Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Anime | Hand Maid May: Volume 2
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Hand Maid May: Volume 2

Het verhaal gaat in het kort over de jongen Kazuya waar de computer van crashed. Terwijl de computer bezig is met crashen, bestelt het per ongeluk via een website een robotje. Dit robotje is Hand Maid May. Het is net zo groot als je hand kan en het helpt je met het huishouden. Maar is de rekening van de robot eigenlijk wel betaald??

Welkom bij Hand Maid May
Op de tweede Volume van Hand Maid May kun je de tweede set van 4 afleveringen van deze serie verwachten namelijk: aflevering 5 t/m 8. Elke aflevering duurt ongeveer 25 minuten. Dit zorgt voor een fijn anderhalfuurtje lachen, gieren en brullen met Hand Maid May.

In de eerste aflevering van deze dvd gaan we verder waar we bij de vorige zijn gebleven. May woont nog bij Kazuya, maar niet voor lang. Daarom gebruikt hij alle tijd die hij nog heeft om het nog gezellig te hebben met zijn minirobotje. Sara is eindelijk in staat om May weer in beslag te nemen, want Kazuya heeft nooit de rekening voor het robotje betaalt. Kazuya krijgt onverwacht hulp van iemand die bij het bedrijf werkt waar May vandaan komt. Hij mag in ruil voor een glas melk een robot uitkiezen. Kazuya wilt graag zijn oude robot weer terug. Een paar dagen later staat uiteindelijk de bezorger weer voor de deur. Hij rent naar de deur en scheurt het pakje open, maar er ligt alleen een USB-kabeltje in...

Cover
De cover van Hand Maid May ziet er goed uit met zachte kleuren die de sfeer van de serie goed weergeven. Er staan twee mooie dames uit de serie op in hun ondergoed. Op de achterkant van het doosje staat een kleine omschrijving over de afleveringen op deze dvd. Het lettertype op de achterkant is goed uitgekozen, je zult geen moeite hebben om de tekst te lezen. Wanneer je het doosje opent, is de binnenkant doorzichtig en op de achterkant van de cover staat nog een kleine illustratie. Daar zien we May in haar ondergoed, die net van plan was haar kleding aan te trekken. De disk zelf is hetzelfde plaatje dat op de voorkant staat van de hoes.

The Menu
Het menu is best mooi gemaakt. Net zoals op de cover hebben ze dezelfde stijl gebruikt in het menu. De achtergrond bestaat gewoon uit Hand Maid May die je ziet staan. Er zijn geen bewegingen. We waren gewend van volume 1 dat er Windows gebruikt wordt in het menu. Nu wordt dit alleen gedaan bij het kiezen van de afleveringen. Het introliedje wordt gedraaid terwijl de dvd-speler wacht totdat je een keuze hebt gemaakt. In het introliedje van het menu is wel wat weg geknipt. Verder is de muis ook grappig wanneer we een andere optie in het menu 'aanwijzen'. Wanneer er eenmaal een keuze is gemaakt zien we nog kleine stukjes uit de serie draaien, terwijl het volgend menuutje geladen wordt.

The Sound
Het geluid was niet slecht, maar ook niet zo goed dat het opviel. Het was de gewone geluidskwaliteit en je zult je er in ieder geval niet aan storen. In de afleveringen heb ik geen fouten kunnen vinden. Ik kan me verder wel storen aan de geluiden die May kan maken. Dat zijn de knikkende geluiden die ze wel eens maakt als ze gaat bewegen, maar dat zit verwerkt in de serie en ligt niet aan de dvd.

The Extra's
Ja, de extra's... Het zijn eigenlijk alleen maar een paar trailers van enkele andere titels die Dybex heeft uitgegeven. De trailers zijn van Big O, Brain Powered, Evangelion, Petshop of Horrors en Strange Dawn. Leuk als je interesse hebt in deze series. Jammer dat er geen meerdere extra's zijn op deze dvd.

Het is een erg leuke dvd om in bezit te hebben. Hoewel het weinig extra's (geen leuke extra's) heeft is het menu leuk verzonnen. Tussen de afleveringen hebben ze ook grappige 'wat gebeurt er in de volgende aflevering' stukjes, waarbij de karakters wat leuke dingen erbij zeggen. Dat vond ik erg grappig. Ik raad je aan deze dvd aan je bezit toe te voegen, tenminste als je deze nog niet hebt.

Beoordeling Plus / Minpunten
Animatie: 8
Geluid: 7
Verhaal: 7
Personages: 7
Eindoordeel: 7
+ grappig
- korte serie
Gast
Geplaatst op 20/01/2006
dewi

82.134.149.113
Ik heb pas Hand maid may vol. 1 en 3 gekocht. helaas was 2 er niet meer. Weet iemand misschien iets voor mij waar ik die kan vinden ?? stuur je info naar dewi_ratgirl@zonnet.nl !! Groetjess mimi.whiz.at
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Ariel

190.10.29.16
http://ed9f7a1ae736cee0a912005f3fcc0cf5-t.k90u0h.info [a href="http://ed9f7a1ae736cee0a912005f3fcc0cf5-h.k90u0h.info"]ed9f7a1ae736cee0a912005f3fcc0cf5[/a] [url]http://ed9f7a1ae736cee0a912005f3fcc0cf5-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://ed9f7a1ae736cee0a912005f3fcc0cf5-b2.k90u0h.info]ed9f7a1ae736cee0a912005f3fcc0cf5[/url] [u]http://ed9f7a1ae736cee0a912005f3fcc0cf5-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Gast
Geplaatst op 18/11/2007
wow gold

60.190.240.68
[a href=http://www.wowgoldshopping.com]Wow gold[/a] is shorted for world of warcraft gold; it is the most valuable form of currency in this game. We can earn wow gold through many ways, players can look through some websites like ours which specialized in sales [a href=http://www.wowgoldprcie.org]wow gold[/a] to buy some gold, or they can spend a lot of time to upgrade their hero or other roles they chooses in the game. Buy cheap [a href=http://www.wowgoldprice.com]wow gold[/a] now,I think you will have your pleasure." [a href=http://www.wowgold-shopping.com]wow gold[/a], power leveling,are available on all servers." make sure you check your server for sales on wow gold, power leveling."

Gast
Geplaatst op 15/04/2008
wow gold

60.190.240.68
Get bored farming [a href=http://www.wowgoldshopping.com]wow gold[/a] yourself? Need to buy WoW gold urgently ? Have it a try here! We provide cheap wow gold and excellent powerleveling serice!We provide all [a href=http://www.wowgoldprice.org]wow gold[/a] services. You can buy WOW Gold, Cheap WOW Gold here. We provide Cheap WOW Gold to each loyal and reliable customer.
Gast
Geplaatst op 26/04/2008
Runescape Money

60.190.240.68
[a href=http://www.purchasers2money.com]Runescape Money[/a], Buy runescape money. We provide cheap Runescape Gold to reliable customer.Offering [a href=http://www.purchasers2money.com]runescape gp[/a],runescape gp gold and runescape gp 2 gold are collected...Welcome to [a href=http://www.purchasers2money.com]buy runescape money[/a].We provide all [a href=http://www.purchasers2money.com]Runescape Gold[/a] services. The professional Runescape Money store. Cheaper price, deliver fast, 24/7 [a href=http://www.purchasers2money.com/saleGoldPage.aspx]buy runescape gold[/a] shop. We provide cheap [a href=http://www.purchasers2money.com]Rs money[/a] to reliable customer.
Gast
Geplaatst op 28/04/2008
swg credits

60.190.240.68
You also can buy [a href=http://www.thsale.com/Cheap.011.Star_Wars_Galaxies.aspx]swg credits[/a], star wars galaxies credits. The professional [a href=http://www.thsale.com/Cheap.011.Star_Wars_Galaxies.aspx]star wars galaxies credits[/a] store. eq plat, everquest platinum. Welcome to buy everquest plat. Cheaper eq platinum, deliver fast, 24/7 online service.
Gast
Geplaatst op 05/05/2008
ccc

125.109.52.99
[a href="http://www.topowerleveling.com"]world of warcraft power leveling[/a] [a href="http://www.topowerleveling.com"]wow power leveling[/a] [a href="http://www.topowerleveling.com"]power leveling[/a] [a href="http://www.mmosgames.com"]runescape gold[/a] [a href="http://www.mmosgames.com"]rs2 gold[/a] [a href="http://www.gowowpowerleveling.com"]wow gold[/a] [a href="http://www.mmmqt.cn"]中国福利彩票[/a] [a href="http://www.ac021.com"]直流电源[/a] [a href="http://www.ruian2machine.cn"]安检门[/a] [a href="http://www.mmmqt.cn"]福彩3d[/a] [a href="http://www.packagemachinery.cn/pages/gsjj.html"]pvc casting film machine[/a] [a href="http://www.packagemachinery.cn/pages/gsjj.html"]pvc hot shrinkable film extrusion machine[/a]


[a href="http://www.shunfengjixie.cn"]吹膜机[/a] [a href="http://www.tnc168.com"]环保空调[/a] [a href="http://www.ruian2machine.cn"]金属探测门[/a] [a href="http://www.yszdh.com"]runescape money[/a] [a href="http://www.yszdh.com"]rs2 money[/a] [a href="http://www.mmosgames.com"]dofus kamas[/a] [a href="http://www.plastic-thermoforming-machine.com/product.htm"]thermoforming Equipment[/a] [a href="http://www.3721call.cn/news.htm"]印刷机械[/a] [a href="http://www.packagemachinery.cn"]bag making machine[/a] [a href="http://www.packagemachinery.cn"]film coextrusion machine[/a] [a href="http://www.todesign.com.cn"]工业设计[/a] [a href="http://www.hongdadz.cn"]锻件[/a]


[a href="http://www.gowowpowerleveling.com"]power leveling[/a] [a href="http://www.gowowpowerleveling.com"]wow power leveling[/a] [a href="http://www.xyfaqi.com"]香炉[/a] [a href="http://www.plastic-thermoforming-machine.com/product.htm"]Thermoforming Machine[/a] [a href="http://www.3721call.cn"]包装机械[/a] [a href="http://www.wzshuangli.com"]液压机[/a] [a href=http://www.chinajnlc.com"]铝型材[/a] [a href="http://www.jialaidun.com"]活塞[/a] [a href="http://www.pyhflp.cn"]激光礼品[/a] [a href="http://www.chinakmj.cn"]鞋业[/a] [a href="http://www.chinachengyi.cn"]环保空调[/a] [a href="http://www.ratlsj.com"]吹膜机[/a]

[a href="http://www.plastic-thermoforming-machine.com"]thermoforming machine[/a] [a href="http://www.plastic-thermoforming-machine.com"]thermoforming Equipment[/a] [a href="http://www.plastic-thermoforming-machine.com"]Plastic Machinery[/a] [a href="http://www.plastic-thermoforming-machine.com"]Plastic Thermoforming Machine[/a] [a href="http://www.plastic-thermoforming-machine.com/product.htm"]Plastic Thermoforming Machinery[/a] [a href="http://www.plastic-thermoforming-machine.com/product.htm"]Plastic Sheet Unit,Plastic Extruding Machine[/a] [a href="http://www.plastic-thermoforming-machine.com/about.htm"]Plastic Machine[/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_160.htm"]prada shoes[/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_159.htm"]true religion jeans [/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_158.htm"]evisu jeans[/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_157.htm"]Ed hardy[/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_156.htm"]Gucci shoes[/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_155.htm"]Gucci Handbag[/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_151.htm"]adidas shoes[/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_150.htm"]Ugg Boots[/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_146.htm"]nike shoes[/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_143.htm"]LV handbags[/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_147.htm"]Jordan shoes[/a] [a href="http://www.66773388.com/xw_144.htm"]new era[/a]


Gast
Geplaatst op 16/05/2008
安检门

121.235.166.118
无锡市守护神电子科技有限公司是专业从事安检门、探测门、金属探测门、探测器、金属探测器、无线探测器、手持金属探测器、中国安检门、盐城安检门、徐州安检门、浙江安检门、江苏安检门、无锡安检门、北京安检门、武汉安检门、广西安检门、贺州安检门、南宁安检门、广东安检门、中山安检门、苏州安检门、昆山安检门、无锡探测器、江苏探测器、浙江探测器、江西探测器、湖北探测器、探测器、安检门、金属探测门、探测门、防盗门、无锡安检门、电子门、电子安检门、金属防盗门、上海探测器、上海安检门、湖北安检门、江西安检门、山东安检门、济南安检门、河南安检门、郑州安检门、陕西安检门、西安安检门、江阴安检门、姜堰安检门、苏州安检门、浙江安检门、宁波安检门、武汉安检门、杭州安检门,生产、销售为一体的高科技企业。详情请登录:http://www.zgajm.com/ 欢迎来信来电咨询,销售热线:86-0510-82409468 / 88969468 手机:15852708596 E-Mail:shs99@163.com QQ:651861868

[url=http://www.zgajm.com]安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]金属探测器[/url]
[url=http://www.zgajm.com]金属探测门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]手持金属探测器[/url]
[url=http://www.zgajm.com]地下金属探测器[/url]
[url=http://www.zgajm.com]浙江安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]宁波安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]防盗门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]防盗电子门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]探测门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]安检门厂家[/url]
[url=http://www.zgajm.com]安检门维修[/url]
[url=http://www.zgajm.com]守护神安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]无锡安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]江苏安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]中国安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]无锡探测器[/url]
[url=http://www.zgajm.com]江苏探测器[/url]
[url=http://www.zgajm.com]苏州安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]河南安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]安徽安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]湖北安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]江西安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]探测器[/url]
[url=http://www.zgajm.com]探测器[/url]
[url=http://www.zgajm.com]安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]中国安检门[/url]
[url=http://www.zgajm.com]探测器[/url]
Gast
Geplaatst op 18/05/2008
fdgfhh

116.226.87.117
▲[url=http://www.lyld.com/product/lw.htm]稳压电源[/url]=]谐波标准,受到业界广泛的关注
▲[url=http://www.lyld.com/product/lw.htm]直流稳压电源[/url]=]广泛应用中的PC
▲[url=http://www.lyld.com/product/kg.htm]开关电源[/url]=]PFC可以分为不同的类型
▲[url=http://www.lyld.com/product/jjw.htm]交流稳压电源[/url]=]使交流输入电流波形完全跟踪
▲[url=http://www.lyld.com]直流电源[/url]=]用于照明和交流适配器
▲[url=http://www.lyld.com/product/jjw.htm]稳压电源[/url]=]完全跟踪交流输入电压波形
▲[url=http://www.lyld.com/product/lw.htm]直流电源[/url]=]线圈峰值电流Icoil.pk
▲[url=http://www.lyld.com/product/jjw.htm]稳压器[/url]=]使线圈峰值电流跟随正弦参考信号
▲[url=http://www.lyld.com/product/building.htm]变频电源[/url]=]峰值电流模式的CRMPFC控制器
▲[url=http://www.lyld.com]直流稳压电源[/url]]=]感测输入电压的网络
▲[url=http://www.lyld.com/product/sbw.htm]稳压器[/url]=]稳定度和动态性能方面具有相同的特征
▲[url=http://www.lyld.com/product/nbdl.htm]逆变电源[/url]=]较宽的输入电压范围
▲[url=http://www.lyld.com/product/building.htm]交流变频电源[/url]=]调节时序编程电容Ct的值
▲[url=http://www.lyld.com/product/upsnew.htm]UPS电源[/url] =]高耗散型的缓冲器网络
▲[url=http://www.lyld.com/product/nbdl.htm]车载电源[/url]=]为功率MOSFET的导通时间
▲[url=http://www.lyld.com/product/cd.htm]充电机[/url]=]开关周期内平均电流
▲[url=http://www.lyld.com/product/building2.htm]隔离变压器[/url]=]功率MOSFET导通时间调制模块
Gast
Geplaatst op 20/05/2008
sdsdds

59.155.234.140
[url=http://bjseo01.blog.sohu.com/]北京google推广[/url]
[url=http://szseo02.blog.sohu.com/]深圳google推广[/url]
[url=http://shgoogledl.blog.sohu.com/]上海google推广[/url]
[url=http://zhseo03.blog.sohu.com/]珠海google推广[/url]
[url=http://tjseo04.blog.sohu.com/]天津google推广[/url]
[url=http://cdseo05.blog.sohu.com/]成都google推广[/url]
[url=http://whseo06.blog.sohu.com/]武汉google推广[/url]
[url=http://jnseo07.blog.sohu.com/]济南google推广[/url]
[url=http://qdseo08.blog.sohu.com/]青岛google推广[/url]
[url=http://wxseo09.blog.sohu.com/]无锡google推广[/url]
[url=http://xmseo10.blog.sohu.com/]厦门google推广[/url]
[url=http://njseo11.blog.sohu.com/]南京google推广[/url]
[url=http://szseo12.blog.sohu.com/]苏州google推广[/url]
[url=http://zzseo13.blog.sohu.com/]郑州google推广[/url]
Gast
Geplaatst op 17/11/2008
bruipgurfy

94.102.49.46
ZC8bkf [a href="http://ualpgxpvrcfn.com/"]ualpgxpvrcfn[/a], [url=http://aemfjqfvbykt.com/]aemfjqfvbykt[/url], [link=http://zzimdoxavisd.com/]zzimdoxavisd[/link], http://mxbxpqxexazn.com/
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Hand Maid May: Volume 2
Genre: Adventure
Platform: Anime
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Dybex
Uitgever: Anime serie
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers