Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | The Sims: Het Rijke Leven
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

The Sims: Het Rijke Leven

Daar is hij dan: The Sims: het rijke leven, de lang verwachte addon voor The Sims. In 2000 verscheen The Sims op de markt en het spel verkocht als een razende. Dit is niet erg verwonderlijk, want de Sims was en is nog steeds een erg origineel spel.

Zoals we dit gewent zijn van goed verkopende games willen de programmeurs voordat er een vervolg wordt gemaakt een addon uitbrengen om het vuurtje warm te houden. Deze addon voor The Sims , het rijke leven, is bij deze groep in te delen en met succes.

De bezigheden van mensen blijft fascinerend en in The Sims is het de doelstelling om het leven van mensen te regelen (Zie The Sims Review). Mensen die al langere tijd met The Sims aan het spelen waren merkte op dat het een goed spel is, maar miste nog een likje verf hier en een ander behangetje of wat andere vloerbedekking daar.

Eerst even een aantal nieuwe dingen aan The Sims. De collectie voorwerpen is maar liefst met 125 stuks gestegen. Raak je je baan kwijt of heb je geen interesse meer in je baan geen nood hier zijn 5 nieuwe carrires: Hacker, Journalist, Luiwammes, Paranormaal begaafd en muzikant. Was je het zat om steeds maar weer je huizen af te breken omdat er geen plek meer was? Je hebt nu de beschikking over 4 nieuwe buurten en nog een paar lege buurten idem aan de eerste buurt. Vond je de stijl van je huis te saai? Maak dan maar eens een echt droom kasteeltje van je huis met alle toebehoren of een ander stijl huis net wat je smaak betreft. Altijd al een hekel gehad aan al die karweitjes in je huis? Koop een robot en laat hem al je troep opruimen of ga op je knien voor magere Hein om je te sparen.

De 3D engine is precies hetzelfde gebleven en het geluid is nog steeds klasse, maar de Sims blijven nog steeds wat houterig en hoekig.

Tot slot mag je stellen dat The Sims: Het Rijke Leven een aanwinst is voor alle mensen die The Sims spelen.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 7
Geluid: 7
Houdbaarheid: 9
Speelbaarheid: 7
Eindoordeel: 7
+ Erg origineel
- Sims erg eigenwijs
Gast
Geplaatst op 29/08/2005
natascha

212.87.104.136
yytyrtyyyy
Gast
Geplaatst op 09/09/2005
renee

84.81.77.83
ik weet egt niet hoe ik een huishoudeleke robot krijg kan iemand mij helpen????
Gast
Geplaatst op 11/09/2005
Ikke

81.207.227.226
hallo renee.
JE moe gewoon bij kopen kijken en dan bij electriece enzoo en dan zie je hem vanzelf.
een kwestie van goed zoeken
Gast
Geplaatst op 11/12/2005
iemand

62.59.176.168
weet iemand het sirienummer van party rijke leven en hot date??
Gast
Geplaatst op 02/01/2006
nog iemand

83.180.10.89
jah ik zoek updates voor de sims op sites maar ik kan niets vinde als je het weet antwoord dan.......:]

mazzel.................
Gast
Geplaatst op 02/01/2006
moi

24.132.135.131
serie nummer rijke leven = 4554-0647475-2272034-3589
Gast
Geplaatst op 02/01/2006
moi

24.132.135.131
als je the sims original hebt gedownload hoe kan je dan de cd het rijke leven installeren? heelllppp
Gast
Geplaatst op 04/02/2006
anoniempjuhhh123321

212.61.83.235
wat is het wachtwoord voor geld te krijgen van The Sims 'Het rijke leven '
Gast
Geplaatst op 17/02/2006
my

83.81.224.61
weet iemand de serienummer van
the sims party uitbreidingspakket???
Gast
Geplaatst op 28/02/2006
uuuuuuuuuh...

83.118.114.120
ja die heb ik. hoezo???
Gast
Geplaatst op 20/03/2006
liefe

83.180.55.221
hey ken iemand help
heb iemand serie nummer van het rijke leven , party, hote date
Gast
Geplaatst op 20/03/2006


83.180.55.221
mag ik hem uuuuuuuuuuuh to ander kan spel niet spellen
Gast
Geplaatst op 22/03/2006
Petra

213.93.224.160
mijn uitbreiding geeft steeds aan Of ik het spel wil uninstaleren? NEE ik wil hem instaleren ? hoe kom ik van die melding aF:
Gast
Geplaatst op 05/04/2006
iiemand

82.92.183.163
wat is het w8t wOord vOor siims 2 Om geld er bij te krijgen ?
Gast
Geplaatst op 05/04/2006


82.92.183.163
weet iiemand het ?
Gast
Geplaatst op 11/04/2006
duffe

84.82.63.28
kijk op www.game-revolution.com
Gast
Geplaatst op 16/04/2006
Anne-Carien

84.80.147.198
WIE KAN MIJ HELPEN
IK WIL DE WACHTWOORDEN WETEN !!
ZET ER WEL BIJ VAN WELKE SIMS ZE ZIJN
Gast
Geplaatst op 19/04/2006
Gast

86.86.47.132
Ik wil heb de sims het rijke leven ge instaleert maar ik heb geen nieuwe meubels als je dat vertelt vertel ik je wat het serial nummer is oke :)
Gast
Geplaatst op 02/05/2006
gast

84.104.139.24
ik weet de wachtwoorden niet van the sims
wilt u misschien een paar geven
Gast
Geplaatst op 02/05/2006
Gast

84.104.139.24
Wie wilt er een paar wachtwoorden geven voor sims 1
Gast
Geplaatst op 05/05/2006


213.93.34.203
weet iemand het serinummer van The Sims Dubble Deluxe Edition?....
Gast
Geplaatst op 05/05/2006


213.93.34.203
weet iemand het serinummer van The Sims Super Deluxe?....
Gast
Geplaatst op 05/05/2006


213.93.34.203
serinummers....: Sims
beestenboel: 4530-0044747-9961008-5702
sims party: 4525-2101654-9547639-1741
sims rijke leven:4554-9179151-1309997-0567
Gast
Geplaatst op 07/05/2006
flora

213.84.84.84
gast ik weet wel een paar w8woorden en ze hooren niet ergens bij maar ze zijn voor allemaal;
rosebud:1000 geld
na rosebud dit doen: !;!;!; enzomaardoor
move_objects on\off: kan je bijv. bloemen op je zwembad zetten
map_edit on\off je land vergroten
k hoop da je er wa aan hebt
Gast
Geplaatst op 16/05/2006
@bigmomma@

86.80.61.48
h0ii, ik weet het w8woor wel, maar waar moet je op klikken?
Gast
Geplaatst op 21/05/2006
ongeduld

81.70.238.182
ee weet iemand hier waar de fuck ik sims kan spelen want ik woord helemaal gek , ik heb overral gezocht maar ik kan het nergens spelen op het internet
Gast
Geplaatst op 23/05/2006
kees

83.128.53.235
waar kan je op internet the sims online spelen want ik heb geen cd ofzo van the sims helemaal niets...!! waar kan je het op internet spelen gewoon gratis help me a.u.b. xxx
Gast
Geplaatst op 23/05/2006
anneloes

81.69.191.57
ik wil alle wachtwoorden wetten van sims
Gast
Geplaatst op 24/05/2006
marcha

89.98.12.62
rosebud is voor het rijke leven en daarna voor sims 1 is hetiets van klapausius maar da weet ik dus ni meer preciesda ben ik ook al aant zoeke
Gast
Geplaatst op 27/05/2006


81.206.238.198
wat is het serienummer van de sims super deluxe?
Gast
Geplaatst op 29/05/2006
sims verslaafden

81.206.49.5
ik heb het w8 woord voor geld rosebud !;!;!;!;!;!;!;!;!
Gast
Geplaatst op 30/05/2006
sims wachtwoord

84.29.114.220
ik wil het simswachtwoord van the sims deluxe edition weten voor geld!!!!!!
Gast
Geplaatst op 04/06/2006
Gast

82.93.177.39
hee ik wil het wachtwoord weten van Sims deluxe edition maar ik kn het nergens vinden please help mij!!!-XxX-
Gast
Geplaatst op 05/06/2006
gast

83.85.62.101
hee ik hep het hele collectie maar hoe moet ik het spellen kan iemand me helpen
Gast
Geplaatst op 05/06/2006
Gast

84.105.207.35
ik wil graag alle w8wOorde wete van de sims 1 !!
Gast
Geplaatst op 05/06/2006
Gast

84.105.207.35
Wie kan mij helpen met alle w8woorden van de sims 1!!??
Gast
Geplaatst op 06/06/2006
gast

83.85.62.101
als je het chiet rosebud;!;!;!;!;!;!;!;!;!; moet doen moet je 1 achter doen dan verdubeld je geld en hoef je niet meer het in te tiepen
Gast
Geplaatst op 21/06/2006
lieke

81.70.4.143
please heeft iemand snal voor mij de instaleer code voor sims het rijke leven??? super!
groetjes lieke
Gast
Geplaatst op 06/07/2006
sims

81.59.72.71
wie weet het serial nummer van making macid
Gast
Geplaatst op 09/07/2006
VDP

81.164.212.12
HEEFT ER IEMAND DE SERIENUMMER VOOR HET INSTALEREN VAN DE SIMS SUPER DELUXE IK BEN ZE KWIJT
Gast
Geplaatst op 11/07/2006
mariska

217.136.198.27
hoe kunt ge het op de computer installeren
Gast
Geplaatst op 11/07/2006
The Sims Serienummer Manager.

213.51.21.187
Hallo Allemaal!
Als juilie de Serienummer van The Sims kwijt zijn, volg deze stappen dan maar! :)

Configuratiescherm ] Software ] The Sims Verwijderen ] Instaleer The Sims opnieuw!

Systeemvereisten (Serienummer)

Windows 95/MK DirectX9.0 DirectX 9.0 (Geluidskaart)

Ga dan naar deze website: www.habbohotel.nl
Klik in: Serial Number
Kijk welke The Sims jij hebt en toets de code in:

4577-KW51710-KY88-0447

OPGELET!! The Sims Superstar heeft een nieuw Serienummer!! 4566-9833KUP-778wQ-PL90

Veel Plezier!

Electronic Arts EA GAMES
Gast
Geplaatst op 11/07/2006
The Sims op Vakantie || (NIEUW

213.51.21.187
Hallo Allemaal!
Electronic Arts heeft een nieuwe Sims gemaakt!
Vanaf 19 augustus in de winkel!

Maar.. je kan het ook downloaden op de computer!
Ga naar de www.thesims2.nl Klik op downloads.
Voor het iedergeval zijn hier de Systeemvereist!

Windows 95/PK/ME 200'P DirectX8.1 Versie Geluidskaart. DirectX 9.0

Instaleer uur: 45 min.

BELANGERIJK!!

Instaleer Macromedia Shockwave Player.

VOOR VIRUS SCANNER!!

U PC kan kapot gaan, als je geen VIRUS SCANNER heeft!!
Gast
Geplaatst op 12/07/2006
kiki

84.87.110.72
wat is het wachtwo0rd vo0r het spel : sims Deluxe Edition om geld te krijgen??
Gast
Geplaatst op 12/07/2006
kiki

84.87.110.72
ik weet alleen het wachtwo0rd van sims 2 en dat is: mother lode
eerst moet juh control shift c in drukken en dan krijg juh een balkjuh en daar moet mother lode in getypt worden
Gast
Geplaatst op 14/07/2006
....

81.207.254.174
ik weet het ctrl-shift-c en dan rosebud
groetjes......
voor kiki
Gast
Geplaatst op 15/07/2006
toppoint

84.195.110.149
heeft iemand het serienummer van de sims 1
alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 16/07/2006
witchqueen

217.121.37.118
hallo weet iemand hoe je de behoefte balkjes groen kan houden? met een code uiteraard ;)
mail maar ff als je de code weet
alvast bedankt!
the_Witch_Queen@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 18/07/2006
Mimmie

84.28.92.133
haajj
wie heeft w8woorden van de sims2 ??????
alstublieft help me alvast bedankt!!
w8woord voor geld is motherlode
heeft iemand anders nog andere w8woorden voor de sims 2
Mimmie
Gast
Geplaatst op 18/07/2006
pasio

80.56.130.168
hgeeft iemand een crack van sims-deluxe
Gast
Geplaatst op 20/07/2006
ik-weet-er-alles-van

85.146.26.141
ik weet er alles van ik heb self alle sims maar jah de codes die mag ik niet vertelluh srry :S
Gast
Geplaatst op 22/07/2006
helpende hand voor domboos

212.45.32.218
serie nummer van the sims beestenboel is:
4530-9577627-7951399-2200

graag gedaan!!! :)
Gast
Geplaatst op 23/07/2006
gille

213.224.99.154
ma ik heb alle wachtwoorden al ingetikt :
''rosebud'', ''klapaucius'', ''motherlode''
maar ik zie geen verandering wat moet je juist doen
gewoon in typen ?
Gast
Geplaatst op 24/07/2006
Ikke

80.201.34.44
heey , kan iemand mij helpen , ik heb de gewone sims 1 deluxe edition fzo iet ma ik heb ook beestenboel en kweet ni hoe ik da moet instaleren .? heeft de sims beestenboel 1of2 cds enzo .. Help iemand !!
Gast
Geplaatst op 24/07/2006
lisa

62.194.67.73
candy dollz
Gast
Geplaatst op 24/07/2006
ii

84.196.67.187
wete er iemand waar da ge in het rijke leven een vodoo-pop koopt? help!!
Gast
Geplaatst op 25/07/2006
gast

86.87.75.75
ik heb de sims het rijke leven geinstalleerd en krijg maar een paar nieuwe dingen geen nieuwe buurten personages niks alleen 4 lampen en een bank hoe kan dat HELP!!!!!
Gast
Geplaatst op 26/07/2006
iri9

82.161.100.18
weet iemand wat het wachtwoord is van de sims deluxe edition?.Om dingen te kopen
Gast
Geplaatst op 27/07/2006
adie

82.173.4.46
wie kan mij helpen ik wil de sims de luxe instaleren maar hij gaat maar tot 95 % en dan komt er een melding met componentoverdrachtsfout! wie kan me helpen???
Gast
Geplaatst op 27/07/2006
adie

82.173.4.46
heey ik-weet-er-alles-van kan jij mij dan helpen?
Gast
Geplaatst op 27/07/2006
iik

84.31.2.231
het wachtwoord voor meer geld bij de SIMS 2 is

motherlode
Gast
Geplaatst op 01/08/2006
loni

212.87.118.112
heye kunt ge sims spelen op de pc
Gast
Geplaatst op 01/08/2006
loni

212.87.118.112
hoe doe je dat
Gast
Geplaatst op 01/08/2006
Megan

82.168.87.80
weet iemand andere wachtwoorden dan rosebud enzo want bij mij doet die dat nie ook nie met !;!;!;!; enz er8er
please help meeee
Gast
Geplaatst op 01/08/2006
gast

86.83.194.92
he hallo weet iemand de instaleer code vn de sims het rijke leven ik ben het boekje kwijt alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 02/08/2006
patty

84.26.61.187
wat voor w8woord moet jentypen om geld te krijgen bij de sims het rijke leven
Gast
Geplaatst op 05/08/2006
gast

82.156.41.18
wat is de serial number van sims rijke leven
Gast
Geplaatst op 06/08/2006
Je-zus.

84.35.18.56
4554-0647475-2272034-3589

Lees eerst ff deze topic door -.-.... eigenwijze mensen van tegenwoordig..
Gast
Geplaatst op 08/08/2006
Jenn

82.157.14.162
weet iemand een site waar je de sims kunt spelen of moet je egt via een cd groetjes jenn
Gast
Geplaatst op 10/08/2006
Jorn

82.157.97.78
ik heb de sims1 hier nog ligge, wou die graag weer spelen, maar hij was gebrand nou weet ik wel dat ik dan iets met dat crack bestand moest doen (verplaatsen naar andere map enzo) maar weet het niet meer precies,
kan iemand mij mischien even helpen??
Gast
Geplaatst op 10/08/2006
ikkuh

62.234.39.115
weet iemand et serie nummer van deluxe edition
plies ik bent boekje kwijt
Gast
Geplaatst op 10/08/2006
Tim

81.206.66.113
Klapaucius
Gast
Geplaatst op 11/08/2006
yes ik heb de wachtwoorden

145.53.215.214
bedankt iedereen die de wachtwoorden door gaf
Gast
Geplaatst op 15/08/2006
asdf

41.204.42.208
wat is het serienummer van sims deluxe edition??
en zijn er ook cheats bij?

Gast
Geplaatst op 17/08/2006
kim

212.67.190.160
dat wachtwoord is rosebud;!;!;!;!;!;!
Gast
Geplaatst op 18/08/2006
FUCK

84.87.174.11
SEXXXX
Gast
Geplaatst op 20/08/2006
daisy

213.46.76.240
hallo weet iemand het wachtwooord voor a lotttttt of money:D hehe.. nee man ik wil geld anders sgiet niet op kusss
Gast
Geplaatst op 20/08/2006
aloha

82.73.149.112
lol jullie praten over allemaal sim enzo.. wat is dan die wachtwoord van sims superstar?] die heb ik nog niet gevonden...
Gast
Geplaatst op 20/08/2006
M en E

85.144.66.82
hoe kan je dat w8woord bij sims 1 in hemelsnaam intikken????
kussies enne alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 20/08/2006
iemand

85.144.66.82
i do'n't know sorry
Gast
Geplaatst op 20/08/2006
haaai

85.144.66.82
is er nog iemand?
Gast
Geplaatst op 20/08/2006
e i

85.144.66.82
ja

Gast
Geplaatst op 20/08/2006
kweet nie

85.144.66.82
weet er iemand wat het wachtwoordv is van sims 1 en waar met je het in typen op pc pleas vertel het me want ik moet het weten
Gast
Geplaatst op 20/08/2006
KWEET NIET

85.144.66.82
KOP OP ER IS WEL IEMAND HIER DIE HET WEET EN VERTEL HETY ME PLEAS DAT VAN HIER BOVEN
Gast
Geplaatst op 21/08/2006
geld code

82.75.13.152
heej mensen geld code voor sims, beestenboel,rijke leven enz.
is rosebud
voor sims 2 is het motherlode

Veel plezier
Gast
Geplaatst op 21/08/2006
d

213.46.17.176
weet iemand de serinummer: voor de sims2
Gast
Geplaatst op 21/08/2006
h

213.46.17.176
h
Gast
Geplaatst op 21/08/2006
CODES VOOR GELD !

84.107.207.179
Ik zag overal staan hoe je geld moest krijgen maar ik heb het niet allemaal gelezen. dus ik weet ook niet of het antwoord er al tussen staat dus..

Je moet eers control-alt en ''C'' ingedrukt houden en dan moet je ''Klapaucius'' intypen, daarna moet je heel vaak !;!;!;
intypen en als je dat een paar keer kopieerd met cntrl - C/V en op enter drukt, heb je money ^^
hoop dat jullie me kunnen volgen, en dit geld voor Sims 1 ha? Sims 2 is ''Motherload'' en dan ''Kaching''
nu heb ik een probleempie..
ik kan alleen Sims 1 installeren :S
terwijl ik ''hotdate'' en beesten boel, etc. allemaal ook heb maar het niet doen, m'n pc ''zegt'' dan dat ik de verkeerde CD-Rom erin heb gestopt en dat is dan helemaal nt zo!! :@
Wie kent dit en weet d oplossing? =S

TY voor het lezen..
Gast
Geplaatst op 21/08/2006
sas

84.84.95.226
bij hotdate vraagt hij altijd naar een andere cd hij zegt dan inderdaad dat de verkeerde er in zit je moet dan even deluxe of party er in doen dan vraagt ie daarna weer hot date
Gast
Geplaatst op 22/08/2006
je moeder

145.53.165.47
Als hij vraagt om een andere cd..
dan heb je waarschijnlijk een gekopieerde versie van de sims.. dus niet de orginele..
je moet dan een crack opzoeken.. en die er over heen zetten..
ik ben zelf ook opzoek naar een crack voor het rijke leven.. dacht hem hier te vinden.. maar niet dus..

Maja dan weet je dat ;)
Gast
Geplaatst op 22/08/2006
merel

212.127.186.56
wat is het code van sims en het rijke leven
Gast
Geplaatst op 22/08/2006
laura

62.45.227.93
nou heb ik nog steeds nergens gelezen wat t wachtwoord is voor sims deluxe edition???!!!
klapaucius en rosebud doen t daar niet
Gast
Geplaatst op 22/08/2006
Stenneman

62.131.220.219
Ik heb the Sims Deluxe orgineel, maar op 95% stopt de instalatie en wordt er een klein schermpje geopend dat zegt: "componentoverdrachtsfout" en ik kan alleen op ok drukken... Is er iemand die weet hoe dit te voorkomen is!?

PS: ik heb een andere serie code gebruikt want de mijne is kwijt.
Gast
Geplaatst op 23/08/2006
gaat je geen bal aan

83.84.47.223
geef mij de code van superstar sims ik zoek hem al dagen geef gewoon doe niet zo moeilijk
Gast
Geplaatst op 24/08/2006
tessa

217.121.198.63
het geld w8woord vn sims de lukse editsion is rosebus;!;!;!
Gast
Geplaatst op 25/08/2006
????

81.164.154.149
hey weet iemand oe je de behoeften kunt verhogen bij de sims 1 pleas zeg et mij
allee als da kan e
kuss
-xxx-
Gast
Geplaatst op 25/08/2006
????

81.164.154.149
ik-weet-er-alles-van vertel et ons ne ke
Gast
Geplaatst op 25/08/2006
behoeften

81.164.154.149
Bij de sims 2 kunt ge de behoeften verhogen door in de buurt eerst Ctrl-Shift-c in te typen en dan
boolprop testingCheatSEnabled true
Gast
Geplaatst op 26/08/2006
roxanne

213.93.157.18
ik wil de sims (deluxe edition) installeren maar hij geeft bij 95% aan componentoverdrachtsfout dat is als je de 2e cd erin moet doen ik heb alles geprobeerdt schoongemaakt eerst de normale sims en dan de deluxe mar niks helpt wat moet ik doen
Gast
Geplaatst op 26/08/2006
ANNA !!

24.132.48.213
KUN JE DE SIMS OOK GEWOON GRATIS Op INTERNET SPELEN ?1?1?1?1?
Gast
Geplaatst op 26/08/2006
Lissanne

24.132.48.213
Ken je het ook gewOon op iinternet spelen ?

Reageer ff dan, alvast bedankt !
Gast
Geplaatst op 27/08/2006
celina

80.166.150.79
hallo my names celina pless giv my kode to sims double deluxe
Gast
Geplaatst op 27/08/2006
lori

81.241.59.50
ik had d a met die 95% ook aan de hand.da klik je op deze computer dan openen dan simserase en dan opnieuw probere nrml gezien lukt t dan
Gast
Geplaatst op 27/08/2006
lori

81.241.59.50
je moet eiglijk wel een beetje computerexpert zijn om t op te lossen. haha
Gast
Geplaatst op 27/08/2006
suzanne

82.72.166.173
hallo,
ik heb the sims deluxe en ik heb hem dus ook geinstaleerd maar als ik geld wil opnemen met ctlr+alt+shift+c en ik typ clapaucius!;!;!;!;!; en op het eind nog een keer ; en ik druk op enter dan zegd dat ding sorry no such cheat wat moet ik nu doen om geld op te nemen als dat ding steeds hetzelfde zegt. wie kan mij helpen
please help mij
Gast
Geplaatst op 28/08/2006
vc

81.11.187.21
hey weet er iemand of je sims op het internet kunt spelen
Gast
Geplaatst op 29/08/2006
vc

81.11.187.21
ik heb de site enz wel gevonden, het instaleren lukt ook maar dan vragen ze de serienummer voor sims online (terwijl ik die gevonne eb op ne site, tik die in en ze zeggen dat het de foute serienummer is) kan er mij iemand de GOEIE serienummer geven van sims online alsjeblieft.... vcken xxx
Gast
Geplaatst op 31/08/2006
blllllllllllllllllllllllllllll

213.132.165.214
hjvcbb cxfvfdfgff ffgfdtftsssesdddfgftgfgffxdvbf
Gast
Geplaatst op 01/09/2006
Rianne

217.123.219.145
Ik weet niet hoe ik het moet spelen,de Sims!!
Gast
Geplaatst op 02/09/2006
HELP

87.110.114.84
whats the serial number to THE SIMS DOUBLE DELUXE ??
Gast
Geplaatst op 03/09/2006
help

84.31.132.124
kan iemand mij helpen voor sims 2 elke keer als ik ctrl+shift+c doe en motherload invul druk ik op enter daarna doe ik kaching weer op enter en er gebeurt niks help iemand mij alsjeblieft
Gast
Geplaatst op 06/09/2006
gast

80.200.46.221
wie weet er scheats voor het reike leven
Gast
Geplaatst op 06/09/2006
kk

80.200.46.221
i em eminem i go to al sites of internet
Gast
Geplaatst op 06/09/2006
priscilla

84.83.239.89
heej ik heb een vraag, ik heb de sims 1 hierliggen, maar als ik um wil spelen zegt ie dat ie niet geschikt is voor MS dos ofso:S.. terwijl ik een nieuwe computer heb en nog heel erg veel geheugen! maaaaar nu zegt een vriendin van me dat ik dan een nieuwe versie moet instaleren(zeggen er meer)! maar dat kan toch niet? je moet toch altijd eerst de 1ste versie geinstaleerd hebben?
Gast
Geplaatst op 06/09/2006
IIEMAND!

217.123.138.242
Halllo
Ik heb the sims het rijke leven ..
als iik de cd eriin stop zegt diie dat ik m moet instaleren ..
waar staat dat balkje ofso dan waar je de code iin moet toetsen en wat iis de code (a)
Allvast bedankt .,.
xx
Gast
Geplaatst op 06/09/2006
priscilla

84.83.239.89
KAN NIEMAND ANTWOORD GEVEN OP MN VRAAG
Gast
Geplaatst op 08/09/2006
mensje

86.82.220.95
ik heb een sims 2 en ik wil het installeren maar er is geen wachtwoord kan iemand mij helpen
Gast
Geplaatst op 09/09/2006
ping

84.80.117.209
heej
weet iemand waar het woord ''sims '' van afgeleid is ??! alvast bedankt ...
-xxx-jes

Gast
Geplaatst op 09/09/2006
ping

84.80.117.209
heej priscilla

als je dat balkje wil moet je : control, alt , schift en ''c '' tegelijk indrukken
dan krijg je links bove in beeld zo'n grijs balkje als je veel geld wil hebbe is het w8woord : rosebud , dubbele punt en dan de hele tijd : ;!;!;!;!..ensovoort ..doen ...kun je mij nu helpe met me vraag ?! (A) ik kan het nergens vinde doegg kussies
Gast
Geplaatst op 11/09/2006
Juul

84.29.157.185
ff zegge wat ut woord " sims" van afgeleid is!!!
Gast
Geplaatst op 11/09/2006
Florine

81.59.107.244
Waar is het woord sims van afgeleid?
Gast
Geplaatst op 11/09/2006
Florine

81.59.107.244
please help me!!
Gast
Geplaatst op 13/09/2006
ils

84.195.112.37
weet iemand het serienummer van de sims online ? pliezzzzz ik kan u et nummer geve van de sims 2 en nachtleve, gaat het make en ook codes aub help mij als je nie algemeen wil zegge stuur dan een mail naar ilsborloo@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 15/09/2006
moo

24.132.53.59
ik heb ze maar ik geef zeg niet jah
Gast
Geplaatst op 16/09/2006
mugle ugz

84.81.202.183
hoi, kan iemand mij helpen?
ik wil weten wat het woord sims betekent of waar het uit is afgeleid.
nou doei!
Gast
Geplaatst op 16/09/2006
Lieke

86.88.94.55
Haaaaaaaaaaaaaaajjj
Gast
Geplaatst op 16/09/2006
mies

86.88.94.55
het woord is afgeleid van poep
Gast
Geplaatst op 21/09/2006
hallo ik weer

212.182.145.118
ik heb geen siri nummer van studente leven kan iemand die mij geven
Gast
Geplaatst op 25/09/2006
red iemand

84.81.11.223
serial nummer voor de sims studenten leven is:
7RRH-6NGB-GGWC-UW5U-32R2
Gast
Geplaatst op 26/09/2006


81.205.27.76
haaj wie weet he serie nummer van sims 2
Member
Geplaatst op 06/10/2006
G boys
hallo ik be G boys
Gast
Geplaatst op 10/10/2006
help graag

217.121.220.17
jo gasten, weet iemand waar ik de crack van sims het rijke leven kan vinden??
Gast
Geplaatst op 10/10/2006
Serialnumber SIMS 1

81.204.155.154
Ik heb dit topic doorgelezen maar zie nergens de serialnumber van sims 1? Please mail naar kash.040@hotmail.com de serialnumber van SIMS 1!

Alvast bedankt voor de moeite!

Met vriendelijke groet,

TOM
Gast
Geplaatst op 11/10/2006
arne

81.82.97.240
hi wieet er iemand wat een serial code is van sims2 stuur naar www.arne.cours@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 12/10/2006
mij

80.61.185.135
Hee, weet iemand de serie code van Sims super deluxe en weet iemand hoe je bij SIMS 2 geld op moet nemen?

Liefs
Gast
Geplaatst op 14/10/2006
ike

84.28.17.176
heej weet iemand hoe je bij the sims 1 en zo,
daar kun je alleen maar onder en boven, heeft iemand ene code voor meer etages te maken. want ik kan niet eens een zolder pllz. wie heeft een code daarvoor?? groetiejs. -xxx-
Gast
Geplaatst op 15/10/2006
gasie

213.10.152.185
ik wil weten wat de code is voor het balkje helemaal op groen te zetten ik weet wel dat er een schilderij bestaat va n een baby waar kan ik die vinden help

XXX een lief meiske
Gast
Geplaatst op 18/10/2006
kl

62.195.95.123
wie heeft er het serienummer van sim het rijke leven
Gast
Geplaatst op 18/10/2006
il

81.83.173.200
ey iedereen heef ter nog iemand van jullie cheats voor mij pleas
meld het dan met de naam il onderaan
Gast
Geplaatst op 18/10/2006
il

81.83.173.200
ey mij le moet naar buiten gaan waar je brieven bus staat en daar kan je geld af halen goed ROND kijken
Gast
Geplaatst op 20/10/2006
lkkr

86.91.21.180
the sims is een kut spel jo
Gast
Geplaatst op 21/10/2006
roxanne

80.57.211.29
hallo weet iemand code's voor de sims 2 ?
please xxx
Gast
Geplaatst op 23/10/2006
marloes

86.88.166.237
weet iemand serial code van the sims 2 huisdieren?? pliesss wil iemand zeggen wat de serial code van the sims 2 huisdieren is pliess!!!!
Gast
Geplaatst op 23/10/2006
Romana

84.86.46.123
heeft iemand enig idee of je als je Sims op de playstation hebt of je dan ook wachtwoorden hebt waardoor je meer geld krijgt!?
ik zou het heel fijn vinden als iemand mij kon helpen!
thanks, Romana
Gast
Geplaatst op 23/11/2006
kanker op

87.208.4.114
madervakers dat jullie zijn kankerleiers
Gast
Geplaatst op 24/11/2006
hou van jou

80.127.141.170
ik snap it noin ik wil het kunnen spelen
Gast
Geplaatst op 24/11/2006


80.127.141.170
vor geld moet j erosebud typen
Gast
Geplaatst op 24/11/2006


80.127.141.170
rosebud en meer geld heb jij
Gast
Geplaatst op 24/11/2006
hou van jou

80.127.141.170
ik snap it noin ik wil het kunnen spelen
Gast
Geplaatst op 24/11/2006
hou van jou

80.127.141.170
ik snap it noin ik wil het kunnen spelen
Gast
Geplaatst op 25/11/2006
sexy lovly

82.74.147.207
heey zijn jullie ook zon sims gek mijn vader heeft voor mij alle sims spellen gekocht ik moet er nog een dan ben ik klaar dat heb ik een hele doos vol ik heb 10 wachtwoordjes van de sims
ik zal er maar een op noemen
fatherlode
Gast
Geplaatst op 25/11/2006
Cootje

81.171.13.2
Heej iedereen ik zoek de serie code voor Sims 2 Studentenleven ik heb er al zo veel geprobeert maar kan het niet vinden :(
Gast
Geplaatst op 26/11/2006
Melina

217.211.25.181
Hiii! My name is: Melina give me code to holyday!
Gast
Geplaatst op 28/11/2006
kldslsjf

86.90.244.47
wat een kut site
Gast
Geplaatst op 30/11/2006
Sims verslaafde

82.75.57.198
wie heeft Vooor me Sims Hot Date INstaleer Code Ik MOet Hem Hebben Ik Ben MIjne Kwijt omdat me ma alles schoonmaakt :(:(:( PLease
Gast
Geplaatst op 03/12/2006
Iemand

80.56.140.243
Ik wil de instaleer code weten van de sims 2 Huisdieren! Weet iemand die? Mail dan graag naar xLizjaa@checkjemail.nl
^^BEstaat!
Dankjewel!
Gast
Geplaatst op 10/12/2006
li-z

83.81.104.234
de geld code van sims 2 huisdieren iss MOTHERLODE
Gast
Geplaatst op 10/12/2006
hoi

82.171.27.178
heeft iemand de code voor sims 2 huisdieren?
Gast
Geplaatst op 13/12/2006
"weetr iem. een site"girly

82.174.182.1
weet iemand een site waar ge de sims gratis kunt spele pleeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaas want ik wil da hebbe wa ik krijg da nie dus wil ik da op et internet spelen ma ik vind geen site heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp mij xx
Gast
Geplaatst op 13/12/2006
girly van hier boven

82.174.182.1
al ik wacht dus
Gast
Geplaatst op 14/12/2006
maartje

212.45.32.219
heyyy weet iemand wat je in moe typen alsie rosebud!;!;!;!;!;!;!!;!;!;?????????????
al bedankt hee.....
help!!!!
snel ik wil simsen!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 19/12/2006
pony

89.220.42.165
instalatie nummer voor sims super deluxe gevraagt
instalatie nummers voor the sims 108602-770673-151559
rijke leven 4532-5335024-7082301-0333
house party 0901-4177371-2064872-3510
Ik geef deze code's nu en ik hoop dat ik er iemand blij mee maak die net aals mij op zoek is naar instalatie nummers
het wactwoord is rosebud maar dat weet je waarschijnlijk al wel
maar ik vraag of iemand a.u.b. de instalatie nummer van sims deluxe kan geven!!!!!!!!
alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 19/12/2006
pony

89.220.42.165
a.u.b a.u.b.
Gast
Geplaatst op 20/12/2006
pony

89.220.42.165
is er nou echt niemand die het heeft
als je dit leest wil je dan a.u.b a.a.u.b mij de instalatie code van sims super deluxe geven
Gast
Geplaatst op 21/12/2006
huisdieren gek

83.117.235.128
Kan iemand mij de serial van de sims 2 huisdieren geven stuur hte naar tommieferrariboy@gmail.com
bedanktalvast
Gast
Geplaatst op 22/12/2006
meisje

85.144.248.91
ik weet de code van sims deluxe en sims 2
de code van sims deluxe is rodebud en rosebud
Gast
Geplaatst op 22/12/2006
meisje

85.144.248.91
de code van sims 2 is motherlode
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
[A]nouk

89.98.117.102
He wie weet de code om teinstaleren ????


-xxx- Anoukk
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
rob

62.238.187.80
de sims deluxe edition
rosebud!;!
ALSTUBLIEFT GAST
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
pony

89.220.42.165
bedankt voor de code meisje
maar heb je ook de instalatie nummer voor mij
alvats bedankt
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
ike

84.28.46.36
eey weet iemand hoe dat scherm komt waar je de code in kan typen: de code is: rosebud;!;!;!
maar hoe krijg je dat typvak waar je dat in kunt typen?? ctrl alt shift doet het bij mij niet weten jullie het?? gr. xxx ike
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
Jelto

83.84.70.15
heeey luister nou ff naar me gvd ik vraag het steeds hebben jullie de serinummer van de sims 2 huisdieren ik heb hem echt nodig het is een kwestie van leven en dood :P:P:P hahah hihihi
als je hem hebt stuur hem dan naar me
poef_jelto_poef@hotmail.com dankje wel xxjes doeiii
Gast
Geplaatst op 24/12/2006
Celiaa

84.26.166.41
Weet iemand mischien,, de code voor de Gamecube van sims 2 huisdieren/pets ?? wil je die per Imail sturen naar Celiaaa._@hotmail.com Alvast dankjewell xxkus!
Gast
Geplaatst op 25/12/2006


81.245.193.200
Hallo! Het serienummer van de sims 2 huisdieren werkt bij mij niet. Ik heb dat gisteren gekregen en ga na de feestdagen wanneer de winkels terug open zijn een nieuw spel halen. Maar ik wil het nu al eens uitproberen dus... Wilt iemand het serienummer van huisdieren effe vermelden?? Bedankt!
Gast
Geplaatst op 25/12/2006
cahen

212.123.157.184
hier een code voor geld bij de sims!
toets eerst control+shift+c in en dan staat er rechts boven een scherm toets daar:
rosebud on:!!!!!!! oke???probeer maar!
Gast
Geplaatst op 25/12/2006
wiek

83.116.183.86
heeeelp ik ben het serienummer van sims 1 kwijt,kan iemand mij die geven?
xxxxxxxxxxxxx
wiek
Gast
Geplaatst op 26/12/2006
pony

89.220.42.165
heb je niet goed gekenen
ik heb het geschreven kijk bij pony het staat bij the sims
maar heb jij voor mij de instalatienummer van sims super deluxe
Gast
Geplaatst op 27/12/2006
Zowy

83.160.246.115
hallo leivies ik heb de sims 2 studenteleven gekocht maar hij was toen in de aanbieding maar ik kan hem dus niet meer terugbrengen maar ik weet het serie nummer (de installatiecode) niet als je dat weet zou je dat dan naar zowylovesdiddl@hotmail.com willen sturen als je dat doet zal ik je eeuwig dankbaar zijn hahah
Gast
Geplaatst op 27/12/2006
plientje

81.164.209.139
heeey ik heb een klein probleempje ik heb een tijdje gelede de sims 2 gaan het make van mijn computer gehaald en overlaatst wou ik het er trug opzette maar ik was het boekje kwijt waar het serienummer opstaat... ik ben al een tijdje op zoek naar een site waar je die nummers kan vinde maar heb er ng geen gevonde weet er hier iemand dat serienuummer van de sims 2 gaan het maken... of een site waar je ze kan vinden.... in ieder geval bedankt... bye bye
Gast
Geplaatst op 27/12/2006
anoniem

62.166.25.242
het wachtwoord voor sims het rijke leven om geld te krijgen is klapaucius ;!;!;!;!;! enz.. of rosebud ;!;!;!;!;!;!;!
Gast
Geplaatst op 28/12/2006
Isabelle

83.128.54.47
Je kan wel het serie nummer ghaan geven
maar je schiet er niet zo veel mee op hoor
het is serie nummer is gemaakt aan de hand van de cd
Gast
Geplaatst op 29/12/2006
Sabbke

84.24.236.145
MENN SIMS 2 HUISDIEREN SERIECODE WERKT NIET.. K*T - ZOOI.. wat nu?!@*!

Gast
Geplaatst op 29/12/2006
..Sabine..

84.24.236.145
MOTHERLODE = 50.000
KACHING = 1.000
FORCETWINS = TWEELING-BABY
SETHOUR 1/2/3/4/5/6/7/8/9... = UUR VERANDEREN
STRECHSKELETON & VAMPIREFOLTION & GENIUSRIP = JE SIM WORD VAMPIER ALIEN OF GEEST OF SKELET

CHEAT-ACTIVATE = Shift +Control + C

-xxx- Sabine... alleen voor Sims 2 & uitbreidingspakketjes
Gast
Geplaatst op 01/01/2007
CrazyHeadd

62.194.139.121
kan je het ook gewoon op internet spelen? :P Ik heb wel die spellen, maar niet de orginele, zodat je he kan instaleren ofzo ...
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
gini

87.67.12.77
ik wil weten wat het Geld code is van de The Sims?
wand dat weet ik niet.
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
Gina

87.67.12.77
De sims code moet er bij worden gezet anders moeten we het altijd op zoeken en dat is niet d bedoeling.

Doe er wat aan
Gast
Geplaatst op 02/01/2007
Gina

87.67.12.77
Suzanne de geld code is bestenboel
Member
Geplaatst op 04/01/2007
KOSOVA
hoe moet ik spelen . en waar kan ik er op klikken :S
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
marieke

62.195.225.199
Wat is de code voor the sims online?
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
kakie

62.131.115.9
ik weet een paar code's hie komen ze?
water_tool
grow_grass
history
autonomy
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
kakie

62.131.115.9
ik weet alle w8woorden van de sims 1

Gast
Geplaatst op 05/01/2007
jessica ploeg

84.30.116.253
weetje ik ben jessica en ik vind de sims echt cool en tof je kan zelf weten wat je met de poppetjes doet en ze kunnen ook op straat lopen en neuken en omhalzen
Gast
Geplaatst op 06/01/2007
de w

81.164.119.128
weet iemand op welke toetsen je moet drukken voor eed code intevullen op de computer

het spel is the sims super deluxe
Gast
Geplaatst op 06/01/2007
de w

81.164.119.128
weet iemand op welke toetsen je moet drukken voor een code intevullen op de compute

het spel is the sims super deluxe
Gast
Geplaatst op 06/01/2007
de w

81.164.119.128
weet iemand op welke toetsen je moet drukken voor een code intevullen op de computer

het spel is the sims super deluxe
Gast
Geplaatst op 06/01/2007
de w

81.164.119.128
weet iemand op welke toetsen je moet drukken voor een code intevullen op de computer

het spel is het rijke leven van the sims super deluxe
Gast
Geplaatst op 07/01/2007
apie

213.46.215.20
weet iemand de instal code van the sims
super deluxe
Gast
Geplaatst op 09/01/2007
marloes

85.147.28.193
ik vind de sims leuk
Gast
Geplaatst op 12/01/2007
Gasttt

217.123.136.78
Eej, ik snap iets nii?!
nii van sims hoor maar van jullie !!!
ik heb alles gelese ...(zon beetje)
maar er staat wel (beetjuh overdreven)1000 keer
weet iemand de code voor geld ?
maar dat is rosebut !!!en dat kun juh meerdere malen lesen !!!wrm lees juh nii gwn ??dan telkens weer deselfde vraag te stellen???nou ja ..maar weet iemand mieschien een website waar ik gratis sims kan spelen ???want ik heb de cd nii...Heeft mn nichtjuh kwijt gemaakt!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 13/01/2007
Girly

84.197.140.195
ctrl+shift+C
Gast
Geplaatst op 13/01/2007
Charly

84.197.140.195
'K ben mijn boekje van de sims2 kwijt. heeft iemand toevallig de serie code?
merci xxx-js
Ps: ik wil hem op een andere computer instaleren
Gast
Geplaatst op 13/01/2007
lars vilters

84.82.165.67
weet iemand het serienummer van the sims hot date ?? abay lars
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
stephanie

81.204.135.62
weet iemand het serienummer van de sims 2?
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
klaassien

82.73.5.30
wie kan mij de code van het boekje sims1 collectie geefen ik ben hem kwijd HELP
Gast
Geplaatst op 24/01/2007
hOowii :P

84.28.119.141
hOowii :P,,
ik wil graag sims 2 (maak niet uit welke) gratis hebben.
zet je dan ff de site er bij???

groetjes
tientje

p.s ik heb sims 1 al
Gast
Geplaatst op 26/01/2007
margje mulder

86.81.53.28
je moet ctrl en chift en rosebud;;; en elke keer op enter je mag ok een ; zonneeen meer doen of 1 minder dat maakt niet uit dan rkijg je klik to nogwat blijf gewoon op enter drukken krijg je elke keer meer geld oke wie het sniet snapt of voeg me maar gewoon toe cool.babe.12@hotmail.com of margje11@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 28/01/2007
vera

90.128.156.21
tik tegelijk: ctrl+shift+c in. dan komt er een grijs balkje! Tik daar rosebud in voor 1000 simgeld. Meer? tik dan: rosebud;!;!;!;!; zoveel mogelijk
Gast
Geplaatst op 28/01/2007
juuddje

81.205.116.157
he mnsen ummmmm kun je met de sims ook gratis kleren en meublies krijgen zo ja stuur ff een mail naar jm_veldkamp@........com ummmmmmmmm nog iets de serie nummers kun je gewoon op internet zelf vinden:P:P:P
Gast
Geplaatst op 29/01/2007
roosje

80.61.5.226
ik heb de sims ht rijke leven er op gezet maar wil meer geld wantzo kan ik me huisje niet goed inrichten maar ik heb gehoord dat de code rosebud!;!;!;!;! enzovoord is maar dat doet hij niet bij mij is het een andere code misscien wie kan mij helpen ??
Gast
Geplaatst op 29/01/2007
djamil

82.176.96.200
hey ik wil the sims triple deluxe 1 spelen.
maar mijn boekje is kwijt! heeft iemand het serie- nummer voor mij? aub
Gast
Geplaatst op 31/01/2007
mjeam

81.83.181.146
ik heb soms deluxe edition maar er staat te weing kb op mijn computer hoe kan ik het dan spelen
Gast
Geplaatst op 04/02/2007
Jsdfg

81.82.43.142
he waar vind je zo een sait of is het voor te kopen?stuur het eens justine.dhoore@hotmail.com maar niet toevoegen aan je vrienden e want ik ken jullie niet
Gast
Geplaatst op 09/02/2007


84.31.123.216
HET HEEFT GEEN NUT OM SERIENUMMERS TE VRAGEN!!: DIE ZIJN VOOR ELKE CD ANDERSS...
Gast
Geplaatst op 11/02/2007
Ikke

195.241.219.200
Heel handige site waar zeer veel codes opstaan:
www.serialz.to
Gast
Geplaatst op 11/02/2007
ardo

80.61.162.101
wie weet een paar codes
Gast
Geplaatst op 12/02/2007
..KiSss]]

87.208.8.0
Hoe kun je de sims downloaden op een site? Of hoe kan ik iets vinden om de sims te downloaden..?
Gast
Geplaatst op 18/02/2007
nina

81.70.48.222
lees eerst de rest voordat je een schreeuwding stuurd...kleuters
Gast
Geplaatst op 19/02/2007


82.73.67.15
hey 87.208.4.114 houd je bek kutwijf
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
jasmijn_veldmuis

88.211.165.198
hay weet iemand een goeie site voor the sims te downloaden en als je denkt dat ik lui ben dat is niet waar want ik heb alle sims maar ben een cd kwijt en nu kan ik het niet meer spelen en ik ga niet nog een keer 50 euro uitgeven.
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
wat is de code?

62.194.129.197
wat is de code voor meer dan dat rosebud want dat duurt nogal lang
Gast
Geplaatst op 21/02/2007
SandRaaa..

80.126.131.188
Heeeeeeeeeyy lkkrdiingen !!
Hoe vinden jullie en op Simss ??
iiCk supeeerr Gaaaf!!
stuur GoUww een bericht terug nOu doeI(L)
Gast
Geplaatst op 21/02/2007
sfdfs

81.207.67.206
Kan iemand mij Helpen
ik wil de geld cheat voor Sims 2 huisdieren
voor GBA
Gast
Geplaatst op 21/02/2007


81.207.67.206
Kan iemand mij helpen ikzoek Code voor sims 2 huisdieren gba
alvast Bedankt
Gast
Geplaatst op 21/02/2007
Marjan

84.194.76.24
Weet iemand misschien de code voor de sims 2 gaan het maken?? ik heb het pad gekopieerd van een vriend maar die code werkt niet..
mail me
marjan_vinck@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
jacqueline

83.117.174.112
Hallo! Ik vond daarstraks de allereerste editie van Sims in mijn kast. Nu wilde ik hem opnieuw installeren op mijn pc maar de cd is gekopieerd en ik heb er geen serienummer bij staan! De serienummers die hierboven allemaal vermeld staan werken niet. Heeft iemand een ander idee om hem toch te kunnen installeren?? Alvast bedankt!
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
maarten

84.193.157.195
ik kan geen w8woorden intikken want dan komt er no cheat tuch wat moet ik doen
help help help
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
maarten

84.193.157.195
ik heb sims het rijke leven
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
Ick

81.206.119.205
weet iemand de wachtwoorden voor sims 2??
alvast bedankt xxx
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
Ick

81.206.119.205
voor geld ios het motherlode
voor een tweeling is het forcetwins
voor objecten verplaatsen die je normaal niet kan verplaatsen is het move_object on

Gast
Geplaatst op 22/02/2007
jens

81.247.220.46
hoe ze zonder klere lopen?wie weet dat
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
Julie

83.160.223.88
Dat serienummer staat 8erop dat dikke foldertje/boekje
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
Ick

81.206.119.205
weet iemand de wachtwoorden om die vierkantjes weg te halen?????
Gast
Geplaatst op 23/02/2007
Ick

81.206.119.205
is er iemand die dit nu aan het lz is?? geef dan ff antwoord dan kunnuh we w8woorden uitwisselen!!:D:D:D:P

Gast
Geplaatst op 24/02/2007
martine

84.84.99.175
hey...
de sims het rijke leven is vet cool!!!
en gelukkig weet ik alle codes!!!
je kan gewoon op google kijken voor de codes dus dat is heel makkelijk
Xx Martine
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
Rikst

62.194.167.247
Hoii,
Ik heb The Sims op playstation, maar hoe moet je daar bij het balkje komen van de codes en wachtwoorden??
Gast
Geplaatst op 02/03/2007
gerjanne

89.98.246.55
hoOi,,,,, ik heb oowk de sims op de playstation. Ik wil ook graag vragen hoe je daarbij dat balkje krijgt om de codes in de typen. En waar precies staan de wachtwoorden dan van het geld??. Groetjes my
Gast
Geplaatst op 03/03/2007
RSEHR

84.107.167.230
DIT IS RTROPWEIE21FJ.WRE;VYWQL
Gast
Geplaatst op 04/03/2007
gabber

82.176.53.142
weet iemand de serienummer van the sims party uitbreidingspakket??? het is wel een oudere sims hoor! ik ben het nummer kwijt :'(
Gast
Geplaatst op 05/03/2007
Simss player

84.84.140.186
de sims 2 huisdiereren die wil niet instaleren want de back- up iets doen wat is dat eiglijkk help me mensen aub
Gast
Geplaatst op 08/03/2007
ja wil je wel weten

83.83.92.127
weeet iemand een w8 woord van sims1 pliesss seg dan even!:)
kiss
Gast
Geplaatst op 12/03/2007
ikke

62.163.67.49
heb iemand die serie nummer van de sims 1
Gast
Geplaatst op 13/03/2007
kenner

217.122.197.112
he ik heb van mijn tante de sims superstar gekregen maar de code om hem te spelen zat er niet bij. als je hem weet zet hem dan even op deze site. alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 14/03/2007
Hopeloos

84.105.48.40
Heaj
ik heb een probleem,
ik heb alle delen van the sims en heb het 1e deel gewoon kunne installeren
toen wask het rijke leven aant installeren en zei die 'ga naar het configuratiescherm en configureer de systeemonderdelen'? snapt iemand wat ik nou precies moet doen?!
zwaar irritant :S
Gast
Geplaatst op 14/03/2007
Hopeloos

84.105.48.40
Sims Superstar code : 4502-2479217-00-25857-2626
of je er wat aan heb i dunno?
Gast
Geplaatst op 14/03/2007
Wouter

85.146.6.162
stelletje vuile apen, delen zal je

Glamours Serial: Z38Y-5SJT-Q0J1-40A0-1911

Sims University
R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9

Sims Nightlife
3S7X-SVEA-GF3U-LV7T-DBHP

Family Fun Stuff
F4EN-XDGJ-8HWJ-F8HV-MRLD

Glamour Life
HFDD-URVF-TC8W-B7L2-Y2FX

Sims 2
DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH

Pets:
62Z9-ARP7-6XZZ-KNH2-2CGM

Gast
Geplaatst op 17/03/2007
Carlijn

82.217.49.189
Wat Is het Sirial Code Van Sims Super Deluxe ??
Dus Het Installeren Nummer ..
Seg het Pleasse Of stuur Het Naar mijn Msn :
sgatju_carlijn08@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 17/03/2007
...bianca...

84.86.22.82
hallo allemaal wie weet het serienummer van The Sims House Party ?

plzzzz mag ik die zp kan ik niks mee met mijn sims :'(
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
simslovertje

87.212.35.4
heey aallemaal
kijk ik heb the sims eestenboel(sims1) mar om die te instaleren heb ik the sims deluxe nodig. En ikheb trhe sims deluxe va een vriendin gekregen maar die heeft alleeen de 1e CD dus wat moet ik doen?? is er iets waardoor ik m tog kan instaleren?
alvast bedankt,
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
gekkie

87.212.35.4
waarr kan je the sims online spelen of downloaden?
Gast
Geplaatst op 22/03/2007
rowie

86.91.105.29
ik weet het serie nummer van the sims deluxe edition het is 4656 2172996 6078233 1029
Gast
Geplaatst op 22/03/2007
vicky

86.94.152.66
de helft werkt niet
van al die extra geld codes
Gast
Geplaatst op 24/03/2007


82.174.237.133
Wie weet de serie nummer van The Sims: Livin' Large?
Gast
Geplaatst op 24/03/2007
Doriennn

62.45.238.196
heeij, iik snap er de ballen niet van :P !!! Met de sims het rijke leven heb je dan oowk een code voor als je een tweeling wilt /?? iik kan hem nergens vinden ( ik heb niet de sims 2 maar de oude !!!
Gast
Geplaatst op 24/03/2007


62.45.238.196
dgfg
Gast
Geplaatst op 26/03/2007
hebikni

86.81.240.166
help
Gast
Geplaatst op 26/03/2007
habiba

84.193.138.134
wie stuurt mij gratis een sims spel op
Gast
Geplaatst op 26/03/2007
Shani

84.193.138.134
fswe[jhn yt
Gast
Geplaatst op 02/04/2007
SHAKIRA

81.246.152.67
IS ER IEMAND ???
Gast
Geplaatst op 02/04/2007
SHAKIRA

81.246.152.67
DAAAAAAAAAAAAAAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 02/04/2007
saskia

81.83.96.195
is er een code voor leer vrienden
zo ja welke code
Gast
Geplaatst op 02/04/2007
saskia

81.83.96.195
is er een code voor meer vrienden voor je familie
zo ja welke code
Gast
Geplaatst op 03/04/2007
lola

81.82.21.48
weet iemand de code van sims 2 ze gaan het maken plieesssssss
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
buse

86.89.179.168
weet iemand hoe ik the sims 2 huisdieren kand
downloaden of online spelen willen jullie het zeggen
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
buse

86.89.179.168
pliezzzzzzz
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
buse

86.89.179.168
a.u.b. willen jullie het zeggen a.u.b.
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
mimi

81.164.61.184
heej ;

weet iemand mss het serienummer van sims2 huisdieren ?
heel erg bedankt !

3x3x
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
mimi

81.164.61.184
heej ;

weet iemand mss het serienummer van sims2 huisdieren ?
heel erg bedankt !

3x3x
Gast
Geplaatst op 07/04/2007
lolo

87.67.29.246
ik heb de sims huisdieren op de psp maar weet iemand hoe je daar geld kan bijmaken??????????

Gast
Geplaatst op 08/04/2007
gast

82.73.3.35
Serienummer Sims 2 huisdieren is volgens mij
AHNW-MG5V-XBOX-LRLD-RULE

groet
Gast
Geplaatst op 09/04/2007


84.246.1.110
wat is het serie nummer voor de sims het rijke leven?

als iemand mij kan helpen vind ik dat heel fijn
alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
ik

82.173.190.74
Wat is het wachtwoord voor het rijke leven van Sims de luxe edition?Deel1?
Gast
Geplaatst op 11/04/2007
i(c)k

81.83.246.98
help mij alstublieft en zeg mij es hoe je the sims deluxe kan downloaden.;please!!!!!!!xxx[3
Gast
Geplaatst op 14/04/2007


212.127.132.107
ik weet ut niet ik heb um self gekocht ....
Gast
Geplaatst op 15/04/2007
janny

86.39.0.22
oi begin nie meer me the sims 1 begin met the sims 2
voor deftig iets te kunen downloaden moet ge 2 programas eben : alcohol120% en bitcomet
ps : downlaots te halen op www.torrentspy.com
ge woon invoeren wa ge moet eben en vaila ma ge moet wel eers die 2 programas eben
Gast
Geplaatst op 15/04/2007
janny

86.39.0.22
ps voor 500 mb kan het soms wel 5uren duren naar gelang de internet vebinding
maar dat heb je er voor over als het gratis is
Gast
Geplaatst op 15/04/2007
janny

86.39.0.22
ge zijd beter da ge the sims 2 koopt en de rest downlaod
Gast
Geplaatst op 15/04/2007
janny

86.39.0.159
als ge nog cheats zoek gaat ge ge woon naar google en drukt ge "cheats the sims 2" in en dan kunt ge nun site aan klikken
Gast
Geplaatst op 17/04/2007
(s)(cod)

86.95.219.84
heeft iemand het serienummer van sims 1 het rijke leven? alvast bedankt!
Gast
Geplaatst op 17/04/2007
(s)(cod)

86.95.219.84
please ick heb het nodig[[[
Gast
Geplaatst op 18/04/2007
ickke

86.94.80.105
ick weet hoe je alle w8woorde van sims 2 krygt
doe eerst ctrl shift c
tik dan in het balkje: help-all
je krygt dan alle w8woorden te zien:D
Gast
Geplaatst op 23/04/2007
wachtwoord

84.87.191.78
wie heeft het serie numemr van sims 1..?? ben namelijk het cd hoesje kwijt
Member
Geplaatst op 30/04/2007
leo1
Hey weet iemand een code dat alle balkjes groen worden bij het leven?
Member
Geplaatst op 05/05/2007
Petjeee
Weet iemand als je bijvoorbeeld zon mens naar de wc gaat hOe je dan dat ene kan weghalen dat je hem helemaal ziet zonder dat ene stukje ervoor dat w8woord kan iemand die mij vertellen:O:O??? alvast bedankt:)
Member
Geplaatst op 05/05/2007
Petjeee
Kan iemand mij Plies snel een paar wachtwoorden vertellen die nog niet op dit forum staan en snel een beetje ik wil het gaan spelen namelijk;P?
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: The Sims: Het Rijke Leven
Genre: Sim
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Maxis
Uitgever: Electronic Arts
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers