Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | Gamecube | Doshin the Giant
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Doshin the Giant

Gooi Black & White en Populous in een mixer, haal bijna alle extra opties eruit en dan krijg je: Doshin the Giant!

Doshin the Giant is een exclusief spel voor Europa en Japan. Het maakt samen met Animal Crossing deel uit van een experiment van als het in 1 werelddeel goed verkoopt, dan wordt het in de rest van de wereld ook uitgebracht. Dit is niet gebeurt en bij Doshin the Giant is dat ook heel goed te begrijpen. De game is namelijk gericht op gamers met heel veel geduld en die zal je voornamelijk alleen in Japan vinden.

In Doshin the Giant bestuur je een reus die 2 gezichten heeft: Doshin the Love Giant en Jashin the Hate Giant. Met Doshin kan je dingen oppakken zodat je mensen kan helpen en Jashin gebruik je om dingen te vernietigen. Allebei de reuzen lopen zo ontzettend langzaam dat het echt saai is. Daarom kan je, als je grote afstanden moet overbruggen, beter in Jashin veranderen, aangezien hij veel sneller en verder kan springen.

De bedoeling van dit spel is om de eilandbewoners monumenten voor je te laten bouwen. Dit moet je doen door eerst de wensen van de bewoners te vervullen, zoals planten van bomen of hoger / lager maken van het land. Als een dorp groot genoeg is vragen ze om een speciale bloem die ze nodig hebben om een speciaal monument te bouwen.

Dit lijkt misschien nog wel leuk, maar als je bedenkt dat dat het enige is wat je de eerste paar dagen te doen staat begint het saai te worden. Er zitten namelijk geen side-quests in zoals in Black & White. Wel kan je groter worden door de mensen alleen maar te helpen of alleen maar lastig te vallen. Dat groter worden heb je nodig om grotere gebouwen op te kunnen tillen en sneller te kunnen lopen. Nadeel is wel dat elke keer als er een nieuwe dag begint, je weer van begin af aan kan beginnen met groeien.

Zowel de graphics als het geluid zijn niet echt om over naar huis te schrijven. De graphics zijn echt ontzettend basic en gebruikt, naar mijn mening, nog niet eens een kwart van de grafische kracht van de GameCube. Het geluid is best leuk gedaan, als je toevallig geluid hoort. Er is namelijk vrij zuinig mee omgesprongen. Alleen als een dag begint en eindigt hoor je muziek, verder niet. En je moet echt heel ver inzoomen om de voetstappen te kunnen horen, wat niet echt logisch is bij een reus.

De besturing is één van de weinige dingen waar ik tevreden over ben. Doshin loopt goed en het is heel eenvoudig om grond te laten stijgen, dalen en vlak maken.

Doshin the Giant is alleen geschikt voor mensen met heel veel geduld die niet veel om graphics geven. Als je geen geduld hebt moet je hem zeker laten liggen.

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 5
Geluid: 3
Houdbaarheid: 5
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 5
+ Makkelijke besturing
- Wordt snel saai
- Erg matige graphics
- Weinig geluid
Gast
Geplaatst op 17/07/2006
Candy-Crayon

81.207.186.148
Lijkt mij niks...
Gast
Geplaatst op 08/08/2006


145.53.219.131
lijkt mij juist en leuk spel
Gast
Geplaatst op 27/12/2006
GeneralTrue

62.234.66.102
niet kopen .. geld verspilling ik heb het gekocht en enorm spijkt van
Gast
Geplaatst op 27/02/2007
hos

81.206.195.118
zou gast GeneralTrue mij kunnen vertellen waar ik het geheime monument kan vinden. Ik heb alle goede en verkeerde monumenten gehaald maar er komt geen zestiende monument.Ook heb ik al een monument vernietigd. groetjes
Gast
Geplaatst op 07/04/2007
ctyjc

82.81.111.211
[a href= http://norco.ozomw.info/stacks-furniture-in-norco.html ]behind the wheel training in norco california[/a] [url=http://norco.ozomw.info/stacks-furniture-in-norco.html]behind the wheel training in norco california[/url] [a href= http://valium.ozomw.info/effect-of-valium.html ]valium 10[/a] [url=http://valium.ozomw.info/effect-of-valium.html]valium 10[/url] [a href= http://soma.ozomw.info/soma-pharmacies-order.html ]prosoma[/a] [url=http://soma.ozomw.info/soma-pharmacies-order.html]prosoma[/url]
Gast
Geplaatst op 07/04/2007
ctyjc

61.21.99.86
[a href= http://norco.ozomw.info/stacks-furniture-in-norco.html ]behind the wheel training in norco california[/a] [url=http://norco.ozomw.info/stacks-furniture-in-norco.html]behind the wheel training in norco california[/url] [a href= http://valium.ozomw.info/effect-of-valium.html ]valium 10[/a] [url=http://valium.ozomw.info/effect-of-valium.html]valium 10[/url] [a href= http://soma.ozomw.info/soma-pharmacies-order.html ]prosoma[/a] [url=http://soma.ozomw.info/soma-pharmacies-order.html]prosoma[/url]
Gast
Geplaatst op 26/04/2007
iqeaq

222.84.230.170
[a href= http://meridia.ozomw.info/success-with-meridia.html ]meridian creek logo[/a] [url=http://meridia.ozomw.info/success-with-meridia.html]meridian creek logo[/url] [a href= http://valtrex.ozomw.info/urinary-tract-infections-and-valtrex.html ]valtrex hci[/a] [url=http://valtrex.ozomw.info/urinary-tract-infections-and-valtrex.html]valtrex hci[/url] [a href= http://flonase.ozomw.info/compare-flonase--nasonex.html ]cheapest plan part d that covers flonase[/a] [url=http://flonase.ozomw.info/compare-flonase--nasonex.html]cheapest plan part d that covers flonase[/url]
Gast
Geplaatst op 03/05/2007
Henry

201.243.2.111
http://33489ebe86bf1bdb7469b90ab817293d-t.k90u0h.info [a href="http://33489ebe86bf1bdb7469b90ab817293d-h.k90u0h.info"]33489ebe86bf1bdb7469b90ab817293d[/a] [url]http://33489ebe86bf1bdb7469b90ab817293d-b1.k90u0h.info[/url] [url=http://33489ebe86bf1bdb7469b90ab817293d-b2.k90u0h.info]33489ebe86bf1bdb7469b90ab817293d[/url] [u]http://33489ebe86bf1bdb7469b90ab817293d-b3.k90u0h.info[/u] 86b4eaaaf8201e29470f084ce1d2d695
Gast
Geplaatst op 06/05/2007
ahtzl

156.34.48.8
[a href= http://fvsa.0moola.com/cheap-motor-car-insurance.html ]car insurance online[/a] [url=http://fvsa.0moola.com/cheap-motor-car-insurance.html]car insurance online[/url] [a href= http://fvsa.0moola.com/car-cheap-insurance-line.html ]car home insurance insurance owner quote[/a] [url=http://fvsa.0moola.com/car-cheap-insurance-line.html]car home insurance insurance owner quote[/url] [a href= http://fvsa.0moola.com/0rfa3e8j.html ]canada car insurance ontario quote[/a] [url=http://fvsa.0moola.com/0rfa3e8j.html]canada car insurance ontario quote[/url]
Gast
Geplaatst op 13/05/2007
sixji

81.241.157.201
[a href= http://asiw.undonet.com/african-american-elderly-woman.html ]african american indian woman photos[/a] [url=http://asiw.undonet.com/african-american-elderly-woman.html]african american indian woman photos[/url] [a href= http://asiw.undonet.com/african-woman-in-poverty.html ]short haircuts for african american woman[/a] [url=http://asiw.undonet.com/african-woman-in-poverty.html]short haircuts for african american woman[/url] [a href= http://asiw.undonet.com/1paes109.html ]invisibility of african american woman with aids[/a] [url=http://asiw.undonet.com/1paes109.html]invisibility of african american woman with aids[/url]
Gast
Geplaatst op 13/05/2007
gxkvz

213.112.55.36
[a href= http://asiw.atspace.com/mtkz0trz.html ]who is the first african american woman to become[/a] [url=http://asiw.atspace.com/mtkz0trz.html]who is the first african american woman to become[/url] [a href= http://asiw.atspace.com/o1ekmxar.html ]african american woman prom hairstyles[/a] [url=http://asiw.atspace.com/o1ekmxar.html]african american woman prom hairstyles[/url] [a href= http://asiw.atspace.com/0ojl2odz.html ]african american woman[/a] [url=http://asiw.atspace.com/0ojl2odz.html]african american woman[/url]
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Doshin the Giant
Genre: Sim
Platform: Gamecube
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers