Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Carmageddon TDR 2000
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Carmageddon TDR 2000

Het jaar is 2000. Het nieuwe millennium is net aangebroken. Overal op aarde zijn megasteden ontstaan. Voor slechts 10.000 Dollar mogen de rijkere mensen hier leven. Er zijn ook minder grote steden. Deze worden alleen bevolkt door de armen en al het tuig. De wereldregeringen willen van deze uitschoten der maatschappij af. Ze lanceren daarom grote nucleaire raketten om alle kleinere steden te vernietigen. Veel mensen sterven of veranderen in zombies. De mensen die overblijven proberen geld te verdienen door elkaar te vernietigen met automobielen. Dit is het verhaal wat schuilt achter Carmageddon TDR 2000. Niet echt een ijzersterk verhaal, maar wel het beste van alle Carmageddon spellen.

TDR 2000 is de allernieuwste Carmageddon van SCI. De hoofdzaak van het spel is nu wel duidelijk. Rijdt de auto’s van je tegenstanders de vernieling in om zelf geld te verdienen. Met dit geld kun je je auto weer opwaarderen of gewoon een van de auto’s van je tegenstanders overkopen.

Het geluid in Carmageddon TDR 2000 is echt ontzettend goed. Het bestaat uit een aantal fantastisch gemaakte geluidseffecten. De zombies kreunen lekker en het geluid wat je hoort als je er eentje zijn dood in rijdt is fantastisch. Je krijgt er bijna kots neigingen van.

De graphics liegen er ook niet om. De graphics in het spel zijn vanaf het introfilmpje tot het einde van de laatste race gewoon adembenemend mooi. Kijk maar eens hoe het beeld vervormd als je je afterburners gebruikt. De auto’s zijn prachtig gedetailleerd weergegeven. De banen zijn lekker groot en er lopen (in het begin) genoeg zombies rond. Deze zombies hebben allemaal een eigen manier van lopen. Het is daarom soms wel grappig om de zombies gewoon te achtervolgen met je auto. Ook het vuur is prachtig geanimeerd. Je krijgt het er warm van. Wat zeg ik? Heet!

De nieuwe Carmageddon heeft ook een eigen manier van spelen. Het spel stuurt bijna hetzelfde als zijn voorlopers. Hier en daar zijn er natuurlijk wat dingen aangepast om de auto’s nog beter te laten sturen. Het enigste grote verschil is dat iedere auto anders is. Ze zien er natuurlijk anders uit, maar ze sturen ook allemaal verschillend. Zo heeft de F1 auto een geheel andere besturing dan de tank (ja, je leest het goed, TANK).

Ook de houdbaarheid van deze game zit wel snor. Nadat je de single player mode hebt uitgespeeld, ben je alweer een aantal maanden verder. Maar, het spel blijft leuk. Je kunt als je het hebt uitgespeeld gewoon nog een keer uitspelen of je speelt een multiplayer game over het internet of je eigen netwerk. Tof!

Het enigste nadeel aan Carmageddon TDR 2000 is dat je een ontzettend goed systeem nodig hebt om deze game te kunnen spelen. Je moet minimaal een Pentium 500 hebben met 64 Mb intern geheugen en natuurlijk een krachtige 3D kaart. Toch is Carmageddon TDR 2000 een ontzettend goed spel. Zeker de beste uit de Carmageddon serie. Als je systeem deze game aankan, moet je het spel ook zeker gewoon kopen. De game is nog niet officieel gereleasd, maar geloof me als ik zeg: “Deze game is het wachten en je 100 gulden zeker meer dan waard.”

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 10
Geluid: 10
Houdbaarheid: 9
Speelbaarheid: 10
Eindoordeel: 10
+ Gladde graphics
+ Gave sound
+ Zombies killen!
- Hoge systeemeisen
Member
Geplaatst op 26/05/2006
El Jocho 24:7
nog een min punt
-Nicky Kivits speelt het
plus punt
-ik heb een euro gevonden
Gast
Geplaatst op 15/12/2006


84.29.124.109
Ik speel dit spel sinds vandaag weer, ik vind hem wel leuk. Ik heb hem namelijk nooit uitgespeeld.
Hij doet het perfect op mijn nieuwe systeem , AMD64 3200+ met een 6600GT Xtreme, dus hij is compitabel met nieuwe drivers.
Gast
Geplaatst op 14/03/2007


80.61.100.237
ik speel die spel ook nog steeds en was en is nu nog leuk en kep een nieuwe pc gekocht en ik was bang dat tie niet meer wouw en het wil nog steeds altans ik een AMD 2X 4200+ duelcore heb
Gast
Geplaatst op 02/07/2007
Rob

82.75.63.144
ik heb hem ook besteld, is het een beetje een gaaf spel? ik bedoel mooi voor deze tijd zag maar? ik vond carma 2 ook super vet. groetjes
Gast
Geplaatst op 30/12/2007
Neo

195.241.100.52
The Death Race 2000. Idd een goed spel, maar een 10 zou ik het niet willen geven, ik heb het spel ook, maar een 9,5 is het wel waard.
Gast
Geplaatst op 15/04/2009


84.86.59.120
ik heb em net weer... good old times, en zoals hierboven staat; adembenemde graphics!
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 3.235.172.213
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Carmageddon TDR 2000
Genre: Racing
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: SCI
Uitgever: Onbekend
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers