Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Anime | Witch Hunter Robin dvd2
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Witch Hunter Robin dvd2

De tweede dvd uit de populaire serie Witch Hunter Robin is op de markt gekomen. Ook deze keer zullen Robin en haar kameraden van STN-J het op moeten nemen tegen heksen en hen verschepen naar “the Factory”.

De vier afleveringen die op de dvd staan zijn:

Smells like the wandering spirit
De eerste aflevering “Smells like the wandering spirit” gaat over een heks die mensen bang kan maken met zijn krachten. Wanneer hij dit doet raken zijn slachtoffer zo erg in paniek dat zij zichzelf niet meer beheersen. Nadat Sakaki iemand die in blinde paniek onder een vrachtwagen jaagt, gaat STN-J op zoek naar deze heks.

Raindrops
Op een avond staat Robin met haar Vespa scooter zonder benzine langs de weg. Een vrouw rijdt toevallig langs en besluit Robin een lift te geven. Zij hebben een goede discussie in de auto en nemen later afscheid van elkaar, wanneer Robin bij haar huis is aangekomen. De volgende dag is de vrouw echter tijdens een mysterieus verkeersongeval overleden. Robin gaat op zoek om de dood van haar nieuwe vriendin te verklaren

Simple-mind
Er wordt in de zee een auto gevonden die volledig is vernield. Uit onderzoek blijkt dat deze auto door een heks is fijn gedrukt. STN-J gaat op zoek naar deze heks. De zoektocht leidt naar een geldwagen overval die enkele maanden geleden uitgevoerd is. Wanneer Miho en Yurika de dader vinden, worden zij in hun auto weggeslingerd door de kracht van de dader. Maar zitten ze wel achter de goede dader aan?

Faith
De laatste tijd sterven er regelmatig mensen uit de onderwereld aan acute hartaanvallen. Wanneer er een heks uit de onderwereld sterft besluit STN-J een eigen autopsie op het lijk uit te voeren. Wanneer uit de autopsie blijkt, dat de autopsie van de politie niet klopt onderzoekt STN-J de lijkschouwer. De collega van de lijkschouwer gebruikt zijn heksenkrachten om jonge kinderen te redden door yakuza op te offeren. STN-J besluit de achtervolging in te zetten.

Op de voorkant van de dvd staan Miho en Yurika. Aan de binnenkant staat een beschrijving van Miho en Michael. Dit is vreemd omdat het mij logisch lijkt om Yurika aan de binnenkant te zetten, aangezien ze ook op de voorkant staat. Op de achterkant staat een kleine omschrijving van de serie zelf, die jammer genoeg een grote spoiler bevat. Ook staan er kleine omschrijvingen van elke aflevering. Deze bevatten bijna geen spoilers en zijn wel leuk om te lezen.

Wanneer je de dvd opstart zie je eerste een algemeen filmpje met een zangloze versie van het beginnummer "Shell". Op de achtergrond van het menu staan Miho en Robin samen en draait een klein filmpje. Het menu is weer volledig in het Nederlands en ziet er goed uit.

Het geluid en de animatie zijn zoals wij al gewend zijn van Nekotachi weer dik in orde. Ik heb geen fouten in het geluidsspoor of in de animatie kunnen ontdekken. De vreemde vlekken die in deel 1 zaten, waren ook niet meer aanwezig in deze dvd. De ondertiteling is weer van goede kwaliteit, alleen is de zinsbouw af en toe een beetje vreemd. Dit is waarschijnlijk doordat de ondertiteling door Belgen is geschreven.

De enige nieuwe extra op de dvd zijn de Japanse reclamefilmpjes. Deze stellen niet zo veel voor. De extra’s op de dvd zijn dus een beetje mager.

De tweede dvd van Witch Hunter Robin is weer dik in orde. De afleveringen zijn tot nu toe alleen een inleiding van de serie geweest. Later begint het echte verhaal en de werkelijke uitdaging voor de vertaler van Nekotachi. De serie zit namelijk ingewikkeld in elkaar en ik ben benieuwd hoe goed ze het verhaal kunnen overbrengen in de ondertiteling. Jammer genoeg bevat de dvd’s een mager aantal extra’s. Uiteindelijk kijk je toch een dvd voor de serie zelf en dit is allemaal dik in orde. Witch Hunter Robin is dan ook zeker een pareltje van een serie, dat zeker de moeite waard is om thuis te hebben liggen.

Beoordeling Plus / Minpunten
Beeld: 7
Geluid: 7
Serie: 8
Extra's: 4
Eindoordeel: 7
+ De dvd is weer van goede kwaliteit
+ Witch Hunter Robin is een erg sterke serie
+ Goede vertaling
- extra's zijn erg mager
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Jaylen

201.208.208.204
http://043dbadff34bb215c20c5067dd4ddf8b-t.k90u0h.info [a href="http://043dbadff34bb215c20c5067dd4ddf8b-h.k90u0h.info"]043dbadff34bb215c20c5067dd4ddf8b[/a] [url]http://043dbadff34bb215c20c5067dd4ddf8b-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://043dbadff34bb215c20c5067dd4ddf8b-b2.k90u0h.info]043dbadff34bb215c20c5067dd4ddf8b[/url] [u]http://043dbadff34bb215c20c5067dd4ddf8b-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 54.157.61.68
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Witch Hunter Robin dvd2
Genre: Adventure
Platform: Anime
Aantal spelers: 1
Release datum: //24
Extra's: Personages | Tekstloze opening en ending | Trailers | Japanse reclames
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Sunrise
Uitgever: Nekotachi
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers