Microsoft houdt van Xbox spelers

| | Reacties (1) | TrackBacks (1)
shenmue.jpg
Microsoft heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Ik zweer het je, Microsoft is je beste vriend. Waar Sony hun backwards compatibility optie voor Europa volledig uit het raam hebben gegooit daar smijt Microsoft nog regelmatig met nieuwe games die ook backwards compatible zijn. En zie daar, een nieuwe lijst die het totaal op ruim 300 brengt!

Toen ik 2 jaar geleden een Xbox 360 kocht had ik nog niet zoveel behoefte aan een hard disc. Ik weet het, het klinkt raar, maar ik had het gevoel genoeg te hebben aan een memory card. Ook die draadloze controller hoefde ik niet zo en dus spaarde ik mooi 100 euro uit en kocht ik de core set. Al die tijd heb ik mijn save files op een 64 mb mem card gezet en gespeeld met 2 bedrade controllers. En ik heb er nooit spijt van gehad. Ik had altijd in gedachte dat als die hard disc straks wat goedkoper is dat ik hem dan wel koop. Maar tot op de dag van vandaag is het ding 100 euro. Wel heb ik nu bij toeval ontdekt dat ik er zeker een ga kopen, dankzij de backwards compatibility van Microsoft.

Toen ik de lijst zag dacht ik namelijk: boehoe, weer geen Shenmue. Maar toen ik door de officiele lijst van Microsoft aan het bladeren was bleek deze er gewoon tussen te staan! Al sins december vorig jaar! Ik ben een groot fan van Shenmue maar mijn oude Xbox doet het niet zo goed meer. Ik heb dus nooit de kans gekregen om het spel in de engelse taal volledig uit te spelen. De Dreamcast versie, die ik wel enkele keren heb doorgespeeld, was namelijk Japans. Niet dat ik dat niet kon warderen, maar als ik ergens fan van ben moet ik alles beleven. Dus ook Shenmue 2 in het Engels. En nu (of ja, straks als ik die hard disc heb gekocht) kan ik eindelijk weer Hong Kong induiken en achter Lan Di aan jagen. Ik heb er nu al zin in. Bedankt Microsoft, je bent fantastisch!


1 TrackBacks

Hieronder ziet u links naar blogs die verwijzen naar het bericht: Microsoft houdt van Xbox spelers.

TrackBack URL voor dit bericht: http://www.gamecore.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/23

» Rez HD komt er echt aan! van GameCore

Wie mijn oude Rez review ooit heeft gelezen (ik weet het, het is echt tijd om de spam daar eens op te ruimen) weet dat ik helemaal gek wordt van dit spel. Ik heb het dan ook uitgebreid gespeeld op... Meer lezen

1 reacties

Jelle zei:

Ja Shenmue heb ik ook veel gespeeld, maar wel gewoon op mijn Dreamcast in het engels.
Ben alleen nooit echt begonnen met deel 2 :P

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 28 november 2007 13:39.

Nintendo's slechte dag was het vorige bericht op deze weblog.

Gewelddadige games verbieden !?!? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties