Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Playstation 2 | 007 James Bond: Everything or Nothing
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

007 James Bond: Everything or Nothing

James Bond is back! In deze nieuwe game gaat het om alles of niets: “Als alles op het spel staat, rekent de wereld op Bond” is de slogan die op het hoesje staat. Voor het eerst beschikt EA over alle licenties die er zijn om het echte “Bond gevoel” te geven. Pierce Brosnan, Willem Dafoe (Nikolay Diavolo), Richard Kiel( Jaws), John Cleese (Q) en Heidi Clum ontbreken dan ook niet aan deze game. EA heeft haar kwaliteiten in de vorige Bond edities al bewezen. Eens kijken of Everything or Nothing minimaal net zo waardig is.

Everything or Nothing is net als zijn voorgangers lekker uitgebreid met zowel missies vanuit de auto, als gewoon lopend. Ook de multiplayer ontbreekt natuurlijk niet. Een groot verschil is dat hij nu in third person gespeelt wordt. Dit doordat er nu licenties zijn voor Pierce en EA hem ook goed wil laten zien ook. Normaal zag je alleen een hand en een pistool, nu zie je hem helemaal. Hij lijkt overigens ontzettend goed, zo ook zijn stem.

Als je de game start krijg je een gaaf filmpje die je het verhaal laat zien, jouw missie dus. Jij, Bond dus, zit verscholen en ziet vanuit die plek een deal plaats vinden. Het gaat om een atoombom, Sovjet PU-239, die van de voormalige Sovjet-Unie was, maar nu in verkeerde handen terecht is gekomen. Je hebt contact met jouw begeleidster, die jou de opdrachten door geeft. Bond vuurt af op een aantal grote kanonnen op de achtergrond, waardoor de boel ontploft. Men denkt dat het een valstrik is van de tegenpartij, maar die denkt hetzelfde. Ze laten door die explosie de koffer met de bom vallen. Midden in dat filmpje voel je dat je ineens bestuurbaar bent. Jij maakt het dus zeg maar af. Zonder laadscherm of wat dan ook, sta jij er midden in. Onderin beeld staat je doelstelling, in dit geval: “pak de koffer”. Als je die gepakt hebt, volgt gelijk de volgende doelstelling.

Maar ook als je eenmaal weer aan het spelen bent, wordt je weer even onbestuurbaar en krijg je een filmpje te zien, bijvoorbeeld van een opstijgend vliegtuig, waarna je wel direct weer verder gaat. Deze filmpjes brengen je het filmgevoel tot in de puntjes. Je hebt echt het gevoel dat jij meespeelt in die film.

Als je een doelstelling volbracht hebt, krijg je pas de volgende. Je hebt dus altijd maar 1 doelstelling. In het start menu kun je zien welke doelstellingen je al volbracht hebt en welke de volgende is, waar je dus mee bezig bent. Dit ken je misschien wel uit de Medal of Honor serie.
Aan het begin zijn dit hele eenvoudige opdrachten, maar deze worden naar mate je verder komt in de game, steeds moeilijker.

Als je dat eerste level uitgespeeld hebt, merk je dat dit slechts een intro was, dan krijg je namelijk een filmpje met alle credits, mensen die meegewerkt hebben aan de game, zoals Heidi Clum, Pierce Brosnon enzovoorts. Met ook nog eens een leuk nummer: Everything of nothing at all! Beter dan dit kan een spel niet beginnen! Je bent gelijk in de goede sfeer, Bond feeling!

Na dat alles komt je missiescore van dat introlevel, met je missiestatus: goud, zilver of brons. Ook krijg je een overzicht van de nieuwe wapens die je krijgt, met een daarbij behorende uitleg. Na iedere geslaagde missie krijg je de mogelijkheid tot saven.

Nu ben je pas in het menu. Zoals ik dus al eerder zei kom je dus niet gelijk in het menu, maar start je gelijk met spelen. Na deze uitgespeelde intro kom je dus pas in het hoofdmenu. Hier kun je naar volgende missie gaan, multiplayer, opties enzovoorts.

Als je naar de volgende missie gaat, staat er onderin hoeveel punten je moet halen om goud te halen.

De missie die volgt na deze intro is de MI6 training. Deze wordt ook als een soort missie gezien, want je kunt pas aan je volgende missie beginnen als deze voltooid is. Dit is een training, waarin je alles wat je later in de game nodig hebt oefent. Zo begin je met een gevecht zonder wapens in een soort kooi. Onderin beeld staat welke knoppencombinatie je moet gebruiken voor een bepaalde move. Verder oefen je nog met schieten, abseilen, richten en andere oefeningen. Elke keer als je een opdracht voltooit hebt gaat er een deur open en kun je naar de volgende kooi lopen, waar de volgende weer begint.

Na deze training begint het pas echt. Nu kun je de echte missies gaan spelen. De missies zijn uiteenlopend van een achtervolging in een dikke Auston Martin, Porsche of BMW tot het leven redden van een vrouw die zich vastgebonden in een brandende omgeving bevind en van een spectaculaire sprong met een motor tot het uitschakelen van een hele groep beveiligingsmensen. Deze afwisseling is het wat de game zo leuk maakt. Er zit veel afwisseling in de meeste missies zijn ontzettend gaaf, met leuke moves.

De besturing is een stuk verbetert ten opzichte van Nightfire. Zo kun je nu ook als je met de rug tegen de muur staat, om de hoek kijken en iemand uitschakelen. Enigszins onrealistisch, maar wel erg handig.
Verder voelt alles goed aan, Bond reageert perfect op de bewegingen, is goed onder controle te houden. Je bestuurt hem met de linker analog stick en met de rechter kun je de camerastand wijzigen. Die kun je helemaal rond draaien, maar ook van boven naar beneden. Wel grappig, want zo kun je de camera als het ware op de grond zetten en zie je Bond van beneden. Het is dan net of je voor hem op de grond licht. Erg goed is dat het geluid zich aanpast op de stand. Als je de camera bijvoorbeeld laag hebt staan, dan klinken de schoten en zijn stem gedempt, maar ga je hoger, dan hoor je ze weer scherper. Wel over na gedacht! Wel gaat de camera niet altijd even makkelijk mee en heb je soms een situatie dat Bond van de camera af loopt en je dus zelf de camera handmatig moet verstellen. Snel reageren in zo’n situatie op een tegenstander valt dan niet mee, omdat je de camera eerst moet bijstellen.

De multiplayer is minstens net zo goed als die van Nightfire. Dit is echt één van de beste multiplayer games op de PS2. Speelt goed, is veelzijdig en kan met 4 personen gespeeld worden. Veel uitgebreide levels waarin je lekker tekeer kunt gaan tegen elkaar.

Realistisch is het allemaal niet echt, maar dat kunnen we ook niet echt verlangen, want zeg nou zelf… Zo realistisch zijn de Bond films ook niet. Zoals het blind uitschakelen van een vijand die om de hoek staat, een sprong op een motor op enorme hoogte met brandende gebouwen om je heen etc.
Natuurlijk ontbreken de nodige babes niet in deze game. Heidi Clum bijvoorbeeld. Babes in overloed in deze game!

Het geluid is zoals we dat van THX gewend zijn, van erg hoog niveau. Everything or Nothing ondersteund dan ook Dolby Surround Pro Logic 2. De game is Engels gesproken (wat uiteraard wel het meest realistisch is, want een Nederlands sprekende Pierce Brosnan is ook niet alles), maar verder wel volledig Nederlands. De ondertitels, menu’s enz.
Ook zonder Dolby klinkt het super. De geluiden zijn realistisch, vooral de schietgeluiden zijn beter dan voorgangers, maar ook van auto’s en andere geluidseffecten.

Grafisch gezien haalt EA alles uit de PS2 dat erin zit. De graphics zijn in 1 woord: adembenemend. Er zijn nog weinig games op de PS2 die het grafisch gezien zo goed voor elkaar hebben als deze nieuwe 007. De personages die we kennen uit de Bond films zijn ook ontzettend goed nagemaakt, ze zijn zeker goed te herkennen, zowel het uiterlijk als de stem.

007 Everything or Nothing is een film voor de PS2. Het is als het ware de nieuwste Bond film en JIJ bent de hoofdpersoon: Bond. Dat gevoel geeft deze game. Door de ontzettend gave overloop van tussenfilmpjes, naar het spel, dat vloeiend overloopt zonder laden of wat dan ook, dat is het dat deze film 100% filmgevoel geeft. Daarnaast zijn de graphics en het geluid van zo’n dermate hoog niveau dat er weinig aspecten zijn waardoor ik deze game niet kan aanraden!

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 10
Geluid: 9
Houdbaarheid: 9
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 9
+ 100% filmgevoel
+ De echte acteurs
+ 007 multiplayer rules!
- Vaak niet bijster realistisch.
Gast
Geplaatst op 04/10/2005
ccd

217.122.93.24
cool
Gast
Geplaatst op 17/11/2005
luuk

217.120.205.87
hoeveel film heeft james bond gemaakt eigenlijk dat weet ik niet zeg het even nu
Gast
Geplaatst op 24/11/2005
gast

82.157.155.220
het is mischien een rare vraag maar ik kom niet verder bij een level: dat je die trein moet achtervolgen. Dan ben ik bij de trein en dan zeggen ze kom onder de trein maar hoe?
Gast
Geplaatst op 28/12/2005
stijn

62.163.249.130
Inderdaad ik ben daar nu ook en heb geen flauw iedee hoe ik dat moet klaar spele.
Gast
Geplaatst op 02/01/2006
pip

80.61.169.218
je moet de trein inhalen en op de brug er in gaan
Gast
Geplaatst op 06/01/2006
Nander

213.46.117.141
Super vet spel. Vooral de BABES.
Gast
Geplaatst op 04/02/2006


86.80.127.199
cool
Gast
Geplaatst op 12/02/2006
KADIR007KADIR008

84.195.5.91
BABY ALLAS DOED DAY
SEWEGAJH
Gast
Geplaatst op 26/05/2006
hyundai

62.234.120.150
HOe moet je punten verdienen vor de nieuwe multiplayer gasjes en area's?
Gast
Geplaatst op 22/07/2006
boegie

62.177.165.170
meer punten: meer extra's. upgrades voor je
voertuigen en cheats enzo. ik heb de al een jaar,
nog niet alles vrijgespeeld. wel tig keer bepaalde levels gespeeld:COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 22/07/2006
boegie

62.177.165.170
meer punten: meer extra's. upgrades voor je
voertuigen en cheats enzo. ik heb de game al een jaar,
nog niet alles vrijgespeeld. wel tig keer bepaalde levels gespeeld:COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 23/07/2006
pieter

80.201.103.212
cool spel zeker als je in de trein Jaws moet weg duwen van je naar de elektriciteit
Gast
Geplaatst op 25/07/2006
tim

217.136.127.7
Ik zit vast ik vind met mijn moto de geheime mijn ingang niet .Iemand er al voorbij geraakt ? Want ik word zot!!
Gast
Geplaatst op 26/07/2006
hazem g

84.82.78.142
als je de trein moet inhalen gebruik je auto niet maar 1 motor de auto staat lings en de moter rechts
Gast
Geplaatst op 27/07/2006
dany

86.88.36.195
ik wordt gek ik ben bij de ruine maar ik kom niet verder iemand een idee of tactiek ofzo?
Gast
Geplaatst op 30/07/2006
chiel

62.194.242.82
ik ben james bond fan en zeg dat dit het beste spel is van james bond
Gast
Geplaatst op 31/07/2006
gast

81.204.86.70
Welk spel is beter James Bond everything or nothing of Medal of honor:european assault??
Gast
Geplaatst op 01/08/2006
rick

81.204.86.70
James bond everything or nothing is een super vet spel ,heel anders dan de vroegere james bond spellen en meer variatie. Dus voor mij een dikke 10
Gast
Geplaatst op 04/08/2006
edouard

81.83.19.118
heej ja ik weet hoe je onder de trein kan
je rijdt eerst gewoon achter de trein en dan
kom je in eenn verlaging daar moet je dan moet je volle gazze geve en je bent onder de trein :d:d:d




Gast
Geplaatst op 10/08/2006
bas

81.68.229.57
hoeveel missies zijn er en ik snap niet hoe je verder komt asl m.saffho hebt verslagen
Gast
Geplaatst op 17/08/2006
jortie6

82.210.108.231
gewoon naar de uitgang lopen. spel is super vet hep hem 3 keer uitgespeeld blijft leuk. from russia is ook cool.
Gast
Geplaatst op 20/08/2006
j

80.127.45.210
ik weet niet hoe je het laatste lvl moet uitspelen
hel0p me
Gast
Geplaatst op 20/08/2006
000000000000000000000000000000

213.148.229.248
hoe haal je dat (.......)level dat je door al die gangen moet met thermisch zicht als 003 dood is
Gast
Geplaatst op 23/09/2006
lodevanriel

81.243.77.93
bij het level nachtdienst raak niet verder bij dat je de q-worm moet instaleren op die computer
Gast
Geplaatst op 12/10/2006
Ank

62.45.151.13
het is een superspel maar weet iemand ook hoe je de bondmove krijgt in de mijn waar die mast staat.
Gast
Geplaatst op 21/10/2006
brian

212.87.117.159
weet iemand hoe je die netwerkaftapper op die geschutskoepel moet schieten
Gast
Geplaatst op 26/11/2006
gast

84.197.67.10
Ik heb de vijanden verslagen in de mijn, hoe moet ik nu verder?
Gast
Geplaatst op 04/12/2006
jordi

81.69.84.14
ik kom niet verder bij team lvls allemaal uit gespeelt van dat eerste lvl maar de volgende missie kaqn ik niet naar toe help me .a.u.b
Gast
Geplaatst op 09/12/2006
gast

62.45.240.185
kan je bij James Bond Night Fire ook een eigen wapenset maken ? (ik zag zo iets bij hints staan)
zo ja waar dan ?

grz.
Gast
Geplaatst op 12/12/2006
sven

84.81.25.207
ik heb de james bond briefcase gekregen echt vet iik heb het spel van james bond evrything or nothing ook al uit gespeeld vet spel!!!!!
Gast
Geplaatst op 12/12/2006
sven

84.81.25.207
ik heb de james bond briefcase gekregen echt vet iik heb het spel van james bond evrything or nothing ook al uit gespeeld vet spel!!!!!
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
paul en stefan

81.11.210.205
wij ehbben james bond everting or noting gekocht en wij hebben vele missies gedaam wij zitten nu vast bij een missie de mssie noemt vergande glorie we zitten vast in een soort huis en wij kijken bij wat we moeten doen en er komt iets op zoek yayakovs en wij hebben lles in he huis gedaam maar wij vinden de geheimle schuilplaats niet kan iemand ons helpen a u b
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
paul en stefan

81.11.210.205
wij ehbben james bond everting or noting gekocht en wij hebben vele missies gedaam wij zitten nu vast bij een missie de mssie noemt vergande glorie we zitten vast in een soort huis en wij kijken bij wat we moeten doen en er komt iets op zoek yayakovs en wij hebben lles in he huis gedaam maar wij vinden de geheimle schuilplaats niet kan iemand ons helpen a u b
Gast
Geplaatst op 03/01/2007


81.11.210.205
wij ehbben james bond everting or noting gekocht en wij hebben vele missies gedaam wij zitten nu vast bij een missie de mssie noemt vergande glorie we zitten vast in een soort huis en wij kijken bij wat we moeten doen en er komt iets op zoek yayakovs en wij hebben lles in he huis gedaam maar wij vinden de geheimle schuilplaats niet kan iemand ons helpen a u b kunt dan een mail sturen naar stefanleroy@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 09/01/2007
woutere

84.82.198.153
hej ik heb james bond everting or noting maar bij missie 2 training moet je opeen gegefen mooment kisten kapot knalle maar dan moet je rigte maar ik kan niet meer rigte dan zet je antwoord in het vorum of mail me naar polekus@live.nl en voeg me toe op msn..
Gast
Geplaatst op 17/01/2007
Essetak

83.84.13.204
weet iemand hoe je die netwerkaftapper op die geschutskoepel moet schieten
Gast
Geplaatst op 25/01/2007
jurian

81.207.62.122
hoe kan je poepen
Gast
Geplaatst op 27/01/2007
hhhhhhhhhhhh

212.45.32.216
call of duty is leuwker dus dit spel is (...) logiess!!
duuuhhh
Gast
Geplaatst op 08/02/2007
anoniem

81.241.70.139
ik heb james bond uitgespeeld wil je codes dan moet je op de site habbo.be het mannetje tomat3
en zijn w8woord is Stefan456 dus dat acouwnt moet je 16cr geven
Gast
Geplaatst op 21/02/2007
sweettie

84.29.195.228
Halllo weet iemand hoeveel james bond films er zijn, PRESIS.

Grtjes Sweettie.
Gast
Geplaatst op 22/02/2007
wow gold

222.46.18.34
([a href=http://www.wowgoldshopping.com]wow gold[/a])World of Warcraft gold--buy cheap wow gold,sell wow gold.welcome to buy cheap wow gold--cheap, easy, wow gold purchasing.World of Warcraft,Super ...
here you can buy wow gold (buy world of warcraft gold) with comperative price and quick delivery.The customers who buy wow gold(buy world of ... WoW Gold Guide offers free World of Warcraft Gold Guides, Farming Strategies, Tips, Hints, Cheats and a Price Comparison to Help You Buy Cheap WOW Gold! WOW gold is the most valuable form of currency in World of Warcraft.We work hard with our suppliers to offer the lowest prices of WOW gold.




Gast
Geplaatst op 24/02/2007
joost

84.25.15.38
hoeveel kost dit spel op de ps2.
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
joey

84.26.42.113
super vet dat spell maar veel te makkelijk voor mij zelfs mij kleine neefje van 6 heeft hem al 5 keer uitgespeeld niks vergeleken met gears of war op xbox 360 plastation 2 is kut xbox 360 is vaag maar james bond is te makkelijk en ik kan iets wat jullie niet kunnen online spelen dat gaat niet op plastation
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
joey

84.26.42.113
HA HA HA HA HA HA.
Gast
Geplaatst op 25/02/2007
mylan

80.200.248.206
fukjoe
Gast
Geplaatst op 12/03/2007
bart galle

86.90.86.23
hoe kun je chats maken
Gast
Geplaatst op 20/03/2007
Tim

213.73.153.233
WEET IEMAND HOE JE MET DE NETWERKAFTAPPER OP DE GESCHUTSKOEPEL KAN RICHTEN? OF HOE JE DIE MISSIE MOET DOEN?

ALVAST BEDANKT
Gast
Geplaatst op 22/03/2007
jeroene

84.193.119.191
this kweenie oe chic mo mi laatste missie kan ik nooit uitspelen. Heeft er soms iemand tips voor mij?
Gast
Geplaatst op 01/04/2007
hihi

62.195.108.58
ik vind het een cool spel!!!!!!!!

















Gast
Geplaatst op 21/04/2007
ric

86.85.71.68
hoe werk een netwerkaftapper ik kom steets niet verder
Gast
Geplaatst op 21/04/2007
ric

86.85.71.68
reageer als je blieft anders op msn


:ricardo4427@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 21/04/2007
ric

86.85.71.68
ik heb de zelfde vraag als tim


AL VAST BEDANKT
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: 007 James Bond: Everything or Nothing
Genre: Action-Adventure
Platform: Playstation 2
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: E.A.
Uitgever: Electronic Arts
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers