Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Anime | Ikkitousen
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Ikkitousen

In de wereld van Ikkitousen zijn straatvechten heel normaal. Een gevechtje hier, een verkrachting daar, het kan allemaal in dit verhaal. Maar daar gaat het nu niet over. Het is tijd dat de oude ziel van de krachtigste vechter uit het verleden opnieuw wakker wordt in n van de vechters van deze tijd, zodat het verleden opnieuw kan worden nagespeeld.

Het is je lot!
Het land van oorlog waar studenten steeds meer en meer bloed laten vloeien op zichzelf en elkaars botten breken.... Het Kanto gebied. Daar vechten de scholen voor beroemdheid zodat ze het land kunnen overnemen. De zeven beroemde scholen zijn: Rakuyo High School, Nanyou Academy, Koysho Academy, Youshuu Institution, Yosyuu Academy, Seito Institution, en Ryoushuu High School... Zij zijn de machtige die het oude lot erven van 1,800 jaar geleden. Mensen noemen hen... "Fighters".

Met deze woorden begint de anime serie Ikkitousen (wel na het introliedje natuurlijk :P). Het verhaal gaat over een meisje genaamd Hakufu die de oude ziel erft van Sonsaku, een vechter uit het verleden met een enorme kracht, die jong is gestorven. Na die gebeurtenis zullen vechters in de toekomst die de naam erven van karakters uit het verleden, de gebeurtenissen naspelen in het heden.

She has huge breasts!!
Hakufu is een knappe student die van onze lieve heer een prachtig stel borsten heeft gekregen. Zij verhuist met haar moeder naar het huis van Hakufu's neef Koukin. Koukin heeft als lot om Hakufu te beschermen, en probeert de draak van Sonsaku tegen te houden bij Hakufu, zodat zij ook niet de jonge dood zal krijgen net zoals Sonsaku 1,800 jaar geleden en de andere vechters die tot nu toe zijn ziel hebben gerfd. Hakufu is een meisje die dol is op vechten, en die het geen enkel punt vind om af en toe wat te laten zien van haar lichaam tijdens een gevecht. Het duurt erg lang voordat ze iets door heeft, en wanneer ze erg kwaad wordt, wordt ze tijdelijk overgenomen door de ziel van Sonsaku. Op het moment dat de oude ziel haar overneemt, wil ze alles en iedereen bewusteloos slaan, valt er niet meer met haar te praten en wordt ze ontzettend sterk.

Fighters
Of vertaalt in het Nederlands, vechters, zijn mensen die het lot hebben om te vechten met andere vechters, en zo het land Kanto over te nemen. Vechters zijn te herkennen aan hun Magatama, een sieraad waar de oude zielen van vechters uit het verleden in zitten. Deze horen vechters altijd bij zich te hebben. Vechters communiceren via hun mobieltjes, iedereen is vereist er n te hebben (wie heeft er nou niet een :D). Zo worden opdrachten van leiders doorgegeven via sms aan vechters of worden uitslagen doorgegeven van vechttournamenten die worden gehouden in het hele land.

Lets drive all night!
Het begin liedje vind ik erg mooi gemaakt. Het gaat een beetje over het uitgaansleven, niet echt dat je de karakters dat ook echt ziet doen in het verhaal, maar je liedje moet toch ergens over gaan! Het is een goed pakkend liedje, met originele tekst.

De achtergrond muziek is van goede kwaliteit. Het maakt het lekker spannend bij een gevecht tussen de vechters, of bij een spannende gebeurtenis.

Het eindliedje gaat over bij elkaar zijn en dat soort gedoe. Een rustgevend liedje na zo een gewelddadige aflevering met bloed en vechten. Het kan onze gevoelige ziel eventjes tot rust laten komen ;).

De animatie
De karakters zijn erg goed getekend. Het is geen simpele shin-chan ofzo, maar mooi gedetailleerd om prettig naar te kunnen kijken. Zelf vind ik wel af en toe er te veel bloed in zitten. Daarmee bedoel ik niet dat er teveel wordt gebruikt, maar je ziet erg veel bloed vloeien, maar dan zijn ze nog niet dood, of ze staan gewoon op. Verder hebben ze alles goed gemaakt, je kan spulletjes mooi zien glimmen en hebben mooie effecten gemaakt met wind of Ki aanvallen.

Ikkitousen is een leuke anime om een keer gezien te hebben. Alleen is er erg veel ecchi in deze anime. Je zit erg vaak naar de panties te kijken van die meiden in het verhaal. Ook gebeurt het altijd zo dat de kleren scheuren met de eerste stoot, waardoor je naar de helft van de borsten zit te kijken. En als je denkt dat je alles hebt gehad, zie je een meid grondig worden schoongemaakt met een vent z'n tong bij haar daar beneden. Maar naast dit hele gedoe blijft het wel een leuk verhaal. Als je er niet zoveel van aantrekt om af en toe wat blote huid te zien en je graag naar fight-anime kijkt, is deze anime het kijken waard, anders niet.

Beoordeling Plus / Minpunten
Animatie: 8
Geluid: 7
Verhaal: 6
Personages: 6
Eindoordeel: 6
+ leuk
+ spannend
- veel bloot
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Brandan

200.109.86.224
http://da5ae4c26bbb8b8144a29fea04fc01fb-t.k90u0h.info [a href="http://da5ae4c26bbb8b8144a29fea04fc01fb-h.k90u0h.info"]da5ae4c26bbb8b8144a29fea04fc01fb[/a] [url]http://da5ae4c26bbb8b8144a29fea04fc01fb-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://da5ae4c26bbb8b8144a29fea04fc01fb-b2.k90u0h.info]da5ae4c26bbb8b8144a29fea04fc01fb[/url] [u]http://da5ae4c26bbb8b8144a29fea04fc01fb-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Gast
Geplaatst op 07/02/2008
R

86.90.237.133
Wat is er - aan veel bloot? 't maakt de serie juist veel grappiger :P
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 34.207.82.217
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Ikkitousen
Genre: Adventure
Platform: Anime
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar:
Uitgever: Anime serie
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers