Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Doom III
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Doom III

Een van de meest langverwachte games voor de PC viel een paar dagen geleden eindelijk op mijn deurmatje. Wacht eens even? Ik heb helemaal geen deurmat! Ach, wat maakt het ook uit, de plof die het doosje maakte was goed te horen. Ik scheurde de verpakking van het pakketje en slaakte een gelukzalig gilletje! Doom 3 was in mijn bezit gekomen en de geruchten waren allemaal werkelijkheid.

Toen ik de systeemeisen van Doom 3 vergeleek met die van mijn oude, trouwe PC, constateerde ik direct dat mijn systeem bij lange na niet stevig genoeg was voor het optimaal benutten van dit nieuwe deel in de geweldige Doom reeks! Ik scheurde naar een goede vriend en heb uren, nee dagen (!) aan een stuk gespendeerd achter zijn 2,8 GHz PC, die eigenlijk nog niet eens sterk genoeg was om Doom 3 optimaal te kunnen draaien.

In Doom 3 kruip je in de huid van een ‘medewerker’ van de UAC. UAC is een miljoenenbedrijf en de vestiging op onze buurplaneet Mars heeft een aantal ‘kleine’ probleempjes. De reden dat je opgeroepen bent heeft alles te maken met één van deze problemen. Een wetenschapper van UAC is verdwenen en jij, als kloeke marinier, zult hem moeten opsporen.

In het begin van de game lijkt alles erg veel op het begin van de topper Half Life. De eerste gedeelten van het spel lijkt het zelfs alsof de spreekwoordelijke knikker zo schoon is dat het lijkt alsof hij net uit de was komt, maar later in de game blijkt toch dat er daadwerkelijk uitwerpselen aan de knikker kleven. Zodra je de verloren wetenschapper vindt, begint het gedonder en zul je jezelf samen met je pistool, zaklamp en het geweldige PDA systeem een weg moeten banen door het complex, terwijl je alles neerschiet wat ook maar lijkt te bewegen.

Net als bij de eerdere delen van Doom (en net zoals bij de meeste FPS games) ligt het lot van de gehele mensheid in jouw handen! De game heeft wel veel overeenkomsten met Half Life, maar een groot verschil is toch dat je in de game eigenlijk alleen maar soloacties uit zult moeten voeren. Bijna alle menselijke wezens in het complex zijn gestorven, maar blijven niet rustig in hun graf liggen. De mensen zijn veranderd in zombies en deze zombies hebben een eigen wil. Naast de zombies kom je nog genoeg andere vijanden tegen, zoals de ons aller bekende Imp, die met zijn prachtige vuurballen menig feestverlichting zou kunnen verzorgen!

Natuurlijk hoef je de strijd tegen de diverse monsters niet met je blote vuisten te klaren. Een flink aantal wapens van weleer zullen de basis leggen voor je arsenaal. Een flinke serie nieuwe wapens is toe te voegen aan de lijst om het plezier compleet te maken. Een voorbeeldje van deze nieuwe wapens is een wapen van buitenaardse komaf dat, wanneer je een vijandelijk wezen de hersenen inbeukt, de ziel van het wezen voor je opsluit. Zodra je vijf zielen van hun bijbehorende lichamen hebt ontfrutselt, kun je het wapen gebruiken. Wat zeg ik, het wapen zal hier zelfs om vragen. Wanneer je het wapen gebruikt zal de eerste de beste vijand in je buurt sterven en zul je een flinke lading van zijn levenskracht aan je levensmeter toe kunnen voegen. Helaas krijg je dit wapen pas vrij laat in het spel, mits je de game niet op ‘Nightmare’ speelt.

Een leuk nieuwtje is het erg toffe PDA systeem dat ik eerder al noemde. Iedere werknemer van de UAC draagt een kleine digitale assistent met zich mee en deze dient als dagboek voor memo’s, wachtwoorden en andere rariteiten. Zélfs e-mail wordt opgehaald met het kleine apparaatje en zoals we in het dagelijks leven ook vaak genoeg tegenkomen, zullen de leden van de UAC óók last hebben van spam. Het is overigens wel de moeite waard de spamberichten te onderzoeken, want ze kunnen aanleidingen bevatten voor diverse stoere wapens en andere handigheden. Deze PDA’s móeten in het spel gevonden worden voor informatie en essentiële delen van het verhaal, wat overigens een van de sterkste punten van deze nieuwe Doomgame is!

Helaas kent Doom 3 ook wat nadeeltjes. De eerste heb ik eigenlijk al genoemd. De systeemeisen voor het spel zijn eigenlijk véél te hoog en het lijkt er zelfs een beetje op dat Doom 3 écht zo’n game is die vooral is bedoeld om de hardwarefabrikanten te spekken. Doom 3 dwingt je waarschijnlijk tot flinke upgrades aan je machine en dat is vrij lastig te betalen zonder rijke ouders met een gat in de hand of een goed betaalde baan.

Het tweede nadeel dat ik zo kan noemen is iets wat iedereen die de demo van Doom 3 gespeelt heeft wel kent. In de versie die ík onder ogen kreeg had de game nog steeds één grove fout in zich en dat is dat de game soms faalt om het geheugen van je PC (en je videokaart) op tijd te legen. Speel je voor een flinke tijdsduur, dan is het misschien niet onverstandig om je game met regelmaat op te slaan! Het kan namelijk voor komen dat je geheugen vol raakt als een emmer die water opvangt. Als de emmer overstroomt zal de game zonder pardon op de stopknop drukken en is het uit met de pret, totdat je je systeem opnieuw opstart. Erg vervelend dat dit probleem niet is opgelost door ID Software, want het geeft me een beetje het gevoel alsof ik in een zure appel gebeten heb na het spelen van een game met zoveel goede kanten.

Een van deze goede kanten die ik nog niet belicht heb, is het hoge thriller en horrorgehalte in Doom 3. En laat ik hier nu net een erg groot zwak voor hebben! Vergeet de immense bloedvlekken en afzichtelijke monsters die je op de screenshots te zien krijgt, Doom 3 heeft iets veel beters en engers voor je in de aanbieding. Tijdens je missies het kwaad te bestrijden raak je als speler namelijk zelf óók geïnfecteerd met het ‘virus’ dat alle andere mensen in zombies verandert. Zo nu en dan wordt dit je dan ook goed duidelijk gemaakt! Je zult stemmen om hulp horen schreeuwen op plaatsen waar niemand is en dit is vooral érg tof met een leuke Surround Sound-set rondom je gamende lichaam. Het wordt helemaal spookachtig wanneer je een blik in een spiegel waagt en je het lichaam van onze stilzwijgende held helemaal ziet vervallen tot dat van een monsterlijke zombie. De kleuren op je scherm vervagen en de controle over je karakter wordt overgenomen. Dit alles is iedere keer steeds maar van korte duur, maar het is iedere keer net genoeg om je hélemaal naar het puntje van je stoel te zuigen, al dan niet óver het puntje! Hoe verder je in de game vordert, hoe frequenter de ‘bezoekjes’ van je ‘slechte’ alterego worden.

Vooral de hierboven beschreven horroraspecten maken Doom 3 voor míj een FPS game die zeker de moeite waard is! De game stoot zich direct een weg in mijn top 3 FPS games en mag naast Halo en Half Life trots zijn op zichzelf. Deze vernieuwde creatie van de geweldige Doom games uit vroegere tijden is bijna alles wat je van hem kon verwachten en op sommige gebieden zelfs méér. Het is alleen jammer dat Doom 3 tóch nog geplaagd gaat met een aantal kleine minpunten, maar de nieuwe aspecten en het stevige verhaal, wat helaas niet meer origineel te noemen is na de verschijning van Doom, Doom II, Half Life en Halo, zorgen voor een pareltje van een FPS game.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 10
Geluid: 10
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 9
+ Goede sfeer
+ Prachtige beelden
+ Leuk verhaal
- Niet echt origineel meer
Gast
Geplaatst op 29/04/2006
2qas

84.86.128.85
sdffkj.xc, lktrgiuo;kl gm
Gast
Geplaatst op 29/04/2006
robert

84.86.128.85
kvind het en cool spel heb het zelf ook gespeeld maar hij is langzaam bij mij comp
mijn eisen:
256 MB ram 1 GHZ Niviada geforce 5200
Gast
Geplaatst op 29/09/2006
robert kaim

84.86.128.85
doom 3 gaat nu vlotter met de laadtijden want heb nu 512MB ram en nog steeds 1GHZ mazzel
Gast
Geplaatst op 19/02/2007
DarkShadow

84.105.132.242
Doom 3 vind ik de beste game tot nu toe die ik heb gespeelt. Heerlijk zo'n horror-game waarbij je alles kan afknallen :D
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
mortgage refinance

82.165.38.82
VW1RAJ http://daddelnews.de/news_details.php3 mortgage refinance [url=http://daddelnews.de/news_details.php3]loan rate[/url] loan rate [a href="http://myblog.es/edvin/art/1164964/Internet_resources_for_buy_viagra_online"]mortgage refinance[/a] mortgage refinance
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
mortgage refinance

213.202.80.249
TTZYH7 http://daddelnews.de/news_details.php3 cheap loan [url=http://otyanoma.net/~raiden/ragn/htdocs/mt/archives/000154.html]cheap loan[/url] cheap loan [a href="http://gaestebuch4u.de/gb/freierpoker.html"]mortgage[/a] mortgage
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
loan

213.202.80.249
U94DL3 http://otyanoma.net/~raiden/ragn/htdocs/mt/archives/000079.html loan [url=http://gaestebuch4u.de/gb/Mirumas.html]mortgage refinance[/url] mortgage refinance [a href="http://gaestebuch4u.de/gb/generic-cialis5.html"]mortgage refinance rate[/a] mortgage refinance rate
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
loan

213.202.80.249
NFYERP http://otyanoma.net/~raiden/ragn/htdocs/mt/archives/000118.html loan [url=http://lpr.cz/_content/kniha.php]mortgage refinance rate[/url] mortgage refinance rate [a href="http://daddelnews.de/news_details.php3"]mortgage refinance rate[/a] mortgage refinance rate
Gast
Geplaatst op 09/05/2007
TOLYAHA

122.32.35.218
Good work - take it also!!!!!
[url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884034_Casino-game.htm ]Casino game[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289859_Viagra-online.htm ]Viagra online[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885616_Phentermine.htm ]Phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884355_Female-viagra.htm ]Female viagra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885644_Poker.htm ]Poker[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288587_Roulette-strategy.htm ]Roulette strategy[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885821_Skelaxin.htm ]Skelaxin[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883556_Buy-Cialis.htm ]Buy Cialis[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891059_Xenical.htm ]Xenical[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884156_Cheap-tramadol.htm ]Cheap tramadol[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289830_Valtrex.htm ]Valtrex[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289620_Tramadol.htm ]Tramadol[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891022_Wellbutrin.htm ]Wellbutrin[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289126_Zoloft.htm ]Zoloft[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884126_Cheap-phentermine.htm ]Cheap phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884257_Cialis.htm ]Cialis[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891041_Xanax.htm ]Xanax[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884823_Lexapro.htm ]Lexapro[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885712_Poker-table.htm ]Poker table[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885631_Phentermine-prescription.htm ]Phentermine prescription[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884912_Naproxen.htm ]Naproxen[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885439_Online-roulette.htm ]Online roulette[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885741_Remeron.htm ]Remeron[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885410_Online-phentermine.htm ]Online phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289847_Viagra.htm ]Viagra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885439_Online-roulette.htm ]Online roulette[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884257_Cialis.htm ]Cialis[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891140_Zithromax.htm ]Zithromax[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891041_Xanax.htm ]Xanax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884016_Casino-gambling.htm ]Casino gambling[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884838_Lipitor.htm ]Lipitor[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883849_Buy-tramadol-online.htm ]Buy tramadol online[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885521_Order-tramadol.htm ]Order tramadol[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885917_Sonata.htm ]Sonata[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883522_37-5mg-phentermine.htm ]37 5mg phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891022_Wellbutrin.htm ]Wellbutrin[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884426_Gambling.htm ]Gambling[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288593_Soma.htm ]Soma[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289847_Viagra.htm ]Viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884016_Casino-gambling.htm ]Casino gambling[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884912_Naproxen.htm ]Naproxen[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885849_Slot-machine.htm ]Slot machine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885424_Online-poker.htm ]Online poker[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884355_Female-viagra.htm ]Female viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884442_Generic-viagra.htm ]Generic viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228968_Tenuate.htm ]Tenuate[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289818_Valium.htm ]Valium[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884243_Cheap-xanax.htm ]Cheap xanax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289126_Zoloft.htm ]Zoloft[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885849_Slot-machine.htm ]Slot machine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891112_Yasmin.htm ]Yasmin[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288562_Order-viagra.htm ]Order viagra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891219_Zovirax.htm ]Zovirax[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885836_Slot.htm ]Slot[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884243_Cheap-xanax.htm ]Cheap xanax[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884034_Casino-game.htm ]Casino game[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885917_Sonata.htm ]Sonata[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891236_Zyban.htm ]Zyban[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891126_Zanaflex.htm ]Zanaflex[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884049_Casino-online.htm ]Casino online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884110_Casino-royale.htm ]Casino royale[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228968_Tenuate.htm ]Tenuate[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883942_Carisoprodol.htm ]Carisoprodol[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289717_Tramadol-ultram.htm ]Tramadol ultram[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885010_Nexium.htm ]Nexium[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289634_Tramadol-hcl.htm ]Tramadol hcl[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885631_Phentermine-prescription.htm ]Phentermine prescription[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289620_Tramadol.htm ]Tramadol[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289922_Vioxx.htm ]Vioxx[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228985_Ultram.htm ]Ultram[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885656_Poker-chips.htm ]Poker chips[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885741_Remeron.htm ]Remeron[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891219_Zovirax.htm ]Zovirax[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289859_Viagra-online.htm ]Viagra online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289922_Vioxx.htm ]Vioxx[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288397_Buy-viagra-online.htm ]Buy viagra online[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884319_Diet-phentermine-pill.htm ]Diet phentermine pill[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288555_Order-phentermine.htm ]Order phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884857_Meridia.htm ]Meridia[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289818_Valium.htm ]Valium[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885656_Poker-chips.htm ]Poker chips[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885712_Poker-table.htm ]Poker table[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891059_Xenical.htm ]Xenical[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883556_Buy-Cialis.htm ]Buy Cialis[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883644_Buy-online-phentermine.htm ]Buy online phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885644_Poker.htm ]Poker[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883824_buy-Phentermine.htm buy ]buy Phentermine buy[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885754_Roulette.htm ]Roulette[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288397_Buy-viagra-online.htm ]Buy viagra online[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884838_Lipitor.htm ]Lipitor[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288451_Hydrocodone.htm ]Hydrocodone[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289634_Tramadol-hcl.htm ]Tramadol hcl[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885521_Order-tramadol.htm ]Order tramadol[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891126_Zanaflex.htm ]Zanaflex[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891140_Zithromax.htm ]Zithromax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289738_Ultracet.htm ]Ultracet[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884156_Cheap-tramadol.htm ]Cheap tramadol[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883824_buy-Phentermine.htm buy ]buy Phentermine buy[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289647_Tramadol-online.htm ]Tramadol online[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884049_Casino-online.htm ]Casino online[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288401_Casino.htm ]Casino[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884749_Levitra.htm ]Levitra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884411_Free-slot.htm ]Free slot[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885424_Online-poker.htm ]Online poker[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885947_Tamiflu.htm ]Tamiflu[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885010_Nexium.htm ]Nexium[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289830_Valtrex.htm ]Valtrex[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288401_Casino.htm ]Casino[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884222_Cheap-viagra.htm ]Cheap viagra[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288555_Order-phentermine.htm ]Order phentermine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885754_Roulette.htm ]Roulette[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289717_Tramadol-ultram.htm ]Tramadol ultram[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884126_Cheap-phentermine.htm ]Cheap phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884426_Gambling.htm ]Gambling[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884319_Diet-phentermine-pill.htm ]Diet phentermine pill[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885031_Online-gambling.htm ]Online gambling[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884857_Meridia.htm ]Meridia[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289738_Ultracet.htm ]Ultracet[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288562_Order-viagra.htm ]Order viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891236_Zyban.htm ]Zyban[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883849_Buy-tramadol-online.htm ]Buy tramadol online[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884823_Lexapro.htm ]Lexapro[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289130_Zyrtec.htm ]Zyrtec[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885931_Strip-poker.htm ]Strip poker[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884749_Levitra.htm ]Levitra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288451_Hydrocodone.htm ]Hydrocodone[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883644_Buy-online-phentermine.htm ]Buy online phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884411_Free-slot.htm ]Free slot[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883522_37-5mg-phentermine.htm ]37 5mg phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885727_Prozac.htm ]Prozac[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883942_Carisoprodol.htm ]Carisoprodol[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885821_Skelaxin.htm ]Skelaxin[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885931_Strip-poker.htm ]Strip poker[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885836_Slot.htm ]Slot[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288587_Roulette-strategy.htm ]Roulette strategy[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883925_Buy-Xanax.htm ]Buy Xanax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883925_Buy-Xanax.htm ]Buy Xanax[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884442_Generic-viagra.htm ]Generic viagra[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289647_Tramadol-online.htm ]Tramadol online[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885031_Online-gambling.htm ]Online gambling[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885410_Online-phentermine.htm ]Online phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289130_Zyrtec.htm ]Zyrtec[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288593_Soma.htm ]Soma[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891112_Yasmin.htm ]Yasmin[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228985_Ultram.htm ]Ultram[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885727_Prozac.htm ]Prozac[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884110_Casino-royale.htm ]Casino royale[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885947_Tamiflu.htm ]Tamiflu[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885616_Phentermine.htm ]Phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884222_Cheap-viagra.htm ]Cheap viagra[/a]
Gast
Geplaatst op 10/05/2007
xef4508

58.4.218.11
[a href="http://3033b3.com"]bccb24[/a] | [url=http://ba5f73.com]9b6a5d[/url] | [link=http://4bb77d.com]a7e0a6[/link] | http://b87469.com | 084c13 | [http://a0820a.com e3bf98]
Gast
Geplaatst op 10/05/2007
rixas

221.25.244.167
hopupuwotu
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Doom III
Genre: Shooter
Platform: PC
Aantal spelers: 32
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: ID Software
Uitgever: Onbekend
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers