Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Rollercoaster Tycoon 3: Dolle Waterpret
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Rollercoaster Tycoon 3: Dolle Waterpret

In de warme zomerzon zoekt een mens graag verkoeling! Zo bezoekt men de plaatselijke zwembaden en meren. Met de komst van de nieuwe Rollercoaster Tycoon 3 add-on; Dolle Waterpret hoef je niet langer meer je PC te verlaten. Met een paar simpele knoppen bouw jij in een mum van tijd een eigen zwemparadijs. Maar zitten wij hier nou eigenlijk op te wachten?

In Dolle Waterpret draait alles om water en het bouwen van zwembaden. Het aanleggen van een zwembad werkt vrijwel hetzelfde als het plaatsen van een pad, vrij eenvoudig dus! Wanneer je een of meerdere baden hebt geplaatst kun je deze voorzien van duikplanken, bubbelbaden, ligstoelen, palmbomen en andere verfraaiingen. Wil jij je bad nog wat uitbreiden dan kun je hem aanvullen met de meest uiteenlopende glijbanen.

Naast het bouwen van zwembaden biedt Dolle Waterpret ook een hoop nieuwe water attracties en decoraties. Zo kun je achtbaan passagiers natspuiten, waterstralen regelen en je park voorzien van 2 nieuwe onderwater thema’s. Al met al genoeg nieuwe items om wat uurtjes mee door te brengen.

Een bijzondere toevoeging uit het origineel was de mixmaster waarmee je doormiddel van een tijdlijn je eigen vuurwerk shows kon regelen. Ditmaal kun je naast een vuurwerkspektakel ook de show stelen doormiddel van lasers en waterfonteinen. Deze kun je allemaal met elkaar mixen om de ultieme show te geven.

Rollercoaster Tycoon 3 had nogal wat bugs en mispunten, gelukkig heeft Frontier naar de consument geluisterd en de nodige aanpassingen gemaakt. Zo heb je nu minder snel last van een vertraagde framerate en zijn de bezoekers net wat intelligenter. Een nodige toevoeging is het feit dat je nu ook je achtbanen en paden door muren en bergen kunt bouwen. Wat we al eerder in vorige versies zagen en nu eindelijk ook in deel 3 toegepast kan worden.

Visueel is de game niet veel veranderd, de water effecten zijn iets opgevijzeld maar daar blijft het dan ook wel bij. Hoewel de game soms wat hoekig oogt, ziet het er fris en vernieuwend uit.

Zitten we hier dus eigenlijk op te wachten? Ik zeg volmondig “Ja”! Dolle Waterpret bied een hele hoop nieuwtjes waar je weken lang zoet mee zult zijn. Kun je dus niet genoeg krijgen van Rollercoaster Tycoon 3, dan is dit de perfecte aanvulling.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 8
Geluid: 7
Houdbaarheid: 9
Speelbaarheid: 8
Eindoordeel: 8
+ Zwembaden bouwen
+ Water effecten
+ Veel extras
- Kleine bugs
- Soms wat hoekig
Gast
Geplaatst op 03/08/2005
ikkuh

217.122.32.197
eej iki vind het egt een vet spel maar wanneer komt ie uit voor de x-box?
rollercoaster tycoon 1 is er wel 2 weet ik niet kunnen jullie hierop reageren?
Gast
Geplaatst op 04/08/2005
Sjors

84.27.177.91
Dit is een add-on dus die zal niet voor de Xbox verschijnen. Of Rollercoaster Tycoon 3 nog voor de Xbox komt weet ik niet.

Maar het lijkt mij zo zo fijner de game op je PC te spelen!
Gast
Geplaatst op 04/08/2005
nick

82.170.61.190
halloe hoe krijg je je eigen muziek op
Member
Geplaatst op 05/08/2005
m@ikelll
Lijkt me een leuk spel, trouwens de layout van GameCore pwnt!!!1 Alleen waar blijft het forum? :P


Gast
Geplaatst op 06/08/2005
Mark

81.204.227.238
Staat hoog op het lijstje... komt binnenkort dus. :)
Gast
Geplaatst op 06/08/2005
sjoerd

145.53.249.42
heb je ook nog de gewone attracties of...
Member
Geplaatst op 06/08/2005
erwinb
De inlogfunctie werkt nu op het gamecore domein.

Koppeling met newscore werkt nog niet (zo te zien)

Bedankt Teun! :)
(en voor toekomstige werken)
Member
Geplaatst op 06/08/2005
Sjors
je kunt uiteraard ook nog alles uit het origineel gebruiken!
Member
Geplaatst op 06/08/2005
DSfreakje
oooooooh! vet! (:0
Member
Geplaatst op 07/08/2005
Mark
Ik vind het alleen zonde om mijn geld te besteden aan een simpele add-on... ik heb liever een volwaardige game, hoewel dit wel erg cool lijkt.
Gast
Geplaatst op 12/08/2005
jordje

81.205.87.83
lijkt me un vet spel. meer niet...
Member
Geplaatst op 15/08/2005
henk
ik hou wel van rollercoaster tycoon maar dit .....
nee niet echt mijn soort game
Gast
Geplaatst op 16/08/2005
knullie

80.201.62.186
ik moet het gewoon hebben lijkt me een kei vet spel
Member
Geplaatst op 18/08/2005
gam3rtj3
ik vind rollercoaster tycoon best wel leuk maar dit hoeft van mij niet
Gast
Geplaatst op 19/08/2005
werner

84.87.71.199
ik heb hem zelf ook en het begint me nu een beetje saai te worden
ik vond deel 2 de beste van de drie
Gast
Geplaatst op 20/08/2005
tom

84.82.203.237
Deze reactie is verwijderd en het ip adres 84.82.203.237 is geloged.
Gast
Geplaatst op 21/08/2005
bob

82.169.155.53
het lijkt mij een supercool spel egt fet!!!!!!!!
Gast
Geplaatst op 23/08/2005
Danique

84.24.69.24
Mij lijkt het ook wel een vet spel ik ga hem straks kopen :) dolle water pret kom maar op. wie van jullie heeft hem al ?
Gast
Geplaatst op 03/09/2005
issi

81.240.50.36
ik kan de rollercoaster tywoon dolle waterpret ni af lezen en heb ook denroller tyocoon3 gewoon opstaan wie kan er helpen
Member
Geplaatst op 06/09/2005
Stephan123
Dit is een goed spel
Leuk voor de volgende zomer
Gast
Geplaatst op 10/09/2005
Mathijs

80.56.146.190
Het lijkt mij een super vet cool spel
Gast
Geplaatst op 11/09/2005
gehijm

24.132.50.7
Deze reactie is verwijderd en het ip adres 24.132.50.7 is geloged.
Gast
Geplaatst op 12/09/2005
80.56.206.43

80.56.206.43
Deze reactie is verwijderd en het ip adres 80.56.206.43 is geloged.
Gast
Geplaatst op 13/09/2005


82.170.250.142
lijkt me een leuk spel, maar ik ga het niet voor m verjaardag vragen :s
Gast
Geplaatst op 13/09/2005
mr.paper

62.131.174.190
lijkt mij een leuk spel ik zal het mis wel kopuh kheb genoeg geld ;p
Gast
Geplaatst op 16/09/2005
chiem

212.129.144.234
wel vet mijn msn is supe_chiemy@hootmail.com
Gast
Geplaatst op 16/10/2005
brian

84.81.70.146
ik vind rollercoaster Tycoon 3 Dolle Waterpret heel cool! zwembaden maken vet!

en nog veel plezier!
Gast
Geplaatst op 21/10/2005
boring

82.161.177.117
e wat is het wachtwoo van rollercoastertycoon 3
Gast
Geplaatst op 21/10/2005
boring

82.161.177.117
zeg effe snel

Gast
Geplaatst op 21/10/2005
arline

87.209.33.72
iki hoop dat het op de xbox uit komt
Gast
Geplaatst op 01/11/2005
jojo

81.244.155.108
e mannekes!
Kij kool spel é!
Ik gon da binnekort zeker kope!
Gast
Geplaatst op 09/11/2005
GIGI

82.174.25.203
tis echt ne kei cool spel, keb zelfs al et tweede uitbreidings paket zien staan. ma dolle waterpret is en blijft toch et cools. aleen ebik wel nog wa moeilijkheden me de glijbane ma da komt wel.
Gast
Geplaatst op 02/12/2005
katweezel

212.187.53.109
Maar wat is dan de orginele want daar vraagt ie bij mij steeds om
Graag een reaktie
Gast
Geplaatst op 21/12/2005
solo

81.205.232.182
ik heb rct 3 en rct 3 dolle waterpret, van iemand gekregen, gebrand, eerst had ik rct3 geinstaleerd, geen code gebruikt, omdat deze om de orginele cd vroeg, heb ik de no-cd gedownload, nu doet ie het.

maar ik wil ook dolle watr pret instaleren, maar dat gaat niet want deze heeft niet de orginele cd, dus ik weet niet wat nut te doen..

wie wel weet hoe je iets aande gang krijgt, voeg me msn ff toe : sologang@msn.com

alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 21/12/2005
solo

81.205.232.182
ik heb rct 3 en rct 3 dolle waterpret, van iemand gekregen, gebrand. eerst had ik rct 3 geinstaleerd (geen code ofzo gebruikt), omdat deze om de orginele cd vroeg, heb ik de no-cd gedownload, nu doet ie het.

maar ik wil ook dolle waterpret instaleren, maar dat gaat niet, want dan vraagt ie om de orginele cd. maar die heb ik niet dus kan ik het niet instaleren, en ik zou nieet weten of je de no-cd patch al van tevoren ergens neer kan zetten ofzo.

ik weet dus niet wat te doen..

wie wel weet hoe je zo iets aan de gang krijgt, voeg me msn ff toe: sologang@msn.com

alvast bedankt, solo..
Gast
Geplaatst op 06/01/2006
dolle pret fan

81.59.187.182
ik heb rollercoaster 3.. maar ik wil ook graag dolle waterpret...

als jij weet waar ik die gratis kan downloaden... wil je het me dan zeggen..

het kan wel via www.habbohotel.nl daar log je je in en stuur je een bericht na de persoon: x17sgirl

ik geef liever niet mijn anonieme gegevens dus vandaar via habbohotel

alvast bedankt ..
Gast
Geplaatst op 18/01/2006
Yordi

81.70.78.1
Wat is CD-code van Roller Coaster Tycoon?
Gast
Geplaatst op 22/01/2006
selina

82.173.161.43
mag ik de codes van rollercoaster tycoon 2
Gast
Geplaatst op 06/02/2006
de man die het geschreven heef

217.123.218.85
lijkt me heel leuk hoor :D:D egt fet !! =D=)
Gast
Geplaatst op 07/02/2006
rtc 3

62.131.125.149
downloaden eh via een download prog.
maar duurt wel lang
Gast
Geplaatst op 21/02/2006
gast

80.60.231.191
lijkt me een leuk spel vet spel
Gast
Geplaatst op 04/03/2006
ikke

217.136.95.196
hoe download je rct 3?? op het internet?
Gast
Geplaatst op 06/03/2006
Anne

62.195.251.183
Hoe heet dit spel int engels?
Gast
Geplaatst op 12/03/2006
yvo

83.116.143.30
vet cool spel ik ga het ook koopen
Gast
Geplaatst op 12/03/2006
Ik.

213.119.150.182
Help Mij
Zo snel mogelijk!
Ik heb dit spel van een vriendin geleend maar ze heeft die cdcode kwijtgedaan. nu kan ik het nie spelen =( kan iemand mij die nummer geven aub?!?! zo snel mogelijk.
zoen
Gast
Geplaatst op 13/03/2006
marrie

80.61.106.158
ik vind rollercoaster een leuk spel.
maar wel veel werk om een parke te bouwen.
dat is weer een min puntje.
Gast
Geplaatst op 16/03/2006
de oen die wat schreef!

84.30.246.105
hoi mag ik de no-cd crack?
Gast
Geplaatst op 21/03/2006
sombody

84.194.131.16
rollercoaster games hebben altijd al goeie spelletjes gehad!!!
Gast
Geplaatst op 28/03/2006


62.235.89.112
Kan iemand de no-cd crack van rollercoaster tycoon 3 sturen naar rik_henderickx@hotmail.com?
Danku
Gast
Geplaatst op 05/04/2006
sebie

80.201.57.242
vet!het spel vol wwwwaaaattttteeeerrrr
Gast
Geplaatst op 05/04/2006
alex

80.201.57.242
veeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!!!!!!!!!!gaaffffffffffff
ik ben de broer van sebie
cooooooooooooooolllll!+goede verbetering
Gast
Geplaatst op 14/04/2006
Rolf

81.69.20.231
kan iemand mij de no-cd crack van Roller Coaster Tycoon 3 sturen.
bij voorbaad dank
rolfdonker@wanadoo.nl
Gast
Geplaatst op 16/04/2006
kwitnie

84.81.125.21
kan iemand zegge waar k um kan downloaden??
Gast
Geplaatst op 19/04/2006
claudia

212.84.144.9
ik vin rollercoaster heel leuk en ik wil rollercoaster 1en2



Gast
Geplaatst op 22/04/2006
marten

84.25.91.254
kan iemand mij de no cd crack sturen naar mhcdejong@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 30/04/2006
Jagio

80.100.175.201
Ik koop dus RCT3 + Dolle Waterpret origineel in twee doosje in een box. Zit er geen code bij voor RCT3. Heb in middels wel de code op internet gevonden (ff Google dus) maar ik vind het maar raar dat het niet in het pakket zat. er zat zelfs een folie omheen, geen stikkers verder.
Wat me ook bevreemd zijn de hoge eisen voor de videokaart. Het spel moet kunnen draaien onder Win 98, maar de video moet minimaal een gForce 3 of ATI Radeon 6800 zijn. Die waren er nog niet eens toen Win 98 het licht zag...
Gast
Geplaatst op 01/05/2006
Eljakim

62.194.244.64
Ik ken alleen rollecoaster tycoon 2, Wie weet een site waar je hem kunt downloden ik heb hem kwijt,
jammer genoeg. Wij hebben heel kort een laptop en daar zit ik op dus wil ik rolecoaster tycoon 2 dowloden. Om dat hij kwijt is!!
Gast
Geplaatst op 06/05/2006
jantje

62.195.3.177
moetje google kijken en intypen download roller coaster tycoon of ga eens naar www.download.com
Gast
Geplaatst op 22/05/2006
wwww.

84.35.56.242
waar kan jedie soel gratis downloaden???\
Gast
Geplaatst op 26/05/2006


81.71.28.208
egt een top spel heb alle uitbreidingen egt supper maar dolle waterpret blijft toch de best
Gast
Geplaatst op 28/05/2006
joe nwk

85.146.232.20
heey, ik ga dat spel kopen want het lijtk me echt leuk en dat ej zelf erin kan meespelen enz.
maar het lijkt me echt leuk ja
Gast
Geplaatst op 30/05/2006
KINGDOM

62.238.167.226
JAAAAA!! VET SPEL!!
Gast
Geplaatst op 06/06/2006
mb

86.82.72.28
alles ik rollergoastertycoon 3 insterliren dan komt
er iets te staan dat hetonder het insterliren
weet wat je dan moet doen.



Gast
Geplaatst op 08/06/2006
Tom

80.201.242.81
Kan iemand de no-cd crack van rollercoaster tycoon 3 sturen naar vanhovetom@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 29/06/2006
maarten

81.204.254.38
waar kun je dit downloaden ??????
Gast
Geplaatst op 03/07/2006
Mike

84.87.185.215
Ja waar kan je hem downloaden?
Gast
Geplaatst op 06/07/2006
Streetballer

81.171.14.78
eey jongens en meisjes, ik heb rollercoaster tycoon 3 gedownload en ook de expension pack soaked, maar wanneer ik rct3 unpack en de no cd crack erin zet in plaats van de exe en ik probeer dan te spele krijg ik een runtime error :s doe ik nou iets verkeerd of werkt de no cd patch niet ?

iig wil iemand mij aub een crack/no cd patch sture naar : westboy_g@hotmail.com alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 07/07/2006
laurens

62.131.40.197
vet spel maar waar koop ik het
Oo ja nog een code(james hunt)
cros met je eigen bgie boor het park.
Gast
Geplaatst op 07/07/2006
dop

83.116.161.212
wat is de cd code van rollercoaster tycoon3
Gast
Geplaatst op 08/07/2006
top cecret

84.83.96.68
jonge geef gewoon ff de cd code aan hem dan is hij ook blij!!!
Gast
Geplaatst op 09/07/2006
valon_X

81.241.74.32
als je de code nodig hebt voor rollercoaster tycoon 3 om het te instaleren = JTGB-5AKY-R5XM-RLNS-J9LT-XCGQ
Gast
Geplaatst op 11/07/2006
top cecret

62.131.40.197
he" heb je een goede code voor mij zet hem hier onder alvast
BEDANKT
Gast
Geplaatst op 11/07/2006
isabelle

62.131.40.197
ik vind het een leuk spel
alle nieuwe dingen vind ik leuk
Gast
Geplaatst op 11/07/2006
nicky

80.61.129.111
heej... iCk ben nieuw en vraag me af hoe duur kost rollercoaster en zoo is het leuk??

Gast
Geplaatst op 12/07/2006
joost

86.83.181.8
ik kan hem niet doanlowden
:$
Gast
Geplaatst op 12/07/2006
laurens

62.131.40.197
antwoord op vraag van nicky .
ja het is een super spel
ik heb het gekocht voor 30 euro



Gast
Geplaatst op 13/07/2006
killer

217.136.96.201
ik heb problemen met rct 3 as ik die instal is het ok maar als ik die opstart komt er te staan probleemen met direct3d hoe kan ik da oplossen reageer er op op mijn e-mail adres FT_killer@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 14/07/2006


82.75.112.40
eeeey
weet iemand de crack van rct 3 stuur die dan naar badeend_kwek@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 24/07/2006
Wessjuh

83.160.236.20
Kickuh spel
Gast
Geplaatst op 29/07/2006
WeSsJuH

83.160.236.20
Hoe download je RCT 3 op het internettttttt?????
Mail me ff W_Rijgersberg@hotmail.com
anders me msn: Zenemail@wanadoo.nl
alvast bedankt !!!!!
Gast
Geplaatst op 31/07/2006
pietbanaan

62.195.34.42
veT Spell!..
d0e
Gast
Geplaatst op 01/08/2006
mathijs

62.195.13.14
lijkt me een vett spell!!
Gast
Geplaatst op 04/08/2006
IemanDddddd

86.88.37.71
Allowa!
Weejt iemand misgien codes voor rollercoaster tycoon 1 om geld bij te krijguh ofzowww????????
(Heb telkens namelijk weinig geld,,,)
Weejt ick veel ovf juh wel codes hept maar net zow bij Sims ofzo, als juh dan blutttttt bent...,,
Gast
Geplaatst op 05/08/2006
Aniek

81.206.17.32
als je een no cd patch hebt gedownload en hij vraagt alsnog om de cd van RCT 3 wat kun je daar dan aan doen ?

Aniek__01@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 10/08/2006
Mathijs

62.195.13.14
wie weet waar je rct3 gratis kan downloaden en niet niet de demo
Gast
Geplaatst op 12/08/2006
nickje

81.164.60.3
hoe krijg ik het in een gebouw donker? ik heb al vanalles geprobeerd en niets lukt.
Gast
Geplaatst op 19/08/2006
anoniem

84.196.82.54
weet iemand waar je rollercoaster tycoon 3 full game kan downloaden op het internet? -----]stuur dit naar skating100@hotmail.com / of zeg het hier gewoon!!!!
Gast
Geplaatst op 27/08/2006
Demelza

212.120.87.71
Wie wil mij de no-cd crack van RollerCoaster Tycoon 3 naar mij toe sturen?Ik zoek die al giga lang maar ik heb hem nooit gevonden.Mijn e-mail adres is Demelza_Lautenbach@hotmail.com
Alvast bedankt als jij die naar mij toe stuurt.
Groetjes Demelza!!!!
Gast
Geplaatst op 28/08/2006
Isa

217.136.30.178
HEY WEET IEMAND WAAR JE ROLLERCOASTER 3 GRATIS KUNT DOWNLOADEN
ALS JE HET WEET ZEG HET HIER DAN

PLEAS GROETJES ISA
Gast
Geplaatst op 31/08/2006
jens

62.238.205.253
als je wil wetten waar je Roller Caoster 3 kan downlaoden vraag het dan effe jensie_verstuyf@hotmail.com
Gast
Geplaatst op 31/08/2006
jens

62.238.205.253
liefst over msn wan mails lees ik nie :P
Member
Geplaatst op 11/09/2006
famjonkers
rollercoaster3 kun je downloaden bij digitor,crack code;xa3d-fwp8-ullk-s7j2-etwn-45ul vell plezier ermee,ik wil graag weten waar je de aanvulsets kunt downloaden
Member
Geplaatst op 11/09/2006
famjonkers
dit is wel een die je zonder cd speelt dus moet je programma zoals 120% alcohol gebruiken
Member
Geplaatst op 11/09/2006
famjonkers
ik zou ook graag van iemand willen weten waar ik de aanvulsets van zoo tycoon kan downloaden
Member
Geplaatst op 11/09/2006
famjonkers
als je een copie met crack hebt van rollercoaster 3 dan moet jeuit de directory crack van je cd de rct3.exe die daar staat kopieren naar de rct3.exe die op je speldirectorystaat op je c of d schijf dus deze overschrijven met de crack
Gast
Geplaatst op 13/09/2006
Astrid

84.35.31.37
Ik wil ff valon_X bedanken voor de code om de cd te installeren. Bedankt.
Gast
Geplaatst op 27/09/2006
mike

84.26.34.127
he cool!ˇ!ˇ!ˇ
Gast
Geplaatst op 01/10/2006
amir

86.83.128.74
ik snap niet waar je hem moet dowloaden maar het is vet cool
Gast
Geplaatst op 04/10/2006
fucker

62.238.57.125
rolecoster is cool mar ik wee nie hoe ik em moe dowloaden
Gast
Geplaatst op 07/10/2006
Hennyk

80.57.160.9
Ehy, weet iemand waar ik no-cd crack kan downloaden?
Alvast bedankt
Gast
Geplaatst op 13/10/2006
tim

81.245.33.69
waar ken je rollercoaster tycoon 3 downloaden?
Gast
Geplaatst op 14/10/2006
Laura

80.60.74.96
DOWNLOAD EERST BITLORD EN DAN KAN JE FILMS EN GAMES DOWNLOADEN. VOOR SERIAL CODES: WWW.SERIALS.WS
Gast
Geplaatst op 15/10/2006
thomas

81.240.91.108
weet er iemand hor jeen glijdbaan moet maken ik kan dat wel maar het is altijd om te testen ik kan dat nie groen maken :(:(
Gast
Geplaatst op 18/10/2006
dylan_dude ^^

81.59.166.254
yo gastuh...
ik snap iets niet van rollercoaster drie met een missie... je hebt toch in carriere mode toch die geblokte vlag level? ik ben bezig om magnaat te worden maar hoe krijg ik 200$ maandelijke winst met winkels? ehct kut is dat :S!
Gast
Geplaatst op 21/10/2006
RCT3

213.46.108.214
waar kan ik RCT3 downloaden
Gast
Geplaatst op 24/11/2006
geert

81.206.211.128
hoi hoi hoi hiu hiu hiu hoe gaat het er mee jiutjes ik ben 77 jaar
Gast
Geplaatst op 24/11/2006
kim

81.206.211.128
rct3, tik bij google de rollercoaster downloden in dan zie je van zelf heb ik ook gedaan veel sucses en speel plezier
Gast
Geplaatst op 29/11/2006
ananova@annanova.com[email]

64.92.167.74
[messg]indeed goood =)[url=http://gooogle.com/]gooogle[/url]
Gast
Geplaatst op 05/12/2006


86.91.31.158
uhm...

Gast
Geplaatst op 14/12/2006
chip

82.171.56.202
weet iemand waar ik de no cd crack kan krijgen voor rollercoaster tycoon 3 ??

plzzzzz heelpp
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
patrick

84.83.121.119
het is een heel leuk spel.
Gast
Geplaatst op 23/12/2006
orcun

86.94.124.4
ik wiel het gratis dauwloden het is egt luke spel
Gast
Geplaatst op 25/12/2006
jeka

86.83.219.142
wie weet waar een rollercoaster kunt downloaden maak niet uit welke...
Gast
Geplaatst op 26/12/2006
Demi

81.204.117.110
Weet iemand waar ik Dolle Waterpret kan downloaden? Ik zoek al heel lang....
Mail alsjeblieft naar moontje_love_sun@hotmail.com!! Voeg me anders maar toe op msn,,,, PLEASE!!
Gast
Geplaatst op 26/12/2006
ibo

62.165.100.56
demi je moet bij google gratis rollercoaster dolle waterpret in vullen en je vindt er wel een
Gast
Geplaatst op 30/12/2006
Stephan123

84.31.89.85
fucking cool spel
Gast
Geplaatst op 31/12/2006
karen

84.27.255.169
Kan iemand mij helpen aan de no cd crack voor rollercoaster tycoon 3 ??

Graag een mailtje sturen met wat uitleg (snap er niks van hoe t installeren/downloaden in zn werk gaat...!!! en welke versie moet ik in godsnaam hebben??) naar karenjongeneel@hotmail.com

Super bedankt en allemaal een fijne jaarwisseling toegewenst!

Groetjes karen
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
Bart Louwers

212.120.81.189
EERSTE BERICHT 2007 JOEPIE.

Ik heb de cd van RCT3 en de uitdreidingspakketen heb ik gedownload, echt een super wreed spel vooral de uitbreidingen!
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
Bart Louwers

212.120.81.189
Oh en de site waar je de torrent kan downloaden http://www.isohunt.com/download/13584502/rollercoaster.
Hier zit alles in rct+uitdreidingen en no cd crack.
Vragen bart_louwers@hotmaill.com
Gast
Geplaatst op 03/01/2007
hallo

84.196.203.143
hoe kan ik de cheats invoegen op het spel??????
Gast
Geplaatst op 06/01/2007
chanty

81.206.118.126
hey wie kan er mij vertellen hoe en waar ik rollercoaster 2 of 3 kan downloaden?
Gast
Geplaatst op 27/01/2007
olli

84.80.75.216
ik heb RCT 3 gedownload, geinstalleerd met crack, maar pc blijft vragen naar cd!! Kan mij iemand vertellen hoe ik dit kan oplossen. thx.
Gast
Geplaatst op 30/01/2007
hilmi321123

212.182.166.149
hoi ik ben hilmi en jullie sijn neurts
haha
Gast
Geplaatst op 30/01/2007
snotneus

86.92.37.198
ahahhahahahah:D
Gast
Geplaatst op 31/01/2007
natascha

212.187.107.162
GVD hoe kan iic het downlouden..?!?!:S:S:@:@:@
Gast
Geplaatst op 06/02/2007
diego

82.93.152.172
kan iemand mij de rollercoaster 3 no-cd crack op sturen want ik heb hem gedowndload en er staat dat ik een cd nodig heb om te spelen stuur de
no-cd crack op naar vlipvlap@hotmail.com als je er een hebt dan maak je mij gelukig
Gast
Geplaatst op 16/02/2007
Master of r&b 50 cent

84.82.111.214
jongens jullie moet blijven proberen.
Gast
Geplaatst op 20/02/2007
Pompelmoes;):p

87.67.33.167
Kan iem mij helpe da rct3 spel wil niej gedownload worde!
:'( kusjjj iCk zet je het aub hier neer? ofwel moe je ma vrage! dan zal ik miss mijn e-mail adress geve als je me kan helpe! (k)(k)(k)jes iCk(l)=d
Gast
Geplaatst op 21/02/2007
wesley

84.197.37.121
ik snap het ook ni zenne roemel is ier zenne
Gast
Geplaatst op 21/02/2007
hoed je bek kut hoeren

213.17.56.120
ik haaaaaaaaaad deze site kut site
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
Joel

213.46.36.224
Hallo, ik heb de Game rollercoaster 3 gekregen vn iemand.. maar ik heb de activate code niet..
kan iemand mij een toepassende code sturen naar de email adress:
runescape_clan95@hotmail.com met vriendelijke danken
Gast
Geplaatst op 24/02/2007
megan

83.189.253.125
cool spel
Gast
Geplaatst op 25/02/2007
inge

84.82.107.80
vet cool spel
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
glenn

80.56.30.163
ik heb rct 3 het is erg realisties en erg vet dat je in je eigen gebouwde attractie kunt zitten op deze tijd kost het spel 15,- erg goedkoop voor dat spel maar ik hoop dat er ooit een keer rct 4 komt
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
kevin

80.56.30.163
eehj glenn hou gewoon je bek mongool
Gast
Geplaatst op 03/03/2007
hhhhhhhhhlllllll

84.81.40.22
hooiiben een homo
Gast
Geplaatst op 03/03/2007
yutttt

84.81.40.22
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttkkkkkutkutkutkutkutkutkutkutkutkut
Gast
Geplaatst op 05/03/2007
celliee@versatel.nl

87.212.30.206
wordt naar mijn cd gevraagd, wat moet ik doen om dit probleem te verhelpen?
mvg George
Gast
Geplaatst op 06/03/2007
yyyyyy

84.82.184.217
ey weet iemand waar ik dolle waterpret uitbreiding can downloaden??? bij voorbaat dank
Gast
Geplaatst op 06/03/2007
Kevjuh

62.45.8.167
Hey MenZuH
Ickk Soek RCT 3 Dolle Waterpret No Body HeevT Hem [;( Heeft iiemAnd Hem Dan zOu iiCkk het GraaG WeeTen TYP DAN EEN MAiltJ Hieer


Thxxxx Kevjuh
Gast
Geplaatst op 09/03/2007
gast

84.104.142.190
He rollercoaster is er wel voor de xbox hij heet alleen trillville hij is 20 euro!
Chek www.bartsmit.nl
Gast
Geplaatst op 11/03/2007
Noor

80.100.228.14
Hallo allemaal!! :) ik heb vorig jaar ook het spel RollerCoasterTycoon 3 gekocht en ben er heeeeel blij mee!! :) het is echt heel erg leuk... maaar.... je kan ook een zembad bouwen.. (Heb gold edition) en dan kun je ook een glijbaan erbij maken.. nou is mijn vraag hoe kun je met die speciaaldaarvoor ontworpen trappetjes bij de ingang komen?? :O ik kan maar 1 trappetje en niet meer... :( dan kom je niet hoog genoeg.. :( weet iemand misschien hoe je dt kan oplossen?? alvast bedankt xxx Noor
Gast
Geplaatst op 15/03/2007
tyrone

81.207.243.139
heei als jij rollercoastertycoon 3 hebt mag ik dan de install code ik ben hem kwijt
Gast
Geplaatst op 16/03/2007
tim

84.26.132.16
kut spel
Gast
Geplaatst op 18/03/2007
claasdeunit

80.61.62.64
lijkt mij vet cool ik kan niet wachtenopdatspel
Gast
Geplaatst op 25/03/2007
bnm,

86.80.95.114
vnjmj
Gast
Geplaatst op 26/03/2007
ik

80.57.100.240
je kan rct3 downloaden bij azureus of bitlord, code's moet je gewoon ff op google zoeken: cheats rtc3
Gast
Geplaatst op 28/03/2007
rrrrrr!!

84.194.77.191
j'ai ne comprends pas rct3:)
Gast
Geplaatst op 30/03/2007
maxdrenth10@hotmail.com

217.122.1.140
ik heb een cd crack nodig voor rollercoaster tycoon 3
je kan die sturen op dit e-mail adres

want ik heb hem net gedownload
en dan kan hij de cd niet vinden
en dus weet ik niet wat ik moet doen
Gast
Geplaatst op 31/03/2007
wessel

145.98.201.182
de cd-crack is:
wms2-xpxr-bhsk-35ds
Gast
Geplaatst op 01/04/2007
marco

24.132.204.35
hhooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben marco
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
joshuatjuh

82.157.240.26
wie weet waar je de hele versie kan downloden dusZ geen DEMO
dank alvast
Gast
Geplaatst op 06/04/2007
yvette

86.81.75.53
ik wil het alleen spelen man!
Gast
Geplaatst op 10/04/2007
laura

86.88.93.44
hoe doe je je eigen muziek in je spel please kan iemand hierop reageren!!!
Gast
Geplaatst op 12/04/2007
Jef

81.82.72.151
heeyzz iedereen,
ik heb RCT3 een tijdje geleden gekocht voor de pc, maar bij het isntalleren (op welke opslagschijf dan ook) komt er een error op iets van E://.../database/... kan niet worden geinstalleerd :S weet iemand wat ik kan doen? :S
Gast
Geplaatst op 17/04/2007
poepschinees

86.89.89.105
dudes geef een keer iemand andtwoord in plaats over het spel te lullen
Gast
Geplaatst op 21/04/2007
ralphie

82.171.69.51
het is ram vet spel vooral de zwembaden en de glijbanen en het 's avonds is het nog leuker met al die lichtjes het spel krijgt van mij een 10;)
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Rollercoaster Tycoon 3: Dolle Waterpret
Genre: Sim
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Frontier Developments
Uitgever: Atari
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers