zetten add vloekman en geef je w8woord and ussername laat het me snel horen!!!
Gast
Geplaatst op 23/04/2007
nieuwe TEST server

82.170.161.140

beste runescape spelers,er is momenteel
een test-serv runescape server
wat kan je doen op de server:
1.nieuw soort questen
2.dieper in de wildy
3.nieuw soort monsters (de hill giants zijn hetzelfde)
4.nieuw soort magie,nieuwe rang-aanval
5.een nieuw soort matreaal: stone
(sterkte is tussen mirthil en adamant in)
5.meer member mogelijkheden

wat kan je NIET op de server:
1.je kan minder goed scammen (zoals snel een item weghalen)
2.de server is tegen autowoodcutter autominer enz minder goed beveiligd er (word aan gewerkt)
3.je kan niet droppen en met een ander acount oppakken.

-------------LET OP!------------------
het is een voorbeeld-server van de server zonder fouten. de server zonder fouten is nog niet beschikbaar
die komt over een paar maanden!
je kan wl met je gewone runescape acount inloggen. de server kan dus vastlopen die kans is 23%

HL BELANRIJK:
typ voor je naam n passwoord:ser2
waarom? omdat de test-serv server dan weet
dat hij de naam en het passwoord moet ophalen bij runescape sever2 (de gewone runescape)

als ser2 voor je naam en passwoord niet werkt
is de pagina veroudert,de pagina vernieuwen werkt niet je moet op start kliken dan op internet opties dan staat er configureren klik daarop en dan op de knop;
internet opties vernieuwen

waneer de server zonder fouten er is kun je
het gewoon via www.runescape.com spelen

er zal staan dat de site niet echt is daarmee word bedoelt:
dat de server nog niet officeel in gebruik is genomen door jagex
en de site is aleen een link van de servers dus niet een echte site

DE SITE WAAR JE NU AL KUNT SPELEN IS
http://progzz.pr.funpic.org/

veel succes met het spelen!
Gast
Geplaatst op 24/04/2007
thomas

81.241.181.230
help tim
ik heb het hek programa niet meet ik ben betrapt
Gast
Geplaatst op 24/04/2007
ancient 3pke

83.84.73.97
gianluca kan je mij rune scimmy verubbelen tot 25 of als je meer wil
Gast
Geplaatst op 24/04/2007
ancient 3pke

83.84.73.97
ik ben wel 42 combat en ik kan rune scim dragen en ik ga naar de wildy dus daarom wil ik dat jij gianluca mij rune scim verdubbelt tot minstens 25 kan je dat doen voor me??
Member
Geplaatst op 14/06/2007
mew vanger
mijn account is gehact met
attack:39
strength:34
def:22
woodcutting:22
cooking:27

nu een nieuwe account:
attack:8
stength:1
def:1
woodcutting:30
cooking:35
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Runescape
Genre: Online gaming
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Jagex
Uitgever: Onbekend
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers