Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Guild Wars
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Guild Wars

We zijn de laatste tijd overspoeld met het genre MMORPG’s. Dit is niet zo vreemd, omdat de meeste uitgevers goud geld verdienen met de maandelijkse bijdrage van 10 tot 15 euro. De mensen bij ArenaNet dachten hier echter anders over. Zij wilden een online game aanbieden die uitgebreid was, maar geen maandelijkse kosten met zich meebracht. Dit is met Guild Wars gelukt, en ze bewijzen daarmee dat goede online games niet altijd duur hoeven te zijn.

Het verhaal van Guild Wars begint allemaal in het mystieke land Ascalon. Om monsters buiten te houden, heeft Ascalon een grote muur aan hun noordgrens gebouwd. Jij als held wordt getraind om de verdediging van de muur te versterken. Je zult hier een aantal quests moeten vervullen om deze af te ronden. Wanneer je klaar bent met de training, word je uitgezonden om de strijd met de monsters aan te gaan. De monsters verzinnen echter een manier om de muur te omzeilen en beginnen hun massale aanval op Ascalon. Ascalon wordt tot een ruïne gereduceerd en het volk van Ascalon besluit te vluchten. Jij als held zal samen met prins Rurik het volk naar een veilige locatie moeten escorteren. Dit is echter pas het begin van jouw avontuur dat je naar vele locaties zal brengen.

We hebben nu genoeg over het verhaal gehoord en het wordt nu tijd om te beginnen. Je zult eerst je karakter aan moeten maken. Je hebt hier een keuze tussen zes verschillende classes namelijk: Elementalist, Mesmer (Illusionist), Necromancer, Warrior, Ranger en Monk. Elke class beschikt over zijn eigen krachten. Zo kan de Elementalist de elementen als een machtig wapen gebruiken en kan de monk verwondingen genezen. Deze classes zijn redelijk standaard in de RPG wereld.
Je kunt kiezen om meteen een player vs player of om een rpg karakter aan te maken. Een pvp karakter begint al meteen op de maximale lvl 20 en met een redelijk goede inventory. Wanneer je jouw class hebt beslist, kun je nog je uiterlijk aanpassen. Jammer genoeg zijn er niet heel veel verschillende uiterlijkheden, waardoor je hier een beetje bent gelimiteerd. Wanneer je een voor- en achternaam hebt verzonnen kun je de wereld van Guild Wars betreden.

Het spel is zoals eerder gezegd een Massive Multiplayer Online Role playing Game. Dit houdt in dat jij als speler in een wereld terecht komt, waar vele andere menselijke spelers rond lopen. Guild Wars vertoont al meteen een groot verschil met de meeste MMORPG’s. Waar je bij de meeste MMORPG’s samen in een hele wereld zit, zit je in Guild Wars alleen samen in de steden. Wanneer je besluit erop uit te trekken kom je in een apart gedeelte terecht, waar geen andere spelers behalve jouw team aanwezig is. Dit heeft als voordeel dat wachten voor een respawn (een monster dat terug komt) hier niet meer nodig is, wel heeft dit als nadeel dat je geen andere spelers tegen komt, waardoor je minder sociale contact hebt.

Ook het skillsysteem werkt op een aparte manier in Guild Wars. Je hebt als karakter een hoofd- en sub class. Je zult je sub class in het begin van het spel moeten kiezen door een van de sub class questen te halen. Elke class heeft 4 of 5 attributes, die je met attribute points kunt verhogen. Deze attribute points kun je verdienen door level up te gaan of quests te vervullen (in totaal zijn het er 200). Elke class heeft één speciale attribute, die je alleen hebt wanneer je deze class als hoofd class hebt. Zo heeft Mesmer: Fast Casting, Ranger: Marksmanship, Monk: Devine favor, Elemantalist: Energy Storage, Warrior: Strength en Necromancer: Soul Reaping. Om deze attributes omhoog te brengen kost het steeds meer attribute points. Gelukkig kun je attributes ook weer omlaag halen, wanneer je je karakter opnieuw wilt indelen. Verder kun je runes in je armor zetten, waardoor je je attributes kunt verhogen in ruil voor health points. Je kunt echter alleen runes van je hoofdclass in je armor zetten.

Naast Attributes heb je ook skills. Skills zijn de werkelijke vaardigheden van een karakter. De kracht van deze skills wordt bepaald door de hoogte van je attributes. Hoe hoger je attribute is, (bijv. Air Magic) hoe meer effect je skills hebben. Wanneer je in een stad staat, moet je kiezen tussen al je skills. Je kunt met acht verschillende skills een stad verlaten. Omdat er ongeveer 108 verschillende skills zijn per class (wat een totaal maakt van meer 200 skills per karakter) moet je goed overwegen welke skills je meeneemt. Al deze verschillende skills zorgen ervoor dat er heel veel tactieken mogelijk zijn in pvp.

De gameplay van het spel is vanuit third person view. De camera wordt achter het personage gezet, waardoor je een goed overzicht hebt. Door een vijand te selecteren en spatie te drukken val je de vijand aan. Dit is een basis aanval en deze wordt beslist door welk wapen je hebt geselecteerd. Ook kun je teamleden selecteren, waardoor je skills op hen of de vijand kunt gebruiken. Deze skills gebruik je door de nummerknoppen boven je toetsenbord in te drukken. Ook kun je de skills selecteren met je muis. Je kunt een team samenstellen in een stad. In het eerste gedeelte zijn dit maximaal twee personen. Later in het spel wordt dit verhoogd tot een totaal van acht teamleden.

Een groot deel van het spel is het player vs player gedeelte. Deze wordt in verschillende gebieden uitgevochten. Deze arena’s hebben verschillende doelen, zo heb je bijvoorbeeld een soort capture the flag en een free for al team battle. Deze pvp gevechten worden voornamelijk gespeeld nadat je het spel hebt uitgespeeld, waardoor het spel nog veel gameplay uren in zich heeft nadat het geëindigd is. Deze pvp is erg leuk wanneer je dit samen met je guild doet. Een guild is een groep mensen die een groot team vormen en samen met elkaar kunnen praten en spelen. Verder moet je zelfs af en toe politiek gebruiken, wanneer er meerdere teams in de arena leven. Player vs Player vind ik het leukste gedeelte van Guild Wars. Ik deed er ongeveer 100 uur over om het spel uit te spelen, maar dit hangt erg veel van je tempo en speelstijl af (in hoeverre je elke map gaat ontdekken enz.). Een groot voordeel is dat je een hoog karakter kunt aanmaken, waardoor je het rpg gedeelte enigszins kunt overslaan. Jammer genoeg kun je alleen maar de runes en skills selecteren die je al eerder in het rpg gedeelte hebt gehaald. Dit is nadelig omdat je altijd zult verliezen van rpg karakters in kracht, waardoor het argument dat je in één keer pvp kunt doen en dat het alleen maar om de kwaliteiten van de speler gaat, een beetje teniet wordt gedaan.

De graphics van het spel zien er erg goed uit. Vooral wanneer je op een hoge resolutie speelt ziet het spel er erg scherp uit. De effecten van sommige skills zien er erg indrukwekkend uit. Ook zijn er een paar goede designs in het spel aanwezig. Zo moet je het op een gegeven moment tegen een erg grote draak opnemen, die er erg indrukwekkend uit ziet. Jammer genoeg zijn er niet al te veel verschillende vijanden, waardoor je vaak dezelfde beesten terug ziet komen, alleen met een hoger level. Verder kun je je karakter zelf aanpassen door verschillende armors te kopen en deze te verven. Verf is vaak erg schaars in het spel, waardoor het soms moeilijk wordt om een mooie combinatie te maken. De filmpjes in het spel zijn in game gegenereerd. Dit zorgt soms voor vreemde situaties zoals een trol die op je in loopt te hakken terwijl je in een filmpje zit. Verder zie je ook de monden niet bewegen tijdens de cut scenes, waardoor dit er erg vreemd uit ziet. Uiteindelijk zien de graphics van het spel er goed uit, alleen vallen de cut scenes een beetje tegen.

De geluideffecten van het spel klinken erg goed, de geluiden die je tijdens de skills hoort zijn overtuigend en goed uitgekozen. Ook heeft elke skill zijn eigen geluid, waardoor je na een tijdje kunt herkennen welke skill wordt gebruikt. Jammer genoeg valt de muziek wel erg tegen. De muziek wordt vaak herhaald en begint na een tijdje erg saai te klinken. Het duurde dan ook niet lang voordat ik cd's ging draaien tijdens het spelen.

Guild Wars is een verfrissing in de MMORPG’s. Een groot voordeel van Guild Wars blijft dat je alleen de aanschafwaarde van het spel zelf hebt. Het spel wordt goed ge-update door de programmeurs en ik werd snel en goed geholpen toen ik een bug had, nadat ik een patch had geïnstalleerd (videokaart werkte niet meer goed, waardoor ik slowdown had). Verder zorgt het pvp gedeelte voor veel plezier en is het spel zeer uitgebreid, zelfs wanneer je niet in pvp geïnteresseerd bent. Wanneer je een spel zoekt om je heel de zomer te vermaken (voor de mensen die bang zijn voor licht) is Guild wars een zeer goede keuze.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 9
Geluid: 7
Houdbaarheid: 10
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 9
+ Guild wars heeft geen maandelijkse kosten
+ Verhaal is redelijk
+ Uitgebreide speelwereld
+ PvP is erg leuk
+ Goede zorg voor het spel met updates en hulp
- Neemt veel tijd in beslag
- Een pvp karakter is altijd slapper dan een rpg karakter
Gast
Geplaatst op 21/07/2005
Mark

81.206.126.221
Ah, een gratis MMORPG. Ook wel eens leuk!
Gast
Geplaatst op 22/07/2005
Teun

213.10.56.97
Gratis, gratis... Je moet het spel natuurlijk wel gewoon kopen!
Gast
Geplaatst op 11/08/2005
jaap

84.104.211.139
ja
Gast
Geplaatst op 14/08/2005
Ik heb het

84.27.179.75
spel, en ik ben er blij mee, heb sinds gisteren met mn allereerste charracter de laatste missie gehaald, ben nu met mn 2e en mn 3e charracter bezig, binnenkort ook een 4e :P
Member
Geplaatst op 15/08/2005
gam3rtj3
ik heb hem ook en hij is erg mooi
Gast
Geplaatst op 16/08/2005
guildwars

84.195.200.87
bangelijk spel!!!
hoe meer tijd hij in beslag neemt hoe beter hé =D
Gast
Geplaatst op 25/08/2005
Guild wars player

217.121.64.33
k heb em ook, maar ik speel op een vriends acount die het saai vind
Gast
Geplaatst op 26/08/2005
siber

82.161.99.200
k wil m ook kopen maar hoe is de gameplay???
Gast
Geplaatst op 17/09/2005
lolsmurf

81.244.106.94
idd je kan hem downloaden en hij is maar 62kb ofzo groot echt waar. en dan nog ergens op een illigale site een acces code zoeken en je hebt een echte gratis rpg
Gast
Geplaatst op 25/09/2005
kevin

80.201.27.186
ik heb een ventje van 20,15,18en17
Member
Geplaatst op 25/09/2005
fox111
Ik heb 3 ventjes ! r/mo 20, w/n 18, mo/e 10.

Ik heet sky the great, princes of the dark en the powerfull monk.

PS: Iemand een nieuwe guild joinen ? Heb jullie hulp echt nodig. Het heeft nu nog Maar 1 member...... plz plz plz plz plz (withe flames, cape)
Member
Geplaatst op 25/09/2005
fox111
oja..... Lolsmurf.
krijg jij het maar eens voor elkaar om een illegale acces key te krijgen zonder dat je computer een trojan krijgt
Member
Geplaatst op 25/09/2005
fox111
heh... grappig 3 achter elkaar.
Gast
Geplaatst op 04/10/2005
omert

213.73.226.247
ik vind world of warcraft

VEEL MOOIER
Gast
Geplaatst op 10/10/2005
aapje

80.60.18.107
tuurlijk is wow mooier maar ook een stukkie duurder : ] guild wars lijkt me vet
Gast
Geplaatst op 17/10/2005
LOL

217.123.255.41
WoW is NIET Mooier want grafisch ziet GW er beter uit en ten tweede hoeft de gameplay van GW bij de ene beter in de smaak te vallen als bij de ander.

N/R LvL 20
W/M LvL 20
E/M LvL 18
Gast
Geplaatst op 19/10/2005
guild wars zuigt

81.71.136.157
het is zon kutspel echt niet normaal gewoon wow is echt tig keer beter..
Gast
Geplaatst op 19/10/2005
matt

80.100.76.14
kan iemand vertellen of het de moeite waard is???
Gast
Geplaatst op 26/10/2005
guild wars fan

81.175.86.34
k raad je aan om het spel te kopen en wow is fucking duur een vriend van me en binnen een jaar moest hij het spel stoppen omdat hij blut was!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 26/10/2005
wow zuigt

81.175.86.34
gast jij bent ook gestoord laat je opnemen man wow zuigt!!!
Gast
Geplaatst op 28/10/2005
Gast

217.136.80.245
guild wars fan en wow zuigt hebben wel subtiel hetzelfde IP adres ...
over de games, binne paar dage hebbek het en kga mij amuzeren
Gast
Geplaatst op 03/11/2005
COD 2 is tha bomb

217.122.44.59
ik denk niet dat ik guild wars koop ,, als ik een spel koop moet die nog maar net uit zijn en niet dat jij bijv. op level 1 zit en de ander 20
Gast
Geplaatst op 14/11/2005
kolko

213.224.89.160
Het trainen gaat zeer makkelijk in guild wars, de nadruk ligt dan ook op de gevachten en niet op 'herhalend drukken op een welbepaalde plaats om levels te stijgen'
Gast
Geplaatst op 14/11/2005
tu1N

80.56.134.141
Ja maar maakt niet uit je komt toch in begin pre-searing en daar is iedereen nog laag level, als je in dat lvl alle boefjes verslaat kom je mss max. op ong lvl 10 uit dus dat valt wel mee. Ik heb het nu vanaf dat het uit is en het verveelt me nog steeds niet.
Gast
Geplaatst op 16/11/2005
Iemand op Sgool :P

213.124.107.209
GW owned :) speel het zelf ook en heb er veel plezier van :) Iemand intresse in leuke guild, met ong 30 members, guildhall en mooie cape. Ts2 server niet te vergeten add me maar: Fox Naiviv
GW graphics zijn mooier dan WoW, tevens vind ik WoW er kinderachtig uitzien

Greetz FoX
Gast
Geplaatst op 30/11/2005
ano

82.92.170.16
is het zonder cd te spelen?
Gast
Geplaatst op 04/12/2005
cait

195.241.117.146
ja het is zonder cd te spelen maar je hebt wel een cd nodig voor te instaleren
Gast
Geplaatst op 04/12/2005
cait

195.241.117.146
ik heb het spelletje zelf al gespeelt :)
Gast
Geplaatst op 04/12/2005
ano

82.92.170.16
je zou dus het spel van de bibliotheek kunnen lenen?
krijg je dan geen problemen met het serienummer als iedereen het spel al geleend heeft?
Member
Geplaatst op 14/12/2005
Improver
Ja GW is mooi maar het irriteerd me dat je maar tot level 20 kan gaan. En dat je buiten de dorpjes om geen mensen tegenkom. MAARJA WOW OWNT welke servers zitten jullie?
Gast
Geplaatst op 26/12/2005
Guild guy

217.123.133.18
Gw is het spel het heeft zelfs 2 prijzen gewonnen!!! best waar voor je geld en spel van 2005 en hij is zoooow vet
Gast
Geplaatst op 26/12/2005
-.-"

86.81.243.206
GW is leuk voor 1 tot 3 keer spelen, dan heb je de rpg kant wel gezien, geloof me. X|
Dan kan je nog uren gaan zitten pvp-en maar daar ben je met al die n00bs ook snel mee uitgespeeld.
gvg is ontzettend vaag, koreanen hebben geen leven en 0wnzen je constant.
Graphics etc is allemaal wel goed maar eigenlijk was ik redelijk snel uitgekeken op gw.

ps. Wintersday is wel vet :P
Member
Geplaatst op 26/12/2005
yurina
Dat veel mensen dit spel onderschatten... Ik heb zelf zowel Guild Wars (eigen spel) als World of Warcraft (Guest Key) gespeeld, en dit spel is echt veel en veel beter! Jammer dat je alleen als mens kunt spelen, maar dit weegt niet op tegen de gedetailleerde personages, de mooie visuele effecten (cutscenes uitgesloten), en de eindeloze variatie in het mixen van dyes!!! Ook ben ik dol op de kleren!!! WOW wordt ZOOOOOO ge-OWNED door Guild Wars!!!!!!!!!!!!

Mijn characters:
Lady Mime (Necromancer/Ranger
The Chibi Chibi (Elementalist/[ik laat r monk worden])

Mijn Guild (erg klein):
Ascalon Outlaws
Cape is er al, geen hall want ik ben alleen maar in Ascalon geweest.

Ik ben zelf van de alternatieve gameplay, zoals een muziekale jam houden op het plein van Ascalon City ofzo, dus als iemand interesse heeft in een alternatieve Guild, voeg me aan je Friends toe en Wisper me!

(Trouwens, ik ben dol op de sneeuwbalgevechhten rond kertmis! Ik hoop dat er meer van die alternatieve feestdingen komen!!!)

PS: over het perspectief; deze wordt first-person als je met een scrollmuis naar voren scrollt. Zo kun je ook een beter totaalaanzicht krijgen, wat ik meestal gebruik.
Gast
Geplaatst op 01/01/2006
wow gratis!

213.93.211.142
ik download gewoobn een programma en dan hoef ik niet maandelijks te betalen!!!

Hacker

Gast
Geplaatst op 09/01/2006
bart

85.146.49.101
ja ik speel dit spel ook het is een cool spel wie dit spel ook speelt add me bij guildwars me naam is
macho girl en ik ben lekker en hot (er komt een nieuwe ubdate hij kost 17,50) en ik ben zo hot men :P
Gast
Geplaatst op 09/01/2006
slettie

85.146.49.101
je moet hem aleen in de winkel kopen je hoeft nix per maand te betalen ik ben bart en ik ben een wijf me moeder en vader zijn een beetje gek :S
Gast
Geplaatst op 09/01/2006
.........

85.146.49.101
zijn er ook cheats voor guildwars ??
Gast
Geplaatst op 11/01/2006
rambo

83.82.232.178
guild wars is vet wow is ook vet nadeel wow per jaar maand betalen guildwars beter
Gast
Geplaatst op 12/01/2006
Thijmen

81.70.33.139
Ik ga Guild Wars kopen. Echt veel beter graphics dan Wow! Mijn vriend speelt het en heeft nu spijt dat hij niet Guild Wars heeft gekocht, omdat WoW fucking veel geld kost. Me leraar is jaloers en vind Guild Wars nu heel stom (egt kutleeraar die alles denkt te weten)
Gast
Geplaatst op 07/02/2006
Karoqian

62.194.44.109
Guild Wars is ook vet vooral als het je lukt om eindelijk alle missies en quests uit te spelen het neemt echt heel veel tijd in beslag, dat is waarom ik dit spel zo GOED vindt het is echt een aanrader voor iemand die van lange speeltijden houd en zelfs voor de diehard of beginnende rpg blijft het leuk.
Gast
Geplaatst op 17/02/2006
atje

84.24.186.154
hoe duur is het eigelijk in de winkel?
Gast
Geplaatst op 21/02/2006
luuk

83.118.164.163
45 euro
Gast
Geplaatst op 21/02/2006
luuk

83.118.164.163
@Thijmen
lol, lijkt me leuk als je leraar dit leest :p
Gast
Geplaatst op 24/02/2006
sjoerd

145.53.249.42
heyy iick hep ut sindskort ook is een vet goed spel goede graphics,en wat het geluid betreft harstikke mooi en alle skils ongeveer zijn supor vett;)
Gast
Geplaatst op 04/03/2006
Judith compu girlie

212.64.30.240
na dit gelezen te hebben... ik ga het ook kopen!!!:D:P tlijkt me leuk!
Gast
Geplaatst op 05/03/2006
Wonderful Alice

213.10.188.95
Word lid van de [NLD] clan :)
Gast
Geplaatst op 10/03/2006
pretmix

80.60.225.18
ik ga ook kopen maar toen ik info op het net zocht was het echt vet verwarend want er kwamen alerlij hoesjes dus ik wist miet welke ik moest kopen maar uitijndelijk toch uitgevist
Gast
Geplaatst op 10/03/2006
pretmix

80.60.225.18
ik ga ook kopen maar toen ik info op het net zocht was het echt vet verwarend want er kwamen alerlij hoesjes dus ik wist miet welke ik moest kopen maar uitijndelijk toch uitgevist
Gast
Geplaatst op 14/03/2006
on name

84.87.58.173
gw lijkt me so vet mooie schrenis gezien
Gast
Geplaatst op 17/03/2006
Robbin

217.123.175.153
Heeft iemand zo'n illegale site voor dii codes??
Gast
Geplaatst op 08/04/2006
GW speler

80.57.168.45
die zijn er niet... de codes om een account aan te maken die worden gecontroleerd en er zit maar 1 code bij elk spel... en de rest wordt gewoon niet toegelaten.. gewoon cool spel en goed beveiligd, ik heb het en heb er 3 maanden over gedaan om mijn eerste poppetje het spel uit te laten spelen.. zit nu bezig met een derde en mijn tweede is bijna klaar, echt ik raad iedereen aan om dit te kopen. WoW is ook een mooi spel, maar kost meer en grafisch is hij op een wat ander publiek gericht, wat kinderachtigere graphics als je het mij vraagt. Verder vind ik dat GW alles ruled (behalve dat je maar 1 ras kan zijn... zo cool als je iets anders dan een human kon zijn^^)
Gast
Geplaatst op 16/04/2006
danny

83.85.117.243
ik hoop dat ik hem krijg man.
me vriend speelt het ook.
dus dan ga ik same met hem het spel uitspelen
Gast
Geplaatst op 18/04/2006
hoe krijg je een access key

82.92.250.32
ik heb hem gekocht maar hij zegt dan dat hij in gebruik is echt klote maar hebben jullie een site voor een access key
Gast
Geplaatst op 09/05/2006
joey

83.84.161.150
guild wars is egt n mooi spel k heb met me w/mo het spel al uitgespeeld en nog blijf k spelen omdat er nog zo veel te doen is behalv al die missies

me characters:
warrior/monk 20
ranger/elementist 20
elementist/necromancer 18 (bijna19)
monk/warrior 15 pas (heb m net n weekie, weinig tijd gehad om te trainen)
als je t ook speelt en je wil me toevoegen dis me hoofd-character (w/mo)--] lion of fortune
Gast
Geplaatst op 09/05/2006
joey

83.84.161.150
ik heb ook geprobeerd om een illegale code voor n account te krijgen maar ze doen t allemaal niet, egt goed beveiligd dat spel, maar is wel goed want je ziet ook geen valsspelers met pvp bijv
Gast
Geplaatst op 12/05/2006
cooler james

81.164.249.253
hey jongens zin om in me guild te komen
Gast
Geplaatst op 12/05/2006
cooler james

81.164.249.253
zeg gw speler heb je factions anders kan je me helpen trainen
Gast
Geplaatst op 21/05/2006
gratis acces keys

62.51.48.143
man ik heb een paar acces keys gemaakt voor GW lol makkie om te hacke maar ik geef de keys nog nie uit

jullie hore nog wa van me

laterz
Gast
Geplaatst op 24/05/2006
Alinisha

81.204.9.169
Ik ben ook een trouw Guild wars fan en die gratis acces key liegt als de gekken want et is totaal onmogelijk GW te kraken er zijn verschijdene specialisten die het hebben geprobeerd. nou voor de rest die me wilt adden op GW add me maar: Alinisha Tha Amazon ik zit ook in een Guild genaam HELL kijk op de site
www.hel-legion.nl.tt tot later

gr alinisha
Gast
Geplaatst op 24/05/2006
code

85.144.244.156
kent iemand zo,n illegale site waar je een acces keys kan krijguh
Gast
Geplaatst op 26/05/2006
gekke kaats die site man voor

89.98.22.205
gekke kaats die site man voor die illigale sjit codes
Gast
Geplaatst op 27/05/2006
Shadow

81.247.102.207
Ik speel WoW en me neef betaalt voor me. Als je WoW gratis kan spele, is het dan wel de moeite om GW te kope? Volges mij zuigt het ook wel dat je nergens andere players kan tegekome buiten in stede. Heel de wereld is dus eigenlijk een soort 'instance' of wat? byebye sociale contacte dus...
Voor de rest lijkt GW me wel cowl, behalve dat je mar tot lvl 2O kan... Volges mij ga ik het snel uitgespeeld hebbe, en ik verkies rpg toch bove PvP...
Gast
Geplaatst op 27/05/2006
Shadow

81.247.102.207
Als ik GW zou kope, welke classe en subclasse rade jullie mij dan aan?
Gast
Geplaatst op 29/05/2006


82.161.31.238
varkentje
Gast
Geplaatst op 29/05/2006
jacko

84.80.113.252
heb een acces key nodig omdat de mijne al in gebruik is dus please geef een acces key door aan jacko_ajax94@hotmail.com alsjeblieft
Gast
Geplaatst op 30/05/2006
Robbert

81.69.73.49
http://www.gamershell.com/download_12244.shtml

jullie woude gratis mmorpg hier kan je downloaden en de CD-key staat in het verhaal dingetje gewoon goed echeck and je vind.
peace out
Gast
Geplaatst op 30/05/2006
Robbert

81.69.73.49
spel is nu no downloaden weet niej of de cd-key werkt srry maar ik test in 40mn voor jullie:P:P
Gast
Geplaatst op 30/05/2006
Robbert

81.69.73.49
dames de key werkt ik post hem hier voor als je hem niej kun vinde 66DG9-C4RHB-9FKD6-287BJ-LRGCJ [-- bedank me maar op love_the_life13@hotmail.com :P:P
Member
Geplaatst op 31/05/2006
hardcore gamer
yes dit spel kan je gratis online of niet??????
Gast
Geplaatst op 31/05/2006
timmy

62.194.48.133
vet masterlijk spel k ga hem kopen!
welke moet ik don? Guild Wars 2006 Online
of Guild Wars Factions
is guild wars Factions 0owk 0nline???
Gast
Geplaatst op 01/06/2006
Robbert

81.69.73.49
wa denk je anders hahaha :P je kan hem ook downloaden via mijn link maar die event is voorbij van de cd-key kwam ik agter hij werkt wel maar je kan geen account maken
Gast
Geplaatst op 10/06/2006
Sfeer-meneer

83.85.244.102
ik heb hem ook illigaal gedownload alleen als ik de access key ( legaal ) in type dan is die al in gebruik, kan iemand mij er 1 gratis geven plz?...
Gast
Geplaatst op 24/06/2006
almighty

81.83.123.195
vetjes :p maar spijtig de de key al in gebruik is bestaat er geen keygen ofzo :-)
Gast
Geplaatst op 25/06/2006
x master

83.85.129.128
ik heb guild wars factions uitgespeeld maar hoe kom ik naar gewoon guildwars?
als iemand dat weet wil je dan het op deze site zetten me schien heb ik nog een mini pet er voor over!!!!!
Gast
Geplaatst op 26/06/2006
The Necro Holi

62.166.73.85
Gewoon in begin naar Phorpechis of zow iets in plaats van Factions mission , in ieder geval de linker al maak je nieuwe Char . ( contact me nog over die mini pet :D ).
Gast
Geplaatst op 26/06/2006
The Necro Holi

62.166.73.85
Wat is nou echt een manier om geld te verdiene in Factions ik heb echt geen cent te makken :(
Gast
Geplaatst op 30/06/2006
yappe demme

80.201.207.44
Ga hem zeker kopen, examens zijn gedaan, dan kan ik er vollenbak op spele. Lijkt me echt vet en loop niet te zeiken dat WoW beter is, want hiervoor moet ge niet betalen en het ziet er me zeker even mooi uit!
Gast
Geplaatst op 30/06/2006
velocity gamer

82.171.139.39
ik heb Guild Wars ik zit in een Guild die 6e staat in de ranglijst, guild wars is veel mooier dan WoW, WoW wordt alleen meer gespeeld omdat alle chineesjes het spelen, en waarom doen ze dat? Omdat de Wereld van WoW groter is en er meer te doen is. Maar Guild Wars is beter in:
- Grafisch
- Gameplay
- Online Server Engine
- Enzo.
Als je Guild Wars speelt zal je dit vast wel merken.
Ikzelf heb ook WoW gespeeld en na een week d8 ik egt zo van ; "wat een KUTspel " je betaalt je scheel aan zo'n kutspel. nou egt het irriteert heel snel ( WoW ). En Guild Wars speel k al een jaar, ik heb ook al factions gekocht en die is egt TOF!!!

ff een paar tips voor GWers, de volgende Builds zijn het beste:
- W/E
- Rt/R
- A/N
- Mo/Me
- W/ Mo
- R/ N
- N/Me
- Me/Mo
- E/W
- N/Mo

Veel succes met GW en WoW zuigt egt dik.
Laats!
Gast
Geplaatst op 05/07/2006
jhbkgny@ebay.com

84.235.100.2
http://www.la-ringtones.com/mp3/ ringtones site free. [URL=http://www.la-ringtones.com]qwest ringtones[/URL]: Download ringtones FREE, Best free samsung ringtones, Cingular ringtones and more. [url=http://www.la-ringtones.com]nextel ringtones[/url] from website .
Gast
Geplaatst op 05/07/2006
qcu07wb@mail.ru

58.224.34.50
http://www.la-ringtones.com/mp3/ ringtones site free. Download ringtones FREE, Best free samsung ringtones, Cingular ringtones and more. from website .
Gast
Geplaatst op 10/07/2006
dbz is the best

84.83.182.164
ik heb het niet maar t lijkt me wel leuk. wow is oowk vet alleen moet er veel te vel voor betalen egt stom:(
Gast
Geplaatst op 12/07/2006
zeikerds~!~

83.116.201.85
zeik gewoon niet dat WoW te duur is. Je moet wat over hebben voor een goed spel en dat is GW niet!!
Gast
Geplaatst op 14/07/2006
BomberNike

146.50.230.185
ey heeft er iemand een key for me heb alleen die nodig
Gast
Geplaatst op 16/07/2006
Reinout

81.82.94.139
ik ben sinds 2 dagen aan het proberen guildwars te kraken maar ik denk dat ik et toch gaa moeten opgeven en cd kope spel is egt sterk beveiligd ... ik kraakte wow als 3 keer egt simpel kan je zelf met een programmatje in office acces

mvgr
Gast
Geplaatst op 17/07/2006
vfws3n5@dmoz.org

221.114.194.12
http://www.ringtones-dir.com/get/ ringtones site free. [URL=http://www.ringtones-dir.com]ringtones download[/URL]: Download ringtones FREE, Best free samsung ringtones, Cingular ringtones and more. [url=http://www.ringtones-dir.com]samsung ringtones[/url] From website .
Gast
Geplaatst op 17/07/2006
yow

80.200.248.205
nadat ik dit heb gelezen ga ik het me zeker kopen maar hoe kom je eigenlijk in een guild

greeetz
Gast
Geplaatst op 17/07/2006
drza18m@lycos.com

219.254.76.208
http://www.ringtones-dir.com/get/ ringtones site free. Download ringtones FREE, Best free samsung ringtones, Cingular ringtones and more. From website .
Gast
Geplaatst op 18/07/2006
Noix

80.56.2.243
kan ik een CD-key (een neiuwe) voor guild wars???
Gast
Geplaatst op 18/07/2006
Noix

80.56.2.243
srry maar was nog ff vergete om me E-mail adderes er bij toe doen als jullie er ene hebben en en willen versturen naar mij:P?
(kevinvanmeurs88@hotmail.com) is mijn E-mail adderes.
Gast
Geplaatst op 31/07/2006
Tiemen

84.196.101.156
Weet iemand waar ik een gratis key kan vinden voor guild wars factions
email als je een werkende key hebt of keygenerator naar tiemencelis@gmail.com
Gast
Geplaatst op 04/08/2006
toompje1

81.206.53.226
sorry nee maar weet iemand waar je wood planks en iron kan vinden pleas zeg het me dan maar als je die key gebruikt iemand anders ook dan heb je acc kwijt:(
Gast
Geplaatst op 04/08/2006
toompje1

81.206.53.226
als iemand mij een goeien site wil geven zeg het dan pleas ben net begonen en vind het kut dat je allen monsters dood:(
Gast
Geplaatst op 05/08/2006
toompje1

81.206.53.226
zijn er ook instens net als wow geen pvp???
Gast
Geplaatst op 05/08/2006
wacko

81.242.133.74
hey gast weet jij ms waar ik een acces key voor guild wars vnd?
Gast
Geplaatst op 05/08/2006
wacko

81.242.133.74
hey kan iemand me helpen heb egt een acces key voor guild wars nodig weet er iemand een illegale site waar ik er een kan vinden?
Gast
Geplaatst op 09/08/2006
robin

84.87.138.13
ik heb het spel ilegaal maar de code zat er niet in mag ik di van iemant hebben plz
Gast
Geplaatst op 10/08/2006
rot op

84.80.217.217
rot op met je gratis code, koop het spel zelf als het je zo leuk lijkt
Gast
Geplaatst op 12/08/2006
GW REGEERT

62.194.222.168
tuurlijk neit denk je echt dat iemand dat ding gaat geven? technisch gezien is dat het ding dat je koopt simmerd!
Gast
Geplaatst op 16/08/2006
Rob

85.147.167.55
De mensen die hier verzoeken om een key zijn lompe idiote mensen die alles willen en helemaal gratis en voor niets. Ik heb de ips van die mensen doorgegeven aan de desbetreffende instanties. Binnenkort krijgen jullie een mooie brief in de bus...........................
Gast
Geplaatst op 16/08/2006
bow

80.57.196.210
Zo lekkere vent ben je trots op je knul. ben blij dat je vanavond goed kan slapen. Ben het er niet mee eens maar jij bent echt een fana. En ja wat dan met die brief doen ze verder ook niks mee. zeker niet erop gemogen afgelopen weekend
Gast
Geplaatst op 17/08/2006
blootmage

84.192.235.82
heeft iemand en cd-key
Gast
Geplaatst op 18/08/2006
key zoeker

213.46.159.124
heeft iemand nog een ongebruikte gw key of een acount of een key generator stuur dan naar pierre_iepsma@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 04/09/2006
Ward

194.78.167.5
Stop met zoeken naar cd-keys
ze zijn er niet en keygenerators bestaan ook nog niet (laat je niet vangen diegenen die rondcirculeren op het net zijn trojan of virussen)
Als je het spel echt wil uitproberen zal je moeten wachten tot er nog es een "free" weekend is...
of gewoon kopen natuurlijk...
heb het zelf nog niet gekocht maar ik ga er straks achter...
Gast
Geplaatst op 10/09/2006
Help

85.147.116.120
Ik heb laatst guild wars gekregen voor me verjaardag maar die key doet het niet hij zegt dat die al in gebruik is wie kan me helpen???
Gast
Geplaatst op 19/09/2006
lol help

62.194.140.152
dan ben je gewoon genaaid denk ik :P of je moet hem nog een keer goed intypen
Gast
Geplaatst op 02/10/2006
bob

84.82.240.215
wat is het verschil tussen de charaters
(warrior,ranger,enz)
Gast
Geplaatst op 02/10/2006
sander

84.53.73.46
Elementalist: De Elementalist zet de natuurkrachten naar haar hand om haar voordeel te brengen in de strijd. Aarde, Water, Vuur en Lucht staan tot haar beschikking. Van alle professions kan de Elementalist het meeste schade toe brengen in een enkele klap door middel van haar Area Of Effect spels. De vier elementen kunnen op verschillende manieren toegepast worden. Aarde wordt vaak gebruikt ter verdediging, maar ook om schade toe te brengen aan anderen door middel van aardbevingen en erupties. Water wordt gebruikt om de vijanden schade toe te brengen en tegelijkertijd te vertragen. Lucht gebruikt men vaak om in 1 vs 1 gevechten grote schade te doen dankzij het feit dat veel luchtaanvallen 25% armor negeren. En tot slot is er vuur, wat vooral gebruikt wordt om op grote groepen veel schade toe te brengen. De elementalist heeft als primary attribute Energy Storage, waarmee de Elementalist een grotere energy-pool kan hebben dan de andere professions.

Mesmer: De Mesmer is een meester in illusie en bedrog. Mesmers worden vaak ingezet om vijandige casters snel uit te schakelen. Daartoe heeft de mesmer verschillende mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om via Domination er voor te zorgen dat spreuken terugkaatsen of worden onderbroken. Een andere mogelijkheid is om via Inspiration er voor te zorgen dat de vijand geen energie meer heeft om te gebruiken. Deze energie die je hebt opgezogen kan je vaak zelf weer gebruiken als mesmer. Een andere mogelijkheid is om illusies te creëren, waardoor de vijand denkt dat hij bv langzamer loopt of denkt dat zijn levensenergie langzaam minder wordt. De Mesmer heeft als primary attribute Fast Casting, waarmee spreuken sneller dan normaal kunnen worden uitgesproken. Dit heeft een redelijk goed effect omdat de spreuken van Mesmers lang duren om te gebruiken en omdat het dan moeilijker is om ze te onderbreken. Andere professions, waaronder voornamelijk de Elementalist spreuken hebben er veel baat bij. Elementalist spreuken hebben namelijk de langste castingtijden van alle professions.

Monk: De monk is de genezer van het stel. Dankzij de goddelijke machten is de Monk in staat om gewonde vrienden te genezen (Healing Prayers) en er voor te zorgen dat klappen minder hard aankomen en betoveringen verbroken worden (Protection Prayers). De andere kant van de Monk is echter het toebrengen van schade door middel van holy damage(Smiting Prayers)deze schade is armor ignoring. De monk heeft als primary attribute Divine Favor, wat er voor zorgt dat Monk spells nog effectiever zijn dan bij mensen die Monk als secondary beroep hebben. Met andere woorden: Monks genezen effectiever dan secondary monks.

Necromancer: De necromancer is de meester van de zwarte magie en beroept zich graag op lichamen van overledenen. De necromancer vervloekt graag anderen via Curses of gebruikt de dode lichamen van vriend en vijand om ondode volgelingen (minions) op te roepen die hij onder zijn controle heeft. De necromancer gaat vaak zo ver dat hij zijn eigen bloed opoffert om schade toe te dienen aan anderen, maar ook om vrienden te genezen. De primary attribute van de Necromancer is soul reaping, wat er voor zorgt dat de necromancer energie krijgt van elk wezen dat in zijn buurt overlijdt.

Ranger: De ranger is de natuurliefhebber van het stel. Naast het feit dat ze grote schade aan kunnen brengen met hun pijl en boog, staan er nog een aantal andere dingen tot de beschikking van de ranger. De ranger is in staat om rituelen uit te voeren waarmee de omgeving gemanipuleerd wordt. Zo is de ranger er bv in staat om een ritueel uit te voeren die er voor te zorgt dat er geen enkeling tot leven gewekt kan worden... dit tot grote frustratie van mensen die hun gevallen teamleden tot leven willen wekken. Daarnaast is de ranger in staat vallen te zetten die de vijand dusdanig kunnen hinderen, zoals vuurvallen en vallen die je kreupel maken. En als laatste is de ranger in staat om een huisdier te houden die aan je zijde mee zal vechten. De primary attribute van de ranger is Expertise. Expertise zorgt er voor dat skills minder energie kosten wanneer je ze gebruikt.

Warrior: De warrior is de 'tank' die in elke RPG voor komt. De warrior doet veel schade van dichtbij en heeft daartoe verschillende wapens tot zijn beschikking, variërend van bijlen, hamers en zwaarden. Daarnaast kan de warrior via bepaalde kreten de omgeving beïnvloeden, zoals er voor zorgen dat je teamgenoten een aantal seconden sneller lopen. De meest populaire combinatie in Guild Wars is de Warrior/Monk oftewel de Paladin, de tank die zichzelf kan genezen en gevallen teamgenoten weer tot leven kan wekken. De primary attribute van de Warrior is Strength. Hoe hoger je Strength attribute is, hoe meer armor penetration je hebt bij je aanvallen.

Gast
Geplaatst op 05/10/2006
Gast

82.93.59.226
Hallo, ik heb het gedownload maar heb een
Access Key nodig, heeft iemand een oplossing?
Ik heb gewoon een vet spel nodig.
Guild Wars lijkt me gewoon leuk!
Gast
Geplaatst op 07/10/2006
rubenzzz

62.166.55.117
ook een goede Massive Multiplayer Online Role playing Game is Knight online, kun je gewoon downloaden op de officele site en is compleet gratis, alleen hier zitten geen koreanen op maar megaveel turken, en een paar nederlanders en belgen. De game is in principe hetzelfde als wow maar ik denk dat knight online leuker is.
Gast
Geplaatst op 20/10/2006
WhiteAnima

81.58.128.32
Goeie Gamers!
Wak je nu ga vertellen zal je vast niet geloven,
Loop naar de FreeRecord shop na alles wak hier heb gelezen over GW,
Koop dus die Pack(GW)
Komk ff thuis aan instaleer die cd.
En wa blijkt CODE ALREADY INUSE!
Ik zo WTF, snel terug naar de winkel.
Zeggen ze: Ja jongen spel is nieuw zit ons niet te fokken en koop een nieuwe....
Ik zo WTF RandDebiel koop hier da spel en die FOKING Cd-Key werkt niet,
Ja jammer dan zegt hij je krijgt geen ''nieuwe''

Dus dag guildwars Volgende maand misschien...
Maar een ding is duidelijk:
NOOIT MEER DAN DE FREERECORDSHOP!
Gwn ff naar van leest ofzo....
Gast
Geplaatst op 21/10/2006
micky_dso@hotmail.com

83.86.28.253
gw is gratis tog
Gast
Geplaatst op 22/10/2006
wh00pz

88.211.141.188
hey WhiteAnima, wat ben jij voor gast man, ik zal heel die shop overhoop halen.. ik werk zelf bij de tmobile shop, en geloof me, als je echt boos wordt, krijg je altijd je zin.. zolang jij "begrip" toont en je als een mietje gedraagt, zal er niks gebeuren.. gewoon boos worden, dingen overhoop gooien, en kijken hoe je je nieuwe GW krijgt ;) het werkt echt
Gast
Geplaatst op 28/11/2006
mithrildor the good

84.87.99.225
dat lukt niet als je een niet-volwassenen bent
Gast
Geplaatst op 28/11/2006
mithrildor the good

84.87.99.225
dat lukt niet als je een niet-volwassenen bent
Gast
Geplaatst op 10/12/2006
Ace

83.87.48.41
Bij mij ligt het spel nu onder de kerstboom...
Hopen dt mijn key nog nijt gebruikt is..
Gast
Geplaatst op 12/12/2006
Spino

81.165.147.45
Wow: private server; Gratis; Forum op www.davinciserver.nl daar vind je meer info
Gast
Geplaatst op 28/12/2006
DeathGod

81.204.17.75
voor iedereen die die Serial wil :)
lukt niet ;P
aan die client heb je weinig omdat je met Serial wel de Goede van die maand moet hebben , best wel veel geluk als je die vind :P
Gast
Geplaatst op 28/12/2006
Deathgod

81.204.17.75
trouwens oowk self geprobeert om die serial te krijgen maar dar lukt echt niet :'(
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
dream

86.84.236.124
weet iemand hoe je seriecode moet krijgen voor nightfall (gw) je weet wel als je het orginele heb gekocht in de winkel heb je tog zo boekje hoe je die spel moet installeren maar op dat acherkantje staat een serie code mag ik die aub ik heb hard nodig regeer snell
de groeten dream
Gast
Geplaatst op 05/01/2007
Case Closed

86.80.120.91
White anima heeft gelijk mensen die bij de free record shop werken kijken zelf key en gebruiken die dan zelf thuis naaiers daar ken er zelf ook 2 die het doen
Gast
Geplaatst op 10/01/2007
crostemed beldadan

81.204.186.36
Hey mensen guildwars is echt heel leuk ik heb nightfall ik heb een dervish van lvl 20 en ik heb 4 eilite skills dus voeg me toe als crotemed beldadan
Gast
Geplaatst op 12/01/2007
GERDA MET KONT

81.207.137.134
IK WIL DE KEY SUUUUUUUUUUUUUUUPER GRAAG EN WIE DAT GEEFT KRIJGT EEN PIJP BEURT MISSCHIEN
DANK U WELLLLLLLLLLLLLL
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
darkdare

84.192.76.63
mensen sry voor het storen maar ik heb de trail versie gedownload omdat ik nog nie in de winkel geraak maar goed die access key werkt nie kan iemand helpen
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
MBS

82.157.89.170
Even een vraag..
Waarom kopen jullie het spel niet gewoon.
Ik ga er toch van uit dat je Acces Key niet kunt vinden.
In ieder geval veel succes
Gast
Geplaatst op 14/01/2007
darkdare

84.192.76.63
kan het nog nie kopen moet eerst nog in de winkel geraken
Gast
Geplaatst op 20/01/2007
Heh?

82.134.206.76
Ik heb een versie van guildwars gekocht, geinstalleerd en de acces code ingevoerd. alles wat ik krijg is het bericht dat mijn acces code al in gebruik is... echt wtf...
Is er iemand die het niet meer speelt en toevallig mij zij/haar account wil doneren?^^ ik vind het maar flauw...
Gast
Geplaatst op 25/01/2007
dude

217.123.130.11
Jongens, wat een puberaal gebral!:P ok ieder heeft een eigen smaak de ene heeft liever wow dan gw en andersom, ik speel GW al een jaar en hij schopt toch wel behoorlijk kont, enorm veel functies, mooie graphics geweldige gameplau, maarja he , dat vind ik ;)
Gast
Geplaatst op 25/01/2007
dude

217.123.130.11
www.guildwars.com heeft een 14 daagse free trial... succses
Gast
Geplaatst op 03/02/2007
Tizzle

84.105.48.155
ik heb een vraagje. Ik heb al prophecies en een vriend van me heeft me zijn factions cd's gegeven en zegt dat ik hem gewoon kan update naar factions als je al een account heb en dat je geen access keys nodig hebt. Kan dat echt??
Gast
Geplaatst op 05/02/2007
Joop

83.109.160.68
Je hebt voor ieder nieuw deel een nieuwe key nodig, die je aan je account koppelt (of niet, wat je wil).
Gast
Geplaatst op 07/02/2007
WhiteAnima

213.34.50.254
Yooo,
Na dat enne bericht over de ''Freerecordshop''
Heb ik meteen alle 3 de GW's cd's gehaalt!
Meteen van het gezeik af en 110,- op de bank neergelegt.
Maar ik vertel u GW is het top PVP v t' JAAR!!
Kheb het nu ongeveer 6 maanden gespeelt..

En waarom altijd dat GEZEUR over een CD-Key?
Verkoop gewoon iets of zoek een baan...
Wacht een paar weken voor je zakgeld
HEB GEDULT het is egt het wachten waard geloof me!

Enne Tizzle Kheb alle 3 de delen en ik hoef maar 1x in te loggen kijk:
Je hebt bijv, Prophercies en je wilt later Factions/Nightfall gaan halen,
Dan kan je in het inlog scherm van GW op:
Add accses key.
En dan log je in met je acc, en voeg je die code toe,
En voila! je hebt een nieuwe deel erbij,
Dus als je elke keer inlogt kan je een deel aanklikken, op een character klikken en BEGIN.

Dussuuh GW heeft vele functie's dus OPIETOPPIE!

Zelf geen WOW gespeelt dus geen mening over,
Maar om er elke maand 30 euro voor neer te leggen, Dan doe mij maar GW xD
Lijkt mij ten1e mooier en zoiezo goedkoper,
Tis toch maar 1x aanschaffen...
Das de keuze was snel gemaakt...

Khoop je hier voldoende te hebben geinformeert

Enne mijn mening = GW geen WOW!!!!
Okal heb ik het nog niet gespeelt...

Greets, WhiteAnima!
Veel Game-Plezier!!!
Gast
Geplaatst op 07/02/2007
WhiteAnima

213.34.50.254
Yoo, Gamers!!!!

Kheb trouwens mijn spellen gehaalt bij Bart-Smit,
Nog nooit gezeik mee gehad egt niet!!!
Goeie garantie en tja....Geen GEZEIK,
Altans NOG NIET xD
Dus als je het mij vraag BART-SMIT,,
En freerecordshop AJUUS BALGEHAKT...!!

Dus een idee voor de volgende keer:
Niks bij freerecordshop halen okal lijkt het verlijdelijk,
Maar bij bart-smit ennuuh...Ik kan het weten geloof me,

Mocht je nog eventueel vragen hebben,
Khoop dat ik of andere ze kan vragen!

Greets: WhiteAnima!
Gast
Geplaatst op 13/02/2007
Ben

81.69.142.241
Vraag om een game die nog geseald is vanuit de fabriek, dus met plastic er nog omheen. Dan kunnen evt fuckers in de winkel hem ook niet zelf gebruikt hebben. En die drol die zegt dat je de winkel overhoop moet gooien als je wat gedaan wil krijgen, tuurlijk jongen! Werkt misschien bij een onzeker kassameisje ofzo (of bij jou dus, zoals je zei), maar bij een beetje verkoper met zelfvertrouwen zou het waarschijnlijk averechts werken, als die verkoper in zijn gelijk staat. Slopen is kopen en waarschijnlijk wordt je dan ook wel afgevoerd ofzo. Persoonlijk vind ik agressie in zo'n geval ook vrij dom overkomen en geeft het mij de indruk dat diegene waarschijnlijk de boel belazert. PC spellen worden sowieso bijna nooit retour genomen, ook niet als hij niet werkt bij de klant. In 99% van de gevallen ligt het aan de computer (en/of onkunde van de klant) en niet aan het spel, dus is de winkel niet verplicht het terug te nemen. Als het wel aan het spel ligt komt de uitgever wel met een patch of iets dergelijks dus dan is het probleem opgelost. Dit gaat natuurlijk niet op voor gebruikte licence keys, maar ook dan zal het spel niet geruild kunnen worden, hoe naaierig het ook is, omdat de winkelier ook bang is genaait te worden. En dat is zo makkelijk met spellen.
Gast
Geplaatst op 14/02/2007
Sander

212.182.152.189
Mensen die WoW gratis willen spelen ga dan naar www.fraggle.nl
Log in op de site ga naar fraggle grot laat een account maken en doe pats 1.12.1 op je WoW dit staat alemaal uitgelecht het is een Normale server wel Crackt met Ongeveer tussen 55 en 400 man..

Mijn acount is MetalHead lvl 71 Human mage het is een Goed Spel..
Gast
Geplaatst op 16/02/2007
bob

145.118.39.83
guildwars is voor de arme sloebers, WoW voor de rijke bovenlaag, zoals ik
Gast
Geplaatst op 17/02/2007
Fenjen

62.251.27.158
Ik heb hem ook is vet goed en ik heb alle uitbrijdingen ik ben eigenlijk best wel noob maar als je me nodig hebt ik het gewoon fenjen :D
Gast
Geplaatst op 26/02/2007
Tessa

80.126.145.152
Iemand zei hier wat over een trial van guildwars op de site zelf. Ik kan hem niet vinden. Waar moet ik wezen?
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
dj jonesti

81.11.181.82
Weet er echt niemand hoe je WOW volledig gratis kunt spelen? Maar een acces key voor GW is zeker ook goe zene
Gast
Geplaatst op 11/03/2007
coenie

86.95.205.178
ik ving guild wars facking lauw me gaare broer zegt steeds -.- WoW is beter maare ik heb guild wars gedownload en er staat'your account is blablabla nog niet geactiveerd ik kom er wel in maar ik kan geen poppetje make :S
Gast
Geplaatst op 11/03/2007
coenie

86.95.205.178
dus hoe moet het ik vraag het gewoon voor me verjaardag
Gast
Geplaatst op 22/03/2007
Cas

82.95.249.96
heeyz guildwars is gewoon het betere beste spel XD
de graphics zijn veeeeeeeeeeeeeeeel mooier dan wow aleen wow is uitgebrijder :P maar gw is nu ook best wel groot :) duzz ik zou het gewoon doen ben nu zelf leider van een guild en heb het spel meerderemalen uitgespeel :) aleen charracters daarna verwijdert XD ik heet nu: man of the nature
mzzl
Gast
Geplaatst op 23/03/2007
demolition

90.128.243.57
heey kan iemand mij een site maile waar ik een access code kan krijgen? mijn mail is mobiel100@msn.com
Gast
Geplaatst op 28/03/2007
zeg ik nie

86.87.167.78
maar weten jullie of je hem ook gratis iligaal of legaal kan downloaden ik ben blut
Gast
Geplaatst op 03/04/2007
G

217.120.1.138
jah waar kan ik een acces key vinden
Gast
Geplaatst op 05/04/2007
een zagevent

81.164.126.245
komaan zeg, ik wil gewooon weten waar ge het downloa en waar ge de acces key(s) vind.
Gast
Geplaatst op 08/04/2007
Lulkoek

81.165.222.123
zeg losers
je moet niet voor wow betalen
je kan op mijn server spele,
banady's lair
zoek maar in gooogle
echt zot
en je krijgt veel meer bonussen
en secret weapens opgezet
www.wowstatus.net
check this out
volledig gratis losers
muhahahaha


more questions???
stixx1204@hotmail.com
email me and i help you

www.wowstatus.net
en zeg
guildwars is mss leuk
maar kan zkr niet tippen aan wow
steek die guild dinges dus maar in je ***** ***
doei mietjes
cotacteer me eens voor meer info
kwet veel over PC's en dergelijke
Gast
Geplaatst op 08/04/2007
Anti - Lulkoek

81.165.222.123
zeg gasten je moet me contactere e
je zult veel virussen euh... info krijgen :p
klach maar ooor
als iemand in de buurt van gistel of belgie of oostende woont moet je me zkr contacteren
doei mietjes
Gast
Geplaatst op 16/04/2007
anti anti - lulkoek

80.56.67.242
houd je bek man kut mens
Gast
Geplaatst op 16/04/2007
sfsdfsdfsdfds

80.56.67.242
flikkers
Gast
Geplaatst op 22/04/2007
WhiteAnima

81.58.128.32
Guildwars RULES
WarRock ROCKS

En STFU met da gelulkoek praat ok?

Als jij guildwars beter vindt dan wow Moet je guild wars spelen en andersom ook, En ga dan niet lopen zeiken over een fcking spel, SPEEL WAT JE WILT SPELEN ANDERS FACK JE GWN MAAR OP,
Member
Geplaatst op 27/04/2007
sjinborn
ik zou het spel graag willen spelen, maar waar kan ik het kopen? is het guild wars faction? of heb je ook een soort orgineel???
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Guild Wars
Genre: RPG
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //28
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: NCSOFT
Uitgever: Onbekend
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers