Home | Previews | Reviews | Anime | Reports | Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
Review | PC | Dungeon Siege
Review | Preview | Screenshots | Nieuws | Reports

Dungeon Siege

Dungeon Siege is de langverwachte RPG game van Chris Taylor. Sins de Beta die ik een maand geleden heb gekregen wacht ik met spanning op de volledige versie. Die ligt nu eindelijk in de winkels. Mijn dag kan niet meer stuk!

Dungeon Siege is alleen qua verhaal met de andere RPG's te vergelijken. Een jonge boer of boerin moet de wereld genaamd Ehb redden van de Krugs en andere kwade krachten. Voor de rest is Dungeon Siege een unieke game met een diepgaande gameplay, mooie muziek en adembenemende graphics.

Spelers beginnen met een enkele ziel die ze kunnen besturen maar al snel sluiten er meerdere personen bij je aan. Je kunt echter maximaal 8 personen in je groep hebben, dus af en toe zul je keuzen moeten maken. Neem ik deze nieuwe persoon op in mijn groep? Wie zal ik wegsturen? Het is aan jouw om te kiezen.

Het mooie aan Dungeon Siege is dat de personages zichzelf ontwikkelen. Laat bijvoorbeeld een persoon de hele tijd met magie spelen, terwijl je een andere de hele tijd met een hakbijl laat slaan. De eerste persoon zal slimmer worden en meer spreuken uit kunnen voeren terwijl de andere persoon sterker wordt wat inhoud dat hij zwaardere wapens kan gebruiken. Op deze manier krijg je een gevarieerd team van personages met allemaal hun eigen vaardigheden. Dit leidt tot tactische beslissingen. Als je bijvoorbeeld een grote groep vijanden ziet, kun je 2 sterke kerels met hakbijlen erop af sturen en enkele magiėrs bovenop een berg zetten. Met de spreuk \"Healing Hands\" zal een personage meer leven krijgen. Een van de magiėrs geef je deze spreuk terwijl je de andere een bliksemstraal geeft. En dan zal het gevecht losbreken.

Elke personage heeft maar een beperkte ruimte om spullen in op te slaan. Een pakezel bied uitkomst. Die heeft namelijk een hele grote tas op zijn rug waar heel veel in kan. Op een gegeven moment moet je kiezen tussen een pakezel en een strijder. Als je voor de strijder kiest zal je onderweg heel wat spullen moeten achterlaten. Als je voor de pakezel kies zal je het zwaar krijgen in het gevecht. Nog zo'n keuze die het spelverloop beļnvloed.

De graphics zijn echt enorm mooi. De magische spreuken zien er super flitsend uit en de vijanden angstaanjagend. In grotten en kelders zie je grote steenmannen, vleesetende planeten en grote spinnen terwijl je buiten in de open lucht vooral skeletten en brede mannen met zwaarden ziet. Dag en nacht speelt ook een rol in de game. Overdag zul je andere vijanden tegenkomen dan 's nachts.

De besturing is heerlijk simpel: met de muis doe je eigenlijk alles. Klik op een open plaats en je loopt er naar toe. Klik op een vijand en je begint erop in te hakken. Slechts heel af en toe brengt de besturing frustraties met zich mee. Als je namelijk dicht in de buurt van een vijand komt, dan begint deze te lopen. Klik je op de vijand, dan klik je al snel mis en loop je naar die plek in plaats van dat je de vijand aanvalt. Voor de rest is de besturing een waar genot.

RPG fans zullen Dungeon Siege bij voorbaat al in huis willen halen. Beginnelingen hebben nu de kans om zich te storten in de wereld die RPG heet, want Dungeon Siege is heerlijk simpel, machtig mooi en extreem goed speelbaar. Hulde aan Chirs Taylor!

Beoordeling Plus / Minpunten
Graphics: 9
Geluid: 10
Houdbaarheid: 7
Speelbaarheid: 9
Eindoordeel: 9
+ Mooie graphics
+ Simpele besturing
+ Geweldige muziek
- Onnauwkeurige muisklikken
Gast
Geplaatst op 30/11/2006
bart xD

85.146.49.101
ik heb al dugeon siege 2 is ook wel vet (h)
Gast
Geplaatst op 29/04/2007
66.249.66.130

83.83.170.194
hallo ik ben er weer jullie kun mijn niet zien chatten maak ik gan jullie pc leeg hallen groeden van ........
Gast
Geplaatst op 30/04/2007
loan

82.165.38.82
DTXJVA http://gaestebuch4u.de/gb/Edirewan.html mortgage [url=http://otyanoma.net/~raiden/ragn/htdocs/mt/archives/000079.html]loan[/url] loan [a href="http://econtalk.org/archives/2007/03/easterbrook_on.html"]loan rate[/a] loan rate
Gast
Geplaatst op 10/06/2007
Calvin

190.72.250.198
http://9a53062742efbea9f24aa9ef0e9a40c6-t.aqjvjk.info [a href="http://9a53062742efbea9f24aa9ef0e9a40c6-h.aqjvjk.info"]9a53062742efbea9f24aa9ef0e9a40c6[/a] [url]http://9a53062742efbea9f24aa9ef0e9a40c6-b1.aqjvjk.info[/url] [url=http://9a53062742efbea9f24aa9ef0e9a40c6-b2.aqjvjk.info]9a53062742efbea9f24aa9ef0e9a40c6[/url] [u]http://9a53062742efbea9f24aa9ef0e9a40c6-b3.aqjvjk.info[/u] 3c90204d52adee10ff76ba118f762c92
Gast
Geplaatst op 26/10/2007
wnhbzdnmgj

80.88.160.17
Hello! Good Site! Thanks you! yanooacoezqazb
Gast
Geplaatst op 16/11/2007
aoypodweyd

195.19.204.69
(AP) State regulators could decide within days whether Allstate (NYSE:ALL) insurance companies are allowed to raise home insurance rates between 27 and 43 percent on average. The company went before officials from the Office of Insurance Regulation this week to explain why it wants to raise rates despite a new law meant to make it cheaper for insurance companies to get backup coverage. A decision from state regulators is expected soon, although no exact deadline has been set. Allstate executives told regulators that while legislative changes helped make reinsurance less expensive, it didn't cut the company's costs enough to put it in a position to cover all the claims it might need to pay in a...[br][a href='http://bloginfo4u.info/news/16113']http://bloginfo4u.info/[/a]
Gast
Geplaatst op 21/11/2007
aghpkiaegm

200.254.186.62
tem (which is also available on other Audi vehicles). A quick test of the sound levels while open however, indicated that it was every bit as good as the A3 that was tested earlier this year, offering the huge benefits of a sunroof as well as the fresh air option when open. Sound levels were very good when fully open and traveling at 60+ mph. The large panorama glass sunroof extends in three segments, reaching virtually from the front roof edge to the third row seat. The front section when opened rises and slides over the rear section, while the rear portion is designed as a tilting roof. The test vehicle had the optional rear sunshades that are power operated (the second row occupants can operate the rear sunroof manually or electronically). Also included was the four zone climate...[br][a href='http://myuniqsite.com/news/25478']http://myuniqsite.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 22/11/2007
dwegoqmoqn

217.159.190.94
[a href='http://wlsite.com/1.html']audi news: wlsite.com[/a]
Gast
Geplaatst op 24/11/2007
boowcwmycf

200.20.63.6
THE Chinese are growing affluent on the back of a solid economy and a willingness to save, but when it comes to investing in shares they prefer a speculative approach more akin to gambling. My book has been translated into Chinese. Just how much crossover there is for the average Chinese to want to read about an Aussie country boy's efforts to get his finances in order I'm not sure or whether they'll get much of a chuckle from gags about Bert Newton's hair. Yet, in a market the size of China's if even a fraction of 1 per cent of the population buys my book I could be recommending an investment in plantation timber because of the forest of trees required. Still, I seem to have impeccable timing the Chinese have lately embraced investing big time. The 3rd Beijing International Finance...[br][a href='http://bestnews-4u.com/news/3727']http://bestnews-4u.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 25/11/2007
khpotgccjs

194.102.239.75
I have never been much in favour of online shopping. The idea that the ancient physical delight of strolling the marketplace or bazaar and taking in its sights and smells might one day be replaced by clicking and dragging from a desktop is one I have always found more repugnant than convenient. But that was before I found out aboutWhat is Etsy? If you ask its founder, 27 year old Brooklyn based Rob Kalin, Etsy is "a childhood word from a Fellini movie" that he chose because "it embodies the curiosity of imagination" (the naughty Kalin has also playfully told the press that Etsy comes...[br][a href='http://bestnews-4u.com/news/3439']http://bestnews-4u.com/[/a]
Gast
Geplaatst op 25/11/2007
ddqmiatkqw

217.159.190.94
E Verify, formerly known as Basic Pilot, is a voluntary program that is designed to allow employers to electronically compare an employee's personal information against databases maintained by the Social Security Administration and the Department of Homeland Security. The accuracy of the Internet based system has improved in recent years, but still has shortcomings, according to the 254 page report prepared for Homeland Security officials by Westat, a Rockville, Md. based research corporation. A higher error rate Maria Elena Garcia Upson, a U.S. Citizenship and Immigration Services spokeswoman, said the agency is in the process of evaluating the report and had no immediate comment on Friday afternoon. The system is a centerpiece of the Bush administration's worksite enforcement plan. The report warned that...[br][a href='http://coolnews-4u.com/news/3805']http://coolnews-4u.com/[/a]
Reageer op dit artikel

Als je nu wilt reageren moet je even inloggen.
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!
GameCore 6 jaar:
Specificaties:
Game: Dungeon Siege
Genre: RPG
Platform: PC
Aantal spelers: 1
Release datum: //0
Extra's:
Website: Klik hier
 
Ontwikkelaar: GAS Powered Games
Uitgever: Onbekend
Screenshots:
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers