Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Xbox | Dead or Alive 3
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Dead or Alive 3

Dead or Alive is toe aan een derde deel en wel voor de Xbox. De Xbox is toe aan zijn eerste fight game en wel Dead or Alive 3.

Deel 1 van Dead or Alive op de PlayStation was niet bepaald een succes. Het kwam tegelijk uit met het briljante Tekken 3. DoA blonk niet bepaald uit op gameplay gebied maar grafisch was het des te mooier. Deel 2 verhuisde naar de Dreamcast waar het concurrentie kreeg van Soul Calibur. En weer moest de game het afleggen, dit keer niet alleen op gameplay gebied, maar ook op grafisch gebied. Deel 2 werd dus ook maar op de PS2 gezet die destijds zat te springen om vecht games dankzij het belabberde Tekken Tag Tournament. DoA2 werd een hit! Vele mensen genoten van de schuddende tieten en blote benen die DoA2 rijk is. Toch hadden de echte hardcore gamers nog altijd een vieze smaak in mond: Soul Calibur en Tekken 3 waren immers stuken beter. En dan is er nu dus deel 3 van deze niet zo succesvolle gamereeks.

DoA3 heeft veel te bewijzen. Het moet aan Tekken bewijzen dat ze een geduchte concurrent zijn, het moet aan de xbox bewijzen dat die de beste console is, het moet Microsoft bewijzen dat DoA een succesvolle serie is, het moet gamers bewijzen dat ze een xbox moeten kopen en het moet mij bewijzen ze veel verbeterd hebben sins voorgaande delen. Nogal een zware taak lijkt mij!

DoA3 kent een aantal modes waaronder de bekende Tag Battle, het vlaggeschip van de DoA serie. Hierin is het de bedoeling dat je 2 tegen 2 knokt. De basis is dat je met een personage speelt en dat je die kunt afwisselen door op een knop te drukken. Terwijl je met je ene personage aan het knokken bent, rust de andere uit waardoor zijn of haar levensmeter weer vol loopt. Ook is het mogelijk om sommige moves met 2 personages tegelijk uit te voeren waardoor er een heftige strijd ontstaat.

De story mode is net zo simpel als altijd. Een slecht verhaal koppelt de gevechten aan elkaar en als je de eindbaas hebt verslagen krijg je een filmpje te zien. Deze filmpjes zijn niet real-time gerendeerd en dat valt me toch wel tegen. Dat neemt niet weg dat ze er knisperend strak uitzien en soms zelfs licht erotisch zijn. En dat is toch wat we willen, of niet?

DoA3 staat zoals gezegd vol van de vrouwen met grote voorgevels die lekker op en neer stuiteren als je springt. Vechten kunnen ze ook als de beste met honderden moves. Niet dat je die allemaal hoeft te kennen om te winnen want doelloos op de knoppen rammen geeft vaak ook het gewenste effect. Dat lijkt me niet echt de bedoeling! Het word wachten op Virtua Fighter 4 of Soul Calibur 2 om een \"intelligente\" fightgame te spelen!

Grafisch is het spel top of the bill. Nog nooit heb ik zo'n scherpe achtergronden gezien en zo'n realistisch bewegende kleding! De Xbox laat hier werkelijk zien wat de standaard is! Ik ben bang dat de concurrentie dit spel op grafisch gebied niet snel zal overtreffen. Ook het geluid is prachtig, zowel de muziek als de sound effects.

DoA3 zal door veel mensen gekocht gaan worden. Het is de enige en dus beste fightgame op de Xbox, het ziet er lekker uit en het is zo simpel dat iedereen zo mee kan spelen. Zeg nou zelf, het is toch heerlijk om je maat in de 2-player mode met een 6-hit-combo-counter-blow door de ruiten van een Chinese tempel te slaan? Als je echter verwacht dat er ook maar enige tactiek om de hoek komt kijken in deze game dan heb je het mis. DoA3 is gewoon een lekkere arcade fighter die je altijd even kunt starten om een kwartiertje te knokken. Het gebrek aan diepgang en het ontbreken van vernieuwingen zal er echter voor zorgen dat DoA3 niet in the Xbox Hall of Fame komt te hangen.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 10
Geluid: 9
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 5
Eindoordeel: 7
+ Mooie vrouwen
+ Simpel en snel
- Geen diepgang
- Geen vernieuwingen
Gast
Geplaatst op 01/06/2006
daphne

213.84.222.126
ik heb deze gaaf spel
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
cheap loan

157.78.3.137
HMHUFW http://cgi2.tky.3web.ne.jp/~ngp/cgi-bin/dakimakuma/ealis/ealis.cgi loan [url=http://otyanoma.net/~raiden/ragn/mtcgi/mt-comments.cgi]mortgage[/url] mortgage [a href="http://cycleshibuya.com/resbbs/patio.cgi"]loan[/a] loan
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Osvaldo

85.86.36.106
http://a8669b9e4c335b5342e01b65b30bc30f-t.k90u0h.info [a href="http://a8669b9e4c335b5342e01b65b30bc30f-h.k90u0h.info"]a8669b9e4c335b5342e01b65b30bc30f[/a] [url]http://a8669b9e4c335b5342e01b65b30bc30f-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://a8669b9e4c335b5342e01b65b30bc30f-b2.k90u0h.info]a8669b9e4c335b5342e01b65b30bc30f[/url] [u]http://a8669b9e4c335b5342e01b65b30bc30f-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Gast
Geplaatst op 18/05/2007
nmoum

24.122.91.213
[a href= http://asiw.prohosts.org/effects-online-tramadol.html ]cheap tramadol online[/a] [url=http://asiw.prohosts.org/effects-online-tramadol.html]cheap tramadol online[/url] [a href= http://asiw.prohosts.org/buy-tramadol-online.html ]order tramadol online[/a] [url=http://asiw.prohosts.org/buy-tramadol-online.html]order tramadol online[/url] [a href= http://asiw.prohosts.org/online-tramadol-carisoprodol.html ]buy tramadol online without a prescription[/a] [url=http://asiw.prohosts.org/online-tramadol-carisoprodol.html]buy tramadol online without a prescription[/url]
Gast
Geplaatst op 18/05/2007
nmoum

74.122.236.78
[a href= http://asiw.prohosts.org/effects-online-tramadol.html ]cheap tramadol online[/a] [url=http://asiw.prohosts.org/effects-online-tramadol.html]cheap tramadol online[/url] [a href= http://asiw.prohosts.org/buy-tramadol-online.html ]order tramadol online[/a] [url=http://asiw.prohosts.org/buy-tramadol-online.html]order tramadol online[/url] [a href= http://asiw.prohosts.org/online-tramadol-carisoprodol.html ]buy tramadol online without a prescription[/a] [url=http://asiw.prohosts.org/online-tramadol-carisoprodol.html]buy tramadol online without a prescription[/url]
Gast
Geplaatst op 23/05/2007
pndul

74.57.193.210
[a href= http://asiwer.sprinterweb.net/daily-tramadol-opiate-abuse.html ]cheaptramadol[/a] [url=http://asiwer.sprinterweb.net/daily-tramadol-opiate-abuse.html]cheaptramadol[/url] [a href= http://asiwer.sprinterweb.net/dtpo1vmp.html ]what else besides tramadol is for pain[/a] [url=http://asiwer.sprinterweb.net/dtpo1vmp.html]what else besides tramadol is for pain[/url] [a href= http://asiwer.sprinterweb.net/tramadol-best-buy.html ]image search for tramadol tablet[/a] [url=http://asiwer.sprinterweb.net/tramadol-best-buy.html]image search for tramadol tablet[/url]
Gast
Geplaatst op 28/05/2007
uyuwi

24.132.1.241
[a href= http://cyivh.wizhoo.com/viagra-online-discount.html ]sildenafil citrate generic viagra[/a] [url=http://cyivh.wizhoo.com/viagra-online-discount.html]sildenafil citrate generic viagra[/url] [a href= http://cyivh.wizhoo.com/uy2pqz4y.html ]women viagra[/a] [url=http://cyivh.wizhoo.com/uy2pqz4y.html]women viagra[/url] [a href= http://cyivh.wizhoo.com/dosage-of-viagra-during-ivf.html ]buy viagra savage[/a] [url=http://cyivh.wizhoo.com/dosage-of-viagra-during-ivf.html]buy viagra savage[/url]
Gast
Geplaatst op 29/05/2007
mdfpk

71.62.140.12
[a href= http://ugwza.freehostingz.com/order-prescription-viagra.html ]ordering viagra[/a] [url=http://ugwza.freehostingz.com/order-prescription-viagra.html]ordering viagra[/url] [a href= http://ugwza.freehostingz.com/sjw3como.html ]order viagra online[/a] [url=http://ugwza.freehostingz.com/sjw3como.html]order viagra online[/url] [a href= http://ugwza.freehostingz.com/viagra-order.html ]mail order viagra in uk[/a] [url=http://ugwza.freehostingz.com/viagra-order.html]mail order viagra in uk[/url]
Gast
Geplaatst op 30/05/2007
agsuo

68.105.238.127
[a href= http://cyivh.wizhoo.com/does-viagra-treat-asthma.html ]viagrastarter[/a] [url=http://cyivh.wizhoo.com/does-viagra-treat-asthma.html]viagrastarter[/url] [a href= http://cyivh.wizhoo.com/100mg-viagra.html ]uprima cialis viagra[/a] [url=http://cyivh.wizhoo.com/100mg-viagra.html]uprima cialis viagra[/url] [a href= http://cyivh.wizhoo.com/generic-viagra-soft-tab.html ]order viagra international ships[/a] [url=http://cyivh.wizhoo.com/generic-viagra-soft-tab.html]order viagra international ships[/url]
Gast
Geplaatst op 31/05/2007
rdgcl

74.124.15.74
[a href= http://ugwza.freehostingz.com/order-viagra-air-travel.html ]h h order script sec viagra[/a] [url=http://ugwza.freehostingz.com/order-viagra-air-travel.html]h h order script sec viagra[/url] [a href= http://ugwza.freehostingz.com/book-buy-online-order-viagra.html ]generic money order viagra[/a] [url=http://ugwza.freehostingz.com/book-buy-online-order-viagra.html]generic money order viagra[/url] [a href= http://ugwza.freehostingz.com/keyword-order-viagra.html ]cheap order viagra[/a] [url=http://ugwza.freehostingz.com/keyword-order-viagra.html]cheap order viagra[/url]
Gast
Geplaatst op 01/06/2007
ywnun

74.115.109.174
[a href= ][/a] [url=][/url]
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Dead or Alive 3
Genre: Fighting
Platform: Xbox
Aantal spelers: 2
Release datum: //0
Extra's: Exclusief voor Xbox
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Tecmo
Uitgever: Team Ninja
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers