Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Anime | Ah! My Goddess
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Ah! My Goddess

Ik ben klein, zwak en ben helemaal niet aantrekkelijk voor de meiden. Ik krijg weer een stomme opdracht om op de dorm te letten. Ik heb honger, ik bestel wel wat eten. Hé, wat is dit? Een Godinnenlijn? Wie ben jij? Mag ik een wens doen? Haha, zeker weer een grapje dat ze bij mij willen uithalen. Ik wens dat jij voor altijd bij mij zal zijn!

Die kwam hard uit de hemel vallen..
Zo begint het verhaal van Keiichi Morisato en zijn avonturen met de drie mooie godinnen Belldandy, Urd en Skuld. Keiichi kreeg weer een vervelende opdracht om op de dorm te letten. Zonder eten voor hem achtergelaten te hebben, probeert hij wat te bestellen. Doordat vele restaurants nog niet open waren draaide hij zoveel nummers om een goeie te pakken te krijgen, totdat hij uiteindelijk de Godinnenlijn krijgt. Daarna verschijnt er een mooie godin, genaamd Belldandy voor zijn neus. Hij mag van haar 1 wens doen, maakt niet uit wat. Hij dacht dat het een grapje was van de andere mensen in de dorm, dus hij wenst dat zij altijd bij haar zal blijven. En zonder dat hij het wist, werd deze wens vervuld. Maar nu zij altijd bij hem blijft, wordt Keiichi uit de alleen-mannen-dorm geschopt. Dat forceert hem te gaan wonen in een oude tempel samen met Belldandy. Maar daarbij stopt het niet..

Het zusje van Keiichi zoekt hem op, en zal tijdelijk bij ze intrekken. Ze forceert hen beide om naar het strand te gaan voor de vakantie. Daar komt Keiichi de zus tegen van Belldandy, Urd. Urd probeert hem zover te krijgen om zijn liefde te verklaren aan Belldandy, wat keer op keer mislukt. Nadat Belldandy eindelijk erachter komt wat Keiichi dwars zit de laatste tijd (Urd dus) spreekt ze haar aan. Urd belooft ze niet meer dwars te zitten, en zal verdwijnen. Maar door een storing in 'de hemel' zit Urd vast op aarde, en trekt in bij Keiichi en Belldandy.

Lekker deuntje...
Ik kan niks slechts zeggen over de muziek in de mooie serie. Ik ben zelfs zo verslaafd geraakt dat ik het heb gedownload en elke dag er in de bus naar zit te luisteren. Het is een erg leuk liedje. De juiste achtergrond muziek wordt gedraaid bij de scenes. Dus bij de romantische scenes de juiste achtergrond muziek, en bij de spannende scenes de spannende muziek. Het is ook erg pakkend en je blijft ermee in je hoofd zitten. Je kunt goed merken aan de muziek dat het een romantische serie is.

Kunst met de grote K
Die Japanners hebben hun potloden en kwastjes goed benut. Daarmee wil ik zeggen dat ze erg goede graphics wisten te maken in deze serie. De special effects zijn erg mooi bij de magie die je af en toe tegen komt in de serie. Ik ben wel wat minder tevreden over sommige figuren in de reeks afleveringen die ze hebben gemaakt. Een paar personen vind ik slecht getekend, maar dat hoort ook eigenlijk bij hun karakter, hoeft niet te zeggen dat ik daarmee tevreden ben. De 3 godinnen zijn erg mooi gemaakt, daar kan ik wel een natte droom of 2 van krijgen! Maar zo hebben ze bijvoorbeeld Keiichi goed gemaakt naar zijn karakter. Een klein en zwak mannetje dat het in karakter is, hebben ze goed getekend.

Amen..
Omdat ik rooms katholiek ben viel mij wat op. Het is best vreemd dat er op deze manier godinnen zijn. De manier dat de hemel allemaal met computers in elkaar is gezet. Oké, de godinnen die hebben wel natuurlijk bovennatuurlijke krachten, maar ze zijn niet altijd erg aardig tegen Keiichi. Daarbij is er ook God. Bij mij mag God nooit worden weergegeven in een bepaalde vorm of tekening. Natuurlijk is dit ook maar allemaal verzonnen, en niet iedereen kan rekening houden met de rest. En het maakt mij ook helemaal niks uit, het viel me alleen op.

Oh, My Goddess is een korte maar mooie, krachtige, schitterende, leuke, spannende, romantische, dramatische, sensationele, knappe, interessante, oogverblindende, prachtige, fantastische, (blablabla) anime serie. (Zeg het wanneer ik overdrijf) Ik heb geen spijt van het bekijken van deze serie. Ik vind het verhaal wel een beetje lijken op dat van Love Hina. Een zielige jongen die ongelukkig is krijgt een beeldschone meid die letterlijk voor hem uit de lucht komt vallen, die samen gelukkig zullen leven voor de rest van hun leven. En omdat de zussen haar gaan missen, komen ze net zo makkelijk ook op aarde bij ze wonen. Maar goed, ik heb kunnen genieten van de serie, dus ik moet niet teveel gaan klagen. Ik raad je wel aan deze anime serie te gaan kijken!

Beoordeling Plus / Minpunten
Animatie: 8
Geluid: 8
Verhaal: 7
Personages: 7
Eindoordeel: 7
+ leuk
- kort
Gast
Geplaatst op 05/02/2006
Suze

84.81.246.246
Het lijkt me een hele leuke serie !
wannner is hij op de t.v. en op welke zender? en hoe laat?
Gast
Geplaatst op 16/02/2006
Kinny

86.80.220.20
eh...kwam ie maar op tv!
animé op tv is vet zeldzaam hiero, dus je zult de serie echt zelf moeten kopen of downloaden als je hem echt wilt zien.
Ik heb hem ook gezien en hij is Cker de moeite waard om te kopen!
Gast
Geplaatst op 07/04/2006
Kim

62.195.230.72
Deze serie kun je downloaden via:
http://www.animecorner.nl/ned/anime.asp?id=goddess
Hij is echt geweldig, dus zeker kijken!
Gast
Geplaatst op 16/04/2006
jim

213.10.8.240
De serie is heel erg goed, de film is het einde (jazeker er is hier ook een film van) en voor de echte liefhebbers...het 2de seizoen is vorige week begonnen. het heet " Ah My Goddess Sorezore no Hane"
deel 1 is al op het net te downloaded. gesubbed in het engels en is te vinden op http://ts.searching.com/torrent/698635/AonE_AnY_Ah_My_Goddess_Sorezore_no_Tsubasa_1_F23B3C69_avi
Gast
Geplaatst op 08/05/2006
manou

84.81.27.78
ik ben er helemaal weg van. ik lees veel manga en kijk anime en teken maar dit is gewoon super mooi!!!
Gast
Geplaatst op 18/05/2006
Juun

80.127.28.209
Ze zijn bezig een vervolg uit te zenden.

Dus het punt van te kort klopt dus niet.
Wat net behandeld is is het 1e seizoen. Het 2e seizoen word nu uitgezonden in japan.

Wil je het 1 en 2e seizoen kijken, dan moet je maar eens een kijkje nemen op Your tube
Gast
Geplaatst op 09/06/2006
fasang

84.195.76.74
hey inderdaat syzoen 2 wordt uitgezonden in jp gelukkig is het mogenlijk ze tot nu alweer binnen te halen (deze week was het aflevering 6) zalig mensen, echt m'n lievelingsserie. Heb trouwens al 2 versies van de eerste serie op dvd gekocht... 1 van de versies is blijkbaar totaal onbekent dus voor de echte liefhebbers iets om es naar te zoeken, echt een aanrader!!
Gast
Geplaatst op 24/07/2006
damrod

84.86.124.125
ehh gast juun dat je het kan vinden op youtube klopt neit want toen ik daar zat te zoeken naar ah my goddes en oh my goddes toen kreeg ik alleen maar bij ah my goddes 1 deel van aflevering 2 voor de rest is het allemaal amv daar hoor.
Gast
Geplaatst op 06/09/2006
joyce

84.25.221.153
dat je het kan downloaden oke, ik kan het wel opslaan maar niet openen (en heb ik het wel op de goede plek opgeslagen) kan iemand mij helpen.
Gast
Geplaatst op 28/09/2006
Talan

194.109.79.42
Als je op youtube ernaar wil kijken, zoek dan naar de users...

Season 1, 1/6: Blindninja
Season 1, 7/24: Punkiepick
Season 2, alles: Rjlimcolioc

Alsjeblieft ;D
Gast
Geplaatst op 09/12/2006
dragon

83.83.211.137
het is een mooie serei heb allebei de seizoenen al gedownload plus promo/film/special en ik ben nu 5 aparte afleveringen aan het downloaden. ik kan niet wachten to seizoen 3 uitkomt. komt die wel uit?vertel het me je kan me bereiken via massive_dragon@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
mariskaa

85.144.18.51
Wat is het nummer in de opening? (A)
Gast
Geplaatst op 23/04/2007
lala

62.195.191.23
ik heb via de site http://www.animecorner.nl/ned/anime.asp?id=goddess een paar episodes gedownload maar het wilt niet openen:s
kan iemand mij please helpen?
Member
Geplaatst op 30/04/2007
LCII^Bun-Bun
je hebt er real player voor nodig ;)

stom: gisteravond 1ste ep gedownt, kan m niet openen, vandaag real player heeft iemand alle series als verboden om te downloaden bestempelt :(
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Ah! My Goddess
Genre: Adventure
Platform: Anime
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar:
Uitgever: Anime serie
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers