Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Nintendo 64 | Conker’s Bad Fur Day
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Conker’s Bad Fur Day

Het begint al goed met dit spel. In de intro wordt door Conker, de hoofdpersoon in het spel, het Nintendo logo doormidden gezaagd met een kettingzaag om het logo van Rareware neer te zetten. Als je nog niet wist dat dit spel anders is, dan weet je het nu! Dit spel is niet zozeer anders door de gameplay, maar door de humor en het verhaal.

Het verhaal begint in een café waar Conker al aardig bezopen is. Met zijn dronken koppie probeert hij naar huis te gaan, waarbij hij bij het verlaten van het café nog een wazige gozer onderkotst. Door de drank kan hij zijn weg naar huis niet meer vinden. Je wordt s’morgens wakker, op een onbekende plaats, met een flinke kater. Vanaf hier begint het spel en krijg je uitleg over de besturing. De slechterik in het verhaal is de slechte Panther King. Als hij zijn glas melk op een tafeltje zet waarvan 1 poot ontbreekt valt zijn melk kapot. Hij vraagt zijn verstrooide professor om hulp en die komt er na een tijdje achter dat er precies een rode eekhoorn voor in de plaats kan komen: jij dus.

Heel het spel zit vol met komische stukken en opdrachten. Waarbij je vaak geen zwakke maag moet hebben om het leuk te vinden. Zo heb je op een bepaald moment een bol stront nodig, maar om dit te krijgen moet je van een grote strontkever wat stront maken. Dit doe je door drie koeien flink wat laxeermiddel te laten drinken. Daarnaast zit er ook een lading seks in het spel! Wie had dat verwacht op een Nintendo console! Zo wil een grote bij wel een keer de “Big Breasted Sunflower” bestuiven. Als je hiervoor gezorgd hebt mag je op haar borsten gaan springen zodat je op een hoger platform kunt komen waar een pakje geld rondloopt. Rondloopt hoor ik je denken? Ja rondlopen en een grote bek heeft het ook al! Conker let hier alleen niet zo op en er verschijnen dollartekens in zijn ogen. Vervolgens stopt Conker het geld gretig in zijn zak. Zelfs de handleiding zit er vol mee.

Het spel zelf ziet er helemaal niet slecht uit, ook al gebruikt het de expansion pak niet. Je kunt lekker ver kijken en toch is de omgeving lekker gedetailleerd en beweegt er altijd wel iets. Zeker zo mooi is het geluid. En dan niet zozeer de muziek maar wel de spraak. Vele gesprekken zijn gesproken en dat is heel mooi voor de humor, want die komt veel beter tot zijn recht als het vertelt wordt in plaats van dat je het moet lezen.

Een minpunt van het spel is dat de houdbaarheid van het singleplayer gedeelte wat kort is. Als je het een keer gedaan hebt is de lol er wel af. Wat je wel nog kunt doen, is de geweldige multiplayer games spelen. Het zal ook mogelijk zijn deze tegen bots te spelen. Zo kun je in het spel “Beach” de vijand afschieten met een groot machinegeweer, sniper geweer (met laser om te mikken) of bazooka. De vijand zal proberen om zonder geweer de overkant te halen. Klinkt saai maar is erg leuk als je vriend je aan het bestoken is met het grote machinegeweer. Het geluid van schoten die rakelings lang je gaan is werkelijk schitterend. Naast Beach is er ook nog Raptor: iemand is een raptor en de ander een holbewoner. De holbewoner wil raptor-eieren stelen en opeten en de raptormoeder wil haar eiren beschermen. En zo zijn er nog 5 andere multiplayer modes!

Tot conclusie wil ik zeggen dat Conker zeker de moeite waard is. Behalve als je echt niets geeft om poep en kots humor. Dit spel is door zijn inhoud zeker niet bedoeld voor jongere N64 spelers. Als je van multiplayer spellen houdt moet je deze game zeker hebben, want dit spel hoort zeker thuis in het lijstje van topspellen op de N64 qua multiplayer.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 9
Geluid: 10
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 9
+ Leuk verhaal
+ Goede, volwassen humor
- Korte single player
Gast
Geplaatst op 28/02/2007
liandel

89.98.102.227
Help ik zit vast in die disco hoe kom ik er uit??

Liandel
Gast
Geplaatst op 10/06/2007
Cruz

190.49.182.228
http://9d52e509c5f361793c965f37d83c4f79-t.aqjvjk.info [a href="http://9d52e509c5f361793c965f37d83c4f79-h.aqjvjk.info"]9d52e509c5f361793c965f37d83c4f79[/a] [url]http://9d52e509c5f361793c965f37d83c4f79-b1.aqjvjk.info[/url] [url=http://9d52e509c5f361793c965f37d83c4f79-b2.aqjvjk.info]9d52e509c5f361793c965f37d83c4f79[/url] [u]http://9d52e509c5f361793c965f37d83c4f79-b3.aqjvjk.info[/u] 3c90204d52adee10ff76ba118f762c92
Gast
Geplaatst op 09/07/2007
hihi :)

83.85.146.63
zit vast bij het begin bij steene gast vertel ff wat ik moet doen plz
Gast
Geplaatst op 07/08/2007
gast

87.67.53.96
je moet conker zich laten bezatten om zo tegen de grote stene mannen te pisse, zo worde ze stenen en kun je ze legggen op zon vlakte waardoor de middelste deur opent. enz...
Gast
Geplaatst op 27/03/2008
cheap viagra

62.148.129.24
Hello! I'm Dr. Hue Stanford! Your site is beautiful!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_Online/bookmarks ] cheap viagra [/a] cheap viagra [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_Online/bookmarks] cheap viagra [/url]
Thank you!
Gast
Geplaatst op 28/03/2008
buy viagra

198.136.32.82
Hi! I'm Doctor John Stuart from NY! I like your site! Call me back!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_Online/bookmarks ] buy viagra [/a] buy viagra [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_Online/bookmarks] buy viagra [/url]
Thank you!
Gast
Geplaatst op 03/04/2008
buy cialis

202.28.27.3
Hello! I'm Dr. Hubert Pharnsofrt! I like your site! It's beautiful!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Cialis_Online/bookmarks ] buy cialis [/a] buy cialis [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Cialis_Online/bookmarks] buy cialis [/url]
Thanks!
Gast
Geplaatst op 05/04/2008
viagra online

91.74.160.18
Hi! I'm Steve Simon. I'm a male doctor, and a good husband, you know what i mean ;-) Your site is awsome! Keep it!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_Online/bookmarks ] viagra online [/a] viagra online [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_Online/bookmarks] viagra online [/url]
Thanks!
Gast
Geplaatst op 05/04/2008
buy cialis online

91.74.160.18
Hi! I'm Dr. Martin Roberts! I'm at your site and i really like it! It's on of the best ones i've ever seen!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Cialis_Online/bookmarks ] buy cialis online [/a] buy cialis online [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Cialis_Online/bookmarks] buy cialis online [/url]
Thanks!
Gast
Geplaatst op 11/04/2008
Yhhjusdklpqmxrsb

66.232.107.224
Very interesting! [a href="http://www.domainforums.com/member.php?u=9896&cheap+viagra"]cheap viagra[/a] [a href="http://www.domainforums.com/member.php?u=9897&order+cialis"]order cialis[/a] [a href="http://www.domainforums.com/member.php?u=9898&buy+levitra"]buy levitra[/a] [a href="http://www.domainforums.com/member.php?u=9899&soma+online"]soma online[/a] [a href="http://www.domainforums.com/member.php?u=9900&purchase+celexa"]purchase celexa[/a] [a href="http://www.domainforums.com/member.php?u=9901&buy+hoodia"]buy hoodia[/a] [a href="http://www.domainforums.com/member.php?u=9902&order+propecia"]order propecia[/a] [a href="http://www.domainforums.com/member.php?u=9903&buy+prozac"]buy prozac[/a] [a href="http://www.domainforums.com/member.php?u=9904&cheap+effexor"]cheap effexor[/a] [a href="http://www.domainforums.com/member.php?u=9905&cheap+zocor"]cheap zocor[/a] [a href="http://www.copykatchat.com/member.php?u=10925&online+viagra"]online viagra[/a] [a href="http://www.copykatchat.com/member.php?u=10926&cialis+online"]cialis online[/a] [a href="http://www.copykatchat.com/member.php?u=10927&order+levitra"]order levitra[/a] [a href="http://www.copykatchat.com/member.php?u=10928&buy+soma"]buy soma[/a] [a href="http://www.copykatchat.com/member.php?u=10929&cheap+celexa"]cheap celexa[/a] [a href="http://www.copykatchat.com/member.php?u=10930&order+hoodia"]order hoodia[/a] [a href="http://www.copykatchat.com/member.php?u=10931&order+propecia"]order propecia[/a] [a href="http://www.copykatchat.com/member.php?u=10932&order+prozac"]order prozac[/a] [a href="http://www.copykatchat.com/member.php?u=10933&buy+effexor"]buy effexor[/a] [a href="http://www.copykatchat.com/member.php?u=10935&buy+zocor"]buy zocor[/a] http://www.domainforums.com/member.php?u=9896&cheap+viagra http://www.domainforums.com/member.php?u=9897&order+cialis http://www.domainforums.com/member.php?u=9898&buy+levitra http://www.domainforums.com/member.php?u=9899&soma+online http://www.domainforums.com/member.php?u=9900&purchase+celexa http://www.domainforums.com/member.php?u=9901&buy+hoodia http://www.domainforums.com/member.php?u=9902&order+propecia http://www.domainforums.com/member.php?u=9903&buy+prozac http://www.domainforums.com/member.php?u=9904&cheap+effexor http://www.domainforums.com/member.php?u=9905&cheap+zocor http://www.copykatchat.com/member.php?u=10925&online+viagra http://www.copykatchat.com/member.php?u=10926&cialis+online http://www.copykatchat.com/member.php?u=10927&order+levitra http://www.copykatchat.com/member.php?u=10928&buy+soma http://www.copykatchat.com/member.php?u=10929&cheap+celexa http://www.copykatchat.com/member.php?u=10930&order+hoodia http://www.copykatchat.com/member.php?u=10931&order+propecia http://www.copykatchat.com/member.php?u=10932&order+prozac http://www.copykatchat.com/member.php?u=10933&buy+effexor http://www.copykatchat.com/member.php?u=10935&buy+zocor
Gast
Geplaatst op 11/04/2008
Tgnbcooilsdtqan

66.232.107.224
Very interesting! [a href="http://community.webshots.com/user/sherrylaugu/bookmarks"]buy adipex[/a] [a href="http://community.webshots.com/user/wenonahenrymal/bookmarks"]buy bontril[/a] [a href="http://community.webshots.com/user/tamekiazulem/bookmarks"]buy didrex[/a] [a href="http://community.webshots.com/user/raymonemeliapa/bookmarks"]buy levitra[/a] [a href="http://community.webshots.com/user/darnellwa/bookmarks"]buy lortab[/a] [a href="http://community.webshots.com/user/christiamig/bookmarks"]buy phentermine[/a] [a href="http://community.webshots.com/user/keshagailan/bookmarks"]buy soma[/a] [a href="http://community.webshots.com/user/candacetesha/bookmarks"]buy xanax[/a] [a href="http://community.webshots.com/user/mauriciodax/bookmarks"]buy carisoprodol[/a] [a href="http://community.webshots.com/user/antonedeeannb/bookmarks"]cheap cialis[/a] [a href="http://www.connotea.org/user/cheapfioricet"]cheap fioricet[/a] [a href="http://www.connotea.org/user/CHEAPLEVITRA"]cheap levitra[/a] [a href="http://www.connotea.org/user/cheapphentermine"]cheap phentermine[/a] [a href="http://www.connotea.org/user/cheapsoma"]cheap soma[/a] [a href="http://www.connotea.org/user/cheaptramadol"]cheap tramadol[/a] [a href="http://www.connotea.org/user/buycheapviagra"]cheap viagra[/a] [a href="http://www.connotea.org/user/cheapphentermineonline"]cheap phentermine[/a] [a href="http://www.connotea.org/user/cialisonline"]cialis online[/a] [a href="http://www.connotea.org/user/cialisviagraonline"]cialis viagra[/a] [a href="http://www.connotea.org/user/dietpillsonline"]diet pills online[/a] http://community.webshots.com/user/sherrylaugu/bookmarks http://community.webshots.com/user/wenonahenrymal/bookmarks http://community.webshots.com/user/tamekiazulem/bookmarks http://community.webshots.com/user/raymonemeliapa/bookmarks http://community.webshots.com/user/darnellwa/bookmarks http://community.webshots.com/user/christiamig/bookmarks http://community.webshots.com/user/keshagailan/bookmarks http://community.webshots.com/user/candacetesha/bookmarks http://community.webshots.com/user/mauriciodax/bookmarks http://community.webshots.com/user/antonedeeannb/bookmarks http://www.connotea.org/user/cheapfioricet http://www.connotea.org/user/CHEAPLEVITRA http://www.connotea.org/user/cheapphentermine http://www.connotea.org/user/cheapsoma http://www.connotea.org/user/cheaptramadol http://www.connotea.org/user/buycheapviagra http://www.connotea.org/user/cheapphentermineonline http://www.connotea.org/user/cialisonline http://www.connotea.org/user/cialisviagraonline http://www.connotea.org/user/dietpillsonline [a href="http://www.profileheaven.com/sherrylaugu"]buy cialis[/a] [a href="http://www.profileheaven.com/tamekiazulem"]buy phentermine[/a] [a href="http://www.profileheaven.com/wenonahenrymal"]buy xenical[/a] [a href="http://www.profileheaven.com/raymonemeliapa"]buy effexor[/a] [a href="http://www.profileheaven.com/christiamig"]buy ephedra[/a] [a href="http://www.profileheaven.com/darnellwa"]buy levitra[/a] [a href="http://www.profileheaven.com/keshagailan"]buy propecia[/a] [a href="http://www.profileheaven.com/candacetesha"]buy soma[/a] [a href="http://www.profileheaven.com/mauriciodax"]buy viagra[/a] [a href="http://www.profileheaven.com/antonedeeannb"]buy xanax[/a] http://www.profileheaven.com/sherrylaugu http://www.profileheaven.com/tamekiazulem http://www.profileheaven.com/wenonahenrymal http://www.profileheaven.com/raymonemeliapa http://www.profileheaven.com/christiamig http://www.profileheaven.com/darnellwa http://www.profileheaven.com/keshagailan http://www.profileheaven.com/candacetesha http://www.profileheaven.com/mauriciodax http://www.profileheaven.com/antonedeeannb [a href="http://forum.spotstop.com/member.php?u=3655"]cheap viagra[/a] [a href="http://forum.spotstop.com/member.php?u=3656"]cheap cialis[/a] [a href="http://forum.spotstop.com/member.php?u=3657"]cheap levitra[/a] [a href="http://forum.spotstop.com/member.php?u=3658"]cheap soma[/a] [a href="http://forum.spotstop.com/member.php?u=3659"]cheap celexa[/a] [a href="http://forum.spotstop.com/member.php?u=3660"]cheap hoodia[/a] [a href="http://forum.spotstop.com/member.php?u=3661"]cheap propecia[/a] [a href="http://forum.spotstop.com/member.php?u=3662"]cheap prozac[/a] [a href="http://forum.spotstop.com/member.php?u=3663"]cheap effexor[/a] [a href="http://forum.spotstop.com/member.php?u=3664"]cheap zocor[/a] [a href="http://www.ps3forums.com/member.php?u=75839"]cialis online[/a] [a href="http://www.ps3forums.com/member.php?u=75840"]viagra online[/a] [a href="http://www.ps3forums.com/member.php?u=75841"]levitra online[/a] [a href="http://www.ps3forums.com/member.php?u=75842"]soma online[/a] [a href="http://www.ps3forums.com/member.php?u=75843"]celexa online[/a] [a href="http://www.ps3forums.com/member.php?u=75846"]effexor online[/a] [a href="http://www.ps3forums.com/member.php?u=75847"]hoodia online[/a] [a href="http://www.ps3forums.com/member.php?u=75848"]propecia online[/a] [a href="http://www.ps3forums.com/member.php?u=75849"]prozac online[/a] [a href="http://www.ps3forums.com/member.php?u=75845"]zocor online[/a] http://forum.spotstop.com/member.php?u=3655 http://forum.spotstop.com/member.php?u=3656 http://forum.spotstop.com/member.php?u=3657 http://forum.spotstop.com/member.php?u=3658 http://forum.spotstop.com/member.php?u=3659 http://forum.spotstop.com/member.php?u=3660 http://forum.spotstop.com/member.php?u=3661 http://forum.spotstop.com/member.php?u=3662 http://forum.spotstop.com/member.php?u=3663 http://forum.spotstop.com/member.php?u=3664 http://www.ps3forums.com/member.php?u=75839 http://www.ps3forums.com/member.php?u=75840 http://www.ps3forums.com/member.php?u=75841 http://www.ps3forums.com/member.php?u=75842 http://www.ps3forums.com/member.php?u=75843 http://www.ps3forums.com/member.php?u=75846 http://www.ps3forums.com/member.php?u=75847 http://www.ps3forums.com/member.php?u=75848 http://www.ps3forums.com/member.php?u=75849 http://www.ps3forums.com/member.php?u=75845 [a href="http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2938"]buy viarga[/a] [a href="http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2939"]buy cialis[/a] [a href="http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2940"]buy levitra[/a] [a href="http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2941"]buy soma[/a] [a href="http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2942"]buy celexa[/a] [a href="http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2943"]buy hoodia[/a] [a href="http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2944"]buy propecia[/a] [a href="http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2945"]buy prozac[/a] [a href="http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2946"]buy effexor[/a] [a href="http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2947"]buy zocor[/a] [a href="http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191624"]online viagra[/a] [a href="http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191625"]online cialis[/a] [a href="http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191626"]online levitra[/a] [a href="http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191627"]online soma[/a] [a href="http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191630"]online celexa[/a] [a href="http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191632"]online hoodia[/a] [a href="http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191633"]online propecia[/a] [a href="http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191638"]online prozac[/a] [a href="http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191640"]online effexor[/a] [a href="http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191641"]online zocor[/a] http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2938 http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2939 http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2940 http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2941 http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2942 http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2943 http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2944 http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2945 http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2946 http://www.gamecareerguide.com/forums/member.php?u=2947 http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191624 http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191625 http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191626 http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191627 http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191630 http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191632 http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191633 http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191638 http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191640 http://forums.megagames.com/forums/member.php?u=191641 [a href="http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20139"]purchase viarga[/a] [a href="http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20140"]purchase cialis[/a] [a href="http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20141"]purchase levitra[/a] [a href="http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20142"]purchase soma[/a] [a href="http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20143"]purchase celexa[/a] [a href="http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20144"]purchase hoodia[/a] [a href="http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20145"]purchase propecia[/a] [a href="http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20146"]purchase prozac[/a] [a href="http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20147"]purchase effexor[/a] [a href="http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20148"]purchase zacor[/a] [a href="http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7197"]cheap viarga[/a] [a href="http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7198"]cheap cialis[/a] [a href="http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7199"]cheap levitra[/a] [a href="http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7200"]cheap soma[/a] [a href="http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7201"]cheap celexa[/a] [a href="http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7202"]cheap hoodia[/a] [a href="http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7203"]cheap propecia[/a] [a href="http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7204"]cheap prozac[/a] [a href="http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7205"]cheap effexor[/a] [a href="http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7206"]cheap zocor[/a] http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20139 http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20140 http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20141 http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20142 http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20143 http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20144 http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20145 http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20146 http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20147 http://forum.torrentreactor.net/member.php?u=20148 http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7197 http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7198 http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7199 http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7200 http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7201 http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7202 http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7203 http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7204 http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7205 http://www.gameartisans.org/forums/member.php?u=7206
Gast
Geplaatst op 11/04/2008
viagra online

211.142.116.205
Hi! I'm Dr. Smith Watson and i love your site! It's really useful!
[a href= http://buyviagraonlinefda.wikidot.com/ ] viagra online [/a] viagra online [url=http://buyviagraonlinefda.wikidot.com/] viagra online [/url]
Thank you!
Gast
Geplaatst op 13/04/2008
buy viagra

87.236.232.94
This content is brilliant! But some moments are actually unclear.. But the site is great anyway!
[a href= http://buyviagraonlinefda.wikidot.com/ ] buy viagra [/a] buy viagra [url=http://buyviagraonlinefda.wikidot.com/] buy viagra [/url]
Thnaks!
Gast
Geplaatst op 14/04/2008
buy viagra

87.236.232.94
Hello! I'm Dr. Samuel Jackson! I like your site with all my heart!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_FDA/bookmarks ] buy viagra [/a] buy viagra [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_FDA/bookmarks] buy viagra [/url]
Thanks!
Gast
Geplaatst op 15/04/2008
viagra online

91.74.160.18
Good evening! I'm Steve Robinson Bach. I like your site! I visit it every day, because it's awesome!
[a href= http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_FDA/bookmarks ] viagra online [/a] viagra online [url=http://community.webshots.com/user/Buy_Viagra_FDA/bookmarks] viagra online [/url]
THanks!
Gast
Geplaatst op 01/05/2008
viagra online

91.74.160.18
Hi! I'm Dr. Jim Moris. I'm from Ney York, and i like your site like i love my wife! It's brilliant!
[a href= http://www.flixster.com/friends.do?displayRatings=&friendsUserId=821854498&buy-viagra-online ] viagra online [/a] viagra online [url=http://www.flixster.com/friends.do?displayRatings=&friendsUserId=821854498&buy-viagra-online] viagra online [/url]
Thanks!
Gast
Geplaatst op 02/05/2008
buy viagra online

147.102.5.3
Hello! I'm Dr. Simon Johnson. I regurarly visit your site, because it's like Dao for me, you know...
[a href= http://www.flixster.com/friends.do?displayRatings=&friendsUserId=821854498&buy-viagra-online ] buy viagra online [/a] buy viagra online [url=http://www.flixster.com/friends.do?displayRatings=&friendsUserId=821854498&buy-viagra-online] buy viagra online [/url]
Thanks!
Gast
Geplaatst op 26/05/2008
buy viagra

62.231.19.190
Hello! I'm Steve Dobson! I'm from AU, and i enjoy your site very much! it's awsome!
[a href = http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=buy-viagra ] buy viagra [/a] buy viagra
Thanks!
Gast
Geplaatst op 27/05/2008
buy viagra

205.234.235.204
Hello! I'm Steve Dobson! I'm from AU, and i enjoy your site very much! it's awsome!
[URL= http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=buy-viagra] buy viagra [/URL] buy viagra
Thanks!
Gast
Geplaatst op 30/05/2008
buy viagra online

196.40.20.82
Hi! I'm Jibbs! I'm from NY and i'm turbo MC :D Check my swag! Btw, your site props!
[a href = http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=buy-viagra ] buy viagra online [/a] buy viagra online
Thanks!
Gast
Geplaatst op 31/05/2008
viagra online

196.40.20.82
Hello! I'm Dr. Jhordan Standford. I'm male specialist. I'm visiting your site for almost 2 monthes.
[a href = http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=buy-viagra ] viagra online [/a] viagra online
Thanks!
Gast
Geplaatst op 02/06/2008
viagra online

87.98.136.154
Hello! I'm Dr. Jhordan Standford. I'm male specialist. I'm visiting your site for almost 2 monthes.
[URL= http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=buy-viagra] viagra online [/URL] viagra online
Thanks!
Gast
Geplaatst op 03/06/2008
cheap viagra

91.121.200.220
Hi! I'm Laura Smith, i'm a male specialist, actress, and lovely wife =) Glad to meet you, your site is good!
[URL= http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=buy-viagra] cheap viagra [/URL] cheap viagra
Thanks!
Gast
Geplaatst op 04/06/2008
cheap viagra

91.121.200.220
Hi! I'm Laura Smith, i'm a male specialist, actress, and lovely wife =) Glad to meet you, your site is good!
[a href = http://search.mit.edu/search?q=%42%75%79%20%56%69%61%67%72%61%20%4F%6E%6C%69%6E%65%20%61%74%20%46%44%41%20%61%70%70%72%6F%76%65%64%20%43%61%6E%61%64%69%61%6E%20%70%68%61%72%6D%61%63%79%20%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%6E%74%65%72%6E%65%74%75%73%61%73%65%61%72%63%68%2E%63%6F%6D%2F%76%69%61%67%72%61%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E&btnG.x=39&btnG.y=10&site=mit&client=mit&proxystylesheet=http%3A%2F%2Fspruce-goose.csail.mit.edu%2Fsearch%2Fgoogle-csail.xsl&output=xml_no_dtd&as_dt=i&as_oq=site%3Awww.csail.mit.edu%20site%3Apublications.csail.mit.edu&med=cheap-viagra ] cheap viagra [/a] cheap viagra
Thanks!
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Conker’s Bad Fur Day
Genre: Platform
Platform: Nintendo 64
Aantal spelers: 4
Release datum: //0
Extra's: Exclusief voor N64
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Rare
Uitgever: Nintendo
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers