Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Silent Hill 3
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Silent Hill 3

Je zou het misschien niet verwachten, maar de term horror is een van de meest brede termen in de filmindustrie. Vele films worden bestempelt als horror terwijl deze voor velen van ons niet eens enige vorm van angst opwekken en meer weg hebben van actie films. Een goede horror film is voor mij een film met weinig actie en veelal niet zichtbare horror aspecten die je af doen vragen wat er te gebeuren staat. Een goede horrorfilm hoort in mijn ogen een zware psychische stoornis door te voeren en te werken op je meest primitieve angsten, zoals bijvoorbeeld de angst voor spinnen of de angst voor kleine ruimtes. Natuurlijk sleep ik deze criteria ook mee in mijn reviews van games in het horror genre.

Enkele tijd geleden kreeg ik hem dan eindelijk onder mijn neus; Silent Hill 3 voor de PC. Een horrorgame die mijn bloed zou laten krullen was me verteld. In Silent Hill 3 neem je de rol aan van de 17-jarige jonge dame Heather en wordt je vrijwel direct in een sfeervolle horror omgeving gestort. Een verlaten pretpark zal de eerste scne zijn die je gedachte binnen dringt, hoewel het pretpark de allure van het wonderlijke Disney World helaas zal missen.

Bebloede gronden en muren, gesierd met koude kille banken waar zo nu en dan een bebloede mascotte van het pretpark zijn laatste rustplek op heeft gevonden is de standaard in dit pretpark. Sfeer te boven, vooral wanneer je jezelf door de eerste deur werkt om in een opeenvolging van smalle gangen en kleine ruimtes er achter te komen wat voor gruwelijkheden je te wachten staan in het verdere spel. Uiteindelijk blijkt het pretpark een droom, maar deze droom zet wel de standaard voor de rest van het spel. Bereid je maar vast voor op een flink aantal doodgewone omgevingen die plotseling veranderen in scnes van de meest bloederige horrorfilms waarbij k het welbefaamde pretpark zijn weg terug zal vinden op je netvlies.

Op je reis door de vele sfeervolle omgevingen zul je niet met rust gelaten worden. Talloze verschillende vijanden staan op je te wachten en een voorproefje van de vele vijanden zal een bebloede hond zijn. De hond, die van nature al groot en eng lijkt te zijn, is gewikkeld in verband en zijn hoofd is in tween gekloven. Toch lijkt de hond hier geen probleem mee te hebben aangezien hij direct op je aanwezigheid zal reageren, mits hij je natuurlijk ruikt, hoort of ziet. Naast de vervelende honden, bekend als Two Heads, zal het spel nog een diversiteit andere vijanden bevatten. Verwacht echter niet dat je doodgegooid zal worden met de aanwezigheid van de vijanden. De vijanden zijn namelijk niet in overweldigende vorm aanwezig. In plaats van de massale aanvallen die Resident Evil maken tot wat hij is hebben de mannen en vrouwen van Konami gekozen voor een meer psychische vorm van horror in deze derde Silent Hill game.

Om al de diverse vijanden, die opgeroepen zijn om de terugkeer van het paradijs bij te wonen, om het leven te brengen, zal de jonge Heather meer moeten kunnen dan flink rondzwaaien met haar kleine mesje. In de loop van het spel zul je daarom enkele wapens tot je beschikking krijgen. Verwacht echter geen gigantische, automatische vuurwapens, hoewel je een enkel machine geweer natuurlijk niet zomaar op de grond laat liggen. Naast je mes, handpistool en machine geweer zul je in een groot deel van het spel ook gebruik moeten maken van een flinke stalen pijp waarmee je vele tegenstanders een flinke dreun om hun oren kunt geven wanneer je er genoeg van hebt als een angsthaas te rennen voor de afschuwelijke wezens.

Een horrorgame zoals Silent Hill 3 geniet natuurlijk niet van spectaculaire, vrolijke graphics. In tegenstelling hiertoe is de wereld donker, grijs en grauw, vooral wanneer je jezelf in horror varianten van normale werelden bevindt. Een lichtpuntje in de toenemende duisterheid komt wanneer je enige tijd in het spel een zaklamp zult vinden die je ook maar al te vaak nodig zal hebben in de donkere gangetjes en kamertjes terwijl het geluid van aanwezige monsters je de stuipen op het lijf jaagt. Hoewel de zaklamp voor een flinke verlichting in de duistere tijden zal zorgen, is het ook aangeraden deze regelmatig in de uit-stand te laten staan. Wanneer je namelijk met een enorme, starende lichtbundel door de gangen loopt, zullen vijanden eerder lucht van je krijgen en eerder een agressieve aanval in willen zetten. Hetzelfde geldt overigens voor het gebruik van de radio die je even later in het spel zult vinden. Hoewel de radio geen normale zenders zal ontvangen, zal de radio gaan kraken wanneer een vijand in de buurt komt. Dit door de statische elektriciteit die de griezelige wezens afstralen. Natuurlijk ben je ook hier weer net de enige die dit geheel opmerkt en zullen de vijandige wezens sneller op je af komen.

Een groot verschil tussen de grafische zijde van deze game wanneer je jezelf van de normale omgevingen naar de duistere omgevingen verplaatst is de weergave op je scherm. Wanneer je in de duistere wereld ronddwaalt zul je merken dat het scherm ietwat korrelig begint te worden, iets wat je doet denken dat de statische elektriciteit van de wezens ook een invloed zou hebben op je beeldscherm die al de bloedige omgevingen voor je in kaart probeert te brengen.

Grote omgevingen om in te dwalen, prachtige graphics, een klein aantal flinke puzzels, prachtige muziek en een intense horror sfeer waar jongeren onder ons nog dagen van wakker zouden kunnen liggen. Silent Hill 3 brengt het allemaal je kleine computerkamertje binnen en mag zich met recht een topgame in het horror genre noemen. Helaas zijn horrorgames niet voor ons alles weggelegd. Houdt je echter wl van horror games met een zieke tint en heb je de vereiste 5 Gigabytes vrij op je harde schijf, vul deze dan met Silent Hill 3. Je zal niet teleurgesteld zijn!

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 10
Geluid: 7
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 5
Eindoordeel: 7
+ Prachtige sfeer
+ Gebruik van radio en zaklamp
+ Gave omgevingen
+ Enge muziek en geluiden
- Vrij weinig puzzels
- 5 Gig installatieruimte!
- Vervelende camerastandpunten
Gast
Geplaatst op 21/07/2005
Mark

81.206.126.221
Nette game is dit! :)
Gast
Geplaatst op 18/03/2006
sarin

217.121.2.152
Dit is zkr een toffe game.. alleen vind ik dat er nog iets ontbreekt t.o.v. silent hill 1.
De meeste scenes in deze game spelen zich binnen af, en er is vrijwel geen interactie met NPC's.

Het horrorsfeertje is wel subliem uitgewerkt, en het houdt je de hele tijd op het puntje van je stoel,en de muziek zorgt de hele tijd voor kippevel; alleen is het soms wel vervelend als je even op een dood punt zit in het spel, dat de interesse snel afneemd.

Al met al een solide game, met een uitstekende horrorsfeer; alleen had het spel iets gedetailleerder uitgewerkt mogen worden van mij.

mijn oordeel 6.7
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
paula

212.127.227.229
hij werkt niet eens bij mij,
er staat : Using Safe Graphic Options .
Iemand anders dit ook gehad?
Want ik weet niet wat ik er momenteel mee aan moet.
Ik denk dat er een videokaart voor nodig hebt. :S
Mvg Paula
Gast
Geplaatst op 25/05/2006
Bram

84.24.63.112
De besturing verpest het spel. Ik heb het 5 min gespeeld, maar de camera standpunten in combinatie met het lopen zijn niet te doen. Jammer, want het spel ziet er veelbelovend uit.
Gast
Geplaatst op 30/11/2006
ananova@annanova.com[email]

64.92.167.74
[messg]indeed goood =)[url=http://gooogle.com/]gooogle[/url]
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
cc

24.132.37.108
weet iemand wara ik dit spel kan krijgen? ik heb silent hill 2 en 4 gespeeld, maar deel 1 en 3 kan ik nergens vinden...
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
mortgage

82.165.38.82
F49PBD http://daddelnews.de/news_details.php3 mortgage refinance [url=http://adic-grp.com/blog/user002.php]loan rate[/url] loan rate [a href="http://daddelnews.de/news_details.php3"]loan[/a] loan
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
loan

24.92.206.34
JKDJ3C http://k.asuken.jp/etr.php mortgage refinance [url=http://blog.livedoor.jp/umekeiba2/archives/51048919.html]cheap loan[/url] cheap loan [a href="http://adic-grp.com/blog/user002.php"]mortgage[/a] mortgage
Gast
Geplaatst op 12/05/2007
TOLYAHA

189.5.5.54
Good work - take it also!!!!!
[url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885712_Poker-table.htm ]Poker table[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885727_Prozac.htm ]Prozac[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884016_Casino-gambling.htm ]Casino gambling[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885424_Online-poker.htm ]Online poker[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884156_Cheap-tramadol.htm ]Cheap tramadol[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885616_Phentermine.htm ]Phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885521_Order-tramadol.htm ]Order tramadol[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883644_Buy-online-phentermine.htm ]Buy online phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885010_Nexium.htm ]Nexium[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884243_Cheap-xanax.htm ]Cheap xanax[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885849_Slot-machine.htm ]Slot machine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891022_Wellbutrin.htm ]Wellbutrin[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885439_Online-roulette.htm ]Online roulette[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891022_Wellbutrin.htm ]Wellbutrin[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885741_Remeron.htm ]Remeron[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885836_Slot.htm ]Slot[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885410_Online-phentermine.htm ]Online phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288555_Order-phentermine.htm ]Order phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289130_Zyrtec.htm ]Zyrtec[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289830_Valtrex.htm ]Valtrex[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884222_Cheap-viagra.htm ]Cheap viagra[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883849_Buy-tramadol-online.htm ]Buy tramadol online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884749_Levitra.htm ]Levitra[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884034_Casino-game.htm ]Casino game[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884355_Female-viagra.htm ]Female viagra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885644_Poker.htm ]Poker[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891219_Zovirax.htm ]Zovirax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883556_Buy-Cialis.htm ]Buy Cialis[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884857_Meridia.htm ]Meridia[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289818_Valium.htm ]Valium[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288451_Hydrocodone.htm ]Hydrocodone[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883522_37-5mg-phentermine.htm ]37 5mg phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289738_Ultracet.htm ]Ultracet[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289647_Tramadol-online.htm ]Tramadol online[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885931_Strip-poker.htm ]Strip poker[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885917_Sonata.htm ]Sonata[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883942_Carisoprodol.htm ]Carisoprodol[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883644_Buy-online-phentermine.htm ]Buy online phentermine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885931_Strip-poker.htm ]Strip poker[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885754_Roulette.htm ]Roulette[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289922_Vioxx.htm ]Vioxx[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883522_37-5mg-phentermine.htm ]37 5mg phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289830_Valtrex.htm ]Valtrex[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289859_Viagra-online.htm ]Viagra online[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289859_Viagra-online.htm ]Viagra online[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884049_Casino-online.htm ]Casino online[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288397_Buy-viagra-online.htm ]Buy viagra online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884912_Naproxen.htm ]Naproxen[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891126_Zanaflex.htm ]Zanaflex[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884126_Cheap-phentermine.htm ]Cheap phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884411_Free-slot.htm ]Free slot[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891140_Zithromax.htm ]Zithromax[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289634_Tramadol-hcl.htm ]Tramadol hcl[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884110_Casino-royale.htm ]Casino royale[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289818_Valium.htm ]Valium[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891112_Yasmin.htm ]Yasmin[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288401_Casino.htm ]Casino[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289717_Tramadol-ultram.htm ]Tramadol ultram[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891236_Zyban.htm ]Zyban[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288562_Order-viagra.htm ]Order viagra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885917_Sonata.htm ]Sonata[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884426_Gambling.htm ]Gambling[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884912_Naproxen.htm ]Naproxen[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883824_buy-Phentermine.htm buy ]buy Phentermine buy[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884319_Diet-phentermine-pill.htm ]Diet phentermine pill[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883925_Buy-Xanax.htm ]Buy Xanax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891236_Zyban.htm ]Zyban[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885656_Poker-chips.htm ]Poker chips[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883942_Carisoprodol.htm ]Carisoprodol[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289126_Zoloft.htm ]Zoloft[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884749_Levitra.htm ]Levitra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885947_Tamiflu.htm ]Tamiflu[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883925_Buy-Xanax.htm ]Buy Xanax[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885631_Phentermine-prescription.htm ]Phentermine prescription[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228985_Ultram.htm ]Ultram[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289130_Zyrtec.htm ]Zyrtec[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289847_Viagra.htm ]Viagra[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885727_Prozac.htm ]Prozac[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885410_Online-phentermine.htm ]Online phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289620_Tramadol.htm ]Tramadol[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884016_Casino-gambling.htm ]Casino gambling[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891041_Xanax.htm ]Xanax[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885754_Roulette.htm ]Roulette[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289647_Tramadol-online.htm ]Tramadol online[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288555_Order-phentermine.htm ]Order phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891059_Xenical.htm ]Xenical[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884823_Lexapro.htm ]Lexapro[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884411_Free-slot.htm ]Free slot[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885821_Skelaxin.htm ]Skelaxin[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288451_Hydrocodone.htm ]Hydrocodone[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289717_Tramadol-ultram.htm ]Tramadol ultram[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289738_Ultracet.htm ]Ultracet[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885631_Phentermine-prescription.htm ]Phentermine prescription[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289126_Zoloft.htm ]Zoloft[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228968_Tenuate.htm ]Tenuate[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883556_Buy-Cialis.htm ]Buy Cialis[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885521_Order-tramadol.htm ]Order tramadol[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884049_Casino-online.htm ]Casino online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884426_Gambling.htm ]Gambling[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884034_Casino-game.htm ]Casino game[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885031_Online-gambling.htm ]Online gambling[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885656_Poker-chips.htm ]Poker chips[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885836_Slot.htm ]Slot[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288401_Casino.htm ]Casino[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884838_Lipitor.htm ]Lipitor[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884442_Generic-viagra.htm ]Generic viagra[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885644_Poker.htm ]Poker[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885947_Tamiflu.htm ]Tamiflu[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884857_Meridia.htm ]Meridia[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885741_Remeron.htm ]Remeron[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884442_Generic-viagra.htm ]Generic viagra[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289620_Tramadol.htm ]Tramadol[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885821_Skelaxin.htm ]Skelaxin[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885712_Poker-table.htm ]Poker table[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891059_Xenical.htm ]Xenical[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884257_Cialis.htm ]Cialis[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288587_Roulette-strategy.htm ]Roulette strategy[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891126_Zanaflex.htm ]Zanaflex[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885031_Online-gambling.htm ]Online gambling[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891041_Xanax.htm ]Xanax[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288562_Order-viagra.htm ]Order viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884222_Cheap-viagra.htm ]Cheap viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884243_Cheap-xanax.htm ]Cheap xanax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884823_Lexapro.htm ]Lexapro[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288593_Soma.htm ]Soma[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885424_Online-poker.htm ]Online poker[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884257_Cialis.htm ]Cialis[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891219_Zovirax.htm ]Zovirax[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884110_Casino-royale.htm ]Casino royale[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884126_Cheap-phentermine.htm ]Cheap phentermine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228985_Ultram.htm ]Ultram[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288587_Roulette-strategy.htm ]Roulette strategy[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288593_Soma.htm ]Soma[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289847_Viagra.htm ]Viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883824_buy-Phentermine.htm buy ]buy Phentermine buy[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288397_Buy-viagra-online.htm ]Buy viagra online[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289634_Tramadol-hcl.htm ]Tramadol hcl[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891140_Zithromax.htm ]Zithromax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289922_Vioxx.htm ]Vioxx[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884319_Diet-phentermine-pill.htm ]Diet phentermine pill[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885849_Slot-machine.htm ]Slot machine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883849_Buy-tramadol-online.htm ]Buy tramadol online[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228968_Tenuate.htm ]Tenuate[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885010_Nexium.htm ]Nexium[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884156_Cheap-tramadol.htm ]Cheap tramadol[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885616_Phentermine.htm ]Phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891112_Yasmin.htm ]Yasmin[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884355_Female-viagra.htm ]Female viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885439_Online-roulette.htm ]Online roulette[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884838_Lipitor.htm ]Lipitor[/a]
Gast
Geplaatst op 15/05/2007
Timmy

62.174.178.109
http://62f772d4f73ccb3554f29a8fb8d9f95c-t.cmrczx.info [a href="http://62f772d4f73ccb3554f29a8fb8d9f95c-h.cmrczx.info"]62f772d4f73ccb3554f29a8fb8d9f95c[/a] [url]http://62f772d4f73ccb3554f29a8fb8d9f95c-b1.cmrczx.info[/url] [url=http://62f772d4f73ccb3554f29a8fb8d9f95c-b2.cmrczx.info]62f772d4f73ccb3554f29a8fb8d9f95c[/url] [u]http://62f772d4f73ccb3554f29a8fb8d9f95c-b3.cmrczx.info[/u] 8a679c05bcb1370ed3f8ad6d85f13583
Gast
Geplaatst op 19/05/2007
Phentermine

218.242.159.210
[a href="http://www.tabletpcbuzz.com/forum/"]Wellbutrin[/a] online [URL=http://www.tabletpcbuzz.com/forum/]Wellbutrin[/URL] order http://www.tabletpcbuzz.com/forum/ Wellbutrin online
http://www.deforum.org/forums/ Phentermine pill [a href="http://www.deforum.org/forums/"]Phentermine[/a] buy [URL=http://www.deforum.org/forums/]Phentermine[/URL] order
[a href="http://www.deforum.org/forums/" ]Soma[/a] pill [URL=http://www.deforum.org/forums/]Soma[/URL] buy http://www.deforum.org/forums/ Soma buy
http://www.tabletpcbuzz.com/forum/ Phentermine buy [URL=http://www.tabletpcbuzz.com/forum/]Phentermine[/URL] buy [a href="http://www.tabletpcbuzz.com/forum/"]Phentermine[/a] online
http://www.tabletpcbuzz.com/forum/ Ultram cheap [URL=http://www.tabletpcbuzz.com/forum/]Ultram[/URL] order [a href="http://www.tabletpcbuzz.com/forum/"]Ultram[/a] cheap
http://www.tabletpcbuzz.com/forum/ Valtrex online [URL=http://www.tabletpcbuzz.com/forum/]Valtrex[/URL] buy [a href="http://www.tabletpcbuzz.com/forum/"]Valtrex[/a] pill
[a href="http://www.deforum.org/forums/"]Zoloft[/a] order http://www.deforum.org/forums/ Zoloft pill [URL=http://www.deforum.org/forums/]Zoloft[/URL] cheap
[a href="http://www.tabletpcbuzz.com/forum/"]Paxil[/a] buy http://www.tabletpcbuzz.com/forum/ Paxil cheap [URL=http://www.tabletpcbuzz.com/forum/]Paxil[/URL] cheap
[a href="http://www.tabletpcbuzz.com/forum/"]Propecia[/a] buy [URL=http://www.tabletpcbuzz.com/forum/]Propecia[/URL] pill http://www.tabletpcbuzz.com/forum/ Propecia order
[a href="http://www.deforum.org/forums/"]Nexium[/a] online http://www.deforum.org/forums/ Nexium order [URL=http://www.deforum.org/forums/]Nexium[/URL] cheap
[a href="http://www.tabletpcbuzz.com/forum/"]Prilosec[/a] buy http://www.tabletpcbuzz.com/forum/ Prilosec order [URL=http://www.tabletpcbuzz.com/forum/]Prilosec[/URL] buy
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Silent Hill 3
Genre: Horror
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Konami
Uitgever: Konami
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers