Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Dino Crisis
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Dino Crisis

Dino Crisis is een van die games waar ik gewoon geen nee tegen kan zeggen. Dit zelfde geldt overigens voor de Resident Evil serie, die ik zelf ook helemaal kapot heb gespeeld. Dino Crisis is een conversie van de oude Playstation. Het spel speelt zich in het zelfde perspectief af als de Resident Evil games. Deze game is dan weliswaar redelijk verouderd, maar het nog steeds de moeite waard om eens een kijkje naar deze klassieker te nemen.

Om te beginnen zien de graphics van Dino Crisis er niet echt spectaculair uit. Zeker niet voor deze tijd. De omgevingen waarin het Jurassic Park-achtige spel zich afspeelt zijn een beetje vaag weergegeven. Dit is vooral vervelend omdat je de voorwerpen die je kunt gebruiken hierdoor erg duidelijk ziet liggen. Het is vooral te vergelijken met een wat oudere en goedkopere tekenfilm. Hierin zag je ook altijd wat er van te voren zou gaan bewegen omdat dit voorwerp helemaal niet bij zijn omgeving paste. Zo ook in Dino Crisis.

Ook de speelbaarheid van Dino Crisis kan op sommige plaatsen erg lastig zijn. Het spel maakt gebruik van dezelfde besturing als de Resident Evil games. Iedereen die al eens met deze games kennis gemaakt heeft, weet dat de aparte gezichtspunten die in het spel verwerkt zitten, het soms verdraaid moeilijk kunnen maken om goed te zien waar je vijanden zich bevinden.

Maar in tegenstelling tot alles dat je hierboven gelezen hebt, is het geluid van Dino Crisis ontzettend goed. Dit zijn we ook van de Resident Evil games gewend. De geluidseffecten in deze game zitten goed in elkaar en klinken ook erg helder. Maar wat vooral met kop en schouders boven de kwaliteit van deze game uitsteekt, is natuurlijk de muziek. Deze weet perfect de gewenste sfeer weer te geven waarin het spel zich afspeelt.

Toch is deze game op zich niet erg lang houdbaar. Het spel is dan wel erg leuk om te spelen, maar mijn ervaringen met deze game vertellen me dat een redelijk ervaren gamer hem binnen een aantal daagjes spelen helemaal rond zal hebben. Dit is op zich erg jammer, want het spel kent geen multiplayer mode. Het is dan wel weer mogelijk om (net als met elk spel) helemaal opnieuw te beginnen, maar dit gaat na 3 keer ook gruwelijk vervelen.

Alles bij elkaar opgeteld is Dino Crisis een redelijk goed spel. Het is alleen jammer dat de wat vage graphics, de lastige camerastandpunten en de beperkte houdbaarheid het spel zo naar beneden sleuren. Toch is het zeker geen misdaad als je deze game ergens voor een paar tientjes op de kop weet te tikken.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 7
Geluid: 9
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 5
Eindoordeel: 7
+ Goede muziek
- Lastige camera
- Vage graphics
Gast
Geplaatst op 24/08/2005
Wendy Blom

82.217.204.244
Hoi,

ik heb het spel thuis liggen, maar kom niet verder in het spel en zoek een forum om het spel uit te kunnen spelen.. heb je het wachtwoord voor mij om die deur bovenin te komen ??.. waar die grote dino uit het raam komt zetten..??
graag hoor ik het van je.
wen_blom@hotmail.com
alvast bedankt.
Gast
Geplaatst op 28/09/2005
keesje

212.142.7.20
Moet je beter je best doen?
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
mortgage refinance

24.92.206.34
7H8RQM http://richard23.kostenloses-forum.org/mforum/richard23/post-1.html loan [url=http://adic-grp.com/blog/user002.php]loan[/url] loan [a href="http://gaestebuch4u.de/gb/mylevitrablog.html"]loan rate[/a] loan rate
Gast
Geplaatst op 10/06/2007
Jovany

190.51.45.212
http://28611deefda738046da4f183e92fda5e-t.aqjvjk.info [a href="http://28611deefda738046da4f183e92fda5e-h.aqjvjk.info"]28611deefda738046da4f183e92fda5e[/a] [url]http://28611deefda738046da4f183e92fda5e-b1.aqjvjk.info[/url] [url=http://28611deefda738046da4f183e92fda5e-b2.aqjvjk.info]28611deefda738046da4f183e92fda5e[/url] [u]http://28611deefda738046da4f183e92fda5e-b3.aqjvjk.info[/u] 3c90204d52adee10ff76ba118f762c92
Gast
Geplaatst op 26/10/2007
opagpkrxlz

83.18.193.114
Hello! Good Site! Thanks you! degewmtbbjv
Gast
Geplaatst op 16/11/2007
mcrjqmplce

195.19.204.69
(AP) State regulators could decide within days whether Allstate (NYSE:ALL) insurance companies are allowed to raise home insurance rates between 27 and 43 percent on average. The company went before officials from the Office of Insurance Regulation this week to explain why it wants to raise rates despite a new law meant to make it cheaper for insurance companies to get backup coverage. A decision from state regulators is expected soon, although no exact deadline has been set. Allstate executives told regulators that while legislative changes helped make reinsurance less expensive, it didn't cut the company's costs enough to put it in a position to cover all the claims it might need to pay in a...[br][a href='http://bloginfo4u.info/news/16113']http://bloginfo4u.info/[/a]
Gast
Geplaatst op 21/11/2007
tcfqpwtsjo

148.213.32.150
tem (which is also available on other Audi vehicles). A quick test of the sound levels while open however, indicated that it was every bit as good as the A3 that was tested earlier this year, offering the huge benefits of a sunroof as well as the fresh air option when open. Sound levels were very good when fully open and traveling at 60+ mph. The large panorama glass sunroof extends in three segments, reaching virtually from the front roof edge to the third row seat. The front section when opened rises and slides over the rear section, while the rear portion is designed as a tilting roof. The test vehicle had the optional rear sunshades that are power operated (the second row occupants can operate the rear sunroof manually or electronically). Also included was the four zone climate...[br][a href='http://myuniqsite.com/news/25478']http://myuniqsite.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 22/11/2007
kyecjlemiq

194.102.239.75
[a href='http://wlsite.com/1.html']audi news: wlsite.com[/a]
Gast
Geplaatst op 24/11/2007
ghudqeosel

200.20.63.6
THE Chinese are growing affluent on the back of a solid economy and a willingness to save, but when it comes to investing in shares they prefer a speculative approach more akin to gambling. My book has been translated into Chinese. Just how much crossover there is for the average Chinese to want to read about an Aussie country boy's efforts to get his finances in order I'm not sure or whether they'll get much of a chuckle from gags about Bert Newton's hair. Yet, in a market the size of China's if even a fraction of 1 per cent of the population buys my book I could be recommending an investment in plantation timber because of the forest of trees required. Still, I seem to have impeccable timing the Chinese have lately embraced investing big time. The 3rd Beijing International Finance...[br][a href='http://bestnews-4u.com/news/3727']http://bestnews-4u.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 25/11/2007
ktftnzdiqp

194.102.239.75
I have never been much in favour of online shopping. The idea that the ancient physical delight of strolling the marketplace or bazaar and taking in its sights and smells might one day be replaced by clicking and dragging from a desktop is one I have always found more repugnant than convenient. But that was before I found out aboutWhat is Etsy? If you ask its founder, 27 year old Brooklyn based Rob Kalin, Etsy is "a childhood word from a Fellini movie" that he chose because "it embodies the curiosity of imagination" (the naughty Kalin has also playfully told the press that Etsy comes...[br][a href='http://bestnews-4u.com/news/3439']http://bestnews-4u.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 28/11/2007
nphhfylwax

151.8.129.99
[a href='http://new-news-4u.com/news/15131']Life is sweet for the reunited Spice Girls USA Today[/a]
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Dino Crisis
Genre: Action
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers