Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Quake 4
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Quake 4

De Strogg. Een buitenaardse soort van cyborgs met wat barbaarse ideeën over het winnen van nieuwe grondstoffen voor hun oorlogsapparaat. Recentelijk hebben ze hun mechanische ogen laten vallen op een uiterst rustige, blauwe planeet waar zich een makkelijk te converteren soort ophoudt. Big, f*cking mistake. Deze ‘makkelijke soort’ blijkt voor een deel te bestaan uit het type testosteron-verslaafde die je nooit wilde tegenkomen. Het type (ruimte)marinier met ballen die maar met moeite in het pak te heisen zijn. Het type Matthew Kane, marinier extrodinaire!

Na een aanvankelijk succesvolle invasie/grondstoffenwinning op Aarde worden de Strogg dan ook genadeloos teruggeslagen. Helemaal terug tot hun thuisplaneet, Strogos. Helaas hadden de Strogg nog een enorm kanon achter de hand en wordt de Aardse vloot al snel tot ruimteschroot gereduceerd. Een enkele marinier blijkt de catastofe overleefd te hebben en gaat op pad om het kanon uit te schakelen. Hij slaagt en molt en passant nog even de leider van de Strogg. ("...ik was toch in de buurt...")
Quake 4 begint in het ruimteschroot waarin de lichamen nog steeds rondzweven. Langzaam komt bij de planeet de tweede golf van de Aardse vloot in beeld, die maar met moeite het afweergeschut kan ontwijken. Matthew Kane en zijn medemariniers worden op de neerstortende wijze in de actie gedropt.
De oorlog tegen de Strogg blijkt een enorme chaos te zijn. Terwijl achter een wand een Strogg ‘spintank’ fanatiek op je (nu ex-)kameraden aan het schieten is, sta je als speler even met stomheid geslagen. De omgeving is lekker groots voor Doom-maatstaven en er is duidelijk een oorlog aan de gang. Ok, ik kan lopen, ik kan schieten met mijn pistool, maar waar moet ik naartoe? Gelukkig zit er niet ver naast je een marinier die zich erover verbaast dat je nog leeft. Hij verwijst je door naar je commandant. Na het lopen door wat gangetjes vind je de rest van je team en wordt je health door een arts weer op peil gebracht. Je eerste Strogg laat niet lang op zich wachten.

Je primaire wapen in Quake 4 is het assualt rifle wat je al vrijwel meteen aan de start krijgt. Dit wapen is tevens het enige wapen met een zaklamp erop gemonteerd, dus reken er maar op dat je dit wapen veelvuldig gaat inzetten in de donkere gangen van Strogos. Gaandeweg zul je van andere mariniers wapens toegestoken krijgen, die je weer net wat meer keuze geven over de methode van het omleggen van Strogg. Het wapenarsenaal zelf is vreemd genoeg gebaseerd op het wapenarsenaal van Quake 3, in plaats van op dat van deel twee. Het sterkste wapen, de BFG, is zelfs vervangen door een 'zwarte materie-geweer'. De wapens zien er stuk voor stuk wel stoer uit, maar kunnen desondanks toch niet echt overtuigen, aangezien je na het gebruik weer (haast vanzelf) je standaard assualt rifle tevoorschijn tovert. Je wapens zullen regelmatig de nodige upgrades ontvangen van een techneut, die tevens je armour kan repareren.

Deze optie geeft al aan dat deze editie toch iets anders is dan zijn voorgangers. Sowieso loop je aardig wat tijd mee met andere mariniers, die best hun mannetje kunnen staan in de gevechten. Het is geen écht retestrakke AI, maar het is afdoende. De personages komen stuk voor stuk overtuigend over. Zeker de irritante Strauss, die steeds om bescherming moppert, zal op den duur toch een niet te missen personage worden. De voiceovers zijn eveneens afdoende, al is er soms zoveel tumult om je heen (en op de radio) dat je niet kunt verstaan wat er gezegd wordt. Over geluid gesproken: soms zul je de schrikmomenten van Doom 3 herleven en dat is stiekem best grappig. Ook de stemmen van de vijanden zijn creapy, maar tegelijk ook grappig. Mocht je "I need a new shoe!" gaan herkennen, dan ben je zeker niet de enige.

Ook aanwezig is het rondlopen op het commando schip, vanwaar je de missie-instructies ontvangt. Tussen het lopen met een geweer vindt Kane ook de tijd om een stukje met een voertuig te rijden. Deze voertuigstukken worden ingezet om verschillende typen gebieden in het spel aan elkaar te koppelen. Opvallend is dat de voertuigen zelf niet over healthpoints beschikken, maar over een schild wat je na een aantal treffers kunt opladen door eventjes niet meer geraakt te worden. Niet nieuw, maar wel een breuk met het Quake (retro-)verleden. Ook is het een opwarmertje voor Quake Wars, dat over een paar maanden op de markt moet komen. Maar na een aantal gangen is even een luchtje scheppen in een weide omgeving wel nodig.

De omgevingen zien er vanzelfsprekend erg fraai uit. Vooral de welbekende ‘glans’ op metaal laat met name de machines van de Strogg goed tot hun recht komen. De Doom 3-engine lijkt gewoonweg gemaakt voor het weergeven van machines, zoals je kunt merken bij het uitzetten van een brug en de bewegingen van de eerder genoemde spintank. Die strakheid is in de buitengebieden wat minder, al is er in deze gebieden vaak ook wat meer te beleven. Qua belevenissen in de binnengebieden zul je het moeten doen met het incidentele enorme monster wat de gang aan gort slaat en de gore in de omgevingen zelf. (Nooit geweten dat je een menselijke romp nog kon gebruiken...)

Veel leuker is dat de omgevingen die eerst compleet buitenaards voor je zijn, na je Stroggificatie deels leesbaar zijn. Ook kun je dan eens horen wat er omgeroepen wordt. Bepaalde elementen, zoals het health bijkrijgen en je snelheid, zijn verbeterd na je Stroggificatie. Jammer genoeg verandert het verder weinig aan de gameplay. Niet dat daar iets mis mee is, maar het echt compleet veranderen zou wat afwisselender zijn geweest.
De multiplayer heeft hier eveneens wat last van. Men heeft ervoor gezorgd dat je niet hoeft te herladen zodat je jezelf helemaal kunt concentreren op het knallen. De multiplayer is echter een kopie van de Quake 3 multiplayer, waarbij de ‘gouwe ouwe’ allemaal weer aanwezig zijn. De multiplayer ervaring is daarmee helaas wel afwijkend van de single player, dus je kunt de ene tof vinden en de andere minder.

Uiteindelijk is Quake 4 een leuke shooter om eens lekker doorheen te knallen, maar het spel is helaas niet de revolutie die de vorige delen waren. De graphics zijn tof, het knalvoer is in orde en de sfeer staat nog steeds overeind. De gameplay is onveranderd, en dat kun je op twee manieren opvatten. Belangrijk om te vermelden is namelijk dat ik het spel heb gespeeld als een remake van deel 2, in plaats van een echt nieuwe titel. Voor mij waren het dan ook de kleine dingetjes die het spel naar een hoger plezierniveau tilden. Zou je quake 4 echter gaan spelen omdat je iets echt nieuws zoekt, dan zal de game je waarschijnlijk licht teleurstellen. Desondanks beviel de game mij op het moment van spelen erg goed, en dat is wat telt. Back into the war, marine!

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 9
Geluid: 8
Houdbaarheid: 6
Speelbaarheid: 8
Eindoordeel: 8
+ Machinale uitstraling
+ Vies ('gore') is goed...
+ Oorlogssfeer
- Weinig vernieuwing
- Herhalend (gangen)
- Multiplayer Quake 3
Gast
Geplaatst op 19/12/2005
Mark

81.206.126.221
Hehe, het type ruimtemanier met ballen! :)
Member
Geplaatst op 20/12/2005
erwinb
Oeps. Ik heb nu even geen spellingscontrole, dan krijg je dat soort fouten. :(

Bedankt voor het aanpassen van het frontplaatje.
Member
Geplaatst op 20/12/2005
Mark
Hmm... het stond eigenlijk best leuk, als ze allemaal die grootte hadden.
Gast
Geplaatst op 13/01/2006
klopi

84.29.33.6
waar krijg je de laatste tovernaars kaart bij harry potter en de geheime kamer [gba]
Gast
Geplaatst op 29/05/2006
Pro l33t4r

80.127.223.28
omg ik bn preuw ge3k mt c3sssssssszzzzz sw4 l4t0rz
Member
Geplaatst op 31/05/2006
hardcore gamer
vet spel
die wil ik hebben om te gamen!!
Gast
Geplaatst op 20/07/2006
kut marokanen

208.62.125.146
stelletje klootzakken !!!!!
Gast
Geplaatst op 12/08/2006
Ra'Kothre

82.74.1.159
Ja het is een vet spel, met een beter verhaal dan de doorsnee shooter.
de wapens voelen lekker aan en sommige momenten zijn adembenemend.
Gast
Geplaatst op 30/11/2006
ananova@annanova.com[email]

209.67.212.234
[messg]indeed goood =)[url=http://gooogle.com/]gooogle[/url]
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
cheap loan

157.78.3.137
VJAYGV http://adic-grp.com/blog/user002.php loan [url=http://gaestebuch4u.de/gb/cialisblogz.html]mortgage[/url] mortgage [a href="http://myblog.es/cavin/art/1164280/Online_pharmacy_resources"]loan[/a] loan
Gast
Geplaatst op 10/05/2007
TOLYAHA

202.99.219.144
Good work - take it also!!!!!
[url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288555_Order-phentermine.htm ]Order phentermine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288587_Roulette-strategy.htm ]Roulette strategy[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288451_Hydrocodone.htm ]Hydrocodone[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885616_Phentermine.htm ]Phentermine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884319_Diet-phentermine-pill.htm ]Diet phentermine pill[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289830_Valtrex.htm ]Valtrex[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885947_Tamiflu.htm ]Tamiflu[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884110_Casino-royale.htm ]Casino royale[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884126_Cheap-phentermine.htm ]Cheap phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884222_Cheap-viagra.htm ]Cheap viagra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289922_Vioxx.htm ]Vioxx[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228985_Ultram.htm ]Ultram[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884222_Cheap-viagra.htm ]Cheap viagra[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228985_Ultram.htm ]Ultram[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289126_Zoloft.htm ]Zoloft[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885656_Poker-chips.htm ]Poker chips[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884243_Cheap-xanax.htm ]Cheap xanax[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289847_Viagra.htm ]Viagra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885410_Online-phentermine.htm ]Online phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891126_Zanaflex.htm ]Zanaflex[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883522_37-5mg-phentermine.htm ]37 5mg phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891126_Zanaflex.htm ]Zanaflex[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885010_Nexium.htm ]Nexium[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884355_Female-viagra.htm ]Female viagra[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885424_Online-poker.htm ]Online poker[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885010_Nexium.htm ]Nexium[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289818_Valium.htm ]Valium[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885836_Slot.htm ]Slot[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884243_Cheap-xanax.htm ]Cheap xanax[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288562_Order-viagra.htm ]Order viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885917_Sonata.htm ]Sonata[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883942_Carisoprodol.htm ]Carisoprodol[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289130_Zyrtec.htm ]Zyrtec[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885439_Online-roulette.htm ]Online roulette[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885644_Poker.htm ]Poker[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891059_Xenical.htm ]Xenical[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884257_Cialis.htm ]Cialis[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891219_Zovirax.htm ]Zovirax[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891112_Yasmin.htm ]Yasmin[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885821_Skelaxin.htm ]Skelaxin[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288587_Roulette-strategy.htm ]Roulette strategy[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289130_Zyrtec.htm ]Zyrtec[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891112_Yasmin.htm ]Yasmin[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289859_Viagra-online.htm ]Viagra online[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885931_Strip-poker.htm ]Strip poker[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884355_Female-viagra.htm ]Female viagra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289738_Ultracet.htm ]Ultracet[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885439_Online-roulette.htm ]Online roulette[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289647_Tramadol-online.htm ]Tramadol online[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883556_Buy-Cialis.htm ]Buy Cialis[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885849_Slot-machine.htm ]Slot machine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884442_Generic-viagra.htm ]Generic viagra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885616_Phentermine.htm ]Phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884156_Cheap-tramadol.htm ]Cheap tramadol[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885821_Skelaxin.htm ]Skelaxin[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884823_Lexapro.htm ]Lexapro[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289847_Viagra.htm ]Viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885031_Online-gambling.htm ]Online gambling[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289647_Tramadol-online.htm ]Tramadol online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883824_buy-Phentermine.htm buy ]buy Phentermine buy[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884823_Lexapro.htm ]Lexapro[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883556_Buy-Cialis.htm ]Buy Cialis[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288397_Buy-viagra-online.htm ]Buy viagra online[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884411_Free-slot.htm ]Free slot[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885644_Poker.htm ]Poker[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885741_Remeron.htm ]Remeron[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891041_Xanax.htm ]Xanax[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884912_Naproxen.htm ]Naproxen[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884257_Cialis.htm ]Cialis[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288401_Casino.htm ]Casino[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228968_Tenuate.htm ]Tenuate[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885727_Prozac.htm ]Prozac[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884426_Gambling.htm ]Gambling[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289634_Tramadol-hcl.htm ]Tramadol hcl[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885631_Phentermine-prescription.htm ]Phentermine prescription[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885727_Prozac.htm ]Prozac[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289818_Valium.htm ]Valium[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891236_Zyban.htm ]Zyban[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884319_Diet-phentermine-pill.htm ]Diet phentermine pill[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884034_Casino-game.htm ]Casino game[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884912_Naproxen.htm ]Naproxen[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883522_37-5mg-phentermine.htm ]37 5mg phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883644_Buy-online-phentermine.htm ]Buy online phentermine[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885849_Slot-machine.htm ]Slot machine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891022_Wellbutrin.htm ]Wellbutrin[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891236_Zyban.htm ]Zyban[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885631_Phentermine-prescription.htm ]Phentermine prescription[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288593_Soma.htm ]Soma[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289126_Zoloft.htm ]Zoloft[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289859_Viagra-online.htm ]Viagra online[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884126_Cheap-phentermine.htm ]Cheap phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891219_Zovirax.htm ]Zovirax[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884034_Casino-game.htm ]Casino game[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884857_Meridia.htm ]Meridia[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884749_Levitra.htm ]Levitra[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885521_Order-tramadol.htm ]Order tramadol[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891140_Zithromax.htm ]Zithromax[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288451_Hydrocodone.htm ]Hydrocodone[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884857_Meridia.htm ]Meridia[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891059_Xenical.htm ]Xenical[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883925_Buy-Xanax.htm ]Buy Xanax[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884049_Casino-online.htm ]Casino online[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883849_Buy-tramadol-online.htm ]Buy tramadol online[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884838_Lipitor.htm ]Lipitor[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883824_buy-Phentermine.htm buy ]buy Phentermine buy[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891022_Wellbutrin.htm ]Wellbutrin[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885836_Slot.htm ]Slot[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884838_Lipitor.htm ]Lipitor[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885410_Online-phentermine.htm ]Online phentermine[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884049_Casino-online.htm ]Casino online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289922_Vioxx.htm ]Vioxx[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885424_Online-poker.htm ]Online poker[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288555_Order-phentermine.htm ]Order phentermine[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289620_Tramadol.htm ]Tramadol[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883942_Carisoprodol.htm ]Carisoprodol[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885754_Roulette.htm ]Roulette[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288562_Order-viagra.htm ]Order viagra[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885712_Poker-table.htm ]Poker table[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289830_Valtrex.htm ]Valtrex[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885754_Roulette.htm ]Roulette[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289620_Tramadol.htm ]Tramadol[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885656_Poker-chips.htm ]Poker chips[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288593_Soma.htm ]Soma[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884749_Levitra.htm ]Levitra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288401_Casino.htm ]Casino[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/20061228968_Tenuate.htm ]Tenuate[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885031_Online-gambling.htm ]Online gambling[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289717_Tramadol-ultram.htm ]Tramadol ultram[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289738_Ultracet.htm ]Ultracet[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884442_Generic-viagra.htm ]Generic viagra[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883644_Buy-online-phentermine.htm ]Buy online phentermine[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884426_Gambling.htm ]Gambling[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883925_Buy-Xanax.htm ]Buy Xanax[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884156_Cheap-tramadol.htm ]Cheap tramadol[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891140_Zithromax.htm ]Zithromax[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885521_Order-tramadol.htm ]Order tramadol[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885741_Remeron.htm ]Remeron[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612288397_Buy-viagra-online.htm ]Buy viagra online[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122883849_Buy-tramadol-online.htm ]Buy tramadol online[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884016_Casino-gambling.htm ]Casino gambling[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885931_Strip-poker.htm ]Strip poker[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122891041_Xanax.htm ]Xanax[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884110_Casino-royale.htm ]Casino royale[/a] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885712_Poker-table.htm ]Poker table[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884016_Casino-gambling.htm ]Casino gambling[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885947_Tamiflu.htm ]Tamiflu[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289634_Tramadol-hcl.htm ]Tramadol hcl[/url] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122885917_Sonata.htm ]Sonata[/url] [a href= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/2006122884411_Free-slot.htm ]Free slot[/a] [url= http://www.alazhar.gov.eg/forum/Data/200612289717_Tramadol-ultram.htm ]Tramadol ultram[/url]
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Quake 4
Genre: Shooter
Platform: PC
Aantal spelers: 16
Release datum: //21
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: Raven Software
Uitgever: CD Contact Data
Screenshots:
    
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers