Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Anime | One Piece
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

One Piece

Eens was er een man die alles had. Rijkdom, roem, macht, de piratenkoning Gold Roger had het allemaal. Toen hem op de dag van zijn executie werd gevraagd waar hij zijn gigantische schat had gelaten zei hij: "Mijn rijkdom en mijn schatten? Als je ze wil, dan mag je ze hebben. Ik heb ze allemaal op die plek achtergelaten." Duizenden mensen kozen het ruime sop, op zoek naar de gigantische schat 'One Piece'. Zo begon de grote eeuw van de piraten.

The Story begins!
Het verhaal van One Piece gaat over de jonge piraat Monkey D. Luffy. Luffy heeft maar 殚n doel in het leven, en dat is de nieuwe piratenkoning worden. Als hij aan zijn reis begint is hij echter nog alleen. En je kunt in je eentje, zonder boot en zonder bemanning geen piratenkoning worden. Maar Lufi heeft wel een voordeel. Hij heeft namelijk van het duivelsfruit gegeten en heeft daardoor de kracht gekregen zijn lichaam uit te kunnen rekken alsof het van rubber is. Bijzonder handig in gevechten natuurlijk.

Al snel begint Luffy een bemanning bij elkaar te sprokkelen, de een nog vreemder dan de ander. Het eerste lid van zijn bemanning is de piratenjager Roronoa Zoro. Zoro was al vrij beroemd vanwege zijn aparte zwaardtechniek. Hij hanteert namelijk drie zwaarden tegelijk, 殚n in iedere hand en de derde tussen zijn kaken geklemd. Hierdoor zijn er maar weinig mensen zijn gelijke een zwaardgevecht.

Het derde lid van de bemanning is het meisje nami, die goed met kaarten overweg kan en daarom navigator word. Daarna sluit Usopp, die goed kan schieten en nog beter kan liegen, zich aan bij de bemanning van Luffy. En het laatste lid van de bemanning is Sanji, die het liefst vecht met zijn benen en dol is op koken.
Deze vijf kiezen samen het ruime sop, elk met hun eigen doel, klaar voor het avontuur.

De rage
Net zoals bijvoorbeeld Naruto is One Piece populair in elk land waar het wordt uitgebracht. Zowel in Duitsland als Japan is deze anime al ontzettend populair en sinds kort is de anime ook in Amerika aangeslagen. Het is ook niet vreemd dat de serie al meer dan 200 afleveringen en 5 films telt en nog lang niet is afgelopen.

maar waarom?
De kracht van one piece zit in de omgeving. De wereld van One Piece wordt bevolkt door een enorme verscheidenheid aan interessante karakters. Vaak wordt er bijvoorbeeld een nieuwe tegenstander ge飊troduceerd, vervolgens wordt er een tipje opgelicht van wat zijn kracht is en dan verdwijnt hij weer, om 150 afleveringen later ineens weer op te duiken en de aanval in te zetten.
Er wordt ontzettend veel tijd gestoken in de karakterontwikkeling van de hoofdpersonen. Elk van de eerste vijf bemanningsleden (ja, het worden er uiteindelijk meer) heeft een ontzettend moeilijke achtergrond die erg mooi wordt uitgediept. Gelukkig worden dit soort moment afgewisseld met actie!

Actie!!!
Wat gebeurt er in een aflevering? Nou, er wordt tegen piraten gevochten natuurlijk! Luffy en zijn bemanning zijn niet de enige piraten in de oceaan. De gevechten zijn altijd snel, leuk en volgepropt met stoere moves! Elk bemanningslid heeft een eigen vechtstijl en blijft origineel. In de loop van het verhaal worden er ook nieuwe wapens gekocht/gestolen/gemaakt en worden er nieuwe moves bedacht.

Animatie en sound
De animatie is keurig. One Piece is in een leuke stijl getekend. Het zal geen awards winnen voor mooiste anime, maar de tekenstijl sluit naadloos aan op de sfeer van het verhaal. Ook het geluid is goed en de muziek is leuk.

One piece is een heerlijke anime. Hij past het beste in het rijtje Naruto, Dragonball en HunterxHunter. De grote verscheidenheid aan leuke karakters en de mooie karakter-ontwikkeling maken dit een ontzettend sterke anime. Het idee om piraten de hoofdrol te geven is nieuw en verfrissend. Het ligt niet te zwaar op de maag en blijft boeiend. Zeker een aanrader!

Beoordeling Plus / Minpunten
Animatie: 7
Geluid: 7
Verhaal: 9
Personages: 9
Eindoordeel: 9
+ Erg origineel voor een Shonen anime
+ Leuke wereld en karakters
+ Verhaal blijft boeien
- Een echte Shonen anime, niet voor mensen die daar niet van houden
Gast
Geplaatst op 29/07/2006
iluv manga n' anime

80.126.98.130
animatie is juist erg 'schoon' en helder, daarom ook verfrissend !
Gast
Geplaatst op 19/12/2006
sneek

82.156.150.10
ik heb alleen de eerste aflevering kunnen vinden weet iemand war ik meer aflevering kan vindne
Gast
Geplaatst op 24/12/2006
geen naam

24.132.131.114
www.youtube.com zoek one piece, iemand xiffex heeft de 1e 50 afleveringen en andere mensen de rest
het is wel japans, engels ondertitelt
Gast
Geplaatst op 03/02/2007
fabian

83.118.216.4
ik ben gek op one piece ik vindt dit echt en goeie anime echt te droog flauwe humor maar weet iemand waar ik losse afleveringen kan downloade
Gast
Geplaatst op 07/02/2007
Fan

86.87.154.16
geweldige serie!
Gast
Geplaatst op 08/02/2007
Unc0nn3ct3d

81.206.53.69
De japanse versie (engels ondertiteled) is veel beter dan de Engelse.. want bij de engelse hebben ze veel stukken eruit gehaald.. de originele versie heeft meer "character development" maarja.. ik zoek nog een site om OP te kunne downloade xD bij www.youtube.com ken je ze ook vinde.. maar de meeste ervan zijn verwijderd.. dus je moet ze egt kunne downloade :S
Gast
Geplaatst op 08/02/2007
Sanji-San

82.174.237.152
Weetje ze moeten gewoon hier ook one piece laten uitzenden op tv. als die duitsers dat kunnen, kunnen wij dat toch ook? maar dan word het wel denk ik de engelse versie :S (de 4KIDS versie) ach ja we zien wel ;) tis een top anime serie
Gast
Geplaatst op 15/02/2007
fabian

83.118.216.4
kijk maar op www.realitylapse.com
Gast
Geplaatst op 16/02/2007
Sanji-San

82.174.237.152
www.realitylapse.com
tering zeg das een goeie site man gwn ff zo'n beetje alle goeie series downloade top site :P
en voor alle DBZ fans hier is ook nog een goeie site voor DBZ, DB en DBGT je kunt ze daar ook downloade en ze zijn in heel kleine groote ( ongeveer 32 MB ) en het heeft top kwaliteit .
http://www.dbz-media.nl/nl/main.php?page=media2 en voor de anime lief hebbers check deze site maar http://www.animecorner.nl/
Have Fun
Gast
Geplaatst op 16/04/2007
BIJNAAM

86.86.105.103
hdlsjsnx
Gast
Geplaatst op 27/04/2007
as

222.35.233.155
[url=http://www.zgxbzl.com/womanlist.asp?id=14]性病图片[/url]
[url=http://www.zgxbzl.com/zhuantilist.asp?id=19]性病症状[/url]
[url=http://www.zgxbzl.com/baojianlist.asp?id=10]什么是性病[/url]
[url=http://www.zgxbzl.com/nianlist.asp?id=3]性病种类[/url]
[url=http://www.zgxbzl.com/zhuantilist.asp?id=19]性病潜伏期[/url]

[url=http://www.100woman.cn/bbs/]美容论坛[/url]
[url=http://www.100woman.cn/]医疗美容[/url]
[url=http://www.100woman.cn/news/zxmr/20051226155029.htm]抽脂减肥[/url]
[url=http://www.100woman.cn/]北京整形美容医院[/url]
[url=http://www.100woman.cn/]北京美容整形医院[/url]
[url=http://www.100woman.cn/news/wmgl/20061130164031.htm]瘦脸[/url]
[url=http://www.100woman.cn/]医学整形[/url]

[url=http://www.100woman.cn/bbs/dispbbs.asp?boardid=17&id=258&star=1&page=6]如何减肥[/url]
[url=http://www.ori-digital.com/news_show.asp?id=185]电子白板[/url]
[url=http://www.bjxbw.com/bjnkw.asp]男科[/url]
[url=http://www.bjxbw.com/news/Show.asp?id=1266]淋病[/url]
[url=http://www.zgxbzlw.com/paozhen.asp]生殖器疱疹[/url]
[url=http://www.zgxbzlw.com/meidu.asp]梅毒[/url]
[url=http://www.bjxbw.com/news/Show.asp?id=1137]梅毒[/url]
[url=http://www.bjxbw.com]软下疳[/url]

[url=http://www.bjxbw.com/bjndy.asp]尿道炎[/url]
[url=http://www.bjxbw.com]衣原体[/url]
[url=http://www.bjxbw.com/news/Show.asp?id=1246]前列腺[/url]
[url=http://www.bjxbw.com/bbs/index.asp?boardid=10]前列腺炎[/url]
[url=http://www.bjxbw.com/bjnkw.asp]男性性病[/url]
[url=http://www.bjxbw.com]性病知识[/url]
[url=http://www.bjxbw.com]性病医院[/url]
[url=http://www.bjxbw.com]疱疹[/url]

[url=http://www.bjxbw.com]性病图谱[/url]
[url=http://www.100woman.cn/mrcs/mofei_list.asp?id=249]减肥药[/url]
[url=http://www.100woman.cn/bbs/index.asp?boardid=20]注射除皱[/url]
[url=http://www.100woman.cn/bbs/dispbbs.asp?boardid=23&ID=1062&replyID=2156&skin=1]吸脂[/url]
[url=http://www.100woman.cn/news/zxmr/20051226160217.htm]瘦身[/url]
[url=http://www.100woman.cn/bbs/index.asp?boardid=18]祛斑[/url]
[url=http://www.100woman.cn/mrcs/mofei_list.asp?id=249]减肥产品[/url]

[url=http://www.100woman.cn/news/zxmr/20051226155029.htm]抽脂[/url]
[url=http://www.100woman.cn/zxmr/10.htm]处女膜[/url]
[url=http://www.100woman.cn/bbs/dispbbs.asp?boardID=16&ID=433&page=5]假体隆胸[/url]
[url=http://www.100woman.cn/bbs/index.asp?boardid=17]快速减肥[/url]
[url=http://www.100woman.cn/zxmr/01.htm]提线双眼皮[/url]
[url=http://www.100woman.cn/bbs/dispbbs.asp?boardID=21&ID=817&page=2]美容院[/url]
[url=http://www.zgxbzlw.com/linbing.asp]淋病[/url]
[url=http://www.dfymgift.net/qiyexinxi02.htm]文化衫[/url]
[url=http://www.100woman.cn/bbs/dispbbs.asp?boardID=18&ID=353&page=1]彩光嫩肤[/url]
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: One Piece
Genre: Adventure
Platform: Anime
Aantal spelers: 1
Release datum: 20/10/1999
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Toei Animation/TAP
Uitgever: Anime serie
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers