Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Xbox | Dead or Alive Ultimate
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Dead or Alive Ultimate

Om maar eens met de deur in huis te vallen: Dead of Alive Ultimate is geen nieuwe game. Het spel bestaat uit 2 schijven met daarop respectievelijk: DoA1 en DoA2. Willen we daarvoor nu 60 euro neertellen?

Remakes van oude games zijn hip. Nintendo doet tegenwoordig niet veel anders meer, maar ook andere ontwikkelaars pakken oude games uit de kast om ze eens netjes op te poetsen. Zo ook Tecmo; op de Xbox bekend van het leuke Dead or Alive 3 en uiteraard het geweldig goede Ninja Gaiden. Zij brengen nu Dead or Alive: Ultimate; een remake van de games Dead or Alive 1 en 2.

Grootste nieuwe toevoeging aan de game is de mogelijkheid online te gaan. Uiteraard is dat erg vermakelijk, maar het is nog lang niet zo leuk als iemand naast je, die je af en toe echt een mep kan geven. De gevechten duren gemiddeld zo’n dertig seconden en zijn dus niet echt een hoogtepunt in je online activiteiten. Nee, online vechten is toch eigenlijk niet zo heel leuk.

Natuurlijk barst de game weer van de aantrekkelijke dames. De graphics zijn van hoog niveau maar de personages doen vaak net iets te plastic aan. Dat zijn we echter wel gewend aan de serie, en de op en neer bewegende borsten van het vrouwelijk schoon maakt veel goed.

De mogelijkheden zijn groot en natuurlijk is ook mijn persoonlijke favoriet ‘Tag Battle’ van de partij. Hierin kan je met een simpele druk op de zwarte knop van personage wisselen. Zo speel je in feite twee tegen twee. Vooral dikke pret met z’n tweeën! Ook leuk, maar dan in je eentje, is de survival mode. Hier krijg je onbeperkt nieuwe tegenstanders voor je neus die je een voor een moet afmaken. Met al die modes kun je van alles unlocken: van nieuwe pakjes tot potjes nagellak!

Wie deze game koopt krijgt daarvoor twee games op twee schijfjes. Beide games kunnen online gespeeld worden, maar de meeste aandacht zal vooral gaan naar schijf twee. Want hoewel deel één ook wat opgepoetst is, ziet deze game er erg gedateerd uit. Ik dacht bijna dat mijn Xbox kapot was, maar het blijkt dus echt zo te horen. PlayStation graphics op je Xbox, dus.

Helaas ben ik snel uitgepraat over deze game. Er is weinig nieuws onder de zon en de opgepoetste graphics en Xbox Live ondersteuning maken van deze matige game nog geen juweeltje. Soul Calibur 2 is nog altijd heer en meester op het gebied van vechtgames en eigenlijk is ook Dead or Alive 3 stukken beter. Tecmo laat zich hier duidelijk niet van haar beste kant zien. Ninja Gaiden bewees dat Tecmo meer kan dan alleen maar simpele vechtgames maken, maar door deze game daalt mijn respect voor Tecmo weer een beetje. Ik zit ook helemaal niet te wachten op Dead or Alive 4, want eerlijk is eerlijk: de Dead or Alive serie heeft zich nog nooit kunnen meten met Tekken of Soul Calibur.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 9
Geluid: 7
Houdbaarheid: 5
Speelbaarheid: 7
Eindoordeel: 5
+ Mooie graphics
- Oude game
- DoA3 ligt voor 30 euro in de schappen
- Online vechten is toch stiekem niet zo leuk
Gast
Geplaatst op 22/07/2005
tja...

82.169.212.38
Tsssk, als je DoA een beetje onder de knie hebt is het echt wel een mooie vechtgame hoor. Dat countersysteem is gewoon geweldig....

Ik heb persoonlijk Tekken nooit bijzonder gevonden, bij dat spel kom je te makkelijk met buttonmashen weg (eigenlijk bij elke fighter, maar Tekken staat bovenaan). Ook veel characters, maar toch weinig variatie. Lekker boeiend dat ik 5 ventjes heb met dezelfde vechtstijl.

DoA heeft ook als voordeel het vechten op meerdere verdiepingen, dat maakt het een stuk leuker ook...

Soul Calibur ken ik niet goed, Tekken is niet leuk en DoA en Virtua Fighter rulen. ;)
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
loan

85.177.153.68
J3EXHZ http://big-fm.de/home_scripts/gallerie/details.php loan [url=http://blog.livedoor.jp/nakaji9269/archives/50891256.html]cheap loan[/url] cheap loan [a href="http://otyanoma.net/~raiden/ragn/htdocs/mt/archives/000133.html"]loan[/a] loan
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Devin

190.51.100.207
http://741eac6e1fc8fe51ecb91d33b8ebe6b0-t.k90u0h.info [a href="http://741eac6e1fc8fe51ecb91d33b8ebe6b0-h.k90u0h.info"]741eac6e1fc8fe51ecb91d33b8ebe6b0[/a] [url]http://741eac6e1fc8fe51ecb91d33b8ebe6b0-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://741eac6e1fc8fe51ecb91d33b8ebe6b0-b2.k90u0h.info]741eac6e1fc8fe51ecb91d33b8ebe6b0[/url] [u]http://741eac6e1fc8fe51ecb91d33b8ebe6b0-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Gast
Geplaatst op 07/09/2007
Wendy

210.194.100.236
[a href=http://freewebs.com/buy-levitrarx/generic-levitra.html]levitra[/a]
[a href="http://freewebs.com/buy-levitrarx/generic-levitra.html"]levitra[/a]
[a href='http://freewebs.com/buy-levitrarx/generic-levitra.html']levitra[/a]
[URL=http://freewebs.com/buy-levitrarx/generic-levitra.html]levitra[/URL]
http://freewebs.com/buy-levitrarx/generic-levitra.html
Gast
Geplaatst op 26/10/2007
xxawgpqzli

158.110.144.171
Hello! Good Site! Thanks you! wvmhiovfdckz
Gast
Geplaatst op 11/11/2007
Skatic

84.30.250.23
Tekken is niks waard, veel te sloom.
DoA reageerd meteen op een command, en dat moet je hebben! (Soul calibur is ook vet)
Gast
Geplaatst op 16/11/2007
vcfsipvwmg

195.19.204.69
(AP) State regulators could decide within days whether Allstate (NYSE:ALL) insurance companies are allowed to raise home insurance rates between 27 and 43 percent on average. The company went before officials from the Office of Insurance Regulation this week to explain why it wants to raise rates despite a new law meant to make it cheaper for insurance companies to get backup coverage. A decision from state regulators is expected soon, although no exact deadline has been set. Allstate executives told regulators that while legislative changes helped make reinsurance less expensive, it didn't cut the company's costs enough to put it in a position to cover all the claims it might need to pay in a...[br][a href='http://bloginfo4u.info/news/16113']http://bloginfo4u.info/[/a]
Gast
Geplaatst op 16/11/2007
cfqqektkso

134.39.27.38
10 Braun Racing entry this weekend in the Busch Series, he also hopes to make his second career NASCAR Craftsman Truck Series start. Blaney will pilot the No. 22 Bill Davis Racing Toyota Tundra in Friday night’s 134 lap Ford 300. Blaney made his lone NCTS at Dover (Del.) International Speedway in 2004, finishing sixth after starting the event in fifth in a BDR Tundra. · Benson’s Back…BDR’s NASCAR Craftsman Truck Series veteran Johnny Benson remains behind the wheel of the No. 36 Toyota this weekend. Slugger Labbe will call the shots for the team. · Points Position…Last week’s 31st place finish helped the team pad its lead over 36th place in the owners’ point standings. The No. 22 BDR entry now stands 136 points ahead of the No. 21 car (36th) and 29 markers...[br][a href='http://best-sport-blog.com/news/16097']http://best-sport-blog.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 21/11/2007
esoozhqptw

200.254.186.62
tem (which is also available on other Audi vehicles). A quick test of the sound levels while open however, indicated that it was every bit as good as the A3 that was tested earlier this year, offering the huge benefits of a sunroof as well as the fresh air option when open. Sound levels were very good when fully open and traveling at 60+ mph. The large panorama glass sunroof extends in three segments, reaching virtually from the front roof edge to the third row seat. The front section when opened rises and slides over the rear section, while the rear portion is designed as a tilting roof. The test vehicle had the optional rear sunshades that are power operated (the second row occupants can operate the rear sunroof manually or electronically). Also included was the four zone climate...[br][a href='http://myuniqsite.com/news/25478']http://myuniqsite.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 22/11/2007
xxnnbjvggi

62.81.156.98
[a href='http://wlsite.com/1.html']audi news: wlsite.com[/a]
Gast
Geplaatst op 24/11/2007
urtlnezrnz

151.8.129.99
THE Chinese are growing affluent on the back of a solid economy and a willingness to save, but when it comes to investing in shares they prefer a speculative approach more akin to gambling. My book has been translated into Chinese. Just how much crossover there is for the average Chinese to want to read about an Aussie country boy's efforts to get his finances in order I'm not sure or whether they'll get much of a chuckle from gags about Bert Newton's hair. Yet, in a market the size of China's if even a fraction of 1 per cent of the population buys my book I could be recommending an investment in plantation timber because of the forest of trees required. Still, I seem to have impeccable timing the Chinese have lately embraced investing big time. The 3rd Beijing International Finance...[br][a href='http://bestnews-4u.com/news/3727']http://bestnews-4u.com/[/a]
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Dead or Alive Ultimate
Genre: Fighting
Platform: Xbox
Aantal spelers: 4
Release datum: //0
Extra's: Xbox Live
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Tecmo
Uitgever: Microsoft
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers