De Dual Shock 3, Sony herstelt fout

| | Reacties (8) | TrackBacks (1)
ds3.jpg
Sony dacht dat we het niet nodig hadden maar ze hadden het mis. Dat wisten ze zelf natuurlijk ook, maar ze wilde kijken of ze ermee weg konden komen. Nee dus, en daarom is de dual shock 3 controller gekomen... in Japan dan, want wij moeten wachten tot Sony de overige, niet trillende, controllers heeft verkocht.

Echt handig heeft Sony het niet allemaal aangepakt destijds, maar laten we daar nu niet weer over klagen. Feit is dat ze nu wel een trillende controller hebben en dat is wat we allemaal wilde. Volgens diverse reacties, nu ook uit Nederland, is de nieuwe witte motor ietsjes zwaarden en trilt deze inderdaad. De controller, geïmporteerd uit Japan, kan dus prima worden gebruikt op een Nederlandse PS3. Diverse games, waaronder bijvoorbeeld Motorstorm en Resistance: Fall of Men kunnen met een update gespeeld worden met rumble.

Ook lijkt Sony wat aanpassingen gedaan te hebben aan de analoge sticks. Ze schijnen nu minder ver een kant op te kunnen bewegen maar wel meer tegendruk te geven. We zullen zien wat dat voor effect zal hebben op het spel.

Al met al lijkt Sony het licht gezien te hebben met de introductie van de Dual Shock 3. Pas in de lente komt deze naar ons continent dus dan kunnen we hem zelf eens uittesten. Of, je kunt hem importeren bijvoorbeeld.


1 TrackBacks

Hieronder ziet u links naar blogs die verwijzen naar het bericht: De Dual Shock 3, Sony herstelt fout.

TrackBack URL voor dit bericht: http://www.gamecore.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/30

Ow ow ow, wat ben ik toch blij dat ik een console gamer ben. Nooit hoef ik een afweging te maken tussen pixelshaders en texture details. Nooit hoef ik een nieuwe videokaart te kopen om mijn settings te kunnen verhogen.... Meer lezen

8 reacties

Arnoud zei:

Lekker dan, ik heb net een 2e controller besteld voor dik 50 euro... Maar ach dat trillen boeit me ook niet zoveel. Bij sommige games werd ik er echt gestoord van op de PS2 zoals Tony Hawk die bij elke grind blijft trillen. Wel een beetje jammer dat de mensen die er wel om geven nu nog een keer 2x50 euro uit moeten geven, terwijl ze de oude nog maar net hebben...

Arlatv zei:

Baccara - Cara Mia (mix)

redtube zei:

It is the best what i saw, 4ever !!!

redtube zei:

It is the best what i saw, 4ever !!!

Nepus zei:

[url=http://www.google.ca/notebook/public/03076595480468187908/BDRE-QwoQ3YuL5rgj]soma[/url]

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 8 december 2007 11:18.

Nieuwe trailer GTA 4 was het vorige bericht op deze weblog.

Één jaar Nintendo Wii is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed