Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Unreal Tournament
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Unreal Tournament

Unreal Tournament is net als Quake 3 Arena een multiplayer spel. Het spel is gemaakt om over een netwerk te spelen. Alleen dan komt het spel tot zijn volste recht.

Unreal Tournament heeft erg veel sterke punten. Een daarvan is het geluid. De geluidseffecten zijn erg goed. Je hoort bijvoorbeeld de voetstappen van je tegenstanders steeds harder worden als ze dichterbij komen. De muziek in het spel is ook erg goed, al zul je deze het grootste gedeelte van de tijd niet horen door de fantastische geluidseffecten.

Dan komen we bij nog een gedeelte van Unreal Tournament wat erg goed is. De speelbaarheid. Het spel draait, mits je een goede PC hebt, erg soepel en de bewegingen van de karakters zijn zeer goed vormgegeven. Het is in het begin misschien even wennen om met de muis te richten, maar als je dit eenmaal gewend bent, zul je ook niet anders meer willen.

De graphics in Unreal Tournament zijn ook erg goed. Naar mijn mening een stuk beter dan in Quake 3 Arena. Strakke omgeving dus. De spelers en bots in Unreal Tournament zijn ook goed geanimeerd. De bewegingen die ze maken lijken net echt. Het enige wat ik aan de graphics op kan merken is dat er bijna geen sfeer is in de levels. Dit is wel te zien in Quake 3 Arena. Erg jammer.

Unreal Tournament is zo te zien dus een erg degelijk spel. Maar dan zijn we aangekomen bij een aantal minder goede dingen aan Unreal Tournament. Je kunt namelijk maar uit een klein aantal verschillende karakters kiezen. Veel minder als bij Quake 3 Arena. Het is ook jammer dat Unreal Tournament eigenlijk alleen ontworpen is voor multiplayer aktie. Dit wil dus zeggen dat het spel alleen maar tot zijn volste recht komt als je het over een netwerk of over het internet speelt. Maar tegen het gebrek aan een goede singleplayer mode staat natuurlijk wel weer iets tegen over. De wapens in Unreal Tournament zijn ontzettend tof. Zo heb je bijvoorbeeld de standaard (nou ja, standaard) rakettenwerper en wapens als de Flak Cannon. Ook is dit spel verrijkt met een ontzettend vette sniper rifle. Het beste wapen in het spel is de Redeamer. Deze stelt je in staat om een alles verwoestende raket zelf te besturen.

Zoals je ziet is Unreal Tournament dus een zeer gevarieerd spel. Als je dit spel over een netwerk speelt, zul je er veel plezier in hebben om je beste vrienden aan stukjes te schieten. Als je geen netwerk hebt (en ook geen internet), kun je dit spel misschien beter niet kopen.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 9
Geluid: 9
Houdbaarheid: 9
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 9
+ Strakke graphics
+ Gave wapens
- Alleen leuk over een netwerk
Gast
Geplaatst op 18/01/2006
wiliam

85.146.33.124
hoi ik ben wiliam
ik had een vraagje hoe de instellingen voor de multiplayer werken ik kom der geen wijs uit
Gast
Geplaatst op 17/02/2006
hey

82.92.2.33
hallo
Gast
Geplaatst op 17/02/2006
zico

82.92.2.33
hey motherfucker
Member
Geplaatst op 05/10/2006
brendan
shut the fuck up men
Member
Geplaatst op 05/10/2006
brendan
dan jij het weten
Gast
Geplaatst op 18/08/2007
rothoofd

85.10.95.113
wt kut je weet niet eens over welke unreal hij bezig is. wel leuk
Gast
Geplaatst op 09/11/2007
homo

80.126.147.195
denken julli dat julli leuk zijn
Gast
Geplaatst op 09/11/2007
motherfucker

80.126.147.195
homo's
oo sorry lesby's
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 3.235.172.213
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Unreal Tournament
Genre: Shooter
Platform: PC
Aantal spelers: 16
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: GT Interactive
Uitgever: Onbekend
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers