Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Playstation 2 | State of Emergency
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

State of Emergency

Denk je eens in: je leeft in een wereld die volledig gecontroleerd wordt door de overheid. Iedereen doet zijn werk en alles gaat weer op de bon zoals dit in de oorlog het geval was. Alle mensen zijn willoze zombies geworden die doen wat er door de overheid van hen verlangd wordt. De mensen zijn al het gevoel van vrijheid verloren.

Dan komt er een lichtpuntje tevoorschijn. Het gaat hier om een verzetsgroep die zichzelf de toepasselijke naam “Freedom” heeft gegeven. Deze groep streeft ernaar dat de mensheid zijn volledige vrijheid weer terug krijgt in de stad. Dit doen zij door middel van terrorisme-achtige aanvallen op de Corperation. Dit is een samenhang van de overheid en alle mensen die voor hen werken.

Jouw karakter heeft zich nog maar pas aangemeld bij Freedom. In het begin zul je als een Rookie beschouwt worden, maar naarmate je verder komt, zal je steeds beter worden en zul je naarmate ook meer respect van je Freedom-collega’s krijgen.

Het spel kent 2 spelmodi. De eerste is Revolution. Je kiest 1 van de 5 karakters (er zullen er 3 verborgen zijn) en je zult in het winkelcentrum beginnen. Een pijl boven in het scherm geeft weer welke richting je op moet lopen om je volgende objectief te behalen. In het begin zul je iemand tegenkomen die je een opdracht geeft. De opdrachten zijn wel iedere keer verschillend, maar toch lijken ze sterk op elkaar. Zo zul je bijvoorbeeld iets moeten stelen uit een winkelraam en dit naar een van de andere Freedom personen moeten brengen. Een andere mogelijkheid is dat je iemand van de Freedom beweging ergens op moet halen en deze dan naar een andere plaats moet begeleiden. In het begin wel leuk, maar er zit ook een nadeel aan deze mode.

Zo zul je in het eerste level al meer dan 25 opdrachten moeten voltooien om naar het volgende level te gaan. Hier ben je ontzettend lang mee bezig, en het wil ook nog wel eens mislukken. Daarbij komt er bij dat, als je een paar missies gehad hebt, de missies steeds hetzelfde lijken. Beschermd die, dood die, steel dat… Om het simpel te zeggen: De missies worden na een verloop van tijd erg saai! Waar is de hardcore af mep actie die het spel beloofd?

Inderdaad! Die zul je in de andere spelmode tegenkomen. De mode heet zeer toepasselijk Chaos en deze is weer onderverdeelt in een aantal submodi.

Allereerst zijn er 3 verschillende tijdmodi in de Chaos mode ondergebracht. Bij de Kaos mode zul je een begintijd krijgen. De tijd zal gaan lopen vanaf het moment dat de woorden “Go go go, Kill the Corperation” geschreeuwd worden. Het zal tijd worden om punten te gaan verzamelen. Deze kun je bijvoorbeeld verdienen door een winkelruitje in te slaan met een knuppel. Er zal direct politie op je af komen. Wat doen we bij politie? Juist! We knuppelen ze neer! Hier zul je ook weer punten voor krijgen. Het zal zelfs mogelijk zijn om auto’s en zélfs gebouwen te vernietigen. Voor dit alles krijg je een lekkere hoeveelheid punten. Als je politie neer zal slaan zal er gezondheid en tijd uit komen vallen die je op kunt pakken. Maar politie zal niet het enigste zijn wat er rondloopt. Het spel zal krioelen van de mensen die gewoon een dagje wilden winkelen of iets dergelijks. Deze kun je ook allemaal neerslaan, maar dat is echter niet de bedoeling. Mocht je dit per ongeluk toch doen, dan zullen er een aantal punten verwijderd worden. De bedoeling bij Kaos is dat je zoveel mogelijk punten haalt. Ieder level heeft een puntengrens die je moet behalen om naar het volgende level te gaan. In totaal zijn er 4 levels.

De 2 modi die onder Kaos te vinden zijn, zijn “Fixed Time 3 Min” en “Fixed Time 5 Min”. Deze modi zullen gedeeltelijk hetzelfde zijn als de Kaos optie. Het enigste verschil is echter dat je in deze modi geen tijd bij kunt halen. Je zult het met de in het begin gegeven tijd moeten doen. Probeer de eerste plaats in de high score te behalen, want alleen hiermee kun je de volgende opties behalen.

De volgende optie zal Last-Clone Standing zijn. Je wordt in een gebied met 200 mannetjes geplaatst. De bedoeling is dat je alle rondlopende mensen in een zo snel mogelijke tijd om het leven weet te brengen. Met deze mode valt echter geen bonus te behalen.

Ook met de volgende mode valt er niets extra’s te behalen. De optie heet “Timed Last-Clone” wat de bedoeling van de mode al een beetje prijs zal geven. Je zult een tijdslimiet krijgen en binnen die limiet zul je zoveel mogelijk van de 200 aanwezige mensen moeten doden.

De laatste mode zal alleen beschikbaar worden als je de hoogste score in de Kaos optie in het laatste level zult behalen. De optie zal je de mogelijkheid geven om in 1 van de gebieden rond te hangen met een oneindigheid aan tijd. Absoluut knal-, mep en explosiefestijn dus!

Grafisch gezien is State of Emergency niet echt vernieuwend. Het spel kent helaas weinig detail, maar dit is ook begrijpelijk. Nog nooit heb ik zoveel mannetjes tegelijk op mijn televisie gezien die allemaal aparte bewegingen maken. Nog nooit! Dit laat een deel van de goede techniek achter deze game zien!

State of Emergency is een zeer leuke game, tenminste… voor een tijdje. Zodra je alle levels behaald hebt in de Chaos mode zul je hier niet nog eens terug keren, behalve om eens wat dagelijkse stress van je “af te slaan”. De Revolution mode is in het begin ook erg leuk, maar de missies zullen na een tijd al erg gaan vervelen. De game mist iets belangrijks.

En dat is wel de Multiplayer optie. Toen ik de game een tijd samen met een vriend (om de beurt) gespeeld had, kon ik mijn geluk niet op. Wat een pret! Snel een tweede controller gepakt, maar wat blijkt nu. State of Emergency heeft helemáál geen multiplayer mode. Echt bijzonder jammer voor een spel dat echt geboren is voor een multiplayer party.

State of Emergency is een zeer leuke en originele game die je echt een keer gespeeld moet hebben. Zeer goed om de dagelijkse stress van je af te slaan en even wat mensen om het leven te helpen. Wel jammer dat er geen multiplayer mode in het spel zit.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 7
Geluid: 7
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 7
Eindoordeel: 7
+ Perfecte stressverlichting
+ Veel mensen in beeld
+ Veel spelmodi
- Geen multiplayer
- Saaie Missies
Gast
Geplaatst op 08/05/2006
mark

84.82.250.70
ik krijg level twee niet uitgespeelt
Member
Geplaatst op 10/07/2006
selman555
Weer iemand die cheats moet gebruiken :d
Gast
Geplaatst op 11/07/2006
freedom

213.118.53.161
Cheatz zijn voor n00bz
Gast
Geplaatst op 17/03/2007
Kimbo

82.157.1.156
Cheat zijn cool...en niet voor n00bz
Gast
Geplaatst op 10/06/2007
August

84.123.160.59
http://d3d76ce6ebae3075d5357f638ef2571e-t.aqjvjk.info [a href="http://d3d76ce6ebae3075d5357f638ef2571e-h.aqjvjk.info"]d3d76ce6ebae3075d5357f638ef2571e[/a] [url]http://d3d76ce6ebae3075d5357f638ef2571e-b1.aqjvjk.info[/url] [url=http://d3d76ce6ebae3075d5357f638ef2571e-b2.aqjvjk.info]d3d76ce6ebae3075d5357f638ef2571e[/url] [u]http://d3d76ce6ebae3075d5357f638ef2571e-b3.aqjvjk.info[/u] 3c90204d52adee10ff76ba118f762c92
Gast
Geplaatst op 15/11/2007
kwhusvpz

24.3.48.209
SplSAf [a href="http://wjmzfkiqesef.com/"]wjmzfkiqesef[/a], [url=http://kzbzwaehhuoq.com/]kzbzwaehhuoq[/url], [link=http://trvopcvzqcqx.com/]trvopcvzqcqx[/link], http://krmvtlqpirii.com/
Gast
Geplaatst op 15/11/2007
mkjgqqg

70.238.132.134
54D5Zt [a href="http://mmtukdlisdkr.com/"]mmtukdlisdkr[/a], [url=http://afxrkafjfvql.com/]afxrkafjfvql[/url], [link=http://ficokcietgyb.com/]ficokcietgyb[/link], http://qcgkmamuebcs.com/
Gast
Geplaatst op 15/11/2007
otolmhmfm

82.65.77.242
2xoVek [a href="http://koassfqwxyfq.com/"]koassfqwxyfq[/a], [url=http://ugeupwsfivtz.com/]ugeupwsfivtz[/url], [link=http://fmxouoonxfru.com/]fmxouoonxfru[/link], http://cubpzibcwpst.com/
Gast
Geplaatst op 15/11/2007
jqufpes

67.87.243.236
OJhY4z [a href="http://ioxasxssjhxg.com/"]ioxasxssjhxg[/a], [url=http://vsdsujcjosnd.com/]vsdsujcjosnd[/url], [link=http://kxpcclvssxbu.com/]kxpcclvssxbu[/link], http://hyrioztukexi.com/
Gast
Geplaatst op 28/03/2008
buy viagra

202.180.81.52
Hi! I'm Doctor John Stuart from NY! I like your site! Call me back!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_Online/bookmarks ] buy viagra [/a] buy viagra [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_Online/bookmarks] buy viagra [/url]
Thank you!
Gast
Geplaatst op 01/04/2008
qzqbptbhp

211.139.94.18
1msd9S [a href="http://jaglbefpcmpw.com/"]jaglbefpcmpw[/a], [url=http://clyzprnxagwd.com/]clyzprnxagwd[/url], [link=http://iixkcijawceb.com/]iixkcijawceb[/link], http://rrpsiwhrtkqp.com/
Gast
Geplaatst op 03/04/2008
buy cialis

202.28.27.3
Hello! I'm Dr. Hubert Pharnsofrt! I like your site! It's beautiful!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Cialis_Online/bookmarks ] buy cialis [/a] buy cialis [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Cialis_Online/bookmarks] buy cialis [/url]
Thanks!
Gast
Geplaatst op 05/04/2008
buy cialis online

99.131.191.93
Hi! I'm Dr. Martin Roberts! I'm at your site and i really like it! It's on of the best ones i've ever seen!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Cialis_Online/bookmarks ] buy cialis online [/a] buy cialis online [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Cialis_Online/bookmarks] buy cialis online [/url]
Thanks!
Gast
Geplaatst op 12/04/2008
cheap viagra

211.142.116.205
Hi! I'm Simon from Pfizer inc., i like your site! I'll buy some advertising here!
[a href= http://buyviagraonlinefda.wikidot.com/ ] cheap viagra [/a] cheap viagra [url=http://buyviagraonlinefda.wikidot.com/] cheap viagra [/url]
Thank you!
Gast
Geplaatst op 13/04/2008
buy viagra online

87.236.232.94
Hi! I'm Doctor Hubert. I'm a male specialist. I'd like to thanks you for this site! I love it!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_FDA/bookmarks ] buy viagra online [/a] buy viagra online [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_FDA/bookmarks] buy viagra online [/url]
Thanks!
Gast
Geplaatst op 13/04/2008
jnrnitrw

68.80.254.95
DjS7KU [a href="http://bietgozrhkxa.com/"]bietgozrhkxa[/a], [url=http://dvztlizqutio.com/]dvztlizqutio[/url], [link=http://ssdkcfuvafqf.com/]ssdkcfuvafqf[/link], http://ffdhbmehfdfl.com/
Gast
Geplaatst op 13/04/2008
orjatc

123.232.108.98
zNdtp0 [a href="http://qqucobqnuofn.com/"]qqucobqnuofn[/a], [url=http://oilzxxthimor.com/]oilzxxthimor[/url], [link=http://evsvjoyhoyov.com/]evsvjoyhoyov[/link], http://ogxqipfitted.com/
Gast
Geplaatst op 15/04/2008
viagra online

91.74.160.18
Good evening! I'm Steve Robinson Bach. I like your site! I visit it every day, because it's awesome!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_FDA/bookmarks ] viagra online [/a] viagra online [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_FDA/bookmarks] viagra online [/url]
THanks!
Gast
Geplaatst op 16/04/2008
irxtzicqfuo

76.234.191.17
QGFYjP [a href="http://madttgamubrr.com/"]madttgamubrr[/a], [url=http://roavxolggemt.com/]roavxolggemt[/url], [link=http://eycyaiacdxrd.com/]eycyaiacdxrd[/link], http://owguxbmcgvuf.com/
Gast
Geplaatst op 01/05/2008
viagra online

219.34.2.65
Hi! I'm Dr. Jim Moris. I'm from Ney York, and i like your site like i love my wife! It's brilliant!
[a href= http://www.flixster.com/friends.do?displayRatings=&friendsUserId=821854498&buy-viagra-online ] viagra online [/a] viagra online [url=http://www.flixster.com/friends.do?displayRatings=&friendsUserId=821854498&buy-viagra-online] viagra online [/url]
Thanks!
Gast
Geplaatst op 02/05/2008
buy viagra online

129.65.162.20
Hello! I'm Dr. Simon Johnson. I regurarly visit your site, because it's like Dao for me, you know...
[a href= http://www.flixster.com/friends.do?displayRatings=&friendsUserId=821854498&buy-viagra-online ] buy viagra online [/a] buy viagra online [url=http://www.flixster.com/friends.do?displayRatings=&friendsUserId=821854498&buy-viagra-online] buy viagra online [/url]
Thanks!
Gast
Geplaatst op 08/05/2008
fycrfjqevy

219.146.145.90
bvXAoo [a href="http://jpiecpwcnjfa.com/"]jpiecpwcnjfa[/a], [url=http://ubgfenooiqxb.com/]ubgfenooiqxb[/url], [link=http://rgqehqvijcjq.com/]rgqehqvijcjq[/link], http://waihusoehtbz.com/
Gast
Geplaatst op 12/05/2008
cuokzwe

75.176.186.144
Eic46F [a href="http://ycygbyrqvdjr.com/"]ycygbyrqvdjr[/a], [url=http://lriwcnysxibf.com/]lriwcnysxibf[/url], [link=http://wqfsonybmymp.com/]wqfsonybmymp[/link], http://iwogppmxngyl.com/
Gast
Geplaatst op 26/05/2008
buy viagra

62.231.19.190
Hello! I'm Steve Dobson! I'm from AU, and i enjoy your site very much! it's awsome!
[a href = http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=buy-viagra ] buy viagra [/a] buy viagra
Thanks!
Gast
Geplaatst op 27/05/2008
buy viagra

91.121.200.220
Hello! I'm Steve Dobson! I'm from AU, and i enjoy your site very much! it's awsome!
[URL= http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=buy-viagra] buy viagra [/URL] buy viagra
Thanks!
Gast
Geplaatst op 30/05/2008
buy viagra online

60.191.73.186
Hi! I'm Jibbs! I'm from NY and i'm turbo MC :D Check my swag! Btw, your site props!
[a href = http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=buy-viagra ] buy viagra online [/a] buy viagra online
Thanks!
Gast
Geplaatst op 01/06/2008
fnbkljivfg

213.22.82.249
vc4kPN [a href="http://vcepdasfdheb.com/"]vcepdasfdheb[/a], [url=http://cnytqvkfdgjq.com/]cnytqvkfdgjq[/url], [link=http://lrphltwyrjlu.com/]lrphltwyrjlu[/link], http://vzqvnzjbthln.com/
Gast
Geplaatst op 02/06/2008
viagra online

91.121.200.220
Hello! I'm Dr. Jhordan Standford. I'm male specialist. I'm visiting your site for almost 2 monthes.
[URL= http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=buy-viagra] viagra online [/URL] viagra online
Thanks!
Gast
Geplaatst op 03/06/2008
cheap viagra

87.98.136.154
Hi! I'm Laura Smith, i'm a male specialist, actress, and lovely wife =) Glad to meet you, your site is good!
[URL= http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=buy-viagra] cheap viagra [/URL] cheap viagra
Thanks!
Gast
Geplaatst op 04/06/2008
cheap viagra

87.98.136.154
Hi! I'm Laura Smith, i'm a male specialist, actress, and lovely wife =) Glad to meet you, your site is good!
[a href = http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=cheap-viagra ] cheap viagra [/a] cheap viagra
Thanks!
Gast
Geplaatst op 14/07/2008
ulhvqejmwzg

193.53.87.89
YvYgeP [a href="http://pwjdnashkszi.com/"]pwjdnashkszi[/a], [url=http://vjhdbiuotpwj.com/]vjhdbiuotpwj[/url], [link=http://okmrstchpqsu.com/]okmrstchpqsu[/link], http://wougueobbrfo.com/
Gast
Geplaatst op 29/07/2008
inynlwrjvey

80.152.205.160
1PQgyU [a href="http://vudffsqadnkb.com/"]vudffsqadnkb[/a], [url=http://bgmfiqyyjdjs.com/]bgmfiqyyjdjs[/url], [link=http://fgccvmgrhaff.com/]fgccvmgrhaff[/link], http://uwjrgetcnpmf.com/
Gast
Geplaatst op 31/03/2009
osujdbdr

83.233.30.35
yHFVyD [a href="http://tsfqagflowrp.com/"]tsfqagflowrp[/a], [url=http://qdbtlqtfmhoc.com/]qdbtlqtfmhoc[/url], [link=http://irdcbmbtklty.com/]irdcbmbtklty[/link], http://clkyjnxqoiyd.com/
Gast
Geplaatst op 31/03/2009
dvfjihfvx

83.233.30.35
iCx5nE [a href="http://ulwbnuswhvcy.com/"]ulwbnuswhvcy[/a], [url=http://enbgwfqnxmts.com/]enbgwfqnxmts[/url], [link=http://bftrcrhkofvs.com/]bftrcrhkofvs[/link], http://frolthmyyoci.com/
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: State of Emergency
Genre: Fighting
Platform: Playstation 2
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Rockstar
Uitgever: Rockstar Games
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers